Mannen

Thursday, 21 February, 07:34

Nyheter om Mannen

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 1 time siden

Øksemann framstilles varetekt

Mannen som er siktet for å ha drept en kvinne i 60-årene på en gravlund i Haugesund tirsdag, framstilles for varetektsfengsling i Haugaland tingrett torsdag. Kvinnen døde av skadene natt til onsdag. Mannen er ifølge politiet domfelt over 20 ganger..

NRK - 14 timer siden

Forsøkte å ta rifler fra museum

En mann i 30-årene prøvde å ta med seg to rifler fra Polarmuseet, melder politiet i Troms. Mannen ble tatt i nærområdet, og gjenstandene er levert tilbake til museet. Mannen er anmeldt for tyveri og for å bære kniv på offentlig sted..

NRK - 17 Feb 19 kl. 05:52

Har ikkje vurdert straffskuld

Mannen i 20-åra som er sikta for drap etter fredagens knivstikking i Bergen, har ikkje diskutert spørsmål om straffskuld med forsvararen sin. Dei hadde laurdag kveld innleiande samtalar, skriv Bergensavisen. Mannen blir avhøyrd søndag..

Aftenposten - 15 Feb 19 kl. 20:19

Mann truet personer med stor kniv på Romsås T-bane

Bevæpnet politi ble truet av Mannen. Først da de truet tilbake, slapp Mannen det politiet beskriver som en «stor kniv»..

NRK - 15 Feb 19 kl. 12:31

10 års fengsel for voldtekter

En mann i 40-årene er dømt skyldig i hundre voldtekter av stedatteren sin mens hun sov. Mannen nå dømt til 10 års fengsel. Enkelte ganger brukte Mannen sovemedisiner for at datteren ikke skulle våkne, ifølge dommen fra Kristiansand tingrett..

NRK - 16 Feb 19 kl. 07:53

Naken mann til åtak på vektar

Ein naken mann gjekk laurdag morgon til angrep på ein vektar i Storgata i Oslo sentrum. Mannen slo vektaren i hovudet, og beit politiet då dei kom til for å hjelpe. Til slutt måtte politiet bruke peparspray for å få kontroll på Mannen..

VG - Igår: 17:41

Øksemann pågrepet - kvinne skadet

Etter å ha forsøkt å bryte seg inn på en adresse i Haugesund, flyktet Mannen i bil..

Dagbladet - 16 timer siden

- Drapssiktede (48) er dømt over 20 ganger tidligere

Mannen, som er siktet for drap på en kvinne i Haugesund, har tidligere blitt skutt av politiet, ifølge Haugesunds Avis..

NRK - 21 timer siden

Kvinne døde etter økseangrep

Kvinnen som ble angrepet av en mann i 40 årene med øks på Vår Frelsers Gravlund i Haugesund i går ettermiddag, døde av skadene, opplyser politiet. Mannen er nå siktet for drap..

NRK - 15 Feb 19 kl. 20:55

Mann pågrepet etter knivstikking

Politiet har pågrepet en mann i 50-årene fra Fredrikstad etter at en mann ble knivstukket fredag kveld. Mannen er en kjenning av politiet.Tilstanden til Mannen som ble knivstukket betegnes som alvorlig..

Hegnar.no - 1 time siden

Tiltalt for smugling av 2.100 tonn korn

En bonde fra Østfold er tiltalt for å ha unndratt toll ved innførsel av korn fra Sverige mellom 2011 og 2014. Mannen nekter straffskyld..

NRK - Igår: 22:27

Mulig knivstikking på Torshov

Mannen er sannsynligvis skadet med et stikkvåpen, og er kjørt sykehus. Politiet skriver på Twitter at de etterforsker hendelsen som en kriminalsak, og kriminalvakten er på stedet..

Aftenposten - 1 time siden

Drapssiktet 48-åring framstilles for varetekt

Mannen som er siktet for å ha drept en kvinne i 60-årene på en gravlund i Haugesund, framstilles for varetektsfengsling i Haugaland tingrett torsdag..

NRK - 14 timer siden

Har ikke tatt stilling til skyld

Forsvareren til den drapssikteden 48 år gamle Mannen i Haugesund, Erik Lea, sier til NRK at siktede ikke er i stand til å ta stilling til skyldspørsmålet..

Aftenposten - 1 time siden

Bonde tiltalt for smugling av 2.100 tonn korn

En bonde fra Østfold er tiltalt for å ha unndratt toll ved innførsel av korn fra Sverige mellom 2011 og 2014. Mannen nekter straffskyld..

NRK - 15 timer siden

Drapssiktet domfelt over 20 ganger

Mannen (48) som er siktet for å ha drept en kvinne med øks på gravlunden tirsdag, er domfelt over 20 ganger. Første gang var han 15 år. Flere av dommene dreier seg om vold..

NRK - 13 timer siden

– Burde vært under behandling

Mannen som er siktet for drapet i Haugesund ble domfelt første gang da han var 15 år, og har en årelang historie med psykiatriske problemer. – Han burde ha vært under behandling, sier Mannens forsvarer, Erik Lea..

NRK - 14 timer siden

Siktede erkjenner ikke straffeskyld

Den drapssiktede Mannen som er siktet for å ha drept en eldre kvinne på en gravlund i Haugesund tirsdag, nekter straffeskyld og knytter seg ikke til hendelsen. Det opplyser forsvareren hans, Erik Lea, til TV 2..

Aftenposten - 11 timer siden

Roald Amundsen - er det filmen eller Mannen som anmeldes? | Alexander Wisting

Etter min mening klarer filmen å trekke sammen mye av det viktigste fra et nesten ufattelig innholdsrikt liv..

VG - Igår: 22:26

To siktet for drapsforsøk etter funn av mann med stikkskader

Mannen som ble funnet i en trappeoppgang på Torshov, er utenfor livsfare. To menn er pågrepet og siktet for drapsforsøk..

NRK - 8 timer siden

En pågrepet etter ulykke i Bergen

En mann i 30-årene er pågrepet etter å ha stukket av etter en møteulykke i Eidsvågveien i Åsane i Bergen i kveld, melder BA. Mannen er ruset og blir fremstilt for lege. Det skal ikke være snakk om alvorlig personskade..

NRK - 15 timer siden

Drapssiktede i Haugesund avhørt

Mannen som er siktet for drap på en kvinne på en gravlund i Haugesund i går er i dag avhørt, opplyser politiet. Politiet ønsker ikke å gå inn på Mannens forklaring, sier politiadvokat Marte E. Lysaker.

NRK - 21 timer siden

Kvinne døde etter angrep

Kvinnen som ble angrepet av en mann i 40-årene på Vår Frelsers Gravlund i Haugesund i går ettermiddag, døde av skadene, opplyser politiet. Mannen er nå siktet for drap. Politiet beslagla en øks etter angrepet..

NRK - 20 timer siden

VG: To menn siktet for drapsforsøk

To menn er siktet for drapsforsøk etter knivstikkingen på Torshov tirsdag kveld, skriver VG. En mann ble funnet i en oppgang i en bygård med stikkskader. Han ble sendt til sykehus med alvorlige skader.

NRK - 20 timer siden

54-åring tiltalt for drap på kona

Ein 54 år gamal mann er tiltalt for drap på ekskona i Notodden i april i fjor. Han er også tiltalt for å ha forlate eit eitt år gamalt barn i hjelpelaus tilstand og for hå ha køyrt med falske skilt. Mannen nektar straffskuld.

Aftenposten - 14 timer siden

Drapssiktet mann i Haugesund domfelt mer enn 20 ganger

Mannen som er siktet for å ha drept en eldre kvinne på en gravlund i Haugesund er tidligere domfelt over 20 ganger, blant annet for vold og trusler..

NRK - Igår: 05:46

To pågrepet etter knivstikking

To personer er pågrepet etter at en mann ble knivstukket i en oppgang på Torshov i går kveld. Politiet fikk melding om hendelsen fra AMK-sentralen ved 21.30-tiden og ble varslet av et vitne.

NRK - Igår: 18:34

Sju barn omkommet i husbrann

Sju barn mistet livet da et hus i Halifax på Canadas atlanterhavskyst brant ned til grunnen tirsdag. Familien som bodde i huset var syriske flyktninger, ifølge canadisk kringkasting. En mann og en kvinne overlevde, men Mannen har livstruende skader..

VG - Igår: 22:26

Mann med stikkskader funnet i Oslo

En mann er kjørt til sykehus med det som sannsynligvis er skader etter et stikkvåpen, opplyser Oslo politidistrikt. Mannen ble funnet i en oppgang på Torshov, med ukjent skadeomfang..

Aftenposten - 11 timer siden

Sveits: Hjalp skadet skiløper – omkom selv i snøskred

Én person mistet livet etter snøskredet i Crans-Montana i Sveits tirsdag. Mannen tilhørte løypepatruljen på stedet og var i ferd med å hjelpe en skadet skiløper, da de ble tatt av snømassene..

E24 - 1 time siden

Bonde tiltalt for smugling av 2.100 tonn korn

En bonde fra Østfold er tiltalt for å ha unndratt toll ved innførsel av korn fra Sverige mellom 2011 og 2014. Mannen nekter straffskyld..

NRK - 16 timer siden

Forskanset seg i egen bolig

En mann i 30-årene forskanset seg natt til onsdag i sin bolig utenfor Sarpsborg sentrum. Han skal ha vært bevæpnet med kniver, og er mistenkt for å ha utøvd vold mot sin samboer, skriver Sarpsborg Arbeiderblad. Mannen ble pågrepet av bevæpnet politi..

NRK - Igår: 16:08

Fire års fengsel for familievold

En mann i 60-årene fra Trøndelag, er i Inntrøndelag tingrett dømt til fire års fengsel for gjentatte ganger å ha mishandlet sin familie gjennom 25 år. Mannen må i tillegg betale 870.000 kroner i erstatning til familiemedlemmer..

Aftenposten - 16 timer siden

Frode Thuen: Barna er lojale mot moren etter skilsmissen. Faren er i sorg etter at barna kuttet all kontakt med ham

Gjennom flere år har han gjort alt han kan for oppnå kontakt med barna sine, men er blitt motarbeidet. Nå innser Mannen at han har mistet to barn..

VG - 13 timer siden

Gravlund-drapet: Vil at siktede legges inn på psykiatrisk

Mannen som er siktet for drapet på en kvinne i 60-årene på en gravlund i Haugesund tirsdag, er avhørt. Han er ikke i stand til å svare for seg, sier hans forsvarer til VG..

VG - Igår: 17:41

Øksemann pågrepet - kvinne kritisk skadet

Etter å ha forsøkt å bryte seg inn på en adresse i Haugesund, flyktet Mannen i bil..

NRK - Igår: 20:43

Behandles for kritiske skader

Kvinnen som ble sendt til sykehus etter at en mann med øks prøvde å bryte seg inn i hjemmet hennes i Haugesund behandles for kritiske skader. Mannen er norsk statsborger i 40-årene. Politiet opplyser at han er en kjenning av politiet..

VG - 16 timer siden

Drapsiktet etter angrep på gravlund: Dømt over 20 ganger og skutt av politiet

HAUGESUND (VG) Den 48 år gamle Mannen som er siktet for drapet på en kvinne i 60-årene, har vært i politiets søkelys siden 80-tallet. I 1998 ble han skutt av politiet..

VG - 16 timer siden

Drapssiktet etter angrep på gravlund: Dømt over 20 ganger og skutt av politiet

HAUGESUND (VG) Den 48 år gamle Mannen som er siktet for drapet på en kvinne i 60-årene, har vært i politiets søkelys siden 80-tallet. I 1998 ble han skutt av politiet..

NRK - I førrgår: 05:29

Nettovergriper risikerer fengsel

En 31 årig mann som blant annet er tiltalt for nettovergrep mot barn, bør dømmes til 3,5 års fengsel, mener aktor i rettssaken som pågår i Bergen tingrett, skriver Bergens Tidende. Hjemme hos Mannen fant politiet 30.000 grove overgrepsbilder av barn..

Dagbladet - 17 Feb 19 kl. 06:06

Snakket med drapssiktet

Mannen som er siktet for drap etter fredagens knivstikking i Bergen, har ikke diskutert spørsmål om straffskyld med sin forsvarer..

NRK - I førrgår: 16:01

Identifiseres tidligst tirsdag

Mannen og kvinnen i 40-årene som omkom i helikopterstyrten ved Røldal i Hordaland identifiseres tidligst onsdag, opplyser Politiet til NRK. Grunnen til ulykken er fortsatt ikke kjent..

NRK - I førrgår: 22:44

Vil ha sjåfør bort fra norske veier

Utlendingsseksjonen i Sør-Vest politidistrikt mener at en estisk lastebilsjåfør er så farlig for trafikksikkerheten på norske veier at han bør sendes ut av landet. Mannen har blant annet blitt tatt for feil i åtte av ni kontroller siden 2016..

NRK - I førrgår: 13:08

Syklist frikjent i tingretten

Mannen som syklet i kollektivfeltet på Mosseveien ved Ulvøya og ble anmeldt av politiet, er frikjent i Oslo tingrett. Retten har også funnet at syklisten skal tilkjennes erstatning for saksomkostninger på over 8000 kroner..

VG - 19 timer siden

Kvinne drept på gravlund: Naboer hørte rop og skrik

HAUGESUND (VG) Onsdag ettermiddag ble en kvinne i 60-årene angrepet på en gravlund i Haugesund. Flere naboer ble vitne til pågripelsen av den nå drapssiktede Mannen..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt