London

Sunday, 24 June, 22:16

Nyheter om London

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 18 timer siden

Tenåring drept i London

En 15 år gammel gutt er drept med kniv i Romfort øst i London. Tre tenåringer er pågrepet. Gutten ble funnet da politi rykket ut etter melding om slåssing da opptil 100 ungdommer forlot en bursdagsfest..

NRK - I førrgår: 08:55

Evakuerer togstasjon i London

Jernbanestasjonen Charing Cross i London er evakuert etter en bombetrussel, opplyser britisk politi. Evakueringen skjedde etter at en mann på jernbanesporet hevdet at han hadde en bombe..

Aftenposten - Igår: 19:35

Titalls tusen demonstrerte mot brexit i London

Titalls tusen mennesker demonstrerte lørdag i London med krav om at det holdes en ny folkeavstemning om Storbritannias EU-utmelding..

Aftenposten - I førrgår: 08:44

Reuters: Bombevarsel på togstasjon i London

London-politiet har fått meldinger om en mann som skal ha med seg en bombe på en togstasjon, ifølge Reuters..

VG - Igår: 21:10

Titalls tusen demonstrerte mot brexit i London

Titalls tusen mennesker demonstrerte lørdag i London med krav om at det holdes en ny folkeavstemning om Storbritannias EU-utmelding..

Aftenposten - I førrgår: 08:44

Mann arrestert etter bombevarsel på togstasjon i London

Nyhetsbyrået Reuters melder at en mann er blitt pågrepet etter et bombevarsel på en togstasjon i London..

Aftenposten - I førrgår: 08:44

Mann pågrepet etter bombevarsel på togstasjon i London

En mann er blitt pågrepet etter et bombevarsel på togstasjonen Charing Cross i London..

NRK - 19 Jun 18 kl. 22:06

Eksplosjon i undergrunnen i London

I London er et lite antall mennesker behandlet for mindre skader etter det som skal ha vært en liten eksplosjon ved undergrunnsstasjonen Southgate. Eksplosjonen skjedde etter at politiet rykket ut for å granske en mistenkelig pakke, melder Sky News..

Aftenposten - 15 Jun 18 kl. 23:25

Dømt for angrepsplaner i London

To kvinner, som er mor (44) og datter (22), er dømt til lange fengselsstraffer for å ha planlagt knivangrep i London. De to tilhørte en kvinnelig terrorcelle..

NRK - 15 Jun 18 kl. 20:20

Planla knivangrep i London

Tre kvinner er fengslet for å ha planlagt å knivstikke tilfeldige mennesker ved Westminster i London. Målet til det Sky News kaller den første kvinnelige terrorgruppen, var å skape panikk og dødsfall. Kvinnene har tilknytning til terrorgruppen IS..

NRK - 14 Jun 18 kl. 11:57

Minnemarkering etter Grenfell Tower

I dag er det ett år siden storbrannen i høyblokken Grenfell Tower i London, der 72 mennesker mistet livet. Flere markeringer holdes rundt om i London, til minne om ofrene etter dødsbrannen..

NRK - Igår: 19:22

Stor demonstrasjon mot Brexit

Titalls tusen mennesker demonstrerte lørdag i London med krav om at det holdes en ny folkeavstemning om Storbritannias EU-utmelding. Arrangørene anslår at m 100.000 personer deltok i protesten, som fant sted nøyaktig to år etter folkeavstemningen..

P4 - Igår: 12:09

Demonstrasjoner to år etter Brexit-avstemningen

Det er nå i ettermiddag store demonstrasjoner i London, på dagen to år etter at britene stemte for utmelding fra EU. Innen 29. mars neste år skal Storbritannia være være utmeldt av unionen..

Dagbladet - 19 Jun 18 kl. 21:49

Eksplosjon ved T-banestasjon i London

Eksplosjonen skal ha skjedd da politiet undersøkte en mistenkelig pakke..

P4 - Igår: 19:37

Titalls tusen demonstrerte mot brexit

Titalls tusen mennesker har i dag demonstrert i London med krav om at det holdes en ny folkeavstemning om Storbritannias EU-utmelding. Arrangørene anslår at så mange som 100.000 personer deltok i protesten, som fant sted nøyaktig to år etter at 52 prosent av britene stemte for brexit i en folkeavstemning, melder AP.

VG - 06 Jun 18 kl. 17:35

Hotellbrann i London er under kontroll

London (VG) Rundt 120 brannmenn kjempet mot flammer på taket av et luksushotell i Knightsbridge i London, men ingen skal ha blitt skadet og brannen er onsdag kveld under kontroll..

NRK - 03 Jun 18 kl. 18:36

Minnestund etter London-angrep

Rundt 700 mennesker samlet seg søndag i Southwark-katedralen i London til en minnestund på ettårsdagen for terrorangrepet på London Bridge og Borough Market. Statsminister Theresa May deltok i seremonien, melder nyhetsbyrået AP..

NRK - 06 Jun 18 kl. 17:57

Kjempar mot brann i London

Rundt 120 personar jobbar no for å sløkke brannen på eit luksushotell i London, melder brannvesenet. Hotellet ligg i Knightsbridge, vest i byen..

NRK - 20 Jun 18 kl. 18:52

Trump møter dronning Elisabeth

Donald Trump skal møte dronning Elisabeth under sitt besøk i Storbritiannia i neste måned. Det sier USAs ambassadør i London til Sky News. Det har vært protester i landet både mot et besøk fra Trump og også mot å la ham møte dronningen..

NRK - 19 Jun 18 kl. 22:44

Tror ikke det er terror

Britisk politi sa tirsdag kveld at de ikke tror eksplosjonen på en undergrunnsstasjon i London var terror. Saken er under etterforskning. Et lite antall mennesker fikk mindre skader, da noe eksploderte på statsjonen Southgate.

NRK - 18 Jun 18 kl. 15:36

Tre personer døde i togpåkjørsel

Tre personer døde etter at de ble truffet av toget under morgenrushet sør i London. Personene skal ha oppholdt seg på et området ved skinneganger som ikke er tilgjengelig for publikum. Politiet etterforsker saken, melder byrået Reuters..

P4 - 19 Jun 18 kl. 22:21

Lettere skadd etter eksplosjon

Et mindre antall personer fikk mindre skader etter det som skal ha vært en liten eksplosjon ved undergrunnsstasjonen Southgate, nord i London. Eksplosjonen skjedde etter at politiet rykket ut for å undersøke en mistenkelig pakke, melder Sky News..

Dagbladet - 06 Jun 18 kl. 17:37

Brann i luksushotell i London

Et stort antall brannmannskaper har rykket ut til en kraftig brann i luksushotellet Mandarin Oriental i Knightsbridge i London..

VG - 21 Jun 18 kl. 10:20

Tredve år med sataniske vers

London (VG) Jeg spurte en gang en iransk toppdiplomat hvordan det kunne ha seg at den mange tusen år gamle persiske høykulturen kunne bli så opprørt over en enkelt bok at en forfatter kan bli dømt til døden i et annet land. Med et lite smil forklarte han at politiske myndigheter ikke kunne omgjøre en fatwa utstedt av den religiøse ledelsen..

P4 - 06 Jun 18 kl. 17:54

Storbrann i London

Akkurat nå brenner det kraftig i et luksushotell i Knightsbridge i London. Rundt 120 brannmenn og 20 brannbiler har rykket ut til brannen, opplyser BBC. Det har foreløbig ikke kommet noen rapporter om skadde.

NRK - 06 Jun 18 kl. 17:23

Brann i London

Det brenn i eit hotell i Knightsbridge i London, skriv avisa Evening Standard. Avisa skriv at store styrkar har rykt ut til brannen..

NRK - 06 Jun 18 kl. 17:23

Storbrann i London

Det brenn i eit hotell i Knightsbridge i London, skriv avisa Evening Standard. Avisa skriv at store styrkar har rykt ut til brannen. Det veltar svart røykt ut frå taket av bygningen..

Dagbladet - 14 Jun 18 kl. 11:59

2017: Ble lovet boliger innen ett år. 2018: Under halvparten har flyttet inn

I dag er det ett år siden Grenfell Tower-brannen i London..

VG - 06 Jun 18 kl. 17:35

100 brannmenn kjemper mot flammer i London-hotell

Nesten 100 brannmenn kjemper mot brann i et luksushotell i Knightsbridge i London..

Aftenposten - 06 Jun 18 kl. 17:35

Hundre brannfolk har rykket ut til brann i luksushotell i London

Et stort antall brannmannskaper har rykket ut til en kraftig brann i luksushotellet Mandarin Oriental i Knightsbridge i London. .

Dagbladet - 12 Jun 18 kl. 21:56

Nå kommer bøkene om metoo for fullt

Feministiske romaner utløste budkriger på London-bokmessa..

P4 - 15 Jun 18 kl. 20:38

Kvinner planla knivangrep

Tre kvinner er fengslet etter å ha planlagt å knivstikke tilfeldige mennesker i Westminister i London. Dette er den første kvinnelige terrorgruppen som har blitt avdekket i Storbritannia. Målet var å skape panikk og dødsfall, melder Sky News.

VG - 06 Jun 18 kl. 17:35

120 brannmenn kjemper mot flammer i London-hotell

Rundt 120 brannmenn kjemper mot flammer på taket av et luksushotell i Knightsbridge i London..

Aftenposten - 15 Jun 18 kl. 08:24

Med sykepleier, «TV-fikser» og gartner på stedet, stortrives Lynda Sawyer i seniorlandsbyen utenfor London

Flere norske utbyggere har hentet inspirasjon fra «eldrelandsbyer» i USA og England. Engelske Lynda Sawyer flyttet til det sosiale bofellesskapet da hun ble enke..

Aftenposten - 15 Jun 18 kl. 08:24

Med sykepleier, «TV-fikser» og gartner på stedet stortrives Lynda Sawyer i seniorlandsbyen utenfor London

Flere norske utbyggere har hentet inspirasjon fra «eldrelandsbyer» i USA og England. Engelske Lynda Sawyer flyttet til det sosiale bofellesskapet da hun ble enke..

VG - 14 Jun 18 kl. 11:19

Ett år siden dødsbrannen: - Glemmer aldri lukten

I dag er det ett år siden London ble rystet av den voldsomme brannen i Grenfell Tower, som kostet 72 mennesker livet..

Dagbladet - 09 Jun 18 kl. 21:28

Ble hjemløs etter suksessen. Nå er Fleetwood Mac-gitaristen død

68-åring gamle Danny Kirwan døde i London..

NRK - 12 Jun 18 kl. 01:03

Etterforsker overgrep på fly

Britisk politi etterforsker en hendelse som fant sted på en Norwegian-flyging mellom Los Angeles og London forrige uke. Ifølge VG anklager en familie en mann på flygingen for å ha forgrepet seg på deres 14 år gamle datter på et flytoalett..

NRK - 12 Jun 18 kl. 01:03

Etterforsker mulig overgrep på fly

Britisk politi etterforsker en hendelse som fant sted på en Norwegian-flyging mellom Los Angeles og London forrige uke. Ifølge VG anklager en familie en mann på flygingen for å ha forgrepet seg på deres 14 år gamle datter på et flytoalett..

NRK - 11 Jun 18 kl. 22:28

Ryanair inngår avtale med tilsette

Flyselskapet Ryanair har signert ein avtale om betre arbeidsvilkår med Unite, som representerer kabintilsette i både Belfast, London og Manchester. Selskapet signerte ein liknande avtale med italienske Anpac/Anpav førre veke, skriv Irish Times..

VG - 13 Jun 18 kl. 20:21

Var ordfører og har bodd 40 år i England - så ble Inga nektet statsborgerskap

London ( VG) Danskfødte Inga Lockington (66) har bodd 40 år i England og vært ordfører i Ipswich. Likevel ble hun nektet britisk statsborgerskap i vår..

NRK - 29 May 18 kl. 22:57

Storkollisjon utenfor London

Politiet i Storbritannia melder om en kollisjon som involverer en buss og over 20 andre kjøretøy på Hythe Street i Dartford, utenfor London. Ifølge nyhetsbyrået AFP er minst 14 personer skadd. En mann er pågrepet for uaktsom kjøring, ifølge Sky News..

P4 - 08 Jun 18 kl. 16:42

Kane med ny kontrakt i Tottenham

Harry Kane har i dag skrevet under på en ny seksårskontrakt med Tottenham. Dermed binder den ettertraktede spissen seg til London-klubben fram til 2024. Ifølge avisa Daily Mirror vil Kanes nye månedslønn være på nesten 2 millioner kroner..

NRK - 07 Jun 18 kl. 14:15

Netanyahu med advarsler til Assad

Det syriske regimet er ikke lengre immun mot hevn fra Israel, advarte den israelske statsministeren Benjamin Netanyahu under et besøk til London torsdag. Han kom også med antydninger om at Syria kan bli rammet av motangrep, melder NTB-AFP.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt