London

Thursday, 19 October, 01:53

Nyheter om London

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 04 Oct 17 kl. 20:28

Stenger t-banestasjon i London

Undergrunnsstasjonen Angel i London er stengt av sikkerhetsmessige årsaker. Det skal dreie seg en mistenkelig pakke på utsiden av stasjonen, ifølge Reuters..

P4 - 08 Oct 17 kl. 15:55

Person løslates etter påkjørsel i London

Den 47 år gamle mannen som ble pågrepet etter at han kjørte ned flere personer på et fortau utenfor Historisk museum i London i går ettermiddag er løslatt av politiet. Politiet uttalte i går at de mener det dreier seg om en trafikkulykke, og ikke en terrorhandling. Elleve personer kom til skade, mens ni ble fraktet til sykehus etter ulykken..

Hegnar.no - I førrgår: 10:55

- Utenlandske kjøpere har en fantastisk fordel

Utenlandske investorer satser millioner på London-luksus mens pundet fremdeles er svekket og boligprisene "lave"..

P4 - 07 Oct 17 kl. 16:09

Elleve skadet i kollisjon

Elleve personer er skadet etter at en bil kjørte inn i en folkemengde på et fortau i London i ettermiddag. Ni er fraktet til sykehus, de fleste har skader i hodet og i beina, opplyser ambulansetjenesten i London. Og politiet sier nå at de ser på hendelsen som en kollisjon og ikke en terror-relatert hendelse.

P4 - Igår: 20:23

Historisk høyt trusselnivå i Storbritannia

Terrortrusselen mot Storbritannia har økt til et historisk høyt nivå. Det advarer sjefen for Storbritannias sikkerhetsttjenste MI5. Han sier til Sky News at truslene kommer raskere enn han noen gang tidligere har sett i løpet av sin 34 år lange karriere.

Aftenposten - I førrgår: 13:30

UDs toppembetsmann Wegger Strømmen blir ny ambassadør i London

Nå starter kampen om de fete toppjobbene som ambassadører. Men én utnevnelse er allerede avgjort: Norges neste ambassadør til Storbritannia..

NRK - 15 Oct 17 kl. 16:37

Har anmeldt Weinstein for voldtekt

Den britiske skuespilleren Lysette Anthony har anmeldt Harvey Weinstein for å ha voldtatt henne på 80-tallet, ifølge The Sunday Times. Ifølge BBC etterforsker politiet Weinstein for ytterligere tre seksuelle overgrep mot en annen kvinne i London..

P4 - 04 Oct 17 kl. 20:35

Mistenkelig pakke i London

Undergrunnsstasjonen Angel i London er nå stengt, etter funn av det som skal være en mistenkelig pakke på utsiden av stasjonen. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Et større område er nå sperret av, og politiet er på stedet..

Aftenposten - 14 Oct 17 kl. 12:17

450 millioner gamle pundmynter er ikke levert inn, og nå går fristen ut

Har du britiske pundmynter fra forrige London-tur? Da haster det med å få brukt dem..

Hegnar.no - 27 Sep 17 kl. 10:44

Derfor mister Uber lisensen i London

Uber er inne i sin siste uke i London. Og det er en rekke årsaker til at selskapet ikke lenger får lov å operere i London..

P4 - Igår: 09:15

Özils tid i Arsenal går mot slutten

Mesut Özils tid i Arsenal går mot slutten. Tyskerens kontrakt med London-klubben avsluttes til sommeren og fra januar av står han fritt til å forhandle med nye potensielle arbeidsgivere. Ifølge den britiske avisen The Mirror øker nå sjansen for at Özil forsvinner fra Arsenal allerede i januar da de hevder klubben forsøker å få igjen noe penger for den tidligere Real Madrid-spilleren.

Dagbladet - 13 Oct 17 kl. 21:49

16 ble angrepet med syre på nattklubb i London i april. Kvinne forteller i retten om hvordan huden falt av fra nakken hennes

To menn i 20-åra i retten. De står tiltalt for å ha skadd 16 personer i syreangrepet..

NRK - 04 Oct 17 kl. 20:46

Situasjonen i London under kontroll

Britisk politi melder at de har kontroll på situasjonen utenfor Angel undergrunnsstasjon i London. Det er foretatt en kontrollert sprenging av den mistenkelige pakken som ble funnet, melder Reuters..

NRK - 12 Oct 17 kl. 18:27

Weinstein etterforskes i London

Britisk politi har innledet etterforskning av filmprodusenten Harvey Weinstein etter anklager om seksuelle overgrep, skriver The Guardian..

NRK - 13 Oct 17 kl. 12:13

Uber anker London-utestengelse

Uber sendte fredag inn en klage til britiske domstoler med mål om å få endret beslutningen fra Londons transportmyndigheter om å frata Uber lisensen til å drive i byen. Det melder Reuters..

P4 - 13 Oct 17 kl. 07:38

Norwegian kåret til årets flyselskap

Norwegian ble kåret til årets flyselskap i verden under CAPA Global Aviation Summit i London i går kveld. Flyselskapet fikk prisen for sin lavprisstrategi og internasjonale innføring av den nye flytypen Boeing 737 MAX som gjør det mulig med interkontinentale reiser med mindre fly til lavere priser. Norwegians konsernsjef Bjørn Kjos sier han er stolt over jobben som gjøres i selskapet..

Hegnar.no - 03 Oct 17 kl. 12:04

Uber kjemper for livet i London

Uber mistet lisensen i september, Uber-sjefen gikk av mandag, den nye sjefen beklager feielen som er gjort og nå kjemper selskapet for livet og de 40.000 Uber-sjåførene i London.

NRK - 11 Oct 17 kl. 13:25

Barneovervekt stiger drastisk

Antallet ekstremt overvektige barn er tidoblet til 124 millioner de siste 40 årene, viser en ny studie ledet av Verdens helseorganisasjon (WHO) og Imperial College i London. WHO advarer at blir verre i årene som kommer man ikke går drastisk til verks..

NRK - 24 Sep 17 kl. 17:49

London: Stoppet syv angrep

Borgemester i London, Sadiq Khan, sier at politiet i London siden mars har stoppet syv angrep fra militanter, melder Sky News..

Dagbladet - 25 Sep 17 kl. 08:47

I helga ble seks skadd i nok et syreangrep i London. Nesten alle angrepene skjer i samme bydel. Ingen skjønner hvorfor

- Vi har i øyeblikket ingen kunnskaper om hvorfor det er flere tilfeller øst i London, sier politiførstebetjent Mike West i London-politiet til Dagbladet..

Hegnar.no - 29 Sep 17 kl. 17:39

Boligprisene faller i London for første gang på åtte år

Eiendomsprisene i London har falt for første gang siden 2009. .

NRK - 22 Sep 17 kl. 12:14

Uber får ikke fornyet London-lisens

Transportselskapet Uber får ikke fornyet sin lisens for å operere i London, melder AP. Det er Transport for London, den offentlige etaten som har ansvar for transportsystemet i London, som har avslått Ubers lisenssøknad..

NRK - 23 Sep 17 kl. 12:11

500 000 støtter Uber i London

Over 470.000 mennesker signerer på et opprop til støtte for taxitjenesten Uber i London. Fredag ble det kjent at Uber ikke fikk fornyet lisens i London.

NRK - 23 Sep 17 kl. 12:11

Halv million støtter Uber i London

Over 470 000 briter har signert på et opprop til støtte for taxitjenesten Uber i London. Fredag ble det kjent at Uber ikke fikk fornyet lisens i London. Derned mistet 40 000 sjåfører jobben, skriver BBC..

Dagbladet - 09 Oct 17 kl. 13:47

Høyreekstrem hevdet at påkjørselen i London var terror

Stephen Yaxley-Lennon ventet ikke på politiets etterforskning. Han sendte live fra åstedet, og hevdet at påkjørselen var terror. Ifølge politiet er dette feil..

NRK - 29 Sep 17 kl. 17:54

Boligprisene faller i London

Boligprisene i London har falt med 0,6 pst. i årets tredje kvartal, sammenlignet med samme periode i fjor. Det er første gang siden 2009 at prisene faller.

P4 - 29 Sep 17 kl. 18:17

Boligprisene i London faller

Boligprisene i London har falt for første gang siden 2009. Prisene falt med 0,6 prosent i årets tredje kvartal, sammenlignet med samme periode i fjor. Økt inflasjon rammer britenes kjøpekraft etter fjorårets brexit-avstemning, skriver NTB..

NRK - 25 Sep 17 kl. 11:46

Ny pågripelse etter London-angrep

En 20 år gammel mann er pågrepet i Cardiff i forbindelse med bombeangrepet på T-banen i London, opplyser politiet ifølge Sky News. Dermed er sju personer pågrepet..

P4 - 22 Sep 17 kl. 13:17

- T-banebombe var svært farlig

Bomben som ikke detonerte som planlagt på undergrunnsbanen i London i forrige uke var svært farlig. Det sier politisjefen i London i en uttalelse i dag. Bomben var full av eksplosiver og splinter som kunne skapt enorm skade.

P4 - 21 Sep 17 kl. 05:53

Nok en arrestert i London

Britisk politi har arrestert en 17 år gammel gutt sør i London i forbindelse med fredagens terrorangrep på en t-banestasjon i London. Den siste arrestasjonen skjedde i natt, melder BBC. 17-åringen er den sjette som blir arrestert etter bombeeksplosjonen som skadet 30 mennesker.

Hegnar.no - 25 Sep 17 kl. 09:11

Uber slåss for livet i Europa

Uber blir kastet ut av London og nå slåss taxiselskapet for livet - ikke bare i London..

Dagbladet - 23 Sep 17 kl. 22:43

- Seks personer skadd i syreangrep på T-banestasjon i London

Gruppe skal ha sprayet skadelige midler mot personer, melder London-politiet..

P4 - 19 Sep 17 kl. 17:24

60 identifisert etter London-brann

60 omkomne er nå blitt identifisert etter brannen i boligblokken Grenfell Tower i London i juni. Det opplyser London-politiet i dag. Fortsatt antas rundt 80 personer å ha mistet livet i brannen totalt.

NRK - 24 Sep 17 kl. 17:49

Har stoppet syv angrep

Borgemester i London, Sadiq Khan, sier at politiet i London siden mars har stoppet syv angrep fra militanter, melder Sky News..

Hegnar.no - 22 Sep 17 kl. 12:13

- T-banebomben i London var svært farlig

Londons politisjef sier bomben som ikke detonerte som planlagt på undergrunnsbanen i London forrige uke, var full av eksplosiver og splinter..

NRK - 04 Oct 17 kl. 20:46

Har gjort en kontrollert sprenging

Britisk politi melder at de har kontroll på situasjonen utenfor Angel undergrunnsstasjon i London. Det er foretatt en kontrollert sprenging av den mistenkelige pakken som ble funnet, melder Reuters..

Dagbladet - 23 Sep 17 kl. 22:43

Seks personer skal være skadd i London etter sprayangrep på kjøpesenter

Gruppe skal ha sprayet skadelige midler mot personer, melder London-politiet..

NRK - 04 Oct 17 kl. 11:12

Stanstead flyplass åpna igjen

Britisk politi bekrefter ifølge Reuters at flyplassen er åpen igjen, etter den ble stengt for å ta imot et fly som fikk en nødsituasjon ombord på vei til London fra Litauen. Det er ikke kjent hva som skjedde ombord i flyet..

NRK - 04 Oct 17 kl. 11:12

Stansted flyplass åpna igjen

Britisk politi bekrefter ifølge Reuters at flyplassen er åpen igjen, etter den ble stengt for å ta imot et fly som fikk en nødsituasjon ombord på vei til London fra Litauen. Det er ikke kjent hva som skjedde ombord i flyet..

NRK - 21 Sep 17 kl. 02:42

Arresterte ny person

Britisk politi har arrestert en 17 år gammel gutt sør i London i forbindelse med fredagens terrorangrep på en t-banestasjon i London, skriver BBC..

Hegnar.no - 22 Sep 17 kl. 12:21

Uber kastes ut av London

Uber får ikke fornyet sin London-lisens..

Aftenposten - 24 Sep 17 kl. 01:07

Angrep med giftig spray i London var ikke terror

Minst fem personer ble skadet i det som trolig var et syreangrep i London lørdag. Politiet mener det ikke er snakk om et terrorangrep..

NRK - 02 Oct 17 kl. 20:54

Togstasjon i London evakuert

East Croydon er evakuert etter at det skal ha blitt funnet en mistenkelig pakke, melder Evening Standard..

NRK - 02 Oct 17 kl. 21:06

Togstasjon i London gjenåpnet

Pakken på togstasjonen East Croydon som ble undersøkt av politiet, viste seg å ikke inneholde noe mistenkelig, opplyser politiet ifølge Reuters..

NRK - 04 Oct 17 kl. 10:39

Stansted: Fly i nød landet trygt

En talsmann for den britiske flyplassen Stanstead sier til Reuters at flyet som fikk en nødsituasjon ombord nå er landa trygt på bakken. Politi venter på flyplassen, ifølge talsmannen. Flyet var opprinnelig på vei fra Litauen til Luton i London..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt