Ladd

Monday, 01 June, 09:24

Nyheter om Ladd

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 12 May 20 kl. 20:44

Dømt for grov mishandling

En 37 år gammel mann er i Oslo tingrett dømt til tre års fengsel for omfattende og grov mishandling av samboeren. Ifølge dommen har mannen blant annet rettet en Ladd pistol med delvis fylt magasin mot kvinnen og trukket av, såkalt russisk rulett..

P4 - 12 May 20 kl. 20:36

Dømt for omfattende mishandling

En 37 år gammel mann er i Oslo tingrett dømt til tre års fengsel for omfattende og grov mishandling av samboeren. Ifølge dommen utførte mannen blant annet russisk rulett mot samboeren - han rettet en Ladd pistol med delvis fylt magasin mot kvinnen og trakk av. Han er også dømt for å ha brukt en strømpistol under mishandlingen, for å ha skåret henne med machete og for å ha tatt kvelertak til hun besvimte, melder NTB.

NRK - 10 Feb 20 kl. 03:32

Beste birolle til Laura Dern

Skuespiller Laura Dern vant sin første Oscar for beste kvinnelige birolle i filmen «Marriage Story». Hun dedikerte prisen til foreldrene, skuespillerne Diane Ladd og Bruce Dern da hun takket for prisen..

VG - 17 Jan 20 kl. 03:26

Tenåring skjøt og drepte vennen ved et uhell

En 16 år gammel gutt skal ha avfyrt en pistol han ikke visste var Ladd. Kulen traff hans 19 år gamle skolekamerat, som døde av skadene..

P4 - 11 Nov 19 kl. 20:37

Tiltalt for vold mot samboer

En mann i 40-årene fra Harstad-området er tiltalt for vold og trusler mot samboeren sin. Han skal blant annet ha slått og sparket og tatt kvelertak på henne, melder Nordlys. Mannen er også tiltalt for brudd på våpenloven.

VG - 23 Oct 19 kl. 14:34

Politiet: Eneste formål var å ikke bli pågrepet

Den siktede 32-åringens forsvarer sier at formålet var å ikke bli pågrepet, at haglen han hadde med ikke var Ladd og at uzien var en replika..

VG - 23 Oct 19 kl. 14:34

Forsvarer: Eneste formål var å ikke bli pågrepet

Den siktede 32-åringens forsvarer sier at formålet var å ikke bli pågrepet, at haglen han hadde med ikke var Ladd og at uzien var en replika..

P4 - 23 Oct 19 kl. 14:29

- Ville ikke skade andre

Forsvareren til den 32 år gamle mannen som er siktet etter ambulansekapringen i Oslo i går sier han er tydelig på at han ikke hadde til hensikt å skade andre. Forsvarer Øyvind Bergøy Pedersen sier til VG at haglen ikke var Ladd og uzien en replika - og at mannens eneste formål var å ikke bli pågrepet. 32-åringen er siktet for drapsforsøk.

Dagbladet - 16 Sep 19 kl. 01:59

- Våpnene er Ladd og klare

Irans skjebne kan ligge i president Trumps hender, frykter forsvarsekspert. Selv skriver presidenten at våpnene deres er Ladd og klare i et harmdirrende Twitter-innlegg..

Dagbladet - 17 Sep 19 kl. 05:49

En løs kanon på dekk

Det er ekstra farlig når Donald Trump truer Iran med at USAs våpen er Ladd og klare..

P4 - 02 Jul 19 kl. 07:06

Pågrep mann med Ladd pistol

En mann er arrestert etter å ha blitt pågrepet med en Ladd pistol i Brugata i Oslo sentrum i morgentimene. Politiet har ikke fått melding om at noen er blitt truet av mannen..

NRK - 02 Jul 19 kl. 06:50

Pågrepet med Ladd pistol i Oslo

Politiet i Oslo fikk tirsdag morgen melding om en person som var i besittelse av en pistol. Etter kort tid gjorde en politipatrulje funn av en Ladd pistol på en person, som ble pågrepet og kjørt i arrest, skriver politiet på Twitter..

NRK - 02 Jul 19 kl. 07:26

To menn pågrepet

Politiet har pågrepet to menn i 20 og 30-årene i Grubbegata i Oslo sentrum. I forbindelse med pågripelsen ble det funnet en Ladd pistol. Mennene er kjørt i arresten..

VG - 20 May 19 kl. 21:50

Nå vil John ikke lenger ha Trumps grensemur

NACO, ARIZONA (VG) Trump-supporter og rancheier John Ladd (64) har en klar beskjed til sin egen president: Dropp både muren eller et høyt gjerde mot Mexico..

NRK - 02 May 19 kl. 09:46

Erkjente skyld etter bankran

En russisk statsborger i slutten av 20-årene erkjente straffeskyld for bankranet på Svalbard i desember i fjor, da rettssaken startet torsdag. Han truet tre ansatte med en Ladd rifle og fikk med seg 70 000 kroner..

NRK - 15 Mar 19 kl. 13:45

Mann tiltalt for grovt bankran

En 29 år gammel russisk mann er tiltalt for å ha ranet en bank i Longyearbyen på Svalbard i desember i fjor. Mannen skal ha rettet en Ladd rifle mot flere av de ansatte i Sparebank 1 i Longyearbyen 21. desember..

NRK - 29 Jan 19 kl. 05:09

Mann hadde Ladd hagle i bilen

En mann i 30-årene er pågrepet i Oslo etter at politiet fant en Ladd hagle i bilen hans under en kontroll. Politiet mistenker også at han var ruset..

NRK - 01 Feb 19 kl. 05:08

Pågrep mann pga. skremmende adferd

Politiet pågrep i natt en mann i 40-åra i Skjeberg. Han er anmeldt for skremmende og plagsom adferd i beruset tilstand. Han er også anmeldt for å ha oppbevart våpen ulovlig, da han hadde en Ladd hagle utenfor våpenskap, skriver politiet på Twitter..

NRK - 09 Mar 18 kl. 11:26

Gjemte Ladd revolver

En småbarnsfar fra Arendal har i Aust-Agder tingrett fått syv måneder fengsel, blant annet for å ha gjemt en Ladd revolver under genseren, skriver Agderposten. 36-åringen haddde også et stort antall dopingmilder i bilen da politiet stoppet han..

Dagbladet - 12 Feb 18 kl. 12:45

Antatt krypskytter spist av løver: - Bare hodet var igjen

Løven etterlot bare hodet og en Ladd rifle..

P4 - 04 Nov 17 kl. 07:14

Vådeskudd på Manglerud politistasjon

Et vådeskudd gikk av i varmegarasjen på Manglerud politistasjon i Oslo den 8. september, melder VG. Hendelsen skjedde i forbindelse med en funksjonstest av en maskinpistol.

P4 - 02 Nov 17 kl. 13:10

Flere ønsker generell bevæpning av politiet

Flere av landets største politidistrikter ønsker nå generell bevæpning av politiet. Tidligere denne uken ble det kjent at politimesteren i Oslo snur, og vil at hans betjenter skal ha Ladd våpen på hoften, ikke i bilen. Nå følger også Vest politidistrikt og Trøndelag etter, melder TV2.

P4 - 29 Sep 17 kl. 09:31

Kritisk skadd etter barnehageskyting

Begge treåringene som ble skutt av en jevnaldrende kamerat i en barnehage i Michigan i USA er kritisk skadd. Et av barna lekte med en Ladd pistol. Ved et uhell skjøt barnet to treåringer.

P4 - 29 Sep 17 kl. 05:35

To treåringer skutt av lekekamerat i USA

To treåringer er alvorlig skadd etter at de ble skutt av en lekekamerat i en barnehage i Detroit i USA. Kameraten fant en Ladd pistol i et privat hjem, som fungerer som en barnehage. Han skjøt da et barn i skulderen og en annen slik at han ble kritisk skadd.

NRK - 22 Aug 17 kl. 16:13

Varetektsfengslet i fire uker

Mannen i slutten av 50-årene som søndag oppsøkte en kvinnelig bekjent med Ladd pistol på Hadeland, ble i dag varetektsfengslet i fire uker. Det skriver avisen Hadeland. Mannen skal ha hatt en promille på tre under hendelsen..

VG - 22 Apr 17 kl. 13:29

Flyvakt glemte Ladd våpen på toalettet

En passasjer på et Delta-fly fra England til USA fant skarpLadd skytevåpen under flyvningen..

VG - 25 Feb 17 kl. 08:50

De ønsker Trumps mur hjertelig velkommen

NACOS (VG) I hele sitt 65 år lange liv har John Ladd vært nærmeste nabo til Mexico-grensen. Nå venter han med stor optimisme på Trumps byggeplaner..

NRK - 09 Dec 16 kl. 16:34

Terrormistenkt pågrepet

Ifølge nederlandske medier har en person mistenkt for terrorisme blitt pågrepet i Rotterdam. Vedkommende skal ha hatt en Ladd Kalasjnikov-rifle i leiligheten, et stort IS-flagg og fire bokser med høyeksplosivt fyrverkeri, melder Reuters..

NRK - 23 Sep 16 kl. 23:33

CNN: Fant Ladd pistol ved Scott

Pistolen som politiet sier de fant ved Keith Scott, var Ladd og hadde fingeravtrykket til Scott, opplyser en kilde nær etterforskningen til CNN. Politiet har sagt afroamerikaneren hadde våpen, mens familien sier han bare holdt en bok..

P4 - 18 Sep 16 kl. 10:29

Coolio pågrepet med stjålet, Ladd våpen

Rapperen Coolio og en annen mann er pågrepet etter at de skal ha forsøkt å få med seg en Ladd pistol gjennom sikkerhetskontrollen på flyplassen i Los Angeles. Det melder TV-stasjonen ABC 7. Coolio er best kjent for hiten «Gangsta's Paradise» fra 1995..

P4 - 02 Aug 16 kl. 13:19

Får bot etter isbjørnavliving

En fangstmannen som skjøt og drepte en isbjørnbinne på Svalbard i juni, har fått en bot på 20.000 kroner. Skuddet var ment som et skremmeskudd, men statsadvokaten mener mannen handlet uaktsomt, melder NTB.

Aftenposten - 22 May 16 kl. 08:11

Niåringer fant Ladd våpen som de avfyrte

To jenter på 9 år fant en Ladd pistol i en hekk ved Åsen i Stavanger lørdag ettermiddag..

Aftenposten - 22 May 16 kl. 08:11

Niåringer fant Ladd Glock-pistol som de avfyrte

To jenter på 9 år fant en Ladd pistol i en hekk i Robert Scotts gate i Stavanger lørdag ettermiddag..

VG - 21 May 16 kl. 23:55

Niåringer fant Ladd våpen og avfyrte

To jenter på ni år fant en Ladd pistol i en hekk i et boligstrøk i Stavanger lørdag ettermiddag. Jentene trodde det var en leke og avfyrte et skudd i bakken..

Dagbladet - 21 May 16 kl. 23:53

Niåringer fant Ladd våpen og avfyrte

To jenter på ni år fant en Ladd pistol i en hekk i et boligstrøk i Stavanger lørdag ettermiddag. Jentene trodde det var en leke og avfyrte et skudd i bakken..

P4 - 22 May 16 kl. 07:06

Fant Ladd våpen og fyrte av

To jenter på ni år fant en Ladd pistol i en hekk i et boligstrøk i Stavanger i går ettermiddag og fyrte av våpenet. Jentene trodde det var en leke. Ingen ble skadet i hendelsen.

NRK - 23 May 16 kl. 14:35

Sjekker DNA på pistol

Politiet sjekker om pistolen som ble funnet av to niåringer i et boligstrøk i Stavanger i helgen, tidligere er brukt til straffbare handlinger. Det skriver Stavanger Aftenblad. Pistolen var Ladd da jentene fant den, og ett skudd ble avfyrt i bakken..

P4 - 23 May 16 kl. 14:35

Sjekker DNA på pistol

Politiet i Stavanger sjekker nå om pistolen som ble funnet i en hekk i et boligstrøk i helgen er blitt brukt til straffbare handlinger, det skriver Stavanger Aftenblad. De to jentene på ni år avfyrte et skudd i bakken med pistolen som var Ladd, de trodde det bare var en leke. Ingen ble skadet..

NRK - 22 May 16 kl. 00:09

9-åringer skjøt med skarpt

To jenter på ni år fant en Ladd, grovkalibret pistol i en hekk i et boligstrøk i Stavanger i ettermiddag. Ingen ble skadd da jentene avfyrte et skudd i bakken, skriver Stavanger Aftenblad. Våpenet er tatt hånd om av politiet.

Aftenposten - 08 May 16 kl. 07:32

Truet politiet med avsagd hagle - må møte i retten

En mann i 30-årene må i neste uke møte i Oslo tingrett, tiltalt for å ha rettet en Ladd, avsagd hagle mot en politimann..

Aftenposten - 08 May 16 kl. 07:32

Truet politiet med avsagd hagle - må møte i retten

En mann i 30-årene må i neste uke møte i Oslo tingrett, tiltalt for å ha rettet en Ladd, avsagd hagle mot en politimann..

Dagbladet - 06 May 16 kl. 04:00

Tøff hverdag for ambulansearbeidere: -Er blitt truet på livet med Ladd pistol og kniv

I helgene bruker ambulansearbeidere i byene nesten alle ressursene sine på fulle folk. De frykter det kan gå på bekostning av andre som trenger deres hjelp..

VG - 26 Mar 16 kl. 16:36

Overbetjent skjøt vådeskudd med pistol han visste var Ladd

Buksebena flagret på en politistasjon i Oslo da en topptrent overbetjent i «sin egen boble» trakk av Ladd pistol med vilje..

P4 - 10 Mar 16 kl. 05:52

Våpenaktivist skutt av sønnen

Det kan ha vært skjebnens ironi da en fire år gammel gutt skjøt sin mor i Florida i går. Moren, Jamie Gilt, er nemlig kjent som en aktiv forkjemper for amerikanske borgeres rett til å eie og bære våpen. Hun hadde lagt ut en skrytemelding på facebook om at fireåringen gledet seg til skytetrening like før hun ble skutt i ryggen av sønnen, mens hun kjørte bil på vei til skytetreningssenteret.

Aftenposten - 29 Feb 16 kl. 15:21

Jeg tror det aldri har vært så tøft å ta dette valget som i år

Si ;D-innlegg: Yrkesfag. Det ordet er så negativt Ladd..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt