Kveld

Friday, 24 January, 07:20

Nyheter om Kveld

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - 15 timer siden

Skjebnedag i Bergenspolitikken: Byrådet kan trekke seg om det blir flertall for mistillit i Kveld

I Kveld kan det bli flertall for mistillit mot skolebyråd Linn Engø (Ap). Da har byrådet sagt at de trekker seg..

NRK - 21 Jan 20 kl. 01:22

Mann knivskadd i Lørenskog

En mann oppsøkte legevakta i Lørenskog med knivskader i låret mandag Kveld. Mannen er sendt til sykehus. Det er uvisst hvordan han fikk skadene.

Dagbladet - 17 Jan 20 kl. 19:19

Norsk IS-kvinne kommer i Kveld

Den norske IS-siktede kvinnen skal være på vei til Norge, og lander i Norge seint fredag Kveld, får Dagbladet opplyst..

P4 - 17 Jan 20 kl. 20:13

Norsk IS-kvinne på vei til Norge

Den siktede norske IS-kvinnen er nå på vei til Norge. Det melder TV 2 og NRK i Kveld. Både politi, barnevernet og helsepersonell er på plass på Gardermoen i Kveld.

P4 - 15 Jan 20 kl. 19:33

Regjeringspartiene møtes i Kveld

De fire lederne i regjeringspartiene møtes i Kveld i statsministerboligen etter Frps trusler om å gå ut av regjeringen. Det melder NRK. Etter gruppeledermøte i Frp i Kveld sa partileder Siv Jensen at partiet vil komme med flere krav til statsminsiter Erna Solberg, og at de ikke fortsetter i regjeringen for enhver pris.

P4 - 16 Jan 20 kl. 18:07

IS-kvinnen ikke til Norge i Kveld

Den norske IS-kvinnen og hennes to barn som skal hentes hjem til Norge, kommer ikke til Norge i Kveld. Det opplyser kilder til VG. Kvinnen og barna ble hentet ut av Syria tirsdag og skulle etter planen komme til NOrge i Kveld.

Aftenposten - Igår: 17:52

Følg Tertnes-Vipers og chat med vår reporter

Storoppgjør i Haukelandshallen onsdag Kveld..

Dagbladet - Igår: 20:23

WHO møter pressen etter virus-krisemøte

Verdens helseorganisasjon (WHO) har i Kveld holdt krisemøte om det nye viruset som krever stadig flere menneskeliv..

NRK - 15 Jan 20 kl. 19:15

Partileiarmøte onsdag Kveld

Dei fire leiarane av regjeringspartia møter kvarandre onsdag Kveld i statsministerbustaden. Det skjer etter Siv Jensen si erklæring om at partiet vil trekka seg dersom Frp ikkje får større gjennomslag i regjeringa..

VG - Igår: 23:37

Nationaltheatret avbrøt forestilling i første akt: – Vi er veldig lei oss

Forestillingen «Forelska i Shakespeare» måtte onsdag Kveld avbryte grunnet sykdom..

NRK - 16 Jan 20 kl. 17:54

Usikkert når IS-kvinne ankommer

Etter planen skulle den norske IS-kvinnen og hennes to barn ankommet til Norge i Kveld, etter det NRK erfarer. Torsdag Kveld opplyser imidlertid en kilde til NRK at planene trolig er endret, og det er usikkert når de ankommer..

Aftenposten - 9 timer siden

Vårt Land: Her tester påtroppende statsråd Abid Raja sine nye kontorer

Torsdag Kveld var Venstres Abid Raja innom kulturdepartementet. I morgen overtar han som statsråd..

NRK - 19 timer siden

Person funnet død i brannruiner

Etter omfattende søk i branntomta på Bognes i Hamarøy i Nordland, ble det i går Kveld funnet en død person. De pårørende til en savnet mannen i 70-årene er underrettet. Politiet fikk melding om brannen natt til onsdag..

Dagbladet - Igår: 20:23

Nytt krisemøte i morgen

Verdens helseorganisasjon (WHO) har i Kveld holdt krisemøte coronaviruset. Samtidig kommer det fram at den kinesiske byen Wuhan stenges i morgen..

P4 - 16 Jan 20 kl. 13:04

IS-kvinne kommer til Norge i Kveld

Den norske IS-kvinnen og hennes to barn som tirsdag ble hentet ut av Syria kommer til Norge i Kveld. Det får VG bekreftet. De flyr ut fra Erbil i Nord-Irak.

VG - 16 Jan 20 kl. 13:38

Norsk IS-kvinne med to barn ankommer Norge i Kveld

ERBIL/OSLO (VG) Den norske IS-kvinnen (29) og hennes to barn som tirsdag ble hentet ut av Syria, ankommer Norge i Kveld..

Aftenposten - 7 timer siden

Bunnlag på nivå tre med sjokkseier. Nå venter Solskjærs United.

Sent torsdag Kveld fikk Ole Gunnar Solskjær vite hvilket lag hans Manchester United møter i FA-cupen søndag. Det blir Tranmere, som er bunnlag fra nivå tre..

NRK - 11 timer siden

SV har ikke tillit til skolebyråd

SVs bystyregruppe har ikke tillit til Bergens skolebyråd Linn Kristin Engø (Ap) og vil stille seg bak et mistillitsforslag. Tidligere i Kveld ble det klart at også Høyre og Frp har konkludert med at de ikke har tillit til Engø..

P4 - 13 timer siden

Mæland og Helleland får stadsrådposter

Monica Mæland blir landets nye justisminister. Samtidig oppretter statsminister Erna Solberg en ny statsrådpost for distrikter, nemlig distriksminister. Den jobben er det Linda Hofstad Helleland som får, ifølge Adresseavisen Tidligere i Kveld meldte NRK at Anniken Hauglie er ferdig som arbeids- og sosialminister, og erstattes av Torbjørn Røe Isaksen..

Aftenposten - Igår: 17:39

Drømmestart i begge omgangene – Vipers vant enkelt

Vipers ga ikke bort poeng i Kveld heller. Kvinnene fra Kristiansand slo Tertnes 37–26 på bortebane..

Aftenposten - Igår: 17:39

Drømmestart i begge omgangene gjorde at Vipers vant med store sifre

Vipers ga ikke bort poeng i Kveld heller. Kvinnene fra Kristiansand slo Tertnes 37–26 på bortebane..

P4 - I førrgår: 19:40

Norge klar for semifinale

Norge er videre i håndball-EM etter å ha slått Island 31-28 i Malmø i Kveld. Islendingene slo kraftig tilbake i andreomgang, men likevel holdt det ikke mot en sterk norsk laginnsats..

VG - Igår: 19:40

Sagosen roser «reservene»: – Hatten av

MALMÖ (VG) (Norge-Slovenia 33–30) Norge skal møte Kroatia i semifinalen i håndball-EM. Onsdag Kveld danset reservene på det blå gulvet mens de største stjernene ble hvilt og jublet fra benken..

VG - Igår: 19:40

Berge stolt over «reservene»: – Jeg setter dem i en vanskelig situasjon

MALMÖ (VG) (Norge-Slovenia 33–30) Norge skal møte Kroatia i semifinalen i håndball-EM. Onsdag Kveld danset reservene på det blå gulvet mens Sander Sagosen og de største stjernene smilte på benken..

NRK - Igår: 21:03

WHO holder nytt krisemøte i morgen

Verdens helseorganisasjon (WHO) satt i Kveld i et krisemøte på grunn av utbruddet av et nytt coronavirus i Kina. Det ble besluttet at det skal holdes et nytt møte i morgen, hvor det skal diskuteres om lungeviruset skal erklæres en global helsefare..

VG - Igår: 19:40

Reserver briljerte – Sagosen & co ikke på banen mot Slovenia

MALMÖ (VG) (Norge-Slovenia 33–30) Norge skal møte Kroatia i semifinalen i håndball-EM. Onsdag Kveld danset reservene på det blå gulvet mens de største stjernene ble hvilt og jublet fra benken..

VG - Igår: 17:47

Ask fikk et håndballmål i hodet sist sommer – i dag møter han EM-heltene

MALMÖ (VG) Ask (11) lå sist sommer flere dager i koma etter at et mål veltet over ham. Onsdag Kveld koser han seg med Magnus Abelvik Rød og håndballguttas EM-kamp mot Slovenia. Men livet er ikke som før..

P4 - 11 timer siden

Byrådet i Bergen går av etter skandale

Byrådet i Bergen går av som følge av den såkalte Vigilo-skandalen. Fire partier sikret i Kveld flertall for å stille mistillitsforslag mot skolebyråd Linn Kristin Engø som følge av håndteringen av saken. I oktober i fjor ble det kjent at kommunen gjennom appen Vigilo ga foreldre uten foreldreansvar tilgang til sensitive opplysninger om barn.

VG - Igår: 19:40

Sagosen roser «reservene» etter ny norsk seier: – Hatten av

MALMÖ (VG) (Norge-Slovenia 33–30) Norge skal møte Kroatia i semifinalen i håndball-EM. Onsdag Kveld danset reservene på det blå gulvet mens Sander Sagosen og de største stjernene smilte på benken..

VG - I førrgår: 19:46

Smilende Berge: – Vi er i semifinalen

MALMÖ (VG) (Norge-Island 31–28) Norge fortsetter å surfe gjennom håndball-EM - og kan være semifinale-klare allerede senere tirsdag Kveld..

Aftenposten - I førrgår: 18:41

Alle demokratenes forslag er blitt stemt ned i Senatet. Men de fikk én seier.

NEW YORK (Aftenposten): Riksrettssaken i Senatet startet for alvor tirsdag Kveld. Republikanerne vil gjennomføre den i turbofart..

NRK - 20 Jan 20 kl. 21:08

Toppmøte i statsministerboligen

Ledelsen i Høyre er i Kveld samlet i statsministerboligen, blant dem Bent Høie, Jan Tore Sanner og Rune Alstadsæther. Etter Frps avskjed er Høyre nå i mindretallsregjering med Venstre og KrF..

P4 - 23 timer siden

Ferdinand skuffet over Solskjær

Det går ikke helt veien for Ole Gunnar Solskjær om dagen - og gamle kjente har nå snudd i synet på om nordmannen er riktig mann for Manchester United. I går Kveld tapte United 2-0 hjemme mot Burnley. Klubblegende Rio Ferdidand sa for et års tid siden at Solskjær burde få jobben, koste hva det koste vil.

NRK - I førrgår: 19:22

Trump vil ikke vitne i riksrettssak

President Donald Trump skal ikke vitne i riksrettssaken mot ham som startet i Senatet i Washington i Kveld. Han er tiltalt for maktmisbruk og for å ha hindret etterforskningen. Rettssaken kan bli kort og være over i løpet av neste uke..

P4 - 23 timer siden

Ferdidand skuffet over Solskjær

Det går ikke helt veien for Ole Gunnar Solskjær om dagen - og gamle kjente har nå snudd i synet på om nordmannen er riktig mann for Manchester United. I går Kveld tapte United 2-0 hjemme mot Burnley. Klubblegende Rio Ferdidand sa for et års tid siden at Solskjær burde få jobben, koste hva det koste vil.

NRK - 20 Jan 20 kl. 22:18

Møte i statsministerboligen ferdig

Høyres nestledere Bent Høie og Jan Tore Sanner var blant de som var samlet i statsministerboligen i Kveld. – Det viktigste fremover blir å videreføre regjeringens politikk, det er det som er viktig for landet, sier Høie..

P4 - Igår: 19:37

Norge vant gruppa

Norge ble gruppevinner etter å ha slått Slovenia 33-30 i håndball-EM i Malmø i Kveld. Begge lagene var før kampen allerede klare for semifinale, vinneren av kampen vant dermed også gruppa. Nå møter de norske håndballgutta Kroatia i semifinalen på fredag og unngikk dermed marerittmotstander Spania som Norge ikke har slått på 18 kamper..

NRK - I førrgår: 23:31

Forslag fra demokratene nedstemt

Et forslag fra demokratene om å åpne for bruk av dokumenter fra Det hvite hus i riksrettssaken mot president Donald Trump ble tirsdag Kveld nedstemt av det republikanske flertallet i Senatet. Avstemningen var den første i riksrettssaken..

NRK - I førrgår: 00:06

Trusler mot flere skoler

Det har kommet trusler på sosiale medier rettet mot skoler, bedrifter og enkeltpersoner over hele landet tirsdag Kveld, opplyser politiet. Sørøst politidistrikt sier de ser truslene som uspesifikke. De oppfordrer skoler og bedrifter til normal drift..

Aftenposten - I førrgår: 05:57

Flere trusler mot skoler og bedrifter i hele landet

Det har kommet trusler på sosiale medier rettet mot skoler, bedrifter og enkeltpersoner over hele landet tirsdag Kveld, opplyser politiet..

P4 - I førrgår: 19:40

Norge videre i EM etter å ha slått Island

Norge er videre i håndball-EM etter å ha slått Island 31-27 i Malmø i Kveld. Islendingene slo kraftig tilbake i andreomgang, men likevel holdt det ikke mot en sterk norsk laginnsats..

VG - I førrgår: 00:49

Flere trusler mot skoler og bedrifter i hele landet

Det har kommet trusler på sosiale medier rettet mot skoler, bedrifter og enkeltpersoner over hele landet tirsdag Kveld, opplyser politiet..

VG - I førrgår: 19:46

Berge etter Kjelling-ros: – Det var store ord

MALMÖ (VG) (Norge-Island 31–28) Norge fortsetter å surfe gjennom håndball-EM – og bare syltynn teori kan frata Norge en plass i semifinalen. Den kan være sikret allerede senere tirsdag Kveld..

VG - I førrgår: 19:46

Norge vant og kan bli semifinaleklare senere tirsdag

MALMÖ (VG) (Norge-Island 31–28) Norge fortsetter å surfe gjennom håndball-EM - og kan være semifinale-klare allerede senere tirsdag Kveld..

NRK - 19 Jan 20 kl. 23:42

Åpent på E6 Saltfjellet

E6 over Saltfjellet er nå åpen for fri ferdsel etter at det tidligere i Kveld var kolonnekjøring. Vegtrafikksentralen melder at vegen kan bli stengt på kort varsel..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt