Labour

Thursday, 04 June, 14:10

Nyheter om Labour

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 19 May 20 kl. 21:06

Labour utsetter landsmøte

Det britiske Labour-partiet utsetter høstens landsmøte på grunn av koronapandemien, melder AFP. Landsmøtet, det første med partiets nye leder Keir Starmer, skulle egentlig holdes i Liverpool i september..

VG - 06 May 20 kl. 22:25

Politiker tok jobb på pleiehjem - fikk sparken da hun sa fra om mangel på smittevernutstyr

I slutten av mars begynte Labour-politiker Nadia Whittome (23) å jobbe på et pleiehjem grunnet coronaviruset. Nå har hun fått sparken for å varsle om mangel på smittevernutstyr..

P4 - 04 Apr 20 kl. 12:14

Starmer ny Labour-leder

Keir Starmer er valgt til ny leder i partiet Labour i Storbritannia. Han tar over etter Jeremy Corbyn, som trakk seg i desember..

NRK - 03 Apr 20 kl. 05:43

Labours nye partileder utropes

Uravstemningen om ledervervet i Labour er avsluttet. Lørdag formiddag får partiet og verden vite hvem som blir Jeremy Corbyns etterfølger. Over en halv million Labour-medlemmer hadde frist til torsdag klokken 11 med å si hvem de ville ha som leder..

NRK - 04 Apr 20 kl. 12:17

Ber om orsak for antisemittisme

Keir Starmer, som er vald til ny leiar i det britiske Labour-partiet, ber om orsak for antisemittisme, melder AFP. – På vegne av Labour-partiet, eg er lei meg, sa han etter at han vart presentert som ny leiar laurdag..

NRK - 04 Apr 20 kl. 12:04

Keir Starmer er ny leiar i Labour

Keir Starmer er vald til ny leiar av det britiske Labour-partiet, skriv partiet på Twitter. Han erstattar Jeremy Corbyn, som trekte seg som leiar i desember..

VG - 05 Apr 20 kl. 04:20

Ny Labour-leder må legge om kursen

Det britiske arbeiderpartiet har utpekt sin femte leder på 13 år..

NRK - 05 Apr 20 kl. 15:53

Kritikk fra ny opposisjonsleder

Den nye Labour-lederen Keir Starmer kritiserer den britiske regjeringen for å ha begått "alvorlige feil" under korona-utbruddet i landet. Helsepersonell har for lite utstyr, og testing for viruset kom for sent i gang, skriver Starmer i Sunday Times..

Aftenposten - 04 Apr 20 kl. 12:09

Starmer tar Labour et forsiktig skritt mot høyre | Frank Rossavik

Keir Starmer må heve Titanic, har en professor i historie skrevet. Jeg tror han får det til..

Aftenposten - 03 Apr 20 kl. 05:47

Labours nye partileder utropes lørdag

Uravstemningen om ledervervet i britiske Labour er avsluttet. Lørdag formiddag får partiet og verden vite hvem som blir Jeremy Corbyns etterfølger..

Aftenposten - 04 Apr 20 kl. 09:04

Eksperimentet Corbyn på skraphaugen. Lørdag velger Labour verdens kjedeligste mann som leder.

Klarer du å se for deg Labours neste leder som statsminister i Downing Street? Det er det eneste spørsmålet som gjelder når partiet lørdag skal velge Jeremy Corbyns etterfølger..

Aftenposten - 10 Jan 20 kl. 05:26

Da Corbyn ble valgt til Labour-leder, «kjøpte» han seg stemmer og endret spillereglene. Det vil partiet videreføre.

BRUSSEL (Aftenposten): Krangel, skittkasting og bitterhet i det britiske arbeiderpartiet. Denne uken starter kampen om å finne Jeremy Corbyns etterfølger. Og gjenreise Labour..

Aftenposten - 08 Jan 20 kl. 07:07

Lederkampen etter Corbyn formelt i gang i Labour

Jakten på Jeremy Corbyns etterfølger som britisk Labour-leder startet offisielt da det ble åpnet for nominasjoner tirsdag. Avstemningen begynner i februar..

P4 - 12 Dec 19 kl. 05:40

Labour haler innpå

Bare timer før valglokalene åpner i Storbritannia, haler Labour innpå de konservative på på en ny måling. Der får de konservative 41 prosent, mens Labour får 36 - og dette er den minste forskjellen mellom partiene siden midten av oktober, skriver The Telegraph..

NRK - 02 Jan 20 kl. 20:56

Starmer favoritt til å lede Labour

Labours brexit-talsmann Keir Starmer har foreløpig mest støtte i partiet for å overta lederjobben etter Jeremy Corbyn. Det viser en YouGov-undersøkelse blant partimedlemmene. Starmer tilhører ikke Corbyns venstreside i partiet..

NRK - 11 Dec 19 kl. 22:17

Labour tar innpå i ny meningsmåling

Dagen før parlamentsvalget i Storbritannia 12. desember tar Labour kraftig innpå De konservative i en ny meningsmåling. Målingen er utført av Savanta Compres og gir De konservative en oppslutning på 41 prosent og Labour 36 prosent..

NRK - 12 Dec 19 kl. 01:50

Forspranget krymper på måling

Timer før valglokalene åpner i Storbritannia går Labour fram på en måling, noe som fører til at De konservatives forsprang minsker. De konservative får 41 prosent, mens Labour får 36 prosent på en måling Savanta ComRes har utført for The Telegraph..

E24 - 13 Dec 19 kl. 06:16

Mot katastrofevalg for Labour: Et massivt slag i trynet

DALSTON (VG) Jeremy Corbyns tilhengere må se i øynene at velgerne har snudd ryggen til partiet. Etter valgnederlaget varsler Labour-lederen at han ikke vil lede partiet i fremtiden..

NRK - 13 Dec 19 kl. 16:45

Corbyn går av tidlig neste år

Lederen av Labour Jeremy Corbyn sier han vil gå av som partileder tidlig neste år. Labour fikk sitt dårligste resultat siden 1935 i torsdagens parlamentsvalg i Storbritannia. Boris Johnson og de konservative fikk rent flertall i parlamentet..

P4 - 13 Dec 19 kl. 09:47

- Corbyn er for radikal

Labour-leder Jeremy Corbyn gikk på et knusende nederlag under valget i Storbritannia fordi han er for radikal. Det tror Storbritannia-ekspert og NTNU-professor Kristian Steinnes. Labour ser ut til å få rundt 200 seter i Underhuset, mens Boris Johnsons konservative parti har rent flertall..

NRK - 10 Dec 19 kl. 23:31

Labour-framgang, men tory-ledelse

Labour ligger an til å få 231 seter i Underhuset, viser en måling gjort for The Times. Det er 20 flere seter enn på forrige måneds måling. Det konservative partiet får 339 seter.

VG - 11 Dec 19 kl. 02:16

Britisk måling: Labour-fremgang, men tory-ledelse

Labour ligger an til å få 231 seter i Underhuset, viser en måling som YouGov har gjennomført for The Times. Det er 20 flere seter enn på forrige måneds måling..

P4 - 15 Dec 19 kl. 13:39

Corbyn beklager dårlig valg

Labour-leder Jeremy Corbyn beklager nå det det dårlige valget som partiet gjorde. Corbyn ledet partiet til sitt dårligste parlamentsvalg siden 1935 på torsdag, da Boris Johnson og det konservative partiet sikret seg rent flertall i Underhuset. Labour-lederen har varslet at han går av neste år etter valgnederlaget.

P4 - 12 Dec 19 kl. 23:04

Johnson og Konservative i føringen

Sittende statsminister Boris Johnson ligger an til å vinne valget i Storbritannia. Det viser den første valdagsmålingen som ble publisert for en time siden. Det konservative partiet ligger an til å sikre flertall i parlamentet med 368 seter, mens Jeremy Corbyns Labour får kun 191 seter.

VG - 22 Dec 19 kl. 18:37

Boris’ BBC–boikott

Boris Johnsons angrep på BBC for partisk dekning lyder som et ekko av Donald Trump. Der er den britiske statsministeren i tverrpolitisk selskap med en like sutrende Labour-leder Jeremy Corbyn, som allerede valgnatten ga statskanalen og andre påstått høyrevridde medier skylden for egen fiasko..

NRK - 12 Dec 19 kl. 18:48

Ocasio-Cortez støtter Labour

NRK - 12 Dec 19 kl. 16:41

Labour kan miste tidligere bastion

.

Dagbladet - 13 Dec 19 kl. 04:58

Corbyn varsler sin avgang

Vil ikke lede Labour i framtidige valg..

Aftenposten - 18 Dec 19 kl. 10:13

Tony Blair: Kvasi-revolusjonær sosialisme under Corbyn

Tidligere statsminister Tony Blair oppfordrer moderate Labour-medlemmer å ta tilbake kontrollen over partiet fra avtroppende leder Jeremy Corbyn..

NRK - 18 Dec 19 kl. 10:15

Blair hudfletter Corbyn

Tidligere Labour-statsminister Tony Blair går hardt ut mot avtroppende partileder Jeremy Corbyn, etter det knusende valgnederlaget mot Boris Johnson. Blair sier Corbyn er personifiseringen av «kvasi-revolusjonær sosialisme», skriver Reuters..

VG - 15 Dec 19 kl. 11:04

Corbyn beklager valgnederlaget

Labour-leder Jeremy Corbyn beklager det elendige valgresultatet, men forsvarer programmet partiet gikk til valg på..

NRK - 15 Dec 19 kl. 11:07

Corbyn beklager valgnederlaget

Labour-leder Jeremy Corbyn beklager det elendige valgresultatet, men forsvarer programmet partiet gikk til valg på. Han har sagt han kommer til å gå av som partileder for partiet, etter at Tory fikk rent flertall i det britiske parlamentsvalget..

VG - 12 Dec 19 kl. 23:38

Mot katastrofevalg for Labour: Et massivt slag i trynet

DALSTON (VG) Kravet om Jeremy Corbyns avgang vil komme umiddelbart dersom valgdagsmålingen slår til..

NRK - 13 Dec 19 kl. 04:24

Jeremy Corbyn tar ikke gjenvalg

– Jeg kommer ikke til å lede partiet i kommende valg, sa Labour-leder Jeremy Corbyn i en tale til partimedlemmer i Islington natt til fredag..

NRK - 13 Dec 19 kl. 08:59

Johnson: – Historisk

– Vi har i dette valget fått tillit fra folk som aldri har stemt på de konservative før, og nå må vi vise oss tilliten verdig, sier Johnson i sin seierstale, og kaller valgseieren historisk. Labour gjorde sitt dårligste valg siden 1930-tallet..

NRK - 12 Dec 19 kl. 17:54

Kamp om arbeiderklassen

Valget i Storbritannia er i stor grad en kamp om stemmene til hvite, eldre menn fra arbeiderklassen som stemte for brexit. Mange av dem har pleid å stemme Labour, nå håper de konservative å få dem til å bytte parti..

NRK - 13 Dec 19 kl. 04:24

Corbyn varsler at han går av

Labour-leder Jeremy Corbyn varslet natt til fredag at han vil gå av som partileder. – Jeg kommer ikke til å lede partiet i kommende valg, sa Corbyn i en tale til partimedlemmer i Islington. Han sa at han vil lede partiet til en etterfølger er klar..

Aftenposten - 12 Dec 19 kl. 18:56

Direkteblogg. - Dette er en manns feil. Det var hans kampanje, hans lederskap.

LONDON/OSLO (Aftenposten): Lenge før det endelige valgresultatet var klart, begynte en opprivende og knallhard krangel hos valgtaperne i Labour..

Aftenposten - 12 Dec 19 kl. 18:56

Direkteblogg. - Dette er én manns feil. Det var hans kampanje, hans lederskap.

LONDON/OSLO (Aftenposten): Lenge før det endelige valgresultatet var klart, begynte en opprivende og knallhard krangel hos valgtaperne i Labour..

Aftenposten - 12 Dec 19 kl. 22:55

Valgdagsmåling gir storseier til De konservative og katastrofevalg for Labour

LONDON/OSLO (Aftenposten): Hvis valgdagsmålingen stemmer med det endelige resultatet, vil De konservative få et stort flertall til å gjennomføre brexit..

P4 - 13 Dec 19 kl. 05:15

Corbyn varsler sin avgang

Labour-leder Jeremy Corbyn varslet i natt at han vil gå av som partileder. – Jeg kommer ikke til å lede partiet i fremtidige valg, sa Corbyn i en tale etter at nederlaget var klart. Men han vil lede partiet til en etterfølger er klar..

E24 - 13 Dec 19 kl. 06:16

Tar ikke gjenvalg etterkatastrofevalg

DALSTON (VG) Jeremy Corbyns tilhengere må se i øynene at velgerne har snudd ryggen til partiet. Etter valgnederlaget varsler Labour-lederen at han ikke vil lede partiet i fremtiden..

NRK - 26 Nov 19 kl. 23:55

Corbyn vil ikke si unnskyld

Labour-leder Jeremy Corbyn nekter å be britiske jøder om unnskyldning etter skarp kritikk mot det som blir oppfattet som antisemittisme innad i Labour-partiet, skriver Sky News. Corbyn sier alle religiøse samfunn har rett på beskyttelse..

Aftenposten - 12 Dec 19 kl. 22:55

Valgdagsmåling gir klart flertall til De konservative og katastrofevalg for Labour

LONDON/OSLO (Aftenposten): Hvis valgdagsmålingen stemmer med det endelige resultatet, vil De konservative få et stort flertall til å gjennomføre brexit..

NRK - 13 Dec 19 kl. 02:09

Labour-politiker ber Corbyn om å gå

Labours parlamentariker Gareth Snell sier valgdagsmålingene er en katastrofe for partiet og ber partileder Jeremy Corbyn gå av. – Ja, sier Snell tydelig til BBC på spørsmål om Corbyn og Labours finanspolitiske talsmann John McDonnell bør trekke seg..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt