Kontaktet

Saturday, 21 September, 13:36

Nyheter om Kontaktet

Sortering: Relevans | Senaste
P4 - 2 timer siden

Manshaus Kontaktet nazi-organisajon

Terror- og drapssiktede Philip Manshaus har vært i kontakt med med personer i den nynazistiske organisasjonen Den nordiske motstandsbevegelsen. Det bekrefter politiadvokat Pål-Fredrik Hjort Kraby i Oslo politidistrikt overfor TV 2. Kraby sier de hittil ikke har avdekket at kontakten har fått betydning for hans senere handlinger.

Dagbladet - 31 Aug 19 kl. 11:02

Kontaktet politiet umiddelbart

Da Anne-Elisabeth Hagens familie igjen ble Kontaktet av den antatte motparten 8. juli, tok de umiddelbart kontakt med politiet..

P4 - Igår: 05:39

Følger ikke opp mobbing i barnehagen

Mange foreldre opplever at barnehagene ikke følger opp når de varsler om mobbing. Foreldreutvalget for Barnehagen opplyser til Aftenposten at de blir Kontaktet av foreldre som blant annet opplever at ansatte bagatelliserte barnets opplevelser. Kunnskapsminister Jan Tore Sanner ønsker å innføre nulltoleranse mot mobbing i barnehagen og en plikt for barnehagene til å gripe inn..

Dagbladet - 10 Sep 19 kl. 19:28

Kvinne (73) siktet for murstein-drap på nabo (82)

Skal selv ha Kontaktet politiet etter hendelsen..

Aftenposten - 11 Sep 19 kl. 10:54

Sandnes Ulf har Kontaktet Klepp-treneren

Olli Harder står på listen over kandidater..

P4 - 06 Sep 19 kl. 17:13

Kundeopplysninger på avveie

Kundeopplysningene til rundt 30 000 mobilkunder hos Telenor i Sverige har kommet på avveie etter et datainnbrudd. Det opplyser Telenors kommunikasjonssjef til svenske P4. Datainnbruddet er anmeldt, og kundene som er berørt har blitt Kontaktet..

P4 - 08 Sep 19 kl. 21:12

Streik i British Airways

British Airways innstiller de fleste av sine internasjonale flygninger i morgen og tirsdag på grunn av pilotstreik. En talskvinne for selskapet sier at de allerede i forrige uke Kontaktet reisende for å booke dem om, melder NTB. Trolig er det så mange som 1.

NRK - 18 Aug 19 kl. 02:53

Ikke snakk om kidnapping i Tønsberg

Politiet ble lørdag Kontaktet om en mulig bortføring i Tønsberg. Det viste seg å bare være lek. Politiet ble Kontaktet av en ung kvinne som kunne fortelle at hun hadde vært med på å «kidnappe» en kamerat til fest.

VG - 30 Aug 19 kl. 14:16

VG erfarer: RBK Kontaktet Sarpsborg 08 om Zachariassen – fikk avslag

Rosenborg siste fremstøt på Sarpsborg 08-spilleren Kristoffer Zachariassen er trolig også det siste. Trønderne skal, etter det VG erfarer, ha fått blankt avslag på sin forespørsel..

P4 - 27 Aug 19 kl. 19:44

Nekter straffskyld

Mannen som er pågrepet og siktet for medvirkning til drap etter en kvinne ble skutt og drept på åpen gate i Malmø i går, nekter straffskyld. Han skal selv ha Kontaktet politiet etter at boligen hans var blitt ransaket, opplyser mannens forsvarer til NTB. Politiet jobber på spreng for å finne den eller de som står bak skytingen..

NRK - 23 Aug 19 kl. 21:48

Jordskjelv i Nordfjordeid på 2,6

Det var fredag kveld et lite skjelv i Nordfjordeid mål til en styrke på 2,6. Episenteret er registrert til Stårheim, vest for Eid. Det melder Vest politidistrikt.

NRK - 22 Aug 19 kl. 13:30

Turist ramlet utfor foss i Jølster

En person skal ha falt rundt 20 meter ned en foss i Jølster. Vedkommende skal selv ha Kontaktet politiet. Nødetatene er på vei til stedet..

P4 - 22 Aug 19 kl. 13:41

Turist falt ned foss i Jølster

En turist har falt ned en foss i Jølster i Sogn og Fjordane. Det var personen selv som Kontaktet politiet og fortalte at han har falt ned omtrent 20 meter. Nødetatene er på vei til stedet, mannen er så langt ikke funnet..

P4 - 22 Aug 19 kl. 05:49

Ble bedt om å opprette dialog med moskeene

Politiet ble bedt om å opprette dialog med trossamfunnene etter at PST økte terrorfaren fra høyreekstreme. Det skriver Klassekampen i dag. Men de muslimske organisasjonene eller moskeene som avisen har snakket med ble ikke Kontaktet eller informert om den nye trusselvurderingen.

VG - 13 Aug 19 kl. 22:47

Folkehøgskolen: – Har blitt Kontaktet av politiet om terrorsiktede

RISSA (VG) Medelever har fortalt at Philip Manshaus (21) fikk mer ekstreme holdninger på folkehøgskolen. Nå bekrefter ledelsen at de er i dialog med politiet..

NRK - 11 Aug 19 kl. 02:28

Melder seg som vakt utenfor moskeer

Islamsk Råd Norge skriver på Facebook at de har blitt Kontaktet av flere nordmenn som ønsker å stille opp som vakt i forbindelse med eid-feiringen søndag, melder NTB. Organisasjonen ber interesserte ta direkte kontakt med en moské i deres nærområde..

Aftenposten - 11 Aug 19 kl. 05:18

Mange nordmenn melder seg som vakt utenfor moskeer

Islamsk Råd Norge opplyser at de er blitt Kontaktet av flere nordmenn som ønsker å stille opp som vakt i forbindelse med eid-feiringen søndag..

P4 - 23 Jul 19 kl. 17:12

Er Kontaktet om Persiagulfen

Forsvarsminister Frank Bakke-Jensen ble i går Kontaktet av britene om planene for militær innsats i Hormuzstredet. Flere europeiske forsvarsministre ble orientert om de fransk-britiske planene for å øke sikkerheten for skipsfarten i det svært spente området..

P4 - 11 Aug 19 kl. 07:26

Mange nordmenn melder seg som vakt utenfor moskeer

Islamsk Råd Norge opplyser at de er blitt Kontaktet av mange nordmenn som ønsker å stille opp som vakt i forbindelse med eid-feiringen i dag. Organisasjonen skriver på Facebook at de setter stor pris på dette og anmoder de interesserte til å ta direkte kontakt med en moské i deres nærområde. Eid feires av muslimer ved avslutningen av fastemåneden ramadan..

NRK - 08 Aug 19 kl. 05:30

Moren sier hun ringte politiet

Moren til 21-åringen som drepte 22 personer på et kjøpesenter i El Paso, sier hun Kontaktet politiet for flere uker siden, bekymret fordi sønnen hadde våpen. Det sier familiens advokat Chris Ayres onsdag..

Aftenposten - 23 Jul 19 kl. 21:49

49 har Kontaktet advokat om mobbing i Drangedal – kan bli norgeshistoriens største mobbesak

En advokat har blitt Kontaktet av 49 personer som sier de har vært utsatt for mobbing i Drangedal. Sakene strekker seg over en periode på nesten 50 år..

Aftenposten - 08 Aug 19 kl. 05:49

Moren til gjerningsmann i El Paso sier hun ringte politiet

Moren til 21-åringen som drepte 22 personer på et kjøpesenter i El Paso, sier hun Kontaktet politiet for flere uker siden, bekymret fordi sønnen hadde våpen..

P4 - 06 Aug 19 kl. 12:07

Bekrefter kontakt med antatte kidnappere

Familien til Anne-Elisabeth Hagen ble Kontaktet av de antatte kidnapperne og Hagen skal fortsatt være i live. Det fortalte familiens bistandsadvokat Svein Holden på en pressekonferanse nå i ettermiddag. Bistandsadvokaten sier at motparten tok kontakt med familien den 8.

VG - 23 Jul 19 kl. 22:14

49 har Kontaktet advokat om mobbing i Drangedal – kan bli norgeshistoriens største mobbesak

En advokat har blitt Kontaktet av 49 personer som sier de har vært utsatt for mobbing i Drangedal. Sakene strekker seg over en periode på nesten 50 år..

P4 - 06 Aug 19 kl. 16:40

Abrahamsen: Andre kriminelle kan utnytte situasjonen

– Det kan ikke utelukkes at andre kriminelle kan ha blandet seg inn i Lørenskog-forsvinningen for å berike seg selv. Det mener tidligere politietterforsker Finn Abrahamsen. I dag kom det frem at familien til den forsvunnende Anne-Elisabeth Hagen skal ha blitt Kontaktet av den angivelige motparten 8.

P4 - 06 Aug 19 kl. 14:33

Politiet: - Lite sannsynlig at hun er i live

Politiet mener det er lite sannsynlig at Anne-Elisabeth Hagen fremdeles er i live. Den 8. juli skal den antatte motparten ha Kontaktet familien Hagen og hevdet at hun lever.

P4 - 04 Aug 19 kl. 21:39

Kvinne skutt på med luftvåpen

En kvinne skal ha blitt skutt på med luftvåpen i halsen i Svelvik i Vestfold i dag. Kvinnen skal selv ha Kontaktet politiet og fortalt hva som hadde skjedd. Hun er ikke alvorlig skadd og har et lite sår på halsen som blør.

NRK - 30 Jul 19 kl. 21:03

To år gammel gutt døde i varebil

En to år gammel er død etter å ha blitt sittende i en glovarm varebil utenfor en barnehage i Florida, skriver Yahoo News. Han ble funnet av en ansatt ved barnehagen, som umiddelbart Kontaktet politiet. Det er uvisst hvor lenge gutten satt i bilen..

P4 - 04 Aug 19 kl. 07:26

Oversvømmelser flere steder i natt

Styrtregn, lyn og torden førte til oversvømmelser flere steder på Østlandet i natt. I Oslo ble flere biler stående fast og folk badet i gatene. Et hus skal ha blitt truffet av et lyn, men ingen personer ble skadet, opplyser politiet.

Aftenposten - 26 Jul 19 kl. 14:19

Han er en av 50 personer som nå forteller om mobbing i Drangedal: – Jeg var ikke typen som sladret. Kanskje det var derfor de aldri sluttet.

50 personer har Kontaktet advokat og fortalt om alvorlig mobbing i Drangedal kommune fra 1970-tallet..

NRK - 23 Jul 19 kl. 21:42

Kan bli Norges største mobbesak

En advokat har blitt Kontaktet av 49 personer som sier de har vært utsatt for mobbing i Drangedal. Mobbingen strekker seg over en periode på nesten 50 år, og saken ligger an til å bli norgeshistoriens største mobbesak, skriver NTB..

NRK - 23 Jul 19 kl. 16:25

Inkluderer Norge i sikkerhetsplaner

Forsvarsminister Frank Bakke-Jensen ble i går ettermiddag, som en av flere europeiske forsvarsministre, Kontaktet av sin britiske kollega og orientert om de fransk-britiske planene for å øke sikkerheten for skipsfarten i Persiagulfen..

Hegnar.no - 23 Jul 19 kl. 17:17

Norge Kontaktet av Storbritannia om militær innsats i Persiabukta

Forsvarsminister Frank Bakke-Jensen (H) er blitt orientert om de fransk-britiske planene om en militær innsats for å sikre trygg ferdsel gjennom Hormuzstredet..

Dagbladet - 25 Jul 19 kl. 05:45

- Hørte en kvinne rope om hjelp, og at hun het Emilie Meng

Etter at Emilie (17) ble savnet, Kontaktet en kvinne politiet. Hun sa hun hadde lydopptak fra naboleiligheten sin, og at man der kunne høre en kvinne si at hun het Emilie Meng..

P4 - 27 Jul 19 kl. 15:29

- Mange aksjoner kunne vært unngått

Mange grunnløse leteaksjoner kunne vært unngått om folk hadde merket småbåtene sine med navn og mobilnummer. Det mener Hovedrednigssentralen. Da kunne de lett Kontaktet eierne av båter som har slitt seg, i stedet for å starte opp store leteaksjoner etter mulige folk i vannet.

Aftenposten - 23 Jul 19 kl. 16:32

Norge Kontaktet av Storbritannia om eskorteplaner i Persiabukten

Forsvarsminister Frank Bakke-Jensen er blitt orientert om de fransk-britiske planene om en militær innsats for å sikre trygg ferdsel gjennom Hormuzstredet..

P4 - 23 Jul 19 kl. 22:13

49 har varslet om mobbing i Drangedal

En advokat har blitt Kontaktet av 49 personer som sier de har blitt utsatt for mobbing ved en skole i Drangedal i Telemark. Sakene skal ha skjedd over en periode på nesten 50 år. Elever har fortalt om tilfeller der de har blitt hengt opp i basketballkurven og pisket, melder Telemarksavisa.

E24 - 23 Jul 19 kl. 16:18

Forsvarsdepartementet: Norge Kontaktet av Storbritannia om eskorteplaner i Persiabukta

Forsvarsminister Frank Bakke-Jensen er blitt orientert om de fransk-britiske planene om en militær innsats for å sikre trygg ferdsel gjennom Hormuzstredet..

P4 - 20 Jul 19 kl. 12:23

Volvo tilbakekaller over 9.000 biler i Norge

Bilgiganten Volvo tilbakekaller flere hundre tusen biler verden over på grunn av fare for brann i motoren. I Norge kalles 9200 biler inn til verksted. De 9.

P4 - 16 Jul 19 kl. 13:44

Facebook har slettet innlegg fra Amundsen

Facebook har valgt å slette innlegget fra tidligere justisminister Per-Willy Amundsen som nylig la ut en status til støtte for islamkritikeren Tommy Robinson. Amundsen hevder at Facebook Kontaktet ham på fredag og ba om at innlegget måtte fjernes, noe han nektet å gjøre. I innlegget skrev Amundsen at den tidligere lederen av den høyreekstreme gruppen English Defence League er forfulgt i hjemlandet, og at Norge burde gi ham asyl.

P4 - 14 Jul 19 kl. 18:28

Stopper salg av flytevest for barn

Europris stanser salget av en flytevest for barn etter en video som viser at flytevesten ikke fungerer. I videoen ser man at en liten gutt havne på magen med ansiktet ned i vannet, uten mulighet til å snu seg, før moren griper inn. Faren filmet hendelsen for å advare om det han mener er en livsfarlig konstruksjonsfeil.

Klartale - 09 Jul 19 kl. 13:04

Barn og unge er misfornøyde med utseendet sitt

18.000 barn og unge har Kontaktet organisasjonen Røde Kors i år. Mange av dem misliker utseendet sitt..

P4 - 09 Jul 19 kl. 22:52

Tre gutter klatret opp på Munchmuseet

Politiet hentet tirsdag kveld ned tre gutter på 16 år som hadde klatret på toppen av taket til det nye Munchmuseet i Oslo. Det nye museet, som for tiden er under bygging, er 58 meter høyt. Guttene forsto at de hadde gjort noe dumt, og politiet Kontaktet tenåringenes foreldre, melder Dagbladet.

P4 - 09 Jul 19 kl. 13:36

Reagerer på annonsører

Forbrukertilsynet er bekymret over at annonsører ber barn om ikke å merke innlegg på sosiale medier som reklame. Barn helt ned i 14-års alderen blir i dag Kontaktet av annonsører som vil ha dem til reklamere for produkter uten å merke innleggene. Tonje Hovde Skjelbostad i Forbrukertilsynet sier til NRK at useriøse aktører utnytter at ungdommene ikke kjenner lovverket..

NRK - 05 Jul 19 kl. 08:04

Forventer færre fødsler

14 av 18 sykehus Kontaktet forventer færre fødsler enn normalt i sommer, ifølge Dagsavisen. De siste ti årene har antallet nyfødte gått tilbake med over 5000..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt