Mann

Tuesday, 18 February, 10:16

Nyheter om Mann

Sortering: Relevans | Senaste
P4 - Igår: 09:54

Mann falt ned i silo

En Mann har falt ned i en silo på et opprettsanlegg i Rennesøy i Rogaland nå i formiddag. Anlegget liggr i sjøen og et SeaKing-helikopter er på vei, melder politiet. Mannen er ved bevissthet etter arbeidsulykken..

Dagbladet - 9 timer siden

Nå er han siktet for drapsforsøk

En Mann i 30-åra er siktet for drapsforsøk etter at en Mann ble knivstukket i Brugata i Oslo i januar. Mandag møtte han i Drammen tingrett i forbindelse med en annen sak, hvor han og en annen står tiltalt for frihetsberøvelse av en 14-åring..

Aftenposten - 4 timer siden

Maskert Mann ranet Coop prix-butikk i Stavanger

En ung, maskert Mann truet mandag kveld til seg et mindre beløp kontanter i en matbutikk i Stavanger. Ingen kom fysisk til skade. Ingen er pågrepet..

NRK - 13 timer siden

Mann stakk av frå politiet

Ein Mann er arrestert etter at han køyrde frå ein kontroll i Eide. Politiet la seg på hjul etter bilen, men avbraut forfølginga. Ifylgje politiet hadde Mannen fleire farlege forbikøyringar i høg fart.

Aftenposten - I førrgår: 07:37

Mann skutt og drept i Linköping

En Mann som ble funnet hardt skadet i Skäggetorp i Linköping i Sverige lørdag kveld, døde av skadene. Det bekrefter politiet rundt midnatt..

NRK - I førrgår: 00:49

Ung Mann drept i Linköping

En Mann som ble funnet hardt skadd i Skäggetorp i Linköping i Sverige lørdag kveld, døde av skadene. Det bekrefter politiet rundt midnatt. Ingen er så lang pågrepet for drapet.

P4 - 15 Feb 20 kl. 07:20

Eldre Mann kjørte inn i hus

En eldre Mann kjørte inn i en husvegg i Sauda i Rogaland i går kveld. Mannen ble reddet ut av kjøretøyet og kom uskadet fra hendelsen. Det er heller ikke meldt om skader på beboere.

Aftenposten - 14 Feb 20 kl. 22:32

Mann dømt for minst 100 voldtekter av niese

En Mann er i Aust-Agder tingrett dømt til ti års fengsel for over 100 voldtekter av sin egen niese mens jenta var mellom 10 og 14 år gammel..

Aftenposten - 14 Feb 20 kl. 13:14

Mann dømt til 11,5 års fengsel for drapet på fetteren utenfor Circle K-stasjon i Bergen

En 22-årig Mann er dømt til fengsel i elleve og et halvt år for å ha drept sin fetter Said Bassam Chataya (28) ved Danmarks plass i Bergen i fjor..

VG - 14 Feb 20 kl. 16:39

Mann pågrepet i etter politiaksjon i Åmot

Væpnet politi forsøkte i tre timer å få kontakt med en Mann som forskanset seg i sin egen bolig etter å ha opptrådt truende mot politiet..

VG - 14 Feb 20 kl. 16:39

Mann pågrepet etter politiaksjon i Åmot

Væpnet politi forsøkte i tre timer å få kontakt med en Mann som forskanset seg i sin egen bolig etter å ha opptrådt truende mot politiet..

Aftenposten - 14 Feb 20 kl. 22:33

Mann tiltalt for mishandling av kone og fem barn

En 40 år gammel Mann i Rogaland er tiltalt for å ha mishandlet sin kone og fem barn..

NRK - 13 Feb 20 kl. 18:16

Mann døde i arbeidsulykke  

En Mann som var involvert i en fallulykke i Alversund i Vestland i ettermiddag, døde av skadene. Mannen ble erklært død ved ankomst til akuttmottaket på Haukeland sykehus i Bergen, ifølge politiet. Politiet jobber med å varsle Mannens pårørende..

Aftenposten - 14 Feb 20 kl. 06:26

Prostituerte dømt til fengsel for tyveri fra Mann

To prostituerte kvinner må sone henholdsvis fire og fem måneder i fengsel etter at de stjal 326.000 kroner fra en Mann de ble med hjem fra byen..

P4 - 13 Feb 20 kl. 18:33

Mann døde i arbeidsulykke

En Mann døde i en arbeidsulykke Alversund i Nordhordland. Mannen skal ha falt rundt fire meter fra et bygg, opplyser politiet. Arbeidstilsynet er nå varslet.

Aftenposten - 13 Feb 20 kl. 18:49

Mann omkom i arbeidsulykke i Nordhordland

En Mann mistet torsdag livet i en arbeidsulykke i Alversund i Nordhordland..

Aftenposten - 12 Feb 20 kl. 10:02

Mann fikk lavere straff for forsøk på å avlive elg med jekk

En dom fra tingretten på 120 dagers fengsel ble nylig redusert til 90 dager for en Mann som prøvde å avlive en elg med en biljekk på Fosen i Trøndelag..

NRK - 13 Feb 20 kl. 13:53

NordMann tiltalt for drap i Latvia

En 35 år gammel Mann er tiltalt for drap etter at en 41 år gammel Mann døde da han ble knivstukket i Riga i april i fjor. Avdøde hadde 18 kuttskader på hake, i hals og bryst. Tiltalte hevder han handlet i nødverge, skriver Aftenbladet..

P4 - 14 Feb 20 kl. 08:54

Robbet Mann på nachspiel

To prostituerte kvinner ble onsdag denne uken dømt til fengselsstraff etter å ha stjålet 326.000 kroner fra pengeskapet til en Mann som hadde invitert dem med hjem. DrammensMannen fant safen åpen og tom etter en fuktig natt på byen.

NRK - 12 Feb 20 kl. 19:05

Mann siktet for drap på journalist

En 52 år gammel Mann er siktet for drapet på den 29 år gamle journalisten Lyra McKee i Nord-Irland i fjor vår. Den nordirske journalisten ble skutt og drept mens hun dekket sammenstøt mellom politi og demonstranter i Derry 18. april..

NRK - 09 Feb 20 kl. 05:14

Mann slått ned i Kirkenes

En Mann i 20-årene er pågrepet av politiet i Finnmark etter at han slo ned en Mann på et utsted i Kirkenes natt til søndag. Mannen som ble slått ned er innlagt på sykehus melder politiet i Finnmark på Twitter..

VG - 11 Feb 20 kl. 09:40

Mann omkom i trafikkulykke

Tirsdag morgen ble en Mann funnet under en bil i Telemark. Han ble erklært død på stedet av helsepersonell som rykket ut..

Aftenposten - 11 Feb 20 kl. 20:47

Mann omkom i slakteulykke i Grue

En Mann i 40-årene omkom tirsdag ettermiddag i forbindelse med slakting av en gris ved et gårdsbruk i Namnå i Grue kommune..

VG - 11 Feb 20 kl. 09:40

Mann omkom i alvorlig trafikkulykke

Tirsdag morgen ble en Mann funnet under en bil i Telemark. Han ble erklært død på stedet av helsepersonell som rykket ut..

Klartale - 11 Feb 20 kl. 10:08

Mann funnet død under bil

En Mann ble funnet død under en bil. Den hadde kjørt av veien i Lunde i Telemark..

VG - 12 Feb 20 kl. 15:19

Verdens eldste Mann mener smiling forlenger livet

Den 112 år og 344 dager gamle japaneren Chitetsu Watanabe er verdens eldste levende Mann, ifølge Guinness rekordbok. Hans beste råd: smil og vær glad..

NRK - 12 timer siden

Melding om ran i Stavanger

Politiet rykka i kveld ut til en kolonialforretning ved Badedammen. En Mann skal ha truet til seg penger ved å si at det var et ran. Det er uklart om det er brukt noen gjenstand til å true med.

NRK - 11 Feb 20 kl. 16:57

Fengslet for ran og knivstikking

En 24 år gammel Mann er i Bergen tingrett varetektsfengslet i fire uker siktet for ran og kroppsskade. Han skal ha ranet to unge gutter og knivstukket en 32 år gammel Mann i Bergen sentrum på søndag. Mannen erkjenner ikke straffskyld..

P4 - 12 timer siden

Matbutikk ranet

En Mann truet i kveld til seg penger i en matbutikk ved Badedammen i Stavanger. Det er uklart om det ble brukt våpen til å true med. Hvor mye pengere ranere n fikk med seg er også uvisst.

NRK - 11 Feb 20 kl. 21:54

Ettersøkt Mann pågrepet i Drammen

En Mann i 30-åra er pågrepet i sitt hjem i Drammen etter at politiet har ettersøkt ham for å ha med et våpen på bussen. Samtidig har de beslaglagt det som viste seg å være en såkalt softgun..

P4 - 08 Feb 20 kl. 07:05

Mann slått bevisstløs i Stavanger

En 44 år gammel Mann ble slått bevisstløs utenfor et utested i Stavanger sentrum i natt. Han blir nå tatt vare på av helsepersonell. En 27 år gammel Mann er pågrepet av politiet etter at han først løp fra stedet..

VG - 11 Feb 20 kl. 15:15

Skutt Mann landet på Arlanda

En skadeskutt Mann landet fredag på Arlanda flyplass i Stockholm, og kom seg på egenhånd til Karolinska universitetssykehus..

Aftenposten - 11 Feb 20 kl. 20:47

Mann i 40-årene omkom i forbindelse griseslakting på gård i Hedmark

En Mann i 40-årene omkom tirsdag ettermiddag i forbindelse med slakting av en gris ved et gårdsbruk i Namnå i Grue kommune..

Aftenposten - 4 timer siden

Maskert butikkraner i Stavanger

En ung, maskert Mann truet mandag kveld til seg et mindre beløp kontanter i en matbutikk i Stavanger. Ingen kom fysisk til skade. Ingen er pågrepet..

P4 - 3 timer siden

Anmeldt for kjøp av sex

En Mann i 20-årene ble i går kveld anmeldt for kjøp av sex på et hotell i Molde. Mannen ble tatt med buksene nede, bokstavelig talt. Politiet hadde nemlig mistanke om hva som foregikk inne på hotellrommet, og tok Mannen på fersk gjerning.

NRK - 11 Feb 20 kl. 10:14

Dømt til fengsel for drapsforsøk

En Mann i 50-årene er dømt til ni års fengsel for drapsforsøk etter at han skjøt en annen Mann i låret i Svolvær høsten 2018. Han må også betale 250.000 kroner i erstatning.

NRK - 12 timer siden

Hentet skadd person

En Mann i 40-årene er moderat skadd etter og ha falt på ski. Uhellet skjedde på Finnlandsfjellet på Kvaløya i Tromsø. Mannen ble hentet av ambulansehelikopter mandag kveld.

NRK - 11 Feb 20 kl. 09:16

Mann omkom i bilulykke i Nome

En Mann omkom etter en bilulykke i Nome, mellom Lunde og Gvarv i Vestfold og Telemark fylkeskommune, tirsdag morgen. Mannen ble liggende fastklemt under bilen, skriver Varden..

P4 - 16 timer siden

Pågrepet for scooter-tyverier

En Mann i 50-årene er pågrepet for flere tyverier av scootere i Alta. Mannen vil bli vurdert fremstilt for varetektsfengsling i morgen. Politiet utelukker ikke flere involverte.

NRK - 11 Feb 20 kl. 09:16

Mann omkom i bilulykke i Telemark

En Mann omkom etter en bilulykke i Nome, mellom Lunde og Gvarv i Vestfold og Telemark fylkeskommune, tirsdag morgen. Mannen ble liggende fastklemt under bilen, skriver Varden..

P4 - 22 timer siden

NordMann pågrepet i Panama

En norsk Mann er er pågrepet på flyplassen i Panama, mistenkt for narkotikakriminalitet. Mannen skal være etterlyst i Spania via Interpol og ble stoppet av politiet da han gikk av et fly fra Rio de Janeiro i forbindelse med en mellomlanding, skriver Dagbladet..

NRK - Igår: 01:29

Bet av politiMann fingeren

En Mann i Polen bet av deler av fingeren til en politibetjent under en pågripelse søndag. Pågripelsen skjedde etter en biljakt i byen Poznan. PolitiMannen mistet 1,5 centimeter av lillefingeren.

Aftenposten - Igår: 08:02

Fire i Brann kan bli kaptein. Den siste kandidaten er «Mr. X».

Brann-trener Lars Arne Nilsen må velge sin Mann i spillergruppen. Dette er kandidatene – og trenerens egen vurdering..

P4 - 11 timer siden

Henter skadd person på Kvaløya

Et ambulansehelikopter har i kveld hentet en skadd Mann i 40-årene på Finlandsfjellet på Kvaløya i Tromsø. Det opplyser Universitetssykehuset Nord-Norge til Nordlys. Skadeomfanget er ikke kjent.

P4 - 09 Feb 20 kl. 07:05

Mann omkom i bilulykke

En Mann som var innvolvert i en bilulykke i Nome i Telemark i går tidlig, døde som følge av skadene. Bilen Mannen kjørte skal ha kjørt av veien, over et jorde og truffet et autovern..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt