Lysbakken

Friday, 21 January, 21:05

Nyheter om Lysbakken

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 16 okt 21 kl. 14:27

SV åtvarar mot Frp-samarbeid

SV-leiar Audun Lysbakken åtvarar regjeringa mot å søke støtte frå Frp for å få gjennomslag for saker. Senterpartiet utelukkar ikkje eit samarbeid med Frp når regjeringa skal greie ut ulv- og bjørnebestanden. Eit samarbeid med høgresida vil påverke forholdet SV har til regjeringa, seier Lysbakken til NRK..

VG - 13 okt 21 kl. 23:27

Støre og Lysbakken om hendelsen: – Stor sorg

Påtroppende statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) er rystet over at flere uskyldige mennesker er drept. Audun Lysbakken (Sv) er i stor sorg..

VG - 13 okt 21 kl. 23:27

Støre og Lysbakken om drapene: – Vitner om en grusom handling

Påtroppende statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) er rystet over at flere uskyldige mennesker er drept. Audun Lysbakken (Sv) er i stor sorg..

Aftenposten - 13 okt 21 kl. 21:57

Lysbakken: Hurdal-plattformen ikke i nærheten av forandringen vi lovet

– Jeg kunne ikke signert denne plattformen. Den er altfor langt unna oss, sier SV-leder Audun Lysbakken..

E24 - 13 okt 21 kl. 15:46

SV om regjeringsplattformen: – Altfor svak

For å få flertall for sine forslag på Stortinget er SV viktig for den nye mindretallsregjeringen. Nå slakter SV-leder Audun Lysbakken Ap og Sps klimapolitikk..

NRK - 13 okt 21 kl. 15:44

Lysbakken: – For lite rødt og grønt

SV imøteser muligheter til samarbeid med den nye regjeringen, men kritiserer også flere deler ved den nye regjeringsplattformen. – I denne plattformen er det for mye grått og for lite rødt og grønt, men SV kommer til å bidra med mer kraftfull politikk for rettferdig fordeling og for miljø hvis regjeringen kommer til oss for å forhandle, sier SV-leder Audun Lysbakken..

VG - 13 okt 21 kl. 15:42

Sv om regjeringsplattformen: – Altfor svak

For å få flertall for sine forslag på Stortinget er Sv viktig for den nye mindretallsregjeringen. Nå slakter Sv-leder Audun Lysbakken Ap og Svs klimapolitikk..

NRK - 10 okt 21 kl. 12:12

Fylkesnes blir forhandlingsleder

Torgeir Knag Fylkesnes fra Troms blir forhandlingsleder for SV på Stortinget. Fylkesnes skal dermed lede en egen nyopprettet enhet i partiet som skal jobbe med forhandlinger på Stortinget. – SV har en nøkkelrolle i det nye Stortinget, den makten skal vi bruke til å sørge for resultatene våre velgere har bedt om, sier partileder Audun Lysbakken i en pressemelding..

VG - 05 okt 21 kl. 20:57

Carl I. Hagen: Ikke gjenta tabben min, Lysbakken

HURDAL/STORTINGET (VG) Frps Carl I. Hagen advarer SV-leder Audun Lysbakken mot å støtte en regjeringsplattform før han har forhandlet budsjett. Og han mener statsminister Erna Solberg (H) bør sitte til hun blir felt..

Aftenposten - 05 okt 21 kl. 17:59

30.000 misfornøyde Ap-velgere løfter SV på ny måling

Audun Lysbakken sa nei til å bli med i Jonas Gahr Støres regjering. SV blir likevel vinneren på Aftenpostens første….

Klartale - 01 okt 21 kl. 15:01

SV-lederen skal få barn

SV-leder Audun Lysbakken venter barn med kona Siv Mjaaland..

VG - 01 okt 21 kl. 12:39

Babyglede for Audun Lysbakken: Venter nytt barn

SV-leder Audun Lysbakken (44) og kona Siv Mjaaland venter et nytt barn i slutten av oktober, bekrefter Lysbakken overfor VG..

NRK - 01 okt 21 kl. 07:02

Samtaler på venstresida

Kort tid etter at SV forlot regjeringssonderingene, sendte Rødt-leder Bjørnar Moxnes en sms til Audun Lysbakken med invitasjon til samarbeid på venstresida, skriver Klassekampen. Til avisa sier Lysbakken at han vil prate med Moxnes, MDGs Bastholm og kanskje andre, men at SV trenger tid til å planlegge hvordan partiet skal samarbeide med en Ap/Sp-regjeringen, og med de andre opposisjonspartiene..

NRK - 30 sep 21 kl. 13:24

Støre: – Ikke forberedt slalåm

Ap-leder Jonas Gahr Støre sier han og Sp-leder Trygve Slagsvold vedum «ikke har forberedt slalåm» etter at SV-leder Audun Lysbakken advarte de to partiene mot å søke samarbeid mot høyre. – Vi skal være en regjering som skal forholde seg til Stortinget på en ryddig måte slik en mindretallsregjering gjør. Vi har sagt at når det gjelder budsjettene så er det SV som er vår naturlige partner, men vi tar en ting av gangen.

NRK - 30 sep 21 kl. 07:52

Lysbakken advarer mot slalåmkjøring

Sv-leder Audun Lysbakken advarer den framtidige regjeringen mot slalåmkjøring og samarbeid mot høyre. Det er ingen annen realistisk vei til flertall enn samarbeid med SV, sier Lysbakken i Politisk kvarter..

NRK - 30 sep 21 kl. 07:44

Lysbakken om regjeringsbruddet

Se Audun Lysbakken om brudd i regjeringssamtalene i Politisk kvarter klokken 07.45. Andre gjester er FrP-leder Sylvi Listhaug og leder i Fagforbundet Mette Nord..

NRK - 29 sep 21 kl. 20:06

– Sp og Ap var forhandlingsklare

I Debatten blei Audun Lysbakken spurt om han og Jonas Gahr Støre på eit tidspunkt var klare for å gå i reelle forhandlingar då Trygve Slagsvold Vedum sa ar han trengte å gå tilbake til partiet sitt å få nokre avklaringar på politikkområde det ikkje skulle forhandlast om. – Både SV og Ap har vore klare til å gå rett til forhandlingar med blanke ark. Vi ville forhandla om alt.

NRK - 29 sep 21 kl. 20:06

– SV og Ap var forhandlingsklare

I Debatten blei Audun Lysbakken spurt om han og Jonas Gahr Støre på eit tidspunkt var klare for å gå i reelle forhandlingar då Trygve Slagsvold Vedum sa at han trong å gå tilbake til partiet sitt å få nokre avklaringar på politikkområde det ikkje skulle forhandlast om. – Både SV og Ap har vore klare til å gå rett til forhandlingar med blanke ark. Vi ville forhandla om alt.

NRK - 29 sep 21 kl. 19:33

Sp var ikke klar for forhandlinger

Årsaken til at de tre partiene opprinnelig startert regjeringssonderinger og ikke regjeringsforhandlinger var at Sp ikke var klar for det forteller Støre. – Her tror jeg historien er ganske klar. Både Arbeiderpartiet og SV var klare for det.

NRK - 29 sep 21 kl. 19:14

Opne til å få SV i regjering

På spørsmål om Støre vil jobba for å få SV inn i ei regjering i denne fireårsperioden, svarar han at både Lysbakken, Vedum og han sjølv har ei ope haldning til det. – Men det er politikken som avgjer, seier Støre. – For budsjettet er SV vår naturlege partnar å gå til, legg Støre til..

NRK - 29 sep 21 kl. 18:24

Lysbakken om grunnane til brotet

Lysbakken listar opp usemje om skatt, profittfritt velferd, plan for klimautslepp og leitepolitikk som grunnane til SVs brot i regjeringsforhandlingane. – Det er konkrete ting. Og dei sakene vi har snakka mest om under valkampen, sa han.

NRK - 29 sep 21 kl. 18:06

Lysbakken: Landsstyret er støttande

– Landsstyret har gitt sterk støtte til valet vi har tatt, sa Audun Lysbakken på Dagsnytt 18 i kveld. Landsstyret hadde eit digitalt møte etter SVs brot i regjeringssonderingane..

NRK - 29 sep 21 kl. 18:01

Sjå Dagsnytt 18

SVs brot i regjeringssonderingane er blant anna tema i Dagsnytt 18 i kveld. Audun Lysbakken og Bjørnar Moxnes er til stades..

Aftenposten - 29 sep 21 kl. 17:18

Bedre for Vedum. Bedre for Lysbakken. Verre for Støre.

Bedre for Vedum. Bedre for Lysbakken. Verre for Støre..

NRK - 29 sep 21 kl. 16:37

LO-leiar om SV-brot: – Beklageleg

– Det er beklageleg at SV vel å trekkja seg frå vidare forhandlingar, seier LO-leiar Peggy Hessen Følsvik til NRK. Ho fortel at ho hadde håpa på eit anna utfall, samstundes som ho er glad for at Lysbakken er tydeleg på at han og SV ynskjer ei Ap-regjering leia av Jonas Gahr Støre. – Sjølv om SV no vel å seia nei til regjeringssamarbeid så rokker ikkje dette ved det massive fleirtalet i Stortinget, som ynskjer ny politikk som kan gjera noko med dei auka forskjellane, skapa nye grøne arbeidsplassar og få til ein storreingjering i arbeidslivet, seier ho..

NRK - 29 sep 21 kl. 13:30

Fleirtalsregjering aktuelt seinare

Det kan bli aktuelt å gå inn i ei fleirtalsregjering med Senterpartiet og Arbeidarpartiet på eit seinare tidspunkt, seier SV-leiar Audun Lysbakken. Men då krev han at det blir forhandla med blanke ark, og ikkje på grunnlag av dei sonderingane dei no har trekt seg på..

NRK - 29 sep 21 kl. 13:27

Heilskapen var for dårleg

SV-leiar Audun Lysbakken seier det var heilskapen som avgjorde då partiet braut ut av sonderingane med Ap og Sp på Hurdal onsdag. – Sidan valet har vi jobba hard for ei regjering som reduserer forskjellane og tek kraftfulle grep mot klima- og naturkrisa. Vi ser at heilskapen på desse omårda ville blitt for svak, sa han då han møtte pressa onsdag.

E24 - 29 sep 21 kl. 13:09

SV bekrefter: – Ikke grunnlag for rødgrønn regjering i denne omgang

SV går nå i opposisjon – uten binding til den kommende Ap-regjeringen, sier SV-leder Audun Lysbakken..

E24 - 29 sep 21 kl. 13:09

SV bryter regjeringssamtalene

SV går nå i opposisjon – uten binding til den kommende Ap-regjeringen, sier SV-leder Audun Lysbakken..

VG - 28 sep 21 kl. 21:47

Dette kan bli Støres regjeringslag

HURDAL (VG) Dersom Jonas Gahr Støre, Trygve Slagsvold Vedum og Audun Lysbakken blir enige om å danne regjering, begynner neste slag: Kampen om posisjonene..

VG - 26 sep 21 kl. 07:56

Lysbakken: Uaktuelt for SV å droppe uravstemning

Audun Lysbakken lukker ikke døren for diskusjoner om hvordan SVs uravstemning skal gjennomføres, men står fast på at SV-medlemmene skal avgjøre om partiet går i regjering..

NRK - 25 sep 21 kl. 10:37

Lysbakken: En god begynnelse

– Vi har hatt et lite treff på Hurdalssjøen de siste dagene. Det har vært trivelig. Det har også vært en tillitsfull samtale tre partier imellom, sa partileder Audun Lysbakken til SVs landsstyremøte lørdag.

VG - 25 sep 21 kl. 10:28

Audun Lysbakken takker milliardærer for valgseieren

SV-leder Audun Lysbakken mener partiet er i en strålende maktposisjon – og takket norske milliardærer for valgseieren..

NRK - 25 sep 21 kl. 10:24

Lysbakken: – Vi har nådd målet

I sin tale til SVs landsstyremøte sier Audun Lysbakken at partiet har nådd det målet som er viktigst, nemlig et flertall som er avhengig av SV. – Vi kommer til å være en maktfaktor. Vårt løfte til folk, til alle som stemte for forandring, vi skal bruke den makten til å levere forandring som Norge trenger.

NRK - 25 sep 21 kl. 09:57

Lysbakken taler til landsstyret

Partileder Audun Lysbakken innleder på SVs landsstyremøte. Talen kan du se direkte her fra klokken 10.00..

NRK - 25 sep 21 kl. 09:57

Lysbakken talte til landsstyret

Partileder Audun Lysbakken innledet på SVs landsstyremøte lørdag formiddag klokken 10.00..

Aftenposten - 25 sep 21 kl. 09:53

Lysbakken om Sp-samarbeid: – Nå snakker vi sammen

SV-lederen talte til eget landsstyre etter to dager med sonderinger om ny regjering..

NRK - 24 sep 21 kl. 16:33

Deler bilde frå sonderingsrommet

Både Ap-leiar Jonas Gahr Støre og SV-leiar Audun Lysbakken har delt bilde frå regjeringssonderingane på Hurdalsjøen hotell på sosiale medium. Støre skriv at det har vore ein fin start på sonderingane, og at dei held fram på måndag. Lysbakken skriv at dei har hatt ei god arbeidsøkt før helga..

VG - 24 sep 21 kl. 11:42

Fikk bryllupet avlyst av Støre: – Et vondt døgn

HURDAL (VG) Brudeparet skulle love hverandre troskap om én uke. Men så ble de stående uten bryllupslokale etter at Støre, Vedum og Lysbakken inntok Hurdalsjøen hotell – for å undersøke om de kan forplikte seg til hverandre..

VG - 24 sep 21 kl. 11:23

Opplysninger til VG: Samtalene på oppløpssiden

HURDAL (VG) Støre, Vedum og Lysbakken har ifølge VGs opplysninger snart diskutert seg gjennom de ulike temaene som kan bli vanskelige i forhandlinger om en ny rødgrønn regjering..

VG - 23 sep 21 kl. 22:00

Regjerings­sonderingene: Disse jobber i kulissene

HURDAL (VG) Støre, Vedum og Lysbakken har med seg en rekke bakspillere i sonderingene om en ny rødgrønn regjering. Møt Støres hyttekokk, en skimester i stortingsmesterskapet og fakirkurs-arrangøren..

NRK - 23 sep 21 kl. 10:17

God stemning

Det ble også mye latter da de tre partilederne møtte pressen før sonderingene startet. Støre kom med kommentaren om at Trygve Slgsvold Vedum ble unnfanget på Hurdalsjøen Hotell til stor latter fra både Lysbakken og Vedum..

NRK - 22 sep 21 kl. 10:06

Sonderingene rundt ny regjering

Det er avklart at det vil være to politikere fra hvert parti som skal delta i regjeringssonderingene på Hurdalsjøen Hotel. Fra SV vil leder Audun Lysbakken og nestleder Kirsti Bergstø delta. – Vi ser fram til sonderingene på Hurdalsjøen, og vi vil jobbe for at en ny regjering skal få en kraftfull politikk for å få ned forskjellene, og for å få bukt med miljøkrisa, sier Audun Lysbakken..

NRK - 20 sep 21 kl. 17:26

Lysbakken: Vi har mye til felles

SV-leder Audun Lysbakken sier de tre partiene har mye til felles når de nå går inn i sonderinger om å danne regjering. – Jeg regner med at alle tre har det samme utgangspunktet. Det er politikken som avgjør, ikke navnet på partiene, sier Lysbakken..

NRK - 20 sep 21 kl. 15:53

SV i møter om forhandlinger

SV-ledelsen møttes i dag til sentralstyremøte på Stortinget for å diskutere hva partiet ønsker å få ut av eventuelle regjeringsforhandlinger. Men SV-leder Audun Lysbakken varslet på forhånd at han ikke vil ha særlig mange nyheter å komme med de nærmeste dagene om dialogen mellom SV, Ap og Sp. – Nå fører vi samtaler oss imellom.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt