Kristiansand

Wednesday, 13 November, 23:49

Nyheter om Kristiansand

Sortering: Relevans | Senaste
P4 - 10 Nov 19 kl. 16:52

Voldshendelse i Kristiansand

Fire personer er pågrepet etter en voldshendelse i Kristiansand nå i ettermiddag. En person er skadet og sendt til sykehus, men tilstanden til personen er ikke kjent. Det er foreløpig uklart hva som har skjedd..

Aftenposten - 10 Nov 19 kl. 17:49

Fire pågrepet etter voldshendelse i Kristiansand

Fire personer er pågrepet etter at én person ble funnet skadd på en adresse i Kristiansand. Personen er fraktet til sykehus..

Aftenposten - 07 Nov 19 kl. 18:52

Denne kunstgressbanen er den første i sitt slag i Kristiansand

I Tveit har man fått en flunkende ny kunstgressbane, av typen som kommer til å bli helt vanlig overalt i Kristiansand..

Aftenposten - 07 Nov 19 kl. 14:40

Han skulle skyte Kristiansand til opprykk. Nå er storsigneringen ute i lang tid.

Da Eirik Köpp vendte hjem fra Bundesliga, ble det fyr i satsingen til Kristiansand Topphåndball (KRS). Men nå kan han alt være ferdig for sesongen..

P4 - 09 Nov 19 kl. 23:56

Væpnet aksjon i Kristiansand

Væpnet politi rykket i kveld ut i Kristiansand etter melding om en beruset mann som gikk med pistol i hånden i et boligfelt. Da politiet kom frem, viste deg seg at mannen hadde tatt med seg en lekepistol på halloweenfest. Politiet legger til at han var svært beruset.

Aftenposten - 04 Nov 19 kl. 14:40

Kristiansand avgjorde i sluttsekundene

Kristiansand Topphåndball (KRS) hadde rotet bort en klar ledelse da de til slutt slo LFH09 28–27 etter å ha avgjort fem sekunder før slutt..

NRK - 01 Nov 19 kl. 03:21

Brann i skole i Kristiansand

Politiet melder at det brenner på Vigvoll skole i Kristiansand. – Det er åpne flammer på stedet. Brann i gang med slukningsarbeidet, skriver Agder politidistrikt på Twitter..

Aftenposten - I førrgår: 12:43

KRS avgjorde fem sekunder før slutt: – Tror det er mulig å rykke opp

Kristiansand Topphåndball (KRS) avgjorde fem sekunder før slutt i seieren over Nøtterøy. De to poengene gjør at KRS nå kun er tre poeng unna direkte opprykksplass..

NRK - 10 Nov 19 kl. 17:53

Flere pågrepet - mistenkt for vold

Fire personer er pågrepet etter at en mann ble funnet skadet på en adresse i Kristiansand. Politiet opplyser at de etterforsker saken som vold. Den skadede er fraktet til sykehus, det er ikke kjent hvor skadet han er..

Aftenposten - 29 Oct 19 kl. 05:45

Tre menn pågrepet for voldshendelse i Kristiansand

En mann i starten av 20-årene er fraktet til sykehus etter en voldshendelse i Kristiansand sentrum natt til tirsdag. Tre jevnaldrende er pågrepet..

NRK - 10 Nov 19 kl. 00:17

Pågrep mann med lekepistol

Politiet i Kristiansand bevæpnet seg og rykket lørdag kveld ut etter en melding om en beruset person med pistol i et boligfelt i byen. Der traff de en ung og veldig full mann, sier operasjonsleder Øyvind Hægeland i Agder politidistrikt til NTB..

VG - 29 Oct 19 kl. 08:13

Ordfører i Kristiansand vil ha ny vurdering av Sian-søknad

Ordfører Jan Oddvar Skisland (Ap) godtar ikke at ytringsfriheten brukes for å tillate koranbrenning i Kristiansand..

VG - 09 Nov 19 kl. 21:12

Løke glitret i sterk Vipers-seier

(FTC - Vipers 29–34) Landslagsprofilene Emilie Hegh Arntzen og Heidi Løke gikk foran da Vipers Kristiansand slo FTC Hungaria på bortebane i mesterligaen i håndball lørdag..

NRK - 09 Nov 19 kl. 19:01

Flere tusen på nattevandring

Flere tusen vandret mot Odderøya i Kristiansand lørdag kveld, i forbindelse med Norad sin nattevandring. Målet med vandringen er å sette fokus på FNs bærekraftsmål. 11 000 hadde i forkant meldt sin interesse for arrangementet på Facebook..

VG - 07 Nov 19 kl. 12:39

Khalid til Palmesus

Strømmealderens største superstjerne slår følge med A$AP Rocky til Kristiansand..

P4 - 10 Nov 19 kl. 07:20

Lekepisol utløste politiaksjon

Værnet politi rykket ut i Kristiansand sent i går kveld etter meldinger om en beruset person med pistol i et boligfelt i byen. De fant personen, som viste seg å være en full tenåringsgutt som hadde vært på halloweenfest og hadde en lekepistol som en del kostymet. Ingen skal ha følt seg truet, men da et lekevåpen også er egnet til å skremme, tok politiet beslag i det, mens gutten selv ble kjørt hjem av politiet..

P4 - 10 Nov 19 kl. 07:20

Lekepistol utløste politiaksjon

Værnet politi rykket ut i Kristiansand sent i går kveld etter meldinger om en beruset person med pistol i et boligfelt i byen. De fant personen, som viste seg å være en full tenåringsgutt som hadde vært på halloweenfest og hadde en lekepistol som en del kostymet. Ingen skal ha følt seg truet, men da et lekevåpen også er egnet til å skremme, tok politiet beslag i det, mens gutten selv ble kjørt hjem av politiet..

NRK - 27 Oct 19 kl. 03:14

Mann slått ned i Kristiansand

En mann er sendt til sykehus etter at han ble slått ned på et utested i Kristiansand. Det opplyser politiet i Agder på Twitter. Politiet fikk melding om saken klokken 02.

P4 - 06 Nov 19 kl. 20:37

Cup håndball

Det er spilt semifinaler i kvinnenes håndballcup i kveld. - Vipers Kristiansand slo Molde 28-23. - Storhamar-Flint Tønsberg 27-24 Dermed møtes Vipers og Storhamar i cupfinalen i Oslo spektrum 29.

P4 - 08 Nov 19 kl. 15:36

Baneheia-saken opp 27. november

Baneheia-saken skal behandles i Gjenopptakelseskommisjonen 27. november. Det opplyser leder Siv Hallgren til NRK.

P4 - 06 Nov 19 kl. 17:20

Får likevel demonstrere

Den anti-islamske grupperingen SIAN får likevel demonstrere i Kristiansand neste helg. Det skriver Fædrelandsvennen. Forrige uke fratok kommunen tillatelsen.

NRK - 06 Nov 19 kl. 16:52

SIAN får likevel demonstrere

Ytringsfriheten trumfer alt, sier politiet, som vil la SIAN demonstrere i Kristiansand neste helg. Det skjer en uke etter at kommunen fratok dem tillatelsen. – Det er politiet som avgjør om en demonstrasjon er ulovlig, sier politistasjonssjef Ole Hortemo..

VG - 05 Nov 19 kl. 12:04

Nå kommer A$AP Rocky!

I sommer måtte verdensstjernen avlyse i Norge etter slåsskamp i Sverige. Neste sommer gjør han et nytt forsøk, under Palmesus i Kristiansand..

NRK - 05 Nov 19 kl. 12:06

Omstridt rapper til Palmesus

Den amerikanske rapperen A$AP Rocky er klar for Palmesus i Kristiansand neste sommer. Det skriver festivalen i en pressemelding. 31-åringen som egentlig heter Rakim Mayers, havnet i fjor i fokus da han ble arrestert i Stockholm etter en slåsskamp..

NRK - 05 Nov 19 kl. 16:32

Dømt til fengsel for vold

To menn i 20-årene er dømt til fengsel etter å ha slått to menn til blods i Kristiansand sentrum i februar tidligere i år, skriver FVN. De tiltalte var ruset på hasj og alkohol under hendelsen og er tidligere dømt for vold..

P4 - 05 Nov 19 kl. 17:22

To menn dømt for vold

To menn i 20-årene er dømt til fengsel etter å ha slått to menn til blods i Kristiansand sentrum i februar tidligere i år Det skriver Fædrelandsvennen. Den ene dømmes til fengsel i et år og ni måneder, mens den andre ble idømt en måned lavere straff. De tiltalte var ruset på hasj og alkohol under hendelsen og er tidligere voldsdømt..

NRK - 04 Nov 19 kl. 14:19

Henlegger sak etter dødsulykke

Spesialenheten for politisaker har henlagt saken mot Agder-politiet etter at en 23-åring omkom i en frontkollisjon med en lastebil på E39 i Kristiansand i april, skriver Fædrelandsvennen. I forkant av ulykken var politiet på jakt etter bilen..

Aftenposten - 01 Nov 19 kl. 06:01

Skole i Kristiansand totalskadet i brann

Er funnet fyrverkerirester i nærheten av skolen..

Aftenposten - 02 Nov 19 kl. 20:08

Stakk av med luksusbil – kom ikke tilbake

En person stakk lørdag av fra forhandleren British Cars Kristiansand med denne bilen, til en verdi av rundt 800.000 kroner..

Aftenposten - 02 Nov 19 kl. 20:08

Stakk av med luksusbil – fire personer pågrepet

En person stakk lørdag av fra forhandleren British Cars Kristiansand med denne bilen, til en verdi av rundt 800.000 kroner..

Aftenposten - 02 Nov 19 kl. 20:08

Stakk av med luksusbil – fire personer pågrepet

En person stakk lørdag av fra forhandleren British Cars Kristiansand med denne bilen, til en verdi av rundt 800.000 kroner..

NRK - 04 Nov 19 kl. 06:24

Reko-ringene fortsetter å vokse

Organisert matsalg direkte fra produsent til forbruker, såkalte reko-ringer, fortsetter å vokse i Norge. På landsbasis har 60 reko-ringer nå til sammen nærmere 300.000 medlemmer, og finnes både i Kristiansand, Arendal, Mandal og Lyngdal..

NRK - 02 Nov 19 kl. 22:55

Tatt for tyveri av bil

Fire personer er pågrepet i forbindelse med tyveri av en bil under prøvekjøring fra en forhandler i Kristiansand. De fire ble pågrepet på Mosby, der også bilen ble funnet lørdag kveld..

NRK - 01 Nov 19 kl. 05:56

Kontroll på brann i skole

Politiet melder at brannvesenet har kontroll på brannen i Vigvoll ungdomsskole i Kristiansand. Deler av skolen er totalskadd..

P4 - 02 Nov 19 kl. 10:24

Mann dømt for voldtekt

En 47 år gammel mann er i Kristiansand tingrett dømt til åtte års fengsel for voldtekt og grov mishandling av sin tidligere samboer i flere år. Mannen er også dømt til å betale 250.000 kroner til den fornærmede kvinnen, skriver Lindesnes Avis..

P4 - 04 Nov 19 kl. 14:35

Henlegger sak etter dødsulykke

Spesialenheten for politisaker har henlagt saken mot Agder-politiet etter at en 23 år gammel mann kollidert med en lastebil i april. Mannen døde av skadene. I forkant av ulykken jaktet politiet mannen som hadde forårsaket flere nestenulykker mellom Mandal og Kristiansand.

P4 - 01 Nov 19 kl. 05:30

Store skader etter skolebrann

Deler av Vigvoll ungdomsskole i Kristiansand er totalskadet etter en brann i natt. Det utelukkes ikke at brannen kan være påsatt. Det er funnet fyrverkerirester i nærheten av skolen..

P4 - 02 Nov 19 kl. 22:04

Frastålet kundebil funnet

En Jaguar I-Pace som ble stjålet fra en kunde under prøvekjøring i Agder i dag er nå funnet i Kristiansand. I alt fire personer er pågrepet og satt i arrest for forholdet. Bilforhandleren sa til Fædrelandsvennen at alt virket å være i orden med prøvekjøringen, helt fram til de ikke fikk tak i føreren.

NRK - 01 Nov 19 kl. 09:31

Store skader etter brann

Politiet er i gang med etterforskning etter brannen på Vigvoll skole i Kristiansand. Administrasjonsbygget på skolen er totalskadd etter brannen natt til fredag..

P4 - 30 Oct 19 kl. 21:28

Vipers mot gull

I kvinnehåndballen tok Vipers Kristiansand nok et steg mot seriegull, da de vant 37-27 over Byåsen onsdag. Storhamar slo Gjerpen borte og ligger på 2. plass foran Byåsen..

VG - 02 Nov 19 kl. 21:19

Stakk av med luksusbil under prøvekjøring – fire pågrepet

Fire personer er pågrepet etter at en Jaguar i-Pace ikke ble levert tilbake til en bilbutikk i Kristiansand etter prøvekjøring..

NRK - 01 Nov 19 kl. 08:22

Skole stengt etter brann

Deler av Vigvoll ungdomsskole i Kristiansand ble natt til fredag totalskadd i brann, og må holde stengt. Det er funnet fyrverkerirester i nærheten av skolen. Det skal være administrasjonsdelen, og ikke klasserommene, som ble skadet i brannen..

Aftenposten - 01 Nov 19 kl. 13:09

Agder-politiet fant ny Nav-dom på antatt feil grunnlag: Løslot 38-åring fra fengselet torsdag

Politiet i Agder har funnet nok en trygdesvindeldom som kan være uriktig. Torsdag ble 38-åring fra Kristiansand løslatt fra soning i fengsel..

NRK - 01 Nov 19 kl. 04:32

Skole totalskadd i brann

Deler av Vigvoll ungdomsskole i Kristiansand er totalskadd etter en brann natt til fredag. Det er funnet fyrverkerirester i nærheten av skolen. Politiet fikk melding om brannen klokken 3.

Aftenposten - 30 Oct 19 kl. 20:13

Ubeseirede Vipers herjet med Byåsen

Vipers Kristiansand fortsetter å feie all motstand av banen i eliteserien i håndball for kvinner. Laget stormer videre mot seriegull etter 37-27 over Byåsen..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt