Løslatt

Fredag, 23 April, 04:53

Nyheter om Løslatt

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 2 timer siden

Tre bortførte på Haiti er Løslatt

Tre av i alt sju prester og nonner som ble bortført på øya Haiti 11. april, ble Løslatt torsdag. Blant disse var det to franske statsborgere, ingen av dem har blitt Løslatt.

NRK - 26 mars 21 kl. 12:16

Over 300 Løslatt i Myanmar

I Myanmar skal 322 mennesker som ble pågrepet under demonstrasjonene mot militærjuntaen være Løslatt. Det opplyser kilder i ledelsen ved Insein-fengselet til AFP fredag. Dagen før ble mer enn 600 andre demosntranter Løslatt..

NRK - 15 april 21 kl. 07:13

Tyrkisk forfatter Løslatt

Den tyrkiske forfatteren og journalisten Ahmet Altan er Løslatt fra fengsel. Han har sittet i fengslet siden 2016, anklaget for å komme med skjulte budskap om kuppforsøket i landet det året. Han har også skrevet artikler som kritiserer myndighetene..

NRK - 13 april 21 kl. 15:24

Nok en siktet Løslatt i Arendal

Politiet har tirsdag valgt å løslate enda en mann som er siktet for drap eller medvirkning til drap på Ørjan Solum (24) som ble funnet død i en gruve i Arendal i mai i fjor. Mandag ble en mann i 30-årene Løslatt. Siktelsen mot dem opprettholdes..

NRK - 01 april 21 kl. 09:49

Løslatt etter funn av sprengstoff

Tre av fire personer er Løslatt fra varetekt etter at det ble funnet til sammen 140 kilo sprengstoff i Arendal, Grimstad og Tvedestrand, melder Agderposten. Totalt fem menn i 20-årene er siktet for ulovlig befatning med sprengstoff..

NRK - 24 mars 21 kl. 06:42

600 demonstranter Løslatt i Myanmar

Militærjuntaen i Myanmar har Løslatt flere enn 600 personer som er pågrepet i demonstrasjoner, opplyser en kilde i fengselsmyndighetene til AFP. Nyheten kom onsdag, samme dag som landets avsatte leder Aung San Suu Kyi skal møte i en domstol..

NRK - 22 mars 21 kl. 10:15

Journalist Løslatt i Myanmar

BBC-journalisten som fredag ble pågrepet i Myanmar, er Løslatt, melder BBC selv. Demonstrasjonene mot militærjuntaen som tok makta 1. februar fortsatte i landet mandag.

NRK - 19 april 21 kl. 07:44

Journalist pågrepet i Myanmar

En japansk frilans journalist ble søndag kveld pågrepet i Yangon i Mynamar. Japanske myndigheter sier de jobber med å få ham Løslatt. Ifølge BBC forteller vitner at journalisten ble pågrepet i sitt hjem.

NRK - 14 april 21 kl. 12:27

Rekonstruerer dødelig fall

I Arendal skal politiet i dag rekonstruere fallet fra gruvekanten som kostet Ørjan Solum (24) livet i mai i fjor. En dukke som har lik vekt og høyde som Solum skal brukes. To menn som er siktet for drap ble Løslatt denne uka, men etterforskes videre..

NRK - 14 april 21 kl. 10:04

Gruve skal undersøkes på nytt

Politiet skal undersøke Steinsåsgruvene i Arendal på nytt i samband med drapet på Ørjan-Helmer Gundersen Solum (24) i mai i fjor. De to siktede mennene ble Løslatt denne uka etter å ha sittet i varetekt siden desember. Begge nekter straffskyld..

NRK - 12 april 21 kl. 15:11

Løslatt fra varetekt

Agder politidistrikt har mandag valgt å løslate en mann i 30-årene som er siktet for drap eller medvirkning til drap på Ørjan Solum (24) som ble funnet død i en gruve i Arendal i mai i fjor. Mannen har vært varetektsfengslet siden desember..

NRK - 06 april 21 kl. 19:49

CNN-journalist satt fri i Russland

CNNs korrespondent i Moskva, Matthew Chance, er Løslatt av russisk politi sammen med sine hjelpere. De var blant et titalls personer som ble arrestert utenfor en fangeleir da allierte av opposisjonspolitiker Aleksej Navalnyj ville besøke ham..

NRK - 07 mars 21 kl. 13:31

Løslatt etter fem år - må i retten

Britisk-iranske Nazanin Zaghari-Ratcliffe, som har sittet fengslet i Iran i fem år, tiltalt for spionasje, ble søndag Løslatt. Men, nå må hun møte i retten i Iran neste søndag for en annen tiltale. Hva hun står tiltalt for denne gang, er ikke kjent..

NRK - 29 mars 21 kl. 18:51

Fengslet- mistanke om brannstifting

En mann i 20-årene er i Vesterålen tingrett varetektsfengslet i fire uker, mistenkt for å stå bak flere branner på Sortland og Storkmarknes i helgen. To personer ble natt til lørdag pågrepet av politiet. En av de to ble kort tid etter Løslatt.

NRK - 29 mars 21 kl. 18:07

Sikkerhetsrådet vil drøfte Myanmar

FNs sikkerhetsråd skal møtes igjen for å drøfte Myanmars militæres voldelige undertrykking av folk som protesterer mot kuppet i februar. Storbritannia har bedt om møtet, som finner sted onsdag. Sikkerhetsrådet fordømte 11.

NRK - 29 mars 21 kl. 09:38

17-åring skrevet ut fra sykehus

Den 17 år gamle jenta som ble knivstukket på Lie i Skien i forrige uke, er nå sendt hjem fra sykehuset. En jevnaldrende jente er sikta etter knivstikkinga, men er nå Løslatt. Begge er avhørt og etterforskninga fortsetter, opplyser politiet til NRK..

NRK - 27 feb. 21 kl. 10:31

Bortførte elever Løslatt i Nigeria

42 personer, 27 av dem elever, ble lørdag Løslatt etter å ha blitt kidnappet fra en skole i Nigeria i forrige uke, melder Reuters. Fredag ble over 300 jenter kidnappet fra en videregående skole nordvest i landet. Det er uvisst hvor de befinner seg..

Klartale - 26 mars 21 kl. 12:48

Myanmar slipper ut over 300 fanger

I dag ble over 300 fanger Løslatt i Myanmar. De ble arrestert etter et militær-kupp 1. februar..

NRK - 24 feb. 21 kl. 09:54

Siktet fotballtrener blir Løslatt

Fotballtreneren som er siktet for overgrep mot mindreårige gutter i Lyngdal, blir Løslatt. Treneren får besøksforbud, og siktelsen opprettholdes. – Saken har fortsatt høy prioritet, sier politiadvokat Henrik Hegdahl i Agder politidistrikt..

Klartale - 23 feb. 21 kl. 12:56

Kvinne tiltalt for terror er Løslatt

Kvinnen som er tiltalt for å ha vært med i terror-gruppa IS, er Løslatt. Det skriver avisa Aftenposten..

VG - 23 feb. 21 kl. 12:14

Terrortiltalt IS-kvinne Løslatt

Etter ett år i varetekt er den terrortiltalte 30-åringen Løslatt..

VG - 23 feb. 21 kl. 12:14

IS-kvinnens advokat: Derfor ble hun Løslatt

Etter ett år i varetekt er den terrortiltalte 30-åringen Løslatt. – En helt spesiell sak, sier kvinnens advokat Nils Christian Nordhus til VG..

Aftenposten - 23 feb. 21 kl. 12:06

Terrortiltalt IS-kvinne Løslatt mandag

En 30 år gammel IS-tiltalt kvinne ble mandag Løslatt fra varetekt. For ett år siden ble hun hentet tilbake til Norge og….

NRK - 22 feb. 21 kl. 13:00

Nordmenn Løslatt i Nederland

De to norske statsborgerne som ble pågrepet i Nederland i forbindelse med en skyteepisode, er Løslatt, melder VG. En 45 år gammel colombiansk mann døde etter at han ble skutt på en parkeringsplass, og seks colombianske statsborgere ble også pågrepet..

VG - 21 feb. 21 kl. 18:24

Viggo Kristiansen krever å bli Løslatt

Torsdag ble det bestemt at dommen mot Viggo Kristiansen gjenåpnes. Nå begjærer 41-åringen seg Løslatt, ifølge TV2..

Aftenposten - 21 feb. 21 kl. 18:34

Viggo Kristiansen begjærer seg Løslatt

Påtalemyndigheten skal vurdere Baneheia-saken på nytt. Drapsdømte Viggo Kristiansen begjærer seg nå Løslatt, ifølge TV 2..

NRK - 21 feb. 21 kl. 18:10

Kristiansen krever å bli Løslatt

Torsdag ble det klart at dommen mot Viggo Kristiansen gjenåpnes. Nå begjærer 41-åringen seg Løslatt, skriver TV2. Kravet om løslatelse blir sendt fra advokat Arvid Sjødin og hans sønn Andreas Sjødin til Agder statsadvokatembeter søndag kveld..

VG - 21 feb. 21 kl. 09:22

USA: Joe (83) Løslatt etter 68 år i fengsel

Joe Ligon (83) ble fengslet da Dwight D. Eisenhower var president i USA. Nå er han Løslatt, etter å ha sonet 68 år bak murene..

NRK - 21 mars 21 kl. 07:47

To pågrepet etter brannbombe

To personer er pågrepet og siktet etter at en molotovcocktail ble kastet mot Stovner politistasjon i Oslo lørdag kveld. Totalt fire ble pågrepet, men to er nå Løslatt og sjekket ut av saken, melder Avisa Oslo. Ingen ble skadd, og brannen ble slukket..

E24 - 19 feb. 21 kl. 14:41

Fire siktede i konkurssak Løslatt: – Har gjort en lang rekke avhør

De fire mennene som forrige uke ble pågrepet og siktet for grov økonomisk utroskap i forbindelse med en konkurssak, er nå Løslatt fra varetekt..

NRK - 19 mars 21 kl. 12:32

Vil ikke ha Kristiansen Løslatt

Statsadvokaten i Oslo mener det vil være feil å løslate Viggo Kristiansen, selv om han får saken sin opp igjen. I et brev til Borgarting Lagmannsrett avvises kravet fra Kristiansens advokat. Domstolen skal ta endelig stilling til kravet..

NRK - 17 mars 21 kl. 12:11

Mann siktet for voldtekt

Ann Kristin Grosberghaugen ved Oslo politidistrikt bekrefter at en person har meldt seg etter etterlysning via Åsted Norge mandag. Mannen i 20-årene ble pågrepet og siktet for forsøk voldtekt. Etter avhør og taktiske undersøkelser er mannen nå Løslatt da det ikke lenger er fare for bevisforspillelse.

NRK - 14 mars 21 kl. 09:32

Hjelpearbeider for retten i Iran

Den britisk-iranske hjelpearbeideren Nazanin Zaghari-Ratcliffe (41) måtte søndag møte for retten i Iran. Hun ble nylig Løslatt fra iransk fengsel etter å ha blitt dømt for spionasje i 2016. Hun har siden fortalt at hun ble torturert i fengselet..

NRK - 12 mars 21 kl. 14:52

Bedragerisiktet Løslatt

Økokrim løslot i ettermiddag Tromøy-mannen Ove Magne Gustavsen etter avhør. Etter det NRK kjenner til, ble det ikke aktuelt å fremstille 57-åringen for varetektsfengsling. Han er siktet for å ha bedratt tre personer for millionbeløp..

VG - 11 mars 21 kl. 12:37

Her er Viggo Kristiansens løslatelsesbegjæring

Baneheia-dømte Viggo Kristiansen vil flytte hjem til Kristiansand hvis han blir Løslatt. Advokaten hans mener at gjenåpningen av drapssaken må innebære at Kristiansen blir sluppet fri..

NRK - 10 feb. 21 kl. 19:38

Søreide vil ha flere Løslatt

Norge oppfordrer Saudi-Arabia til å løslate alle menneskerettighetsforsvarere. Utenriksminister Ine Eriksen Søreide sier hun er glad for at Loujain al-Hathloul er Løslatt etter nesten tre år i fengsel..

Dagbladet - 10 feb. 21 kl. 18:39

Løslatt etter 1001 dager

Saudi-Arabias mest kjente aktivist, Loujain al-Hathloul, er i kveld Løslatt. - Jeg er dypt beveget, sier Ina Tin i Amnesty..

NRK - 10 feb. 21 kl. 18:14

Aktivist Løslatt i Saudi-Arabia

En av Saudi-Arabias viktigste politiske aktivister er Løslatt etter å ha sonet nesten tre år i fengsel i alt. Loujain al-Hathloul kjørte bil offentlig selv om hun er kvinne, og ble bl.a.

NRK - 05 feb. 21 kl. 10:20

Al Jazeera-journalist Løslatt

I Egypt har myndighetene Løslatt en journalist fra den arabiske nyhetskanalen Al Jazeera etter at han har sittet i fengsel i fire år. Mahmoud Hussein har vært anklaget for å publisere falske nyheter..

Dagbladet - 05 mars 21 kl. 20:59

Skrek til dommeren: - Urettferdig

Richard Barnett skal ha blitt svært opprørt da han fikk beskjed om at han ikke blir Løslatt med det første..

VG - 04 mars 21 kl. 15:04

Viggo Kristiansen begjærer seg Løslatt på ny

Viggo Kristiansen kommer til å be Borgarting lagmannsrett om å løslate ham fra fengselet..

VG - 04 mars 21 kl. 15:04

Viggo Kristiansen begjærer seg Løslatt av Borgarting lagmannsrett

Viggo Kristiansen kommer til å be Borgarting lagmannsrett om å løslate ham fra fengselet..

NRK - 03 mars 21 kl. 12:46

En fjerde er siktet

Politiet arresterte en fjerde person i går etter knivstikkingen som fant sted på Madla i Stavanger natt til i går. Det opplyser politiadvokat Marita Hagen til NRK. Den siste er også siktet for grov kroppsskade.

VG - 02 feb. 21 kl. 11:28

Young Bloods-leder (30) frifunnet for kidnappingsplaner - Løslatt

Mandag kveld ble gjenglederen (30) Løslatt etter at Borgarting lagmannsrett har frifunnet ham for å ha planlagt kidnapping..

NRK - 02 feb. 21 kl. 09:01

Sier de har Løslatt politikere

Militæret som har tatt makten i Myanmar sier de har Løslatt ledende politikere. Presidenten og andre folkevalgte ble satt i husarrest i går. Ifølge nyhetsbyrået Xinhua er flere ministere blant de som er satt fri..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt