Kunsthøyskolen

Monday, 17 June, 04:31

Nyheter om Kunsthøyskolen

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - 03 Apr 19 kl. 09:49

Tillitsvalgte bekymret for situasjonen på Kunsthøyskolen

– Manglende demokrati og lite åpenhet, mener tillitsvalgte. Rektor og styreleder Jørn Mortensen svarer at fagorganisasjonene har vært involvert i en lang rekke prosesser..

Aftenposten - 21 Aug 18 kl. 10:18

Trappen utenfor Kunsthøyskolen ble over natten markert med flengende kritikk av skolens håndtering av seksuell trakassering

Med papirbokstaver i skoletrappen har noen kritisert Kunsthøgskolen i Oslo. – Det er et stykke igjen til kategorien vandalisme, sier rektor..

Aftenposten - 12 Jan 18 kl. 13:29

Kunsthøyskolen: – Uforbeholden unnskyldning til varslerne

Etter varslene om seksuell trakassering ved KHiO garanterer høyskolen nå for varslernes anonymitet. Skolen har hyret inn advokat..

P4 - 11 Jan 18 kl. 05:47

Varsel om flere lærere

Kunsthøyskolen i Oslo har fått flere varsler om kritikkverdige forhold ved skolen. Forrige ble det kjent at en lærer skal ha seksuelt trakassert studenter gjennom flere år, men ifølge Aftenposten er det også varslet om andre lærere. Kunnskapsdepartementet sier de ser svært alvorlig på situasjonen, og har nå tatt kontakt med høyskolen for å sikre at sakene blir fulgt opp..

Aftenposten - 05 Jan 18 kl. 10:17

Ber Kunsthøyskolen vurdere å anmelde trakassering

Kunnskapsdepartementet har mottatt varsler om trakassering ved Kunsthøgskolen i Oslo. De ber høgskolen vurdere å anmelde en av de ansatte, skriver Khrono..

Aftenposten - 10 Jan 18 kl. 19:30

Kunsthøyskolen er blitt varslet om flere lærere

– Jeg er forberedt på at det kommer mer, sier rektor Jørn Mortensen..

Aftenposten - 01 Sep 17 kl. 13:23

Politisk tivoli i Birkelunden

I noen timer på torsdag ettermiddag ble Birkelunden på Grünerløkka omgjort til en fornøyelsespark med satiriske og humoristiske attraksjoner. Studenter fra Grafisk design og illustrasjon ved Kunsthøyskolen i Oslo arrangerte politisk tivoli. Studentene har tolket de politiske partienes programmer..

Aftenposten - 30 May 17 kl. 14:17

Kunsthøyskolen i Oslo: Lite kommuniserende avgangsutstilling

Årets avgangsutstilling for master i billedkunst fra KHiO har fine verk, men mangler fullstendig formidling..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt