Kristiansand

Saturday, 30 May, 13:46

Nyheter om Kristiansand

Sortering: Relevans | Senaste
P4 - 18 timer siden

Person slått ned i Kristiansand sentrum

Politiet leter etter flere personer etter at en person ble slått ned utenfor en butikk i Kristiansand sentrum i kveld. Politiet tror bråket startet inne i butikken mellom ungdommer, og at det utartet seg ute i gaten. Den fornærmede er tatt hånd om med ukjent skadeomfang..

Aftenposten - 4 timer siden

Vil bygge om Aquarama for 25 millioner

For å tilfredsstille nye Champions League-krav i Kristiansand har Vipers tegnet om Aquarama. Nå ber de om hjelp fra Agder fylkeskommune..

NRK - 18 timer siden

Slått ned i sentrum

En person er slått ned etter et slagsmål mellom flere personer i Kristiansand sentrum. Ambulanse og politi er på stedet. Politiet leter etter gjerningspersonene..

Aftenposten - Igår: 07:52

Heidi Løke må operere mange brudd i nesen: – Ser ut som et trekkspill

Vipers-stjernen blir ikke å se under håndballandslagets samling i Kristiansand neste uke..

Aftenposten - Igår: 15:09

Løke-forfall til landslagssamling

Heidi Løke er ikke med når håndballjentene samles til landslagssamling i Kristiansand i neste uke..

NRK - 18 timer siden

Fedre er velkomne på sykehuset

Fra og med tirsdag 2. juni åpner Sørlandet sykehus for at fedre/partner kan være med på barsel i Kristiansand. De kan bli på sykehuset under hele barseloppholdet, men ikke være med på polikliniske kontroller, ultralydundersøkelser eller keisersnitt..

P4 - 20 timer siden

Color Line kjører med fulle skip

Color Line starter opp sommertrafikken til Danmark for fullt fra 15. juni. Regjeringen åpnet i dag for fritidsreiser til Danmark om litt over to uker, uten at man må i karantene.

NRK - 21 timer siden

Gjenopptar fergetrafikken

Color Line gjenopptar trafikken mellom Kristiansand og Hirtshals fra 15. juni, etter at regjeringa åpnet for fritidsreiser til Danmark uten at man må i karantene. Det sier konserndirektør Helge Otto Mathisen i Color Line..

Aftenposten - Igår: 20:02

Her forbereder Kristiansand-svømmerne seg på en helt uvanlig konkurranse

Juni Refstie (19), Dennis Aateigen (19) og resten av KSA-svømmerne klør i fingrene etter å konkurrere. Nå har fire klubber kommet opp med en kreativ løsning..

Aftenposten - 17 May 20 kl. 19:30

Vipers-Vilde etter uttaket: – Jeg er i ekstase

Når landslaget samles i Kristiansand i juni, kommer utrolige ti av 28 spillere fra Vipers. Blant dem er debutant og Kristiansand-jente, Vilde Jonassen..

VG - 10 May 20 kl. 10:08

Tre innsatte i rømningsforsøk fra Kristiansand fengsel

Tre innsatte ved Kristiansand fengsel forsøkte lørdag å rømme. Den ene klatret seks etasjer ned fengselets fasade og endte opp på taket av Kristiansand tingrett..

Klartale - 25 May 20 kl. 13:37

Få nye smittede i flere byer

Kristiansand har ikke hatt nye smittede på tre uker. I Bergen smitter hver smittede bare 0,1 nye personer..

NRK - I førrgår: 19:17

Legger frem Tangen-avtale torsdag

Torsdag klokken 12 legges arbeidsavtalen mellom påtroppende oljefondssjef Nicolai Tangen fra Kristiansand og Norges Bank frem på en pressekonferanse, skriver E24. Sentralbanksjef Øystein Olsen og Tangen selv vil være tilstede..

NRK - I førrgår: 15:55

Ein million for å syne Sabeltann

Dyreparken i Kristiansand brukar ein million kroner på smitteverntiltak for å kunne tilby Kaptein Sabeltann-førestillingar for om lag 40.000 personar i løpet av juli, melder VG. Dei vil tilby to førestillingar i dyreparken kvar kveld..

NRK - 26 May 20 kl. 12:57

Politimenn tiltalt etter avhøyr

To politimenn nektar straffskuld for grovt brot på tenesteplikta etter at dei avhøyrde ein 15 år gammal drapssikta gut utan forsvarar i Kristiansand i 2016..

NRK - 25 May 20 kl. 13:30

Ingen nye tilfelle tre veker

Det er over tre veker sidan nokon testa positivt på koronaviruset i Kristiansand, ifylgje kommuneoverlege Dagfinn Harr, skriv Fædrelandsvennen. Sidan 1. mai er 513 personar testa for viruset, og siste positive test vart tatt 30.

P4 - I førrgår: 15:36

Dyreparken bruker en million for å sikre Sabeltannshow

Dyreparken i Kristiansand bruker en million kroner for å sikre smitteverntiltak slik at de kan by på Katein Sabeltann-show for til sammen 40.000 personer i løpet av juli. Vanligvis ser 2600 showet hver kveld, men nå endrer fornøyelsesparken på dette slik at to show vises hver kveld.

P4 - 24 May 20 kl. 22:20

Trondheims syklister mest misfornøyde

Syklistene i Trondheim mest misfornøyde, men også i Tromsø og Bergen klages det på drift og vedlikehold. Det viser en undersøkelse gjennomført av Transportøkonomisk Institutt på oppdrag fra Statens vegvesen. Syklistene fra Kristiansand, Rogaland og Kongsberg er mest fornøyde..

P4 - 26 May 20 kl. 17:09

Politimenn tiltalt etter avhør

To politimenn er tiltalt for grovt brudd på tjenesteplikten etter at de avhørte en 15 år gammel drapssiktet gutt uten forsvarer i Kristiansand i 2016. Gutten ble dømt til 11 års fengsel for å ha knivstukket og drept en 14 år gammel gutt og en 48 år gammel kvinne. Han tilsto drapene under avhør med de to politietterforskere, uten bistand fra forsvarer.

Aftenposten - 10 May 20 kl. 16:12

Rømningsforsøket i Kristiansand: – Kunne fått et tragisk utfall

Gjennom dette vinduet klarte tre innsatte å komme seg ut fra fengselet i Kristiansand lørdag kveld..

NRK - 10 May 20 kl. 10:49

Prøvde å rømme fra niende etasje

Tre innsatte forsøkte å rømme fra niende etasje i Kristiansand fengsel i går kveld. To av rømlingene ga raskt opp, mens den siste ble pågrepet på taket av Kristiansand tingrett etter at han hadde klatret ned seks etasjer, skriver Fædrelandsvennen..

NRK - 19 May 20 kl. 07:55

Over halvparten holdt seg hjemme

Tall fra Telenor viser at nordmenn holdt seg langt mer roligere på 17. mai enn tidligere. Ifølge oversikten var mobiliteten i Kristiansand på 49 prosent.

P4 - 09 May 20 kl. 20:35

Tre innsatte forsøkte å rømme

Tre innsatte ved Kristiansand fengsel er pågrepet i væpnet politiaksjon etter at de forsøkte å rømme nå i kveld. En av de innsatte klatret seks etasjer ned på fengselets fasade og endte opp på taket av Kristiansand tingrett før han ble pågrepet, skriver Fædrelandsvennen. De to andre ga opp ganske fort..

P4 - 20 May 20 kl. 21:59

Skadet barn sendt til Oslo

Den fire år gamle jenta som ble skadet i en ATV-ulykke i Iveland i Agder tidligere i kveld er nå fraktet til Oslo for videre behandling. Det opplyser politiet. Jenta kom i klem etter ulykken og fikk først behandling på skadestedet før hun ble fløyet med luftambulansen til Kristiansand.

Aftenposten - 19 May 20 kl. 19:54

OL-håpet steg etter kjempekast. Men nå får USA-studenten fra Kristiansand ikke engang trene på øvelsen sin.

Stella Weinberg hadde levert en prikkfri sesongoppkjøring. Så kom koronakrisen til USA, og siden har hun ikke kastet et eneste spyd..

NRK - 19 May 20 kl. 07:04

Engstelige for sykehjem

Pårørende vil ikke sende eldre på sykehjem som har hatt koronadødsfall. Mange kommuner har opplevd at færre ønsker korttidsopphold på sykehjem. Kommuneoverlege i Kristiansand Dagfinn Haarr sier smittevernet er kraftig forbedret på rammede hjem..

Aftenposten - 18 May 20 kl. 20:00

Se video: Syvert fra Kristiansand satte verdensrekord i garasjen

Lørdag knuste rotalentet Syvert Senumstad (18) jr-verdensrekorden i romaskin – med familie og venner som ivrige tilskuere hjemme i garasjen..

VG - 20 May 20 kl. 11:37

50 tips til årets norgesferie!

Årets sommerferie blir spesiell. I vårt spesialmagasin får du 50 tips til hvor du kan reise til i Norge - og hva du kan gjøre der. Det er ikke bare i syden de har strender og paraplydrinker - og plutselig leder alle veier til Bergen, Kristiansand eller Tromsø.

NRK - 17 May 20 kl. 19:49

Bussjåfør fikk hjelp av politiet

Politiet i Kristiansand måtte hjelpe en bussjåfør i sentrum da flere mennesker enn det var plass til ville inn på bussen. Passasjerene fikk satt seg med rett avstand, så bussjåføren kunne kjøre videre, skriver Politiet i Agder på Twitter..

VG - 12 May 20 kl. 12:29

Helikopterbistand til brann Søgne

Det brenner i et større terreng i Søgne i Kristiansand. Det er foreløpig ikke kontroll på brannen, ifølge brannvesenet, som har bedt om helikopterstøtte..

VG - 12 May 20 kl. 12:29

Helikopterbistand til brann i Søgne

Det brenner i et større terreng i Søgne i Kristiansand. Det er foreløpig ikke kontroll på brannen, ifølge brannvesenet, som har bedt om helikopterstøtte..

Aftenposten - 14 May 20 kl. 21:43

Fra 2000 tilskuere til korona-trening i Kristiansand

Renate Bjerlands første proffsesong i Tyskland fikk en bråstopp. Nå håper hun koronaviruset ikke hindrer også høstens EM-kvalifisering..

NRK - 12 May 20 kl. 12:14

Helikopterstøtte i brann

Det brenner i et større terreng i Søgne i Kristiansand. Det er foreløpig ikke kontroll på brannen, ifølge brannvesenet, som har bedt om helikopterstøtte..

NRK - 14 May 20 kl. 22:09

Foreslår å rive fylkeshuset

Eier av fylkeshuset i Kristiansand sentrum foreslår å rive det og erstatte det med 600 boliger. De ønsker å åpne opp mellom byen og Baneheia. To slanke blokker på 15 etasjer skal gi en «innramming» i hver ende av gata, skriver Fædrelandsvennen..

Aftenposten - 14 May 20 kl. 11:12

Idrettshallene åpner mandag. Håndballeder ser særlig én utfordring

Mandag åpner alle kommunale idrettshaller i Kristiansand. Men strenge smittevernregler gjelder. Det tror idrettsleder kan skape utfordringer..

Aftenposten - 12 May 20 kl. 14:14

Skogbrannen i Søgne er under kontroll

Brannvesen og sivilforsvaret har startet etterslokkingsarbeidet etter at det tirsdag brant i et større område i Søgne vest for Kristiansand..

Aftenposten - 12 May 20 kl. 14:33

Idrettshallene fortsatt stengt – mangler vaskepersonell

Hallidrettene i Kristiansand må fortsatt smøre seg med tålmodighet..

VG - 01 May 20 kl. 19:41

Mannskap på to cruiseskip i Kristiansand må bli om bord

Mannskapene på to cruiseskip som ligger i Kristiansand får ikke lov til å gå i land på grunn av frykt for koronasmitte. Totalt dreier det seg om 600 personer..

NRK - 12 May 20 kl. 13:06

Skogbrann ute av kontroll i Søgne

Det brenner i et større område i Søgne i Kristiansand. Brannvesenet har ikke kontroll på brannen, og helikopter bistår i slokkingsarbeidet. Mellom 20 og 40 mål har brent av så langt, ifølge Fædrelandsvennen.

Aftenposten - 12 May 20 kl. 14:14

Helikopter satt inn mot skogbrann i Søgne

Det brenner i et større område i Søgne i Kristiansand. Brannvesenet har enda ikke kontroll på brannen, men helikopter bistår i slokkingsarbeidet..

Aftenposten - 01 May 20 kl. 06:27

Kristiansand har gitt kronprinsparet fem nye år på Dvergsøya

Nærings- og eierskapsutvalget i Kristiansand kommune sa enstemmig ja til å leie ut feriestedet på Dvergsøya og området rundt til kronprinsparet i fem nye år..

NRK - 11 May 20 kl. 23:28

Fange klatret 6 etasjer for å rømme

En innsatt forsøkte i helgen i rømme fra Kristiansand fengsel ved å klatre ut av et vindu i 9. etasje og ned 6 etasjer på utsiden av bygningen. De siste fem årene har 10 innsatte rømt fra lukkede fengsler i Norge..

VG - 01 May 20 kl. 04:09

Kristiansand har gitt kronprinsparet fem nye år på Dvergsøya

Nærings- og eierskapsutvalget i Kristiansand kommune sa enstemmig ja til å leie ut feriestedet på Dvergsøya og området rundt til kronprinsparet i fem nye år..

NRK - 12 May 20 kl. 01:56

To russ skadd i slagsmål

To personer er skadd i slagsmål mellom russ ved Travparken i Kristiansand, melder politiet i Agder. Det er ikke opplyst om skadeomfang..

Aftenposten - 12 May 20 kl. 21:24

Frank (52) døde av korona

Bare 52 år gammel døde Frank Eriksen på sykehus i Spania av korona. Familien – både i Kristiansand og Spania – er i dyp sorg over å ha mistet ham. Samtidig forteller de om sterk innsats fra spansk helsepersonell i en kaotisk tid..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt