Lønnsnemnd

Wednesday, 28 September, 15:32

Nyheter om Lønnsnemnd

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 23 sep 22 kl. 14:24

Lektorlaget: Håper det ikke varsles tvungen Lønnsnemnd

Tvungen Lønnsnemnd er ingen løsning, mener leder Helle Kristin Nyhus i Norsk Lektorlag. De tre lærerorganisasjonene som er i streik og arbeidsgiverorganisasjonen KS, ble fredag ettermiddag kalt inn til møte hos kunnskapsminister Tonje Brenna (Ap). – Vi håper ikke det blir varsel om tvungen Lønnsnemnd.

Klartale - 28 jun 22 kl. 10:20

Arbeidsministeren stanser flytekniker-streiken

Lørdag 18. juni gikk flyteknikerne til streik. Det var som følge av uenighet om lønn.

NRK - 9 timer siden

Rødt vil se på ordningen med tvungen Lønnsnemnd

Partileder Bjørnar Moxness i Rødt mener at det er på tide å se på hele ordningen med tvungen Lønnsnemnd, etter at regjeringen i går valgte å gripe inn og stanse lærerstreiken. Moxnes sier til NRK at han mener det er trist at tvungen Lønnsnemnd ble brukt i konflikten mellom lærerorganisasjonene og KS..

NRK - 19 timer siden

KS om tvungen Lønnsnemnd: – Må se framover

Arbeidsgiversiden i lærerstreiken, KS, sier de er glade for at streiken nå blir avsluttet etter at regjeringen besluttet å foreslå tvungen Lønnsnemnd. – Det er svært synd at partene ikke klarte å bli enige om en løsning og at det må tvungen Lønnsnemnd til. Men vi er svært glade for at 150.

NRK - 20 timer siden

Det er innført tvungen Lønnsnemnd

Regjeringen bekrefter at det ble tvungen Lønnsnemnd i lærerstriken. Arbeidsminister Marte Mjøs Persen beklaget at hun måtte gripe inn med tvungen Lønnsnemnd, og sa at det i utgangspunktet er opp til partene i en konflikt å finne en løsning. – Når konflikten syntes å være helt fastlåst ...

NRK - 23 sep 22 kl. 14:03

Skolenes landsforbund: Håper det ikke blir tvungen Lønnsnemnd

Forbundsleder Mette Walker i Skolenes landsforbund sier at hun «inderlig ikke» håper det blir tvungen Lønnsnemnd i lærerstreiken. – Når statsråden ber om et møte, så stiller vi selvsagt opp. Jeg håper inderlig ikke det blir tvungen Lønnsnemnd, men at det er mulig å finne fram til en løsning, sa Mette Walker da hun ankom Kunnskapsdepartementet fredag ettermiddag.

Klartale - 19 sep 22 kl. 08:53

Enda flere elever rammes når flere lærere streiker

Lærere streiker over hele landet. Mandag begynner 1.800 flere å streike.

Klartale - 28 jun 22 kl. 12:24

Flyselskapene sier det vil ta tid før ting er normalt

– Jeg har dessverre ikke hatt noe annet valg enn å gå til tvungen Lønnsnemnd. Det sa Marte Mjøs Persen til pressen tirsdag. Hun er arbeidsminister.

NRK - 19 timer siden

SV er mot tvungen Lønnsnemnd i lærerstreiken

– SV støtter ikke bruk av tvungen lønnsnemd. Når døren nå åpnes for streikeforbud for lærerne er det fare for at terskelen for tvungen Lønnsnemnd blir enda lavere neste gang, sier SVs Freddy Andre Øvstegård i en e-post til NRK. – Jeg er bekymra for barn og unge i den fastlåste situasjonen, men vi er nødt til å gjøre mer for å beholde og rekruttere flere lærere i skolen om elevene våre skal lykkes.

E24 - 20 timer siden

Regjeringen stanser lærerstreiken med tvungen Lønnsnemnd

Lærerstreiken avsluttes etter at regjeringen griper inn med tvungen Lønnsnemnd..

E24 - 20 timer siden

Lærerne sinte og skuffet etter tvungen Lønnsnemnd

– Det er en mørk dag. KS vant fram, og skolen tapte, sier streikeleder Steffen Handal etter at regjeringen grep inn i lærerstreiken med tvungen Lønnsnemnd..

NRK - 20 timer siden

Handal redd for tvungen Lønnsnemnd i lærerstreiken

Før møtet med arbeids- og inkluderingsminister Marte Mjøs Persen var Utdanningsforbundets leder Steffen Handal bekymret. Det sa han til NRK. – Jeg frykter at regjeringen nå går for tvungen Lønnsnemnd.

VG - 21 timer siden

Går mot tvungen Lønnsnemnd i lærerstreiken

Partene i lærerstreiken er kalt inn til Regjeringen. Tirsdag kveld skriver NRK at de erfarer at det er bestemt at det blir tvungen Lønnsnemnd..

NRK - 21 timer siden

NRK erfarer: Tvungen Lønnsnemnd i lærerstreiken

Regjeringen kaller inn partene i lærerstreiken. Flere kilder bekrefter overfor NRK at det blir tvungen Lønnsnemnd for å avslutte streiken..

NRK - Igår: 13:05

Trapper opp lærerstreiken

Utdanningsforbundet tar ut drøyt 100 nye lærere i streik fra neste tirsdag. Sandefjord er nytt uttaksområde, skriver Utdanningsforbundet i en pressemelding. Samtidig advarer leder Steffen Handal regjeringen mot å gå til tvungen Lønnsnemnd.

NRK - Igår: 08:33

Ap-ordfører krever tvungen Lønnsnemnd

Ordfører Robin Kåss (Ap) i Porsgrunn, krever tvungen Lønnsnemnd i lærerstreiken. – Nå er det nok, streik er en demokratisk rettighet, men det er også en menneskerett å få skolegang,.

NRK - 19 sep 22 kl. 19:45

Norsk Lektorlag bryter med KS og varsler opptrapping

Dermed har både Skolens landforbund, Norsk Lektorlag og Utdanningsforbundet valgt å ikke gå inn i forhandlinger med KS. – Vi har hatt som målsetting å få til en løsning og unngå tvungen Lønnsnemnd. Derfor sa vi i utgangspunktet ja til å fortsette prosessen da vi først fikk en plass ved forhandlingsbordet.

Klartale - 14 sep 22 kl. 13:39

Fra mandag kan 1.800 nye lærere bli tatt ut i streik

Fra mandag kan altså 8.100 medlemmer av forbundet være i streik. Det samme er rundt 100 medlemmer av Skolenes landsforbund og Lektorlaget.

NRK - 05 jul 22 kl. 20:26

Tvungen Lønnsnemnd i oljestreiken

Regjeringa grip inn med tvungen Lønnsnemnd i oljestreiken. Det opplyser arbeidsminister Marte Mjøs Persen (Ap) til NRK tysdag kveld. Arbeidstakarorganisasjonen Lederne tok frå midnatt ut 74 medlemmer ut i streik, noko som medførte at oljefelta Gudrun, Oseberg Sør og Oseberg Øst vart stengde.

NRK - 3 timer siden

Utdanningsforbundet antyder ny lærerstreik allerede neste år

Leder Steinar Strømslid i Utdanningsforbundet Vestland antyder at det er fare for ny streik allerede neste år. – Til våren har vi nye lønnsforhandlinger. Hvis ikke KS har forandret posisjon til da, så er jeg veldig redd for hva som skjer i det kommende lønnsoppgjøret, sier han.

VG - 5 timer siden

Kvifor sutrar eg no? Eg er skuffa over tvungen Lønnsnemnd

Eit tydeleg signal om at å bruke utestemme ikkje nyttar og at innestemme ikkje vert høyrt.

Aftenposten - 9 timer siden

Hva betyr tvungen Lønnsnemnd for lærerne? Lektorlaget mener begrunnelsen må undersøkes.

Joakim Haugen var den første læreren som ble tatt ut. Nå er flere bekymret for hans rettighet til å streike i fremtiden..

NRK - 20 timer siden

Utdanningsforbundet: – En mørk dag

Lærernes fagforeninger var svært skuffet over at streiken ble avsluttet med en tvungen Lønnsnemnd. – Det er en mørk dag. Skolen tapte og KS vant, sier forhandlingsleder for lærerne og leder i Utdanningsforbundet Steffen Handal.

Aftenposten - 20 timer siden

Lærerstreiken er avsluttet – endte med tvungen Lønnsnemnd

Partene i lærerstreiken ble tirsdag kveld kalt inn til et møte hos Arbeidsdepartementet..

VG - 21 timer siden

Tvungen Lønnsnemnd i lærerstreiken

Lærerne har streiket siden før sommeren, og flere tusen har blitt tatt ut i streik. Megling har ikke ført frem, og partene ble tirsdag kalt inn til regjeringen..

VG - 21 timer siden

Tvungen Lønnsnemnd i lærerstreiken: – En mørk dag

Lærerne har streiket siden før sommeren, og flere tusen har blitt tatt ut i streik. Nå er lærerstreiken over..

NRK - Igår: 06:36

DN: Presset Norge under oljestreik

Storbritannia og Tyskland la press på Norge før regjeringen grep inn med tvungen Lønnsnemnd i streiken på norsk sokkel i sommer, skriver Dagens Næringsliv. Det skjedde gjennom henvendelser til ambassadene i London og Berlin, ifølge avisa. I et notat fra ambassaden i London som Dagens Næringsliv har fått tilgang til, het det blant annet følgende: «I den alvorlige situasjonen man er i Europa nå, både sikkerhets- og energimessig, anser man på britisk side at dette ikke er et spørsmål som kan løses utelukkende ut fra Norges nasjonale interesser.

NRK - Igår: 23:48

Vil vurdere tvungen Lønnsnemnd

Regjeringen er i gang med å vurdere det rettslige grunnlaget for tvungen lønnsnmend i lærerstreiken, etter det NRK kjenner til. Innen onsdag vil rundt 8600 lærere i barne, ungdoms- og videregående skoler være i streik. Leder for Foreldreutvalget for grunnskoleopplæringen, Marius Cramer, ber kunnskapsministeren finne en løsning..

Aftenposten - Igår: 17:09

Aftenposten mener: Tvungen Lønnsnemnd skaper nye problemer

Smertegrensen for lærerstreiken nærmer seg med stormskritt..

Klartale - 23 sep 22 kl. 13:36

Kaller inn partene i lærerstreiken

Fredag ble det kjent at Utdanningsforbundet tar ut 300 nye lærere i streik fra onsdag neste uke. Dermed vil antall lærere i streik øke til rundt 8.450.

VG - 20 sep 22 kl. 05:52

Lærerfrykt for lærerflukt ved tvungen streikeslutt

Lærere frykter lærerflukt dersom regjeringen griper inn med tvungen Lønnsnemnd. De tror manglende rekruttering og dårlig lønnsutvikling blir enda verre med tvungen streikeslutt..

VG - 19 sep 22 kl. 18:18

Den umulige streikekabalen: Gi oss hverdag, please!

Hvor mange foreldre drømmer i sitt stille sinn om tvungen Lønnsnemnd jo før, jo heller?.

Dagbladet - 18 sep 22 kl. 11:58

Lærerstreiken: Frykter konflikten vil eskalere

Leder i Utdanningsforbundet, Steffen Handal, frykter at streiken går mot tvungen Lønnsnemnd. Det vil avslutte streiken, men konflikten mellom partene vil fortsette og den vil ramme barn og unge, mener han..

VG - 12 sep 22 kl. 14:56

Ordkrig om lærerstreiken: Lærertopp mistenker KS for å spekulere i Lønnsnemnd

Leder Steffen Handal i det streikende Utdanningsforbundet sier han mistenker motparten for å spekulere i at regjeringen vil stoppe streiken. – Grunnløs påstand, svarer Tor Arne Gangsø i KS..

Aftenposten - 05 jul 22 kl. 20:30

Tvungen Lønnsnemnd i oljestreiken

Det blir tvungen Lønnsnemnd i oljestreiken. Det er klart etter at arbeidsministeren innkalte partene til møte tirsdag….

E24 - 05 jul 22 kl. 19:37

Tvungen Lønnsnemnd i oljestreiken

Det blir tvungen Lønnsnemnd i oljestreiken. I fagforeningen Lederne er de overrasket over at regjeringen griper inn allerede..

VG - 02 sep 22 kl. 06:14

Fredag 2. september: Dette skjedde i natt

Rådet for psykisk helse krever tvungen Lønnsnemnd i lærerstreiken..

VG - 02 sep 22 kl. 05:35

Lærerstreiken: Rådet for psykisk helse krever tvungen Lønnsnemnd

Generalsekretær Tove Gundersen i Rådet for psykisk helse krever at lærerstreiken avblåses. – Nærmest litt utidig, svarer streikeleder kontant..

NRK - 28 jun 22 kl. 10:47

NFO skuffet over tvungen Lønnsnemnd

Norsk Flytekniker Organisasjon sier det er synd at det ble tvungen Lønnsnemnd. Samtidig opplyser leder Jan Skogseth at arbeidet gjenopptas umiddelbart. – Vi er veldig lei oss for det og så ikke dette som nødvendig.

E24 - 28 jun 22 kl. 09:54

Arbeidsministeren bekrefter: Det blir tvungen Lønnsnemnd i flyteknikerstreiken

Arbeidsministeren har kalt inn partene i flyteknikerkonflikten. Nå bekrefter statsråden at det blir tvungen Lønnsnemnd..

VG - 28 jun 22 kl. 09:31

Tvungen Lønnsnemnd i flyteknikerstreiken

Et varsel fra Helsetilsynet har gjort at arbeidsminister Marte Mjøs Persen nå har gått til tvungen Lønnsnemnd. Streiken er dermed avsluttet..

NRK - 28 jun 22 kl. 08:48

NRK erfarer: Tvungen Lønnsnemnd i flyteknikerstreiken

NRK erfarer at arbeidsministeren griper inn med tvungen Lønnsnemnd for å avslutte flyteknikerstreiken..

E24 - 21 jun 22 kl. 19:34

Arbeidsrettsekspert: – For å fremtvinge tvungen Lønnsnemnd

Arbeidsrettsekspert tror NHOs varslede lockout ender i tvungen Lønnsnemnd i løpet av få dager..

Klartale - 13 jul 22 kl. 07:00

Det kan gå flere dager før SAS-streiken er løst

Det tror Kristine Nergaard. Hun er forsker ved forsknings-organisasjonen Fafo. – Selv om folk møtes til nye forhandlinger tar det tid å komme fram til en løsning.

Klartale - 12 jul 22 kl. 14:54

SAS-streiken utgjør ikke fare for liv og helse

Pilotstreiken skaper trøbbel for helsetilbudet i Nord-Norge. Mandag var det et hastemøte innkalt av Statsforvalteren i Troms og Finnmark. Helsetilsynet deltok sammen med flere representanter for nordnorske sykehus og helseregionen.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com