Mannen

Monday, 17 June, 19:41

Nyheter om Mannen

Sortering: Relevans | Senaste
P4 - I førrgår: 07:28

Spydde og slo

En mann i slutten av 20-årene ble sendt til arresten etter å ha slått en drosjesjåfør midt i Operatunnelen i Oslo sent i går kveld. Før han slo, skal Mannen ha kastet opp i drosjen. Han forsøkte å stikke av, og slo sjåføren da han ble tatt igjen.

P4 - 14 Jun 19 kl. 17:53

Mann dømt for voldtektsforsøk

En mann i 30-årene er i Borgarting lagmannsrett dømt til tre år og seks måneders fengsel for et voldtektsforsøk i hovedstaden. Hendelsen skjedde sommeren 2013 etter at Mannen og den fornærmede kvinnen begge hadde vært på et utested på Grünerløkka i Oslo. Grunnen til at dommen falt nesten seks år etter hendelsen er fordi Mannen reiste til Cuba og USA før han ble pågrepet av amerikansk politi og utlevert..

NRK - 13 Jun 19 kl. 14:34

Funnet omkommet

Den eldre Mannen som politiet i natt søkte etter i Hattfjelldal er omkommet. Det opplyser politiet. Politiet har søkt i natt etter at Mannen ikke kom tilbake fra fisketur ved Vågvatnet..

NRK - 11 Jun 19 kl. 15:47

Falt mens han tok bilder

Mannen som omkom i en fallulykke ved Trollstigen i går ettermiddag, falt utfor en skrent i forbindelse med at han tok bilder, opplyser politiet. Mannen i 40-årene var i et turfølge sammen med to andre da uhellet skjedde..

P4 - 14 Jun 19 kl. 10:53

Tiltalt etter båtulykke

En mann i 40-årene er tiltalt for uaktsomt drap etter en båtulykke der kona døde i mai i fjor. Ekteparet var på vei ut fra havnen i Selje ved Voss, i en speedbåt som kolliderte med land. Mannen, som sto ved roret, slapp unna ulykken med bare lettere skader, mens den 41 år gamle kona mistet livet.

P4 - 11 Jun 19 kl. 16:52

Dom for samehets blir stående

Mannen som ble dømt for hatefulle ytringer mot samer på nettet, anker ikke til Høyesterett. Den historiske dommen blir dermedstående, skriver Saltenposten. Mannen er dømt til 18 dagers fengsel og å betale 15.

NRK - 11 Jun 19 kl. 16:44

Dom for samehets blir stående

Mannen som i lagmannsretten ble dømt for hatefulle ytringer mot samer på nettet, anker ikke til Høyesterett, skriver Saltenposten. Den historiske dommen blir dermed stående. Mannen er dømt til 18 dagers fengsel og til å betale 15.

Hegnar.no - Igår: 17:30

Forsvarstopp tiltalt for hallikvirksomhet

- Du er til for å brukes. Av meg. Av andre, skrev Mannen i en melding til sin samboer..

NRK - 11 Jun 19 kl. 10:45

Skutt i benet, var ubevæpnet

Politiet i Malmö sier på en pressekonferanse tirsdag at den truende Mannen som ble skutt i benet av politet mandag, verken var i besittelse av sprengstoff eller våpen. Mannen, en italiensk statsborger, er siktet for trusler, ifølge SVT..

Aftenposten - 12 Jun 19 kl. 12:19

Fornærmede hevder Ludvigsen sa han kunne hjelpe med «alt»

Svein Ludvigsen skal ha sagt han kunne gjøre alt for fornærmede da den nå 25 år gamle Mannen kom til Nord-Norge, hevder Mannen i sin forklaring..

P4 - 10 Jun 19 kl. 21:27

Alvorlig skadet etter å ha havnet i elv

Mannen som ble hentet ut av en bil som havnet i vannet ved Fossnes i Sandefjord i dag er alvorlig skadet, men stabil. Det opplyser politiet i kveld. Mannen ble værende under vann i flere minutter og var bevisstløs da han ble hetet opp..

P4 - 12 Jun 19 kl. 19:22

Plagsom nabo dømt

En svært plagsom nabo som terroriserte naboene sine i Moss i Østfold er dømt til fengsel. Mannen i 50-årene skal ha filmet og fotografert naboene og deres barn, sendt inn falske klager og bekymringsmeldinger til Barnevernet, skuffet snø og kastet grus inn på deres eiendom. Mannen har tidligere blitt ilagt tre besøksforbud mot naboene, men denne gangen ble det fengsel i syv måneder..

NRK - 2 timer siden

Lærer dømt for vold

En mann i 60-årene er i Dalane tingrett dømt til 28 dagers betinget fengsel for vold mot en gutt på 10 år og en jente på 11 år, melder Stavanger Aftenblad. Mannen er tidligere dømt for misbruk av sin stilling for å oppnå seksuell omgang med en elev..

VG - 12 Jun 19 kl. 14:48

Ny fornærmet vitner mot Ludvigsen: – Han skulle hjelpe meg med opphold

NORD-TROMS TINGRETT (VG) Først skal Svein Ludvigsen ha gitt Mannen i 30-årene lovnader om god jobb og oppholdstillatelse. Så skal han ha utnyttet Mannen til seksuelle formål..

Aftenposten - 11 Jun 19 kl. 11:34

Mannen som ble skutt av politiet i Malmö hadde ikke farlig innhold i bagene

Det fantes verken sprengstoff eller våpen i bagene til Mannen som mandag ble skutt av politiet på sentralstasjonen i Malmö..

Aftenposten - 11 Jun 19 kl. 11:34

Mannen som ble skutt av politiet i Malmö, hadde ikke farlig innhold i bagene

Det fantes verken sprengstoff eller våpen i bagene til Mannen som mandag ble skutt av politiet på sentralstasjonen i Malmö..

NRK - 2 timer siden

Lærer dømt for vold mot elever

En mann i 60-årene er i Dalane tingrett dømt til 28 dagers betinget fengsel for vold mot to barn, melder Stavanger Aftenblad. Mannen er tidligere dømt for misbruk av sin stilling for å oppnå seksuell omgang med en elev. Han får fortsatt være lærer..

P4 - 10 Jun 19 kl. 21:37

Frifunnet for barneekteskap

En irakisk mann er frifunnet for barneekteskap og seksuelle overgrep. Den 29 år gamle Mannen innrømmer at han giftet seg med jenta, men hevdet hun måtte være over 16 år. Og Sunnmøre tingrett mener det er så stor tvil om alderen hennes at Mannen ble frifunnet.

NRK - Igår: 03:17

Brevik: Ingen andre i båten

Mannen som førte båten som kolliderte i Breviksbroa natt til søndag har endret forklaring. Han sier nå at han var aleine i båten da ulykken skjedde..

P4 - 2 timer siden

Lærer dømt for vold mot elever

En lærer i 60-årene er dømt til 28 dagers betinget fengsel for å ha utøvd vold mot en ti år gammel gutt og en jente på elleve år. Læreren skal ifølge dommen ha slått elevene i ansiktet med flat hånd under en en skoleforestilling. Han nektet straffskyld.

P4 - 13 timer siden

Slått med flaske på pub

En mann i 40-årene er pågrepet etter at en jevnaldrende mann ble slått med en flaske på en pub i Sandefjord i natt. Mannen som ble slått kan ha brukket nesen, sier politiet til NTB. Den pågrepne er satt i arrest.

NRK - 4 timer siden

Varetektsfengslet for drap

Sør-Trøndelag tingrett har varetektsfengslet en mann i 50-årene i fire uker. Mannen er siktet for uaktsomt drap på en mann i 20-årene. Den døde ble funnet i en leilighet i Trondheim lørdag morgen.

NRK - 7 timer siden

Erkjenner delvis straffskyld

En 58 år gammel mann erkjente i Bergen tingrett delvis straffskyld for en voldtekt som fant sted i 2004, melder BT. Mannen har helt siden han ble pågrepet i desember, nektet straffskyld for voldtekten av en da 20 år gammel kvinne i Os sentrum..

NRK - 15 timer siden

Mann slått med flaske

En mann i 40-årene er pågrepet etter at en jevnaldrende mann ble slått med en flaske på en pub i Sandefjord. Politiet fikk melding om hendelsen natt til mandag. Mannen som er pågrepet, er satt i arrest..

P4 - 11 timer siden

To til sykehus etter trafikkulykke

To menn er kjørt til sykehus etter en trafikkulykke på Borgenhaugen i Sarpsborg. Begge skal ha vært alene i bilen. Skadeomfanget er uavklart for den ene Mannen i 50- årene.

NRK - 12 timer siden

Tiltalt for vold mot datteren

En mann i 60-årene må i dag møte i Nord-Troms Tingrett, tiltalt for vold mot datteren. Mannen mishandlet datteren ved å slå henne en rekke ganger i ansiktet og på kroppen. Samtidig truet han med å drepe henne..

NRK - 08 Jun 19 kl. 17:12

Fant savnet turgåer i god behold

Den trønderske Mannen (58) som ble meldt savnet ved Snøhetta i Dovrefjell, er funnet i god behold. Det opplyser Thomas Bukkvold, som er operativ leder for Røde Kors hjelpekorps i området. Mannen kom selv gående mot letemannskapene lørdag ettermiddag..

Aftenposten - 9 timer siden

Fornærmede tilbake i garderoben hvor det skal ha vært gjentatte seksuelle hendelser med Ludvigsen

Mannen som i en årrekke skal ha hatt seksuell omgang med Svein Ludvigsen, pekte i en rekonstruksjon ut en garderobe hvor han hevder å ha blitt presset til sex..

P4 - 10 Jun 19 kl. 12:45

Tiltalt for bestilling av overgrep

En mann i 50-åra er i Sunnmøre tingrett tiltalt for bestilling av en rekke overgrep mot unge jenter. Mannen skal ha betalt tusenvis av kroner for å få foreldre til å utføre grove overgrep via live-kamera, men ifølge tiltalen lyktes han bare én gang. Mannen er også tiltalt for å ha vist seg naken i ulike anledninger og for å ha oppbevart tusenvis av bilder og videoer med slikt innhold..

NRK - Igår: 00:26

Mann med pistol pågrepet

I Sandefjord er en mann pågrepet for våpenbesittelse, etter at en tipser så Mannen med en pistol i hånda. I forbindelse med arrestasjonen har politiet beslaglagt en startpistol. Det skriver de på Twitter..

Aftenposten - Igår: 14:18

Om Mollekleiv hadde hatt denne Mannen på laget, ville Kjøll trolig ha tapt

KOMMENTAR: Landslagstrener Eirik Myhr Nossum frykter svenske tilstander. Han kom til Gardermoen for å overbevise landets skiledere om at Norge må gi de nest beste et bedre tilbud..

P4 - 13 timer siden

Kjørte flere kilometer i feil kjørefelt

En mann er pågrepet etter at han kjørte flere kilometer i motsatt kjørefelt på E18 ved Hjortnes i Oslo i natt. Bilen møtte flere kjøretøy, og det kunne potensielt oppstått flere farlige situasjoner, sier politiet til Dagbladet. Mannen som er pågrepet, er i slutten av 20-årene.

Dagbladet - 13 Jun 19 kl. 10:35

- Han sa at «det er lov å kose seg»

Den lettere psykisk utviklingshemmede Mannen forteller at han fikk nakenbilder av Svein Ludvigsen..

P4 - Igår: 10:32

Svensk forsvarstopp tiltalt for hallikvirksomhet

En svensk forsvarstopp ,som jobbet nær regjeringen, er pågrepet og tiltalt for å ha vært hallik for sin egen samboer. Det skriver Aftonbladet. Han skal ha solgt samberen mellom 2013 og 2017, og skal ha tjent flere hundre tusen kroner.

Dagbladet - 13 Jun 19 kl. 12:03

- Det var oralsex

Svein Ludvigsen innrømmer at han hadde oralsex med Mannen i 20-åra, men hevder at det var frivillig..

NRK - 14 Jun 19 kl. 17:11

Dømt for voldtektsforsøk i Oslo

En mann i 30-årene er dømt til tre år og seks måneders fengsel for et voldtektsforsøk i 2013. Hendelsen skjedde på Grünerløkka i Oslo, men saken har tatt seks år fordi Mannen forlot landet. Han ble arrestert og utlevert fra USA i fjor..

P4 - 08 Jun 19 kl. 12:10

Utenlandsk statsborger som døde

Det var en utenlandsk statsborger som mistet livet i basehoppulykken i Stryn i natt. Det opplyser politiet. Mannen i 20-årene skulle, sammen med en annen basehopper, lande på en vei, men noe gikk galt inn mot landing, og Mannen havnet i en innsjø.

NRK - 13 Jun 19 kl. 12:39

Stefar dømt for seksuelle overgrep

Overgrepene mot stedatteren skjedde i to år fra hun var åtte år. Vestfold tingrett dømte Mannen til fem og et halvt års fengsel. Han må også betale stedatteren 200 000 kroner i oppreisningserstatning.

Dagbladet - 11 Jun 19 kl. 21:49

Rystende forklaring: - Jeg var slaven hans

Mannen i 20-åra forklarte i detalj om overgrepene han hevder Svein Ludvigsen har utsatt ham for..

P4 - 13 Jun 19 kl. 22:39

Dømt til døden for drap

Den 37-år gamle Mannen, Timothy Jones Jr., er dømt til døden for å ha drept sine fem barn i South Carolina i 2014. Det melder AP News i kveld.

P4 - I førrgår: 22:44

Mann siktet for knivstikking og voldtekt av samboer

En kvinne ligger på sykehus med alvorlige skader, etter at samboeren skal ha voldtatt og knivstukket henne. Mannen har tidligere blitt dømt for voldtekt og trusler mot samme kvinne, melder NRK. Hendelsen skjedde i kvinnens hjem i Alta natt til torsdag.

NRK - 13 Jun 19 kl. 19:22

Tilstanden er stabil for SAS-ansatt

En ansatt i SAS-selskapet Spirit Air Cargo Handling ble onsdag truffet av et lynnedslag på Københavns lufthavn. Tilstanden til den 58 år gamle Mannen er stabil, opplyste SAS torsdag..

P4 - 14 Jun 19 kl. 14:28

Slipper forvaring for overgrep

En lokalpolitiker i Hordaland slipper forvaringsdom for overgrep mot tre gutter. I tingretten ble han dømt til 11 års forvaring, men Gulating lagmannsrett har nå kommet fram til at ti års fengsel er passende straff. I tingretten nektet Mannen for alt av fysiske overgrep, men i lagmannsretten erkjente han å ha forgrepet seg på to av barna..

P4 - 14 Jun 19 kl. 14:13

Ble sjokkert av nakenbilde

Det var vondt å oppdage nakenbilde av en ung asylsøker og tidligere fylkesmann og statsråd Svein Ludvigsen. Det sa asylsøkerens tidligere kjæreste da hun vitnet i overgrepssaken mot Ludvigsen i dag. Dette førte til at det ble slutt mellom de to.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt