Lillehammer

Fredag, 07 August, 20:35

Nyheter om Lillehammer

Sortering: Relevans | Senaste
P4 - 22 juli 20 kl. 17:23

To smittet på Lillehammer

To personer på Lillehammer har fått påvist koronasmitte. Begge nettopp har vært i utlandet, skriver avisa Gudbrandsdølen Dagningen. Ifølge kommuneoverlegen har de to hatt lite kontakt med andre, og det har vært drevet god smittesporing..

NRK - 22 juli 20 kl. 15:25

To nye koronasmittede i Lillehammer

Det er nå registrert to nye koronasmittede i Lillehammer. Begge har nettopp vært i utlandet, melder Gudbrandsdølen Dagningen. Kommuneoverlegen sier at de har hatt lite kontakt med andre, og at det har vært drevet god smittesporing..

NRK - 19 juli 20 kl. 23:12

Brann i enebolig på Lillehammer

Alle beboerne kom seg ut da det begynte å brenne i en enebolig i Vårsetergrenda på Lillehammer søndag kveld. Nædetatene er på stedet, opplyser politiet i Innlandet..

P4 - 04 aug. 20 kl. 06:26

Brann i stasjonsbygning i Moelv

Det brenner i en stasjonsbygning på Moelv stasjon i Innlandet. Det opplyser politiet, som fikk melding om brannen rett før klokken halv seks. Togtrafikken er sperret forbi stedet, og et tog fra Lillehammer måtte snu.

P4 - 18 juli 20 kl. 06:58

Bilfører omkom i Lillehammer

En mann i begynnelsen av 20-årene mistet livet i en trafikkulykke i Lillehammer i natt. Bilen hans kjørte av veien og havnet på taket i veibanen, opplyser politiet i Innlandet til NTB. Ulykken skjedde på en relativt rett strekning på Øverbygdsvegen litt etter klokken halv ett, og politiet vet foreløpig lite om årsaken.

P4 - 27 juli 20 kl. 13:39

Savnet mann funnet død

En mann i 70-årene som ble meldt savnet i Østre Gausdal nord for Lillehammer er funnet omkommet. Mannen ble meldt savnet i går. De pårørende er varslet..

P4 - 27 juli 20 kl. 17:49

Reddet fire hoteller

Fire av hotellene i Maribel-kjeden er reddet. For snart to uker siden kom beskjeden om at konsernet som driver over 50 First- og Moxy-hoteller i Norge var konkurs. Nå er det klart at et selskap tar over First-hoteller i Oslo, Lillehammer og Ålesund, melder E24.

NRK - 22 juli 20 kl. 21:30

Brann på Tretten

Det er brann i ein låve på Tretten. Ifølgje politiet er det full fyr i bygningen. Naudetatane er på veg til staden, inkludert brannvesen frå Øyer og Lillehammer.

NRK - 20 juli 20 kl. 00:24

En person lettere brannskadd

En person er sendt til legevakta på Lillehammer etter brann i kjelleren på en enebolig i Vårsetergrenda søndag kveld. I alt åtte personer kom seg ut av huset da det begynte å brenne i kjelleretasjen, opplyser politiet i Innlandet..

P4 - 20 juli 20 kl. 05:10

En sendt til legevakt etter boligbrann

En person er sendt med lettere skader etter en brann i en bolig i Lillehammer i går kveld. Brannen oppstod i en kjellerleilighet, åtte personer ble evakuert som følge av brannen. Beboeren fikk brannskader i forsøket på å slukke brannen..

NRK - 18 juli 20 kl. 03:11

Mann omkom i trafikkulykke

En mann i begynnelsen av 20-årene er omkommet i en trafikkulykke i Lillehammer. Pårørende er varslet, opplyser politiet i Innlandet. Ulykken skjedde på Øverbygdsvegen nær Biri klokken 00.

P4 - 23 juni 20 kl. 08:07

Fortsatt flomfare

Flomfaren er fortsatt stor flere steder. NVE opprettholder oransje farenivå for Gudbrandsdalslågen, Ottadalen og Sjoa, deler av Nordland og vestlige deler av Sør-Norge. Flere elver har høyere vannføring.

NRK - 21 juni 20 kl. 00:38

Mann til sykehus etter kajakkvelt

En mann i 40-årene er sendt til Lillehammer sykehus for behandling med ukjent skadeomfang etter to personer veltet med kajakk I Gudbrandsdalslågen. Hendelsen skjedde ved Harpefoss i Sør-Fron ved 22-tiden lørdag kveld..

NRK - 17 juni 20 kl. 15:47

Døde i tilhengerulykke

En eldre mann som fikk en tilhenger over seg i forrige uke, døde av skadene. Det opplyser politiet. Ulykken skjedde på mannens eiendom på Lillehammer..

VG - 18 juni 20 kl. 08:09

10-åring ble tatt av strømmen – reddet av Kjersti (36) og Daniel (16)

Heltemodig innsats fra Kjersti Tangen (36) og Daniel Mæhlum (16) reddet en mulig drukningsulykke ved Jørstadmoen like utenfor Lillehammer tirsdag..

NRK - 14 juni 20 kl. 03:14

Ble kuttet med glass i ansiktet

På et utested på Lillehammer måtte politiet ordne opp i en voldshendelse mellom to personer. En person ble påført kutt i ansiktet med knust glass, og har blitt fraktet til legevakt. Gjerningspersonen ble pågrepet og kjørt i arresten på Hamar..

P4 - 14 juni 20 kl. 07:24

Mange henvendelser til politiet

Det har vært en travel natt for politiet over hele landet. Flere politidistrikt melder om slåsskamper og festbråk, flere har også hatt problemer med å svar på alle henvendelsene som har kommet inn. På et utested på Lillehammer ble en person påført kutt i ansiktet med knust glass etter en voldshendelsen.

Klartale - 29 mai 20 kl. 20:32

Åpner museer for folk igjen

Teknisk Museum i Oslo lokker med utstilling om regjerings-kvartalet. Lillehammer tar imot folk på Maihaugen. Nå åpner museene dørene igjen..

Aftenposten - 24 mai 20 kl. 20:46

Traktorfører alvorlig skadd i ulykke på Biristrand

Føreren av en traktor er brakt til sykehuset i Lillehammer med alvorlige skader etter at traktoren veltet på et jorde på Biristrand i Gjøvik..

NRK - 24 mai 20 kl. 20:31

Alvorlig skadd i traktorvelt

Fører av en traktor ble alvorlig skadd da traktoren velta på Biristrand i Innlandet i kveld. Sjåføren er sendt til sjukehuset i Lillehammer..

NRK - 23 mai 20 kl. 15:01

Nær 900 kunder mistet strømmen

17 lyn slo ned i Lillehammer-området i 14:30-tiden i dag, og i Gausdal mistet nær 900 kunder strømmen etter lynnedslag. – Utbedring pågår, og vi beklager de ulemper det medfører, melder Eidsiva Nett..

Aftenposten - 21 mai 20 kl. 18:51

Tre norske byer plukket ut til å arrangere verdenscup – forutsetter ja fra myndighetene

Det ligger an til langrennsåpning i november og tre verdenscuprenn på Lillehammer i desember. Men da må skiforbundet få «ja» fra myndighetene innen 15. juni..

P4 - 21 mai 20 kl. 09:27

Butikker er mer kreative

Koronakrisen har trolig endret måten butikker driver på for alltid. Det tror daglig leder i Lillehammer Sentrum, Wenche Haug Almestrand. Mange har tatt i bruk hjemkjøring, mens andre har innført drive through for varer.

VG - 17 mai 20 kl. 15:35

17-mai toget som kom til folket

Lillehammer (VG) - Kan ikke folket gå i 17.mai-tog. Ja, da får heller toget komme til folket.

E24 - 13 mai 20 kl. 19:54

Ikke siden OL på Lillehammer har staten hatt et slikt underskudd

Svært mye renner ut og mindre enn vanlig kommer inn i statskassen. For første gang siden 1994 vil statsbudsjettet og Oljefondet samlet sett gå med underskudd..

NRK - 17 april 20 kl. 07:37

Nytt korona-dødsfall i Lillehammer

Ytterligere en person i Lillehammer er død etter å ha blitt smittet med koronaviruset. Den døde var en eldre pasient ved Lillehammer helsehus, bekrefter kommuneoverlege Morten Bergkåsa til NRK. Dette er det andre koronadødsfallet ved helsehuset..

NRK - 24 april 20 kl. 19:22

To menn skadd i knivslagsmål

To menn er sendt til sykehus i Lillehammer med uavklarte skader etter et slagsmål på Vinstra. Det ble brukt både kniv og slagvåpen i slåsskampen. Begge er kjørt til sykehus i Lillehammer med uavklarte skader.

NRK - 09 april 20 kl. 12:25

Første dødsfall på Lillehammer

En beboer ved Lillehammer helsehus døde onsdag som følge av koronaviruset. Det skriver Gudbrandsdølen Dagningen som har vært i kontakt med kommunen. Det er det første dødsfallet på Lillehammer som følge av virusepidemien..

NRK - 09 april 20 kl. 12:25

VG: Første dødsfall på Lillehammer

En beboer ved Lillehammer helsehus døde onsdag som følge av koronaviruset. Det skriver VG. Det er det første dødsfallet på Lillehammer som følge av virusepidemien..

NRK - 19 april 20 kl. 17:07

Død person funnet i Lillehammer

En død person er funnet utendørs ved elva Åretta i Lillehammer. Politiet tror det kan dreie seg om en person som har vært savnet siden desember. Politiet opplyser at de ikke har mistanke om at det har skjedd noe kriminelt..

P4 - 17 april 20 kl. 08:35

Koronadødsfall i Lillehammer

Lillehammer har fått sitt andre koronadødsfall. Det bekrefter kommunen, som ikke gir noen opplysninger om avdøde. Totalt er nå 153 personer med koronasmitte døde i Norge..

P4 - 19 april 20 kl. 16:52

Død person funnet ved elv

En død person er funnet ved elva Åretta på Lillehammer i Innlandet. Politiet undersøker om vedkommende kan være den samme som har vært savnet fra Lillehammer siden desember 2019. Politiet opplyser at personen har ligget lenge på stedet.

E24 - 02 mai 20 kl. 13:34

Namsmannen pantsatte boligen hennes uten å si noe til Gunn-Saimi

Lillehammer (E24): Gunn-Saimi ble ikke informert da namsmannen tok pant i eneboligen hennes. Hun skulle ikke få vite at hennes mangeårige ektemann hadde tatt opp mange millioner i forbrukslån..

NRK - 17 april 20 kl. 07:37

Nytt dødsfall i Lillehammer

No er totalt to personar i Lillehammer døde etter å ha vore smitta med koronaviruset. Kommunen meldte på sine nettsider at ein person døydde 16. mars.

P4 - 09 april 20 kl. 12:45

Første dødsfall i Lillehammer

Det er nå registrert to nye koronarelaterte dødsfall på sykehjem i Norge. En beboer ved Lillehammer helsehus døde etter å ha blitt smittet, det er det første dødsfallet i Lillehammer kommune knyttet til viruset, skriver GD. I Drammen døde en eldre person på et sykehjem.

Aftenposten - 24 april 20 kl. 21:52

To menn skadet i knivslagsmål på Vinstra

To menn er sendt til sykehus i Lillehammer med uavklarte skader etter et slagsmål på Vinstra. Det ble brukt både kniv og slagvåpen i slåsskampen..

NRK - 23 april 20 kl. 13:48

Krise for Swix

Selskapet Brav, som blant annet eier Swix i Lillehammer, frykter at de vil miste 300 millioner kroner i omsetning på grunn av koronakrisen. Direktør Espen Falck Engelstad sier til GD at de har en dialog med banken og frykter ikke konkurs..

P4 - 22 april 20 kl. 13:51

Savnet mann som ble funnet død

Det var den 65 år gamle mannen som ble meldt savnet i desember i fjor som søndag ble funnet ved elva Åretta i Lillehammer. Det bekrefter politiet. De mistenker foreløpig ikke at det har skjedd noe kriminelt, men avventer flere rapporter..

P4 - 17 april 20 kl. 10:48

Fem dødsfall i dag

Det er nå fem koronarelaterte dødsfall som er meldt inn i Norge i dag. Nå i formiddag opplyser Stavanger Universitetssjukehus at en person mellom 70 og 80 år er død. Flere opplysninger er ikke kjent.

NRK - 13 april 20 kl. 01:16

Branntilløp på helseinstitusjon

Det har vært branntilløp på et rom på en helseinstitusjon på Lillehammer. Fem eldre ble evakuert til en annen del av bygget. De blir nå sjekket av helsepersonell.

E24 - 30 mars 20 kl. 12:22

Konkurransetilsynet vurderer å ta i bruk kriselov – har ikke vært brukt siden Lillehammer-OL

Tilsynet advarer leverandører som forsøker å utnytte coronakrisen..

P4 - 30 mars 20 kl. 21:38

Dovrebanen åpnet igjen

Trafikken på Dovrebanen er nå gjenopptatt etter at et godstog sporet av ved Bergseng stasjon på fredag. Sporet er åpnet for trafikk mellom Moelv og Lillehammer, men man må fortsatt regne med forsinkelser, melder BaneNor..

NRK - 27 mars 20 kl. 13:58

Avsporing på Dovrebanen

Eit godstog har spora av på Dovrebanen mellom Moelv og Lillehammer. Det er ingen personskadar, men trafikken er stengd på strekninga. Bane Nor veit førebels ikkje kor lenge banen vil vere stengd..

VG - 10 mars 20 kl. 23:05

Russetreff på Lillehammer avlyses - Kongeparken usikkert

Det store landstreffet for russ på Lillehammer blir etter alt å dømme avlyst, for å begrense spredningen av coronasmitte..

VG - 10 mars 20 kl. 23:05

Går mot at russetreff på Lillehammer avlyses - Kongeparken usikkert

Det store landstreffet for russ på Lillehammer blir etter alt å dømme avlyst, for å begrense spredningen av coronasmitte..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt