Koronatiltak

Søndag, 29 November, 03:18

Nyheter om Koronatiltak

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 9 timer siden

Demonstrasjon mot Koronatiltak

Flere hundre mennesker møtte opp i Oslo sentrum lørdag ettermiddag for å vise sin misnøye med myndighetenes Koronatiltak, melder NTB. Ifølge politiet var det rundt 300 deltakere foran Stortinget klokka 16 lørdag..

Aftenposten - 10 timer siden

Engasjerte deltakere markerte misnøye med Koronatiltak i Oslo

Flere hundre mennesker møtte opp i Oslo sentrum lørdag ettermiddag for å vise sin misnøye med myndighetenes Koronatiltak..

NRK - 16 nov. 20 kl. 14:34

Strengere Koronatiltak i Sverige

Sveriges statsminister Stefan Löfven forteller i dag at det innføres strengere Koronatiltak i Sverige nå. Ikke flere enn åtte personer får samles..

NRK - 13 nov. 20 kl. 13:09

– Må være forberedt på Koronatiltak

Helseminister Bent Høie sier at utviklingen har gått i en så negativ retning at vi må forberede oss på at det kan bli Koronatiltak gjennom julen..

P4 - 23 okt. 20 kl. 16:05

Varsler nye Koronatiltak i Oslo

Byrådet i Oslo varsler nye Koronatiltak for å slå ned smitten i hovedstaden førstkommende mandag. Til NRK sier byrådsleder Raymond Johansen at de ønsker å redusere kontakten mellom folk, og sørge for at alle holder en meters avstand. Siden i sommer har hovedstaden slitt med smitteøkning.

NRK - 23 okt. 20 kl. 15:57

Varsler flere Koronatiltak i Oslo

Byrådsleder Raymond Johansen varsler pressekonferanse om flere Koronatiltak i Oslo på mandag. Han er bekymret over smitteøkningen i hovedstaden..

P4 - 07 okt. 20 kl. 11:55

Setter av penger til Koronatiltak

Regjeringen setter av 25 milliarder kroner til flere Koronatiltak. Blant annet vil de bruke 1,1 milliarder kroner på et beredskapslager med kritiske legemidler i primær- og spesialisthelsetjenesten. Det vil også bli satt av to milliarder kroner til kollektivtrafikken for å kompensere for tapte billettinntekter..

NRK - 05 okt. 20 kl. 10:42

25 milliarder til Koronatiltak

Regjeringen bevilger 25 milliarder til Koronatiltak i 2021, melder VG. Statsminister Erna Solberg sier til avisa at regjeringen vil gjøre det som trengs for å få Norge trygt gjennom pandemien, også neste år..

NRK - 2 timer siden

Brudd på Koronatiltak i Bergen

Ni personer har brutt lokale koronaregler i Loddefjord i Bergen. Politiet fikk meldinger om feststøy og dro for å avslutte festen. Forholdet blir anmeldt..

NRK - 3 timer siden

Demonstrasjoner mot Koronatiltak

I London er mer enn 150 personer arrestert etter demonstrasjoner mot korona-nedstenging. Lokale myndigheter skriver på Twitter at flere har brutt koronaregler under demonstrasjonene..

NRK - 30 sep. 20 kl. 12:04

Regjeringen letter på Koronatiltak

Regjeringen letter på en del Koronatiltak. Blant annet blir det tillatt med 600 personer på utendørsarrangementer, sier statsminister Erna Solberg. I dag er det tillatt med 200 personer.

NRK - 25 nov. 20 kl. 12:03

Vidarefører nasjonale Koronatiltak

Regjeringa vidarefører tiltaka som tredde i kraft 5. november i minst tre veker til. Sjølv om talet på nye smittetilfelle og sjukehusinnleggingar i Noreg tek til å flate seg ut, er det for tidleg å senke skuldrene, seier statsministeren..

NRK - 28 sep. 20 kl. 18:08

Nye Koronatiltak i Oslo

Byrådet i Oslo innfører strengere Koronatiltak som varer til 13. oktober. Blant annet blir det påbudt med munnbind i kollektivtrafikken og forbudt å være mer enn 50 personer på innendørs arrangementer, sier byrådsleder i Oslo, Raymond Johansen..

NRK - 24 nov. 20 kl. 12:24

Smitten ned i Bergen etter tiltak

For første gang på tre veker er R-talet i Helse Bergen sitt område under 1. Etter fleire veker med strenge Koronatiltak i Bergen og nabokommunane, går smittetala nedover. For 11 dagar sidan blei 125 smitta på eitt døgn, mens siste døgn er talet 25..

NRK - 24 nov. 20 kl. 11:02

Mindre trafikk i korona-Norge

Etter at regjeringen varslet nye Koronatiltak 5. november, er trafikken jevnt over redusert med mellom 8 og 17 prosent. Statens vegvesen har sammenlignet tall med samme uker i 2019.

Aftenposten - 23 nov. 20 kl. 23:30

Full strid om finansiering av Koronatiltakene i Oslo

Tidligere finansbyråd Eirik Lae Solberg (H) er sterkt kritisk til at det rødgrønne byrådet i Oslo vil bruke penger fra kommunens pensjonsfond til å finansiere Koronatiltak..

NRK - 22 nov. 20 kl. 14:45

Færre enn ventet går i Berlin

Demonstrasjonen mot tyske Koronatiltak i Berlin er mindre og fredeligere enn ventet, melder DPA. Politiet tillot 5.000 deltakere, men langt færre har møtt fram.

Aftenposten - 21 nov. 20 kl. 21:00

Foreldre til hjemmeboende funksjonshemmede over 18 år ignoreres i pandemien

Vi trenger et Koronatiltak som gir rett til syke- og omsorgsdager..

NRK - 20 nov. 20 kl. 08:16

Viderefører lokale Koronatiltak

Medisinsk fagsjef i Bergen kommune Trond Egil Hansen bekrefter at Koronatiltakene som gjelder for Bergen og syv nabokommuner, videreføres etter 23. november. – En videreføring av lokale restriksjoner på toppen av de nasjonale er helt sikkert..

Aftenposten - 19 nov. 20 kl. 23:00

Kort sagt, fredag 20. november

Seksuell trakassering av studenter. Læreplanen og eksamen. Koronatiltak for sårbare grupper.

Aftenposten - 19 nov. 20 kl. 20:57

Pandemihåndteringen i Sør-Korea er en solskinnshistorie. Hva har de fått til som Europa ikke klarer?

Myndighetene i store Sør-Korea varsler krise og innfører strengere Koronatiltak. Antallet smittede i landet med 50 millioner innbyggere? På nivå med Norge..

NRK - 19 nov. 20 kl. 19:28

Letter på Koronatiltak i Tromsø

Tromsø kommune har kontroll på koronasmitten, mener kommuneoverlegene. Derfor lettes det på tiltakene som blant annet har begrenset aktiviteter for ungdom. Fortsatt råder de til testing av alle reisende fra røde områder i Norge eller utlandet..

NRK - 21 sep. 20 kl. 11:56

125 mrd. kroner på Koronatiltak

Regjeringen vil bruke 125 milliarder kroner på Koronatiltak i år, og varsler nye tiltak for 6,1 milliarder. Det skriver finansdepartementet på sine nettsider. I tillegg kommer økte kostnader til dagpenger og sykepenger, samt lavere skatteinntekter..

NRK - 21 sep. 20 kl. 11:56

126,3 mrd. kroner på Koronatiltak

Regjeringen vil bruke 126,3 milliarder kroner på Koronatiltak i år, og varsler nye tiltak for 6,1 milliarder. Det skriver finansdepartementet på sine nettsider. I tillegg kommer økte kostnader til dagpenger og sykepenger, samt lavere skatteinntekter..

NRK - 17 nov. 20 kl. 06:42

Oslo-folk støtter byrådslederen

79 prosent av innbyggerne i Oslo sier de støtter byrådets Koronatiltak. Det viser en undersøkelse gjennomført av Opinion. Tilliten fra Oslo-folk er nå 10 prosentpoeng høyere enn ved forrige måling som var i mai, skriver Vårt Oslo..

Aftenposten - 10 nov. 20 kl. 16:00

Bærum vil ikke kopiere Oslo. Holder treningssentre åpne og tillater skjenking.

Flere kommuner rundt Oslo kopierer byens Koronatiltak. Men Asker og Bærum følger ikke hovedstaden..

NRK - 09 nov. 20 kl. 17:10

Biden om Koronatiltak

USAs påtroppende president Joe Biden møter pressen for å snakke om komiteen han har satt sammen for å utarbeide en plan for å møte koronapandemien. Komiteen skal ledes av tidligere sjef for USAs føderale folkehelsemyndighet, Vivek Murthy..

NRK - 09 nov. 20 kl. 11:34

Vil ikke ha like tiltak som i Oslo

Formannskapet i Asker og Bærum vil vurdere strengere Koronatiltak men kommunedirektøren i Bærum ønsker ikke å følge Oslo kommune sine tiltak om sosial nedstenging, skriver Budstikka. Kommunen ønsker å se på om det finnes andre tiltak som fungerer..

P4 - 12 sep. 20 kl. 19:44

Protester mot Koronatiltak

Titusenvis av demonstranter har i dag samlet seg i flere tyske byer for å demonstrere mot det de mener er for strenge og inngripende Koronatiltak. Flere av demonstrantene mener myndighetene nekter folk grunnleggende menneskerettigheter og kaster bort skattebetalernes penger, skriver nyhetsbyrået DPA. Antall nye smittetilfeller har steget i Tyskland de siste ukene..

NRK - 09 nov. 20 kl. 10:46

Nye Koronatiltak i Ungarn

Ungarn innfører strengere koronarestriksjoner, opplyser statsminister Viktor Orban. Blant annet blir ungdomskoler stengt, og det samme gjelder blant annet restauranter, treningssentre, teatre og museer. Tiltakene varer i første omgang i 30 dager..

NRK - 09 nov. 20 kl. 10:46

Lillestrøm følger etter Oslo

Lillestrøm kommune har vedtatt å innføre en rekke inngripende Koronatiltak. De legger seg på samme linje som Oslo kommune å innfører skjenkestopp, forbud mot innendørs arrangementer, kulturaktiviteter stoppes og treningssentre stenges, skriver RB..

NRK - 06 nov. 20 kl. 14:57

Fortsatt lov å samles hjemme i Oslo

Oslo kommune innførte svært inngripende Koronatiltak fredag. Men inntil ti personer kan fortsatt samles hjemme så lenge smittevernreglene overholdes. Den sosiale nedstengingen, som Oslo kommune omtaler det som, trer i kraft fra mandag..

NRK - 06 nov. 20 kl. 09:32

Økning for industriproduksjonen

Norsk industriproduksjon økte med 3 prosent i tredje kvartal sammenlignet med andre kvartal, viser tall fra SSB. Økningen kommer etter at Koronatiltak preget andre kvartal. Næringene skipsbygging og oljeplattformer bidro mest til veksten..

Aftenposten - 05 nov. 20 kl. 11:26

Dette innebærer regjeringens smittegrep for idretten

Lokal nedstengning av breddeidretten, stopp i kampaktiviteten i barneidretten og stenging av idrettshaller er noen av regjeringens nye Koronatiltak..

Aftenposten - 05 nov. 20 kl. 10:25

Erna Solberg: – Hold dere hjemme, ha minst mulig sosial kontakt

Regjeringen kommer med nye Koronatiltak..

NRK - 05 nov. 20 kl. 09:45

Anbefaler tiltak mot importsmitte

Helsedirektoratet anbefaler flere nye Koronatiltak for å dempe smittespredningen. For å hindre importsmitte ønsker de blant annet krav om dokumentert negativ test når man kommer fra land med mye smitte. De vil også ha nasjonal skjenkestopp ved midnatt.

Aftenposten - 05 nov. 20 kl. 06:03

Nå strammer Erna Solberg korona-grepet igjen

I sin redegjørelse til Stortinget torsdag legger statsminister Erna Solberg (H) fram en rekke nye Koronatiltak. Målet er å stanse en dramatisk smitteøkning..

NRK - 04 nov. 20 kl. 19:13

Innkaller til hastemøte i Lier

Kommunestyret i Lier innkalles til et ekstraordinært møte i morgen. Politikerne skal vedta en forskrift for nødvendige Koronatiltak etter smitteøkningen i Lier de siste dagene. Elever på skoler og beboere og ansatte ved sykehjem har fått korona..

P4 - 03 nov. 20 kl. 14:38

Varsler strengere Koronatiltak

Strammer inn..

NRK - 03 nov. 20 kl. 13:11

Vinmonopolet venter storinnrykk

Stengte grenser mot Sverige, tilnærmet full stopp i taxfreehandelen og betydelig redusert skjenking som følge av myndighetenes Koronatiltak gjør at Vinmonopolet forbereder gjør forberedelser for storinnrykk av kunder de neste ukene..

NRK - 02 nov. 20 kl. 11:46

Innfører portforbod for eldre

Styresmaktene i Kosovo innfører ei rekke Koronatiltak, melder DPA. Blant anna får eldre berre lov til å gå ut nokre få timar kvar dag, og personar med kroniske lidingar og gravide kvinner slepp å gå på jobb. Det er òg forbode å samle seg offentleg..

NRK - 31 okt. 20 kl. 21:40

Demonstrasjoner mot Koronatiltak

I Italia, Tyskland og Spania har det vært demonstrasjoner mot myndighetenes tiltak for å begrense koronasmitte. I blant annet Dresden, Roma og Barcelona kom det til håndgemeng mellom demonstranter og politi..

NRK - 31 okt. 20 kl. 13:45

Europeiske lands nye Koronatiltak

Greske myndigheter kunngjorde lørdag at landet delvis stenges ned. Britene vurderer det samme, Tyskland opplever smitterekord og Danmark deles opp i risikosoner. I Europa fortsetter kampen mot koronaviruset..

NRK - 31 okt. 20 kl. 05:03

Island skjerper Koronatiltak

Lørdag innfører Island nye begrensninger på hvor mange som kan være samlet på samme sted. Makstallet reduseres fra 20 til 10. I begravelser kan opptil 30 være til stede, mens det i apotek og matbutikker blir en øvre grense på 50 kunder..

NRK - 29 okt. 20 kl. 08:01

Nye Koronatiltak i Pakistan

Pakistanske myndigheter har gitt ordre om at alle forretninger, inkludert markeder må stenge klokka 22, skriver NTB. Politiet har også fått beskjed om å pågripe alle som ikke følger avstandsreglene eller bruker munnbind på offentlig plass..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt