Mannen

Tuesday, 16 October, 15:21

Nyheter om Mannen

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 12 Oct 18 kl. 22:18

Bor under rasfarlige Mannen

Linda Sogge har hatt evakueringskassen klar i hele høst. Hver gang fjellet Mannen går i rødt, må hun forlate hjemmet sitt, stedet hun beskriver som «det beste på jord». De elleve menneskene som bor under fjellet Mannen har blitt evakuert ti ganger..

Aftenposten - 6 timer siden

Større skred fra Mannen natt til tirsdag

Det har vært flere steinsprang og ett større skred fra fjellet Mannen i Rauma natt til tirsdag..

NRK - Igår: 09:26

Voldsdømt siktet på nytt

En mann fra drammensdistriktet er dømt til fengsel i ett år for vold mot kona og sønnen. Dommen er strengere enn aktors påstand om ni måneder. Mannen har anket deler av dommen.

NRK - 8 timer siden

Fleire steinsprang frå Mannen

Det har vore fleire steinsprang og eitt større skred frå fjellet Mannen i Rauma i natt. I natt var rørslene i det rasfarlege partiet 40 centimeter i døgnet i øvre del. Dei har no minka, og ligg no på 20–25 centimeter, opplyser NVE..

NRK - Igår: 13:21

Obduseres på onsdag

Mannen som lørdag ble funnet død i ei campingvogn i Oksfjord i Nord-Troms skal obduseres onsdag. Politiet etterforsker dødsfallet som mistenkelig, og jobber nå med å få oversikt over hva den utenlandske Mannen gjorde i Oksfjord..

NRK - 09 Oct 18 kl. 21:38

Hører steinsprang fra Mannen

Det har blitt hørt flere steinsprang fra fjellet Mannen i Rauma. – Jeg har hørt steinsprang hvert 5–10 minutt de siste timene, sier Kolbjørn Horgheim, som bor tvers over dalen fra Mannen, til NRK..

Dagbladet - 7 timer siden

Større skred fra Mannen natt til tirsdag

Det har vært flere steinsprang og ett større skred fra fjellet Mannen i Rauma natt til tirsdag..

NRK - 11 Oct 18 kl. 17:33

Pressekonferanse om Mannen

Få siste nytt om situasjonen ved Mannen i pressekonferansen frå Rauma klokka 18.00..

Dagbladet - 12 Oct 18 kl. 20:51

Elleve personer har evakuert fra Mannen ti ganger. Slik lever de med frykten

Nå håper både Rauma-ordfører og NVE-geolog at Mannen raser. Det er av hensyn til de fem familiene, som denne uka nok en gang måtte forlate husene sine..

NRK - 09 Oct 18 kl. 17:56

Se Mannen direkte:

Mannen dagkamera..

NRK - 13 Oct 18 kl. 08:26

Fortsatt store bevegelser i Mannen

Det er fortsatt stor bevegelse i fjellpartiet Mannen i Rauma. I natt har fjellet beveget seg 25 centimeter i øvre del, og halvannen centimeter i nedre del, sier seksjonssjef Lars Harald Blikra i NVE. Det har også vært noen steinsprang i natt.

NRK - 11 Oct 18 kl. 18:06

Sjå pressekonferansen om Mannen

Sjå pressekonferansen om Mannen.

NRK - 10 Oct 18 kl. 14:03

«Edderkoppen» siktet

Et halvt år etter at NRK avslørte nordMannen som i en årrekke har manipulert og trakassert norske kvinner på nett, er Mannen siktet av politiet. I avhør la Mannen kortene på bordet..

Klartale - 4 timer siden

Mannen som laget Microsoft er død

Paul Allen døde av kreft tirsdag..

NRK - 09 Oct 18 kl. 21:55

Fleire skred frå Mannen

Sivilforsvaret sin lyttepost melder om sju skredhendingar ved fjellet Mannen i løpet av kort tid tysdag kveld. Det fortel Einar Anda, geolog i NVE. Den mest aktive delen av VesleMannen har no ei døgnhastigheit på 40 cm i timen..

NRK - 11 Oct 18 kl. 18:14

Mange steinsprang frå Mannen

Geolog Einar Anda i NVE seier det har gått 31 steinsprang frå Mannen det siste døgnet. – Det har også danna seg ei stor sprekke på tvers av formasjonen. Den kan vere rundt 70 meter lang, seier Anda..

NRK - 12 Oct 18 kl. 00:00

Pågrep mann med softgun

Bevæpnet politi har tatt kontroll på en mann og en dame ved Spikersuppa i Karl Johans gate i Oslo. Politiet fikk melding om at Mannen hadde vist frem en pistol, og de fant en softgun på ham. Mannen ble pågrepet og politiet opprettet sak..

NRK - 12 Oct 18 kl. 09:40

Mistenkt drapsmann til Bulgaria

En tysk domstol sa fredag at Mannen som er mistenkt for voldtekt og drap på den bulgarske tv-journalisten Viktoria Marinova skal utlevers til Bulgaria i løpet av få dager. I avhør skal Mannen ha nektet for voldtekt og drap, det skriver AFP..

NRK - 11 Oct 18 kl. 08:48

Pressekonferanse om Mannen

Pressekonferanse om Mannen.

NRK - 11 Oct 18 kl. 08:48

Pressekonferanse om Mannen

Pressekonferanse om Mannen.

NRK - 11 Oct 18 kl. 17:38

Framleis høge bevegelsar ved Mannen

Bevegelsane er framleis høge, og det går jamleg mindre steinsprang ved fjellet Mannen i Rauma. NVE beheld difor raudt farenivå. Det siste døgnet er det registrert bevegelsar på 73 cm i den øvre delen og 2–5 cm i nedre del det siste døgnet..

NRK - 11 Oct 18 kl. 01:21

En mann drept av fallende tre i USA

Orkanen Michael har ført sitt første dødsfall i USA. En mann ble drept i Panhandle i Florida da et tre falt gjennom taket på huset der Mannen bodde. Nødetatene slet med å komme fram til Mannen på grunn av blokkerte veier og kraftledninger i veien..

NRK - 10 Oct 18 kl. 12:12

Kjenning av politiet

Mannen som sto bak ranet på ein bensinstasjon på Notodden i natt er ein kjenning av politiet. Det stadfestar politiet til TA. Operasjonsleiar Bjørn Flåta seier til avisa at Mannen trua til seg pengar og tobakk frå bensinstasjonen..

Dagbladet - 20 timer siden

Måtte selv amputere etter å ha angrepet sønnen med motorsag

Den 76 år gamle Mannen ble overkjørt av en gressklipper..

Dagbladet - 3 timer siden

Her ble offeret funnet: ­- Det er helt forferdelig

Naboene til leiligheten hvor Mannen i 20-åra bodde, er i sjokk etter drapet. Politiet jakter fremdeles på den ukjente gjerningsMannen..

NRK - 5 timer siden

Senker farenivået ved Mannen

Farenivået for VesleMannen senkes til gult på grunn av avtagende bevegelser i fjellpartiet.

NRK - 08 Oct 18 kl. 17:27

Må sone lovens strengeste straff

Borgarting lagmannsrett opprettholder dommen på 21 års forvaring mot Mannen som i fjor drepte en overgrepssiktet medfange i Ringerike fengsel. Retten konkluderer med at det fortsatt vil være fare for at Mannen vil begå nye, grove voldshandlinger.

NRK - 10 Oct 18 kl. 22:19

Framleis store rørsler ved Mannen

Det er no store rørsler ved Mannen. På fleire punkt er det rørsler på 80 cm i døgnet. I nedre del er rørslene 2–3 cm døgnet.

NRK - 10 Oct 18 kl. 12:30

Fjellet Mannen: store bevegelser

Bevegelsene i fjellet Mannen har en døgnhastighet på rundt 40 centimeter. Det er store bevegelser til å være fjell, nedre delene har et par centimeter. – Det er de største bevegelsene vi har sett, sier Lars Harald Blikra, seksjonsleder i NVE..

NRK - 10 Oct 18 kl. 06:30

Funnet etter leteaksjon

En mann som hadde gått seg bort ved Steget i Hemsedal i går, ble funnet i natt av luftambulansen. Mannen ble tatt med til legevakta for kontroll. Mannskaper fra Røde Kors og politiet lette etter Mannen etter at han selv hadde varslet politiet..

NRK - 10 Oct 18 kl. 00:05

Leiteaksjon etter mann i Hemsedal

Politiet har sett i gang ein leiteaksjon i Hemsedal etter ein mann som har gått seg bort. Mannen melde sjølv i frå. Han er kald og har lite straum på telefonen.

NRK - 6 timer siden

«Sjaman» dømt for overgrep

En mann i 50-årene mann fra Tysfjord, som i fjor høst ble tiltalt for seksuelle overgrep mot fem jenter mellom 16 og 18 år, er av Hålogaland lagmannsrett dømt til seks års fengsel. Mannen skal ha utgitt seg for å være sjaman overfor de fornærmede..

NRK - 20 timer siden

Eksplosjon i campingvogn

En mann er alvorlig skadet etter en eksplosjon i en campingvogn på Halvorseth camping i Sigdal. Mannen skal ha fått store brannskader. Nødetatene er på vei..

Aftenposten - Igår: 14:16

Gisseldrama avsluttet i Köln

Politiet har kontroll på den væpnede Mannen som tok en kvinne som gissel inne på jernbanestasjonen i Köln mandag. Kvinnen ble lettere skadd..

NRK - 3 timer siden

Oslo-mann dømt til samfunnsstraff

En 30 år gammel mann fra Oslo er dømt til 204 timers samfunnsstraff selv om han var tatt med mer enn det som regnes som en betydelig mengde kokain. Mannen er dømt for befatning med 62 gram kokain, narkotikasalg og besittelse av anabole steroider..

NRK - 5 timer siden

Setter ned farenivået ved Mannen

NVE setter ned farenivået for VesleMannen til gult på bakgrunn av avtagende bevegelser i fjellpartiet. Hastighetene minker, og er nå rundt 12 cm/døgn i øvre del og 2,5 cm/døgn i den nedre delen. VesleMannen har hatt rødt farenivå siden 9.

VG - 10 Oct 18 kl. 20:56

Tonje så Mannen som trolig skjøt William Nygaard

Tonje Westgaard forteller at hun hadde blikkontakt med Mannen som trolig skjøt William Nygaard for 25 år siden. Men det sa hun til politiet først flere uker etter attentatet..

NRK - 23 timer siden

24-åring dømt for overgrep

En 24 år gammel mann er i Stavanger tingrett dømt til fem års fengsel for å ha voldtatt lillebrorens mindreårige kamerat fire ganger, skriver Stavanger Aftenblad. Mannen erkjenner ikke straffskyld og har anket dommen, opplyser hans forsvarer..

NRK - 13 Oct 18 kl. 09:50

Her kan du se pressekonferansen

NVE hadde pressekonferanse med oppdatering av situasjonen i fjellpartiet Mannen i Rauma i formiddag..

Aftenposten - 15 timer siden

Vi bør ikke statuere eksempler på enkeltpersoner | Emilie Hulthin

Mannen som ikke ville håndhilse på kvinner, har krav på at saken hans avgjøres individuelt og ikke brukes for å statuere et eksempel..

NRK - Igår: 03:05

En til sykehus etter bilulykke

En mann er kjørt til sykehus i Arendal etter at en bil havnet på taket i en trafikkulykke på fylkesvei 410 i Aust-Agder. Skadeomfanget for Mannen er foreløpig ukjent. Bilberger er sendt til stedet..

NRK - Igår: 05:55

Auka rørsler ved Mannen

Rørslene ved VesleMannen har auka gjennom natta. – Desse har no ei døgnhastigheit på 40–50 cm i øvre del og 5–10 cm i nedre del. Men snø på bakken forstyrrar radarmålingane, så det er litt usikkerheit knytt til målingane, seier Einar Anda i NVE..

NRK - Igår: 17:59

Fortsatt rødt for VesleMannen

Bevegelsene har avtatt noe i øvre område, men er uendret i nedre område, melder NVE, som opprettholder rødt farenivå ved fjellet Mannen i Rauma. Hastigheten i øvre del er nå på rundt 10 cm per døgn, mens nedre del er på rundt 1,5 cm per døgn..

NRK - 13 Oct 18 kl. 09:50

Følg pressekonferansen direkte

NVE har pressekonferanse med oppdatering av situasjonen i fjellpartiet Mannen i Rauma. Pressekonferansen starter klokka 10..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt