Mark

Mandag, 19 April, 23:50

Nyheter om Mark

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 16 april 21 kl. 02:56

FN: Stadig verre i Jemen

I Jemen blir den humanitære krisen stadig verre, advarer FN. Organisasjonens nødhjelpssjef Mark Lowcock sier at titusener av mennesker sulter i hjel. Ytterligere 5 millioner er ett steg unna sultdøden, advarte han på et møte i sikkerhetsrådet torsdag..

NRK - 15 april 21 kl. 19:40

Forverret situasjon i Tigray

Den humanitære situasjoen i regionen Tigray i Etiopia er forverret, melder FN. Det er heller ingen bevis tilbaketrekking av eritreiske tropper fra den konfliktherjede regionen, ifølge den assisterende generalsekretæren for humanitære spørsmål Mark Lowcock..

NRK - 04 april 21 kl. 07:12

Zuckerberg også rammet av hackere

Konsernsjefen for Facebook, Mark Zuckerberg, er blant brukerne som fikk sin personlige informasjon lekket på nettet. Informasjon fra over 500 millioner Facebook-brukere er delt på et hacker-forum. Over 475.

NRK - 02 april 21 kl. 05:17

Overlevde mistillitsforslag

Nederlands statsminister Mark Rutte har med knapp margin overlevd et mistillitsforslag i nasjonalforsamlingen. Opposisjonen sto bak mistillitsforslaget. Det var knyttet til en sak der opposisjonen mener Rutte løy om koalisjonssamtaler..

VG - 02 april 21 kl. 04:40

Nederlands statsminister overlevde mistillitsforslag: – Står ikke her og lyver

Opposisjonen har anklaget Nederlands statsminister Mark Rutte for løgn. Natt til fredag overlevde han et mistillitsforslag med knapp margin..

NRK - 29 mars 21 kl. 06:42

Rekordstort behov for Syria-hjelp

24 millioner personer i og rundt Syria har behov for hjelp, noe som er 4 millioner flere enn i fjor. Det slår FN fast før EUs Syria-konferanse, melder NTB. – Det er mindre krigføring, men lite utbytte av freden, sier FNs nødhjelpssjef Mark Lowcock..

NRK - 24 mars 21 kl. 18:33

Samler seg mot vaksinemotstandere

Tolv amerikanske statsadvokater krever at Facebook og Twitter iverksetter sterkere tiltak for å stoppe spredningen av falsk informasjon om Covid-19-vaksiner på sosiale medier, skriver AFP. I et brev sendt til Facebook-sjef Mark Zuckerberg og Twitter-sjef Jack Dorsey, krever de at frentredende kontoer fjernes fra nettstedene..

NRK - 18 mars 21 kl. 06:01

De liberale seiret i Nederland

Statsminister Mark Ruttes høyreliberale parti VVD øker oppslutningen, mens koalisjonspartneren D66 havner på andreplass etter valget i Nederland. Ruttes Folkeparti for frihet og demokrati (VVD) sikrer seg 36 av de 150 plassene i underhuset i nasjonalforsamlingen..

Aftenposten - 17 mars 21 kl. 21:13

Valgdagsmåling: Statsminister Ruttes parti vant valget i Nederland

Den første valgdagsmålingen i Nederland tyder på at fungerende statsminister Mark Ruttes høyreliberale parti fikk flest….

NRK - 17 mars 21 kl. 21:18

Valgdagsmåling spår seier til Rutte

Valgdagsmålinger tyder på at Nederlands statsminister Mark Rutte blir sittende, melder AP. Målingen Ipsos har gjort for kringkasteren NOS spår at Ruttes høyreliberale parti blir størst, med 35 av 150 seter i underhuset i nasjonalforsamlingen..

NRK - 08 mars 21 kl. 21:53

Forlenger portforbud i Nederland

Portforbudet i Nederland blir forlenget til 31. mars, med unntak for valget på ny nasjonalforsamling neste uke, opplyser statsminister Mark Rutte. Innreiseforbudet for reisende med fly og ferjer fra Storbritannia blir imidlertid opphevet ettersom spredningen av den britiske virusmutanten allerede er så omfattende.

NRK - 07 mars 21 kl. 22:42

Turde ikke gi kvinner generals rang

Det amerikanske forsvaret utsatte utnevnelsen av to kvinner til firestjerners generaler til Donald Trump hadde gått av som president i frykt for at han ikke ville godta det. Det sier Trumps forsvarsminister Mark Esper til New York Times..

NRK - 23 feb. 21 kl. 21:17

Tiger Wood opereres etter ulykke

Tiger Woods agent, Mark Steinberg, opplyser at golfprofilen er fraktet til sykehuset og blir operert etter at han ble skadet i en bilulykke i Los Angeles, tirsdag. Omstendighetene rundt ulykken er foreløpig ukjent..

NRK - 23 feb. 21 kl. 20:21

Nederland forlenger portforbudet

Det omstridte portforbudet i Nederland forlenges til 15. mars, opplyser statsminister Mark Rutte. Portforbudet varer fra klokken 21 til 4.

E24 - 16 jan. 21 kl. 10:04

Bill Gates eier mest dyrket Mark i USA

Microsoft-grunnleggeren er en av verdens rikeste personer, men også den største eieren av dyrket Mark i USA..

Klartale - 03 feb. 21 kl. 11:44

De går milevis i skog og Mark

Hver søndag samles en gruppe kvinner. De fleste er innvandrere. Før visste de knapt hva friluftsliv var.

NRK - 02 feb. 21 kl. 19:54

Nederland forlenger nedstenging

Nederland kommer til å forlenge nesten alle koronatiltakene i en måned til, melder AFP. Statsminister Mark Rutte er bekymret for den raske økningen i tilfeller av det muterte viruset som først ble oppdaget i Storbritannia..

VG - 02 feb. 21 kl. 08:15

Skuespiller Hal Holbrook er død

Brook ble 95 år gammel og skal ha dødd i sitt hjem i Berely Hills 23. januar. Han var mest kjent for sin rolle som Mark Twain..

NRK - 02 feb. 21 kl. 08:02

Skuespiller Hal Holbrook er død

Den amerikanske skuespilleren Hal Holbrook er død, 95 år gammel, melder Variety. Hans mest kjente filmrolle er trolig kilden Deep Throat i «Alle presidentens menn» om Watergate-skandalen. Holbrook spilte også Mark Twain i 2200 teaterforestillinger..

Aftenposten - 25 des. 20 kl. 21:56

Bloomberg-kommentar: Mark Zuckerberg har et nytt svar på bitcoin

«Jeg skjønner at jeg ikke er den ideelle budbringeren for dette», sa Mark Zuckerberg. Nå gjør han et nytt forsøk på å lansere prestisjeprosjekt..

E24 - 25 des. 20 kl. 16:00

Bloomberg-kommentar: Mark Zuckerberg har et nytt svar på bitcoin

«Jeg skjønner at jeg ikke er den ideelle budbringeren for dette», sa Mark Zuckerberg. Nå gjør han et nytt forsøk på å lansere prestisjeprosjekt..

NRK - 20 jan. 21 kl. 19:53

Ensom demonstrant mot Biden

Mark Leggiero fra Florida var den eneste Trump-tilhengeren som protesterte utenfor kongressen onsdag. Leggiero holdt oppe et banner mot innsettelsen av Biden som USAs neste president..

NRK - 15 jan. 21 kl. 14:25

Har levert regjeringens oppsigelse

Nederlands statsminister Mark Rutte har levert regjeringens oppsigelse til kong Willem-Alexander, ifølge Reuters. Nederlands regjering trekker seg etter en barnetrygdskandale, som førte til at flere familier ble ruinert etter svindeletterforskning..

VG - 15 jan. 21 kl. 11:36

Dopinglegen fra Seefeld-VM dømt til nesten fem års fengsel

Den tyske bloddopinglegen Mark Schmidt skal ha hjulpet en rekke utøvere med å oppnå suksess på en ulovlig måte. Han ble til slutt tatt under en antidoping operasjon under ski-VM i Seefeld..

Aftenposten - 15 jan. 21 kl. 11:36

Dopinglegen fra Seefeld-VM dømt til nesten fem års fengsel

Den tyske bloddopinglegen Mark Schmidt skal ha hjulpet en rekke utøvere med å oppnå suksess på en ulovlig måte..

VG - 15 jan. 21 kl. 05:23

Avfeier Klopps United-påstand: – Høres ut som en hykler

Tidligere toppdommer Mark Clattenburg er ikke veldig imponert over Jürgen Klopps uttalelser om antall straffer som tildeles Manchester United..

Aftenposten - 15 jan. 21 kl. 05:23

Avfeier Klopps United-påstand: – Høres ut som en hykler

Tidligere toppdommer Mark Clattenburg er ikke veldig imponert over Jürgen Klopps uttalelser om antall straffer som….

NRK - 12 jan. 21 kl. 19:08

Nederland forlenger koronatiltakene

Regjeringen i Nederland forlenger sine strenge smitteverntiltak til 9. februar. Det bekrefter statsminister Mark Rutte.

NRK - 09 jan. 21 kl. 19:09

– Capitol Hill er et åsted

Påtroppende leder for det amerikanske Senatets etteretningskomité, Mark Warner sier at Capitol Hill hvor Kongressen ligger, er et åsted som må undersøkes. Han har bedt teleoperatører og sosiale medier sikre innhold og metadata knyttet til stormingen..

NRK - 07 jan. 21 kl. 17:02

Trump utestengt i to veker

President Donald Trump er utestengt frå Facebook i to veker, det skriv Facebook-sjef Mark Zuckerberg på si eiga Facebookside. Han er også mellombels stengt ute frå Twitter og Instagram..

NRK - 07 jan. 21 kl. 17:02

Trump utestengt på ubestemt tid

President Donald Trump er utestengt frå Facebook på ubestemt tid, men i minst to veker, det skriv Facebook-sjef Mark Zuckerberg på si eiga Facebookside. Han er også mellombels stengt ute frå Twitter og Instagram..

E24 - 07 jan. 21 kl. 17:02

Facebook utestenger Trump ut presidentperioden

USAs president Donald Trump er utestengt fra Facebook og Instagram ut presidentperioden, som avsluttes 20. januar. Det opplyser Facebook-sjefen Mark Zuckerberg..

NRK - 17 des. 20 kl. 14:21

Heldt møte med Taliban-forhandlarar

Generalstabssjefen i USA, Mark Milley, hadde denne veka eit umeldt møte med forhandlingsleiarar frå Taliban, med mål om å få ned valdsbruken i Afghanistan, melder nyheitsbyrået AP. Møtet skjer medan USA har starta å trekke attende styrker frå landet..

VG - 14 des. 20 kl. 22:41

Hasj-kø før nedstengning

Full nedstengning og maks tre gjester på julaften, er beskjeden fra statsminister Mark Rutte mandag. Utenfor Amsterdams beryktede coffee shops var det lange køer..

VG - 14 des. 20 kl. 22:41

Hasj-kø før nedstengning i Nederland

Full nedstengning og maks tre gjester på julaften, er beskjeden fra statsminister Mark Rutte mandag. Utenfor Amsterdams beryktede coffee shops var det lange køer..

NRK - 14 des. 20 kl. 19:42

Innfører fem uker lang nedstengning

Smittetrykket gjør at Nederland må innføre en fem uker lang nasjonal nedstengning, varsler statsminister Mark Rutte. Nederland har påvist over 600.000 koronatilfeller siden pandemien brøt ut..

NRK - 04 nov. 20 kl. 08:12

Astronaut Mark Kelly blir senator

Demokraten Mark Kelly vant senatsvalget i Arizona, som en del av det Fox News kaller "en blå bølge" i staten..

Aftenposten - 06 des. 20 kl. 11:09

Sagnomsust Lennon-album på auksjon

Albumet som John Lennon signerte for sin drapsmann Mark Chapman i New York, skal mandag selges på auksjon – dagen før Lennons dødsdag 8. desember..

NRK - 06 des. 20 kl. 10:24

Beryktet Lennon-album på auksjon

Albumet som Beatles-legenden John Lennon signerte for sin drapsmann Mark Chapman i New York, skal mandag selges på auksjon, melder musikkmagasinet Spin. Auksjonshuset anslår at albumet «Double Fantasy» trolig vil gå for rundt 17 millioner kroner..

NRK - 26 nov. 20 kl. 01:04

Skal presentere funn av valgfusk

Stabssjefen i Det hvite hus, Mark Meadows, tvitrer at republikanere i Nevada får presentere funn av valgfusk under en høring 3. desember. Det er så langt ikke dokumentert valgfusk under presidentvalget 2020..

VG - 14 nov. 20 kl. 10:54

Zuckerberg: Bannons halshugging-uttalelse er ikke nok til utestengelse

Trump-rådgiver Steve Bannons uttalelser om å halshugge smittevernekspert Anthony Fauci og FBI-direktør Christopher Wray er ikke nok til å utestenge ham fra Facebook, sier Mark Zuckerberg i et personalmøte..

NRK - 11 nov. 20 kl. 17:18

Fire toppledere har gått av

President Donald Trump har gjennomført omfattende endringer i ledelsen av forsvarsdepartementet etter at han sparket forsvarsminister Mark Esper. I tillegg er tre andre i Pentagons øverste ledelse enten sparket eller har trukket seg..

VG - 11 nov. 20 kl. 04:53

Utskiftninger i Pentagon: – Bør uroe oss alle

Dagen etter at USAs forsvarsminister Mark Esper fikk sparken, har Pentagon offentliggjort flere endringer i toppen. De nye nøkkelpersonene omtales som lojale overfor USAs president Donald Trump.

VG - 11 nov. 20 kl. 04:53

Utskiftninger ved Pentagon: – Bør uroe oss alle

Dagen etter at USAs forsvarsminister Mark Esper fikk sparken, har Pentagon offentliggjort flere endringer i toppen. De nye nøkkelpersonene omtales som lojale overfor USAs president Donald Trump.

Dagbladet - 10 nov. 20 kl. 10:25

Sparket: - Gud hjelpe oss

Mandag fikk USAs forsvarsminister Mark Esper sparken etter å ha gått under jorda. Nå kommer han med en kraftig advarsel om Donald Trump..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.




Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt