Kontroll

Sunday, 20 January, 22:31

Nyheter om Kontroll

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - Igår: 10:59

Kontroll på brann

Brannvesenet har Kontroll på brannen i to hus på Mosby i Kristiansand. Dei driv no ettersløkking. Årsaka til brannen er førebels ikkje kjent.

NRK - Igår: 00:40

Lagerbrann ikke under Kontroll

Brannen i et lagerbygg i Hølen ved Vestby i Akershus er ennå ikke under Kontroll, melder politiet. Det skal være gassflasker i bygningen og tre naboer er evakuert for sikekrhets skyld. Brannvesenet fortsetter slukkingen utover natten.

NRK - 15 Jan 19 kl. 18:35

Har Kontroll på seks etasjer

Nær tre timar etter åtaket mot hotell- og kontorkomplekset Dusit i Nairobi starta, jaktar spesialstyrkar frå politiet framleis på angriparane. Ifølgje Reuters har dei no Kontroll på seks av dei totalt sju etasjane i hotellet..

NRK - 13 Jan 19 kl. 03:18

Har Kontroll på brannen i Oslo

Brannvesenet har nå Kontroll på brannen i en leilighet i en boligblokk på Grønland i Oslo. Hele blokken er evakuert..

NRK - 13 Jan 19 kl. 16:34

Brann i Nydalen under Kontroll

Brannen i et rekkehus i Nydalen i Oslo er nå under Kontroll, melder politiet i Oslo. Det begynte å brenne i en kjeller og det skal ikke ha vært noen hjemme da brannen brøt ut..

NRK - 12 Jan 19 kl. 21:48

Kontroll på brannen på Tinnheia

Politiet skal nå ha Kontroll over brannen i et rekkehus på Tinnheia i Kristiansand. Brannen skal ha startet i forbindelse med matlaging og 15 personer ble evakuert..

Aftenposten - Igår: 12:44

Rekkehusbrann under Kontroll

Politiet og brannvesenet rykket lørdag ut til en rekkehusbrann på Østhellinga..

Aftenposten - Igår: 12:44

Rekkehusbrann i Oslo under Kontroll

Politiet og brannvesenet rykket lørdag ut til en rekkehusbrann på Østhellinga i Oslo..

Aftenposten - Igår: 12:44

Rekkehusbrann i Oslo under Kontroll

Politiet og brannvesenet rykket lørdag ut til en rekkehusbrann på Østhellinga i Oslo..

NRK - 17 timer siden

Brann i enebolig i Gudbrandsdalen

Tre mennesker er sendt til legevakt på Otta etter at det brøt ut brann i en enebolig i Heidal litt etter klokka 4, melder politiet i Innlandet. Brannvesenet har ikke Kontroll på brannen..

Aftenposten - Igår: 07:09

Fortsatt brann i industribygg i Hølen

Det brenner lørdag morgen fortsatt i industribygget i Hølen i Akershus som fredag tok fyr. Brannvesenet har Kontroll på brannen..

NRK - 17 timer siden

18 evakuert etter brann i Sogndal

18 beboere ble evakuert da det begynte å brenne i et leilighetsbygg på Ulvahaugen i Sogndal ved halvfire-tida. Brannvesenet har Kontroll på brannen. Det er ikke meldt om personskade, men bygningen har brann-, vann- og røykskader..

NRK - 20 timer siden

Mann skadet i skyting på Bryn

En mann er kjørt til legevakt i Oslo med det som kan være lettere skuddskader i beinet. Politiet opplyser at de har Kontroll på en annen person som skal ha vært involvert i skyting på Bryn ved to-tida i natt. Et skytevåpen er funnet på stedet, skriver NTB..

NRK - Igår: 05:41

Slagsmål på Grünerløkka i Oslo

Oslo-politiet grep i natt innn i et masseslagsmål i Hauchs gate på Grünerløkka. Flere skal ha angrepet en enslig person. Politiet melder at de «har Kontroll på riktige personer»..

Dagbladet - 16 Jan 19 kl. 07:51

Nå tar vi nye grep mot sosial Kontroll i Norge

Kjønnslemlestelse skal avverges og straffeforfølges. Foreldre skal fra nå stilles ansvarlig..

NRK - 17 Jan 19 kl. 07:09

100 evakuerte i brann i Sverige

Rundt 100 personar er evakuerte på grunn av brann i eit bustadkompleks i byen Skövde, skriv Aftonbladet. Brannen starta onsdag kveld og er framleis ikkje under Kontroll..

NRK - 17 Jan 19 kl. 05:52

19 busspassasjerar fekk bot

Statens vegvesen hadde onsdag Kontroll av til saman 12 bussar i Bergen. 19 passasjerar og éin sjåfør fekk bøter på 1500 kroner for manglande bruk av sele. – Bruken av verneutstyr varierte frå meget bra til veldig lite bra, opplyser vegvesenet..

NRK - 05 Jan 19 kl. 03:47

Brannvesenet har Kontroll på brann

Brannvesenet har Kontroll på brannen på Bømlo og driv no etterslukking. Ytterveggane i huset står framleis, men det er totalt utbrent innvendig, opplyser politiet..

Dagbladet - 17 Jan 19 kl. 08:08

Den sosiale pisken som ødelegger liv

All ungdom har krav på respekt og personlig frihet. Religiøse dogmer, kulturelle tradisjoner eller sosiale normer kan ikke oppheve disse rettighetene. En ny rapport viser at mange ungdommer med innvandrerbakgrunn er utsatt for en sterk negativ Kontroll av sine liv..

E24 - 17 Jan 19 kl. 11:03

SAS lanserer rapporteringsløsning for bonuspoeng-skatten

Vil hjelpe reisende å holde Kontroll på bonuspoengene.

Aftenposten - 16 Jan 19 kl. 08:00

Man er ikke immun mot rasisme, selv om man kjemper mot negativ sosial Kontroll | Nancy Herz

Jeg vil oppfordre våre politikere til å bruke ord som «antirasisme» og «feminisme» når de understreker hvorfor det er viktig å kjempe mot skam- og æreskultur..

NRK - 15 Jan 19 kl. 16:24

Norfund: – Har Kontroll på tilsette

Det norske statlege selskapet Norfund seier at alle deira tilsette er gjort greie for. Selskapet har kontor i bygget som er under åtak i Nairobi..

NRK - 15 Jan 19 kl. 21:40

Alle bygg sikra etter Nairobi-åtak

Kenyas innanriksminister seier tysdag kveld at sikkerheitsstyrkar har Kontroll i området der Al-Shabaab gjekk til angrep. Alle bygningar skal vere sikra av kenyanske spesialstyrkar. Innanriksministeren meiner det dreier seg om eit terroråtak..

NRK - 01 Jan 19 kl. 17:57

Garasjebrannen under Kontroll

Brannen i en garasje på Ytteren i Mo i Rana er under Kontroll. De tre personene som ble evakuert fra et bolighus har fått komme tilbake, melder politiet..

Aftenposten - 15 Jan 19 kl. 09:30

Vegvesenet avdekker omfattende lovbrudd i veidriften

– Vi har ikke klart å gjøre en eneste Kontroll uten å finne omfattende lovbrudd. Det sier lederen for Veivesenets krimenhet..

Aftenposten - 15 Jan 19 kl. 09:30

Veivesenet avdekker omfattende lovbrudd i veidriften

– Vi har ikke klart å gjøre en eneste Kontroll uten å finne omfattende lovbrudd. Det sier lederen for Veivesenets krimenhet..

NRK - 05 Jan 19 kl. 03:18

Delvis Kontroll på brann på Bømlo

Brannvesenet slit med brannen på Bømlo, men har no fått delvis Kontroll. Det er framleis flammar i andre etasje i huset. Ein person var inne då brannen starta, men skal ikkje vere skadd.

Aftenposten - 12 Jan 19 kl. 21:00

Men kommentarfeltet var ikke dødt | Erik Tornes

Det er et paradoks at det er de kommentarfeltene som redaksjonene tross alt har best Kontroll med, som nå stenges ned..

NRK - 03 Jan 19 kl. 01:57

Brann i Tromsø under Kontroll

Dei evaukerte er innlosjert på hotell medan brannvesenet har fått Kontroll på brannen i eit rekkehus i Tromsø kommune. Det pågår etterslokking og overvaking av omkringliggande leilegheiter, men skal ikkje lenger vere fare for spreiing..

VG - 16 Jan 19 kl. 09:42

Rapport: Mange innvandrerjenter opplever streng foreldreKontroll

Mange jenter fra konservative familier med pakistansk bakgrunn opplever streng Kontroll fra foreldrene. Men jo lenger familien har bodd i Norge, desto mindre Kontrollerende er familien..

NRK - 12 Jan 19 kl. 07:04

Knivmann pågrepet

En mann i 30-åra ble pågrepet etter at han truet med kniv i Kongsvinger sentrum i natt. En vakt på et utested fikk et rift i en finger og ble undersøkt av helsepersonell. Politiet fikk Kontroll på mannen og satte ham i arresten..

Aftenposten - 01 Jan 19 kl. 07:50

Boligbrann på Rjukan under Kontroll

Brannen i et bolighus på Rjukan natt til 1. januar er under Kontroll, og det er ikke lenger spredningsfare. Det er ikke meldt om skadde eller savnede..

NRK - 12 Jan 19 kl. 11:18

Minst ni alvorleg skadde i Paris

Minst ni er alovleg skadde etter gasseksplosjonen i Paris, opplyser fransk politi til Reuters. Politiet mistenkjer at gasslekkasje på eit bakeri er årsaka. Innanriksministeren seier situasjonen er under Kontroll, og at 200 brannmenn jobbar i området..

NRK - 01 Jan 19 kl. 06:06

Ikkje Kontroll på personar i brann

Det er framleis usikkert om nokon personar er utsett for brannen som pågår i eit hus i eit bustadsstrøk i Haugesund. Brannvesenet har så og seie Kontroll på brannen, men er redd for at taket skal bli blåst av. Minst fire naboar er evakuert..

NRK - 11 Jan 19 kl. 20:55

Laget bål av møbler

Nødetatene måtte rykke ut da en mann laget bål av møbler på Bryne. Mannen stod nærmest og hoppet oppå bålet. Politiet fikk imidlertid Kontroll på mannen, og brannvesenet på brannen..

NRK - 11 Jan 19 kl. 17:20

Mann med våpen i Bergen sentrum

En mann ble observert med våpen i Bergen sentrum. Politiet har pågrepet mannen og har Kontroll på våpenet..

NRK - 11 Jan 19 kl. 20:10

Mann med øks i Oslo

Politiet i Oslo har fått Kontroll på en mann med øks i Brugata i Oslo, melder politiet på Twitter. Mannen og en person til skal blø fra hodet, og en ambulanse er på vei til stedet..

NRK - 10 Jan 19 kl. 12:48

Islamister tar over Syrisk provins

Jihadistalliansen HTS har gjennom en avtale med andre opprørere befestet sin Kontroll over Idlib, Syrias siste store opprørsKontrollerte provins. HTS ledes av Al-Qaidas tidligere Syria-fløy og anslås å ha rundt 10.000 krigere i Idlib, ifølge DPA/AP..

NRK - 12 Jan 19 kl. 00:56

Mann knuste vinduer på Plaza Hotel

Politiet har Kontroll på en mann som skal ha knust flere vinduer på Plaza Hotel i Oslo i kveld. Glassbiter fra vinduene skal ha ramlet ned på bakken, men skal ha blitt skadd. Arbeidet med å sikre vinduene er i gang, skriver politiet på Twitter..

NRK - 27 Dec 18 kl. 15:18

Kontroll på gjerningsmann

Politiet har nå Kontroll på mannen i 40-årene som virket truende og slo med jernstang på et hybelhus på Lade i Trondheim. Så langt er det ikke rapportert om personskader, opplyser politiet..

Aftenposten - 06 Jan 19 kl. 15:31

Notert: Du kan ingenting!

Vår kollektive og individuelle selvtillit er fullstendig ute av Kontroll. Det er på tide å gjeninnføre janteloven..

Aftenposten - 06 Jan 19 kl. 15:31

Notert: Du kan ingenting!

Vår kollektive og individuelle selvtillit er fullstendig ute av Kontroll. Det er på tide å gjeninnføre janteloven..

Aftenposten - 07 Jan 19 kl. 16:52

Ansatte om Utdanningsetaten: Svak ytringskultur og mye Kontroll

«Manglende åpenhet, detaljstyring og frykt for represalier». Slik beskriver endel utdanningsbyråkrater kulturen på egen arbeidsplass, viser ny rapport..

NRK - 08 Jan 19 kl. 17:27

Mann pågrepet med batong

Politiet fikk klokken 16.50 melding om en mann som var observert med et skytevåpen ved Damsgårdsveien i Bergen. Politiet fikk raskt Kontroll på mannen, men fant ikke det beskrevne våpenet.

NRK - 27 Dec 18 kl. 00:12

KrF vil ha mer Kontroll med metadon

Kristelig Folkeparti vil ha strengere Kontroll med såkalt legemiddelassistert behandling av rusmisbrukere. Det er et problem at metadon havner på det ulovlige markedet og setter liv i fare, sier nestleder Olaug Bollestad til Klassekampen..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt