Larvik

Lørdag, 19 September, 18:23

Nyheter om Larvik

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - 22 timer siden

Derfor forsvant avkjøringen til Larvik

Før staten brukte 5,2 milliarder kroner på ny E18 ved Larvik, kunne bilene kjøre av og på uansett om de kom sørfra eller nordfra. Det kan de ikke lenger..

NRK - 15 sep. 20 kl. 06:14

29-åring tiltalt for mordbrann

Han er tiltalt for forsøk på mordbrann etter at han skal ha satt fyr på en søppelkasse inntil en trebygning i Larvik. Flere personer sov i bygningen som brant i november 2019. Han skal også ha tent på Larvik bibliotek (bildet), som ble totalskadet..

NRK - 15 sep. 20 kl. 06:14

Tiltalt for forsøk på mordbrann

29-åringen er tiltalt for forsøk på mordbrann etter at han skal ha satt fyr på en søppelkasse ved en bygning i Larvik. Flere personer sov i bygningen som brant i november 2019. Han skal også ha tent på Larvik bibliotek (bildet), som ble totalskadet..

Aftenposten - 31 aug. 20 kl. 19:48

Nytt trenerteam i Larvik

Larvik Håndballklubb har hentet inn Are Ruud som hovedtrener for eliteserielaget, mens den mangeårige keeperstjernen Lene Rantala blir hans assistent..

VG - 26 aug. 20 kl. 16:07

Mann tatt på blodtrimmet elsykkel i Larvik

En mann i 50-årsalderen ble stanset av politiet i Larvik onsdag fordi han råkjørte på en trimmet elsykkel..

VG - 13 aug. 20 kl. 07:48

Fylkeskommunen vil ha slutt på voodoo-ritualer i Larvik

Vestfold og Telemark fylkeskommune vurderer å gå til politiet for å få slutt på det som kan være voodoo-ritualer på Istrehågan i Larvik..

NRK - 12 sep. 20 kl. 16:12

Avskiltet på stedet

Politiet fikk mye å sette fingeren på da de stanset en bilfører ved Faret i Larvik lørdag ettermidddag. Vedkommende hadde narkotika i bilen, føreren har ikke sertifikat og kjøretøyet var begjært avregistrert..

NRK - 12 sep. 20 kl. 09:50

Kulturhusene har tapt millioner

Kulturhus har tapt 150 millioner kroner så langt på koronapandemien. Det viser tall fra bransjeorganisasjonen Norske Kulturhus. Bølgen kulturhus i Larvik ligger man an til et underskudd på 6 millioner kroner i år, ifølge daglig leder Andreas Gilhuus..

NRK - 11 sep. 20 kl. 16:54

Rassikrer uten å stenge E18

Trafikken på E18 skal i størst mulig grad gå som normalt mens 30 fjell mellom Langangen og Drammen rassikres. Jobben blir gjort som følge av det store steinraset i Larvik i desember i fjor. Arbeidet er trolig ferdig i 2021..

Aftenposten - 03 sep. 20 kl. 13:42

Moldes nye håndballstjerne innestengt på hotellrommet i fem dager

Melanie Bak (26) gikk rett i karantene da hun kom til Molde fra Danmark. Derfor var hun ikke med da laget åpnet sesongen med seier mot Larvik..

Aftenposten - 02 sep. 20 kl. 22:20

Molde hentet «ukjent» spiller fra 1. divisjon. Her scorer hun sitt første mål.

Lone Vik (23) var Tor Odvar Moens første signering som Molde-trener. Mot Larvik viste hun hvorfor..

Aftenposten - 02 sep. 20 kl. 22:15

Søstrene er endelig skadefrie. Da kom det spesielle trikset for første gang på flere år.

Både Mona og Anniken Obaidli har vært ute med alvorlige kneskader de siste årene. De kronet storseieren mot Larvik med trikset de øvde inn for mange år siden..

Aftenposten - 01 sep. 20 kl. 14:06

Motstanderens trener hyller Molde-sjefen: – Han er en jeg ser opp til

Tor Odvar Moen har en stor stjerne i norsk og internasjonal håndball. Når gamleklubben Larvik venter onsdag, møter Moen en som omtaler ham som et stort forbilde..

NRK - 29 aug. 20 kl. 15:15

Tiltalt for narkosmugling

En dansk statsborger er tiltalt for smugling av kokain, hasj og 2,5 millioner kroner som var utbytte fra en straffbar handling inn i Norge, melder NTB. Ifølge tiltalen benyttet han danskebåten mellom Hirtshals og Larvik og Kristiansand tre ganger..

NRK - 22 aug. 20 kl. 07:48

Full fyr i undertøyet

Sør-Øst politidistrikt mottok melding fra en privatbolig i Larvik om en ukjent beruset mann som hadde tatt seg inn på stedet. Ifølge politiet skal mannen ha vært iført undertøy, og ikke noe annet. Politiet er på stedet og i kontakt med mannen..

NRK - 22 aug. 20 kl. 07:48

Mann i undertøyet brøt seg inn

Sør-Øst politidistrikt mottok melding fra en privatbolig i Larvik om en ukjent beruset mann som hadde tatt seg inn på stedet. Ifølge politiet skal mannen ha vært iført undertøy, og intet mer. Mannen i 40-årene blir innbragt til drukkenskapsarresten..

NRK - 19 aug. 20 kl. 16:55

Fant 150 doser amfetamin

En polsk mann i 30-årene er pågrepet i Larvik etter tips om at han solgte narkotika. Da politiet ransaket stedet han bodde, fant de 150 brukerdoser med amfetamin. Politiet frykter at mannen skal stikke av, og ber derfor om at han fengsles..

P4 - 15 juli 20 kl. 16:49

Gutt som omkom var fra Larvik

Den 22 måneder gamle gutten som druknet i Geiranger i går kommer fra Larvik. Det bekrefter ordfører Erik Bringedal til Østlands-Posten. Kommunen er nå i ferd med å opprette et psykososialt kriseteam.

NRK - 15 juli 20 kl. 16:21

Gutten kommer fra Larvik

Den 22 måneder gamle gutten som druknet i Geiranger i går kommer fra Larvik. Det bekrefter ordfører Erik Bringedal overfor Østlands-Posten. Kommunen er nå i ferd med å opprette et psykososialt kriseteam.

P4 - 13 aug. 20 kl. 06:49

Vil stoppe voodoo

Vestfold og Telemark fylkeskommune vil nå stoppe det som kan være voodoo-ritualer i Larvik. Det skal blant annet ha blitt funnet en halshogget hane som lå mellom plastlys på Istrehågan som er en 1.500 år gammel, fredet gravplass, skriver Vårt Land.

NRK - 13 aug. 20 kl. 05:13

Vil ha slutt på voodoo-ritualer

Vestfold og Telemark fylkeskommune vurderer å gå til politiet for å få slutt på det de mener er gjentakende voodoo-ritualer på Istrehågan i Larvik, skriver Vårt Land. Funn av en halshogget hane som lå mellom plastlys mistenkes å være voodoo-ritualer..

VG - 11 aug. 20 kl. 18:24

Renate Blindheim og Sotra er ubeseiret etter fem kamper: – Over all forventning

Renate Blindheim (26) ble historisk da hun tok over som trener for 2. divisjonsklubben Sotra. I debuten fikk hun en drømmestart med seier over Fram Larvik.

VG - 11 juli 20 kl. 17:47

Historisk seier - Renate Blindheim (26) ledet Sotra til drømmestart

Larvik (VG) (Fram Larvik - Sotra 2–3) Renate Blindheim (26) er den første kvinnelige treneren som har ledet et herrelag i 2. divisjon eller høyere. Bedre debut kunne hun knapt fått..

Aftenposten - 07 aug. 20 kl. 15:00

MHK skal møte Norges beste lag to ganger på tre dager

To intense uker venter for MHK-laget i det de setter kursen mot Larvik på mandag. – Det er mer en kampleir enn en treningsleir, sier MHK-trener Tor Odvar Moen..

NRK - 06 juli 20 kl. 15:51

Utforkjøring i Larvik

Politiet har fått melding om en utforkjøring ved Holmejordet i Larvik. Fører og passasjer skal være ute av bilen..

NRK - 30 juli 20 kl. 16:26

Til sykehus etter mc-ulykke

En mann i 40-årene er kjørt til sykehus etter en motorsykkelulykke på et industriområde på Hegdal i Larvik. Mannen var blodig og klaget over smerter i en arm. Ingen andre var involvert i ulykken.

NRK - 23 juni 20 kl. 14:58

Knivstukket i Larvik

En mann i 30-årene tas hånd om av helsepersonell etter å ha blitt kuttet med kniv på Torstrand i Larvik. Politiet rykket ut på melding om slåsskamp, og har pågrepet en kvinne og mann. Ifølge politiet er det foreløpig uklart hva som har skjedd..

P4 - 23 juli 20 kl. 05:41

Dømt for overgrepsbilder

En 57 år gammel mann er i Vestfold tingrett dømt til fem måneders fengsel for oppbevaring av overgrepsbilder. Da han ble pågrepet i Larvik i desember i fjor, fant politiet flere hundre bilder og filmer som seksualiserer barn. Mannen har godtatt dommen, melder NRK..

NRK - 23 juli 20 kl. 05:29

Dømt for overgrepsbilder

En 57-åring er i Vestfold tingrett dømt til fem måneders fengsel for oppbevaring av overgrepsbilder. Da han ble pågrepet i Larvik kommune i desember i fjor, fant politiet flere hundre bilder og filmer som seksualiserer barn. Han har godtatt dommen..

NRK - 21 juli 20 kl. 21:33

«Glanere» kan føre til nye ulykker

Søndag oppfordret politiet i Larvik til å unngå «glanekø», etter en trafikkulykke på E18. Nå er de redde for at glaningen kan få verre konsekvenser enn bare kø. – Det kan fort føre til nye ulykker, advarer utrykningspolitiet..

NRK - 19 juli 20 kl. 21:01

Politiet ber folk unngå «glanekø»

Nødetatene rykker ut til Bommestad i Larvik etter melding om en trafikkulykke på E18 i sørgående retning. En bil har kjørt av avkjøringsveien og trafikken går nesten normalt forbi stedet. Politiet oppfordrer til å unngå «glanekø»..

Aftenposten - 15 juli 20 kl. 19:16

Drukningsulykke i Geiranger: – En fryktelig tragedie

Den snart to år gamle gutten som druknet i Geiranger tirsdag, var fra Larvik, bekrefter ordføreren. Kommunen har satt krisestab..

P4 - 14 juni 20 kl. 17:57

Trafikkulykke i Larvik

En person er erklært død etter en trafikkulykke rett ved kommunegrensen mellom Siljan og Larvik. Det var en motorsyklist som omkom, melder Sør-Øst politidistrikt på twitter. Pårørende blir nå varslet..

Klartale - 15 juli 20 kl. 16:12

Slik gikk det med agurkene på Gutterød gård

Korona skapte trøbbel på Gutterød gård i Larvik. Arbeiderne fra Ukraina fikk først ikke komme inn i landet. Så kom den gode nyheten..

NRK - 13 juli 20 kl. 17:49

Luftambulanse på vei

Politiet og ambulanse er på vei til en adresse i Larvik. Det skal være snakk om et uhell, og anses ikke som straffbart. Luftambulansen er på vei til stedet..

Dagbladet - 09 juli 20 kl. 22:42

- Mange stiller spørsmål

Hos Oddane Sand Camping i Larvik er det for tiden storinnrykk, men det er ikke alle som driver med ordinær camping..

NRK - 05 juli 20 kl. 13:23

Uvær stanser danskebåten

Både Fjord Line og Color Line har innstilt alle sine avganger fra Kristiansand til Hirtshals i ettermiddag. Også Color Line sin avgang fra Larvik innstilles. De forventer å gå som normalt igjen i morgen..

Dagbladet - 05 juli 20 kl. 06:42

Båttrøbbel i ferieparadis: - Veldig frustrert

Eier av Stavern gjestehavn fortviler over at Larvik kommunes båtregler er strengere enn andres..

P4 - 03 juli 20 kl. 20:57

Mann tatt med 250.000 i kontanter

En mann i 50-årene fra Sandefjord har blitt stoppet på Larvik-ferja med 26.000 dollar – tilsvarende 247.000 kroner – i kontanter.

P4 - 30 juni 20 kl. 19:50

Tonje Larsen blir medtrener for håndballjentene

Tonje Larsen er ansatt i Thorir Hergeirssons trenerteam for håndballjentene, og erstatter dermed Mia Hermansson Högdahl. Den tidligere landslagsspilleren har jobbet i trenerteamet i Larvik, og er hovedtrener for Flint Tønsberg. Larsen sier til NTB at hun er ydmyk og stolt over å få muligheten..

P4 - 28 juni 20 kl. 07:41

Mange meldinger om brann

Det har vært mange meldinger om brann i Vestfold på grunn av lynnedslag i natt. Det har vært uttrykninger blant annet i Horten, Sandefjord, Andebu, Larvik og på Nøtterøy, melder brannvesenet. I Vinje i Øvre Telemark har en hytte brent helt ned etter et lynnedslag.

NRK - 28 juni 20 kl. 06:44

Mange brannvarsler etter lynnedslag

Brannvesenet i Vestfold har rykket ut på en rekke brannmeldinger etter lynnedslag, blant annet i Horten, på Nøtterøy, i Sandefjord, Andebu og i Larvik. Iflølge værradaren på yr.no går det kraftige regnbyger med lyn og torden over Vestfold nå..

NRK - 23 juni 20 kl. 13:54

30 skogområder vernet

30 skogområder i sju fylker over hele landet vernes i dag av rejgeringen, skriver NTB. Områdene er tilholdssteder for flere truede arter. Blant de vernede områdene er Veten naturreservat i Flå, Kopen og Sagkollen naturreservat i Larvik..

P4 - 22 juni 20 kl. 16:19

Tubeost kan gi matforgiftning

Iceland Mat trekker nå tilbake en tubeost etter funn av bakterier som kan gi alvorlig matforgiftning. Produsenten har funnet bakterien Clostridium botulinum i produksjonen av osten Primula tubeost original, light og jalapeño. Den er solgt i butikker på Stovner, St.

P4 - 19 juni 20 kl. 14:17

Truet flere med kniv

En person er pågrepet på en adresse i sentrumav Larvik etter å ha truet flere personer med en kniv nå i ettermiddag. Politiet jobber på stedet for å få oversikt over hva som har skjedd. Det er ikke meldt at noen er skadet..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt