Markering

Sunday, 19 January, 05:12

Nyheter om Markering

Sortering: Relevans | Senaste
P4 - 08 Jan 20 kl. 19:15

Markering mot selvmord

Det var stort oppmøte på Markeringene mot selvmord som ble holdt i kveld. Det har vært demonstrasjoner både i Oslo og Tromsø. 674 mennesker tok sitt eget liv i Norge i 2018..

P4 - 08 Jan 20 kl. 11:50

Statsministeren: - Dette viser en opptrapping

- Det er viktig at konflikten mellom USA og Iran nå blir dempet. Det sier statsminister Erna Solberg. I natt ble det fyrt av flere rakketter mot to baser i Irak, der blant annet amerikanske og norske soldater er utplassert.

NRK - 05 Jan 20 kl. 14:31

Kaller drap tidsskille i Midtøsten

Hizbollahs leder Hassan Nasrallah sier USAs likvidering av den iranske generalen Qasem Soleimani i Bagdad fredag markerer et tidskille for hele Midtøsten, melder Reuters. Nasrallah talte under en Markering av Soleimanis død i Beirut i Libanon søndag..

P4 - 05 Jan 20 kl. 17:50

- Drapet på Soleimani et tidsskille

- Drapet på den iranske generalen Qasem Soleimani er starten på en ny fase for Midtøsten. Det sa Hizbollahs leder da han talte under en Markering i Libanon i dag. Situasjonen er nå svært spent i Midtøsten etter det amerikanske luftangrepet som drepte den iranske generalen i Bagdad for to dager siden.

Dagbladet - 26 Dec 19 kl. 21:15

Rørte alle - nå skjer det igjen

- En slik Markering så man for første gang i Norge da kong Olav døde, sier kongehusekspert..

Aftenposten - 29 Dec 19 kl. 14:00

Oslo før: Folkets museum i 125 år

I hele 2019 har Norsk Folkemuseums markert sitt 125-årsjubileum. Allerede 12 år før oppstartsåret 1894, ble forløperen til samlingen på Bygdøy til, som Markering i en urolig tid..

P4 - 22 Dec 19 kl. 10:42

Solberg: - Be inn en ekstra i julen

Statsminister Erna Solberg ber nordmenn om å åpne hjemmene sine i julen for de som ikke har noen å feire jul med. Fredag deltok hun i en Markering sammen med Røde Kors mot ensomhet. - Det er mange som ikke har noen å være sammen med i julen.

Aftenposten - 08 Dec 19 kl. 10:44

USAs ambassade i København nekter Trump-kritiker å tale på 70-årsMarkering for NATO

Professor Stanley Sloan var invitert av den danske Atlanterhavskomiteen til Markering av NATOs 70-årsjubileum. Men det stanset USAs København-ambassadør..

Aftenposten - 08 Dec 19 kl. 10:44

Markering av NATOs 70 års jubileum avlyst i København, fordi USAs ambassadør nektet Trump-kritiker adgang

NATOs 70 årsjubileum skulle markeres med et seminar i København. Nå er det avlyst etter at USAs ambassadør sa nei til professor Stanley Sloan kunne delta..

Aftenposten - 08 Dec 19 kl. 10:44

Markering av NATOs 70 års jubileum avlyst i København, fordi USAs ambassadør nektet Trump-kritiker å tale

NATOs 70 årsjubileum skulle markeres med et seminar i København. Nå er det avlyst etter at USAs ambassadør sa nei til professor Stanley Sloan kunne delta..

Aftenposten - 08 Dec 19 kl. 10:44

Markering av NATOs 70-år jubileum avlyst i København, fordi USAs ambassadør nektet Trump-kritiker å tale

NATOs 70-årsjubileum skulle markeres med et seminar i København. Nå er det avlyst etter at USAs ambassadør sa nei til at professor Stanley Sloan kunne delta..

P4 - 15 Nov 19 kl. 16:16

Blir ingen stor Markering i Kirkenes

Det blir ingen stor Markering for Frode Berg når han snart kommer hjem til Kirkenes. Det sier ordfører i Sør-Varanger kommune, Rune Rafaelsen fra Arbeiderpartiet. I dag ble det kjent at spiondømte Berg er blitt benådet av Russland og utlevert til norske myndigheter.

P4 - 22 Nov 19 kl. 15:55

SIAN-profil bortvist

SIAN-profil Arne Tumyr ble bortvist fra Kristiansand sentrum i ettermiddag. Tumyr møtte opp utenfor en moské under en Markering hvor flere kristne menigheter viste solidaritet med muslimer. Pålegget om å holde seg borte gjelder i 48 timer, skriver Fædrelandsvennen..

NRK - 20 Nov 19 kl. 20:02

Sak mot Norges Fotballforbund

Det europeiske fotballforbundet har innledet disiplinærsak mot NFF for tilskueres bruk av bluss under kampen mot Færøyene. Det ble tent bluss bak det ene målet, som en Markering i debatten om bruk av pyroteknikk, og det ble sunget «hater, hater NFF»..

NRK - 20 Nov 19 kl. 20:02

NFF i blusstrøbbel

Det europeiske fotballforbundet har innledet disiplinærsak mot NFF for tilskueres bruk av bluss under kampen mot Færøyene. Det ble tent bluss bak det ene målet, som en Markering i debatten om bruk av pyroteknikk, og det ble sunget «hater, hater NFF»..

Aftenposten - 19 Nov 19 kl. 06:14

Muslimske ledere anmelder SIAN etter Koran-brenningen i Kristiansand

Flere muslimske ledere i Agder varsler at de vil politianmelde SIAN etter at de satte fyr på Koranen under en Markering lørdag..

P4 - 19 Nov 19 kl. 05:31

Anmelder SIAN etter koran-brenning

Flere muslimske ledere i Agder vil politianmelde foreningen SIAN, etter at de satte fyr på Koranen under en Markering lørdag. Det melder Fædrelandsvennen. SIAN hadde på forhånd varslet at de ville brenne et eksemplar av Koranen, men politiet hadde ikke gitt tillatelse til det, og derfor ble demonstrasjonen stanset..

NRK - 09 Nov 19 kl. 17:51

Markering 30 år siden murens fall

.

Aftenposten - 08 Nov 19 kl. 18:00

Antisemittisme er et virus som gjør samfunnet sykt. Vi må stadig vaksineres. | Ervin Kohn

Krystallnatten skjedde i fredstid. Markering av novemberpogromene er en påminnelse om at vi må være på vakt..

P4 - 06 Nov 19 kl. 11:36

- Et arr på jordens overflate

- Frihet og demokrati må forsvares hver dag. Det sa NATO-sjef Jens Stoltenberg ved en Markering av at det er 30 år siden Berlinmurens fall. I en tale ved NATOs minnesmerke over muren som delte Berlin fram til 1989, sa Stoltenberg det viktig er å huske på hvor langt man har kommet i løpet av bare én generasjon.

NRK - 26 Oct 19 kl. 20:07

Kritisk til demonstrasjonstidspunkt

Ein talsperson for kurdarane som demonstrerte i Oslo laurdag er kritisk til at ei tyrkisk gruppe fekk demonstrere kort tid før deira Markering. Det var to timar mellom dei varsla demonstrasjonane for og mot Tyrkias militæroffensiv i Syria..

Aftenposten - 10 Oct 19 kl. 10:35

Merkel på Markering etter synagogeangrep

Tysklands statsminister Angela Merkel deltok på en Markering i Berlin etter at to personer ble skutt og drept ved en jødisk synagoge i byen Halle..

NRK - 26 Oct 19 kl. 11:40

Stor pride-Markering i Taiwan

Nesten 200.000 menneske marsjerte gjennom gatene i Taipei, hovudstaden i Taiwan, i den første pride-paraden sidan likekjønna ekteskap blei lovleg i landet i mai. Taiwan var første asiatiske land til å opne opp for likekjønna ekteskap..

Aftenposten - 17 Oct 19 kl. 08:17

Rasismeskandalen overrasket ikke eliteseriekapteinen. Nå varsler han Vålerenga-Markering.

Adam Larsen Kwarasey tør ikke tenke på hvordan han ville reagert hvis han hadde opplevd rasisme som Vålerenga-keeper. Han mener det må straffes hardere..

Aftenposten - 17 Oct 19 kl. 08:17

Rasismeskandalen overrasket ikke eliteseriekapteinen. Nå varsler han og Vålerenga Markering: – Ikke noe problem å gjøre det før hver kamp

Adam Larsen Kwarasey tør ikke tenke på hvordan han ville reagert hvis han hadde opplevd rasisme som Vålerenga-keeper. Han mener det må straffes hardere..

NRK - 28 Sep 19 kl. 14:05

Tre innbrakt under SIAN-Markering

Det er ampert under SIANs Markering på Tøyen-senteret lørdag ettermiddag. Tre personer er innbrakt av politiet fordi de prøvde å ta seg inn på området til SIAN. Det blir kastet egg og frukt.

VG - 10 Oct 19 kl. 16:08

En nødvendig Markering av psykisk helse

Trenger vi virkelig en verdensdag for psykisk helse? Ja, det gjør vi..

NRK - 10 Oct 19 kl. 02:09

Merkel på minneMarkering

Tysklands forbundskansler Angela Merkel deltok onsdag kveld på en Markering sent onsdag kveld i utenfor Berlins hovedsynagoge, etter at to personer ble skutt og drept i Halle tidligere på dagen..

Aftenposten - 09 Oct 19 kl. 19:26

Markering mot rasisme til minne om Johanne Zhangjia Ihle-Hansen

Utenlandsadoptertes politiske utvalg og Antirasistisk Senter holdt onsdag ettermiddag lysMarkering i Oslos gater til minne om 17 år gamle Johanne Zhangjia Ihle-Hansen..

NRK - 28 Sep 19 kl. 15:37

Tusenvis demonstrerte i Hongkong

Markeringen var på forhånd godkjent av politiet. Bakgrunnen for lørdagens Markering er femårsdagen for starten av paraplybevegelsen – masseprotestene som rammet deler av Hongkong i drøye to måneder høsten 2014..

Aftenposten - 28 Sep 19 kl. 14:52

SIAN-Markering overdøvet av motdemonstranter på Tøyen

Tøyen torg var lørdag fylt til randen av personer som gjennom to fulle timer laget så mye lyd de overhode maktet..

NRK - 28 Sep 19 kl. 21:46

Markering mot vold mot samer

Mange koftekledde og ikke-koftekledde møtte opp til «Gákterámis» (koftestolthet) på torget i Tromsø i dag. Forrige helg slo en mann til Jon-Richard Sommernes (21) umotivert. Mannen skal ha sagt at han hadde lyst å slå en same..

P4 - 28 Sep 19 kl. 13:29

Mange motdemonstranter på Tøyen

Flere hundre motdemonstranter hadde møtt opp på Tøyen i Oslo i ettermiddag der Stopp islamiseringen av Norge (SIAN) holder en Markering. Ifølge Dagbladet er det langt flere motdemonstranter enn folk fra SIAN på stedet - de teller kun et dusin. Motdemonstrantene prøver å overdøve SIAN med trommer og fløyter.

NRK - 10 Sep 19 kl. 15:53

Minst 31 døde i religiøs Markering

I Kerbala i Irak er mInst 31 mennesker døde etter en religiøs sjiamuslimsk Markering. Det skal ha oppstått trengsel etter at en del av en gangbro kollapset. Tallet på skadde skal være minst 100..

VG - 12 Sep 19 kl. 21:19

Sjiamuslimenes hellige Markering: Irans allierte pisket opp hatet mot USA og Israel

BEIRUT (VG) Mens titalls tusen tok til gatene i Libanons hovedstad for å markere sjiamuslimenes «ashura», brukte Iran-støttede Hizbollah øyeblikket til igjen å øke spenningen i en allerede opphetet konflikt..

NRK - 10 Sep 19 kl. 15:32

Minst 16 døde i Kerbala i Irak

Minst 16 mennesker døde og 75 skal være skadet i Kerbala i Irak. Det skjedde på et hellig sted for sjiamuslimer. Det var under en religiøs Markering, ifølge AP..

NRK - 14 Aug 19 kl. 18:39

Markering mot muslimhat

Mange mennesker samlet seg utenfor Stortinget onsdag kveld i en Markering mot muslimhat og terror etter skytingen i Al-Noor-moskeen i Bærum lørdag. Onsdagens Markering har fått støtte fra 35 organisasjoner..

Aftenposten - 30 Aug 19 kl. 13:20

Flere tusen brølte for klimaet

Klimabrølet har tatt mål av seg til å bli Norges største Markering for klimakampen, og fredag ettermiddag brølte flere tusen mennesker foran Stortinget..

P4 - 14 Aug 19 kl. 17:01

Markering mot muslimhat i kveld

Det holdes en Markering mot muslimhat og terror utenfor Stortinget i kveld etter skytingen i moskeen i Bærum lørdag. Markeringen har fått støtte fra 35 organisasjoner. Antirasistisk senter og Oslos byrådsleder Raymond Johansen er blant de som skal delta..

VG - 14 Aug 19 kl. 19:53

Markering mot muslimhat etter moskéskytingen

En rekke personer samlet seg utenfor Stortinget onsdag kveld i en Markering mot muslimhat og terror etter skytingen i Al-Noor-moskeen i Bærum lørdag..

NRK - 11 Aug 19 kl. 13:52

Solberg deltar i id-Markering

.

P4 - 18 Aug 19 kl. 10:51

Stort protestmøte i Hongkong

Titusenvis av demonstranter har i dag samlet seg til et stort protestmøte i Hongkong. Aktivistene håper Markeringen vil styrke bildet av protestene som en fredelig massebevegelse. Myndighetene i Hongkong har gitt tillatelse til en fredelig Markering i Victoria Park..

NRK - 11 Aug 19 kl. 14:27

– Norske muslimer skal være trygge

Statsminister Erna Solberg sier at norske muslimer skal være trygge i Norge. Statsministeren deltok i dag i id-Markering i Oslo..

VG - 11 Aug 19 kl. 10:03

Markering etter moskéskytingen i Bærum: – Kan tyde på at vi må forsterke innsatsen

– Moskéangrepet kan tyde på at vi trenger å forsterke innsatsen, slik at man klarer å fange opp dette i god tid i forveien, sier stortingsrepresentant Abid Raja..

VG - 11 Aug 19 kl. 10:03

Markering etter moskéskytingen i Bærum: – Kan tyde på at vi trenger å forsterke innsatsen

SANDVIKA (VG) – Moskéangrepet kan tyde på at vi trenger å forsterke innsatsen, slik at man klarer å fange opp dette i god tid i forveien, sier stortingsrepresentant Abid Raja..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt