Mann

Thursday, 19 September, 20:41

Nyheter om Mann

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 9 timer siden

Mann funnet død natt til torsdag

En Mann i 30-årene er funnet død. Det skjedde på Stord i Hordaland..

NRK - 19 timer siden

Mann i 60-årene døde i fallulykke

Det var en Mann i 60-årene som omkom etter en fallulukke på øya Hovden utenfor Florø onsdag. Årsaken til ulykken er ikke kjent, men det er ikke noe som tyder på at det har skjedd noe kriminelt. Mannens pårørende er varslet..

Aftenposten - 14 timer siden

Mann i 60-årene døde i fallulykke på øya Hovden i Flora

Sunnfjord lensMannsdistrikt etterforsker en fallulykke på øya Hovden i Flora kommune der en Mann mistet livet onsdag..

Aftenposten - 9 timer siden

Mann funnet død på Stord – lensMannen ber om krimteknisk hjelp

Politiet på Stord har hentet inn krimteknisk hjelp fra Haugesund etter at en Mann i 30-årene ble funnet død natt til torsdag..

NRK - Igår: 09:37

Mann tiltalt for overgrep

En Mann i 30-årene i Tromsø er tiltalt for å ha forgrepet seg på psykisk utviklingshemmet kvinne. Han skal ved flere anledninger ha skaffet seg seksuell omgang ved å utnytte hennes psykiske utviklingshemming. Saken skal opp for tingretten i desember..

P4 - 10 timer siden

Mann funnet død på Stord

En Mann i 30-årene er funnet død på Stord. Politiet anser dødsfallet som mistenkelig, og har bedt om bistand fra krimteknisk i Haugesund, opplyser lensMannen på Stord til avisen Sunnhordland. Politiet har også sperret av et område rundt adressen der avdøde ble funnet av en bekjent..

NRK - 19 timer siden

Mann i 60-åra omkom i fallulukke

Det var ein Mann i 60-åra som omkom etter ei fallulukke på øya Hovden utanfor Florø i går. Årsaka til ulukka er ikkje kjent, men det er ikkje noko som tyder på at det har skjedd noko kriminelt. Pårørande er varsla..

P4 - Igår: 20:38

Har kontroll på en Mann i 20-årene

Politiet har nå kontroll på en Mann fra Østlandet som de mistenker for å stå bak de alvorlige truslene mot Handelshøyskolen BI i Oslo. Mannen er ikke fremstilt for varetektsfengsling, skriver VG. Skolen mottok i starten av september flere bekymringsmeldinger om Mannen fra medstudenter.

P4 - 16 Sep 19 kl. 18:54

Mann omkom i traktorulykke

En Mann i 70-årene har omkommet i en traktorulykke ved Sundsstraumen i Vesterålen i Nordland. Ifølge politiet ble Mannen funnet klemt under traktoren som sto noen meter ute i sjøen. De pårørende er varslet..

VG - Igår: 17:31

Alvorlige trusler mot BI: Politiet har kontroll på en Mann i 20-årene

Politiet har fått kontroll på en Mann i 20-årene som de mistenker for å stå bak de alvorlige truslene mot Handelshøyskolen BI i Oslo..

NRK - Igår: 20:57

To tatt etter gulldo-tyveri

En gulldo ble i helgen stjålet fra barndomshjemmet til Storbritanias tidligere statsminister Winston Churchill. Kort tid senere ble en 66 år gammel Mann arrestert. Nå er en 36 år gammel Mann også tatt i forbindelse med tyveriet, melder The Guardian..

NRK - 16 Sep 19 kl. 18:51

Mann døde etter traktorulykke

Klokken 16.20 fikk politiet melding om en ulykke i Sundsstraumen i Vesterålen. Der ble en Mann i 70-årene funnet klemt under en traktor.

NRK - I førrgår: 21:51

Mann påført stikkskader i Oslo

En Mann i slutten av 20-årene er sendt til sykehus etter å ha blitt stukket med en knivlignende gjenstand på Grønland i Oslo. Politiet jakter en gjerningsMann. Den fornærmede Mannen har fått stikkskader.

NRK - 15 Sep 19 kl. 09:45

Mann døde i dykkerulykke i Kiruna

En Mann i 50-årene døde lørdag formiddag etter å ha dykket i en sjø, cirka to mil unna Kiruna, det melder Fremover..

NRK - 15 Sep 19 kl. 17:26

Venter på obduksjonsrapport

Politiet får mandag formiddag den foreløpige obduksjonsrapporten etter at en Mann ble funnet død i Båtsfjord lørdag morgen. Den døde er en norsk Mann i 40-årene fra Båtsfjord. Han er sendt til obduksjon i Tromsø..

P4 - Igår: 11:25

Etterlyser vitner etter knivstikking

Politiet etterlyser vitner etter at en 16 år gammel gutt ble knivstukket på Rutebilstasjonen i Sandnes sentrum i helgen. Politiet har sett at det er flere andre personer i nærheten under hendelsen og ønsker nå kontakt med dem, skriver de i en pressemelding. En Mann i 20-årene er siktet for drapsforsøk, mens en Mann i 20-årene er siktet for medvirkning til kropsskade..

NRK - 15 Sep 19 kl. 09:26

Død Mann identifisert

Mannen som ble funnet død på en kai i Båtsfjord på lørdag er identifisert. Det er en norsk Mann i 40-årene. Han er sendt til obduksjon i Tromsø.

NRK - I førrgår: 19:05

Mann pågrepet med kniv i Sandvika

En Mann i 40-årene er pågrepet etter at han skal ha oppført seg truende med en kniv og en stokk i området rundt Sandvika stasjon i Aksershus tirsdag kveld. Mannen skal også ha oppført seg truende mot en butikkansatt..

VG - 16 Sep 19 kl. 19:13

Mann mistenkt for drap på fire kvinner i Florida

En Mann som er pågrepet for å ha drept en kvinne i Florida for tre år siden, er nå også mistenkt for drapene på tre andre kvinner i delstaten på 2000-tallet..

NRK - 14 Sep 19 kl. 17:21

Død Mann i Båtsfjord identifisert

Politiet kjenner nå identiteten til Mannen som ble funnet død i Båtsfjord lørdag morgen. Det er en norsk Mann i 40-årene fra Båtsfjord..

Aftenposten - 14 Sep 19 kl. 12:42

Død Mann i Båtsfjord identifisert

Politiet kjenner nå identiteten til Mannen som ble funnet død i Båtsfjord lørdag morgen. Det er en norsk Mann i 40-årene fra Båtsfjord..

Aftenposten - 15 Sep 19 kl. 14:23

Mann i 70-årene bundet under innbrudd i Skien

En Mann i 70-årene ble overfalt og bundet av to eller flere gjerningsmenn som tok seg inn i en enebolig i Skien, opplyser Sørøst politidistrikt søndag..

NRK - 15 Sep 19 kl. 00:41

Mann har tent på hytte

En Mann er pågrepet for å ha satt fyr på en hytte og stjålet en veteranbil i Os i Hedmark. Mannen ble pågrepet lørdag kveld etter at politiet fikk tips om observasjoner av ham nær brannstedet. Hytta er ifølge NTB totalskadd..

Dagbladet - 7 timer siden

Kvinne (80) frikjent for barmhjertighetsdrap på ekteMannen

Hjalp sin dødssyke Mann å avslutte livet..

Klartale - 12 Sep 19 kl. 12:30

Mann kan trolig ikke straffes

En Mann er tiltalt for å ha drept en kvinne med øks. Mannen var psykotisk, mener statsadvokaten..

NRK - 15 Sep 19 kl. 14:01

Eldre Mann overfalt hjemme

Politiet søker etter to eller flere gjerningsmenn etter at en Mann i 70 årene ble overfalt og bundet fast i sitt eget hjem. Gjerningsmennene har ifølge politiet lett etter våpen og verdisaker. Mannen er tatt med til sykehus for behandling..

P4 - 15 Sep 19 kl. 14:37

Mann reddet fra sjøen

En Mann ble reddet opp fra sjøen utenfor Alnes og Giske i Møre og Romsdal i ettermiddag. Store redningsMannskap, inkludert helkopter, rykket ut etter melding om en person som var observert i sjøen. Han hadde falt av seilbrett, men hadde på seg redningsvest og båtdrakt.

VG - 15 Sep 19 kl. 14:13

Mann i 70-årene bundet hjemme – gjerningspersoner på frifot

En Mann i 70-årene ble overfalt og bundet av to eller flere gjerningspersoner i sitt hjem i Skien. En mørk bil som kjørte fra stedet er politiets eneste spor..

NRK - 13 Sep 19 kl. 10:57

Ny Mann siktet etter trusler

En Mann i 40-årene er siktet for å ha framsatt trusler mot Sandnessjøen Lufthavn onsdag, det skriver politiet i en pressemelding. En annen Mann, i 60-årene, er pågrepet og siktet for å ha framsatt trusler mot Alstahaug tingrett og mot politiet..

Aftenposten - 14 Sep 19 kl. 12:42

Mann funnet død i Båtsfjord

En Mann er funnet død ved kaia i Båtsfjord, og politiet har sperret av området, melder iFinnmark..

Aftenposten - 12 Sep 19 kl. 05:49

Mann pågrepet for vold og ran i Oslo sentrum

En Mann i 20-årene ble utsatt for vold og ran utenfor Clarion hotell på Jernbanetorget i Oslo. Politiet har pågrepet en Mann i slutten av 30-årene..

VG - 15 Sep 19 kl. 16:49

Mann i 50-årene omkom etter båtulykke i Averøy

En Mann i 50-årene fra Latvia omkom etter båtulykke i Hasløysundet i Averøy kommune i Møre og Romsdal søndag ettermiddag..

Dagbladet - 11 Sep 19 kl. 15:21

Bombetrussel mot politihuset i Oslo - Mann pågrepet

Bygningen tømt for besøkende. Blodig Mann uten sko skal være anholdt..

P4 - 15 Sep 19 kl. 11:18

Tiltalt for bildrap i Sandefjord

Mandag må en 33 år gammel Mann fra Litauen i retten etter at en kvinne i Sandefjord døde da hun ble påkjørt på en gang og sykkelsti i april. Også en Mann ble skadet i ulykken. 33-åringen er tiltalt for uaktsomt drap, for å ha hensatt en annen i hjelpeløs tilstand, for promillekjøring, kjøring uten kjørerkort og bruk av amfetamin og kokain.

P4 - 13 Sep 19 kl. 13:52

Mann meldte seg etter trusler

En Mann i 40-årene er nå pårepet og siktet for å ha stått bak bombetrusselen mot Sandnessjøen Lufthavn denne uken. Mannen meldte seg selv til politiet etter at han ble etterlyst i media og han sitter nå i avhør..

P4 - 4 timer siden

Døde i arbeidsulykke

En Mann i 30-årene døde etter en arbeidsulykke på Lysaker i Bærum onsdag. Det melder Budstikka. Mannen falt flere meter fra et stillas.

Aftenposten - 14 Sep 19 kl. 07:02

Politiet jakter gjerningsMann etter masseslagsmål i Oslo

Politiet har pågrepet en Mann og jakter en annen etter at ti-tolv personer havnet i slagsmål utenfor Sentrum Scene i Oslo. En Mann er alvorlig skadd..

Aftenposten - 14 Sep 19 kl. 07:02

Politiet jakter på gjerningsMann etter masseslagsmål i Oslo

Politiet har pågrepet en Mann og jakter en annen etter at ti-tolv personer havnet i slagsmål utenfor Sentrum Scene i Oslo. En Mann er alvorlig skadd..

P4 - 14 Sep 19 kl. 20:39

Mann knivstukket i Sandnes

En ung Mann er kjørt til sykehus etter å ha blitt knivstukket i nedre del av kroppen i sentrum av Sandnes i kveld. Politiet har bevæpnet seg og søker etter gjerningspersoner. De har pågrepet to menn i 20-årene.

P4 - 09 Sep 19 kl. 07:38

Drapssiktet Mann på rømmen

En norsk Mann i 50-årene, som har erkjent å ha tatt livet av en britisk Mann i Thailand, er forsvunnet. Hans forsvarer vet ikke hvor han er. NordMannen skulle ha møtt i retten i dag, ifølge TV2.

P4 - 13 Sep 19 kl. 10:16

Mindreårige pågrepet for knivdrap i Danmark

To 16 år gamle gutter og en 19 år gammel Mann er pågrepet for et knivdrap i Valby i København natt til mandag. De tre er siktet for å ha drept en ung Mann under et masseslagsmål. Tre andre personer ble såret i hendelsen.

NRK - 5 timer siden

Byggearbeider døde i arbeidsulykke

En Mann i 30-årene døde etter en arbeidsulykke på Lysaker i Bærum onsdag, skriver Budstikka. Politiet og Arbeidstilsynet etterforsker hvordan ulykken skjedde. Mannen jobbet på en byggeplass og døde på stedet, opplyser Oslo politidistrikt til avisen..

Aftenposten - 7 timer siden

Er Xi Jinpings kinesiske drøm i ferd med å gå på en smell?

Han har bygget seg opp til å bli kanskje verdens mektigste Mann. Nå står Xi Jinping midt i sitt aller vanskeligste år. Hva skjer?

P4 - 14 Sep 19 kl. 12:40

Død Mann funnet i Båtsfjord

En død Mann ble funnet på kaia i Båtsfjord i Finnmark på morgenen i dag. Politiet har sperret av stedet og gjør nå tekniske og taktiske undersøkelser for å finne ut hva som har skjedd, melder iFinnmark. Personen er ikke identifisert, og det er ingen som er savnet i området.

VG - 3 timer siden

Mann i 20-årene ilagt besøksforbud etter trusler mot BI

En BI-student kan ikke lenger møte på skolen etter at han skal ha kommet med trusler..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt