Lokal

Tirsdag, 20 April, 00:48

Nyheter om Lokal

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 16 april 21 kl. 13:04

Etterforskar ikkje Gran-samling

Politiet i Innlandet opnar ikkje etterforsking av arrangementet på Gran, der fleire personar skal ha vore samla i ein privat låve i mars. Årsaka er at Gran ikkje hadde ein Lokal forskrift om at private samankomstar ikkje var lovlege i private heimar, og at arrangøren, som var smitta av korona, er død..

Dagbladet - 16 april 21 kl. 09:32

Minst åtte døde etter masseskyting

Flere er skutt i en masseskyting Seint torsdag kveld Lokal tid i Indianapolis i USA. Politiet bekrefter at åtte er døde..

NRK - 15 april 21 kl. 20:29

Påbud om munnbind i Midtre Gauldal

Formannskapet har enstemmig vedtatt en Lokal forskrift torsdag kveld. Skjenkestopp, stenging av treningssentre,svømmehall, idrettshaller, kulturhus, kino og bingo er noen av tiltakene. Mellom 800 og 1000 personer er i karantene, 18 er smittet.

NRK - 10 april 21 kl. 16:31

Selvmordsangrep mot kafé i Somalia

Minst seks sivile ble drept og sju såret da en selvmordsbomber sprengte seg i luften utenfor en kafé i Baioda i Somalia lørdag. Angrepet var ifølge politiet rettet mot en Lokal guvernør som satte inne i kafeen. Guvernøren overlevde angrepet..

VG - 10 april 21 kl. 03:31

Politiet: Tidligere NFL-spiller skjøt og drepte fem

En Lokal lege og hans to barnebarn er blant de fem personene som ble skutt og drept på en eiendom i South Carolina onsdag. Gjerningsmannen var en tidligere NFL-spiller, mener politiet..

Aftenposten - 09 april 21 kl. 12:55

Lokal skøyteløper ny på elitelandslaget

Norges Skøyteforbund har plukket ut 17 løpere i elitelandslagene for den kommende OL-sesongen, blant dem fem nykommere..

Aftenposten - 09 april 21 kl. 10:00

Droppet fotball etter skaden. Nå er han proff i en annen idrett

Oppdaget talentet sitt under Lokal bakketempo. Nå er Idar Andersen fra Melhus en viktig brikke i Norges første profflag..

VG - 08 april 21 kl. 09:04

Ordførere om gjenåpningen: – Kjempetrasig at planen ikke skiller

Ordførere ønsker en hånd på roret, når kursen settes mot et åpnere Norge: – Det er et slags tillitsbrudd at det ikke gis rom for mer Lokal styring, sier Båtsfjord-ordføreren..

NRK - 07 april 21 kl. 15:26

Bayern vil kjøpe Sputnik-vaksine

Den tyske delstaten Bayern har inngått avtale om å kjøpe inn den russiskutviklede Sputnik-vaksinen dersom den blir godkjent i EU, skriver flere tyske medier. Vaksinen skal produseres av en Lokal bedrift i Bayern..

NRK - 07 april 21 kl. 10:55

Opphever Lokal forskrift i Bodø

Formannskapet i Bodø kommune har enstemmig vedtatt å oppheve den Lokale forskriften om smitteverntiltak. Dette gjelder fra klokken 1200 i dag. Opphevingen betyr blant annet at frisørsalongene kan åpne igjen, og at det ikke lengre er en begrensning på maks fem personer som man kan ha på besøk i privat- eller fritidsbolig.

Dagbladet - 03 april 21 kl. 07:41

- Ville tilstander

Opp mot 200 bilister hadde samlet seg i Sørlandsparken utenfor Kristiansand skjærtorsdag. En Lokal næringsdrivende sier at «det er skader for titusenvis av kroner», og varsler anmeldelser..

NRK - 03 april 21 kl. 06:40

Argentinas president covid-smittet

Argentinas president Alberto Fernandez har testet positivt på en koronatest på bursdagen sin. – På slutten av dagen, etter å ha målt temperaturen til 37,3 grader og fått svak hodepine, fikk jeg tatt en hurtigtest som viste positivt utslag, skrev Fernandez på Twitter like etter midnatt natt til lørdag Lokal tid. Presidenten skrev at han er i isolasjon og følger alle retningslinjer mens han venter på resultat fra ordinær koronatest.

NRK - 30 mars 21 kl. 03:47

Organisasjon: Over 50 drept

Over 500 personer er blitt drept av militærregimet i Myanmar siden kuppet 1. februar, ifølge tall som en Lokal organisasjon har innhentet. Totalt 510 sivile drap er bekreftet, ifølge Assistance Association for Political Prisoners, melder AFP..

Aftenposten - 29 mars 21 kl. 14:23

Lokal 16-åring får sjansen til å vise seg fram i AaFK

Mats Helle (16) fra Volda har tidligere trent med Hødd. Nå er han på plass på Color Line stadion..

NRK - 28 mars 21 kl. 07:56

Ni såret etter angrep mot kirke

Ni mennesker ble skadd i en eksplosjon utenfor en katolsk kirke i byen Makassar i Indonesia søndag formidag Lokal tid. Politiet mistenker at det var et selvmordsangrep. Fem av de sårede jobbet i kirken, mens de fire andre var kirkegjengere..

NRK - 28 mars 21 kl. 06:50

Angrep mot kirke i Indonesia

Flere mennesker skal ha blitt skadd i en eksplosjon utenfor en kirke i regionen South Sulawesi i Indonesia søndag formiddag, melder den Lokale nyhetskanalen Kompas TV. En talsperson for politiet sier eksplosjonen skjedde like før klokken 10.30 Lokal tid, og at det trolig var en bombe..

NRK - 27 mars 21 kl. 08:00

Flere såret i skyteepisode i USA

Minst åtte personer såret i en skyteepisode i Virginia Beach delstaten Virginia i USA, fredag kveld Lokal tid. Noen av de sårede har livstruende skader, melder NBC News. Den antatte gjerningsmannen ble drept etter en skuddveksling med politiet..

Dagbladet - 24 mars 21 kl. 16:15

Hyttekommune innfører munnbind-påbud

Sirdal kommune innfører Lokal forskrift om bruk av munnbind innendørs i påsken. Dermed går kommunen lengre enn de nasjonale anbefalingene..

NRK - 23 mars 21 kl. 21:01

Lav valgdeltakelse i Israel

Valgdeltakelsen i det fjerde valget på to år i Israel ser ut til å bli lav. Klokka 18 Lokal tid var det registrert en deltakelse på 51,5 prosent. Ifølge valgkomiteen i landet er det opptil 4,8 prosentpoeng lavere enn på samme tidspunkt i andre nylige valg..

VG - 23 mars 21 kl. 00:42

Ti drept i skyting på supermarked i Colorado: – Mange som venter på svar

Ti personer ble mandag skutt og drept på et supermarked i Colorado. En av dem var en Lokal politibetjent..

VG - 23 mars 21 kl. 00:42

Ti drept i skyting på supermarked i Colorado: – En tragedie og et mareritt

Flere kunder ble mandag skutt og drept mens de handlet dagligvarer i byen Boulder. En Lokal politibetjent er også blant de drepte..

Aftenposten - 22 mars 21 kl. 11:58

Ny Lokal sykkelsatsing: Første gang kvinner og menn samles på dette nivået i Norge

Kvinnelag får ny sponsor og nytt navn..

Aftenposten - 22 mars 21 kl. 11:58

Ny Lokal sykkelsatsing: – En god mulighet for oss

Kvinnelag får ny sponsor og nytt navn..

NRK - 16 mars 21 kl. 18:55

Thailand starter vaksinering

Thailands statsminister Prayut Chan-o-cha, som leder militærjuntaen som grep makten i 2014, ble tirsdag den første til å motta koronavaksine i landet. – Jeg tror dette vil skape tillit til regjeringens vaksinering, sa Prayut etter å ha fått sprøyten med koronavaksine fra AstraZeneca. Thailand, der det bor over 70 millioner mennesker, har kjøpt 100.

NRK - 16 mars 21 kl. 05:17

Minst 20 drept i Myanmar

Det var igjen uro og store demonstrasjoner mot militærjuntaen i Myanmar mandag. Ifølge en Lokal observatørgruppe ble minst 20 mennesker drept. De fleste demonstranter, men enkelte var også sivile som ikke deltok i demonstrasjonene..

NRK - 14 mars 21 kl. 19:46

Ikke lov med flere enn 10 personer

Drammen kommune har innført en Lokal forskrift med strenge tiltak etter kraftig økning i koronasmitte. Nå er det straffbart med private sammenkomster med flere enn 10 personer til stede samtidig. Det er innført skjenkestopp og en rekke andre tiltak..

NRK - 14 mars 21 kl. 10:45

23 koronatilfeller i Drammen

I Drammen kommune har 23 personer fått påvist koronasmitte det siste døgnet. Én har påvist smitte etter reise i utlandet, mens smitteveien er ukjent for de siste to personene. Formannskapet skal i kveld behandle forslag til ny Lokal forskrift..

NRK - 13 mars 21 kl. 21:05

Foreslår strenge tiltak i Drammen

Skjenkestopp, forbud mot arrangementer og påbud om hjemmekontor er blant tiltakene som er foreslått i Drammen. Kommunen har de siste dagene opplevd en kraftig økning av koronasmitte. Formannskapet skal søndag behandle forslaget om Lokal forskrift..

NRK - 04 mars 21 kl. 15:39

Tsunamivarsel på New Zealand

Det er utstedt tsunamivarsel for kyststrøkene på New Zealand, ifølge Det amerikanske jordskjelvsenteret USGS. Et jordskjelv med styrke på 6.9 gikk utenfor New Zealand, natt til fredag Lokal tid.

NRK - 04 mars 21 kl. 14:54

Kraftig jordskjelv ved New Zealand

Et jordskjelv med styrke på 7.3 har gått ved New Zealand ifølge Det amerikanske jordskjelvsenteret USGS, men det er foreløpig ikke sendt ut varsel om tsunami. Skjelvet hadde sitt episenter øst for Nordøya, og rammet natt til fredag, Lokal tid..

Aftenposten - 02 mars 21 kl. 10:30

Dette er AaFKs nye midtbanespiller: Valgte AaFK foran Rosenborg

Ny Lokal spiller har signert treårskontrakt i AaFK..

NRK - 01 mars 21 kl. 16:53

Moss strammer inn koronareglene

Mandag ettermiddag gikk kommunepolitikerne inn for at kommunen skal legge seg på risikonivå 4. Dette nivået brukes når det er utbredt spredning av virus i en kommune. Det ble også innført en strengere, Lokal forskrift: Det innebærer forbud mot arrangementer, skjenkestopp, påbud om hjemmekontor, plikt til å bruke munnbind og stenging av svømmehaller, lekeland og kulturtilbud som samler mennesker innendørs.

NRK - 21 feb. 21 kl. 15:09

Forlenger farevarsel

Yr forlenger farevarselet for is og glatte veier i Nordland. Det betyr at det søndag og fram til mandag formiddag er Lokal fare for is på grunn av regn som fryser på bakken..

Aftenposten - 17 feb. 21 kl. 12:07

Stjernespiller «fikk tilbud han ikke kunne si nei til» – samtidig måtte Lokal profil på sykehuset

Phil Henry og Johannes Rydningen Lange har begge hatt sentrale roller i Tromsø Storm. Nå er begge tapt for sesongen..

NRK - 16 feb. 21 kl. 15:15

– For tidlig å si noe om tiltakene

Den strenge nasjonale forskriften som er vedtatt av regjeringen gjelder til og med mandag i Bergen kommune. Kommunen vil i slutten av uken gjøre en vurdering av tiltakene. – Det er for tidlig å si om tiltakene blir videreført, sier helsebyråd Beate Husa.

NRK - 16 feb. 21 kl. 12:48

Vil anke dom mot portforbud

Den nederlandske regjeringen vil anke kjennelsen i en Lokal domstol, som slo fast at portforbudet under koronapandemien er ulovlig, melder ANP. Portforbudet mellom klokka 2100 og 0430 skal gjelde fram til 3. mars for å dempe smitte i Nederland..

NRK - 10 feb. 21 kl. 21:41

Vil avilve narko-kongens flodhester

Mannen bak verdens største narkotikaimperium, Pablo Escobar i Colombia, hadde sin egen dyrehage fram til han ble drept i 1993. De fire flodhestene hans er siden da blitt en bestand på opptil 80, og myndighetene vil avlive trusselen mot Lokal fauna..

NRK - 10 feb. 21 kl. 21:41

Vil avlive narko-kongens flodhester

Mannen bak verdens største narkotikaimperium, Pablo Escobar i Colombia, hadde sin egen dyrehage fram til han ble drept i 1993. De fire flodhestene hans er siden da blitt en bestand på opptil 80, og myndighetene vil avlive trusselen mot Lokal fauna..

NRK - 06 jan. 21 kl. 06:23

Georgia-oppteljing tar pause

Stemmeteljinga i Georgia tar ein pause og vil fortsetje onsdag morgon Lokal tid, melder Reuters. Resultatet kjem truleg til å vere klart rundt klokka 12 Lokal tid, noko som svarar til klokka 18 norsk tid..

NRK - 09 feb. 21 kl. 23:10

Riksrettssaken fortsetter i USA

56 senatorer stemte for at riksrettssaken mot Donald Trump fortsetter i Kongressen, og 44 stemte nei. Saken fortsetter onsdag klokka 12 Lokal tid i Washington..

NRK - 09 feb. 21 kl. 23:10

Flertall i Senatet for riksrettssak

56 senatorer stemte for at riksrettssaken mot Donald Trump fortsetter i Kongressen, og 44 stemte nei. Dermed har 6 republikanere stemt ja til at saken er i overensstemmelse med grunnloven. Saken fortsetter onsdag klokka 12 Lokal tid i Washington DC..

Aftenposten - 08 feb. 21 kl. 13:23

Det jobbes med en plan B for de Lokale lagene

Håper fortsatt på vanlig serie, men 3. divisjonslagene kan havne i en Lokal pulje med påfølgende sluttspill..

NRK - 06 feb. 21 kl. 08:49

Bekymret for stengt internett

Telenor er bekymret for situasjonen i Myanmar etter at internett nok en gang er stengt ned. Myndighetene har bedt mobiloperatørene om å stenge nettverkene. Det er fortsatt åpent for å ringe og sende SMS.

NRK - 06 feb. 21 kl. 06:27

Internett stengt i Myanmar

Internett er nok en gang stengt ned i Myanmar, dager etter at et militærkupp sammenfalt med at nettilgangen ble borte, ifølge monitoren NetBlocks. Tilgangen skal ha blitt kuttet rundt klokken 10 Lokal tid..

Aftenposten - 29 jan. 21 kl. 13:19

Start-talent (18) signerte proffkontrakt. Snart følger 16-åring etter

Jakob Ugland (18) har signert proffkontrakt med Start. En Lokal 16-åring følger snart etter..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt