Labour

Thursday, 14 November, 13:03

Nyheter om Labour

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - I førrgår: 12:10

Labour utsatt for dataangrep

Det britiske partiet Labour sier de har blitt utsatt for et «sofistikert og omfattende dataangrep» på partiets digitale plattformer. Dataangrepet ble stoppet, men ifølge Labour har det likevel forsinket noen valgkampaktiviteter..

Aftenposten - I førrgår: 13:01

Labour utsatt for stort dataangrep

Det britiske partiet Labour sier at de mandag ble utsatt for et «sofistikert og omfattende dataangrep» på sine digitale plattformer..

NRK - 25 Oct 19 kl. 02:04

Labour usikker om nyvalg

Det største opposisjonspartiet i Storbritannia, Labour, er fremdeles usikre på om de kommer til å støtte nyvalget statsminister Boris Johnson vil ha i desember. Det melder nyhetsbyrået AP. Johnson er avhengig av Labour for å få flertall for nyvalg..

NRK - 25 Oct 19 kl. 02:04

Labour usikre om nyvalg

Det største opposisjonspartiet i Storbritannia, Labour, er fremdeles usikre på om de kommer til å støtte nyvalget statsminister Boris Johnson vil ha i desember. Det melder nyhetsbyrået AP. Johnson er avhengig av Labour for å få flertall for nyvalg..

NRK - 29 Oct 19 kl. 11:56

Labour støtter nyvalg

Labour-leder Jeremy Cobyn opplyser at de vil støtte et nyvalg i Storbritannia, slik statsminister Boris Johnson har tatt til orde for flere ganger. Underhuset får i dag et nytt forslag om nyvalg 12. desember..

P4 - 29 Oct 19 kl. 11:59

Labour sier ja til nyvalg

Labour-leder Jeremy Corbyn sier partiet vil støtte et nyvalg i Storbritannia, slik statsminister Boris Johnson har tatt til orde for flere ganger. Underhuset får i dag et nytt forslag om nyvalg 12. desember..

NRK - 28 Oct 19 kl. 18:20

Labour-nei til nyvalg 12. desember

I et internt notat instruerer Labour-ledelsen partiets parlamentarikere til ikke å stemme for regjeringens forslag om nyvalg i kveld, ifølge Reuters. Nyhetsbyrået har sett notatet der partiledelsen ber representantene avstå fra å stemme for nyvalg..

NRK - 19 Oct 19 kl. 13:57

Labour støtter utsettelse

Labour stiller seg bak et forslag om å utsette avstemningen om statsminister Boris Johnsons brexit-plan i Underhuset..

NRK - 08 Nov 19 kl. 17:47

Krever skotsk folkeavstemning

Skottlands førsteminister Nicola Sturgeon, som også leder Det skotske nasjonalistpartiet, krever en ny folkeavstemning om skotsk løsrivelse, hvis SNP skal støtte en mindretallsregjering med Labour etter valget 12. desember. Det melder The Guardian..

NRK - 19 Oct 19 kl. 13:57

Labour vi utsette brexit-avstemning

Labour stiller seg bak et forslag om å utsette avstemningen om statsminister Boris Johnsons brexit-plan i Underhuset..

P4 - 02 Nov 19 kl. 22:10

De konservative leder i Storbritannia

Mye tyder på at Boris Johnson blir gjenvalgt som statsminister i Storbritannia når britene skal gå til urnene 12. desember. I en meningsmåling fra The Telegraph leder Det konservative partet med hele åtte prosentpoeng over Labour.

P4 - 03 Nov 19 kl. 11:49

Farage stiller ikke til valg

Brexitpartiets leder Nigel Farage vil ikke stille til det britiske parlamentsvalget i neste måned. I stedet for å stille til valg skal han dra landet rundt for å fremme Brexitpartiets budskap, sier han til BBC. Mye tyder på at Boris Johnson blir gjenvalgt som statsminister når britene skal gå til urnene 12.

VG - 29 Oct 19 kl. 12:02

Corbyn støtter nyvalg i Storbritannia

Labour-leder Jeremy Corbyn går med på statsminister Boris Johnsons forslag om nyvalg, melder britiske medier..

NRK - 30 Oct 19 kl. 13:23

Valgkampstart i Storbritannia

Dagen etter at det britiske Underhuset vedtok å holde valg i desember, var partiene i gang med sin tredje valgkamp siden 2015. Labour-leder Jeremy Corbyn lover «den mest radikale og ambisiøse valgkampen landet har sett for å oppnå reell endring»..

Aftenposten - 29 Oct 19 kl. 11:58

Debatten om britisk nyvalg er i gang – igjen

Nok en runde med debatt om nyvalg er i gang i det britiske Parlamentet. Labour-leder Jeremy Corbyn sier partiet nå støtter statsminister Boris Johnsons forslag..

P4 - 31 Oct 19 kl. 19:30

Anklager Trump for valginnblanding

Labour-leder Jeremy Corbyn anklager USAs president Donald Trump for å blande seg inn i det britiske valget. Trump har tidligere skrytt av statsminister Boris Johnson, og sa i et britisk radiointervju i dag det ville vært dårlig å få Corbyn som statsminister. Corbyn og Trump har tidligere ikke kommet overens, og førstnevnte takket nei til å delta på statsmiddagen da presidenten besøkte Storbritannia i juni..

E24 - 29 Oct 19 kl. 12:04

Debatten om britisk nyvalg er i gang – igjen

Nok en runde med debatt om nyvalg er i gang i det britiske Parlamentet. Labour-leder Jeremy Corbyn sier partiet nå støtter statsminister Boris Johnsons forslag..

Aftenposten - 29 Oct 19 kl. 11:58

Corbyn går med på Boris Johnsons forslag om nyvalg

Labour-leder Jeremy Corbyn sier han støtter statsminister Boris Johnsons forslag om at det skal skrives ut nyvalg..

NRK - 28 Oct 19 kl. 20:23

Krever garanti mot hard brexit

Labour-leder Jeremy Corbyn sier han vil ha garanti for at brexit uten avtale er utelukket, før hans parti kan støtte statsminister Boris Johnsons forslag om nyvalg. Underhuset får tirsdag et nytt forslag om nyvalg 12. desember..

E24 - 29 Oct 19 kl. 12:04

Corbyn går med på Boris Johnsons forslag om nyvalg

Labour-leder Jeremy Corbyn sier han støtter statsminister Boris Johnsons forslag om at det skal skrives ut nyvalg..

P4 - 24 Oct 19 kl. 18:41

Johnson vil holde nyvalg

Britenes statsminister Boris Johnson sier han vil fremme forslag i Parlamentet om nyvalg 12. desember. Johnson har bedt om det samme to ganger tidligere, men ikke fått flertall i Parlamentet.

VG - 19 Oct 19 kl. 06:01

Brexit: «Få det gjort»

Utbrytere fra erkerivalen Labour, det britiske arbeiderpartiet, kan sikre Boris Johnsons brexit-avtale i dag..

P4 - 19 Oct 19 kl. 20:51

Corbyn reagerer på brexit-utspill

Britenes statsminister Boris Johnson må be EU om ny utsettelse etter at parlamentet i dag vedtok å utsette avstemningen om brexitavtalen. Men Johnson sier at han ikke vil forhandle med EU om en forsinkelse. Labour-leder Jeremy Corbyn ber statsministeren tenke seg godt om..

NRK - 19 Oct 19 kl. 11:12

Corbyn ut mot brexit-plan

Labour-leder Jeremy Corbyn går hardt ut mot statsminister Boris Johnsons brexit-plan i Underhuset og kaller den en katastrofe for britiske arbeidere. – Denne avtalen inneholder tomme løfter om arbeidernes rettigheter og miljøet, tordnet Corbyn..

P4 - 19 Oct 19 kl. 12:28

Kjemper for flertall

Boris Johnson kjemper fortsatt for å overbevise Underhuset om at hans brexit-avtale er verdt å stemme på. I ettermiddag eller i kveld skal det avgjøres om Johnson får flertallet på sin side, og om britene dermed kan gå ut av EU 31. oktober med en avtale.

P4 - 19 Oct 19 kl. 10:37

Svært jevnt i Underhuset

Akkurat nå pågår det en heftig debatt om Boris Johnsons brexit-avtale i det britiske underhuset. For at britene skal gå ut av EU med en avtale 31. oktober, må den godkjenner i ettermiddag, og det er svært jevnt før avstemningen skal begynne om noen timer.

P4 - 18 Oct 19 kl. 12:16

Johnson prøver å snu politikere

Storbritannias statsminister Boris Johnson prøver i dag å snu flere politikere som er skeptiske til Brexit-avtalen han inngikk med EU i går. Johnson er avhengig av 320 stemmer når det britiske parlamentet skal stemme over avtalen i morgen. Både Labour, Liberaldemokratene og det nordirske unionistpartiet har uttalt at de ikke støtter avtalen..

P4 - 17 Oct 19 kl. 14:48

Støtter ikke avtalen

Både Labour, Liberaldemokratene og Det nordirske unionistpartiet DUP sier de er i mot Brexit-avtalen som EU og Storbritannia ble enige om nå i ettermiddag. Avtalen innebærer en ny løsning for tollgrensen mellom Nord-Irland og Irland og både EU og den britiske statsministeren Boris Johnson omtaler dette som er flott ny avtale Det britiske parlamentet stemmer over avtalen på lørdag og Johnson må få 320 stemmer..

Aftenposten - 23 Sep 19 kl. 23:32

Labour vil ikke kjempe for å bli i EU - enn så lenge

Det britiske opposisjonspartiet Labour vil inntil videre stille seg nøytralt til hva britene bør stemme i en ny folkeavstemning om brexit..

NRK - 23 Sep 19 kl. 21:13

Labour vil vere brexit-nøytrale

Det britiske opposisjonspartiet Labour vil inntil vidare stille seg nøytrale til kva britane bør stemme, i ei eventuell ny folkeavstemming om brexit. Det kom fram på partiet sitt landsmøte måndag..

VG - 23 Sep 19 kl. 15:43

Labour forblir nøytrale om brexit frem til ny folkeavstemning er på plass

Labour vil verken kjempe for å bli i EU eller for en brexit, men vil likevel la britene få en ny mulighet til å ta stilling til EU-spørsmålet ved en folkeavstemning..

Aftenposten - 26 Sep 19 kl. 10:32

Jevne britiske partimålinger, men Johnson er statsministerfavoritt

De konservative har et lite forsprang på Labour på en ny måling i Daily Mail. Samtidig er Boris Johnson klar favoritt som statsminister..

NRK - 24 Sep 19 kl. 12:30

Ber Boris Johnson trekke seg

Labour-leder Jeremy Corbyn ber statsminister Boris Johnson trekke seg etter at høyesterett fastslo at suspensjonen av parlamentet var ulovlig..

Aftenposten - 08 Sep 19 kl. 07:29

Ny Labour-avhopper går til Liberaldemokratene

Tidligere Labour-topp Angela Smith har gått over til partiet Liberal Democrats, melder BBC. Hun sier partiet er best rustet til å stoppe brexit..

VG - 23 Sep 19 kl. 15:43

Brexit: Blir det ny folkeavstemning?

Senere mandag skal det britiske Labour-partiet velge mellom to politiske veier i brexit-kaoset..

NRK - 26 Sep 19 kl. 01:05

Advarte Johnson om farlig retorikk

Labour-politiker Paula Sheriff advarte statsminister Boris Johnson om følgene av farlig språk. – Humbug, svarte han. Sheriff sa i Underhuset at Johnson gjentatte ganger har bruk nedsettende språk om vedtak i det britiske parlamentet..

P4 - 24 Sep 19 kl. 13:14

Ber Johnson gå av

Labour-leder Jeremy Corbyn ber statsminister Boris Johnson trekke seg som følge av avgjørelsen i Høyesterett i formiddag. Høyesterett har slått fast at Johnson forsøk på å utsette Parlamentet i fem uker, tett opp mot utmeldingsfristen til EU, var ulovlig og misbruk av sin makt. Corbyn får støtte fra de skotske og walisiske nasjonalistpartiene, også mener Johnson bør bli den kortest sittende statsministeren noensinne.

P4 - 24 Sep 19 kl. 14:26

Johnson respekterer beslutning

Statsminister Boris Johnson er dypt uenig i avgjørelsen til Høyesterett om at suspensjonen av Parlamentet i fem uker var ulovlig. Han sier likevel at han vil respekterer dommen. Høyesterett slo i dag fast at Johnson misbrukte sin makt og handlet i strid med grunnloven, da han forsøkte å hindre at Storbritannia går ut av EU uten en avtale.

P4 - 21 Sep 19 kl. 12:09

Konflikter preger Labous landsmøte

Dramaet i britisk politikk fortsetter. I dag starter Labour sitt landsmøte i Brighton og konflikten iopposisjonspartiet er økende etter at flere av Labourleder, Jeremy Corbyns støttespillere, vil forsøke å bli kvitt partiets nestleder, Tom Watson. Partiets to ledere har vært uenig i flere saker og Watson kaller forsøket et angrep på det brede meningsmangfoldet i partiet..

NRK - 18 Sep 19 kl. 13:59

Corbyn ønsker ny folkeavstemning

Labour-leder Jeremy Corbyn gjentar at han ønsker en ny folkeavstemning om brexit og antyder at han ikke vil velge side før en slik avstemning. Om Corbyn vinner det neste valget i Storbritannia vil han forhandle frem en mykere utmelding med EU..

NRK - 11 Sep 19 kl. 10:19

Nytt fall for Boris på måling

En ny meningsmåling i Storbritannia viser at statsminister Boris Johnsons Tory-parti får 38 prosent oppslutning, Labour får 24 prosent og de Liberale 20 prosent. Det nye Brexit-partiet får 7 prosent, ifølge Kantar-målingen..

Aftenposten - 10 Sep 19 kl. 01:25

Vil nekte Johnson nyvalg siste dag før parlamentet suspenderes

Labour-leder Jeremy Corbyn nekter statsminister Boris Johnson nyvalg i hans andre forsøk i Underhuset..

Aftenposten - 10 Sep 19 kl. 16:41

Corbyn vil gå til valg på ny folkeavstemning om brexit

Labour-leder Jeremy Corbyn sier han vil gå til valg på å holde en ny folkeavstemning om brexit når det blir enighet om nyvalg i Storbritannia..

Aftenposten - 10 Sep 19 kl. 01:25

Nekter Johnson nyvalg siste dag før parlamentet suspenderes

Labour-leder Jeremy Corbyn nekter statsminister Boris Johnson nyvalg i hans andre forsøk i Underhuset..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt