Livet

Thursday, 14 November, 11:55

Nyheter om Livet

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - 20 timer siden

Minst 13 personer mistet Livet i bussulykke i Slovakia

En buss og en lastebil har kollidert i Slovakia. Så langt har 13 personer mistet Livet, men tallet kan stige. Minst 20 personer er skadet..

NRK - 21 timer siden

Mange mista Livet i busskrasj

Minst 13 personar skal ha mista Livet då ein buss krasja med ein lastebil i Slovakia, skriv nyheitsbyrået AP. Ulukka skal ha skjedd 100 kilometer aust for hovudstaden Bratislava. Minst 20 andre personar skal vere skada..

NRK - 2 timer siden

Fire omkomne i Australia

Så langt har fire personer mistet Livet i skogbrannene som herjer i New South Wales etter at en mann ble funnet død onsdag kveld. I morges brant det fortsatt rundt 60 skogbranner, 27 av disse er ikke under kontroll, ifølge det lokale brannvesenet..

Aftenposten - 6 timer siden

Mann pågrepet for å starte skogbranner i Australia

Australsk politi har pågrepet en mann for å tenne på skog sør for Sydney. Fire personer har mistet Livet i forbindelsene med skogbrannene som herjer i landet..

Aftenposten - Igår: 07:45

Han var lei rushtrafikk og ville nærmere naturen: – Glad jeg forlot A4-Livet

Øyvind Sollie hadde jobbet på kontor i alle år. En telefonsamtale fikk ham ut av Oslo-gryten..

P4 - 6 timer siden

Pågrepet for å starte skogbranner

Australsk politi har pågrepet en mann for å tenne på en skog sør for Sydney. Mannen i 20-årene ble tatt på fersken av redningsarbeidere som var ute på et bergingsoppdrag. Det mistenkes at også flere av de andre skogbrannene som herjer øst i Australia er påsatt.

P4 - 21 timer siden

13 døde i ulykke i Slovakia

Minst 13 personer skal ha mistet Livet da en buss krasjet med en lastebil vest i Slovakia i ettermiddag. I tillegg er minst 20 personer skadet, melder slovakiske myndigheter. Ulykken skjedde rundt ti mil øst for hovedstaden Bratislava..

VG - Igår: 02:09

Dømt for drap på to sønner: – Jeg ga dem Livet. Jeg kan ta det fra dem

Sarah Barrass (35) og halvbroren Brandon Machin (39) fra Sheffield i Storbritannia er dømt til livstid i fengsel for drap på to av sine sønner..

P4 - 01 Nov 19 kl. 07:38

13 trafikkdrepte i oktober

13 personer mistet Livet i trafikken i oktober. Det er en økning på fire personer fra oktober i fjor, viser tall fra Trygg Trafikk. Møteulykker står for de fleste dødsfallene.

P4 - 18 timer siden

New Zealand sier ja til dødshjelp

I New Zealand har nasjonalforsamlingen stemt for et forslag om aktiv dødshjelp. Forslaget åpner for at dødssyke pasienter, som er ventet å dø i løpet av de neste seks månedene, kan få hjelp til å ende Livet sitt. Forslaget skal nå stemmes over i en folkeavstemning.

Aftenposten - Igår: 06:23

USA holder rekordmange migrantbarn innesperret på mottak

Nesten 70.000 barn av asylsøker har i år vært holdt innesperret i mottak i USA, viser tall fra myndighetene. Mange av barna får alvorlige traumer og skader for Livet..

NRK - Igår: 06:16

Flere barn innesperret på mottak

I år har 70.000 barn av asylsøker holdt innesperret i mottak i USA, dette er en økning på 42 prosent fra året før, viser tall fra immigrasjonsmyndighetene. Barna skilles fra foreldrene, plasseres på mottak, får alvorlige traumer og skader for Livet..

P4 - 18 timer siden

New Zealand åpner for aktiv dødshjelp

I New Zealand har nasjonalforsamlingen stemt for et forslag om aktiv dødshjelp. Forslaget åpner for at dødssyke pasienter, som er ventet å dø i løpet av de neste seks månedene, kan få hjelp til å ende Livet sitt. Forslaget skal nå stemmes over i en folkeavstemning, og tidligere meningsmålinger viser at det ligger an til å bli vedtatt..

Aftenposten - Igår: 17:34

Maria Borelius’ liv var slitsomt og grått. Endringene som hjalp henne, hadde én fellesnevner.

Forfatter Maria Borelius har skrevet foreldrebøker, vært statsråd og ledet bistandsorganisasjoner. Men den største endringen i Livet skjedde etter at hun fylte 50 år..

Aftenposten - 11 Nov 19 kl. 11:05

Person omkom i trafikkulykke i Hordaland

En person mistet Livet da en personbil og en lastebil kolliderte ved Haukås i Hordaland.

NRK - 11 Nov 19 kl. 11:34

Omkom i trafikkulykke

En person mistet Livet da en personbil og en lastebil kolliderte ved Haukås i Hordaland. Føreren av lastebilen er trolig uskadd. Veien er stengt, og det blir omkjøring ved Våg i sør og Haukås i nord, skriver Sørvest politidistrikt på Twitter..

P4 - Igår: 22:03

Lungebetennelse tar mange liv

Lungebetennelse tar et barneliv hvert 39. sekund. Hver dag dør nesten 2.

Aftenposten - 11 Nov 19 kl. 08:28

Forrige gang de møttes sto det om Livet

Fredrik Wandrup og familien var på vei hjem fra Kaptein Sabeltann-forestillingen da hjertet hans sluttet å slå. Dyreparkens direktør kjørte i en bil like bak. Her er historien om et tilfeldig møte langs motorveien..

Aftenposten - 11 Nov 19 kl. 08:28

Forrige gang de møttes, sto det om Livet

Fredrik Wandrup og familien var på vei hjem fra Kaptein Sabeltann-forestillingen da hjertet hans sluttet å slå. Dyreparkens direktør kjørte i en bil like bak. Her er historien om et tilfeldig møte langs motorveien..

P4 - I førrgår: 06:20

Støtter pensum som fremmer jihad

Norge bidrar med 55 millioner kroner i året til palestinsk skolepensum som fremmer martyrdød, konflikt og jihad. Det skriver Aftenposten som viser til nye skolebøker i Palestina - der finnes ikke landet Israel på kartet og elevene lærer at martyrdøden er det viktigste i Livet. EU har nå satt i gang en gransking av skolebøkene, noe UD er positiv til..

P4 - I førrgår: 19:21

Tror Max-flyene kommer i drift i januar

Boeing Max 737-flyene som ble satt på bakken etter to flyulykker kan bli tatt i bruk igjen i januar. Det melder CNBC. Flyselskapet tror også de kan begynne å levere fly til kundene allerede i desember.

P4 - I førrgår: 05:16

Omkom i frontkollisjon i Nannestad

En mann i 30-årene mistet Livet og en person er kritisk skadd etter en frontkollisjon i Nannestad i Akershus i natt. Den ene bilen skal ha havnet i grøfta etter kollisjonen. Årsaken til ulykken er ikke klarlagt.

Aftenposten - 10 Nov 19 kl. 07:00

Høyrepopulistene er Putins nyttige idioter i Europa | Ketil Raknes

Angsten for islam og forakten for liberale politiske motstandere er så sterk at høyrepopulistene tror Livet sammen med Putin er bedre..

VG - 10 Nov 19 kl. 10:00

Hvem skal fikse «tidsklemma»?

Jeg tror det fortsatt er mulig å klare både jobb og småbarnsperiode om du legger opp til at det er en fase i Livet hvor helger og ferier er tiden for å hente seg inn - ikke for å realisere seg selv..

Aftenposten - 01 Nov 19 kl. 08:30

13 mistet Livet i trafikken i oktober

I oktober mistet 13 personer Livet i trafikken på norske veier. Det er fire flere enn til samme tid i fjor..

NRK - 09 Nov 19 kl. 12:31

Fire omkommet i tyfon

På Filippinene har fire personer mistet Livet i flom og jordras, og over 20.000 har måttet forlate hjemmene sine etter en kraftig tyfon. Det opplyser myndighetene i landet..

Dagbladet - 09 Nov 19 kl. 08:17

- De kommer hjem. Spørsmålet er hvor mange barn som må bøte med Livet

Tyrkia vil ikke være «et hotell for IS-fanger», og vil sende dem til europeiske land allerede fra mandag. Advokat mener Norge bør hente de norske borgerne hjem før noen av dem dør..

P4 - I førrgår: 21:14

Norge støtter skolebøker som fremmer jihad

Norske penger støtter skolebøker i Palestina som fremmer martyrdød og konflikter. Norge bidrar med 55 millioner kroner i året til palestinske utdanningsmyndigheter. Pensum har nettopp blitt oppdatert og i bøkene er landet Israel fjernet fra kartet, jihad blir omtalt som det viktigste i Livet og for å lære fysikk brukes eksempelet en sprettert som skytes mot israelske soldater.

Aftenposten - 09 Nov 19 kl. 09:38

Slutter i RBK: Uenigheter gjør at suksesstrener Heerkes bryter kontrakten

Nederlandske Gert Heerkes tar en pause fra det profesjonelle fotball-Livet, og reiser hjem til Nederland ett år før kontrakten ned Rosenborg går ut..

Aftenposten - 09 Nov 19 kl. 10:35

30 år siden Berlinmurens fall: Folk i øst er fattigere, eldre og mer høyreradikale

BERLIN (Aftenposten): – Livet vårt er delt i et før og et etter Berlinmurens fall. Det som var før, snakker vi knapt om, sier Sandy Bruschies (38)..

NRK - 30 Oct 19 kl. 15:54

Politimann fryktet for Livet

Mannen som er tiltalt for drapsforsøk på en politimann i Hamar i romjula i fjor, erkjente ikke straffskyld da rettssaken mot ham startet i dag. Politimannen som ble angrepet med en saks, sier han fryktet for Livet sitt..

P4 - 10 Nov 19 kl. 22:07

45 millioner trues av sult

45 millioner mennesker sør i Afrika trues av sult. Flere internasjonale organisasjoner forbereder seg nå på å sende nødhjelpsforsyninger til blant annet Sør-Afrika, Zambia og Zimbabwe, og de håper å nå ut til elleve millioner mennesker. Røtken gjør at elver tørkes ut, og mange dyr sliter med å overleve.

NRK - 09 Nov 19 kl. 06:28

Kvinne døde i flom i England

En kvinne mistet Livet da store nedbørsmengder førte til flom i flere elver i England fredag. En rekke veier og toglinjer er sperret, melder BBC. Derbyshire og South Yorkshire er spesielt hardt rammet..

VG - 08 Nov 19 kl. 14:26

Jeg har ikke snakka sant om Livet

Jeg gjemte meg bak en tanke om at jeg ikke skylder å fortelle alt. Og det er jo sant. Så endte jeg med å ikke si noe til noen, nesten..

NRK - 01 Nov 19 kl. 07:27

13 trafikkdrepte i oktober

I oktober mistet 13 personer Livet i trafikken på norske veier. Det er fire flere enn på samme tid i fjor. Så langt i år har 87 personer mistet Livet mot 88 personer i samme periode i fjor, melder Trygg Trafikk..

NRK - 08 Nov 19 kl. 11:21

Sju personer druknet i oktober

Så langt i 2019 har 78 personer dødd av drukning i Norge, ifølge Redningsselskapet. 66 menn og 12 kvinner har mistet Livet i drukningsulykker så langt i år. Det er 15 personer færre enn på samme tid i fjor, opplyser Redningsselskapet..

Dagbladet - 05 Nov 19 kl. 20:20

- Baby overlevde i sønderskutt bil

Med fare for Livet fant slektninger flere overlevende etter massakren på LeBarón-familien..

NRK - 08 Nov 19 kl. 03:35

Tre omkom i jordskjelv i Iran

Tre mennesker mistet Livet og 20 ble skadet i et jordskjelv i det nordvestlige Iran i natt, melder statlig fjernsyn. Skjelvet som hadde en styrke på 5,9 hadde episenter ved byen Tabriz..

Aftenposten - 07 Nov 19 kl. 21:12

Anna så tak og vegger komme mot henne. Jostein hørte skrikene hennes. Så fant han en revne inn til den knuste lugaren.

Les hvordan mannskapet kjempet for Livet da et av verdens mest avanserte krigsskip kolliderte i Hjeltefjorden..

Dagbladet - 05 Nov 19 kl. 10:57

Mann siktet for drap på sin 15 år gamle sønn

15-åringen som ble utsatt for grov vold av sin far har kjempet for Livet på Ullevål sykehus. I går måtte han gi tapt..

Dagbladet - 06 Nov 19 kl. 13:19

Jeg vil takke Innafor-redaksjonen

NRK-dokumentaren om nettverket av unge jenter på Instagram som deler bilder av selvskading og selvmordsforsøk, reiser debatten om hvordan vi kan forebygge at dette skjer. Da må vi tørre å snakke om Livet og døden, om hva det vil si å være menneske..

Dagbladet - 06 Nov 19 kl. 06:00

Noen barn i Norge går sultne til sengs

Fattigdommen preger hele oppveksten til et barn – helsen, skolegangen og hvordan barnet bor. Når Livet starter i motbakke..

Dagbladet - 06 Nov 19 kl. 06:00

Når Livet starter i motbakke

Det er en myte at ingen barn i Norge går sultne til sengs. Fattigdommen preger hele oppveksten til et barn – helsen, skolegangen og hvordan barnet bor..

Dagbladet - 03 Nov 19 kl. 13:04

Klokt om Livet etter terrorangrepet

«Amanda» handler om den unge mannens langsomme vei mot å ta på seg foreldreansvaret for niesen sin..

VG - 06 Nov 19 kl. 15:59

Matros på «Helge Ingstad»: Visste ikke om vi ville overleve

Pål André Gustavson (22) kjempet for Livet på «Helge Ingstad». Erfaringen ga ham en mestringsfølelse han ikke hadde tidligere..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt