Managere

Torsdag, 22 April, 04:18

Nyheter om Managere

Sortering: Relevans | Senaste
VG - 27 jan. 21 kl. 16:02

Solskjær har «overlevd» 15 Managere i Premier League: – Veldig takknemlig

Siden Ole Gunnar Solskjær (47) tok over jobben som Manchester United-manager har et tosifret antall Managere forlatt sin post. Nordmannen tar ikke tilliten som en selvfølge..

Aftenposten - 27 jan. 21 kl. 16:02

Solskjær har «overlevd» 15 Managere i Premier League: – Veldig takknemlig

Siden Ole Gunnar Solskjær (47) tok over jobben som Manchester United-manager har et tosifret antall Managere forlatt sin….

VG - 14 feb. 21 kl. 10:48

Nå forteller de om dødstrusler og hets: Krever handling

Managere i Premier League forteller om dødstrusler og hets på nettet. Nå krever de at Twitter og Facebook gjør noe for å få bedre kontroll..

VG - 28 jan. 21 kl. 16:37

Mourinho føler seg urettferdig behandlet: – Det skjer ikke det samme med en del andre

José Mourinho (58 denne uken) mener at han blir behandlet strengere enn andre Premier League-Managere..

VG - 13 des. 20 kl. 00:34

Solskjær bedre enn noen andre mot Guardiola

Ole Gunnar Solskjær (47) har best poengsnitt av alle andre Managere og trenere i møte med Pep Guardiola (49)..

Aftenposten - 13 des. 20 kl. 00:34

Solskjær bedre enn noen andre mot Guardiola

Ole Gunnar Solskjær (47) har best poengsnitt av alle andre Managere og trenere i møte med Pep Guardiola (49)..

VG - 13 des. 20 kl. 00:34

Solskjær best av alle mot Guardiola

Ole Gunnar Solskjær (47) har best poengsnitt av alle andre Managere og trenere i møte med Pep Guardiola (49)..

VG - 24 nov. 20 kl. 17:56

Rovdrift på fotballspillere: Tiradene er altfor enkle!

Det er all grunn til å uroe seg over rovdriften på fotballspillere i en krisetid. Men problemet er langt mer sammensatt enn profilerte Managere liker å fremstille det som..

VG - 10 nov. 20 kl. 17:55

Reagerer på klaging fra Solskjær & Co.: – Bortskjemte barn

Kampprogrammet i Premier League vekker harme. Flere spillere og Managere ber om endring, men blir ikke hørt og møter motbør: – Bortskjemte barn, tordner Chris Sutton..

Aftenposten - 10 nov. 20 kl. 17:55

Reagerer på klaging fra Solskjær & Co.: – Bortskjemte barn

Kampprogrammet i Premier League vekker harme. Flere spillere og Managere ber om endring, men blir ikke hørt og møter motbør: – Bortskjemte barn, tordner Chris Sutton..

Aftenposten - 26 juli 20 kl. 10:24

«En klubb på denne størrelsen tåler en sesong utenfor Champions League av og til. Men den tåler ikke at det blir en vane»

Analyse: Matematikken har to streker under svaret. Fotballen i Premier League har det samme. Nedrykk og kvalifisering til Champions League definerer sesongen for de fleste Managere – også en nordmann..

Aftenposten - 13 mai 20 kl. 22:29

Premier League-Managere mener 12. juni er for tidlig for kamper

Flere Premier League-Managere uttrykte på en videokonferanse onsdag skepsis til ligaens plan om å spille kamper allerede 12. juni..

VG - 19 juli 20 kl. 07:04

Lars Bohinen tror sønnen Emil er klar for ny liga: – Attraktiv for flere Managere

SANDVIKA (VG) Da Lars Bohinen (50) ble Aalesund-trener, slet Emil (21) i Stabæk, og det ble spurt om sønnen skulle være med på flyttelasset. Men Bohinen senior ville ikke risikere å være den som sto i veien for Emils utvikling..

P4 - 13 mai 20 kl. 22:10

Skeptiske til Premier League-start

Flere Managere i Premier League er skeptiske til å begynne å spille kamper allerede 12. juni. Det kom fram i en videokonferanse i dag, melder britiske medier i kveld.

VG - 15 april 20 kl. 09:37

PR-fadese for Premier League

TV-selskaper med rettigheter til Premier League frykter sanksjoner hvis de stiller relevante coronaspørsmål til Managere og spillere. Nå er den mektige ligaen i ferd med å påføres et realt PR-problem..

VG - 17 feb. 20 kl. 12:28

Tones manager vurderer pengekrav mot NRK

Managere og artister fortviler over at penger og innsats viste seg å være forgjeves med tanke på vinnersjansene under den skandaløse MGP-finalen i Trondheim lørdag..

Aftenposten - 21 des. 19 kl. 15:38

Ancelotti og Arteta på tribunen i en av sesongens tammeste Premier League-kamper

Det endte 0-0 mellom Everton og Arsenal foran lagenes nye Managere, Carlo Ancelotti og Mikel Arteta, i en sjansefattig Premier League-kamp..

VG - 07 des. 19 kl. 20:23

Solskjærs United triumferte i Manchester-derbyet

MANCHESTER (VG) (Manchester City – Manchester United 1–2) Uken begynte med spekulasjoner om fremtiden hans. Men i løpet av tre døgn har Ole Gunnar Solskjær (46) utmanøvrert to av verdens mest berømte Managere..

VG - 07 des. 19 kl. 20:23

Solskjærs United triumferte i Manchester-derbyet: – Vi gikk for å drepe

MANCHESTER (VG) (Manchester City – Manchester United 1–2) Uken begynte med spekulasjoner om fremtiden hans. Men i løpet av tre døgn har Ole Gunnar Solskjær (46) utmanøvrert to av verdens mest berømte Managere..

VG - 21 nov. 19 kl. 11:55

Klubbene Pochettino kan overta: – Attraktiv for alle de store

En av verdens beste Managere er arbeidsledig. Mauricio Pochettino (47) står nok høyt på ønskelisten til flere europeiske storklubber, og det er ikke sikkert han er arbeidsledig lenge. Ekspertene er imidlertid usikre på hvor han ender opp..

P4 - 05 nov. 19 kl. 13:57

Vurderer å endre VAR-reglene

Videodømmingen i Premier League kan stå overfore radikale endringer. Flere Premier League-Managere ønsker nå å få muligheten til å overprøve dommerens avgjørelse, slik som man kan i tennis i dag. Teknologien har fått kritikk for å skape forvirring og være en tidstyv.

Aftenposten - 23 okt. 19 kl. 06:13

Dette er Liverpools store Champions League-problem

ANALYSE: De fleste Managere hevder å være upåvirket av statistikk. Men LIverpools Jürgen Klopp har nok ofret noen tanker på hvorfor laget hans presterer så ulikt hjemme og borte i Europa..

VG - 04 mai 19 kl. 13:17

Liverpools halmstrå: Avhengig av eksen

To tidligere Liverpool-Managere har allerede gitt gamleklubben sårt tiltrengt drahjelp. Skal Jürgen Klopps titteldrøm ha noen sjanse, må nok «alle gode ting være tre»..

Aftenposten - 03 mai 19 kl. 08:02

To tidligere Liverpool-trenere kan avgjøre gullkampen: – En fascinerende situasjon

Både Rafa Benitez og Brendan Rodgers var i sin tid nærme å vinne Premier League som Liverpool-Managere. Nå kan duoen spille en avgjørende rolle for om Liverpool klarer å sikre seg det etterlengtede ligagullet eller ikke..

VG - 20 des. 18 kl. 20:13

Norske Managere i England: Sjekk den skrekk-rekken!

Norske Managere i engelsk fotball har så langt vært et tilnærmet tragikomisk kapittel. Heldigvis står Ole Gunnar Solskjær rustet til å unngå «norskesyken»..

VG - 19 jan. 19 kl. 17:54

Solskjær utlignet Premier League-rekord med ny seier

MANCHESTER (VG) (Manchester United – Brighton 2–1) Ole Gunnar Solskjær (45) ledet Manchester United til sin sjette strake seier i serien. Kun to Managere i Premier League-historien har fått en bedre start enn nordmannen..

VG - 19 jan. 19 kl. 17:54

Solskjær tangerte Premier League-rekord med ny seier

MANCHESTER/OSLO (VG) (Manchester United – Brighton 2–1) Ole Gunnar Solskjær (45) ledet Manchester United til sin sjette strake seier i serien. Kun to Managere i Premier League-historien har fått en bedre start enn nordmannen..

VG - 19 jan. 19 kl. 17:54

Solskjær tangerte Premier League-rekord med ny seier: – Vi spilte til tider fantastisk

MANCHESTER/OSLO (VG) (Manchester United – Brighton 2–1) Ole Gunnar Solskjær (45) ledet Manchester United til sin sjette strake seier i serien. Kun to Managere i Premier League-historien har fått en like god start som nordmannen..

VG - 09 jan. 19 kl. 18:55

Solbakken om Dubai-kritikken: – Jeg synes dette er vanskelig

MANCHESTER (VG) Internasjonal klubbfotballs to største norske Managere, Ståle Solbakken (50) og Ole Gunnar Solskjær (45), har begge reist på flere treningsleirer til Dubai de siste årene. Men etter denne vinteren er det slutt for Solbakken..

VG - 01 aug. 18 kl. 14:31

Nå kan managerne i England få gule og røde kort

I den kommende sesongen i England vil Managere i de fire øverste ligaene kunne få gule og røde kort for dårlig oppførsel..

VG - 20 april 18 kl. 15:28

Wenger hylles av trenerkollegene: – En av de beste i verden

Trofeene og ikke nedturene sto i fokus etter at Arsène Wenger (68) sa at han gir seg i Arsenal. – En av verdens beste Managere, sier Chelsea-manager Antonio Conte..

VG - 10 sep. 17 kl. 08:26

Crystal Palace-manager risikerer mareritt-rekord

Frank de Boer (47) står i fare for å bli sparket etter kun fem kamper som sjef. Det er svakere enn noen tidligere Premier League-Managere..

VG - 07 sep. 17 kl. 15:26

Premier League endrer overgangsvinduet – stenger før seriestart

Fra og med neste sesong slipper Premier League-Managere å bekymre seg over spillerkjøp etter at serien har startet..

VG - 21 juli 17 kl. 07:53

Mourinho og Guardiola vil kjøpe flere spillere

Natt til fredag vant Manchester United 2-0 over Manchester City. Etter kampen ba begge lags Managere om flere spillere..

VG - 18 juni 17 kl. 12:58

Mamma Warholm om «wonderboy»-stemplet: – For oss er han gutten vår Karsten

Norge er full av pappaer og mannlige Managere som styrer karrierene til idrettsstjernene. Men i Warholm-familien er det mamma Kristine som styrer prioriteringene..

Hegnar.no - 13 mai 17 kl. 14:04

Flere engelske Managere har vunnet VM enn Premier League

Det er 25 år siden en engelskmann vant den engelske toppdivisjonen. Det er altså et kvart århundre siden Howard Wilkinson tok ligagull som trener..

VG - 22 april 17 kl. 08:19

FA-cup-forbannelsen som plager Chelsea-managerne

Chelsea kan vise til seks FA-cupsuksesser i løpet av de siste 20 årene. Men det har ikke vært en fordel for klubbens Managere..

VG - 19 april 17 kl. 07:44

Roper på videodømming etter tabbene i Madrid: – Dommerne trenger hjelp

Viasat-ekspert Petter Veland foreslår å gi «videodømming-kort» til begge lags Managere etter at dommerne spilte hovedrollen i tirsdagens Champions League-drama..

VG - 19 april 17 kl. 07:44

Krever videodømming etter tabbene i Madrid: – Dommerne trenger hjelp

Viasat-ekspert Petter Veland foreslår å gi «videodømming-kort» til begge lags Managere etter at dommerne spilte hovedrollen i tirsdagens Champions League-drama..

Hegnar.no - 02 feb. 17 kl. 08:46

- Brukte 15 mill. for mye hver måned

Johnny Depps tidligere Managere mener superstjernen bare har seg selv å takke for de store, økonomiske problemene han nå står midt oppe i. .

VG - 30 jan. 17 kl. 14:04

Legende i strupen på Premier League-Managere: – Veldig uheldig

Premier League-legenden Alan Shearer forstår ikke hvorfor toppklubbene nærmest stiller med reservelag i FA-cupen..

VG - 13 jan. 17 kl. 08:10

Managerne sørget for at det ble et «hatoppgjør»

Noen oppgjør stikker dypt. Leeds United mot Derby County er et av dem – på grunn av forholdet mellom to Managere..

VG - 08 jan. 17 kl. 17:55

Conte fra dress til vinterjakke da Chelsea slo Samuelsens Peterborough

(Chelsea – Peterborough 4-1) Italienske Managere holder seg så å si alltid til dress. Men i London-kulden søndag måtte Antonio Conte (47) finne frem vinterjakken og capsen..

VG - 08 jan. 17 kl. 17:55

Conte overrasket med vinterjakke da Chelsea slo Samuelsens Peterborough

(Chelsea – Peterborough 4-1) Italienske Managere holder seg så å si alltid til dress. Men i London-kulden søndag måtte Antonio Conte (47) finne frem vinterjakken og capsen..

VG - 28 sep. 16 kl. 00:58

Hevder åtte Premier League-Managere har mottatt penger ulovlig

The Daily Telegraph-skandalen som felte Sam Allardyce ruller videre: Nå anklages åtte nåværende og tidligere Premier League-Managere for å ha mottatt penger ulovlig i forbindelse med spilleroverganger..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt