London

Monday, 26 September, 17:04

Nyheter om London

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 19 sep 22 kl. 14:45

Bilder fra begravelsen til dronning Elizabeth

Dronning Elizabeth får en storslått begravelse. Det kalles for århundrets seremoni. Familien hennes og kongelige er der.

Klartale - 09 sep 22 kl. 08:32

Storbritannia i sorg

Pomp, prakt og høytidelige tradisjoner. Slik skal britene minnes og sørge over dronning Elizabeth. Hun døde torsdag.

Klartale - 09 sep 22 kl. 11:55

Hva skjer i Storbritannia nå?

Dronning Elizabeth er død. Hva som skjer etter hennes død har vært planlagt lenge. Planen kalles «Operasjon London Bridge».

Klartale - 31 aug 22 kl. 16:00

Onsdag er det 25 år siden prinsesse Diana døde

Diana ble bare 36 år gammel.Natt til 31. august 1997 krasjet bilen hun satt i en tunnel i Pari.

NRK - 14 timer siden

Sammenstøt under Iran-demonstrasjoner i London og Paris

Politi brukte blant annet tåregass mot personer demonstrerte utenfor den iranske ambassaden i Paris søndag. I London ble flere politibetjenter skadd. Ti kvelder på rad har det vært demonstrasjoner og gatekamper i Iran etter at 22 år gamle Mahsa Amini døde i moralpolitiets varetekt.

Klartale - 26 jun 22 kl. 06:23

Slik møtte Oslo drapene ved London Pub

Tidlig søndag var det mange med Pride-flagg i Oslo. De gikk i retning utestedene London Pub og Per på hjørnet. Det var utenfor der at masseskytingen skjedde.

Klartale - 09 sep 22 kl. 09:45

Dronning Elizabeths død ble markert verden over

Dronning Elizabeth av Storbritannia døde fredelig torsdag. Hun ble 96 år gammel. Hun har sittet 70 år ved tronen.

Klartale - 07 sep 22 kl. 16:30

Gata er malt i regnbuens farger

To personer ble skutt og drept 25. juni. Det skjedde i Rosenkrantz’ gate i Oslo.

NRK - 06 sep 22 kl. 19:23

Gata utenfor London Pub i Oslo blir regnbuefarga

Oslo kommune startet tirsdag arbeidet med å farge gata utenfor London Pub i Oslo i regnbuefarger. I sommer ble gata åsted for skytingen der to personer ble drept. Miljø- og samferdselsbyråd Sirin Stav (MDG) la ned de første regnbuestripene i gata tirsdag ettermiddag.

Klartale - 19 sep 22 kl. 13:07

Dronning Elizabeth blir begravet

Dronning Elizabeth blir begravet mandag. 2.000 personer deltar i begravelsen.

NRK - 13 sep 22 kl. 17:51

Dronning Elizabeths kiste flyttes til London

Dronning Elizabeths kiste har nå blitt flyttet fra katedralen St. Giles i Edinburgh og skal flys til London der kisten vil bli vist for offentligheten i forkant av begravelsen. Monarkens eneste datter, prinsesse Anne, reiser med kisten som skal flys til en flybase vest for London, før prosesjonen tar veien til Buckingham Palace..

Aftenposten - 09 sep 22 kl. 13:01

Folkevandring i London. Alle vil minnes den avdøde dronningen.

London (Aftenposten): Blomsterhavet vokser utenfor monarkens bolig i London..

NRK - 08 sep 22 kl. 13:24

TV 2: Mann bosatt i Norge siktet for drapsforsøk i London

Politiet i London har siktet en 29 år gammel mann, med folkeregistrert adresse i Norge, for drapsforsøk etter en hendelse i Blomfield Street ved 04.10-tiden onsdag 24. august.

NRK - 20 sep 22 kl. 08:59

250.000 til London for å se dronningens kiste

Omtrent en kvart million dro til Westminster Hall i London for å se dronning Elizabeth ligge på paradeseng i forkant av begravelsen hennes. Det opplyser den britiske kulturministeren, Michelle Donelan, ifølge Sky News. Dronningen ble lagt på paradeseng onsdag 14.

NRK - 19 sep 22 kl. 13:45

Prosesjonen med dronningens kiste på vei gjennom London

Begravelsesfølget med dronning Elizabeths kiste er på vei fra Westminster Abbey til Wellington Arch nær Buckingham Palace. Kisten fraktes på en kanonlavett trukket av marinesoldater gjennom London. Bak kisten følger kong Charles og andre familiemedlemmer.

NRK - 19 sep 22 kl. 09:40

Dronningens begravelse er en av de største noensinne

Dronning Elizabeths begravelse er en av de største begravelsene noensinne. Her er noen nøkkeltall: 2000 gjester skal være tilstede i Westminster Abbey. 4 milliarder mennesker vil følge direktesendingen, anslår BBC.

Klartale - 19 sep 22 kl. 06:00

Mange skal se dronning Elizabeth bli begravet

Mandag 19. september skal dronning Elizabeth begraves. Rundt 2.

NRK - 18 sep 22 kl. 22:35

Kong Harald og Dronning Sonja ga sin siste hilsen til dronning Elizabeth

Kong Harald og Dronning Sonja ga søndag kveld sin siste hilsen til Dronning Elizabeth da de besøkte kisten hennes i Westminster Hall i London. Kongeparet er i London for å delta i begravelsen som finner sted mandag..

NRK - 17 sep 22 kl. 23:16

Biden på plass i London

USAs president Joe Biden landet lørdag kveld i London der han skal delta i begravelsen til dronning Elizabeth, melder nyhetsbyrået AFP. Det er ventet at den amerikanske presidenten vil besøke dronningens kiste, samt å møte kong Charles søndag, før begravelsen finner sted mandag..

Klartale - 20 jul 22 kl. 08:39

Heten fører til mange branner i Storbritannia

Det er for første gang målt over 40 grader varmt i Storbritannia. Det skjedde tirsdag på flyplassen Heathrow ved byen London. Byen er også hovedstaden i landet.

Aftenposten - 16 sep 22 kl. 20:00

Spis Michelin-mat i London uten å bli blakk

Du kan fint spise deg mett på glimrende mat i London uten å ta opp forbrukslån. Her får du seks restauranttips..

Klartale - 16 sep 22 kl. 11:45

To politimenn knivstukket i London

Politibetjentene ble angrepet i nærheten av Leicester Square i sentrum av London. De traff på en mann med kniv, opplyser politiet til kanalen BBC. Begge er såret.

NRK - 16 sep 22 kl. 09:15

To politibetjenter knivstukket i London i natt

Natt til fredag ble to politbetjenter knivstukket i London. En av dem skal være alvorlig skadet, ifølge BBC. Angrepet skjedde ved området Haymarket nær Trafalgar Square..

NRK - 15 sep 22 kl. 15:24

2000 personer skal delta i dronning Elizabeths begravelse

Om lag 2.000 personer, deriblant statsledere og andre kongelige, skal delta i Storbritannias dronning Elizabeths begravelse i London mandag 19. september.

NRK - 13 sep 22 kl. 19:59

Flyet med dronning Elizabeths kiste har landet i London

Dronning Elizabeths kiste har blitt flyttet fra katedralen St. Giles i Edinburgh og fløyet til London tirsdag kveld. Der skal den bli vist for offentligheten i forkant av begravelsen.

Klartale - 11 sep 22 kl. 09:39

Synes det er bra at det er Oslo Pride igjen

Arian Augustin Ytterland møter Klar Tale et par timer før regnbuetoget starter i Oslo. Han møter oss på utsiden av London Pub og det som har blitt regnbuegata.Ytterland var der den kvelden skytingen skjedde.

NRK - 09 sep 22 kl. 14:38

Kong Charles har landet i London

Flyet til Kong Charles har landet i London..

NRK - 09 sep 22 kl. 05:29

Dronning Elizabeths bortgang markeres verden over

Flere velkjente landemerker verden rundt markerer bortgangen til Storbritannias dronning Elizabeth torsdag. Hun ble 96 år gammel. I Paris kunngjorde Eiffeltårnet at lysene ville bli skrudd av ved midnatt for å hylle Elizabeth, mens Twitter-kontoen til Empire State Building i New York skriver at bygget vil «skinne i lilla og glitre i sølv» til ære for monarkens liv og ettermæle.

NRK - 19 aug 22 kl. 12:36

Kollektivtrafikken i London hardt rammet av streik

Ansatte i offentlig transport i London gikk ut i streik fredag. Det skaper problemer i den travle byen, og det går nærmest ingen avganger på undergrunnsbanen. Kun noen få strekninger på den ellers svært så travle undergrunnsbanen går fredag med svært begrenset kapasitet, ifølge Transport of London, den offentlige etaten med ansvar for kollektivtrafikken.

Klartale - 5 timer siden

To pågrepet etter skytingen i Oslo

To flere menn er pågrepet. Begge er siktet for medvirkning til terrorhandling. Det er i forbindelse med skytingen ved London pub i Oslo i juni.

NRK - Igår: 21:45

Politimester i Pakistan: Ingen har tatt kontakt om Arfan Bhatti

Norsk politi, som ønsker å pågripe Arfan Bhatti i forbindelse med Oslo-skytingen i juni, har den siste tiden vært i Pakistan. Til Aftenposten sier politimester i Gujrat-distriktet i Punjab, Ghazanfar Ali Shah, at ingen har kontaktet dem for å få Arfan Qadir Bhatti arrestert. Ifølge avisen skal Bhatti den siste tiden oppholdt seg i en landsby like utenfor Gujarat.

Aftenposten - Igår: 17:30

Ny publikumsrekord

Arsenal var aldri truet på veien mot seier i London-derbyet mot Tottenham i engelsk kvinnefotball lørdag..

NRK - I førrgår: 01:34

Tårevåt avslutning for Federer

Det ble en tårevåt avslutning da tennisspilleren Roger Federer var ferdig med sin doublekamp i London natt til lørdag. Dette var Federes siste konkurransekamp. Han og Rafael Nadal tapte doublekampen i Laver Cup mot amerikanske Frances Tiafoe og Jack Sock.

Klartale - 23 sep 22 kl. 11:17

Enda en siktet etter masseskyting i Oslo

To personer ble drept under masseskyting ved London pub i Oslo i juni. Flere ble skadet. En mann ble pågrepet under skytingen.

Klartale - 23 sep 22 kl. 11:17

Politiet etterlyser Arfan Bhatti

To personer ble drept under masseskyting ved London pub i Oslo i juni. Flere ble skadd i skytingen. Politiet pågrep en mann på stedet.

NRK - 23 sep 22 kl. 11:03

Etterlyser ny person for medvirkning etter skytingen ved London Pub

– En mann er siktet for medvirkning til terrorhandling etter barskytingen i Oslo, opplyser Børge Enoksen under en pressekonferanse. Videre opplyser Enoksen at mannen oppholder seg i utlandet. – Vi ønsker ikke å kommentere hvilket land det er per nå, uttalte politiadvokat Børge Enoksen..

NRK - 23 sep 22 kl. 11:03

Arfan Bhatti etterlyst etter skytingen ved London pub

Ifølge kilder til NRK skal mannen det er snakk om være Arfan Bhatti. Det var TV 2 som meldte om det først – En mann er siktet for medvirkning til terrorhandling etter barskytingen i Oslo, opplyser politiadvokat Børge Enoksen under en pressekonferanse. Videre opplyser Enoksen at mannen oppholder seg i utlandet.

NRK - 23 sep 22 kl. 10:03

Oslo politidistrikt kaller inn til pressekonferanse om skyting ved London pub

– Oslo politidistrikt innkaller media til en pressekonferanse klokken 11:00 i dag, skriver politiet i en pressemelding. Politiet opplyser ikke hva pressekonferansen skal handle om. Politiadvokat Børge Enoksen er til stede for å orientere om oppdateringen..

NRK - 22 sep 22 kl. 10:49

Kongen og dronningen er ikke koronasmittet

Danske dronning Margrethe fikk påvist covid-19 noen få dager etter dronning Elizabeths begravelse. Kong Harald og dronning Sonja er friske, opplyser Slottet. Det er andre gang den danske dronning er koronasmittet.

NRK - 02 sep 22 kl. 11:53

Skal male gate utenfor London Pub i regnbuefarger

Rosenkrantz gate vil bli malt i regnbuefarger på strekningen mellom Per på hjørnet, forbi London pub og frem til Eilefs Landhandleri. Det skriver Oslo kommune i en pressemelding. Målet er å vise støtte til det skeive miljøet i etterkant av skytingen i gaten i juni.

VG - 21 sep 22 kl. 22:46

Federer får spesialtillatelse i sin aller siste kamp: Tror ikke han velger Ruud

Casper Ruud (23) kan bli makkeren til Roger Federer (41) i double når legenden spiller sin aller siste kamp på toppnivå fredag, men alt tyder på at det blir en episk duo som går ut på banen i London sammen..

VG - 21 sep 22 kl. 22:00

Hevder han ble torturert i UAE: Retter kraftig kritikk mot Haaland

London (VG) Matthew Hedges (35) skal ha blitt torturert i et fengsel i De forente arabiske emirater i flere måneder. Nå rykker han ut mot Erling Braut Haaland (22) og Martin Ødegaard (23)..

Aftenposten - 21 sep 22 kl. 22:00

Hevder han ble torturert i UAE: Retter kraftig kritikk mot Haaland

London (VG) Matthew Hedges (35) skal ha blitt torturert i et fengsel i De forente arabiske emirater i flere måneder..

Klartale - 20 sep 22 kl. 16:10

Kong Charles sin vei til tronen ble lagt av hans mor

Dronning Elizabeth brukte mye av sine siste to år å gjøre det klart til Kong Charles. Slik ville hun sikre at familien også klarte seg etter at hun døde. Overgangen begynte sakte.

Klartale - 20 sep 22 kl. 10:37

Rundt 250.000 dro for å se dronning Elizabeths kiste

Omtrent en kvart million så kista til dronning Elizabeth. Den lå i Westminster Hall i London. Dronningen ble lagt på paradeseng onsdag 14.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com