Korrupsjonstiltalt

Torsdag, 22 April, 15:09

Nyheter om Korrupsjonstiltalt

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - 27 jan. 21 kl. 16:41

Klienten til Korrupsjonstiltalt advokat: - Han fikk betalt for å «ordne opp»

Hvorfor mottok den profilerte forsvarsadvokaten 5000 euro i Tyskland? Forklaringene i retten spriker kraftig i..

E24 - 16 des. 20 kl. 13:28

Korrupsjonstiltalt ordfører: - Jeg har ikke gjort noe galt

I et intervju med Romerikes Blad fastholder den Korrupsjonstiltalte ordføreren i Nittedal Hilde Thorkildsen at hun er uskyldig..

VG - 16 des. 20 kl. 12:53

Korrupsjonstiltalt ordfører: - Jeg har ikke gjort noe galt

I et intervju med Romerikes Blad fastholder den Korrupsjonstiltalte ordføreren i Nittedal Hilde Thorkildsen at hun er uskyldig..

VG - 14 sep. 20 kl. 14:18

Korrupsjonstiltalt advokat mistet bevillingen

Den profilerte forsvarsadvokaten Abdelilah Saeme får ikke lenger jobbe som advokat..

NRK - 03 mai 20 kl. 05:01

Tusener protesterte mot Nethanyahu

Flere tusen israelere protesterte lørdag i Tel Aviv mot avtalen som gjør at Benjamin Netanyahu kan fortsette som statsminister. Mandag skla høyesterett vurdere om det er lovlig for en Korrupsjonstiltalt politiker å danne regjering..

VG - 02 mars 20 kl. 23:43

Netanyahu vant valget igjen. Fortsetter som statsminister i Israel

Han er Korrupsjonstiltalt av israelske høyesterett og dømt nord og ned av politiske motstandere. Men nå kan Benjamin Netanyahu ha seiret på alle fronter. Israelske velgere vil fortsatt ha «Bibi»..

NRK - 25 okt. 18 kl. 05:37

Eksstatsminister Korrupsjonstiltalt

Malaysias eksstatsminister Najib Razak og tidligere finansminister Irwan Abdullah er begge tiltalt for bedrageri på tilsammen 13 milliarder norske kroner. Begge nektet straffskyld da tiltalene ble lest opp i retten i Kuala Lumpur..

VG - 06 april 18 kl. 22:56

Korrupsjonstiltalt eks-president nekter å overgi seg frivillig

Brasils Korrupsjonstiltalte ekspresident Luiz Inácio Lula da Silva (72) har nektet å overgi seg til politiet innen fristen..

P4 - 09 jan. 18 kl. 14:54

Korrupsjonstiltalt i Drammen nekter straffskyld

Kvinnen som er tiltalt for grov korrupsjon i forbindelse med byggesaker i Drammen kommune nektet straffskyld da rettssaken mot henne startet i dag. 59-åringen jobbet som saksbehandler, og er tiltalt for å ha tatt i mot nesten 1,2 millioner kroner i bestikkelser i byggesaker fra utbyggere. Korrupsjonssaken er en av de største i Norge noensinne..

NRK - 09 jan. 18 kl. 14:24

Korrupsjonstiltalt (59) nekta skuld

Den 59 år gamle kvinna nekta all straffskuld då ei av dei største korrupsjonssakene i Noreg starta i Drammen tingrett i dag. Ho er tiltalt for grov korrupsjon og for å ha tatt imot nær 1,2 millionar kroner som byggjesakshandsamar i Drammen kommune..

P4 - 05 april 17 kl. 16:13

Økokrim krever fire års fengsel for Korrupsjonstiltalt

Økokrim krever fire års fengsel for den Korrupsjonstiltalte kapteinen i nigeriabåtsaken. Mannen er blant annet tiltalt for korrupsjon og underslag i forbindelse med salget av sju utrangerte marinefartøyer til paramilitære i Vest-Afrika. Økokrim mener også at tiltalte må dømmes til å betale over fire millioner kroner i ertatninger og inndragninger..

NRK - 02 jan. 17 kl. 12:19

Visepresident Korrupsjonstiltalt

Ekvatorial-Guineas visepresident Teodoro Nguema Obiang Mangue må mandag møte i rettslig avhør i Frankrike. Han risikerer ti års fengsel dersom han blir funnet skyldig i å ha stjålet fra hjemlandets statskasse, skriver nyhetsbyrået AFP..

Dagbladet - 20 sep. 16 kl. 18:03

Planlegger rettsmaraton mot Korrupsjonstiltalt salgsoffiser

Oslo Tingrett har satt av hele fire uker til Økokrims sak mot orlogskapteinen som solgte «Nigeriabåtene»..

VG - 05 april 16 kl. 20:12

Avslørt: FIFA-presidentens kontrakt med Korrupsjonstiltalt

Den nye FIFA-presidenten Gianni Infantino signerte en kontrakt med to forretningsmenn som senere har blitt tiltalt for korrupsjon, viser lekkede dokumenter fra Panama..

Aftenposten - 03 april 16 kl. 21:42

FIFAs etikkmedlem samarbeidet med Korrupsjonstiltalt fotballtopp

Advokaten Juan Pedro Damiani var med og dømte en rekke FIFA-ledere for juks og bedrageri. Nå viser lekkede dokumenter at han selv har hatt tre tiltalte fra FBIs FIFA-etterforskning som klienter..

NRK - 08 mars 16 kl. 14:29

Ber om 3 år for Korrupsjonstiltalt

Aktor ber om tre år og fire måneders fengsel for den hovedtiltalte i Jotun-rettssaken. Mannen jobbet tidligere for Jotun, og er tiltalt for grov korrupsjon. Han erklærte seg ikke skyldig da rettssaken mot ham startet i Sandefjord tingrett tidligere i år..

E24 - 09 sep. 15 kl. 18:20

Jotun-ansatt og fem andre Korrupsjonstiltalt

En tidligere Jotun-ansatt er tiltalt for å ha unndratt over 2,8 millioner kroner ved å utnytte sin stilling i bedriften. Ytterligere fem personer er også tiltalt i korrupsjonssaken..

DN - 09 sep. 15 kl. 17:43

Jotun-ansatt og fem andre Korrupsjonstiltalt

En tidligere Jotun-ansatt er tiltalt for å ha unndratt over 2,8 millioner kroner ved å utnytte sin stilling i bedriften. Ytterligere fem personer er også tiltalt i korrupsjonssaken..

NRK - 09 sep. 15 kl. 17:43

Jotun-ansatt Korrupsjonstiltalt

En tidligere ansatt Jotun, som produserer maling og lakk, er tiltalt for å ha unndratt over 2,8 millioner kroner ved å utnytte sin stilling i bedriften. Ytterligere fem personer er også tiltalt i sake, skriver Sandefjords Blad..

NRK - 29 juli 15 kl. 21:31

Mann i 50-årene Korrupsjonstiltalt

En mann i 50-årene skal ha mottatt over to millioner kroner fra et tysk og et østerriksk firma som han forhandlet med på vegne av norske arbeidsgivere, og er tiltalt for grov korrupsjon. Mannen avviser at anklagene, ifølge Adresseavisen..

P4 - 13 juli 15 kl. 15:46

Statsminister Korrupsjonstiltalt

Statsminister i Romania, Victor Ponta, er tiltalt for skattejuks og hvitvasking av penger. Det opplyser den rumenske påtalemakten, som har beslaglagt eiendeler som tilhører statsministeren. Lovbruddene skal ha skjedd mellom 2007 og 2011, mens han jobbet som advokat.

NRK - 13 juli 15 kl. 13:29

Statsminister Korrupsjonstiltalt

Den rumenske påtalemakta har tatt ut tiltale mot Romania sin statsminister Victor Ponta for skattefusk og kvitvasking av pengar. Han har tidlegare nekta for å ha gjort noko gale..

Hegnar.no - 03 feb. 15 kl. 08:13

Enger: - Jeg kunne tjent ti ganger så mye i USA

Korrupsjonstiltalt ekssjef i Thorleif Enger i Yara forsvarer skyhøy lønn..

Dagbladet - 02 feb. 15 kl. 13:56

Korrupsjonstiltalt eks-sjef i Yara forsvarer skyhøye lederlønner

- Jeg kunne tjent ti ganger så mye i USA, sier Thorleif Enger..

Hegnar.no - 29 jan. 15 kl. 15:36

Enger må vente på tur i Yara-saken

Den tidligere Yara-direktøren Thorleif Enger må vente til mandag før han får forklare seg i maratonrettssaken der han og tre tidligere konserndirektører er Korrupsjonstiltalt..

Hegnar.no - 28 jan. 15 kl. 08:27

- Trodde jeg skulle komme hit for å motta en medalje

Tidligere driftssjef Daniel Clauw i Yara International er sjokkert over at han er Korrupsjonstiltalt..

DN - 27 jan. 15 kl. 21:52

Trodde han skulle få medalje

Tidligere driftssjef Daniel Clauw i Yara International er sjokkert over at han er Korrupsjonstiltalt. – Jeg trodde jeg skulle komme hit for å motta en medalje, fordi jeg var rett mann til rett tid, sa Clauw..

Dagbladet - 12 jan. 15 kl. 11:04

- Vi trengte ikke noen lang, skriftlig avtale

Avtalen om utbetaling av 1,5 milloner dollar til ministersønnen Mohamed Ghanem kunne gjøres med «et håndtrykk» ifølge Korrupsjonstiltalt Yara-topp..

Hegnar.no - 31 aug. 14 kl. 08:27

Korrupsjonstiltalt banksjef spilte bort ti millioner

Korrupsjonstiltalte Bjørn Helge Karlsen, som er tidligere banksjef i DNB, sier han spilte bort ti millioner kroner på nettpoker i løpet av ti år..

DN - 09 aug. 14 kl. 09:08

Norsk oljetopp Korrupsjonstiltalt

I all hemmelighet ble telefonsamtaler avlyttet i Peru. Nå risikerer nordmannen Jostein Kjerstad syv og et halvt års fengsel for korrupsjon..

DN - 05 aug. 14 kl. 13:30

Forlik for Korrupsjonstiltalt Formel 1-sjef

Statsadvokaten i Tyskland aksepterer et tilbud om 626 millioner kroner fra Formel 1-sjef Bernie Ecclestone for å stanse korrupsjonssaken mot ham..

E24 - 28 juni 14 kl. 08:22

Tidligere styreleder i gruveselskap Korrupsjonstiltalt

Den tidligere styrelederen i gruveselskapet Intex, Jan Vestrum, er tiltalt for grov korrupsjon, hvitvasking og markedsmanipulasjon. Vestrums advokat mener det ikke er grunnlag for tiltalen..

Aftenposten - 28 juni 14 kl. 00:46

Tidligere styreleder i gruveselskap Korrupsjonstiltalt

Den tidligere styrelederen i gruveselskapet Intex, Jan Vestrum, er tiltalt for grov korrupsjon, hvitvasking og markedsmanipulasjon. Vestrums advokat mener det ikke er grunnlag for tiltalen..

Hegnar.no - 24 april 14 kl. 16:40

Korrupsjonstiltalt Ecclestone hevdet sin uskyld

Formel 1-toppen Bernie Ecclestone (83) benektet straffskyld da rettssaken mot ham startet i München torsdag. Briten er tiltalt for grov korrupsjon..

DN - 24 april 14 kl. 10:39

Korrupsjonstiltalt Formel 1-topp risikerer ti års fengsel

Rettssaken mot Bernie Ecclestone (83) starter i München torsdag. Briten er tiltalt for grov korrupsjon..

Hegnar.no - 24 april 14 kl. 08:46

Korrupsjonstiltalt Ecclestone risikerer ti års fengsel

Rettssaken mot formel 1-toppen Bernie Ecclestone (83) starter i München torsdag. Briten er tiltalt for grov korrupsjon..

DN - 18 jan. 14 kl. 09:26

Korrupsjonstiltalt tjente 100 mill.

Daniel Clauw tjente rundt 100 millioner kroner som konserndirektør og konsulent i Yara. Fredag ble han tiltalt for korrupsjon.
    

.

NRK - 02 nov. 13 kl. 07:26

– Valg mellom to onder

Valg av nye redningshelikoptre for 16 milliarder kroner står mellom et lite helikopter med lang ulykkeshistorikk, og et stort helikopter fra et Korrupsjonstiltalt selskap..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt