Lege

Monday, 26 September, 18:29

Nyheter om Lege

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 21 sep 22 kl. 12:58

Derfor skapte «kvinnehelse»-klinikken reaksjoner

Tre kjente kvinner kom med en nyhet forrige uke. De starter en skjønnhets-klinikk. Det er Pia Tjelta, Vanessa Rudjord og Synnøve Skarbø som kom med nyheten.

Dagbladet - 14 sep 22 kl. 12:56

Tv-Lege avkrefter spekulasjon

Fans mener de har funnet ut hva som feiler kong Visery. Tv-Lege avkrefter det..

NRK - 08 sep 22 kl. 10:08

Overgrepssiktet Lege har utført 1.522 gynekologiske undersøkelser siden 2014

Den overgrepssiktede Legen i Nord-Trøndelag har gjennomført dobbelt så mange gynekologiske undersøkelser som sin kvinnelige kollega, skriver Trønder-Avisa. Legen har siden 2014 gjennomført i alt 1.522 gynekologiske undersøkelser.

NRK - 08 sep 22 kl. 10:08

Overgrepssikta Lege har utført 1.522 gynekologiske undersøkingar sidan 2014

Den overgrepssikta Legen i Nord-Trøndelag har gjennomført dobbelt så mange gynekologiske undersøkingar som den kvinneLege kollegaen sin, skriv Trønder-Avisa. Legen har sidan 2014 gjennomført i alt 1.522 gynekologiske undersøkingar.

NRK - 30 aug 22 kl. 13:36

Lege får kritikk

En Lege på Sunnmøre får kritikk for å ha skrevet ut for mye smertestillende medisiner til flere pasienter. Ifølge Statsforvalteren har Legen manglet kontroll over utskrivinga, og med det risikert at pasientene ble avhengige av tablettene. Legen får også kritikk for manglende journalføring.

Klartale - 12 timer siden

Synes du det er mange rundt deg som snufser nå?

Host.Kremt.Snufs.

NRK - 26 aug 22 kl. 12:05

Apekopper klassifiseres som allmennfarlig smittsom sykdom

For å stoppe utbruddet i Norge, forskriftsfester Helse- og omsorgsdepartementet apekopper som en allmennfarlig smittsom sykdom, skriver Helse- og omsorgsdepartementet i en pressemelding. – Vi har i sommer sett en økning i antall personer som er smittet av apekopper. Det er viktig med tiltak for å stoppe det pågående utbruddet.

NRK - 23 timer siden

Barn påkjørt av bil i Drammen

Et barn er påkjørt av bil i Drammen, melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter. Skadeomfanget er ukjent. En Lege er på stedet og politiet er på vei..

NRK - I førrgår: 16:50

Jonas Gahr Støre takker Svindal

Statsminister Jonas Gahr Støre takker den tidligere alpinisten Aksel Lund Svindal for åpenheten om sin kreftsykdom. – Aksel følte en endring i kroppen, oppsøkte Lege, fikk beskjed om at han hadde testikkelkreft og rask behandling på sykehus. Han skriver at menn bør bli flinkere til å snakke om egen helse.

VG - 23 sep 22 kl. 08:48

Kjendisklinikk-Lege Karim Sayed om stormen: – Det satte fyr på hele Norge

Det som skulle bli en storsatsing, endte som et synkende skip. Igjen står klinikkeier Karim Sayed: – Vi har noe å bevise, det vet jeg..

Klartale - 21 sep 22 kl. 15:45

De skal lede TV-aksjonen i år

Hvert år er det en stor innsamling på TV. Den blir kalt TV-aksjonen, og det blir samlet inn penger til et godt formål.Anne Rimmen skal være med å lede programmet for andre året på rad.

NRK - 21 sep 22 kl. 14:28

Kaveh Rashidi skal lede TV-aksjonen

Lege Kaveh Rashidi, Anne Rimmen og Mikkel Niva skal lede TV-aksjonen 23. oktober. Pengene skal gå til Leger Uten Grenser og forskningsorganisasjonen DNDI.

E24 - 20 sep 22 kl. 17:26

Vanessa Rudjord, Synnøve Skarbø og Pia Tjelta trekker seg fra skjønnhetsklinikk

Lege Karim Sayed tar over aksjene og de økonomiske forpliktelsene i selskapet..

NRK - 20 sep 22 kl. 17:12

Trekker seg fra Nomi

Vanessa Rudjord, Pia Tjelta og Synnøve Skarbø trekker seg fra Nomi AS. Det melder selskapet i en pressemelding. – Vi er lei oss for måten begrepet kvinnehelse ble brukt i forbindelse med lanseringen.

VG - 20 sep 22 kl. 17:17

Vanessa Rudjord, Synnøve Skarbø og Pia Tjelta trekker seg fra skjønnhetsklinikk

Ansvarlig Lege Karim Sayed tar over aksjene og de økonomiske forpliktelsene i selskapet..

VG - 20 sep 22 kl. 17:17

Vanessa Rudjord, Synnøve Skarbø og Pia Tjelta trekker seg fra skjønnhetsklinikk

Ansvarlig Lege Karim Sayed tar over aksjene og de økonomiske forpliktelsene i selskapet..

E24 - 20 sep 22 kl. 17:16

Vanessa Rudjord, Synnøve Skarbø og Pia Tjelta trekker seg fra Nomi Oslo AS

Ansvarlig Lege Karim Sayed tar over aksjene og de økonomiske forpliktelsene i selskapet..

VG - 20 sep 22 kl. 17:17

Pia Tjelta, Vanessa Rudjord og Synnøve Skarbø trekker seg fra skjønnhetsklinikk

Lege Karim Sayed tar over aksjene og de økonomiske forpliktelsene i selskapet..

NRK - 20 sep 22 kl. 17:12

Trekker seg fra skjønnhetsklinikk

Vanessa Rudjord, Pia Tjelta og Synnøve Skarbø trekker seg fra Nomi AS. Det melder selskapet i en pressemelding. – Vi er lei oss for måten begrepet kvinnehelse ble brukt i forbindelse med lanseringen.

NRK - 20 sep 22 kl. 15:14

Skjerpet straff for kaptein og Lege etter smitteutbruddet på MS «Roald Amundsen»

Kapteinen og Legen fikk ikke medhold av tingretten i rettssaken etter det omfattende koronasmitteutbruddet på Hurtigrutens cruiseskip sommeren 2020. – Begge de to er dømt i henhold til siktelsen, opplyser statsadvokat i Troms og Finnmark, Jørn Bremnes til NRK..

NRK - 19 sep 22 kl. 17:02

Kista med dronning Elizabeth er no ved Windsor Castle

Kista med dronning Elisabeth er no ved Windsor Castle. 250.000 menneske er ved Windsor for å følgja prosesjonen.

Dagbladet - 18 sep 22 kl. 22:55

Brutal valgkamp: - Døde nesten

I en av de mest dramatiske valgkampene i USA kjemper den slagrammete demokraten John Fetterman mot Oprah Winfreys tidligere TV-Lege, Mehmet Oz..

VG - 13 sep 22 kl. 20:22

Varslet om kommuneoverLegen: – Du stoler på en Lege

TRØNDELAG (VG) To av kvinnene som har varslet om kommuneoverLegen forteller om sine opplevelser. – Det er det første jeg tenker på når jeg våkner, sier en av dem..

NRK - 13 sep 22 kl. 09:17

FlekkefjordLege frifinnes - politiet anker ikke

Politiet anker ikke frifinnelsen av Lege Jerlan Omarchanov. Politiadvokat Hans Olav Røyr sier de tar tingrettens dom til følge. Han la ned påstand om 18 dagers fengsel for Legen etter en feiloperasjon i 2019.

Klartale - 08 sep 22 kl. 08:40

Vitamin D hjelper ikke mot korona

Tran har vitamin D i seg. Forskere har sjekket om tran beskytter mot korona. Svaret er nei.

NRK - 08 sep 22 kl. 00:46

Ny studie: Tran beskytter ikke mot covid

Å ta tran, som inneholder vitamin D, beskytter verken mot koronavirus, alvorlig korona eller andre luftveisinfeksjoner. – Vi er sikre på at konklusjonen er korrekt, og det er en skuffende konklusjon. Det hadde vært mye bedre for alle om det hadde vært slik at å ta tran, eller vitamin D, hver dag beviselig beskytter mot covid-19.

NRK - 02 sep 22 kl. 18:45

Kaveh Rashidi fikk skamløsprisen

Skamløsprisen 2022 ble i kveld tildelt til Lege, skribent og foredragsholder Kaveh Rashidi. Stiftelsen Sex og samfunn har siden 2016 år delt ut Skamløsprisen. Den skal gå til personer som gjennom sitt engasjement har løftet fram skambelagte områder innen seksualitet og skapt en positiv debatt omkring temaet.

NRK - 01 sep 22 kl. 21:11

Flere kvinner skal ha blitt «dopet ned» av Lege

Flere kvinner sier de ble dopet ned av en kommuneoverLege som nå er siktet for å ha misbrukt stillingen sin til å få seksuell omgang. KommuneoverLegen nekter straffskyld. Det var kommunedirektøren som fikk kunnskap om «graverende opplysninger» og kontaktet politiet..

NRK - 31 aug 22 kl. 09:37

Omarchanov er frifunnet

Lege Jerlan Omarchanov i Flekkefjord er frifunnet i retten. Det melder Lister 24. Omarchanov var tiltalt for brudd på helsepersonelloven etter en feiloperasjon i Kristiansand i 2019.

Klartale - 29 jun 22 kl. 06:00

Nå starter en ny kamp for amerikanske kvinner

Amerikanske kvinner har hatt lov til å ta abort i over 50 år. Men nå har det endret seg. Det skjedde etter at høyesterett endret en kjennelse.

Aftenposten - 27 aug 22 kl. 18:47

Det er 60 år siden Algerie ble uavhengig. Nå er Macron på besøk for å Lege gamle sår.

På agendaen står også energikrisen i Europa. Kan løsningen ligge i Algerie?.

NRK - 26 aug 22 kl. 14:24

Ber om 18 dagers fengsel for Lege

Aktor Hans Olav Røyr legger ned påstand om 18 dagers ubetinget fengsel for den tiltalte Legen Jerlan Omarchanov. Legen har feiloperert flere titalls pasienter, men det er bare en av feiloperasjonene som ikke er forelda, ifølge politiet. – Straffeutmålingen gjelder denne saken alene, ikke de andre sakene han ikke er tiltalt for, sier Røyr.

NRK - 26 aug 22 kl. 10:07

Håndekspert kritiserer behandling

– Kvaliteten på operasjonen var dårlig, og vitner om inkompetanse. Det sier en av norges fremste eksperter innen håndkirurgi, Hebe Desiree Kvernmo, som i dag vitner i rettssaken mot Lege Jerlan Omarchanov. Han er tiltalt for å ha feilbehandlet pasient Svein Are Auestad, som kom til sykehuset i Kristiansand med en alvorlig håndskade.

NRK - 26 jul 22 kl. 05:02

Lege siktet for grov voldtekt av barn via nettet

En Lege i 50-årene er siktet for grov voldtekt av sju barn via nettet, og for seks andre voldtektsforsøk, melder Bergensavisen. Mannen skal ha betalt og gitt instrukser via nettet til sine utenlandske kontakter til å forgripe seg på barn, mens det filmet og overført til mannens PC. Flere av ofrene er ikke identifisert, men er oppgitt å være seks til tolv år gamle, skriver avisen.

NRK - 25 aug 22 kl. 12:24

Uendra på Fifa-rankinga

Noreg held seg på 36.-plass på den oppdaterte versjonen av Fifa-rankinga for menn. Brasil tronar framleis øvst.

NRK - 24 jul 22 kl. 23:26

Flere innlagt med metanolforgiftning på Sørlandet

Flere personer er søndag kveld lagt inn på Sørlandet sykehus med metanolforgiftning. De som får symptomer, oppfordres til å kontakte Lege så fort som mulig. De innlagte kommer fra Lindesnesregionen, opplyser Sørlandet sykehus på epost til NTB sent søndag.

NRK - 20 aug 22 kl. 15:01

Mette-Marit er smittet med korona

Kronprinsesse Mette-Marit er smittet med koronaviruset. Det melder kongehuset selv i en pressemelding. – Kronprinsessen har vanlige symptomer og følges opp av sin Lege, heter det i pressemeldingen..

NRK - 20 aug 22 kl. 15:01

Mette-Marit er smittet av korona

Kronprinsesse Mette-Marit er smittet med koronaviruset. Det melder kongehuset selv i en pressemelding. – Kronprinsessen har vanlige symptomer og følges opp av sin Lege, heter det i pressemeldingen.

Aftenposten - 16 aug 22 kl. 19:30

Er det blitt litt mye skjerm i sommer? Hjerneforskeren har syv råd til foreldre.

– Aller viktigst for foreldres digitale oppdragelse, er å begynne med seg selv, sier Lege og hjerneforsker Ole Petter….

Dagbladet - 16 aug 22 kl. 17:06

Trodde han var fyllesyk - hadde kreft

Tom Hunt (22) trodde han bare var sliten etter festen, men da han oppsøkte Lege fikk han en nedslående beskjed. Nå advarer han andre..

NRK - 16 aug 22 kl. 00:45

Ertzgaard ute av EM

EM-uttatte Lakeri Ertzgaard (midten) har testet positivt for korona og mister dermed mesterskapet i München. Friidrettsforbundets Lege, Ove Talsnes, sier de har hatt strenge smittevernregler under hele EM, men at det er tilnærmet umulig å gardere seg 100 prosent. Ertzgaard var tatt ut til det norske laget på 4x400 meter stafett.

NRK - 16 aug 22 kl. 00:45

Smitte i den norske troppen – Ertzgaard ute av EM

EM-uttatte Lakeri Ertzgaard har testet positivt for korona og mister dermed mesterskapet i München. Friidrettsforbundets Lege, Ove Talsnes, sier de har hatt strenge smittevernregler under hele EM, men at det er tilnærmet umulig å gardere seg 100 prosent. Ertzgaard var tatt ut til det norske laget på 4x400 meter stafett.

VG - 14 aug 22 kl. 11:21

Hvor mye skal vi tåle?

Da en Lege ble funnet død i sin egen klinikk i sommer, tok det østerrikske folket til gatene med lys og plakater. Det er et godt tegn..

NRK - 13 aug 22 kl. 19:08

Traktor veltet

En traktor veltet da den først mistet skuffen foran og deretter kjørte over den med det ene hjulet. Føreren er bevisst, men blør fra ansiktet. Lege er på stedet, ifølge politiet..

NRK - 12 aug 22 kl. 19:23

Salman Rushdie fortsatt i live

Salman Rushdie er fortsatt i live, bekrefter guvernøren i New York etter at forfatteren ble angrepet fredag. Rushdie «får den hjelpen han trenger» etter at han ble fløyet til sykehus, sier guvernør Kathy Hochul på en pressekonferanse fredag, melder BBC. Hun sier det pågår en innsats for å samle inn mer informasjon om gjerningsmannen som angrep Rushdie på et litteraturarrangement i delstaten.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com