Mange

Monday, 29 November, 03:38

Nyheter om Mange

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 11 okt 21 kl. 09:38

Brølte for psykisk helse

Søndag var Verdensdagen for psykisk helse. Verdens-organisasjonen FN markerer dagen i hele verden hvert år. I år var temaet livet under og etter en pandemi.

Klartale - 07 okt 21 kl. 09:07

Vil gi vaksine mot malaria til barn

Hvert år dør 400.000 personer i av malaria. Rundt to av tre som dør, er barn under fem år.

Klartale - 14 okt 21 kl. 06:15

Når ikke frem til innvandrerne

SPRÅK: Det har vært viktig å tilby informasjon om vaksinen på flere språk.Flere og flere har fått to doser med korona-vaksine i Norge. Nesten 90 prosent av norskfødte nordmenn er nå vaksinerte. For de med innvandrer-bakgrunn er tallene lavere.

NRK - 03 nov 21 kl. 17:41

Norges sjefforhandler: – Mange utfordringer

Henrik-Hallgrim Eriksen, leder av Norges gruppe klimaforhandlere under årets klimatoppmøte i Glasgow, sier til NRK onsdag at han sitter igjen med en «blandet følelse» etter de innledende forhandlingene. – Det er tidlig i forhandlingene, så det er vanskelig å se hvor det går og utfordringene er Mange. Stemningen er ganske god blant landene og en klar vilje til å jobbe og finne løsninger, sier han.

Aftenposten - 09 nov 21 kl. 08:12

Solberg om Jensens påstander: – Jeg kommer kanskje med min versjon om Mange, Mange år.

Tidligere statsminister Erna Solberg vil hverken bekrefte eller avkrefte at hun var villig til å gå av hvis….

Dagbladet - 08 nov 21 kl. 22:22

Mange fullvaksinerte blir smittet

Ny studie viser hvor hyppig fullvaksinerte blir smittet av coronaviruset. Assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad mener forskningen kan forklare hvorfor så Mange fullvaksinerte nå blir innlagt med corona..

Klartale - 08 nov 21 kl. 08:58

Har for Mange el-sparkesykler ute

For noen måneder siden kom det strenge regler for el-sparkesykler. Nå viser det seg at fem av 12 utleiere har for Mange sykler ute..

NRK - 07 nov 21 kl. 17:14

– Unges psykiske helse verre

Røde Kors' samtaletilbud for barn og unge, Kors på halsen, har fått flere henvendelser så langt i år enn under hele pandemiåret 2020, skriver NTB. Det er dermed større behov for satsing på psykisk helse for unge nå enn under koronanedstengningen, ifølge Røde Kors. – Vi er bekymret for de langsiktige følgene av covid-19, sier generalsekretær Bernt G.

VG - 05 nov 21 kl. 16:52

I helgen møter han verdens beste: Stjernebokserens Mange tragedier

Først døde datteren, og under to måneder senere ble moren drept av politiet. Caleb Plant (29) har vært igjennom Mange tøffe runder før møtet med verdens beste bokser, Saúl Álvarez (31)..

Klartale - 15 okt 21 kl. 08:58

India vil sende vaksiner til andre land igjen

Ingen land i verden lager like Mange vaksiner som India. Derfor førte det til stor uro i Mange land da India sluttet å sende vaksiner ut av landet. Det skjedde på samme tid som Mange i India ble syke av korona.

NRK - 03 nov 21 kl. 10:02

Mange elevar smitta ved skulestart

FHI har utarbeida ein rapport som summerer opp erfaringane etter skulestart og fram til haustferien. – Mykje av smittespreiinga starta allereie før skulestart i samband med ulike aktivitetar og samkomer, og Mange elevar byrja på skulen med uoppdaga smitte. Då elevane byrja på skulen igjen, fortsette smittespreiinga både innetter på skulane og gjennom sosiale aktivitetar og arrangement på og utanfor skulen, seier Pål Surén, forskar og barnelege ved FHI..

NRK - 01 nov 21 kl. 19:07

Omkomne funnet etter blokk-kollaps

Tre er funnet omkommet, og det fryktes at titall flere er fanget i ruinene etter at en høyblokk mandag raste sammen på en byggeplass i Nigerias største by Lagos. Redningsmannskaper sier at Mange arbeidere ble fanget i ruinene da bygget kollapset, men de kan ikke bekrefte hvor Mange som er døde eller savnet. Politiet i Lagos opplyser at tre omkomne og tre overlevende er hentet ut av ruinene så langt.

Klartale - 12 okt 21 kl. 16:45

Mange demonstrerer mot presidenten

For 11 uker siden sparket Kais Saied Tunisias regjering. Saied er president i landet. Tusenvis av tunisiere har vært samlet i gatene for å demonstrere mot Saied.

Klartale - 01 nov 21 kl. 09:28

Eggkasting og hærverk på halloween-kvelden

31. oktober feiret Mange unge halloween. Selv om Mange hadde det gøy, ble det også litt bråk..

NRK - 31 okt 21 kl. 08:45

Kina raser mot USAs koronarapport

Kinesiske myndigheter gikk hardt ut mot en amerikansk etterretningsrapport om koronavirusets opphav. – Uansett hvor Mange ganger denne rapporten blir publisert, og hvor Mange versjoner de finner på, kan det ikke forandre på at det er fullstendig politisk og falskt, sa det kinesiske utenriksdepartementets talsperson Wang Wenbin søndag. Wang la særlig vekt på at det er amerikansk etterretning som står bak rapporten, som kinesiske myndigheter mener beviser at rapporten har politiske motiver, og ba USA slutte «å angripe og svartmale Kina».

E24 - 31 okt 21 kl. 08:36

Kommunen: Fem av syv utleiere i Oslo har for Mange elsparkesykler

Etter at Oslo kommune i september satte et tak på antall elsparkesykler i byen, har fem av 12 utleiere for Mange sykler ute. Men aktørene er uenig..

NRK - 09 nov 21 kl. 14:28

Tommel opp for statens regnskap

Tross krevende koronatider har staten ført regnskapene godt, mener Riksrevisjonen. Stortinget gjorde Mange budsjettendringer og omprioriteringer, vedtok tilleggsbevilgninger og flyttet store beløp. Riksrevisjonen har likevel ikke funnet flere feil enn normalt..

NRK - 09 nov 21 kl. 14:06

Johansen rystet over Bislett-saken

Byrådsleder Raymond Johansen (Ap) i Oslo beskriver knivangrepet på Bislett som en rystende hendelse. Han maner samtidig til å unngå spekulasjoner om motiv. – Det er en rystende hendelse.

Aftenposten - 09 nov 21 kl. 13:42

Liker du å henge på biblioteket? Slik skal Nasjonalbibloteket utvide tilbudet

Mange nye rom, flere utstillinger, mer forskning og servering. Slik blir det å besøke Nasjonalbiblioteket på Solli plass….

NRK - 09 nov 21 kl. 10:28

Tigray hardt rammet av blokkade

Etiopiske myndigheters blokkade av Tigray fortsetter. Dermed opplever regionen mat- og drivstoffMangel. Inflasjonen er voldsom, og Mange har ikke råd til basisvarer.

Aftenposten - 09 nov 21 kl. 09:53

Sandviken skal gjøre plass til dobbelt så Mange

Dagen etter gullfesten starter arbeidet med å utvide tribunen på Stemmemyren..

VG - 09 nov 21 kl. 08:40

Drake etter festivaltragedien: – Hjertet mitt er knust

Drake var gjesteartist under Travis Scotts Astroworld-konsert fredag, der åtte mennesker døde og Mange ble skadet. Nå bryter han stillheten..

Klartale - 09 nov 21 kl. 08:44

Flere studenter sliter med søvnen

Flere studenter og unge voksne sier at de har problemer med å få sove. Dobbelt så Mange unge bruker sovemedisin som i 2010..

NRK - 09 nov 21 kl. 07:10

Flere svangerskap med Downs syndrom

Nye fødselstall viser at det aldri har vært så Mange svangerskap og aborter med Downs syndrom som i 2020, ifølge Medisinsk fødselsregister ved FHI..

Aftenposten - 09 nov 21 kl. 05:39

Datterens befaling gjorde mareritt til lykke for fembarnsmoren

Awatef Kasem Evzey (68) kom til Norge for 21 år siden. Som Mange andre innvandrere ble hun syk etter at hun kom hit..

NRK - 09 nov 21 kl. 01:15

116.000 er uten fastlege

116. 000 nordmenn mangler fastlege og tallet øker, ifølge Helsedirektoratet. – Fastlegeordningen er på vei til å rase sammen, sier Bernard Holthe som sitter i styret i Nordland legeforening.

VG - 08 nov 21 kl. 21:24

Det er ikke et spørsmål om ære

De Mange skyteepisodene i Oslo bør mane til politisk handling, ikke diskusjoner om æreskultur, slik Sylo Taraku foreslår..

Dagbladet - 08 nov 21 kl. 18:21

- Mange føler seg utrygge

Siden 15. august har åtte personer blitt skutt i seks ulike skyteepisoder i Oslo. Byrådsleder Raymond Johansen har mandag møtt justisministeren og ledelsen i Oslo-politiet..

VG - 08 nov 21 kl. 17:17

Raymond Johansen med klar oppfordring etter Oslo-skytingene

NYDALEN (VG) Byrådslederen i Oslo har stor forståelse for at folk har vært bekymret etter de Mange skyteepisodene den siste tiden. Samtidig understreker han behovet for nok politiressurser i hovedstaden..

Klartale - 08 nov 21 kl. 14:16

Får sterk kritikk for statsbudsjettet

Trygve Slagsvold Vedum har presentert nytt statsbudsjett. Som forventet er det Mange som er kritiske til forslagene..

NRK - 08 nov 21 kl. 13:22

Kutt i feriepenger står

Støre-regjeringen endrer ikke et forslag fra sine forgjengere om å spare 1-1,4 milliarder kroner neste år på å kutte i den midlertidige ordningen med feriepenger av dagpenger. Lavere sats, endret inntjeningsperiode og maksimaltak på 12.000 kroner ligger bak besparelsen.

NRK - 08 nov 21 kl. 13:12

Ikke pensjon fra 1. krone fra 2022

Støre-regjeringen kommer ikke til å innføre pensjon fra 1. krone allerede fra nyttår. Det betyr at ordningen ikke kommer før 1.

NRK - 08 nov 21 kl. 12:56

Mange migranter på vei mot Polen

Hundrevis av migranter og flyktninger er på vei mot den polske grensen, ledsaget av væpnede hviterussere, oppgir en talsmann for polske myndigheter. – Ny informasjon viser at gruppen kontrolleres nøye av væpnede hviterussere. Det er de som bestemmer hvilken retning gruppen går i, sier talsmannen Stanislaw Zaryn mandag.

NRK - 08 nov 21 kl. 12:25

Listhaug: – Syke og bilistene betaler

Frp-leder partileder Sylvi Listhaug mener Støre-regjeringens budsjett prioriterer «sløsefest på symbolske klimatiltak», mens vanlige folk får økte skatter og avgifter. – De tar seg råd til store symbolske klimatiltak, mens de øker egenandelen på medisiner, legebesøk og behandling. Mange syke nordmenn som har frikort får en ekstraregning på 600 millioner kroner.

NRK - 29 okt 21 kl. 14:46

Stor pågang ved legevaktene i Oslo

Allmennlegevaktene i Oslo opplever stor pågang, både ved oppmøte og telefon. Dette medfører til tider lange ventetider og fulle venterom hos Allmennlegevakten i Storgata og på Legevakt Aker. – Det er Mange pasienter med vanlige luftveisinfeksjoner og forkjølelse for tiden, noe som gir stor pågang.

E24 - 08 nov 21 kl. 11:00

SAS-sjefen: – Vi står fortsatt foran utfordringer

SAS hadde 1,4 millioner passasjerer i oktober, men har fortsatt for Mange tomme seter..

Klartale - 08 nov 21 kl. 09:44

Biden øker presset for å ta vaksinen

President Joe Biden innfører neste år vaksinekrav for 84 millioner mennesker. Mange amerikanere nekter fortsatt å vaksinere seg..

Aftenposten - 08 nov 21 kl. 07:00

Mystisk Mange illustrasjons-blemmer i ny barne-krim

Barn vet hvor oppmerksomt de bør se på bildene i en krim. Her er sjansen større for at de vil avsløre illustratøren enn….

Aftenposten - 08 nov 21 kl. 06:15

Smitten øker. Flere blir syke. Men bak de dystre meldingene ligger flere positive nyheter.

Uroen øker igjen. Men bak de daglige smitte- og pasienttallene er det flere positive nyheter Mange ikke får med seg..

NRK - 29 okt 21 kl. 08:45

Mange blir værande i næringa

Ein ny rapport frå Norsk Sjøoffisersforbund (NSOF) syner at så Mange som 70 prosent av dei som har jobba på sjøen og går i land, held fram med å jobbe i næringa. – Dette dokumenterer at norsk operativ maritim kompetanse er viktig for heile Noreg si maritime klynge, seier administrerande direktør Hans Sande i ei pressemelding. Denne veka overleverte NSOF rapporten fiskeri- og havminister, Bjørnar Skjæran..

NRK - 08 nov 21 kl. 04:55

Søksmål mot rappere etter tragedie

Rapperne Travis Scott og Drake, arrangøren Live Nation og konsertstedet saksøkes av en konsertgåer som ble skadd under den dødelige festivaltragedien i Texas. Rundt 50.000 mennesker var til stede da folkemengden begynte å dytte seg fremover mot scenen.

VG - 07 nov 21 kl. 22:49

Stimlet til for å sikre seg drivstoff – ble fanget i voldsom eksplosjon

Tankbilsjåføren skal ha advart folk om å holde seg unna etter kollisjonen, men Mange strømmet likevel til for å sikre seg gratis drivstoff. Det endte katastrofalt..

VG - 07 nov 21 kl. 22:49

Skuelystne stimlet til for å sanke drivstoff – ble fanget i voldsom eksplosjon

Tankbilsjåføren skal ha advart folk om å holde seg unna etter kollisjonen, men Mange strømmet likevel til for å sikre seg gratis drivstoff. Det endte katastrofalt..

Klartale - 07 nov 21 kl. 11:30

Musikal om IKEA til Norge

Mange i Sverige har sett og likt musikalen om mannen som startet IKEA. Nå skal det også bli mulig å se den i Norge..

NRK - 28 okt 21 kl. 13:12

107 koronapasientene innlagt

Torsdag var 107 koronasmittede pasienter innlagt på sykehus i Norge. Det er en økning på seks pasienter fra dagen før. 16 av pasientene får respiratorbehandling, og 30 ligger på intensivavdeling.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt