Mange

Wednesday, 19 February, 14:16

Nyheter om Mange

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - 3 timer siden

Langrennsstjernene tar toget for miljøet, men landslaget bruker like Mange biler som vanlig.

Therese Johaug og de andre langrennsprofilene tar tog mellom etappene i Ski Tour, men Norge bruker like Mange biler som vanlig..

Klartale - 14 Feb 20 kl. 08:31

Mister Mange av velgerne

25.000 stemte på Folkeaksjonen nei til mer bompenger i Bergen. Nå har de mistet Mange velgere..

P4 - 5 timer siden

Sykehusledere vet ikke hvor Mange sykepleiere de trenger

Norsk Sykepleierforbund provoseres av at sykehusledere ikke vet hvor Mange sykepleiere de trenger. I fjor høst konkluderte Riksrevisjonens rapport med at lederne verken vet behovet nå eller om ti år. Så smarte og dyktige folk bør vite hva de trenger for å sikre vefokningen likeverdige helsetjenester sier Sykepleierforbundet til FriFagbevegelse gjengitt i Dagsavisen i dag..

P4 - I førrgår: 22:48

Avstemning til Kringkastingrådet

Problemene med avstemningen under lørdagens Melodi Grand Prix-finale ble tema på neste møte i Kringkastingsrådet. Stemmesystemene var nede ved flere anledninger, som førte til at Mange ikke fikk stemme og en jury måtte velge ut fire finalister. Rådets leder Julie Brodtkorb sier til VG at de ennå ikke hvor Mange klager som har kommet inn, men at det er unaturlig om det ikke blir tema på neste møte..

Klartale - 22 timer siden

Dobbelt så Mange med sykdommen ALS

ALS er en dødelig sykdom. Hvorfor er den vanligere i dag enn i 1950?.

Klartale - 4 timer siden

Får slippe ut fra cruiseskip med virus-smitte

Omtrent 500 passasjerer får forlate et cruiseskip i Japan. Mange om bord er smittet av viruset covid-19..

P4 - 7 timer siden

- Må bli garantert læreplass

Byrådslederen frykter Mange vil vegre seg mot å søke yrkesfag fordi de er redde for å ikke få læreplass. – Læreplassgarantien har ingen verdi, sier Trine Skei Grande..

Dagbladet - 8 timer siden

Fortsatt uholdbart ved Trandum

Mange av de innsatte vi snakket med på Trandum, har alvorlige krigstraumer. Ledelsen svarer ikke på manglende tilgang til psykolog. Det er jo nettopp dette, vi karakteriserer som en uholdbar situasjon..

Aftenposten - 13 Feb 20 kl. 08:18

Analyse: Her tar Norge Mange VM-medaljer i skiskyting

OM SKISKYTING: Torsdag starter VM i skiskyting. De norske utøverne har ambisjoner om å ta Mange medaljer. Om det ikke skjer, blir det skuffelse i den norske leiren..

Aftenposten - 19 timer siden

Guide: Slik går du ned i vekt og holder deg der

Her får du svar på ni ting Mange lurer på rundt vektnedgang og varige endringer..

P4 - 13 Feb 20 kl. 14:29

Mange vil ha gratis ferietilbud

Det er stor pågang til Røde Kors sitt ferietilbud for familier med lav inntekt nå til vinterferien. 400 personer, de fleste barn, deltok på tilbudet "Ferie for alle" i fjor, mens tallet i år har økt til 472. Men Mange får ikke et tilbud - og barn som lever i fattigdom i Norge bare øker, forteller kommunikasjonsrådgiver i Røde Kors, Elisabeth Dahl Hansen..

Aftenposten - 19 timer siden

Guide: Slik går du ned 10 kilo og blir kvitt dem for godt

Her får du svar på ni ting Mange lurer på rundt vektnedgang og varige endringer..

Aftenposten - Igår: 19:30

Dagens quiz: Tirsdag 18. februar 2020

Hvor Mange trær er det i Norge?.

P4 - 8 timer siden

Advarer om glatte veier i Agder

Alt av mannskaper er ute for å salte og strø i Agder, etter Mange meldinger om glatte veier i fylket. Det gjelder særlig E18, E39 og småveier i tilknytning til E39. Det sier trafikkoperatør ved Vegtrafikksentralen Sør, Silje Wighus..

NRK - 17 timer siden

SnøMangel i skianlegg i Sør-Norge

Langs hele Sør-Norge mangler snøen i skianlegg i lavlandet. Flere anlegg har investert for Mange millioner kroner, men nå i vinterferien er det bar mark og ingen gjester. Eierne fortviler og tror årets vintersesong allerede er over..

VG - Igår: 11:21

Vi reparerer utsiden, men lar innsiden fortsette å verke

Det kan virke som om Mange prøver å «fikse på utsiden» når man egentlig bør fikse på innsiden..

P4 - 4 timer siden

Ny tilsynssak mot lege i Kristiansand

Fylkeslegen har åpnet enda en tilsynssak mot sykehuset i Kristiansand og legen som granskes der. Det melder NRK. Dermed er det åpnet sju pågående tilsynssaker mot mannen som i en årrekke har utført kompliserte ortopediske operasjoner uten godkjenning.

P4 - 1 time siden

Gir bort "jævlig" troll

Nå skal det som en gang ble kåret til en av landets styggeste turistattraksjoner gis bort. I 1994 laget kunstner Ingebrigt Bøvra et troll, som i Mange år sto plassert på E10 på Bjørnfjell i Nordland. Selv sier kunstneren til NRK at trollet er feil dimensjonert og så stygt at han skjemmes, og at det er, sitat, det jævligste han har laget.

P4 - 1 time siden

Ny skattemelding i år

Nesten tre millioner nordmenn får en helt ny skattemelding i år. 18. mars får Mange vite om de får tilbake penger, eller om de betalte for lite skatt i 2019.

P4 - 8 timer siden

Justisminister vurdere å trekke seg

USAs justisminister vurderer å trekke seg fordi president Donald Trump blander seg for mye inn i det han gjør. Ifølge Washington Post har han fortalt sine nærmeste medarbeidere at han nå er i tenkeboksen, på grunn av president Donald Trumps Mange angrep på departementets avgjørelser på Twitter..

Aftenposten - I førrgår: 13:24

De nye verdensborgerne

KOMMENTAR: Denne helgen var det Casper Ruud (21), enda en norsk ungdom som får det til i en verdensidrett. Det begynner å bli Mange av dem..

NRK - 17 timer siden

Mange benådet av Donald Trump

USAs president skal ha benådet flere straffedømte tirsdag. Blant dem som får redusert eller annullert fengselsstraff, er tidligere guvernør, Rod Blagojevich, tidligere politikommissær, Bernard Kerik og tidligere finansmann Michael Milken..

Aftenposten - Igår: 21:00

Når gründerbedrifter kollapser like storslagent som de har vokst | Camilla AC Tepfers og Håkon Haugli

Den oppblåste verdsettelsen av Mange enhjørninger kommer gjerne av ekspansjon hals over hode..

P4 - 23 timer siden

Ghani fortsetter som president

Ashraf Ghani er gjenvalgt som president i Afghanistan. Det viser de endelige resultatene etter valget som ble holdt i fjor høst. Under en fjerdedel av de stemmeberettigede brukte stemmeretten i valget som også var preget av vold og valgjuks.

P4 - Igår: 13:45

Helsedirektoratet ut mot e-sigarettreklame

Helsedirektoratet reagerer kraftig på det de mener reklame for tobakk på sosiale medier. På TikTok, Instagram og Snapchat, der svært Mange barn er, legges det ut videoer fra flere butikker- og nettbutikker av det direktoratet mener er reklame for nikotinholdige produkter. Avdelingsdirektør Jakob Linhave er rystet..

Aftenposten - Igår: 09:05

Togene går som normalt igjen etter togstans

Alle spor er åpnet igjen etter at et lokaltog fikk tekniske problemer og sto fast med Mange passasjerer ombord mellom Ljan og Nordstrand..

NRK - Igår: 17:24

900 000 drevet på flukt

I den Nord-vestlige delen av Syria har 900 000 mennesker blitt drevet på flukt siden begynnelsen av desember som følge av den pågående konflikten. Aldri tidligere har så Mange forlatt hjemmene sine i løpet av så kort tid under krigen, ifølge FN..

P4 - 11 Feb 20 kl. 19:32

30 ranssaker på fire måneder

Politiet i Trondheim har registrert hele 30 ranssaker de fire siste månedene. Fra oktober i fjor til januar år var det dobbelt så Mange ran som i hele 2018, skriver Adressavisen. Leder for forebyggende avsnitt ved Sentrum politistasjon, Jan Erik Mihle, sier til avisen at utviklingen er urovekkende og at det er Mange unge gjerningspersoner som har brukt vold..

P4 - 2 timer siden

Hardt ut mot arrangøren

Martin Johnsrud Sundby er svært kritisk til arrangøren av Ski Tour 2020, som pågår i Sverige og Norge denne uken. Det har kommet frem at de beste nasjonene blant annet har mye bedre boforhold og bedre tilrettelagte reiser enn de mindre skinasjonene, noe Mange av løperne fra de mindre lagene har reagert på. Sundby sier til NRK at det ikke er holdbart.

Aftenposten - 08 Feb 20 kl. 13:17

BBC: Mange skutt i Thailand

En soldat skal ha skutt «Mange mennesker» i en by nordøst for Bangkok, melder BBC og lokale medier..

E24 - Igår: 20:54

Flere butikker ble rammet av betalingsproblemer

Både Kiwi og Spar har hatt betalingsproblemer i butikkene sine mandag, men kjedene er ikke sikre på hva som var årsaken eller hvor Mange som er rammet..

Klartale - I førrgår: 08:41

Mange klager etter Melodi Grand Prix

Ulrikke Brandstorp vant Melodi Grand Prix. Men det ble kaos da folk skulle stemme..

P4 - Igår: 08:05

Uklart når Bergensbanen åpnes

Bergensbanen er fortsatt stengt etter det store snøskredet som gikk over banen ved Hallingskeid i går. Skredet har skadet 25 meter av et snøoverbygg og svært Mange passasjerer er rammet av forsinkelsene. Bane NOR opplyser til P4-nyhetene at det skal gjøres en ny vurdering nå klokken 12.

P4 - 12 Feb 20 kl. 20:22

- Skal ta skurkene

Arbeidsminsiter Torbjørn Røe Isaksen sier skurker i det norske arbeidslivet skal tas. En fersk rapport fra Fair Play Bygg Oslo og omegn viser at Mange utenlandske arbeidere i byggebransjen ikke får lønn når de ber om det, og at de blir banket opp og truet. Isaksen sier til VG at det er for Mange slike historier der arbeidsfolk blir utnyttet.

Aftenposten - 16 Feb 20 kl. 06:55

30 trær over veiene på Østlandet – Mange fjelloverganger stengt

Kraftig vind og nedbør over Sør-Norge natt til søndag førte til meldinger om 30 trær over veiene i Østfold og Follo. I fjellet førte uværet til stengte veier..

Aftenposten - 16 Feb 20 kl. 06:55

30 trær over veiene på Østlandet – Mange fjelloverganger stengt

Kraftig vind og nedbør over Sør-Norge natt til søndag førte til meldinger om 30 trær over veiene i Østfold og Follo. I fjellet førte uværet til stengte veier..

NRK - I førrgår: 22:14

MGP-stemming til Kringkastingrådet

Leiar for Kringkastingsrådet, Jule Brodtkorb, seier til VG at det er unaturleg om ikkje stemmeproblema under laurdagens MGP-finale vert eit tema på neste møte. Kringkastingsrådet veit endå ikkje kor Mange klager dei har fått om stemminga..

NRK - 06 Feb 20 kl. 09:50

BaconMangel i svenske matbutikker

Det har ikke vært større Mangel på svineprodukter i svenske matbutikker på Mange tiår, melder Sveriges Radio. Mange matbutikker har ikke hatt bacon på flere uker. En av årsakene er at bønder måtte slakte Mange griser etter den tørre sommeren i 2018..

P4 - I førrgår: 09:52

Uvær Mange steder

Det kan være lurt å vente en dag dersom du har tenkt deg over en av fjellovergangene i Sør-Norge. Det melder metereologene og vegtrafikksentralen. Akkurat nå er det kraftige vindkast, snøfokk og stengte fjelloverganger i Sør- Norge.

P4 - 09 Feb 20 kl. 22:34

Legevakten klarer ikke besvare telefoner

Legevakten i Stavanger har 66 ubesvarte anrop i døgnet. De har fått Mange flere ansatte og bedre arbeidsmiljø siden 2016, men fortsatt må pasienter vente nesten lik lenge på å få hjelp, og Mange gir opp før de får svar når de ringer, melder Stavanger Aftenblad..

P4 - I førrgår: 16:30

Mange døde i trafikulykke

Opp mot 40 personer er døde i en alvorlig trafikkulykke i Kinshasa i Kongo. Det melder lokale medier. En bil med stein fikk bremseproblemer og skal ha truffet åtte andre biler, rundt 12 motorsykler og flere fotgjengere.

Aftenposten - Igår: 16:59

Først da hun fikk se det hemmelige kinesiske dokumentet, skjønte Ruzunsa (35) hva som hadde skjedd med søsteren

ISTANBUL/OSLO (Aftenposten): Langt skjegg? Fått for Mange barn? Eller rett og slett bare «upålitelig»?

NRK - I førrgår: 08:36

FHI: – Munnbind gir falsk trygghet

Det nye koronaviruset har medført etterspørsel etter munnbind i norske apoteker. Men munnbind gir falsk trygghet og lite beskyttelse mot smitte, ifølge Folkehelseinstituttet (FHI). Mange bruker også ofte bruker munnbind på feil måte, FHI..

NRK - 15 Feb 20 kl. 20:37

Mange drepne etter luftangrep

Minst 31 personar blei drepne i eit Saudi-leia luftangrep i Jemen, melder AFP..

P4 - 10 Feb 20 kl. 08:14

Mange innstillinger for Widerøe

Lavt lufttrykk er årsak til Mange innstillinger i flytrafikken i nord i dag. Widerøe har så langt måttet avlyse 15 turer - av det som ifølge flyselskapet er et historisk og ekstremt lavt lufttrykk. Problemet rammer flytrafikk fra Trondheim og nordover.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt