Mann

Sunday, 20 January, 21:49

Nyheter om Mann

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - 16 timer siden

Mann skadet i skyting i Oslo – en Mann pågrepet

En Mann i 20-årene er lettere skadet etter at han skal ha blitt skutt i beinet av en jevnaldrende Mann utenfor Eventhallen på Bryn i Oslo..

NRK - 10 timer siden

Verdens eldste Mann (113) er død

Verdens eldste Mann er død, 113 år gammel. Japanske Masazo Nonaka døde søndag morgen. 113-åringen fikk offisielt tittelen verden eldste Mann av Guinness rekordbok i fjor, da han var 112 år og 259 dager gammel.

Aftenposten - Igår: 00:49

Mann bitt og ranet i Oslo

En Mann ble natt til lørdag ranet og utsatt for vold og trusler i Oslo. En Mann i 50-årene er pågrepet..

NRK - 13 timer siden

Mann mista livet i brann

Politiet stadfestar no at ein Mann i 70-åra omkom i ein brann i ei terrasseblokk i Sogndal natt til søndag..

NRK - 6 timer siden

Mann rømte fra vaktene i Sverige

En Mann i 20-års alderen som ble ført til tingretten i Hudiksvall i Sverige søndag, klarte å springe fra sikkerhetsvaktene. 20-åringen er iført blå arrestklær og håndjern, skriver Expressen. Nå leter politiet etter Mannen..

Aftenposten - I førrgår: 15:07

Mann pågrepet etter knivstikking på Sinsen i Oslo

Politiet har pågrepet en Mann etter knivstikkingen av en Mann i 30-årene på Sinsen i Oslo natt til fredag. Offeret er utenfor livsfare..

Aftenposten - I førrgår: 15:07

Mann pågrepet etter knivstikking på Sinsen i Oslo

Politiet har pågrepet en Mann etter knivstikkingen av en Mann i 30-årene på Sinsen i Oslo natt til fredag. Offeret er utenfor livsfare..

Hegnar.no - 8 timer siden

Verdens eldste Mann er død

Verdens eldste Mann er død, 113 år gammel. Japanske Masazo Nonaka døde søndag morgen..

NRK - 2 timer siden

Mann i bil pekte med «pistol»

En Mann i en bil på E6 tok frem en pistol og pekte på personer i en bil som kjørte ved siden av. Bilen med Mannen ble stanset av politiet som gjorde funn av to softgun. Fem personer innbringes til avhør, skriver Politiet i Øst på sin Twitter-konto..

NRK - Igår: 00:29

Mann pågrepet for bingo-ran

Politiet i Oslo har arrestert en Mann som de mistenker sto bak et ran av en bngo-kiosk i Konghellegata på Sinsen fredag kveld. En person skal ha blitt bitt og slått av raneren, melder politiets operasjonssentral..

NRK - 19 timer siden

Mann skadet i skyting på Bryn

En Mann er kjørt til legevakt i Oslo med det som kan være lettere skuddskader i beinet. Politiet opplyser at de har kontroll på en annen person som skal ha vært involvert i skyting på Bryn ved to-tida i natt. Et skytevåpen er funnet på stedet, skriver NTB..

NRK - Igår: 00:29

Mann pågrepet for ran og bitt

Politiet i Oslo har arrestert en Mann som de mistenker sto bak et ran i Konghellegata på Sinsen fredag kveld. Fornærmede skal både ha blitt slått og bitt, melder politiets operasjonssentral..

NRK - 17 timer siden

Mann arrestert for skyting på Bryn

En Mann er arrestert av Oslo-politiet etter at det ble avfyrt skudd utenfor et konsertlokale på Bryn øst i byen ved halv-totida i natt. Politiet holder fortsatt på med å samle spor og avhøre vitner..

NRK - nu

Mann utsatt for blind vold i Tromsø

En Mann i 60-årene har meldt fra til politiet i Tromsø at han har blitt utsatt for blind vold av to menn i 20-årene søndag kveld. Politiet har beskrivelse og søker etter gjerningspersonene. Troms politidistrikt ønsker tips på tlf.

Dagbladet - I førrgår: 02:20

Mann kritisk skadd i Oslo - lokalisert mulig åsted

En Mann i 30-åra dukket torsdag kveld opp på en adresse i Oslo med kritiske skader. Politiet jakter en eller flere gjerningspersoner..

NRK - I førrgår: 15:51

Mann væpnet med kniv på skole

I Sverige skal en ukjent Mann, væpnet med kniv, ha tatt seg inn på en skole i Solna utenfor Stockholm, melder Aftonbladet. Elever og lærere har låst seg inn på klasserommene. Stor politistyrker er sendt til stedet..

Dagbladet - I førrgår: 02:20

Mann kritisk skadd i Oslo - mulig knivstikking

En Mann i 30-åra dukket torsdag kveld opp på en adresse i Oslo med kritiske skader. Politiet vet ikke hvor åstedet er, eller om det dreier seg om én eller flere gjerningspersoner..

NRK - I førrgår: 11:48

Mann falt fra fjerde etasje

En Mann i 30-årene er sendt til sykehus etter at han falt fra fjerde etasje i et bygg under oppføring i Arendal fredag formiddag, melder NTB. Arbeidstilsynet er varslet..

Hegnar.no - Igår: 08:18

Mann frifunnet for voldtekt – krever millioner fra anklager

En Mann som ble dømt til tre og et halvt år fengsel for voldtekt på en kvinne, krever nå ti millioner i erstatning etter å ha blitt frifunnet..

Aftenposten - I førrgår: 00:47

Mann kritisk skadd etter mulig knivstikking i Oslo

En Mann i 30-årene er fraktet til sykehus med kritiske skader etter en voldshendelse i Oslo torsdag kveld. Politiet jakter en eller flere gjerningspersoner..

Aftenposten - I førrgår: 00:47

Mann kritisk skadet etter mulig knivstikking i Oslo

En Mann i 30-årene er fraktet til sykehus med kritiske skader etter en voldshendelse i Oslo torsdag kveld. Politiet jakter en eller flere gjerningspersoner..

NRK - I førrgår: 20:33

Fant ingen knivMann

Svensk politi rykket fredag ut med store styrker da de fikk melding om at en Mann væpnet med kniv hadde tatt seg inn på en barneskole. Elever og lærere hadde låst seg inn i klasserom, men politiet fant ingen væpnet Mann da de gjennomsøkte bygget..

VG - I førrgår: 16:07

Politiet rykket ut etter meldinger om Mann med kniv på svensk skole

Elever søkte tilflukt i et klasserom på en skole i Solna i Sverige etter at det fredag kom meldinger om en truende Mann med kniv..

Aftenposten - Igår: 01:31

Mann pågrepet etter mislykket bingo-ran i Oslo

En Mann i 50-årene er pågrepet etter et mislykket bingo-ran i Oslo natt til lørdag. En ansatt stoppet raneren fra å forlate og ble bitt av gjerningspersonen..

NRK - 13 Jan 19 kl. 05:41

Mann knivstukket i armen

En Mann ble natt til knivstukket i armen i det politiet mistenker kan ha vært et ransforsøk i Kongsberg sentrum. GjerningsMannen er ikke funnet. Fornærmede, en Mann i starten av 20-årene..

NRK - 16 Jan 19 kl. 15:19

Mann (26) tiltalt for overgrep

En 26 år gammel Mann er av statsadvokaten tiltalt for seksuelt overgrep mot en jente under 16 år. Hendelsen skjedde i Bergen høsten 2017. Ifølge tiltalen sov jenten da overgrepet ble begått..

Aftenposten - 16 Jan 19 kl. 13:43

Mann falt fra fjerde etasje på Tøyen–Spesialenheten varslet

En Mann forsøkte å rømme fra politiet fra en balkong i fjerde etasje i en bygård i Kjølberggata på Tøyen onsdag..

Aftenposten - 16 Jan 19 kl. 13:43

Mann hoppet fra fjerde etasje på Tøyen–Spesialenheten varslet

En Mann forsøkte å rømme fra politiet ved å hoppe fra en balkong i fjerde etasje i en bygård i Kjølberggata på Tøyen onsdag..

Aftenposten - I førrgår: 00:47

Politiet jakter på navngitt Mann etter alvorlig voldshendelse i Oslo

En kritisk skadet Mann i 30-årene behandles på Ullevål sykehus etter en alvorlig voldshendelse i Oslo torsdag kveld..

NRK - 16 Jan 19 kl. 01:49

Mann arrester for konevold

En Narvik-Mann er arrestert av politiet etter at han utøvde vold mot kona tirsdag kveld. Politiet ble varslet via AMK kl. 22.

VG - I førrgår: 02:39

Mann kritisk skadet i voldshendelse

En Mann i 30-årene er fraktet til sykehus med kritiske skader etter en voldshendelse i Oslo torsdag kveld. Politiet jakter en eller flere gjerningspersoner..

NRK - 16 Jan 19 kl. 01:49

Mann arrestert for konevold

En Narvik-Mann er arrestert av politiet etter at han utøvde vold mot kona tirsdag kveld. Politiet ble varslet via AMK kl. 22.

VG - I førrgår: 02:39

Mann kritisk skadet i voldshendelse - politiet jakter gjerningsMann

En Mann i 30-årene er fraktet til sykehus med kritiske skader etter en voldshendelse i Oslo torsdag kveld. Politiet jakter navngitt mistenkt.

Aftenposten - 16 Jan 19 kl. 06:12

Mann i Narvik pågrepet for vold mot sin kone

En Mann er pågrepet etter å igjen ha utsatt sin kone for familievold på en privat adresse i Narvik kommune tirsdag kveld..

Aftenposten - 14 Jan 19 kl. 11:27

Mann dømt for islamistbløff i Tsjekkia

En 71 år gammel Mann, som felte trær over jernbanelinjen og forsøkte å gi ytterliggående islamister skylda, er dømt til fire års fengsel i Tsjekkia..

NRK - 15 Jan 19 kl. 10:15

Mann døde etter arbeidsulykke

En 54 år gammel Mann døde av skadene etter at han sist uke falt fem-seks meter i en arbeidsulykke i Tananger. Han er polsk, og hans pårørende i Polen er varslet, skriver Stavanger Aftenblad..

NRK - 16 Jan 19 kl. 06:23

Reddet Mann fra 9 meters dyp

Dykker Runar Johnsen og hans kollegaer i Destinasjon 71 grader Nord reagerte raskt da en eldre Mann kjørte utenfor kaia i Honningsvåg i går. Johnsen fikk reddet Mannen på ni meters dyp. Han er selv imponert over nødetatene i Nordkapp kommune..

NRK - 14 Jan 19 kl. 23:23

Mann siktet for dobbeltdrap i USA

En 21 år gammel Mann er siktet for bortføring av 13 år gamle Jayme Closs i Wisconsin i USA, og overlagt drap på hennes foreldre. På et rettsmøte ble kausjon satt til 5 millioner dollar, melder nyhetsbyrået AP..

NRK - 12 Jan 19 kl. 05:53

Mann død etter skyting i Borlänge

En 25 år gammel Mann er død etter skyting utendørs i Borlänge i Dalarna i Sverige fredag kveld. En annen Mann er innlagt på sykehus med kritiske skader. Det får Aftonbladet bekreftet.

VG - I førrgår: 02:39

Mann kritisk skadet etter voldshendelse - politiet jakter navngitt mistenkt

En Mann i 30-årene er fraktet til sykehus med kritiske skader etter en voldshendelse i Oslo torsdag kveld. Politiet jakter navngitt mistenkt..

NRK - 15 Jan 19 kl. 11:39

Mann død etter arbeidsulykke

En Mann er død etter skadene han pådro seg i en arbeidsulykke søndag kveld, opplyser politiet til Adressa. En lastebil havnet utfor en skråning på et anleggsområde i Trondheim. Ulykken skal ha skjedd i forbindelse med dumping av snø..

Dagbladet - 15 Jan 19 kl. 13:29

Mann dømt for trusler mot Hadia Tajik

En 62 år gammel Mann fra Trøndelag er dømt til 18 dagers betinget fengsel og en bot på 5.000 kroner for trusler og hatefulle ytringer mot Hadia Tajik (Ap)..

Aftenposten - 14 Jan 19 kl. 05:44

Ingen vitner etter at Mann ble slått ned og ranet i Moss

En Mann i 40-årene ble natt til mandag truet med kniv, slått med en jernstang og fraranet penger i Moss sentrum. Gjerningspersonene er fortsatt på frifot..

NRK - 13 Jan 19 kl. 12:52

Eldre Mann døde i traktorulukke

Det var ein eldre Mann som døde etter at ein traktor køyrde på han i Gressvik utanfor Fredrikstad i dag, melder politiet. Ulukka skjedde på eit gangfelt..

Aftenposten - 15 Jan 19 kl. 06:15

Serbia krever Mann utlevert fra Trondheim

En serbisk Mann i 50-årene er krevd utlevert fra Trondheim til Serbia etter at han for ni år siden ble dømt for et ran i hjemlandet..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt