Mange

Torsdag, 24 September, 09:50

Nyheter om Mange

Sortering: Relevans | Senaste
P4 - 14 sep. 20 kl. 09:45

Advarer mot utstyrsjag

Den norske turistforening advarer mot at folk blir for opptatt av å ha dyrt utstyr når de skal ut på tur i naturen. I et år de fleste må holde seg i Norge, er det Mange som har brukt mer tid i naturen, og da er det også Mange som trenger nytt utstyr. Tall fra Finn.

Nyhetspressen - 05 aug. 20 kl. 10:52

Hva har nordmenn egentlig brukt tiden på uten profesjonell idrett?

Mange nordmenn bruker mye tid av sin våkne tid på idrett i forskjellige former. I noen tilfeller kanskje litt vel mye tid hvis man spør de andre i familien, men det er selvfølgelig en subjektiv vurdering – sammenlignet med for lite fysisk aktivitet er overdreven interesse for sport og idrett et luksusproblem. Hva skjer når den profesjonelle idretten tar en pause, hva er det egentlig sportsinteresserte nordmenn bruker tiden sin på?

P4 - 14 sep. 20 kl. 08:22

Mange barn fikk mobbepause

Da Norge stengte i mars, slapp Mange barn å møte mobberne på skolen. Nå vil Mange av disse barna helst slippe å komme tilbake. Til avisen Vårt Land sier mobbeombud i Vestfold og Telemark Kaja Vintervold Asmyhr at foreldre forteller om barn som blomstret, mestret skole bedre og lettere deltok i sosiale begivenheter når de hadde digital skole.

P4 - 2 timer siden

Har ikke kontroll på passord

Mange unge mangler kontroll over passordene sine på nett. Det siste året har nesten én av fem unge mellom 15 og 34 år blitt fralurt personlig innloggingsinformasjon til e-post og sosiale kontoer. Mange bruker samme passord og e-post til flere brukerkontoer, viser undersøkelsen YouGov har utført for NorSIS..

P4 - 12 sep. 20 kl. 10:07

Flere får legehjelp over nett

Mange pasienter utfører timen med fastlegen digitalt fremfor å møte opp. I juni 2019 var det 3 prosent av pasientene som brukte det - nå er tallet 21 prosent, viser tall fra Pasientregisteret. Under koronapandemien ble Mange oppfordret til dette for å unngå smitte - men fortsatt bruker Mange tilbudet aktivt.

VG - 20 sep. 20 kl. 15:29

Klopp om sin nye mann: – Han gir oss så Mange muligheter

Liverpool har hentet portugiseren Diogo Jota (23). Jürgen Klopp mener angriperen gir ham Mange gode alternativer..

Aftenposten - 20 sep. 20 kl. 13:08

Mange meldinger om festbråk i Trøndelag i helgen

Politiet i Trøndelag har fått rundt 80 meldinger om festbråk i helgen. Mange av meldingene handler om høy musikk og annet bråk..

P4 - 19 sep. 20 kl. 22:45

Mange pågrepet etter koronaprotest

32 personer er pågrepet etter protester mot koronatiltakene i London i kveld. Demonstrantene fikk ordre om å forlate Trafalgar Square, men Mange nektet. Ifølge politiet var det enkelte som oppførte seg fiendtlig og det var noen voldelige utbrudd mot politifolk.

P4 - 19 sep. 20 kl. 09:54

Flere drept i masseskyting

Flere personer skal ha blitt drept i en masseskyting i byen Rochester i delstaten New York i USA. Det melder politiet nå. Det er ikke kjent hvor Mange som er skutt og hvor Mange som er drept.

Klartale - 18 sep. 20 kl. 15:59

Ny studie viser at vikinger var mer ulike enn Mange tror

Mange ser for seg vikingene som høye og blonde. Men det var mindre vanlig enn folk tror, sier forskere nå..

Dagbladet - 17 sep. 20 kl. 20:41

Nifst hjertefunn

Følgene av covid-19 kan være Mange, og selv måneder etter at pasientene opplevde første symptom er det Mange som lever med seinskader av det alvorlige viruset - også på hjertet..

P4 - 07 sep. 20 kl. 12:35

Mange kan være immune

Mange kan ha bygget opp immunitet mot koronaviruset selv om de aldri har vært smittet. Det sier professor Ludvig Munthe, som leder et forskningsprosjekt ved Oslo universitetssykehus. Han sier til VG at det finnes fellestrekk mellom det nye koronaviruset, og sesong-virusene som de fleste allerede er godt immune mot.

NRK - 07 sep. 20 kl. 11:55

- Mange kan være immune mot korona

Ny forskning tyder på at Mange kan ha bygget opp immunitet mot korona selv om de aldri har vært smittet, skriver VG. – Den enkle forklaringen på at Mange ikke blir syke, er at vi er delvis immune, sier professor ved OUS, Ludvig A. Munthe, til avisen..

NRK - 07 sep. 20 kl. 11:55

Mange kan være immune mot korona

Ny forskning tyder på at Mange kan ha bygget opp immunitet mot korona selv om de aldri har vært smittet, skriver VG. – Den enkle forklaringen på at Mange ikke blir syke, er at vi er delvis immune, sier professor ved OUS, Ludvig A. Munthe, til avisen..

P4 - 16 sep. 20 kl. 17:57

Mange nødsamtaler under orkan

Mange har bedt om hjelp fra nødetatene etter at orkanen Sally nådde land sør i USA i ettermiddag. Men det har ikke vært mulig for nødetatene å rykke ut til alle fordi det er for farlig, melder CNN. Det er delstatene Florida og Alabama som er rammet så langt, og amerikanske myndigheter advarer om katastrofale og livsfarlige oversvømmelser..

Klartale - 16 sep. 20 kl. 11:40

Mange elever falt i sjøen etter at kanoer kantret

Mange som 16 elever kan ha falt i sjøen utenfor Fredrikstad. Det skjer etter at flere kanoer skal ha veltet, sier politiet..

Klartale - 16 sep. 20 kl. 11:23

Mange personer har falt i sjøen etter at en båt har kantret

Mange som 16 personer kan ha falt i sjøen utenfor Fredrikstad. Det skjer etter at en båt skal ha veltet, sier politiet..

Klartale - 16 sep. 20 kl. 11:14

Mange personer har falt i vannet etter at en båt har kantret

Mange som 16 personer kan ha falt i vannet utenfor Fredrikstad. Det skjer etter at en båt skal ha veltet, sier politiet..

Klartale - 16 sep. 20 kl. 09:56

Myndighetene tror at én av fem i Sør-Afrika kan ha hatt korona

12 millioner. Så Mange kan ha vært smittet med korona i Sør-Afrika, ifølge regjeringen i landet. Det er Mange flere enn de som har fått påvist smitte..

P4 - 15 sep. 20 kl. 14:35

Støre: - Norge må stille opp for flyktninger

Arbeiderpartileder Jonas Gahr Støre vil ikke si hvor Mange flyktninger han mener Norge bør hente fra Moria-leiren i Hellas. Det kom fram da han talte til landsstyremøtet til Ap for kort tid siden. Regjeringen har sagt de skal hente 50 flyktninger, noe Mange mener er altfor lite.

P4 - 15 sep. 20 kl. 06:48

Mange forlenger avdragsfriheten

Flere banker sier det nå er flere som ber om å få utsatt avdragene på lånet enn vanlig. Mange søkte om avdragsfrighet da koronakrisen traff Norge i vår. Og hver femte Nordea-kunde med avdragsfrihet, søker nå om forlengelse, melder NRK.

Aftenposten - 45 minutter siden

Ekspert tror Sørloth vil utfordre Haaland og Lewandowski om toppscorertittelen

– Det vil overraske meg om han ikke scorer Mange mål i Leipzig, sier både landslagsassistent Per Joar Hansen og fotballekspert Eivind Bisgaard Sundet..

VG - 14 sep. 20 kl. 08:03

Det vi bør lære av historien om Cable Street er at hat krever motstand

Mange føler ubehag når frykt- og hatsprederne inntar våre gater og torg. Det er da vi og vårt samfunn blir satt på prøve. Hva gjør vi når vi kjenner på ubehaget?

P4 - 2 timer siden

Tom Hagens formue øker

Drapssiktede Tom Hagen har aldri hatt høyere formue enn nå. Ifølge finansbladet Kapital er 70-åringen god for to milliarder kroner. Hagen har vært i Mange år vært en fremgangsrik, men sky forretningsmann, og kom først i medias søkelys da hans kone Anne-Elisabeth Hagen forsvant i 2018.

Aftenposten - 2 timer siden

Flere av Norges mest formuende hardt rammet av koronakrisen

Magasinet Kapitals årlige liste over Norges 400 rikeste viser at Mange av landets største formuer har krympet på grunn av koronakrisen, men noen har også økt..

P4 - 3 timer siden

Uværet ført til travel natt for politiet

Uværet i Nord-Norge har skapt en travel natt for politiet. Til sammen har 2500 hustander vært uten strøm, og politiet melder om Mange materielle skader. I Troms har de fått meldinger om knekte trær som sperrer over veier, trampoliner på avveie og flere tak som har blåst bort, forteller operasjonsleder Lennart Steffensen..

NRK - 4 timer siden

Hyttekommuner dobles

Et stort antall hyttekommuner på Sørlandet forventer storinnrykk av tilreisende i høstferien. I Mange kommuner øker innbyggertallet med flere tusen mennesker i feriene..

P4 - 10 timer siden

Frykter smitteutbrudd i Øygarden

Øygarden kommune frykter at de får et lokalt smitteutbrudd etter at det er påvist smitte hos sju personer det siste døgnet. Ordføreren sier til Bergens Tidende at de er i en skjør situasjon nå. De er spesielt urolige for at enkelte av tilfellene har ukjent smitteveg.

E24 - 13 timer siden

Reagerer på økte parkeringspriser: – Dette vil øke forskjellene

Frps Bård Hoksrud mener Oslobyrådets kjempehopp for parkeringsavgiftene er «totalt urimelig». – Enten forstår de ikke, eller så bryr de seg ikke, om at dette vil gjøre økonomien til Mange som har det trangt fra før, enda verre, sier han..

E24 - 13 timer siden

Studentene strømmer ikke lenger til amerikanske eliteskoler

Et dødelig virus og strenge visumregler gjør at Mange utenlandske økonomistudenter nå angrer på at de valgte å studere i USA, eller tenker seg om to ganger før de gjør det..

P4 - 14 timer siden

Avlyser bussturer etter smitte

Reisearrangøren som opplevde at 33 av deres 37 busspassasjerer har fått påvist koronaviruset avlyser nå alle turer de skulle hatt i september og oktober. Bussturen der passasjerene ble smittet reise rundt i hele Sør-Norge. Arrangøren sier til NRK at de fulgte alle smittevernregler, og at de synes det er utrolig leit at så Mange ble smittet..

VG - 15 timer siden

Helsepolitikere krever gransking av ulovlig besøksstans

Politikere fra Senterpartiet, Fremskrittspartiet, Arbeiderpartiet og SV ber regjeringen finne hvor Mange utviklingshemmede som har blitt nektet å ta i mot besøk - og sørge for at det ikke skjer igjen..

VG - 15 timer siden

Helsepolitikere ber regjeringen granske ulovlig besøksstans

Politikere fra Senterpartiet, Fremskrittspartiet, Arbeiderpartiet og SV ber regjeringen finne hvor Mange utviklingshemmede som har blitt nektet å ta i mot besøk - og sørge for at det ikke skjer igjen..

Dagbladet - 15 timer siden

Full krig om metoo-bok

Den svenske pressemannen Fredrik Virtanen vil dra norsk forlag og svensk forfatter for retten i Norge. Forlaget svarer at de vil «forsvare ytringsfriheten» i så Mange instanser som nødvendig..

P4 - 18 timer siden

Vil ha klarere regler

Nordmenn etterlyser klarere koronalover- og regler fra myndighetene. Ni av ti vil ha dette, viser en befolkningsundersøkelse som Helsedirektør Bjørn Guldvog presenterte i dag. Og han konkluderer med at dette viser at Mange som vil at det skal bli enklere å gjøre de riktige tingene..

VG - 18 timer siden

«Ikke til å tro at alt dette kan skje i ett menneskes liv»- Bokanmeldelse: «Kohts bok»

«Jeg var arbeidsnarkoman før jeg ble narkoman», sier Christine Koht og slipper Mange bomber i sin nye bok «Kohts bok»..

VG - 19 timer siden

Helsedirektør Bjørn Guldvog: – Høstferien er ikke i fare

Mange har lurt på hvordan årets høstferie vil bli - med vårsmitte, hytteforbud og søringkarantene i minnet. Men høstferien er ikke i fare, slår helsedirektøren fast..

NRK - 22 timer siden

Fant skytevåpen hos avdøde

Politiet har funnet skytevåpen hos mannen i 30-årene som ble skutt og drept av politiet ved Bolkesjø turisthotell i Telemark tirsdag, skriver TA. Politiet vil ikke kommentere hva slags skytevåpen eller hvor Mange det er som har blitt funnet..

NRK - 22 timer siden

Usikker høst for loppemarkeder

Det er usikkert om det blir loppemarkeder i Oslo og Viken i høst på grunn av koronasituasjonen. For Mange korps er loppemarked hovedinntektskilde og flere har planer om å gjennomføre dette de neste ukene..

Klartale - 22 timer siden

Stadig flere får jobben tilbake – Therese er en av dem

Men Mange i Norge står fortsatt uten jobb, helt eller delvis. Pandemien går hardt utover norsk næringsliv..

Klartale - Igår: 08:57

Færre nordmenn sier de kjøper svart arbeid

Bare halvparten så Mange kjøper svart arbeid som for 10 år siden, viser en ny undersøkelse..

Aftenposten - Igår: 08:14

Høyesterett kan gi Keshvari flere måneder kortere straff

Bedrageridømte Mazyar Keshvari ber Høyesterett om å bli straffet som privatperson og ikke som stortingsrepresentant. Det kan bety Mange færre måneder i fengsel..

NRK - Igår: 22:38

Middelalderkirker kostbare

Det haster å restaurere Mange av landets 158 middelalderkirker i stein. 18 av dem har akutte behov. Kostnadene vil bli minst 2 milliarder kroner, viser ny utredning.

P4 - Igår: 22:38

Dyrt å restaurere middelalderkirkene

Det er dyrt å restaurere Mange av landets 158 middelalderkirker i stein. Prisen vil bli minst to milliarder kroner viser en ny utredning gjort av KA Arbeidsgiverorganisasjon for kirkelig virksomheter. I rapporten som skal legges frem i morgen kommer det også frem at 18 av kirkene har akutte behov og 83 har vedlikeholdsbehov som burde gjøres innen fem til ti år, skriver avisen Vårt Land..

NRK - Igår: 22:38

Middelalderkirker er kostbare

Det haster å restaurere Mange av landets 158 middelalderkirker i stein. 18 av dem har akutte behov. Kostnadene vil bli minst 2 milliarder kroner, viser ny utredning.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt