Møter

Tuesday, 07 December, 22:59

Nyheter om Møter

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 30 okt 21 kl. 01:44

Biden til Macron: – Vi var klønete

President Joe Biden kaller USAs opptreden i ubåtstriden med Frankrike, for «klumsete», skriver BBC. Frankrike har tatt det ille opp at USA fikk Australia til å bryte en avtale om kjøp av franske ubåter, og overtalte dem til å kjøpe fra USA. Australia avtalte først å kjøpe 12 dieseldrevne ubåter fra Frankrike for 340 milliarder kroner.

NRK - 28 okt 21 kl. 21:07

Polen nekter å betale EU-dagbøter

Polens justisminister Zbigniew Ziobro vil ikke følge EU-domstolens ordre om å betale dagbøter på en million euro. – Polen kan ikke og bør ikke betale en eneste zloty. Den polske staten bør ikke overgi seg til lovløshet, sa Ziobro ifølge det polske nyhetsbyrået PAP.

NRK - 08 nov 21 kl. 06:48

Vedum Møter pressen

Finansminister Trygve Slagsvold Vedum Møter pressen utenfor sitt hjem for å snakke om at regjeringen i dag legger fram sin tilleggsproposisjon til statsbudsjettet..

VG - 06 nov 21 kl. 14:22

ForeldreMøter i USA koker over: – Covid blåste lokket av

FRANKLIN (VG) «Kritisk raseteori», pandemi og opprør på foreldreMøter. Barneskolene har blitt den amerikanske kulturkrigens nye slagmark..

NRK - 05 nov 21 kl. 01:46

Arbeidstilsynet truer med bøter

Utdanningsetaten i Oslo kommune må sikre ansatte i Oslo-skolen mot vold og trusler på arbeidsplassen innen 15. mars 2022, ellers blir det dagbøter. Arbeidstilsynet vil gi etaten 20.

NRK - 05 nov 21 kl. 01:46

Oslo kan få bøter for vold

Arbeidstilsynet truer med dagbøter hvis ikke Utdanningsetaten i Oslo sikrer ansatte i skolen mot vold og trusler på arbeidsplassen. Det skriver Dagsavisen. I går hørte vi at antallet rapporterte tilfeller av vold og trusler i skolen har økt kraftig de siste årene.

NRK - 04 nov 21 kl. 17:12

FHI drøftar lokale tiltak

Folkehelseinstituttet, FHI, er i samtalar med kommunane om smittesituasjonen, belastninga på helsetenesta og vurderingar om tiltak, melder VG. Torsdag klokka 18 Møter helseminister Ingvild Kjerkol pressa etter at ho har hatt Møter med kommunar med høgt smittetrykk. Der skal også helsedirektør Bjørn Guldvog og direktøren i FHI, Camilla Stoltenberg, vere til stades..

NRK - 04 nov 21 kl. 10:15

Kjerkol Møter pressen

Helse- og omsorgsminister Ingvild Kjerkol (Ap) Møter pressen klokka 18 etter å ha hatt møte med koronarammede kommuner. Helsedirektør Bjørn Guldvog og direktør i Folkehelseinstituttet Camilla Stoltenberg vil også være til stede. Møtet med de koronarammede kommunene foregår mellom klokka 17 og 18 torsdag ettermiddag.

NRK - 03 nov 21 kl. 16:13

Stenger barnevernskontor for Møter

Kontoret for barnevernstjenesten i bydelene Bergenhus og Årstad i Bergen er stengt for Møter med brukere på ubestemt tid. – Bekymringen vår er at alvorlige trusler og drap kan forekomme i de lokalene hvor ansatte jobber i dag, skriver verneombudet i et varsel. BT skrev i oktober at de lokale verneombudene hadde varslet kommunen om at de ville stenge kontoret fra 2.

NRK - 30 okt 21 kl. 09:41

Ingen vil møta Bolsonaro

Brasils statsminister Jair Bolsonaro, som har vore under sterkt press grunna avskoging i Amazonas-regnskogen, blir møtt med kalde skuldrer på G20-møtet i Roma, skriv Bloomberg. Medan dei fleste leiarane har fleire Møter i samband med møtet i Italia, har Bolsonaro berre to Møter på planen, ifølgje pressekontoret hans..

Aftenposten - 29 okt 21 kl. 07:30

KlimatoppMøter ligner mer på barnebursdager enn Møter. Hva kan vi vente oss fra Glasgow?

Nå vender verden blikket mot Skottland. Hvor håpefulle skal vi være? Aftenpostens klimajournalist har gjort seg noen tanker før han drar for å rapportere fra sitt 16.

NRK - 29 okt 21 kl. 05:13

Macron og Morrison snakket sammen

Frankrikes president Emmanuel Macron snakket torsdag med Australias statsminister Scott Morrison for første gang siden ubåtkrisen forrige måned. Macron gjentok at Australias avgjørelse om å bryte en avtale med franskmennene om å kjøpe dieseldrevne ubåter, til fordel for atomdrevne ubåter fra USA "brøt tillitsforholdet mellom våre to land", heter det i en uttalelse fra hans kontor. (NTB).

NRK - 28 okt 21 kl. 04:52

Truer med å forby britiske båter

Frankrike truer med å forby britiske båter å komme til enkelte havner om ikke de to landene kommer til en avtale innen 2. november som gjør slutt på krangelen om fiskerilisenser. Det kommer frem i en uttalelse fra den franske regjeringen, skriver NTB..

NRK - 28 okt 21 kl. 04:52

Truer med å nekte britiske båter

Frankrike truer med å forby britiske båter å komme til enkelte havner om ikke de to landene kommer til en avtale innen 2. november som gjør slutt på krangelen om fiskerilisenser. Det kommer frem i en uttalelse fra den franske regjeringen.

NRK - 11 okt 21 kl. 18:43

Taliban Møter EU tirsdag

En delegasjon fra Taliban skal tirsdag møte representanter for EU i Qatar, opplyser de afghanske makthavernes fungerende utenriksminister. – I morgen Møter vi EU-representantene. Vi har positive Møter med representanter for andre land, sier Amir Khan Muttaqi i Taliban-regjeringen i Afghanistan..

NRK - 27 okt 21 kl. 13:09

EU: Polen får milliondagbøter

En EU-domstol har pålagt Polen må betale én million euro i dagbøter..

NRK - 27 okt 21 kl. 09:06

Mer narko på fiskebåter

Bruk av narkotika blant mannskap på større fiskebåter er et økende problem, mener tollvesenet. – Fiskeryrket er et tøft yrke hvor du kanskje jobber seks timer av og seks timer på og seks timer av. Da kan det være fristende å ty til cannabis for å slappe av og amfetamin for å være våken, sier seksjonssjef Ragnar Dahl i Tolletaten i Tromsø..

NRK - 26 okt 21 kl. 16:26

Møter russisk utenriksminister

Statsminister Jonas Gahr Støre Møter Russlands utenriksminister Sergej Lavrov i Oslo i ettermiddag, melder NTB..

E24 - 25 okt 21 kl. 10:31

Mange Møter er bare bortkastet tid

Endelig er samfunnet gjenåpnet. For mange av oss betyr det også et gjensyn med fysiske Møter. Har du glemt hvor mye kroppsspråk kan avsløre i det virkelige liv?.

NRK - 09 nov 21 kl. 09:50

Tuvalu vil fortsette som nasjon

Stillehavsøya Tuvalu prøver å finne lovlige måter å beholde eierskap over sine havområder, og internasjonal anekjennelse som selvstendig stat, selv om landet forsvinner helt i havet på grunn av klimaendringene. Det sier landets utenriksminiser, Simon Kofe til Reuters..

NRK - 08 nov 21 kl. 17:54

Rashford ute av England-troppen 

Manchester United-stjernen Marcus Rashford har meldt forfall til årets siste England-kamper. Inn kommer Arsenal-kometen Emilie Smith Rowe for første gang. Det opplyser Englands fotballforbund (FA) i en pressemelding.

NRK - 08 nov 21 kl. 17:48

Obama: De fleste land har sviktet

De fleste land har sviktet løftene de avga i forbindelse med Parisavtalen, sa tidligere president Barack Obama på klimatoppmøtet i Glasgow mandag. Obama, som var president da Parisavtalen ble undertegnet, sa at verden må trappe opp arbeidet for innfri løftene om kutt i CO2-utslipp og samarbeid for å bremse den globale oppvarmingen. – Vi har langt ifra gjort nok for å takle denne krisen.

E24 - 08 nov 21 kl. 15:56

Opposisjonen slakter Støres nye formuesskatt

Støre-regjeringens forslag til formuesskatt-hopp Møter protester fra høyresiden. Norske arbeidsplasser kan selges til Kina, hevder Frp..

Aftenposten - 08 nov 21 kl. 14:30

Ståle Solbakken Møter pressen

Landslaget forbereder seg til skjebnekampene mot Latvia og Nederland..

VG - 08 nov 21 kl. 12:32

Grensedrama og kriseMøter: Hundrevis av migranter vil inn i Polen

Polske soldater brukte mandag tåregass mot migranter som forsøker å ta seg inn fra Hviterussland..

NRK - 08 nov 21 kl. 10:27

Kritisk til Munchmuseets utforming

Norges Handikapforbund mener utformingen av Munchmuseet er uholdbar og sier de ikke har vært godt nok involvert i byggeprosessen, skriver NTB. Nestleder Magnhild Sørbotten i Handikapforbundet sier til Dagbladet at hun blant annet reagerer på at heisene er for små, at dørene lukker seg for fort, og at sitteplassene i velkomstområdet er for lave og for mye lent bakover. Ifølge kommunikasjonssjef for Munchmuseet hos byggherren Oslobygg, Haakon Berg Jensen, har de tatt initiativ til Møter med Norges Handikapforbund, at det har blitt gjennomført en uavhengig tredjepartskontroll, og at de jobber med å løse utfordringene med at dørene lukker seg for raskt..

Aftenposten - 08 nov 21 kl. 08:00

Møter fordommer: – Nå har jeg valgt å gi f ... når jeg får det spørsmålet

Marthe Kristoffersen syns det er rart at folk stiller henne det samme spørsmålet gang på gang..

NRK - 08 nov 21 kl. 06:48

Vedum Møter pressen klokken 07

E24 - 07 nov 21 kl. 16:00

Ekspertene tipser: Bli en mester på Møter og mail

Hva er suksessoppskriften til et godt møte, og hvordan skriver man egentlig den perfekte e-posten? Les ekspertenes svar her..

Aftenposten - 22 okt 21 kl. 12:09

Ran. Nattlige Møter. Politisk kaos. Kjendisopprør. Historien om det nye Munchmuseet rommer det meste.

Munchmuseets vei mot åpning inkluderer ran, hemmelige nattlige Møter, omkamper, politisk kaos, og kjendisopprør..

Aftenposten - 21 okt 21 kl. 18:29

For to uker siden la folk ned blomster for drepte Hamse (20). I dag Møter de politiet for å snakke om problemene i området.

Drapet på Hamse Adan har utløst en debatt om problemene i Oslo sør. I kveld Møter politiet og bydelen bekymrede beboere….

Aftenposten - 06 nov 21 kl. 08:00

Dokumentar om antirasistiske kunstnere vekker sterke reaksjoner: – En viktig bevegelse er i gang

I en ny dansk dokumentar Møter vi dem som mener kunstverdenen preges av rasisme..

Aftenposten - 05 nov 21 kl. 20:48

Flere kommuner varsler tiltak: – Har hatt Møter med Oslo og alle kommunene i Viken

Torsdag sa helseminister Ingvild Kjerkol at kommuner med økt koronasmitte ikke må nøle med å innføre strengere tiltak..

VG - 05 nov 21 kl. 16:52

I helgen Møter han verdens beste: Stjernebokserens mange tragedier

Først døde datteren, og under to måneder senere ble moren drept av politiet. Caleb Plant (29) har vært igjennom mange tøffe runder før møtet med verdens beste bokser, Saúl Álvarez (31)..

Aftenposten - 05 nov 21 kl. 16:52

I helgen Møter han verdens beste: Stjernebokserens mange tragedier

Først døde datteren, og under to måneder senere ble moren drept av politiet..

VG - 05 nov 21 kl. 16:05

Møter helseministeren om smittesituasjonen i nord: – Bør se på regionale tiltak

Helseminister Ingvild Kjerkol (Ap) vil i dag snakke med ordførere i kommunene som har høyest smittetrykk: – Vi bør se på regionale tiltak, hvis smitten øker, sier Alta-ordføreren..

VG - 05 nov 21 kl. 15:45

Ukens låter uke 44: Silk Sonic, Astrid S., U2 og Post Malone

Snøsmelting fra Astrid S., smørsmelting fra Silk Sonic og total nedsmelting fra U2 er blant det som dukket opp i denne ukens utgivelser..

VG - 05 nov 21 kl. 15:45

Ukens låter uke 44: Silk Sonic, Astrid S., U2 og Post Malone

Snøsmelting fra Astrid S., smørsmelting fra Silk Sonic og total nedsmelting fra U2 er blant det som dukket opp i denne ukens utgivelser..

E24 - 05 nov 21 kl. 14:38

Forvalter Martin Mølsæter tar veddemål i laks

Forvalterens fond har kjøpt seg inn i lakseoppdretteren Grieg Seafood på forventning om høyere laksepris, og sitter med aksjer for over 40 millioner kroner..

NRK - 04 nov 21 kl. 18:08

Ber kommunar vurdere lokale tiltak

Kommunar med høgt smittetrykk, bør vurdere å innføre tiltak ved behov, seier helseminister Ingvild Kjerkol (Ap). Dei siste vekene har smitten auka i fleire kommunar. Helseministeren har torsdag hatt Møter med kommunar med høgt smittetrykk.

Aftenposten - 04 nov 21 kl. 18:16

Høyrisiko-kamp mellom LSK og VIF utsolgt – forberedt på bråk

Det er scener som dette politiet håper å unngå når Lillestrøm Møter Vålerenga på et utsolgt Åråsen stadion på søndag..

VG - 04 nov 21 kl. 18:16

Høyrisiko-kamp mellom LSK og VIF utsolgt – forberedt på bråk

Det er scener som dette politiet håper å unngå når Lillestrøm Møter Vålerenga på et utsolgt Åråsen stadion på søndag. Lokaloppgjøret er definert som en høyrisiko-kamp..

Aftenposten - 04 nov 21 kl. 17:41

Direkte klokken 18: Helseministeren har pressekonferanse om koronasituasjonen

Helse- og omsorgsminister Ingvild Kjerkol (Ap) Møter pressen klokken 18 etter å ha hatt møte med koronarammede kommuner..

VG - 03 okt 21 kl. 19:35

Østlandet: Både biler og båter under vann

I Oslo, Romerike og Østfold er det høy flomfare etter dager med mye nedbør. Enkelte eiere av småbåter har blitt til eiere av ubåter..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt