Konsulen

Tuesday, 18 February, 10:39

Nyheter om Konsulen

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 11 Feb 19 kl. 17:03

Den polske Konsulen er uønsket

Utenriksdepartementet erklærte mandag at Polens konsul, Slawomir Kowalski, er uønsket i Norge. Ifølge NTB har UD mottatt en rekke klager på Konsulen. Det går blant annet ut på truende og til dels voldelig oppførsel mot offentlige tjenestemenn..

NRK - 08 Feb 19 kl. 19:12

Polsk diplomatkrise

Utanriksdepartementet har hatt møter med polske styresmakter om Konsulen Slawomir Kowalski, i eit forsøk på å finne ei løysing. UD har erklært Konsulen uønskt, etter at han skal ha blanda seg inn i barnevernssaker kor polske familiar var involverte..

NRK - 08 Feb 19 kl. 19:12

Polsk diplomat får bli i Noreg

Den polske Konsulen Slawomir Kowalski får likevel bli i Noreg, etter at det norske Utanriksdepartementet først bad han reise tilbake til Polen. Konsulen, skal ifølgje UD, ha blanda seg inn i barnevernssaker kor polske familiar var involverte..

NRK - 11 Feb 19 kl. 21:49

Polsk UD støtter uønsket konsul

Polsk UD skriver på Twitter at de støtter Konsulen som ble erklært uønsket i Norge mandag. Videre at Konsulen har vært villig til å oppklare eventuelle misforståelser, og at de derfor ser seg nødt til å erklære norske diplomater i Polen som uønsket..

NRK - 16 Feb 19 kl. 05:54

Avis:Sjukehus klaga på polsk konsul

Oslo universitetssjukehus klaga til den polske ambassaden etter at tilsette følte seg trua av Konsulen som no er utvist, skriv Aftenposten. Det skal ha skjedd for halvanna år sidan. Han skal ha oppført set truande og pågåande og kjefta høglytt..

Aftenposten - 16 Feb 19 kl. 07:28

Sykehusansatte opplevde den utviste, polske Konsulen som truende

Universitetssykehuset i Oslo sendte en formell klage til den polske ambassaden etter at sykehusansatte følte seg truet av konsul Slawomir Kowalski..

Dagbladet - 11 Feb 19 kl. 22:29

Full diplomatkrangel mellom Norge og Polen

Norge har mottatt klager om vold og trusler fra den polske Konsulen Slawomir Kowalski, og har erklært han som uønsket i Norge. Polen svarer med samme mynt..

Aftenposten - 11 Feb 19 kl. 16:53

UD: Den polske Konsulen Slawomir Kowalski er uønsket i Norge

Utenriksdepartementet (UD) har mandag erklært at Polens konsul er uønsket som diplomat i Norge..

Aftenposten - 12 Feb 19 kl. 21:16

Han har skrevet bok om norsk barneverns rykte i Polen. Forfatteren mener diplomatstriden skyldes misforståelser.

Polsk journalist og forfatter er redd for at saken om den polske Konsulen som utvises fra Norge, vil gjøre dialogen mellom landene verre..

Aftenposten - 11 Feb 19 kl. 16:53

Utenriksdepartementet: Den polske Konsulen Slawomir Kowalski er uønsket i Norge

Utenriksdepartementet har mandag erklært at Polens konsul er uønsket som diplomat i Norge..

Aftenposten - 22 Jan 19 kl. 15:58

Den polske viseutenriksministeren støtter den polske Konsulen som er erklært uønsket i Norge

Den polske viseutenriksministeren gir sin støtte til den polske Konsulen som UD har bedt forlate Norge. Han omtaler hans «forsvar for polske familiers interesser» som «udelt positivt»..

NRK - 11 Feb 19 kl. 21:44

Norsk diplomat uønsket i Polen

Mandag ble den polske Konsulen bedt om å forlate Norge. Nå melder NTB at en norsk diplomat er erklært uønsket i Polen. UD avviser at de har mottatt klager fra polske myndigheter, og sier til NRK at det er skuffende at de velger en type gjengjeldelse..

NRK - 17 Oct 18 kl. 16:18

Tyrkisk politi hjemme hos Konsulen

Tyrkisk politi har i dag sluppet inn i hjemmet til den saudiske Konsulen i Istanbul for å etterforske Khashoggi-saken. Tyrkiske kilder hevder journalisten Jamal Khashoggi ble drept av saudiarabiske agenter, mens Saudi-Arabia har avvist anklagene..

Dagbladet - 16 Oct 18 kl. 17:36

- Saudi-Arabias konsul har forlatt Istanbul

Den saudiarabiske Konsulen har forlatt Tyrkia etter at tyrkisk politi forberedte seg på å ransake Konsulens residens, melder nyhetsbyrået Anadolu..

Dagbladet - 17 Oct 18 kl. 21:08

Konsulens bønn da Khashoggi skal ha blitt drept: «Gjør dette ute. Dere vil gi meg problemer»

Dette skal Konsulen ha uttalt da Khashoggi ble drept på hans kontor, ifølge et lydopptak som tyrkiske myndigheter skal sitte på..

NRK - 16 Oct 18 kl. 11:12

Skal gjennomsøke konsulærbolig

Tyrkisk politi skal gjennomsøke boligen til den saudiske Konsulen i Istanbul, melder tv kanal NTV. TV-kanalen melder også at politiet vil søke gjennom Saudi-Arabias konsulat på nytt på torsdag.

VG - 17 Oct 18 kl. 20:06

Khashoggi-saken: Her slutter alle spor

ISTANBUL (VG) Den regimekritiske journalisten Jamal Khashoggi (59) er fortsatt sporløst forsvunnet. Nå vender Tyrkia søkelyset mot den saudiske Konsulen..

Aftenposten - 16 Oct 18 kl. 11:59

Tyrkisk politi skal ransake den saudiarabiske Konsulens residens

Politiet i Istanbul skal ransake residensen til den saudiarabiske Konsulen i Istanbul i forbindelse med Khashoggi-etterforskningen..

NRK - 16 Oct 18 kl. 21:50

Gjennomsøkte Konsulens residens

Tyrkisk politi gikk tirsdag inn i den saudiarabiske Konsulens residens i Istanbul i forbindelse med journalisten Jamal Khashoggis forsvinning. Politiet gikk inn i boligen bare en time etter at Konsulen forlot Istanbul, melder tyrkiske medier..

NRK - 01 Nov 14 kl. 14:14

– Det ligger døde mennesker i gatene

I Burkina Faso er flere personer drept i kamper mellom væpnede grupper, og presidenten har rømt landet. – Folk er redde og holder seg innendørs, sier Konsulen for Burkina Faso i Norge, Kåre Grønli..

Aftenposten - 11 Jun 14 kl. 14:54

Opprørere har kidnappet Tyrkias konsul i Mosul

Opprørere i Irak har tatt kontroll over det tyrkiske konsulatet i storbyen Mosul og kidnappet Konsulen og flere andre, opplyser irakisk politi..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt