Mann

Saturday, 25 May, 00:49

Nyheter om Mann

Sortering: Relevans | Senaste
Dagbladet - 5 timer siden

Mann siktet i 25 år gammel overgrepssak

En Mann i 70-åra er siktet for å ha begått et seksuelt overgrep mot ei jente i en svømmehall i bergensområdet for over 25 år siden..

Klartale - 21 May 19 kl. 08:24

Mann stukket med kniv i Oslo

Tirsdag morgen ble en Mann knivstukket i Oslo sentrum. En Mann er pågrepet..

P4 - I førrgår: 13:11

Løp etter Mann med kniv

En Mann er pågrepet etter at han løp etter en annen Mann med en stor kniv nær sentrum av Oslo i ettermiddag. Politiet sier meldingene som kom inn fremstod dramatiske, og at de pågrep Mannen etter kort tid. Foranledningen til hendelsen er ikke kjent.

P4 - Igår: 21:29

Mann dømt for voldtekt

En Mann i 30-årene er i Gulating lagMannsrett dømt til fire års fengsel for voldtekt av en kvinne. Hendelsen skjedde etter en gjenforeningsfest i Bergen. Mannen vil anke dommen.

P4 - 13 timer siden

Hevder han selv ble angrepet

En av de tre som er siktet for drapsforsøk etter at en Mann ble knivstukket på Karl Johan i Oslo 17. mai hevder han selv ble angrepet i forkant. Mannens forsvarer sier han har erkjent å ha stukket en 27 år gammel Mann med kniv, men hevder handlingen skjedde i nødverge.

NRK - 20 May 19 kl. 19:34

Mann dømt for besittelse

En Mann er dømt til tre års fengsel for å ha lastet ned og delt overgrepsmateriale av barn. Det skjedde samtidig med at han sonet en dom for å ha besittet deler av samme materiale..

NRK - I førrgår: 04:39

Varetektsfengsel etter knivstikking

En 25 år gammel Mann varetektsfengsles i fire uker for grov kroppsskade etter at han skal ha skåret en Mann i halsen. Det har Vestfold tingrett avgjort ifølge Dagbladet. Mannens advokat sier han ikke erkjenner straffskyld..

NRK - I førrgår: 04:33

Mann knivranet i Bergen

Politiet i Bergen leter etter mistenkte, etter at en Mann skal ha blitt truet med kniv og fratatt eiendeler ved Verftet..

Aftenposten - I førrgår: 06:06

Mann ranet med kniv i Bergen

En Mann ble fraranet eiendeler da han ble truet med kniv ved Verftet i Bergen..

NRK - 18 May 19 kl. 06:00

Mann stukket med kniv i Horten

En 35 år gammel Mann er sendt til sykehus etter å ha blitt knivstukket i armen i Horten sentrum. Politiet opplyser at de har pågrepet en 27 år gammel Mann i saken. Sør-Øst politidistrikt fikk melding om hendelsen klokken 05.

P4 - 21 May 19 kl. 06:34

Mann knivstukket i Oslo

En Mann ble knivstukket ved Hammersborg Torg i Oslo nå i morgentimene. Skadeomfanget er foreløpig ukjent. Ambulanse og politi er på stedet, melder TV2..

NRK - 21 May 19 kl. 06:31

Mann knivstikken i Oslo

Ein Mann er knivstikken på Hammersborg Torg i Oslo, skriv politiet på Twitter. Politi og ambulanse er på staden. Skadeomfang er førebels ukjent..

Aftenposten - 21 May 19 kl. 06:44

Mann knivstukket i Oslo

En Mann ble tirsdag morgen knivstukket på Hammersborg i Oslo sentrum. Politiet har ikke pågrepet noen i saken..

NRK - I førrgår: 23:24

Mann hentet opp av vannet i Harstad

En Mann er hentet opp av vannet etter en kajakk kantret utenfor Harstad. Politiet iverksatte en stor redningsaksjon. Politiet fikk melding om hendelsen klokken 22.

Aftenposten - 18 May 19 kl. 07:05

Mann knivstukket i Horten

En 35 år gammel Mann er sendt til sykehus med skader i en arm etter å ha blitt knivstukket i Horten sentrum natt til lørdag. En 27 år gammel Mann er pågrepet..

Aftenposten - 21 May 19 kl. 06:44

Mann pågrepet etter knivstikking i Oslo

En Mann ble tirsdag morgen knivstukket på Hammersborg i Oslo sentrum. Politiet har pågrepet en person i saken..

Aftenposten - 21 May 19 kl. 06:44

Mann pågrepet etter knivstikking i Oslo

En Mann ble tirsdag morgen knivstukket på Hammersborg i Oslo sentrum. Politiet har pågrepet en person i saken..

NRK - 20 May 19 kl. 11:05

– Trolig skadd med øks

En 30 år gammel Mann ble alvorlig skadd i en voldshendelse i Sarpsborg sentrum søndag kveld. Han er sendt til Ullevål sykehus med alvorlige hodeskader. Poltiet tror at han er slått med en øks og har pågrepet og siktet en Mann i 40-årene..

NRK - 21 May 19 kl. 06:31

Mann knivstukken i Oslo

Ein Mann er knivstukken på Hammersborg Torg i Oslo, skriv politiet på Twitter. Politi og ambulanse er på staden. Skadeomfang er førebels ukjent.

P4 - 21 May 19 kl. 07:14

Pågrepet etter knivstikking

En Mann er nå pågrepet etter at en annen Mann ble knivstukket på Hammersborg i Oslo i dag tidlig. Skadeomfanget er ennå ikke avklart, men fornærmede er sendt til Ullevål sykehus. Det er ikke kommet flere opplysninger om omstendighetene rundt knivstikkingen..

Aftenposten - 21 May 19 kl. 13:57

Mann siktet etter milkshake-kasting mot Farage

En 32 år gammel Mann er siktet for kroppskrenkelse etter å ha kastet milkshake mot brexit-leder Nigel Farage i Newcastle..

Klartale - 21 May 19 kl. 08:54

Mann klatret i Eiffeltårnet i seks timer

En Mann klatret i Eiffeltårnet i Paris i Frankrike. Han brøt loven..

P4 - 20 May 19 kl. 15:53

Mann pågrepet med kniv

Politiet har pågrepet en Mann som ble observert med en kniv på Sandvika togstasjon. Mannen skal ikke ha oppført seg truende, men nekter å si hvem han er til politiet. De jobber nå med å avklare Mannens helsetilstand..

Hegnar.no - 7 timer siden

Lurte bilforretninger for 2,8 mill.

Mann tiltalt for å ha lurt til seg åtte biler og 2,8 millioner kroner i lån..

VG - 21 May 19 kl. 07:33

Mann knivstukket i Oslo

En Mann ble tirsdag morgen knivstukket ved Hammersborg torg i Oslo sentrum..

Aftenposten - 21 May 19 kl. 06:20

Mann fløyet til sykehus etter båtulykke

En Mann er fløyet med luftambulanse til Ålesund sykehus etter en båtulykke utenfor Volda..

NRK - 18 May 19 kl. 20:56

Mann i 20-åra fengsla i sju månadar

Ein Mann i 20-åra er i Bergen tingrett dømd til sju månadars fengsel mellom anna for å ha teke på ei nabokvinne. Kvinna skal ha høyrt skriking og rop i oppgangen sin, og funne Mannen med ein pytonslange, ifølgje Bergens Tidende..

P4 - 20 May 19 kl. 11:22

Mann pågrepet for boligran i Halden

En Mann i 20-årene er pågrepet mistenkt for å ha ranet og truet et ektepar med kniv i sin egen bolig i Halden i natt. Politiet sier flere personer tok seg inn i boligen og at de stjal både parets bil, PC og andre eiendeler. Bilen er nå funnet og saken etterforskes videre..

NRK - 21 May 19 kl. 05:53

Avlivet hund med hagle

Politiet slo alarm da en Mann ble observert med hagle og det ble skutt i et område på Jevnaker i går kveld. Da politiet kom fram, var det en Mann med hagle, som hadde avlivet en hund, skriver Ringerikes Blad. Saken får ingen følger for Mannen..

Aftenposten - 18 May 19 kl. 13:40

Mann omkom i ulykke på Hvaler

En Mann mistet livet på Hvaler i Østfold i forbindelse med felling av trær..

Aftenposten - 15 May 19 kl. 19:30

Mann pågrepet etter knivstikking i Sandnes

En Mann i 20-årene ble onsdag kveld knivstukket ved et kjøpesenter i Sandnes. En jevnaldrende Mann er pågrepet i saken..

P4 - 19 May 19 kl. 18:10

Mann siktet for ran

En 34 år gammel Mann fra Sarpsborg ble i går varetektsfengslet i fire uker, siktet for bussranet på Ise i Sarpsborg i april i år. Mannen er siktet for å ha truet bussjåføren med en kniv. Sjåføren ble ikke fysisk skadet, men var preget etter hendelsen..

VG - 21 May 19 kl. 07:33

Mann knivstukket i Oslo - alvorlig skadet

En Mann i 50-årene ble tirsdag morgen knivstukket ved Hammersborg torg i Oslo sentrum. Kort tid etter pågrep politiet en mistenkt i saken..

Aftenposten - 17 May 19 kl. 12:45

Mann fikk revet av hånden i saluttulykke i Mysen

En Mann i 50-årene fikk revet av hånden i en ulykke under avfyring av 17. mai-salutt i Mysen, opplyser politiet. En Mann i 20-årene er lettere skadet..

P4 - 18 May 19 kl. 07:49

Mann knivstukket i Horten

En 35 år gammel Mann er sendt til sykehus med skader i en arm etter å ha blitt knivstukket i Horten sentrum i natt. En 27 år gammel Mann er pågrepet av politiet, etter hendelsen som skjedde rundt klokken halv seks. Knivstikkingen skjedde etter en krangel utenfor en privat adresse med flere personer involvert, ifølge politiet..

VG - 15 May 19 kl. 19:12

Mann knivstukket i Sandnes: Mann siktet for grov kroppsskade

SANDNES (VG) En Mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet etter at en Mann i slutten av 20-årene ble knivstukket ved et kjøpesenter i sentrum av Sandnes onsdag..

VG - 21 May 19 kl. 13:37

Mann siktet etter milkshake-kasting mot Farage

En 32 år gammel Mann er siktet for kroppskrenkelse etter å ha kastet milkshake mot brexit-leder Nigel Farage i Newcastle..

Aftenposten - 21 May 19 kl. 07:13

Mann tatt hånd om etter å ha klatret i Eiffeltårnet i seks timer

En Mann som klatret i Eiffeltårnet i hele seks timer før redningspersonell fikk fatt i ham, førte mandag til at mange turister ikke fikk oppleve monumentet..

VG - 3 timer siden

73-åring dømt for å ha mishandlet kona i 40 år

En 73 år gammel Mann er dømt til to års fengsel for å ha utsatt kona for vold og andre former for mishandling gjennom 40 år..

Hegnar.no - Igår: 19:36

Heimstaden låner milliardbeløp nok en gang

Ivar Tollefsen har blitt en godt likt Mann hos obligasjonsinvestorene..

P4 - 21 May 19 kl. 08:57

Kartlegger om salutt-ulykke var lovbrudd

Politiet kartlegger nå om salutt-ulykken i Mysen, der en Mann måtte amputere armen, var et lovbrudd. Det var under 17. mai-arrangement på Høytorp fort at en Mann i 50-årene fikk revet armen av under avfyring av en salutt.

NRK - 17 May 19 kl. 19:24

Mann påkjørt i Trondheim

Trondheim: Mann påkjørt av buss i Munkegata. Er oppegående etter ulykken og virker ikke å være alvorlig skadd. Ambulanse på stedet sammen med politiet..

NRK - 7 timer siden

MC-fører omkom i ulykke

En MC-fører omkom etter en kollisjon med en lastebil på Skaugvoll i Gildeskål kommune. Ulykken skjedde på fylkesvei 17. Den omkomne er en Mann i 50-årene bosatt i Bodø..

NRK - 18 May 19 kl. 13:41

Mann omkom i ulykke på Hvaler

En Mann har omkommet etter en ulykke i forbindelse med trefelling i Hvaler i Østfold. – Det ble gitt livreddende førstehjelp på stedet, men dessverre sto ikke livet til å redde, skriver politiet..

Aftenposten - 15 May 19 kl. 21:20

Mann siktet for grov kroppsskade etter knivstikking i Sandnes

En Mann i 20-årene ble onsdag kveld knivstukket ved et kjøpesenter i Sandnes. En jevnaldrende Mann er pågrepet siktet for grov kroppsskade..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt