Kontroll

Fredag, 23 April, 04:35

Nyheter om Kontroll

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 18 april 21 kl. 14:01

Brann ut av Kontroll i Kvinesdal

Brannvesenet har ikke lenger Kontroll på gressbrannen i nærheten av Bjåstølveien i Kvinesdal. Mellom 3–5 mål brenner og det er mye vind i området. Brannvesenet opplyser om 12–15 mann er i arbeid for å få Kontroll på brannen..

NRK - 18 april 21 kl. 14:01

Har fått Kontroll på brannen igjen

Brannvesenet har igjen fått Kontroll på gressbrannen i nærheten av Bjåstølveien i Kvinesdal. Gressbrannen dekker fem mål og det er mye vind i området som gjør arbeidet utfordrende. Brannvesenet opplyser om 12–15 mann er i arbeid for å få Kontroll på brannen..

NRK - I førrgår: 18:39

Har Kontroll på brann

Brannvesenet sier til NRK at de har fått god Kontroll på krattbrannen i Kvinesdal. I ettermiddag ble brannhelikopter tilkalt fra Torp fordi brannen fortsatte å spre seg. Nå har helikopteret dratt fra stedet..

NRK - 18 april 21 kl. 19:38

Ikke Kontroll på brann i Cape Town

En brann i terrenget under landemerket Table Mountain i Cape Town er ennå ikke under Kontroll. Flere hundre mennesker er evakuert, og universitetet i den sørafrikanske byen er sterkt skadet. Årsaken til brannen er ikke kjent..

NRK - 18 april 21 kl. 14:42

Kontroll på gressbrann i Kvinesdal

Brannvesenet mener har Kontroll på en gressbrann i nærheten av Bjåstølveien i Kvinesdal. Men det er rundt 5 mål brenner, det er tørt og mye vind i området..

NRK - 08 april 21 kl. 20:30

Kontroll på skolebrann i Våler

Brannvesenet melder om Kontroll på brannen på Kirkebygden skole i Våler og det er ikke lenger er spredningsfaret. Slukking av brannen og demping av varme pågår fortsatt. Brannen har ført til omfattende skader på skolebygningen..

Dagbladet - 08 april 21 kl. 17:58

Voldsom brann på skole - ikke Kontroll

På Kirkebygda skole i Våler har det brutt ut en voldsom brann. Det er ikke Kontroll og naboer må være forberedt på å evakuere, forteller politiet..

Dagbladet - 08 april 21 kl. 17:58

Voldsom brann på skole - har nå Kontroll

På Kirkebygda skole i Våler brøt det ut en voldsom brann torsdag ettermiddag. Politiet melder nå at det er Kontroll på brannen..

Dagbladet - 08 april 21 kl. 17:58

Voldsom brann på skole – har nå Kontroll

På Kirkebygda skole i Våler brøt det ut en voldsom brann torsdag ettermiddag. Politiet melder nå at det er Kontroll på brannen..

NRK - 08 april 21 kl. 12:47

– Bedre Kontroll på utbruddet

Senja kommune har fått svar på de 110 prøvene som ble tatt tirsdag. Samtlige er negative, skriver kommunen. Alle de 35 nærkontaktene i utbruddet har nå har fått svar på sin første prøve.

NRK - 08 april 21 kl. 11:24

Kontroll på brann Levanger

Politiet opplyser at brannvesenet har Kontroll på brannen i en bakgård i Levanger. Det jobbes med å lokalisere alle involverte..

NRK - 07 april 21 kl. 22:52

Har fått Kontroll på lasteskipet

Kystverket melder at de har Kontroll på lasteskipet «Eemslift Hendrika» som lenge har stått i fare for å gå på grunn utenfor Stadlandet. Skipet blir nå tauet inn til kai i Ålesund, opplyser kystdirektør Einar Vik Arset..

VG - 07 april 21 kl. 20:11

Sleper lasteskipet – bergingsmannskapet har Kontroll

Kystverkehar Kontroll lasteskipet «Eemslift Hendrika», som de tidligere fryktet kunne drive på land i løpet av natten..

NRK - 04 april 21 kl. 22:52

Mosambik har Kontroll på Palma

Hæren i Mosambik sier de har tatt tilbake Kontroll over kystbyen Palma, halvannen uke etter at jihadister gikk til angrep på byen. Rundt 100 jihadister innledet 24. mars en offensiv mot Palma, en strategisk viktig kystby i Mosambik..

NRK - 03 april 21 kl. 20:01

Politijakta kvinne funnen

Politiet har Kontroll på kvinna i 60-åra som vart politijakta med helikopter etter at ho stakk av frå ein Kontroll ved svenskegrensa. Det melder politiet på Twitter..

NRK - 4 timer siden

Jente skremt av mann i Brevik

En mann skal ha løpt etter en jente med en hammer i nærheten av Brevik Skole i Porsgrunn kommune torsdag kveld. Etter søk i området fikk politiet Kontroll på en mann i området. Jenta, som ble veldig skremt, er ivaretatt av familien, skriver TA..

E24 - 9 timer siden

Rødt ber om lobby-gransking etter nye funn: – Regjeringen kan ha feilinformert Stortinget

Regjeringen «lot seg ikke presse av noen», forsikret Bent Høie (H) i et brev til Stortingets Kontroll- og konstitusjonskomité i januar. Men Koronakommisjonen fant at regjeringen «ga etter for press» fra flere som ville endre coronareglene..

NRK - 16 timer siden

Over 1000 forelegg i storKontroll

Det ble skrevet ut 1042 forelegg og minst 22 personer mista lappen i de over 13.000 fartsKontrollene over hele landet i går. Det er en nedgang på 11 prosentpoeng fra forrige Kontroll i 2019.

VG - 16 timer siden

Gyldendals advokat: – Helt uvanlig, veldig aggressivt – og det ser veldig suspekt ut

Hvis forfatter Jørn Lier Horst får medhold i saken mot Gyldendal og Lydbokforlaget, kan det utløse en situasjon helt ute av Kontroll, mener forlagenes advokat som også var nådeløs mot Strawberry og Jørn Lier Horst metoder..

NRK - 19 timer siden

– Sprer seg raskt

Det er utfordrende å få Kontroll på det store smitteutbruddet i Kristiansand, ifølge beredskapssjef Sigurd Paulsen. Han karakteriserer smittesituasjonen i kommunen som ustabil, skriver Fædrelandsvennen..

NRK - 23 timer siden

Brann i Rauma – dirigering på E136

Brannvesenet har Kontroll, og driv med ettersløkking av brannen på i Rauma. Eit hus og ein bubil har brunne ned til jorda. Eigedomen ligg på Trøan, like aust for Kors kyrkje i Romsdalen.

NRK - Igår: 03:07

Ønsker lettelser før helgen

Rakkestad og Ås er de to eneste kommunene i Viken som har Kontroll på smittespredningen, men likevel er underlagt tiltaksnivå 5A. Nå ønsker de lettelser. Torsdag håper begge kommunene på at regjeringen letter på tiltakene i de to kommunene, skriver Dagbladet..

NRK - Igår: 20:47

Testet barnehagebarn i Lindesnes

Lindesnes kommune startet i dag massetesting av 128 barnehagebarn, etter koronautbrudd i en barnehage i Mandal. – Uvanlig, men nødvendig, mener kommuneoverlegen som jobber med å få Kontroll på smitten..

VG - I førrgår: 21:26

Uoversiktlig smitteutbrudd i Lindesnes: – Ikke full Kontroll på smittevei

Lindesnes kommune ber om at alle fritidsaktiviteter og samlinger avlyses som følge av et uoversiktlig smitteutbrudd – men kommunen innfører ingen forbud eller påbud..

NRK - I førrgår: 14:42

Brann i Kvinesdal

Det brenner i et område på mellom 150 til 200 mål ved Øvre Førland i Kvinesdal. Tørt terreng og god vind gjør at brannen sprer seg. Brannvesenet forteller at de har oversikt over brannen, men ikke Kontroll..

NRK - I førrgår: 11:56

Smitte ved folkehøyskole

Rundt 100 elever ved Sandefjord folkehøyskole er satt i karantene etter at en elev fikk påvist covid-19 i går. Det forteller rektor Knut Søyland til NRK. Skolen samarbeider med kommunen for å få oversikt og Kontroll på situasjonen..

NRK - 19 april 21 kl. 14:51

Brann nærmer seg sentrum

Storbrannen i Cape Town nærmer seg sentrumsområdene av byen, melder AFP. Brannen brøt ut på søndag, og har rasert deler av universitetet i den sørafrikanske byen. Brannvesenet har ikke Kontroll, og sier at vinden er det største problemet..

NRK - 19 april 21 kl. 11:36

Fortsatt strenge tiltak i Steinkjer

Steinkjer kommune mener de er i ferd med å få Kontroll på smitteutbruddet. Det er meldt om få nye positive prøver i løpet av helga, skriver kommunen i ei pressmelding. Likevel viderefører kommunen de strenge tiltakene de innførste fredag 23.

Dagbladet - 19 april 21 kl. 10:46

Skogbrann ute av Kontroll

Studenter er evakuert fra universitetet i Cape Town, og brannen har allerede forårsaket store skader..

NRK - 19 april 21 kl. 08:53

Restauranter åpner i Finland

Barer og restauranter åpner igjen mandag i Finland, etter å ha vært stengt i seks uker. Det er likevel fortsatt strenge koronarestriksjoner i regionene med mye smitte, som Nyland, Egentliga Finland og Österbotten. Der får resteraunter holde åpent mellom klokken 05 og 19, men får ikke servere alkohol etter klokken 17.

E24 - 19 april 21 kl. 06:24

Bergen Engines-saken: Sp mener at tilliten til Høyre er svekket

Senterpartiet mener at tilliten til Høyres Kontroll på nasjonal sikkerhet er svekket. Det hevder partiet i forkant av mandagens høring i Bergen Engines-saken..

NRK - 18 april 21 kl. 14:11

Brann på universitetet i Cape Town

Det brenner på Universitetet i Cape Town i Sør-Afrika. Brannen startet med en gasseksplosjon i en restaurant i nærheten, og har utviklet seg til en storbrann som søndag ettermiddag er ute av Kontroll. Universitetet ansees som det beste i Afrika..

NRK - 17 april 21 kl. 21:57

Skulptur skadet med vinkelsliper

Den velkjente skulpturen «Hesten» i Markensgate i Kristiansand skal være skadet med vinkelsliper, ifølge politiet. De har Kontroll på mannen bak handlingen..

Aftenposten - 17 april 21 kl. 14:44

Islamovic-show da Rosenborg vant årets første kamp

Tre scoringer og god Kontroll ble fasiten i årets første treningskamp for Rosenborg..

Aftenposten - 16 april 21 kl. 14:20

Rødt mener forsvarsavtalen med USA kan være i strid med Grunnloven

I forsvarsavtalen med USA sier Norge fra seg både rett til straffeforfølging og Kontroll av millitære fartøy..

NRK - 16 april 21 kl. 14:26

Rødt: Avtale bryter med Grunnloven

Rødt mener den nye forsvarsavtalen med USA bryter med norsk basepolitikk og kan være i strid med Grunnloven. Norge sier fra seg både rett til straffeforfølging og Kontroll av millitære fartøy, sier partileder Bjørnar Moxnes til NTB..

NRK - 15 april 21 kl. 18:55

Moss ber om koronalettelser

Moss kommune har bedt Statsforvalteren i Oslo og Viken om å bli flyttet fra 5A til 5B i de nasjonale koronaforskriftene. Kommunen mener smittesituasjonen er under Kontroll, og at dagens tiltak er uforholdmessig strenge. – Jeg frykter at vi er i ferd med å miste befolkningens støtte til koronatiltakene, og flere innbyggere uttrykker mistillit til kommunen, sier ordfører Hanne Tollerud i Moss i en pressemelding.

NRK - 15 april 21 kl. 17:34

Danmark snur delvis om AstraZeneca

Regjeringen i Danmark har bedt Sundhetsstyrelsen om å lage et opplegg for hvordan AstraZenecas vaksine eventuelt kan tilbys borgere som ønsker å få den. Myndighetene vurderer å gi innbyggerne tilbudet dersom det blir politisk enighet om det på Folketinget, opplyser helseminister Magnus Henicke. Onsdag ble det kjent at Danmark ville fjerne AstraZenecas koronavaksine fra vaksinasjonsprogrammet.

Dagbladet - 15 april 21 kl. 13:08

Kan komme ut av Kontroll

Russland og Ukraina er låst fast i en gordisk knute, som bare blir vanskeligere. Nato gjør det ikke enklere, skriver Morten Strand..

NRK - 26 mars 21 kl. 20:45

Stakk fra Kontroll – krasjet i bil

En bilfører stakk av fra Kontroll i Surnadal og krasjet like etterpå i et annet kjøretøy. En gutt på 12 år er lettere skadet som følge av sammenstøtet. Bilføreren stakk også fra trafikkulykken, men meldte seg for politiet.

Dagbladet - 14 april 21 kl. 21:42

- Mistet taleevnen

Anette Pedersen (34) ble smittet av coronaviruset 20. mars i fjor. Over ett år seinere er hun fortsatt alvorlig syk.

NRK - 14 april 21 kl. 15:16

Driver etterslukking i Farsund

Det er nå Kontroll på brannen som brøt ut på Havik i Spindsodden i Farsund. 2000 kvadratmeter av terrenget har brent og brannvesenet driver etterslukking..

NRK - 14 april 21 kl. 14:49

200 i karantene i Dovre

Det er i dag seks nye smittede i Dovre kommune, og dermed er det 200 i smittekarantene. Smittesporingsteamet mener at de har god Kontroll på nærkontaktene til de smittede..

NRK - 14 april 21 kl. 14:09

Stjørdal letter på smittetiltak

Stjørdal kommune letter på koronatiltakene i kommunen. Nå blir smitteverntiltakene på nasjonalt nivå, opplyste ordfører Ivar Vigdenes på en pressekonferanse onsdag. Kommunen mener nå at de har god Kontroll, men oppfordrer folk til ikke å reise til kommuner med høyt smittetrykk..

VG - 14 april 21 kl. 13:51

Corona-oppgjøret: Her får Solberg hard kritikk

Koronakomisjonen retter hard kritikk mot regjeringen for manglende beredskap og for manglende Kontroll på at smitteverntiltakene ikke brøt Grunnloven. Kritikken går direkte på embetsførselen til statsminister Erna Solberg (H) og regjeringen..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt