Koronaforskrift

Torsdag, 22 April, 16:12

Nyheter om Koronaforskrift

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 03 mars 21 kl. 09:29

Lillestrøm stenges ned

Formannskapet i Lillestrøm har onsdag vedtatt en Koronaforskrift som blant annet betyr stenging av butikker, skjenkesteder, og forbud mot arrangementer. Forskriften gjelder på ubestemt tid. Smitten i kommunen har økt med 70 prosent de siste to ukene..

NRK - 19 jan. 21 kl. 05:24

Koronaforskrift endra 73 gongar

Den norske Koronaforskrifta er endra 73 gongar og er svært vanskeleg å forstå, meiner Folkehelseinstituttet. Særleg har reglane for karantene skapt forvirring og misforståingar, skriv Aftenposten..

Aftenposten - 09 nov. 20 kl. 19:23

Full forvirring om lokal Koronaforskrift

Mandag vedtok kommuner på Nord-Jæren nye koronaregler, men det er flere spørsmål om hva de nye reglene egentlig sier..

NRK - 29 sep. 20 kl. 14:05

Opphever Koronaforskrift i Bergen

I løpet av det siste døgnet har det blitt registrert seks nye smittede av koronaviruset. Kommunen opphever den lokale koronaforskiften fra midnatt. Fra onsdag endres forbudet om private samlinger i Bergen fra 10 til 20 personer, opplyser kommunen..

P4 - 07 juni 20 kl. 18:44

Høie støtter politiet etter demonstrasjoner

- Politiet gjorde rett i å ikke stoppe demonstrasjonene i helgen. Det sier helseminsiter Bent Høie. Han sier til VG at ytringsfriheten står sterkt, og at politiet heller ikke hadde lov til å stoppe demonstrasjonene, selv ikke med med grunnlag i Stortingets Koronaforskrift.

NRK - 23 mars 20 kl. 13:11

Vil fjerne unntak i Koronaforskrift

Hyttekommunane Vinje, Bamble, Tokke, Tinn, Bykle, Porsgrunn, Kviteseid, Seljord, Ullensvang og Kragerø ber Helse- og omsorgsdepartementet fjerne unntaket som gjer det mogleg for familiemedlemmer å opphalde seg på hytta i Koronaforskrifta..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt