Linde

Tuesday, 26 May, 11:20

Nyheter om Linde

Sortering: Relevans | Senaste
Dagbladet - 13 timer siden

Tegnells forgjenger:- Sverige gjør feil

Sveriges forrige statsepidemiolog, Annika Linde, har støttet Tegnell tidligere. Nå sier hun at Sverige burde ha stengt ned..

Dagbladet - 28 Apr 20 kl. 21:11

Svensk bønn: - Døm oss ikke for tidlig

Sveriges utenriksminister Ann Linde sier at det for tidlig å dømme Sveriges måte å håndtere coronaviruset..

NRK - 15 Apr 20 kl. 11:19

Lager ren oksygen fra Groruddalen

Linde Gas, som ligger i Groruddalen i Oslo, suger inn 18.000 kubikkmeter luft i timen og gjør det om til medisinsk oksygen til 90 prosent av offentlige sykehus i Norge. Gasselskapet har under pandemien bygd opp et lager større enn normalt..

NRK - 25 Feb 20 kl. 09:22

Sverige krever at Gui settes fri

Sveriges utenriksminister Ann Linde krever at Kina setter den svenske forleggeren Gui Minhai fri. Gui er dømt til 10 års fengsel for å ha delt informasjon med en fremmed makt. Gui har utgitt kritiske bøker om kinesiske myndigheter..

NRK - 10 Jan 20 kl. 15:21

Vil opptrappe diplomatiet i Iran

Sveriges utenriksminister, Ann Linde, sier hun vil be EU utnevne en spesialutsending til Persiabukta og Iran. – Det er viktig å trappe opp innsatsen for dialog i stedet for å havne i en voldsspiral, sa Linde da hun ankom Brussel fredag ettermiddag..

Aftenposten - 13 Jan 20 kl. 19:52

Alt var klart for å hente ut barna fra IS-leiren. Da svenske myndigheter kom, var de forsvunnet.

Krisen i Irak kan føre til at IS styrker seg. Det er en direkte trussel mot våre land, sier Sveriges utenriksminister Ann Linde..

NRK - 11 Jan 20 kl. 11:42

– Iran må ta fullt ansvar

Sveriges utenriksminister Ann Linde sier at det er viktig at utredningen om nedskytningen av passasjerflyet i Iran klargjør alle omstendigheter rundt hendelsen. I intervjuet med Sveriges Radio sa hun også at Iran må ta fullt ansvar for nedskytningen..

P4 - 08 Jan 20 kl. 13:57

- En tragedie

En familie på fire er blant de svenske statsborgerne som skal ha vært om bord på flyet som styrtet utenfor Iran i dag tidlig. Minst ti av de 176 som mistet livet i ulykken er fra Sverige, og Sveriges utenriksminister, Ann Linde, sier i ettermiddag at ulykken er forferdelig og at hun tenker på alle som er rammet. Det ukrainske passasjerflyet skulle til Kiev.

P4 - 22 Dec 19 kl. 19:35

Barn forsvunnet fra leir

Sverige skulle hente hjem foreldreløse barn fra al Hol-leiren i Syria. Men da de skulle hentes, hadde de forsvunnet, opplyser Sveriges utenriksminister Ann Linde i dag. Slektningene som hadde tatt hånd om barna i leiren ønsker ikke at de skulle til Sverige, og de hadde gjemt barna og seg selv, melder NTB.

NRK - 10 Oct 19 kl. 20:54

Sverige vil ha våpenboikott

Sveriges utenriksminister Ann Linde ønsker å få EU med på å forby eksport av våpen og forsvarsmateriell til Tyrkia. Utspillet fra Linde kommer etter at Norge torsdag besluttet å stanse ny eksport av militærutstyr til Tyrkia..

NRK - 05 Oct 19 kl. 12:33

Nord-Korea og USA forhandler

Forhandlere fra Nord-Korea og USA har startet atomforhandlingene i Sverige, det bekrefter sveriges utenriksminister Ann Linde på Twitter..

Aftenposten - 06 Oct 19 kl. 22:59

Tilbake som Moldes beste etter fem måneder på sidelinjen

Andreas Linde var Moldes klart beste spiller på Brann Stadion. Selv mener han både ham selv og MFK var heldige med marginene i kveld..

NRK - 10 Sep 19 kl. 15:39

Ny utenriksminister i Sverige

Ann Linde blir ny utenriksminister etter at det sist uke ble kjent at Margot Wallström trekker seg. Sosialdemokraten Linde kommer fra stillingen som handels og Norden-minister. Eva Nordmark (S) er utpekt til ny arbeidsminister etter Ylva Johansson..

Aftenposten - 08 Sep 19 kl. 17:00

Molde-keeperen endelig tilbake fra skade: I kveld gjør han comeback

Andreas Linde (26) står i mål når Molde 2 møter serielederen i 3.-divisjon..

Aftenposten - 08 Sep 19 kl. 21:02

Her er Molde-spilleren i aksjon for første gang siden mai: – Jeg er tilbake «i hundre»

Andreas Linde (26) melder seg klar for eliteseriespill igjen etter skadeavbrekket..

Aftenposten - 08 Sep 19 kl. 17:00

Molde-keeperen endelig tilbake fra skade: Gjorde comeback søndag

Andreas Linde (26) sto i mål da Molde 2 møtte serielederen i 3.-divisjon..

VG - 07 Sep 19 kl. 12:07

Barnas store skilsmissebok - Bokanmeldelse: Heidi Linde: «Olivias liv. Annenhver uke»

Heidi Lindes ny barneroman er en følelsesmessig guide til skilsmissebarntilværelsen som fortjener mange lesere i alle aldre..

Aftenposten - 25 Aug 19 kl. 21:00

I stedet for å ta til gatene sammen, skylder vi på oss selv | Minda Drangsholt Linde

Det som kunne blitt et raserianfall i gatene, blir i stedet et samfunnsopprør på individnivå..

Aftenposten - 12 Jul 19 kl. 17:16

Linde forlenger med MFK

Sisteskansen blir i Molde ut 2021..

Aftenposten - 05 Jun 19 kl. 16:08

Molde-keeperen må opereres: Linde ute på ubestemt tid

Andreas Linde blir operert for meniskskade torsdag. I verste fall er han ute av spill i flere måneder..

NRK - 18 Sep 18 kl. 19:09

Tøff utspørring av Polen i EU

Polen ble i dag spurt ut for annen gang av EU-partnerne om landets kontroversielle domstolsreform. Ifølge Sveriges EU-minister Ann Linde måtte Polen tåle krass kritikk og «svært tøffe spørsmål» fra de øvrige medlemslandene..

NRK - 04 Jun 18 kl. 09:36

Brannsjef kritisk til togtunnel

Brannvesenet kan ikkje kome fram til ein brann eller ulukke som skjer meir enn 200 meter inn i den nye Ulrikstunnelen, seier brannsjef Leif Linde i Bergen. I eit brev til Bane Nor retter han krass kritikk mot beredskapsplanane for tunnelen..

E24 - 31 May 18 kl. 18:42

– Tydelig at det er «America first»

EU-landene raser mot USAs innføring av toll på stål og aluminium. – Tydelig at det er «America first», sier Sveriges EU- og handelsminister Ann Linde..

VG - 19 Nov 17 kl. 19:54

Linde med strafferedning – «feil spiller» tok straffen

LILLESTRØM (VG) (Lillestrøm-Molde 0-1) I dag kan Ole Gunnar Solskjær takke sin svenske keeper Andreas Christopher Linde (24) for at laget hans fortsatt ligger an til å bli best - bak suverene Rosenborg..

VG - 19 Nov 17 kl. 19:54

Linde reddet poengene for Molde

LILLESTRØM (VG) (Lillestrøm-Molde 0-1) I dag kan Ole Gunnar Solskjær takke sin svenske keeper Andreas Christopher Linde (24) for at laget hans fortsatt ligger an til å bli best - bak suverene Rosenborg..

Hegnar.no - 22 Sep 17 kl. 06:48

Lillestrøm til cupfinalen etter storseier mot Molde

En gedigen keepertabbe av Moldes Andreas Linde bidro til at Lillestrøm vant 3-0 og tok seg til cupfinalen mot Sarpsborg..

VG - 21 Sep 17 kl. 20:49

Molde-keeperens tabbe åpnet Lillestrøms vei til cupfinale: – Utrolig at den går inn

MOLDE (VG) (Molde – Lillestrøm 0-3) Her glipper det for Molde-keeper Andreas Linde – og Lillestrøm-spesialiteten med sene scoringer sender klubben til sin 13. cupfinale..

NRK - 08 Aug 17 kl. 19:30

Svensk minister fikk pulverbrev

Den svenske miljøministeren Karolina Skog mottok i dag et brev som inneholdt en form for pulver. Samtidig skal EU- og handelsminister Ann Linde, som bor i samme område, ha fått et trusselbrev. Sikkerhetspolitiet bekrefter saken, melder Expressen..

NRK - 10 Mar 17 kl. 13:27

Hodnes advokat: Krever erstatning

Frisør Merete Hodne vil som varslet kreve erstatning fra revygruppa Løgnaslaget. Det bekrefter hennes advokat Linde Ellefsen Eide til NRK. Hvor mye Hodne vil kreve er ennå ikke avgjort..

NRK - 10 Mar 17 kl. 13:25

Hodnes advokat: – God kjennelse

– Vi mener det er en god kjennelse. Retten har tatt tid til å vurdere kravet til Hodne på en god måte. Det er god å se at retten langt på vei gir henne medhold i at å bruke ordet «nazi» er ikke ok, sier Hodnes advokat Linde Ellefsen Eide til NRK..

Dagbladet - 14 Feb 17 kl. 01:20

Sverige flyr i flint over dette bildet: - Walk of shame

Handelsminister Ann Linde tok på seg sjal da hun dro til Iran. Det høster voldsom respons..

Klartale - 14 Feb 17 kl. 08:58

Får kritikk for å bruke sjal i Iran

Svenske politikere besøkte Iran. Da dekket handelsminister Ann Linde seg til..

Aftenposten - 20 Nov 16 kl. 21:15

Lær oss privatøkonomi på skolen. La oss slippe å havne på Luksusfellen. | Linde G. Tvedt

Si ;D-innlegg: Som ung voksen forventes det at jeg kan så mye jeg aldri har lært..

NRK - 25 May 16 kl. 11:15

Nye ministre i Sverige

Flere nye ministre i Stefan Löfvens regjering ble presentert av den svenske statsministeren onsdag. Peter Eriksson og Karolina Skog fra Miljöpartiet får plass i regjeringen. Det gjør også Ann Linde fra Socialdemokraterna, opplyste Löfven..

P4 - 25 May 16 kl. 11:40

Regjeringsendringer i Sverige

Den svenske statsministeren Stefan Löfven gjorde i dag flere endringer i sin regjering. Etter at boligministeren måtte gå etter flere kontroversielle uttalelser om IS og jøder utnevnte Löfven i dag tre statsråder. Peter Erikssom blir ny boligminister, Ann Linde ny EU- och handelsminister og Karolina Skog ny miljøminister.

P4 - 19 May 16 kl. 17:39

Tiltalt for å ha tappet 67 millioner kroner fra selskap

En 55 år gammel mann er tiltalt for blant annet å ha tappet over 60 millioner kroner fra selskapet Linde-Group. I alt fem personer er tiltalt i saken, som også inneholder skattesvik og momsbedrageri, skriver Dagens Næringsliv. Fire av de tiltalte risikerer å miste retten til å ha ledende roller i selskaper eller å stifte selskaper..

P4 - 29 Apr 16 kl. 23:15

-Tøff dag på jobben

Det har vært en tøff dag på jobben for redningsmannskaper i forbindelse med helikopterulykken på Turøya utenfor Bergen i dag. Blant annet har 15 dykkere har vært i sjøen og bidratt i redningsaksjonen og søk etter omkomne. Varabrannsjef Leif Linde sier til Bergens Tidende at de er trente på slike oppdrag men at en slik ulykke utsetter dem for traumatiske opplevelser..

VG - 01 Apr 16 kl. 20:52

Målfest da Eidur Gudjohnsen (37) fikk sin første Molde-scoring

MOLDE (VG) (Molde – Lillestrøm 4-2) Til tross for nye tabber av keeper Andreas Linde, sikret Eidur Gudjohnsen og co. tre poeng mot seiersløse Lillestrøm..

Aftenposten - 15 Aug 15 kl. 21:22

Heidi Linde har skrevet et lett portrett av velferdslandet

Linde skriver morsomt og rørende, men når ikke helt opp til sine ambisjoner..

VG - 09 Aug 15 kl. 21:55

Keeper-Linde: Jeg blir vel å se det her på YouTube i fremtiden

SKIEN (VG) (Odd - Molde 2-2) Molde-keeper Andreas Linde (22) regner med stjernestaus umiddelbart etter seriedebuten - men ikke helt som han hadde tenkt..

VG - 09 Aug 15 kl. 21:55

Drillo: - Noe av det rareste jeg har sett

SKIEN (VG) (Odd - Molde 2-2) Det ble en minneverdig ligadebut for Molde-keeper Andreas Linde (22). Men ikke utelukkende av den gode sorten..

VG - 09 Aug 15 kl. 21:55

Klønete keeper-utvisning kostet Molde seieren

SKIEN (VG) (Odd - Molde 2-2) Odd og Molde eide hver sin omgang og ikke ett poeng hver i en kamp som kommer til å bli husket for Molde-keeper Andreas Christopher Linde klønete utvisning da Jone Samuelsen gjemte seg bak ryggen hans..

NRK - 27 Jan 15 kl. 21:10

Molde henter svensk keeper

Den svenske U21-landslagskeeperen Andreas Linde (21) går fra Helsingborg til Molde. Fortsatt er det usikkert om Norges førstekeeper Ørjan Nyland (bildet) forsvinner til utlandet før overgangsvinduet stenger denne uken..

NRK - 27 Dec 14 kl. 11:57

– Ble litt overrasket av avtalen

Statsviter Jonas Linde ble overrasket da Löfven la fram samarbeidsavtaleen med de borgerlige. – De har en tradisjon for sterke blokker i Sverige, samtidig som de har samtaler på tvers av dem. Det blir interessant å se hvordan dette nå blir påvirket, sier Linde.

Aftenposten - 15 Oct 14 kl. 16:56

Jakter to personer etter gullsmed-ran i Halden

Politiet i Østfold leter etter to menn etter at gullsmedforretningen Ottar Linde-Nielsen i Storgata i Halden ble ranet onsdag ettermiddag..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt