Marca

Torsdag, 26 November, 14:07

Nyheter om Marca

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - 23 sep. 20 kl. 09:47

Marca: Ødegaards andre koronatest er negativ

Tirsdag kveld meldte flere spanske medier at Martin Ødegaard (21) hadde avlagt en positiv koronatest. Nå skriver avisen Marca at nordmannens andre test er negativ..

VG - 23 sep. 20 kl. 09:32

Marca: Ødegaards andre coronatest negativ

Den spanske avisen Marca melder at Martin Ødegaards andre coronatest var negativ..

NRK - 07 nov. 20 kl. 13:28

To lagkameratar av Ødegaard smitta

Fotballspelarane Casemiro og Eden Hazard har begge testa positivt for koronaviruset og kan derfor ikkje spele for Real Madrid i kampen mot Valencia søndag, ifølge nettstaden Marca. Martin Ødegaard skal igjen spele etter to månader med skadeopphald..

Aftenposten - 19 okt. 20 kl. 13:48

Spansk storavis: Ødegaard ute av spill i en måned

Martin Ødegaards leggskade holder ham ute av spill i en måned, melder Marca..

Aftenposten - 25 aug. 20 kl. 19:52

Nyhetsbyrå: Messi har gitt beskjed om at han vil forlate Barcelona

Den spanske sportsavisen Marca skriver at Lionel Messi (33) har gitt Barcelona beskjed om at han vil aktivere klausulen i kontrakten som lar ham forlate klubben gratis. Det samme gjør nyhetsbyrået AP..

VG - 25 aug. 20 kl. 19:47

Medier: Hevder Messi har bedt om å forlate Barcelona

Lionel Messi skal ha sendt en faks til Barcelona der han uttrykker ønske om å forlate klubben. Det skriver argentinske TyC Sports og det samme melder flere spanske medier, deriblant Marca og Onda Cero..

P4 - 17 mai 20 kl. 13:47

Haaland hylles

Erling Braut Haaland hylles i dag av mange, etter at han i går fortsatte der han slapp før koronapausen - og scoret og storspilte for Dortmund. Nordmannen prydet i dag forsidene til flere store aviser, blant annet avisen AS og Marca i Spania. Og landslagssjef Lars Lagerbäck lot seg også imponere.

Aftenposten - 24 april 20 kl. 11:15

Spansk storavis: Dersom stjernen går, spiller Ødegaard for Real Madrid neste sesong

Det kan hende at Martin Ødegaard spiller for Real Madrid allerede neste sesong, hevder Marca..

P4 - 13 april 20 kl. 14:31

Hevder at Haaland skal til Madrid

Det hevdes i Spania i dag at Real Madrid har store planer om å hente Erling Braut Haaland til sommeren - og neste år står angivelig Kylian Mbappé på overgangsplanen. Det er den store spanske fotballavisen Marca, som er tett på Real Madrid, som skriver dette i dag. Der heter det at la liga-klubben planlegger dette som en bombe på overgangsmarkedet.

P4 - 13 april 20 kl. 14:31

Hevder at Madrid vil ha Haaland

Det hevdes i Spania i dag at Real Madrid har store planer om å hente Erling Braut Haaland til sommeren - og neste år står angivelig Kylian Mbappé på overgangsplanen. Det er den store spanske fotballavisen Marca, som er tett på Real Madrid, som skriver dette i dag. Der heter det at la liga-klubben planlegger dette som en bombe på overgangsmarkedet.

VG - 13 jan. 20 kl. 18:22

Marca: Ernesto Valverde ferdig i Barcelona

Til tross for å ha vunnet La Liga to ganger på to forsøk, er Ernesto Valverde ferdig som hovedtrener i Barcelona, ifølge blant annet den spanske avisen Marca..

Aftenposten - 12 mars 20 kl. 13:27

Hevder europacupfotballen stoppes

Både Champions League og Europa League i fotball stoppes på grunn av koronavirus-situasjonen, melder den spanske avisen Marca..

Aftenposten - 12 mars 20 kl. 13:27

Hevder europacupfotballen kan stoppes

Både Champions League og Europa League i fotball stoppes på grunn av koronavirus-situasjonen, melder den spanske avisen Marca..

NRK - 12 mars 20 kl. 12:42

Fotballen i Spania tar korona-pause

Spansk toppfotball stoppes i minst to uker på grunn av koronasituasjonen. Det ble klart torsdag. Dette gjelder fra denne uka både for La Liga, der Martin Ødegaard spiller for Real Sociedad, og for nivå to.

Aftenposten - 29 feb. 20 kl. 12:11

Spansk storavis: Haaland favoritt til å bli Real Madrids neste spiss

Real Madrid er på jakt etter ny spiss etter den dårlige formen til Karim Benzema. Erling Braut Haaland er øverst på ønskelista, ifølge den spanske avisen Marca..

Aftenposten - 13 jan. 20 kl. 19:46

Rapporter: Valverde ferdig i Barcelona

Ernesto Valverdes tid som manager i Barcelona er over, ifølge avisen Marca..

VG - 13 jan. 20 kl. 18:22

Medier: Ernesto Valverde ferdig i Barcelona

Til tross for å ha vunnet La Liga to ganger på to forsøk, er Ernesto Valverde ferdig som hovedtrener i Barcelona, ifølge blant annet den spanske avisen Marca..

Aftenposten - 07 jan. 20 kl. 19:41

Ødegaard topper leserkåring i spansk storavis

Leserne i den anerkjente spanske sportsavisen Marca liker det de har sett fra både Lionel Messi og Martin Ødegaard etter halvspilt sesong i Spania..

Aftenposten - 30 des. 19 kl. 12:34

Hevder Haalands spisskonkurrent ønsker å forlate Dortmund

Ifølge den spanske sportsavisen Marca har Paco Alcacer fortalt Dortmund at han ønsker å forlate klubben etter at Erling Braut Haaland signerte for gultrøyene..

P4 - 24 des. 19 kl. 16:15

- Kan lykkes blant de aller beste

- Martin Ødegaard har åpenbart det som skal til for å lykkes i Real Madrid. Det sier trener for Real Sociedad, Imanol Alguacil til den spanske sportsavisen Marca. Nordmannen er på lån til klubben fra Real Madrid, og har imponert stort denne sesongen.

NRK - 05 okt. 19 kl. 06:48

3,5 mrd for å kjøpe fri Ødegaard

Dersom en annen fotballklubb ønsker å kjøpe fri Martin Ødegaard (20) fra kontrakta han har med Real Madrid, kommer det til å koste 350 millioner euro, ifølge fotballavisa Marca. Det tilsvarer ca 3,5 mrd norske kroner. Kontrakta hans går ut i 2023..

P4 - 04 okt. 19 kl. 06:13

Ødegaard månedens spiller i La Liga

Martin Ødegaard er kåret til månedens spiller i La Liga. Real Sociedad-spilleren vinner prisen foran Real Madrids Karim Benzema og Villareals Gerard Moreno, skriver Spanias største avis Marca. Nordmannen har i september scoret ett mål, levert to målgivende, ni vellykkede driblinger og 194 pasninger..

VG - 23 juli 19 kl. 11:25

Martin Ødegaard drømmer om Europa med Real Sociedad

Martin Ødegaard (20) forteller om det viktige klubbvalget, debuten som gjorde ham historisk som 16-åring og grunnen til at han forlenget med Real Madrid i et intervju med den spanske storavisen Marca..

P4 - 28 juni 19 kl. 15:12

- Ødegaard straks klar

Martin Ødegaard vil om kort tid bli presentert som Real Sociedad-spiller. Det melder den spanske sportsavisen Marca i dag. Han skal være klar et to sesonger langt utlån fra Real Madrid til laget fra San Sebastian..

Aftenposten - 23 mai 19 kl. 23:54

Spansk avis: Ødegaard kan ende i tysk toppklubb

Martin Ødegaard er aktuell for et utlån til Bayer Leverkusen, skriver Marca..

VG - 04 mars 19 kl. 23:22

Marca: Ajax ønsker å kjøpe Ødegaard

Ajax ønsker å gjøre Martin Ødegaard til deres spiller, skal vi tro spanske Marca. Nederlenderne skal være villig til å legge nær 200 millioner kroner på bordet for å sikre seg rettighetene til den Real Madrid-eide Vitesse-spilleren..

VG - 28 des. 18 kl. 07:59

Messi om Ronaldo-rivaliseringen: – En fin epoke

I et nytt intervju med Marca mimrer Barcelona-stjerne Lionel Messi (31) om tiden da Cristiano Ronaldo (33) fortsatt var i La Liga..

VG - 05 juli 18 kl. 07:42

Marca: Cristiano Ronaldo forlater Real Madrid

Cristiano Ronaldo (33) skal for flere uker siden ha akseptert lønnsforslaget til Juventus. Og nå melder den spanske storavisen Marca at portugiseren er enig med Real Madrid om en avskjed..

VG - 07 aug. 18 kl. 08:02

Hevder Kovacic vil tvinge gjennom overgang «koste hva det koste vil»

– Det beste for meg er å forlate klubben, har Real Madrids Mateo Kovacic uttalt. Nå ønsker han å presse gjennom en overgang, ifølge Marca og AS, men klubben vil beholde ham..

VG - 10 juli 18 kl. 16:58

Anerkjente medier: Enighet mellom Juventus og Real Madrid om Cristiano Ronaldo

Flere anerkjente medier, blant dem italienske Gazzetta dello Sport, spanske Marca og britiske Sky Sports, melder at Real Madrid og Juventus er enige om en overgang for Cristiano Ronaldo..

VG - 10 juli 18 kl. 16:58

Anerkjente medier: Juventus og Real Madrid enige om Cristiano Ronaldo

Flere anerkjente medier, blant dem italienske Gazzetta dello Sport, spanske Marca og britiske Sky Sports, melder at Real Madrid og Juventus er enige om en overgang for Cristiano Ronaldo (33)..

VG - 31 mai 18 kl. 13:03

Marca: Zidane trekker seg som Real Madrid-trener

Under en uke etter at han ledet Real Madrid til lagets tredje strake Champions League-tittel, så trekker Zinedine Zidane (45) seg som trener i storklubben..

P4 - 28 mai 18 kl. 09:39

Ronaldo vil ha høyere lønn

Spekulasjonene har gått høyt om Cristiano Ronaldos fremtid i real Madrid etter at hans noe kryptiske uttalelse etter Champions League-finalen om en mulig eksit fra klubben. Men nå hevder det spanske fotballmagasinet Marca at det hele skal være et spill om bedre lønn fra Ronaldos side. Han skal rett og slett være misfornøyd med 240 millioner kroner i årslønn, siden Lionel Messi tjener ca 333 millioner kroner..

P4 - 03 nov. 17 kl. 14:23

Cazorla nær ved å miste foten

Arsenals Santi Cazorla var nær ved å måtte amputere foten etter å ha blitt operert for en skade i akillesen hele 8 ganger. I et intervju med den spanske avisa Marca sier Cazorla at han pådro seg en infeksjon som kunne endt med at han aldri kunne ha spilt fotball igjen. Men den spanske landslagsspilleren slapp med skrekken, og nå håper han å være tilbake for Arsenal på nyåret..

P4 - 02 nov. 17 kl. 14:40

Ronaldo med stikk til Real Madrid-ledelsen

Cristiano Ronaldo mener noe av problemene til Real Madrid denne sesongen skyldes at de solgte flere stjernespillere i sommer. Etter 1-3-tapet for Tottenham i Champions League i går sier Ronaldo til avisa Marca at han savner spilere som James Rodríguez og Álvaro Morata, og peker på at de har blitt erstattet med unggutter uten samme erfaring..

P4 - 21 sep. 17 kl. 14:44

- Chelsea og Atlético enige om Costa

Chelsea og Atlético Madrid skal ha blitt enige om en overgang for Diego Costa. Ifølge den spanske avisa Marca skal Atlético betale 55 millioner euro for Costa, og han vil gjennomføre en legesjekk i Madrid i helgen.

P4 - 14 aug. 17 kl. 14:41

Ronaldo risikerer 12 kamper utestengelse

Cristiano Ronaldo risikerer å bli utestengt i 12 kamper etter at han dyttet dommeren da han fikk rødt kort i Supercup-oppgjøret mot Barcelona i går. Ifølge avisa Marca er hendelsen nevnt i dommerrapporten, og Real Madrid-stjerna kan straffes med alt fra 4 til 12 kampers karantene. Men manager Zinedine Zidane sier de vil anke utvisningen, og håper å ha Ronaldo med til returoppgjøret mot Barcelona på onsdag..

VG - 07 juni 17 kl. 19:04

Marca: Real Madrid dropper å kjøpe De Gea

Dersom den spanske storavisen Marca har rett, kan José Mourinho gni seg i hendene og glede seg over å få beholde David de Gea (26) i Manchester United enda en sesong..

P4 - 03 aug. 17 kl. 14:05

La Liga nekter å motta Neymar-penger

PSG ble torsdag nektet å utløse Neymar sin utkjøpsklausul på 222 millioner euro, altså litt over 2 milliarder kroner. For ifølge BBC sier La Liga nei til overgangen fordi de mener den bryter UEFAs Financial Fair Play-regler. Men ifølge avisa Marca har egentlig ikke La Liga noe de skulle ha sagt.

P4 - 03 aug. 17 kl. 13:08

Nekter utkjøpsklausul

Den spanske ligaen skal ha sagt nei til Neymars milliardovergang fra Barcelona til Paris Saint Germain. Sjefene for ligaen mener overgangen på over to milliarder kroner bryter med det europeiske fotballforbundets regler for Financial Fair Play. Men ligaen har ikke myndighet til å stoppe overgangen.

P4 - 25 juli 17 kl. 14:46

18-åring kan bli tidenes dyreste

Monacos Kylian Mbappè kan bli tidenes dyreste fotballspiller hvis overgangen til Real Madrid går i orden. Og det er ikke småtteri den spanske storklubben kommer til å bruke på å sikre seg 18-åringen: 1.7 milliarder kroner, hevder avisen Marca.

VG - 25 juli 17 kl. 12:31

Spansk avis: Real Madrid og Monaco enige om ellevill rekordovergang

Kylian Mbappé (18) er i ferd med å bli tidenes desidert dyreste fotballspiller, hevder den spanske sportsavisen Marca..

P4 - 20 juni 17 kl. 13:50

Mourinho etterforskes for skattefusk

Manchester United-manager Jose Mourinho er under etterforskning for skattefusk. Ifølge avisa Marca mener spanske myndigheter at Mourinho i sin tid i Real Madrid undro 3,3 millioner euro i skatt - det vil si litt over 30 millioner kroner. Mourinho selv har foreløpig ikke kommetert anklagene..

VG - 14 jan. 17 kl. 22:52

Marca: Svensk supertalent klar for Real Madrid

Real Madrid har allerede Martin Ødegaard (18). Nå skal de også ha sikret seg svenskenes vidunderbarn Alexander Isak (17).

Hegnar.no - 27 des. 16 kl. 15:13

- Martin Ødegaard på vei til Amsterdam

Martin Ødegaard og teamet rundt ham ser på nederlandsk fotball som et godt alternativ til å få førstelagsfotball, ifølge Marca. Tirsdag erfarer TV 2 at 18-åringen er på vei til Amsterdam..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt