Krekar

Friday, 17 January, 19:32

Nyheter om Krekar

Sortering: Relevans | Senaste
P4 - 14 Jan 20 kl. 14:20

Krekar kan utleveres

Mulla Krekar kan utleveres til Italia. Det har Høyesterett konkludert, etter å ha forkastet Krekars anke i utleveringssaken, melder NRK. Italienske myndigheter sendte i august en formell begjæring om utlevering av Krekar, da en italiensk domstol har dømt han til 12 års fengsel for terrorforbund.

NRK - 14 Jan 20 kl. 14:18

Høyesterett: Krekar kan utleveres

Høyesterett har forkastet mulla Krekars anke i utleveringssaken. Dermed er det opp til Justisdepartementet å bestemme om Krekar kan utleveres til Italia..

VG - 14 Jan 20 kl. 14:24

Høyesterett: Mulla Krekar kan utleveres

Høyesterett har konkludert med at Mulla Krekar kan utleveres til Italia, melder NRK..

Aftenposten - 14 Jan 20 kl. 14:21

Mulla Krekars anke forkastes av Høyesterett

Høyesterett har forkastet anken fra mulla Krekar i utleveringssaken. Nå kan den havne i Menneskerettsdomstolen i Strasbourg..

Aftenposten - 14 Jan 20 kl. 14:21

Mulla Krekars anke forkastet av Høyesterett

Høyesterett har forkastet anken fra Mulla Krekar i utleveringssaken, melder NRK..

P4 - 04 Dec 19 kl. 10:24

Kan utleveres til Italia

Borgarting lagmannsrett har forkastet anken fra mulla Krekar og opprettholder avgjørelsen om at han kan utleveres til Italia. En italiensk domstol dømte Krekar i sommer til tolv års fengsel for terrorforbund og italienske myndigheter har begjært Krekar utlevert. Krekars forsvarer Brynjar Meling sier til NRK at de vil anke dommen til Høyesterett.

NRK - 04 Dec 19 kl. 10:24

Forkaster Krekars anke

Borgarting lagmannsrett har forkastet anken fra mulla Krekar og opprettholder avgjørelsen om at han kan utleveres til Italia. Krekars forsvarer Brynjar Meling sier de vil anke. Italia har dømt Krekar til 12 års fengsel for terrorplanlegging..

NRK - 04 Dec 19 kl. 15:01

Fengslet i åtte nye uker

Najmuddin Faraj Ahmad, kjent som mulla Krekar er varetektsfengslet i åtte nye uker, opplyser Oslo tingrett..

NRK - 06 Dec 19 kl. 12:40

Får ikke tilbake statsborgerskapet

Mannen som ble terrordømt med mulla Krekar i Italia, fikk ikke medhold i klagen sin og får dermed ikke sitt norske statsborgerskap tilbake, skriver NTB. Saken ble avgjort i statsråd fredag, opplyser kunnskaps- og integreringsminister Jan Tore Sanner (H)..

Aftenposten - 04 Dec 19 kl. 10:33

Lagmannsretten forkaster mulla Krekars anke om utlevering til Italia

Borgarting lagmannsrett har forkastet anken fra mulla Krekar, og dermed opprettholdes tingrettens avgjørelse om at han kan utleveres til Italia, melder NRK..

P4 - 06 Dec 19 kl. 12:13

Får ikke statsborgerskap tilbake

Den terrordømte mannen som i sommer mistet sitt norske statsborgerskap får det ikke tilbake. Han fikk ikke medhold i klagen sin av Kongen i statsråd. Mannen er dømt for terror i Italia i samme sak som mulla Krekar, men opplyste ikke om dette i søknaden sin om statsbsorgerskap..

Aftenposten - 04 Dec 19 kl. 10:35

Lagmannsretten forkastet mulla Krekars anke om utlevering til Italia

Borgarting lagmannsrett har forkastet anken fra mulla Krekar, og dermed opprettholdes tingrettens avgjørelse om at han kan utleveres til Italia..

P4 - 01 Nov 19 kl. 17:18

Krekar kan utleveres

Mulla Krekar kan utleveres til Italia. Det slår Oslo tingrett fast nå i ettermiddag. En italiensk domstol dømte Krekar i sommer til tolv års fengsel for terrorforbund og Italienske myndigheter har begjært Krekar utlevert.

P4 - 01 Nov 19 kl. 18:18

Krekar vil anke kjennelsen

Mulla Krekar kommer til å anke kjennelsen fra Oslo tingrett. Det opplyser hans forsvarer Brynjar Meling til TV2. I ettermiddag slo tingretten fast at vilkårene for å utleveres til Italia er tilstede.

NRK - 28 Oct 19 kl. 18:42

Dommen sier Krekar snakket om bombe

Avlyttede samtaler fra Kongsvinger fengsel danner grunnlaget for den italienske dommen mot mulla Krekar. Ifølge dommen skal Krekar ha sagt at en selvmordsbomber vil ryste Norge. Krekars forsvarer mener gjengivelsen er fulle av feil..

NRK - 01 Nov 19 kl. 18:40

Mulla Krekar vil anke

Mulla Krekar kommer til å anke avgjørelsen om utlevering til Italia på mandag, hvor han er dømt til tolv års fengsel for terrorforbund. Det opplyser forsvareren, advokat Brynjar Meling, til TV 2..

P4 - 28 Oct 19 kl. 09:35

Krekar motsetter seg utlevering

Mulla Krekar motsatte seg utlevering til Italia da Oslo tingrett startet behandlingen av vilkårene i utleveringssaken i formiddag. En italiensk domstol dømte han i sommer til tolv års fengsel for terrorforbund. Dommen er ikke rettskraftig.

NRK - 28 Oct 19 kl. 14:38

Mener Krekar ikke kan utleveres

Mulla Krekars forsvarer Brynjar Meling la mandag ned påstand om at vilkårene for at mulla Krekar kan utleveres til Italia, ikke er til stede. Meling mener det blant annet er store svakheter knyttet til den italienske etteforskningen av Krekar..

VG - 01 Nov 19 kl. 17:33

Mulla Krekar kan utleveres til Italia

Mulla Krekar kan utleveres til Italia, har Oslo tingrett besluttet..

NRK - 01 Nov 19 kl. 17:15

Krekar kan utleveres til Italia

I dag slår Oslo tingrett fast at mulla Krekar kan utleveres til Italia..

P4 - 29 Oct 19 kl. 10:18

Må svare for feire-kommentar i Krekar-saken

Frps tidligere statssekretær Vidar Brein-Karlsen må forklare seg i utleveringssaken mot mulla Krekar i dag, Krekars forsvarer Brynjar Meling har stevnet Brein-Karlsen for å belyse at saken er politisk motivert. I e-poster NRK har fått tilgang til, går det nemlig at den daværende statssekretæren skrev til en italiensk kollega at det ville vært passende med en feiring, dersom Krekar ble sendt til Italia . Brein-Karlsen sier i dag at det var en veldig dum kommentar..

Aftenposten - 01 Nov 19 kl. 17:18

Mulla Krekar kan utleveres til Italia, slår Oslo tingrett fast

Oslo tingrett har besluttet at mulla Krekar kan utleveres til Italia, der han er dømt til tolv års fengsel for terrorforbund..

Dagbladet - 01 Nov 19 kl. 17:31

Oslo tingrett: Mulla Krekar kan utleveres til Italia

Oslo tingrett har besluttet at mulla Krekar kan utleveres til Italia, der han er dømt til tolv års fengsel for terrorforbund. Forsvarer Brynjar Meling sier hans klient vil anke..

Dagbladet - 29 Oct 19 kl. 14:26

Krekar: - Ville ha Amal Clooney som advokat

Mulla Krekar er sterkt kritisk til rettsprosessen mot ham i Italia..

VG - 01 Nov 19 kl. 17:33

Oslo tingrett: Mulla Krekar kan utleveres til Italia

Mulla Krekar kan utleveres til Italia, har Oslo tingrett besluttet. Forsvareren varsler at avgjørelsen vil bli anket. – Vi kommer til å bruke alle rettsmidler..

Aftenposten - 28 Oct 19 kl. 09:30

Krekar motsetter seg utlevering: – Et politisk spill

Mulla Krekar motsatte seg utlevering til Italia da tingretten startet behandlingen av vilkårene i utleveringssaken..

Aftenposten - 01 Nov 19 kl. 17:18

Mulla Krekar kan utleveres til Italia, har Oslo tingrett besluttet

Oslo tingrett har besluttet at mulla Krekar kan utleveres til Italia..

VG - 28 Oct 19 kl. 09:33

Krekar motsetter seg utlevering: – Et politisk spill

Mulla Krekar motsatte seg utlevering til Italia da tingretten startet behandlingen av vilkårene i utleveringssaken..

VG - 29 Oct 19 kl. 15:35

Krekar ville ha Amal Clooney som advokat

OSLO TINGRETT (VG) Mulla Krekar fortalte i retten tirsdag at han hadde vært så desperat at han ønsket den internasjonalt anerkjente menneskerettighetsadvokaten Amal Clooney som forsvarer..

Aftenposten - 27 Oct 19 kl. 18:50

Ny rettsrunde om Krekar-utlevering

Mandag og tirsdag skal Oslo tingrett ta stilling til om utleveringsvilkårene for mulla Krekar er oppfylt. Men veien til en eventuell utlevering er uansett lang..

VG - 29 Oct 19 kl. 09:27

Frp-statssekretær ville feire Krekar-utlevering - stevnet som vitne

Mulla Krekar mener saken mot ham er et politisk spill. Hans forsvarer har stevnet en tidligere Frp-statssekretær som vitne i retten..

Aftenposten - 28 Oct 19 kl. 09:30

Mulla Krekar kjemper mot utlevering til Italia

Mulla Krekar risikerer utlevering til Italia og tolv års fengsel for terrorforbund, men avviser blankt at det er hold i anklagene..

P4 - 17 Oct 19 kl. 17:29

Dato for Krekar-utleveringssak

28. og 29. oktober behandler Oslo tingrett spørsmålet om mulla Krekar kan utleveres til Italia, der han er dømt til 12 års fengsel for terrorplanlegging.

NRK - 28 Oct 19 kl. 09:02

– Saken er et problem for Norge

Mulla Krekar tok ordet før retten ble satt på den første dagen av utleveringssaken. Han gjentok at han mener saken er et politisk spill. – Saken er ikke et problem for meg, den er et problem for Norge, som betaler for dette, sier Krekar..

VG - 29 Oct 19 kl. 09:27

Frp-statssekretær ville feire Krekar-utlevering - stevnet som vitne i retten

Mulla Krekar risikerer utlevering til Italia og tolv års fengsel for terrorforbund, men avviser blankt at det er hold i anklagene. Nå må en tidligere Frp-statssekretær vitne i retten..

Aftenposten - 28 Oct 19 kl. 17:49

Oslo tingrett arena for hittil siste akt i dramaet rundt mulla Krekar

Etter et 15 år langt retts- og politisk maratonløp, behandler Oslo tingrett nå om utleveringsvilkårene for mulla Krekar er oppfylt. Veien til en eventuell utlevering er uansett lang..

NRK - 17 Oct 19 kl. 17:25

Dato satt for Krekar-utleveringssak

Oslo tingrett har satt av dagene 28. og 29. oktober til å behandle spørsmålet om mulla Krekar kan utleveres til Italia, der han er dømt til 12 års fengsel for terrorplanlegging.

Aftenposten - 01 Nov 19 kl. 17:18

NRK: Mulla Krekar kan utleveres til Italia, har Oslo tingrett besluttet

Oslo tingrett har besluttet at mulla Krekar kan utleveres til Italia, melder NRK..

P4 - 28 Oct 19 kl. 14:47

Mener Krekar ikke kan utlevers

Mulla Krekars forsvarer Brynjar Meling la i Oslo tingrett i ettermiddag ned påstand om at vilkårene for at Krekar kan utleveres til Italia, ikke er til stede. En italiensk domstol dømte Kreakar i sommer til tolv års fengsel for terrorforbund. Dommen er ikke rettskraftig.

NRK - 09 Oct 19 kl. 13:36

Krekar blir sittende i varetekt

Oslo tingrett har besluttet at Najumuddin Faraj Ahmad, alias mulla Krekar, kan holdes fengslet i fire nye uker. Krekar ble pågrepet i juli, etter å ha blitt dømt til 12 års fengsel for terror i Italia. Italia har begjært Krekar utlevert..

P4 - 09 Oct 19 kl. 13:42

Fortsatt varetektsfengsling for Krekar

Mulla Krekar er varetektsengslet i fire nye uker. Det har Oslo tingrett bestemt. Krekar ble pågrepet i juli, etter å ha blitt dømt til 12 års fengsel for terror i Italia.

VG - 29 Oct 19 kl. 09:27

Frp-statssekretær ville feire Krekar-utlevering: - Det var en veldig dum kommentar

Tidligere Frp-statssekretær ble grillet av mulla Krekars advokat, som hadde stevnet han som vitne i retten..

Dagbladet - 29 Oct 19 kl. 10:24

Overrasket alle i Krekar-saken

Full forvirring da tidligere Frp-nestleder Per Sandberg dukker plutselig opp i retten..

Dagbladet - 28 Oct 19 kl. 20:49

Frontalangrep på regjeringen

Mulla Krekar og hans advokat kjemper igjen mot utlevering. - Vi har en statsminister som per definisjon er inhabil..

Dagbladet - 28 Oct 19 kl. 11:52

Ville feire utlevering. Må vitne i Krekar-saken

Tidligere statssekretær Vidar Brein-Karlsen (Frp) hadde møter med sin italienske motpart..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt