Lynnedslag

Saturday, 06 June, 06:03

Nyheter om Lynnedslag

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 23 May 20 kl. 15:01

Nær 900 kunder mistet strømmen

17 lyn slo ned i Lillehammer-området i 14:30-tiden i dag, og i Gausdal mistet nær 900 kunder strømmen etter Lynnedslag. – Utbedring pågår, og vi beklager de ulemper det medfører, melder Eidsiva Nett..

NRK - 23 Feb 20 kl. 17:18

Lynnedslag kan ha gitt lekkasje

Vega kommune i Nordland mener mange Lynnedslag over flere dager var årsaken til lekkasjen som gjorde at alle i øykommunen var uten vann i over et døgn. Natt til lørdag var det så mye som 100 Lynnedslag på Vega, ifølge Helgelands Blad..

NRK - 23 Feb 20 kl. 17:18

Lynnedslag kan ha vært årsaken

Vega kommune i Nordland mener mange Lynnedslag over flere dager var årsaken til lekkasjen som gjorde at alle i øykommunen var uten vann i over et døgn. Natt til lørdag var det så mye som 100 Lynnedslag på Vega, ifølge Helgelands Blad..

P4 - 23 Feb 20 kl. 16:50

Har fått vannet tilbake

Mange Lynnedslag over flere dager er det kommunen mener var årsak til lekkasjen på hovedvannledningen som gjorde at innbyggerne i Vega på Helgeland var uten vann i over ett døgn. I ettermiddag fikk folket vannet tilbake, i mellomtiden ble de blant annet oppfordret til å samle nedbør. Natt til i går var det så mye som 100 Lynnedslag på Vega, ifølge Helgelands Blad ..

P4 - 03 Mar 20 kl. 17:09

19 døde etter tornado

Dødstallet etter tornadoene i Tennessee i USA fortsetter å stige. Ifølge nyhetsbyrået AFP er nå minst 19 personer døde som følge av tornadoene. Titusener av mennesker ble uten strøm og bygninger ble knust til pinneved.

VG - 02 Feb 20 kl. 13:31

Lynnedslag eller påtent: Australia krangler om brannårsak

Flere australske politikere forsøker å tone ned klimaendringenes betydning for brannene i landet. I stedet rettes pekefingre mot brannstiftere. Brannvesenet mener flertallet av brannene har startet etter Lynnedslag..

NRK - 16 Feb 20 kl. 14:21

Kontroll på brannen på Stord Verft

Brannen i servicesenteret på Stord Verft på Stord i Vestland, er slukket, men det er fortsatt mye røyk inne i bygget. Brannen kan ha vært forårsaket av et Lynnedslag, opplyser Sørvest politidistrikt..

P4 - 02 Feb 20 kl. 17:07

Sterke fronter om brannårsak

Etter at det i helgen har vært unntakstilstand i den australske hovedstaden Canberra, har en hard debatt om årsaken til de mange og langvarige skogbrannene i Australia blusset opp. Flere politikere forsøker nå å tone ned klimaendringenes betydning, og peker i stedet mot brannstiftere. Mens brannvesenet mener flertallet av brannene har startet etter Lynnedslag..

NRK - 10 Jan 20 kl. 11:50

Rørvik lufthavn åpen igjen

Telenor har fått reparert telefonlinjene til Rørvik lufthavn igjen. Derfor kan nå flyene lande og ta av som normalt igjen. Et Lynnedslag slo ut telefonforbindelsen til flyplassen..

NRK - 03 Jan 20 kl. 17:45

Ingen brann etter Lynnedslag

Det er kun meldt om en del svidde stikkontakter etter at lynet slo ned i to boliger i Oterdalen i Alver, opplyser brannvesenet..

NRK - 30 Oct 19 kl. 04:35

Hundrevis av koalaer fryktes døde

Flere hundre koalaer kan ha blitt brent levende i den ukontrollerte brannen som herjet deres naturlige habitat på Australias østkyst denne måneden. Brannen startet lørdag etter et Lynnedslag nær Port Macquarie øst i delstaten New South Wales..

NRK - 28 Sep 19 kl. 10:14

Over 40 omkommet i India

Massive mengder med nedbør skaper store oversvømmelser nord i India. Minst 44 mennesker har mistet livet som følge av de store vannmengdene, melder AFP. Drukning, vegger som kollapset, Lynnedslag og slangebitt er dødsårsakene, ifølge indiske medier..

NRK - 30 Aug 19 kl. 19:08

Tre skadd av Lynnedslag i Polen

Et par og barnet deres på syv år ble fraktet til sykehus fredag, etter at lynet traff et tre der de gikk tur i Tatrafjellene sør i Polen, ifølge AP. Dette er samme område hvor fem døde og over 100 ble skadd av Lynnedslag forrige uke..

P4 - 30 Aug 19 kl. 23:03

Tre kviger døde under tordenvær

Tre drektige kviger ble funnet døde på et inngjerdet beite etter det kraftige tordenværet som herjet Sør- og Østlandet torsdag. Det antas at et Lynnedslag har tatt livet av kvigene og at at dyrene døde momentant, skriver VG. Hendelsen skjedde mellom Sigdal og Lyngdal i i Buskerud.

Dagbladet - 25 Aug 19 kl. 00:06

Flere skadd etter Lynnedslag

Seks personer er blitt fraktet til sykehus med ambulanse etter et kraftig Lynnedslag i Atlanta i USA..

Dagbladet - 25 Aug 19 kl. 00:06

Seks skadd etter Lynnedslag

Seks personer er blitt fraktet til sykehus med ambulanse etter et kraftig Lynnedslag i Atlanta i USA..

P4 - 28 Aug 19 kl. 18:40

Enebolig i fyr etter Lynnedslag

En enebolig på Rong i Øygarden utenfor Bergen står i full fyr som følge av Lynnedslag. Beboerne var ikke hjemme da brannen oppsto, og det er ikke fare for spredning. Et voldsomt uvær er på vei mot Vestlandet med mye nedbør og torden i kveld og i natt, og det er sendt ut oransje farevarsel i Hordaland, Nord-Rogaland, Sogn og Sunnfjord.

NRK - 21 Aug 19 kl. 22:33

Lynnedslag ødela hangartak

Taket på en helikopterhangar ved Garnisonen i Sør-Varanger har blitt ødelagt. Politiet melder at det trolig skyldes Lynnedslag. Ingen personer er skadet..

Dagbladet - 22 Aug 19 kl. 20:18

Fem døde etter Lynnedslag i Polen

Minst fem personer mistet livet etter en rekke Lynnedslag i Tatrafjellene. Uværet brått på, etter en dag med ellers klart og fint vær..

VG - 22 Aug 19 kl. 17:53

Flere døde etter Lynnedslag i Polen

Minst fire mennesker er døde og et ukjent antall er skadet i forbindelse med Lynnedslag i Tatrafjellene sør i Polen..

NRK - 22 Aug 19 kl. 20:13

Fem bekreftet døde etter Lynnedslag

Minst fem personer er nå bekreftet omkommet, deriblant to barn, etter en rekke Lynnedslag i Tatrafjellene på grensen mellom Polen og Slovakia. Over 30 personer ble skadd. Én person døde på den slovakiske siden av fjellområdet..

NRK - 22 Aug 19 kl. 21:39

Over 100 skadd etter Lynnedslag

Polske myndigheter opplyser torsdag kveld at over 100 mennesker ble skadet etter en rekke Lynnedslag i Tatrafjellene på grensen mellom Polen og Slovakia tidligere torsdag, melder AP. Minst fem mennesker omkom..

VG - 22 Aug 19 kl. 17:53

Flere skal være døde etter Lynnedslag i Polen

Flere mennesker skal være døde og et ukjent antall skadet i forbindelse med Lynnedslag i Tatrafjellene sør i Polen..

P4 - 22 Aug 19 kl. 18:51

Flere skal være døde etter Lynnedslag i Polen

Flere mennesker skal være døde og et ukjent antall skadet på grunn av Lynnedslag i Tatrafjellene sør i Polen. Det melder BBC. Lynet skal ha truffet en gruppe turister ved Giewont, et populært fjell og turområde.

Dagbladet - 29 Aug 19 kl. 08:12

Opp mot 20 000 Lynnedslag i natt - uværet herjer videre

Uværet vil fortsette et par timer til før det kommer seg over svenskegrensa..

P4 - 03 Sep 19 kl. 08:11

Må vente på penger fra Vy

Etter å ha ventet lenge på toget, må man vente enda lengre på å få erstatning for all ventingen. Folk som benytter seg av reisegarantien til Vy må nå nemlig vente dobbelt så lang tid som normalt for å få tilbake penger - det vil si rundt en måneds tid, melder NRK. Grunnen er ekstra stor pågang av krav etter sommeren da det var buss for tog, i tillegg til forrige ukes togkaos da Lynnedslag tok strømmen fra signalanlegget..

NRK - 29 Aug 19 kl. 08:20

Flytoget har innstilt samtlige tog

Over 18.000 lyn ble registrert over Østlandet natt til torsdag. Uværet rammer særlig togpassasjerer på Østlandet.

P4 - 30 Aug 19 kl. 05:24

Østfoldbanen åpnet igjen

Østfoldbanen åpnet igjen ved halv seks-tiden i dag tidlig, etter store problemer på grunn av uværet i går. Det vil imidlertid fortsatt bli enkelte innstillinger i rushtiden nå i morgentimene. Bane Nor melder at feilen med fjernstyringen som ble slått ut av Lynnedslag er utbedret..

Aftenposten - 29 Aug 19 kl. 07:23

Kraftig lyn og torden lammer togtrafikken - alle t-baner står

Flytogene står og det er ikke taxier å oppdrive. Uvær, Lynnedslag og vedvarende signalfeil skaper kaos i togtrafikken torsdag. Nå står T-banen også..

Aftenposten - 29 Aug 19 kl. 07:23

Kraftig lyn og torden lammer togtrafikken på Østlandet

Flytogene står og det er ikke taxier å oppdrive. Uvær, Lynnedslag og vedvarende signalfeil skaper kaos i togtrafikken torsdag og førte til full stans på T-banen..

NRK - 28 Aug 19 kl. 19:06

Brann i einebustad

Det brenn i ein eineebustad i Øygarden i Hordaland etter det som truleg var eit Lynnedslag. – Huset er overtent. Alle skal ha komt ut av huset og er gjort greie for, seier brannvakt ved 110-sentralen i Hordaland, Helge Lund..

Dagbladet - 25 Aug 19 kl. 00:06

Flere truffet av lynet under golfturnering

Ifølge nyhetsbyrået AP har fem personer blitt fraktet til sykehus med ambulanse etter et kraftig Lynnedslag i Atlanta i USA..

P4 - 29 Aug 19 kl. 13:41

- Vil skje igjen

Dagens togkaos etter uværet i Sør-Norge er bare et eksempel på hvordan ekstremvær kan ramme oss fremover. Det mener assisterende direktør Per Brekke, i Direktoratet for samfunnsikkehet og beredskap. Over 20.

Aftenposten - 28 Aug 19 kl. 15:57

Meteorologen om uværet på Vestlandet: – Kan være fare for liv, helse og verdier

De svært kraftige regnbygene som er ventet fra sent onsdag ettermiddag og natt til torsdag, har et farlig potensial. Et Lynnedslag skal ha satt fyr på en enebolig i Øygarden onsdag kveld..

NRK - 28 Aug 19 kl. 18:15

Brann i enebolig

Det er brann i en enebolig i Øygarden etter det som sannsynligvis har vært et Lynnedslag. Det er full fyr i taket. Nødetatene er på vei til stedet.

Aftenposten - 29 Aug 19 kl. 07:23

Kraftig lyn og torden lammer togtrafikken på Østlandet: – Hverken trafikken eller informasjonen fungerer

Flytogene står og det er ikke taxier å oppdrive. Uvær, Lynnedslag og vedvarende signalfeil skaper kaos i togtrafikken torsdag og førte to ganger til full stans på T-banen..

Aftenposten - 29 Aug 19 kl. 07:23

Kraftig lyn og torden lammer togtrafikken på Østlandet - full stans på T-banen for andre gang

Flytogene står og det er ikke taxier å oppdrive. Uvær, Lynnedslag og vedvarende signalfeil skaper kaos i togtrafikken torsdag og fører til full stans på T-banen..

Aftenposten - 25 Aug 19 kl. 00:12

Flere tilskuere skadet av Lynnedslag under stjerneturnering

Tiger Woods og Rory McIlroy er blant golfstjernene som spiller i storturneringen i Atlanta. Minst fem personer skal være skadet..

NRK - 22 Aug 19 kl. 18:16

Flere drept av lyn i Polen

Fire mennesker er døde og over 30 skadet etter å ha blitt truffet av Lynnedslag i Tatrafjellene i Polen, opplyser lokal luftambulansetjeneste, ifølge AP. Det meldes at et barn er blant de omkomne. Lynet traff en gruppe turister ved fjellet Giewont..

P4 - 07 Aug 19 kl. 19:49

Boligbrann etter Lynnedslag

Det brenner i en bolig på Tranby i Lier i kveld. Mest sannsynlig startet brannen som følge av Lynnedslag, opplyser politiet til TV 2. Alle personene er ute av huset og det er ikke meldt om personskade.

P4 - 04 Aug 19 kl. 07:26

Brann etter Lynnedslag

Et hus begynte å brenne etter et Lynnedslag i Ridabu ved Hamar i Hedmark i natt. Det var tre personer i huset, men ingen ble skadet. Politiet meldte litt før klokken halv åtte på morgenen i dag at brannen nå er slukket..

VG - 22 Aug 19 kl. 17:53

Flere skal være drept av lyn i Polen

Flere mennesker skal være drept og et ukjent antall skadet i forbindelse med Lynnedslag i Tatrafjellene sør i Polen..

Aftenposten - 22 Aug 19 kl. 19:03

Lynet traff turistene på fjelltoppen i Polen. Fire mistet livet og over 30 ble skadd

Fire personer mistet livet og over 30 personer ble skadet etter en rekke Lynnedslag i Tatrafjellene i Polen, ifølge den polske luftambulansetjenesten..

Aftenposten - 20 Aug 19 kl. 11:32

2300 Lynnedslag i Oslo og Akershus mandag. I ettermiddag braker det løs igjen.

– Det er stor sannsynlighet for hagl og torden på sen ettermiddag og tidlig kveld, sier statsmeteorolog Martin Granerød..

NRK - 04 Aug 19 kl. 08:27

Brann i enebolig etter Lynnedslag

Ingen personer kom til skade da en enebolig i Ridabu i Hamar tok fyr etter et Lynnedslag i natt. Tre personer var til stede da lynet slo ned. Store deler av taket er brent ned, og brannvesenet jobbet flere timer med å stoppe ulmebranner etterpå..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt