Kveld

Torsdag, 06 August, 19:04

Nyheter om Kveld

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - 01 aug. 20 kl. 21:09

Helsvart Kveld for Sjølstad: – Dette vil jeg glemme fortest mulig

Fredrik Sjølstad tar på seg mye av skylda for at Molde tapte i Sandefjord i Kveld. Samtidig raser han mot det som var er ei svært billig utvising..

NRK - 29 juli 20 kl. 18:48

Sju dødfødte på én Kveld

Sju barn ble dødfødt på et sykehus i Zimbabwe i tirsdag Kveld. Mødrene fikk ikke nok medisinsk hjelp på grunn av en sykepleierstreik som har pågått en måned, ifølge Reuters. Sykepleierne krever høyere lønn, noe myndighetene sier de ikke har råd til..

NRK - 1 time siden

Fire nye smittetilfeller

Fire nye blant mannskapet om bord på MS Roald Amundsen er bekreftet positiv for koronaviruset covid-19 etter nye tester tatt onsdag Kveld, ifølge Tromsø kommune. En person skal retestes fredag. De øvrige 112 mannskapene fikk negativt testresultat..

NRK - 8 timer siden

Auke i salet av munnbind

Apoteka har opplevd stor etterspurnad etter munnbind, etter at helsestyresmaktene varsla at det snart vil kome nye råd om bruk av munnbind, skriv E24. Mellom klokka 21 og 22 onsdag Kveld vart det seld 20.000 munnbind..

NRK - 10 timer siden

NHH råka av datainnbrot

NHH er råka av eit større internasjonalt datainnbrot og ber tilsette og studentar om å endre passord, skriv Dagens Næringsliv. Det kjem fram av ei melding publisert på skulen sine interne system onsdag Kveld at både tilsette og studentar er råka..

NRK - 21 timer siden

Anmeldt for smugling

En mann i 60-årene ble stoppet av Tollvesenet på Ørje i Kveld med 1231 liter øl, 654 liter vin og 117 liter brennevin. Det skriver politiet på Twitter. Alkoholen ble beslaglagt og mannen anmeldt..

NRK - 18 timer siden

Turgåere reddet ned i Lofoten

To turgåere ble reddet ned fra fjellet vest for Reine i Lofoten etter at de gått seg fast i går Kveld. Hovedredningssentralen i Nord-Norge melder at de to ble hentet med helikopter og satt av på Sørvågen..

NRK - 10 timer siden

Fire personer pågrepet i Nordreisa

Onsdag Kveld ble fire personer pågrepet etter at det ble hørt skudd fra et hus i Nordreisa i Troms. Det ble gjort beslag av pumpehagle, rifle, ammunisjon, en ATV og en cross-sykkel. En person er også siktet for ruskjøring.

NRK - Igår: 07:05

Avslutter søk på Mjøsa

Politiet og letemannskaper avsluttet i går Kveld søket etter den savnede mannen på Mjøsa. Mannen har vært savnet siden natt til søndag. Politiet sier at nå har de lett i to døgn uten resultat, men fortsetter etterforskningen..

P4 - 19 timer siden

Utlover dusør for å avsløre valginnblanding

USAs utenriksminister utlover en dusør på 10 millioner dollar for informasjon som avslører utenlandske aktører som blander seg inn i presidentvalget. Det opplyste han på en pressekonferanse onsdag Kveld. Presidentvalget holdes i november..

P4 - 20 timer siden

Bobil falt ned 50 meter

En bobil med to personer kjørte av veien og havnet 50 meter ned i en skråning i Geiranger i Kveld. De to er kjørt til sykehus for behandling og oppfølging, opplyser politiet i Møre og Romsdal. De fremsto som lettere skadet etter ulykken.

P4 - 20 timer siden

Stoppet med 2002 liter alkohol

En mann i 60-årene ble stoppet med over 2000 liter alkohol i bilen på grensen i Ørje i Viken i Kveld. Politiet opplyser at de fant 1231 liter øl, 654 liter vin og 117 liter brennevin. Drikkevarene er beslaglagt, og mannen er anmeldt..

VG - 23 timer siden

Redningsmannskaper kjemper mot klokken: – Haster å finne de som er i live

Hjelpeorganisasjoner og redningsstyrker jobber på spreng for å redde liv i Beirut onsdag Kveld. Mange er fremdeles savnet etter eksplosjonen som tirsdag rystet den libanesiske hovedstaden..

P4 - I førrgår: 06:23

Angrep busssjåfør

En busssjåfør ble angrepet og utsatt for vold på Nesoddtangen i går Kveld. Tre menn skal ha slått og skallet til sjåføren da han ifølge politiet forsøkte å stoppe bråk på bussen. Skadeomfanget er uklart..

P4 - Igår: 21:46

Minst 50 døde

Minst 50 personer er døde og over 2500 er skadet etter den enorme eksplosjonen i Libanons hovedstad i Kveld. Det opplyser landets helseminister. Eksplosjonen skjedde i havneområdet der det var lagret et ekstremt eksplosjonsfarlig stoff..

P4 - 10 timer siden

Fire pågrepet etter skudd

Fire personer ble i går Kveld pågrepet i Nordreisa etter at det ble hørt skudd fra et hus. Ingen ble truffet av skuddet som skal ha blitt avfyrt vilkårlig ut i luften, opplyser politiet i Troms. Det ble også gjort beslag av en pumpehagle, en rifle, ammunisjon, en ATV og en cross-sykkel.

VG - Igår: 16:08

NUPI-forsker: Utenkelig at Hizbollah reduserer våpenlagre i Libanon

I kjølvannet av eksplosjonene i Beirut tirsdag Kveld, rettes søkelyset mot de mange våpendepotene den militante bevegelsen Hizbollah rår over i Libanon..

P4 - 20 timer siden

Koronafritt på luksuscruise

Ingen av passasjerene om bord på luksuscruiset SeaDream 1 har testet positivt på koronaviruset. Det opplyser Bodø kommune i Kveld. Tidligere i dag ble det kjent at også mannskapet er fri for viruset.

P4 - 10 timer siden

Norges Handelshøyskole hacket

Norges Handelshøyskole er rammet av et større, internasjonalt datainnbrudd. På skolens interne systemer ble i det går Kveld opplyst at både brukernavn og passord til ansatte og studenter er stjålet og på avveie. Omfanget er foreløpig uklart.

P4 - Igår: 07:17

Avslutter søk etter savnet mann

Politiet og letemannskap avsluttet i går Kveld søket etter mannen i 40-årene som har vært savnet etter en båttur på Mjøsa siden natt til søndag. Det er søkt med helikopter, politibåter og frivillige uten funn. Politiet fortsetter likevel etterforskningen..

VG - Igår: 11:26

Nøktern Solbakken før Europa-Kveld: – Vi har sett mørbanket ut

Før returkampen mot Istanbul Basaksehir har Ståle Solbakken (52) latt Det europeiske fotballforbundet (UEFA) få gjennomgå – og heller ikke eget lag styrer unna nordmannens kritiske blikk..

P4 - Igår: 21:43

- De ansvarlige vil betale

Libanons statsminister sier de ansvarlige for eksplosjonen i et varehus i Beirut i Kveld vil betale en pris for det som har skjedd. Det er ennå ikke kjent hva som forårsaket eksplosjonen, men statsministeren lover en gransking..

P4 - Igår: 05:42

Cruiseskip har ankommet Bodø

Cruiseskipet SeaDram 1 som er rammet av koronaviruset ankom Bodø i natt. En passasjer som forrige uke var på luksuscruiset har testet positivt for koronaviruset etter hjemkomst. Bodø kommune forbereder seg på massetesting av mannskapet, og svarene foreligger trolig allerede i Kveld.

P4 - I førrgår: 20:54

Alvorlig skadet i ulykke

En person er alvorlig skadet etter en trafikkulykke i Etnedal i Kveld. Politiet i Innlandet opplyser at sjåføren av bilen som var involvert i ulykken er fløyet til Ullevål sykehus med luftambulanse..

Dagbladet - 03 aug. 20 kl. 00:29

Antas omkommet ved Månafossen

Redningsaksjonen som har pågått ved Månafossen i Rogaland etter at ei kvinne i 40-åra ikke kom hjem lørdag Kveld, er nå avsluttet..

NRK - Igår: 05:10

3,7 millioner mistet strømmen

Mer enn 3,7 millioner husstander mistet strømmen da stormen «Isaias» traff USAs østkyst tirsdag og veltet en mengde trær over kraftlinjene. Bare i New York var 870.000 uten strøm tirsdag Kveld, ifølge guvernør Andrew Cuomo..

P4 - Igår: 22:19

Hardt skadet i elgpåkjørsel

En mann er hardt skadet etter en elgpåkjørsel på riksvei 3 på Innset i Trøndelag i Kveld. Han er fløyet til sykehus. Det var tre andre personer i bilen, disse har det etter forholdene bra..

P4 - I førrgår: 21:55

Ble slått med metallgjenstand

En person er alvorlig skadet og er kjørt til sykehus etter å ha blitt slått ned med metallgjenstand ved Sørenga i Oslo i Kveld. Politiet har pågrepet to personer i nærheten av åstedet. De har også funnet en avbitertang som trolig har blitt brukt..

P4 - Igår: 23:10

FN-soldater skadet i eksplosjon

Flere FN-soldater er alvorlig skadet i eksplosjonen i Beirut tirsdag Kveld. Et av FNs skip lå til kai ikke langt unna der eksplosjonen skjedde, og skipet har fått store materielle skader. I følge nyhetsbyrået AFP har 73 mennesker mistet livet, og over 3700 er skadet.

P4 - Igår: 23:36

Ber om to ukers unntakstilstand

Libanons president ber om to ukers unntakstilstand etter den dødelige eksplosjonen i Beirut tirsdag Kveld. Det spekuleres i om eksplosjonen skyldes en brann i et lager med 2700 tonn med det svært eksplosjonsfarlige stoffet ammoniumnitrat. Presidenten sier i følge nyhetsbyrået Reuters at det er helt uakseptabelt at stoffet ble lagret uten nødvendige sikkerhetsrutiner, og at de ansvarlige vil bli straffet på hardest mulig måte..

NRK - 03 aug. 20 kl. 01:57

18 millioner koronatilfeller

Antall påviste smittetilfeller av koronaviruset i verden passerte sent søndag Kveld 18 millioner. Over halvparten av de registrerte smittetilfellene er gjort i USA, Latin-Amerika eller i Karibia, melder nyhetsbyrået AFP..

P4 - 27 juli 20 kl. 20:18

Bombegruppa til Otta

Politiet bombegruppe ble i Kveld fløyet med helikopter til en rasteplass ved Otta i Gudbrandsdalen etter funn av en mistenkelig gjenstand. Meldingen om gjenstanden kom halv to i ettermiddag. Og nå i Kveld har de gjort undersøkelser.

NRK - I førrgår: 21:55

Finske turister kommet til rette

De finske turistene som politiet ønsket tips om, er kommet til rette i Skibotn. Det hele dreide seg om en misforståelse av tidspunkter. Campingplassen ringte inn en bekymringsmelding mandag Kveld da paret ikke var kommet..

Aftenposten - 03 aug. 20 kl. 17:02

Nykommer rett inn på Sandnes Ulf-laget mot Ranheim

Adnan Hadzic sluttet seg til Sandnes Ulf søndag ettermiddag. Allerde mandag Kveld spiller han fra start i toppoppgjøret mot Ranheim..

NRK - I førrgår: 00:18

Mann slått ned i Gamle Oslo

En mann er alvorlig skadd etter at han ble slått ned av to menn i Saxegaardsgate i Gamlebyen mandag Kveld. Oslo-politiet har arrestert to menn nær åstedet. Det er også funnet en stor avbitertang som politiet tror er brukt i overfallet..

NRK - I førrgår: 21:55

Finske turister kom til rette

De finske turistene som politiet ønsket tips om, er kommet til rette i Skibotn i Troms. Det hele dreide seg om en misforståelse av tidspunkter. Campingplassen ringte inn en bekymringsmelding mandag Kveld da det finske paret ikke var kommet tilbake..

Aftenposten - I førrgår: 22:53

To personer pågrepet etter alvorlig voldshendelse i Oslo sentrum

En mann ble mandag Kveld alvorlig skadd etter å ha blitt slått ned med en metallgjenstand. Politiet har pågrepet to personer..

Aftenposten - 03 aug. 20 kl. 06:04

Savnet kvinne på Jæren antas å ha omkommet

Letingen etter en polsk kvinne som ble meldt savnet ved Månafossen i Gjesdal i Rogaland, ble avsluttet søndag Kveld. Politiet antar at hun har omkommet..

P4 - I førrgår: 22:59

Avslutter søk for natten

Politiet avslutter nå søket for natten etter en mann i 40-årene som er savnet etter en båttur på Mjøsa. Han ble meldt savnet rundt klokken 22 i søndag Kveld. Det er søkt med helikopter, politibåter og frivillige uten funn.

NRK - I førrgår: 23:59

Ytterligere en person smittet

Ytterligere en passasjer fra den andre seilasen på MS «Roald Amundsen» har testet positivt på covid-19, bekreftet Tromsø kommune mandag Kveld. Personen er innbygger i Tromsø kommune, og befinner seg i isolasjon. Fem har mandag testet negativt..

P4 - 27 juli 20 kl. 19:42

Tung start for Lillestrøm

Lillestrøm har hatt et tøft møte med nivå to i norsk fotball. I Kveld ble det tap 3-1 borte mot Åsane. LSK ligger midt på tabellen med sju poeng etter fem kamper.

P4 - 01 aug. 20 kl. 23:16

Brann i garasjeanlegg

Det har i Kveld begynt å brenne i et garasjeanlegg på Askøy. Politiet melder at nærmeste hus evakueres, og at alle skal ha kommet ut. Det er mye røyk i området..

NRK - 03 aug. 20 kl. 00:03

Avslutter søk etter kvinne

Søket ettet er kvinne i turområdet ved Månafossen i Gjesdal i Rogaland ble søndag Kveld avsluttet uten resultat. Politiet antar at kvinnen har omkommet. Pårørende er varslet, melder politiet i Sørvest..

NRK - 03 aug. 20 kl. 00:03

Avslutter søket etter kvinne

Søket ettet er kvinne i turområdet ved Månafossen i Gjesdal i Rogaland ble søndag Kveld avsluttet uten resultat. Politiet antar at kvinnen har omkommet. Pårørende er varslet, melder politiet i Sørvest..

P4 - Igår: 20:33

Minst 30 døde

Mange hundre personer er skadet og ti drept i den svært kraftige eksplosjonen i Beirut i Libanon i Kveld. Men det er ventet at dødstallene vil stige. I følge CNN har et sykehus alene tatt imot 400 skadde, og sykehus over hele byen opplyser at de ikke har mulighet til å ta imot flere pasienter.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt