Mange

Søndag, 25 Juli, 17:35

Nyheter om Mange

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 15 juli 21 kl. 10:09

Minst ni omkommet i uvær

Minst ni personer er omkommet og 60 er savnet i kraftig uvær sørvest i Tyskland. I Eifel er har flere bygninger kollapset på grunn av store nedbørsmengder. Ifølge lokale myndigheter er situasjonen for Mange av de savnede svært dramatisk.

NRK - Igår: 17:17

Alkohol-tabu blant norske prester

Mange norske prester peker på en stadig mer åpen alkoholkultur i kristne miljøer. Men flere synes det er vanskelig å snakke høyt om at de er glad i å ta seg en øl. – Det skal ikke mye til før folk reagerer kraftig.

VG - Igår: 18:16

Jobber med å få unge til å vaksinere seg: – Mange vet ikke at det er deres tur

Samira (21) er ansatt av Oslo kommune for å overbevise flere yngre om å vaksinere seg. Hun forteller at Mange unge ikke er klar over at de kan få vaksinen nå..

VG - I førrgår: 10:55

Listhaug: – Fabian Stang gir uttrykk for det Mange mener

Frp-leder Sylvi Listhaug tror Fabian Stang gir uttrykk for det Mange mener da han torsdag beskyldte Jonas Gahr Støre for å gjøre 22. juli-tragedien til partipolitikk..

VG - I førrgår: 10:55

Listhaug: – Tror Fabian Stang gir uttrykk for det Mange mener

Frp-leder Sylvi Listhaug tror Fabian Stang gir uttrykk for det Mange mener da han torsdag beskyldte Jonas Gahr Støre for å gjøre 22. juli-tragedien til partipolitikk..

Klartale - I førrgår: 09:20

Mange nye døde med korona i Sørøst-Asia

Flere land i Sørøst-Asia melder om Mange flere døde av korona. De sier det dør flere per million enn det gjorde i India på det aller verste..

E24 - 22 juli 21 kl. 17:20

Myter og praksis i leiarrekruttering

Mange er nysgjerrige på korleis leiar- og spesialistrekruttering foregår. Det er Mange myter, men kva skjer i praksis? Korleis skjer jakta på gode kandidatar?

NRK - 21 juli 21 kl. 07:57

40.000 ubrukte vaksinedosar

Over 40.000 dosar med koronavaksine blei ikkje brukt i førre veke, melder NTB. Blant årsakene er at Mange kommunar nærmar seg slutten på vaksineringa med dose éin.

NRK - 19 juli 21 kl. 15:41

Travel sommer for Røde Kors

Det har blitt enda en travel sommer for Røde Kors-frivillige. – Vi ser at aktivitetene tar seg opp Mange steder, og det er hyggelig å bidra til at samfunnet åpner opp igjen i sommer, sier nestleder Jarle Bjørge Øverland i Røde Kors Hjelpekorps. Rundt 6.

NRK - 19 juli 21 kl. 14:40

− Uakseptabelt og svært alvorlig

Det er i dag blitt kjent at regjeringen vurderer at IT-angrepet på Stortinget i mars ble gjennomført fra Kina. – Angrepet var uakseptabelt og svært alvorlig, og det må forventes at kinesiske myndigheter gjør det de kan for å hindre at slike IT-angrep skjer. Angrep på Stortinget er angrep på vårt demokrati, sier stortingspresident Tone Wilhelmsen Trøen.

Klartale - 19 juli 21 kl. 10:21

Mange tror Norge må slite med korona i lang tid

Nesten én av to nordmenn tror Norge vil slite med korona fram til midten av 2022. Mange tror det kan vare til 2023..

NRK - 18 juli 21 kl. 08:21

Travel natt for politiet

Flere politidistrikt melder om en travel natt. Festbråk og ordensforstyrrelser er en gjenganger. – Det har vært godt over snittet, det kan man si.

NRK - 18 juli 21 kl. 05:46

110 døde i Ahrweilder-regionen

Minst 110 personer har omkommet som følge av flommen som rammet Ahrweiler-regionen. I tillegg er 670 mennesker skadet, opplyste politiet søndag morgen. Antall døde og skadde kan fortsette å øke.

NRK - 2 timer siden

Amper stemning mellom fotballfans

Det har vore eit samanstøyt mellom Vålerenga- og Lyn-supporterar utanfor Bislett stadion søndag, i forkant av første runde av cupen. Ifølge eit vitne NRK har snakka med sat Lyn-fans i alle aldrar på uteserveringa til Bislett Bad då dei plutseleg blei angripne av ei gruppe Vålerenga-fans. Det skal ha blitt kasta nødbluss og flasker mot Lyn-fansen.

NRK - 6 timer siden

Tallet på omkomne stiger i India

Tallet på omkomne etter det kraftige monsunregnet i India steg søndag til 124. Mange er fortsatt savnet i flomvannet og flere store jordskred..

Aftenposten - 8 timer siden

Før avskydde de våpen, men nå strømmer de til USAs våpenhandlere. «Gir meg sjelefred.»

(The Washington Post:) Mange amerikanere som nå kjøper våpen, gjør det for første gang..

NRK - 15 juli 21 kl. 07:24

Mange i ungdomsfiskeordningen

Over 660 ungdommer har søkt på sommerjobb som fisker, det skriver Nærings- og fiskeridepartementet. Også i år er er ungdomsfiskeordningen en populær sommerjobb, mest populær er ordningen for ungdommen i Troms og Finnmark, der er det 247 påmeldte så langt. – Det er flott å se at så Mange ungdommer også i år ønsker å få et innblikk i fiskeryrket, det sier fiskeri- og sjømatminister Odd Emil Ingebrigtsen..

NRK - 15 juli 21 kl. 07:05

Ber mediene vise varsomhet

Flere Utøya-overlevende har tatt til orde for å trykke upubliserte bilder fra terrordagen. Støttegruppa ber derimot mediene vise varsomhet. – Vi har hatt veldig vanskelige diskusjoner i styret om dette.

Dagbladet - 12 timer siden

- Prøver å smitte så Mange som mulig

Storbritannias gjenåpning og «håp om flokkimmunitet» er uheldig, mener regjeringsrådgiver..

NRK - 13 timer siden

Ber EU bevokte Nord-Europas kyst

Frankrikes innenriksminister har bedt EUs grensemyndighet Frontex ikke glemme å passe på kysten i nord i kampen mot ulovlig innvandring. – Jeg har selv kontaktet Frontex, som for det meste tar seg av Sør-Europa, og bedt dem ta tak i Nord-Europa også, særlig kysten ved Nord-Pas-de-Calais, sier Gérald Darmanin da han besøkte Calais. Havnebyen er utgangspunkt for Mange migranter som ønsker å krysse Den engelske kanalen og ta seg til Storbritannia..

NRK - 15 juli 21 kl. 01:59

FN: 23 millioner barn uten vaksiner

Hele 23 millioner barn fikk ikke grunnleggende vaksiner i fjor. Det er 3,7 millioner flere enn i 2019, og det høyeste antallet siden 2009, ifølge Verdens helseorganisasjon (WHO) og FNs barnefond (Unicef). Helsevesenet verden over var rammet av koronarestriksjoner og Mange foreldre unngikk klinikkene som var åpne i frykt for å bli eksponert for covid-19.

NRK - 17 timer siden

168 nye koronasmittede siste døgn

Det siste døgnet er det registrert 168 koronasmittede i Norge. Det er 30 flere enn samme dag i forrige uke. De siste sju dagene er det i snitt registrert 200 koronasmittede per dag.

NRK - 18 timer siden

Presidentkandidat arrestert

Nok en gang er en presidentkandidat arrestert i Nicaragua, opplyser politiet. Noel Vidaurre er den sjuende presidentkandidaten som er pågrepet før høstens valg. Vidaurre er satt i husarrest, anklaget for å undergrave landets suverenitet, opplyser politiet.

Aftenposten - 19 timer siden

«Frihet»-demonstrasjoner verden over. Noen mener koronatiltak ligner jødeforfølgelsen.

Den store gjenåpningen ble stykkevis og delt – og med Mange forbehold. Det gjør noen rasende..

VG - Igår: 17:08

Alkohol-tabu blant norske prester

Mange norske prester peker på en stadig mer åpen alkoholkultur i kristne miljøer. Men flere synes likevel det er vanskelig å snakke høyt om at de er glad i å ta seg en øl..

VG - Igår: 17:17

Utdanningen fikk nesten fem ganger så Mange søkere som i fjor

Branningeniørutdanningen i Haugesund har i år fått en enorm økning i antall førstevalgsøkere. Mens det i fjor ble gitt studieplass til ni studenter, ligger det an til at årets kull blir på 53..

NRK - Igår: 15:07

Nytt farevarsel i flaumherja India

Redningsmannskap fortset den desperate leitinga etter fraumoffer i India, der meteorologane no har sendt ut nytt farevarsel om kraftig monsunregn. Talet på omkomne steig laurdag til 76, men framleis er det Mange sakna i fleire store jordskred og i område som står under vatn i delstaten Maharshtra. Indiske meteorologar har sendt ut raudt farevarsel for fleire regionar, som kan vente store nedbørsmengder også dei komande dagane..

NRK - 14 juli 21 kl. 14:24

Flere dør på sjøveien til Europa

Minst 1.146 flyktninger og migranter omkom i forsøk på å ta seg sjøveien til Europa i årets første seks måneder, dobbelt så Mange som i første halvår i fjor. Det viser en rapport fra Den internasjonale organisasjonen for migrasjon (IOM).

Aftenposten - Igår: 08:21

Blir trykket fra regjeringen så stort at hun flytter? Uroen brer seg i LHBT-miljøet i Ungarn.

BUDAPEST (Aftenposten): Usikkerheten brer seg i LHBT-miljøet i Ungarn. Hvor tung blir fremtiden? Mange vurderer å flytte..

NRK - Igår: 00:14

17-åring drept på Vestbredden

En 17 år gammel gutt er skutt og drept av israelske soldater i et sammenstøt på Vestbredden, opplyser palestinske helsemyndigheter. Gutten ble skutt i Nebi Saleh, en landsby der innbyggerne har demonstrert Mange ganger de siste årene mot utvidelsen av en israelsk bosetting..

Aftenposten - Igår: 21:28

Deltavarianten har tatt over. Disse grafene viser hva som nå kan skje i Norge.

Selv om Mange smittes i Norge, vil få bli alvorlig syke. I andre deler av verden ser det bekmørkt ut..

NRK - Igår: 19:59

Vil ta imot afghanske flyktninger

Tadsjikistan er klare til å ta imot 100.000 flyktninger fra Afghanistan, der Taliban har tatt over provins etter provins, opplyser myndighetene. Talibans offensiv i Afghanistan etter Natos tilbaketrekking er ventet å sende Mange afghanere på flukt..

NRK - Igår: 17:46

Skyting under presidentens gravferd

Fleire skot skal ha gått av like ved gravferda til Haitis tidlegare president Jovenel Moïse i byen Cap-Haitien. Det seier vitne som Reuters har snakka med. Mange av dei som deltok på gravferda flykta vekk frå staden, mellom anna folk frå den amerikanske ambassaden.

NRK - Igår: 17:47

112 drept av jordskred i India

Jordskred utløst av kraftig monsunregn har krevd minst 112 liv vest i India, opplyser myndighetene. Minst 38 ankom i et jordskred i byen Taliye, som ligger rundt 18 mil fra Mumbai. I samme delstat ble det registrert ni andre skred, som til sammen kostet 57 mennesker livet.

NRK - 13 juli 21 kl. 16:06

Utvikler vaksine mot hepatitt C

En vaksine som skal beskytte mot hepatitt C, er under utvikling og kan være i bruk i løpet av fem år, ifølge britiske professoren Michael Houghton. Hepatitt C (HCV) er en virussykdom som kan føre til leverskade og leverkreft. Mange vet ikke at de er smittet fordi det kan gå Mange år før symptomene utvikles.

NRK - I førrgår: 15:32

Prøvde å storme parlamentet

Vaksinemotstandarar prøvde fredag å storme nasjonalforsamlinga i Slovakias hovudstad, Bratislava, melder nyheitsbyrået Ritzau. Ifølge den amerikanske ambassaden i Bratislava er det samanstøyt med politiet utanfor parlamentet. Politiet har nytta tåregass for å stoppe demonstrantane.

Aftenposten - I førrgår: 15:16

Anmeldelse: Vanskelig å fatte at denne ikke er blitt gitt ut før

Summer of Soul er på Mange måter en mer oppløftende og underholdende konsertfilm enn Woodstock..

Klartale - I førrgår: 13:59

Flere må i karantene på hotell

Mange har reist på ferie fra Norge til Kreta, Spania og Nederland. Fra mandag må de i karantene på hotell når de kommer hjem til Norge..

E24 - I førrgår: 13:34

Flyrekord, hamstring av aksjer og fleksible billetter

Trolig er Mange, i likhet med meg selv, i halvveis feriemodus. Alle er kanskje ikke nyhetsjunkier under sommermånedene. Derfor vil jeg gi deg det du burde få med deg om økonomi og næringsliv denne uken:.

NRK - I førrgår: 12:59

Åpningsseremoni underveis

Åpningsseremonien for Sommer-OL 2020 i Tokyo startet i dag. kl. 13.

NRK - I førrgår: 12:59

Åpningsseremoni underveis i Tokyo

Åpningsseremonien for Sommer-OL 2020 i Tokyo startet i dag. kl. 13.

Aftenposten - I førrgår: 12:37

Regjeringen endrer reiseråd til flere ferieland

Flere land skifter farge fra og med mandag. For Mange populære reisemål er det dårlig nytt..

VG - I førrgår: 12:20

Møt terror med inkludering

I år er det ti år siden massakren der altfor Mange mennesker ble offer for hat. Vi lovte hverandre mer demokrati og åpenhet, men undersøkelser viser at det har gått i motsatt retning siden 22. juli 2011.

Aftenposten - I førrgår: 11:56

Koronabølge i Sørøst-Asia krever Mange liv

Likbålene i India sjokkerte verden, men den siste tiden har tre sørasiatiske land rapportert flere koronadøde pr..

NRK - I førrgår: 11:00

Listhaug med støtte til Stang

– Jeg tror Fabian Stang gir uttrykk for det Mange mener, skriver Frp-leder Sylvi Listhaug i en uttalelse til VG. Stang har fått kvass kritikk etter at han på torsdag beskyldte Ap-leder Jonas Gahr Støre for å gjøre 22. juli-tragedien til partipolitikk.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt