Kommune

Fredag, 05 Mars, 10:44

Nyheter om Kommune

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 26 feb. 21 kl. 09:45

Skiturister i karantene i Trysil

Flere personer på vinterferie i Trysil er i karantene, melder Trysil Kommune. – Vi har ikke full oversikt over antallet da rapporteringen til vårt smitteoppsporingsteam varierer fra Kommune til Kommune.Kommuneoverlegen presiserer at de som er i karantene..

Aftenposten - 01 mars 21 kl. 12:44

I 112 år har familien drevet gården for Oslo Kommune. Nå frykter han at den blir lagt ut på anbud.

Oslo Kommune vil ikke garantere at sønnen får overta gården..

NRK - 01 mars 21 kl. 07:36

Vurderer like tiltak som Oslo

Lillestrøm Kommune vurderer å innføre de samme strenge tiltakene som Oslo. Ordfører, Jørgen Vik, forteller til RB at smittesituasjonen i de to Kommunene er ganske lik. Også Lørenskog Kommune planlegger å gjøre det samme, skriver avisen..

NRK - 28 feb. 21 kl. 10:18

Krisemøte i Moss

Det er registrert 19 nye smittetilfeller i Moss Kommune det siste døgnet. Kommune har økende smitte og melder at de fleste som får påvist korona har den engelske virusvarianten. Kommunens kriseledelse møtes søndag kveld..

NRK - 27 feb. 21 kl. 19:05

VG: Slipper å kaste vaksiner

Sarpsborg Kommune trodde de måtte kaste 400 doser med Pfizer-vaksine etter strømbrudd i et vaksinekjøleskap. Nå trenger de likevel ikke kaste vaksinene, melder VG. Dermed hasteinnkaller Kommunen 400 personer fra 75-84 år som vil få sin første dose.

NRK - 26 feb. 21 kl. 15:20

38 nye smittede i Kristiansand

Kristiansand Kommune melder om 38 nye smittede det siste døgnet. Det sier Styrk Fjærtoft Vik, Kommuneoverlege i Kristiansand Kommune. Det har aldri før vært så mange rapporterte smittede på et døgn.

NRK - 25 feb. 21 kl. 11:23

Utsatt for dataangrep

Skien Kommune har blitt utsatt for et dataangrep. Trolig hundrevis har mottatt en såkalt nettfiske e-post fra Skien Kommune. Kommunen ber folk om å ikke trykke på lenken som er i mailen, og å slette e-posten..

NRK - 25 feb. 21 kl. 06:55

Steinras over fylkesveg

Fylkesveg 822 i Fiskfjord, i Sortland Kommune, er stengt på grunn av steinras. Veien er stengt ved Kommunegrensa til Hadsel Kommune, melder Statens vegvesen..

NRK - 23 feb. 21 kl. 12:55

Milliongebyr til Bergen Kommune

Bergen Kommune og Multiconsult ASA er pålagt gebyr på 2 millionar kroner og 800.000 kroner av NVE etter dambrot i Munkebotsvatn i 2018. Dambrotet førte til evakuering av rundt 40 bustader og store skader, skriv NVE i ei pressemelding..

NRK - 20 feb. 21 kl. 14:18

17 nye smittetilfeller i Sarpsborg

Sarpsborg Kommune melder lørdag om 17 nye tilfeller av koronasmitte. Antallet har økt raskt de siste dagene. Tallene er nesten en dobling av de ni smittetilfellene som ble registrert fredag, som var en dobling fra tidligere i uka, skriver Sarpsborg Arbeiderblad.

NRK - 18 feb. 21 kl. 22:16

Tre nye smittede i Lindesnes

Tre personer har testet positivt på koronaviruset i Lindesnes Kommune i dag. Samtlige har tilknytning til smitteutbruddet på Tidemands Cafe. 140 personer er i karantene i Lindesnes Kommune, og 20 personer i andre Kommuner..

NRK - 17 feb. 21 kl. 11:40

Ber Kommunene ringe alle eldre

Kommunene må ringe alle eldre som ikke bestiller vaksine, skriver Eldreombudet i en pressemelding onsdag. Trondheim Kommune melder i dag at de ikke får kontakt med mange over 85 år som er tilbudt vaksine. Tidligere har Bodø Kommune meldt at en fjerdedel ikke svarte på tilbudet om vaksine.

NRK - 5 minutter siden

Åpner opp for mer idrett og kultur

På grunn av lite smitte åpner Trondheim Kommune opp for innendørs kultur- og idrett for voksne. Dermed er det mulig for blant annet korps og kor å ove, dersom avstandskravet om to meter opprettholdes. Det er kunn tillat med 20 deltakere..

NRK - 45 minutter siden

19 nye smittede i Bærum

Det siste døgnet har 19 personer testet positivt på covid-19 i Bærum, nesten en halvering fra dagen før, viser tall fra Bærum Kommune sine hjemmesider. Torsdag strammet Kommunen inn koronatiltakene..

NRK - 1 time siden

Tre nye smittetilfeller i Trondheim

Trondheim Kommune opplyser at to kvinner og en mann fikk påvist covid-19 i går. Alle har et mildt sykdomsforløp. En person har ukjent smittekilde.

NRK - 3 timer siden

Mener Tromsø bryter opplæringsloven

Tromsø Kommune bryter opplæringsloven ved å ikke ansette nok lærere, mener Utdanningsforbundet. I dag mangler Kommunen 11,5 stillinger. Direktør ved avdeling for oppvekst, utdanning og kultur, Kari Henriksen, sier det skal ansettes flere lærere..

NRK - 16 feb. 21 kl. 15:15

– For tidlig å si noe om tiltakene

Den strenge nasjonale forskriften som er vedtatt av regjeringen gjelder til og med mandag i Bergen Kommune. Kommunen vil i slutten av uken gjøre en vurdering av tiltakene. – Det er for tidlig å si om tiltakene blir videreført, sier helsebyråd Beate Husa.

Dagbladet - 16 timer siden

Vedtar forbud etter raset

Etter et ekstraordinært styremøte i Kommunen, har Gjerdrum Kommune vedtatt bygge- og deleforbud i den evakuerte sonen, på nordsiden av fjellinja..

Dagbladet - 16 timer siden

Kommunen vedtar forbud

Etter et ekstraordinært styremøte i Kommunen, har Gjerdrum Kommune vedtatt bygge- og deleforbud i den evakuerte sonen, på nordsiden av fjellinja..

Aftenposten - 16 timer siden

Bedrifter i Oslo får 227 millioner i koronastøtte. Slik fordeles pengene.

Serveringssteder med skjenkebevilling får store deler av koronastøtten Oslo Kommune deler ut..

E24 - 16 timer siden

Bedrifter i Oslo får 227 millioner i koronastøtte. Slik fordeles pengene.

Serveringssteder med skjenkebevilling får store deler av koronastøtten Oslo Kommune deler ut. Pengene kan komme i midten av mars..

NRK - 18 timer siden

Vaksinerer dei under 65 år

Bjerkreim Kommune er i gang med å vaksinera innbyggarar under 65 år som ikkje er helsepersonell. Årsaka er at AstraZeneca-vaksinen kjem i pakkar på minst 100 dosar, og det er fleire enn talet på helsepersonell som står att å bli vaksinert..

VG - 18 timer siden

Tromsø strammer inn: Stenger treningssentre

Økende og uoversiktlig smitte fører til at Tromsø Kommune nå innfører strengere, lokale tiltak som krav om munnbindkrav og registrering av gjester..

NRK - 20 timer siden

Fraråder besøk i private hjem

Nittedal Kommune anbefaler nå innbyggerne sine om å unngå private sammenkomster og besøk i private hjem. Det frarådes også å reise til andre Kommuner for å delta på trening eller lignede aktiviteter. Anbefalingene gjelder til og med 11.

NRK - 21 timer siden

Berre øl for folk frå Bærum

Bærum Kommune vil ikkje innføra skjenkestopp, trass ein auke i koronasmitten. Men ølkranane vil berre vera opne for folk som kan bevisa at dei bur i Bærum..

NRK - 21 timer siden

Varslar strengare tiltak i Tromsø

Tromsø Kommune held pressekonferanse klokka 13.30 om koronasituasjonen i byen. Fleire enn 40 personar er registrerte smitta dei siste dagane,..

NRK - 23 timer siden

Forlenger korona-tiltak i Bodø

Formannskapet i Bodø Kommune vedtok i dag enstemmig å forlenge de strenge korona-tiltakene. Det betyr blant annet skjenkestopp og stengte treningssentre i minst en uke til..

NRK - Igår: 06:41

Vurderer strengere tiltak

Idag skal Tromsø Kommune vurdere å innføre strengere smitteverntiltak som en følge av koronasituasjonen i byen. Samtidig forsterkes anbefalingen om bruk av munnbind ved reiser kollektivt og i butikker. Onsdag strammet Harstad inn på tiltakene..

NRK - 15 feb. 21 kl. 12:58

Stenger Kommune utan vatn

Eit leidningsbrot som gjer vassmangel lammar deler av Herøy Kommune på Sunnmøre. Skular, barnehagar, idrettshall, rådhuset og kulturhuset er stengt. Også industrien i Kommunen har fått beskjed om å halde produksjonen nede på grunn av vassmangel..

Dagbladet - Igår: 22:36

Ber folk stille seg selv to spørsmål

Oslo Kommune fraråder private sammenkomster og besøk i private hjem. Helsebyråd Robert Steen sier at det nå er viktig å stille seg selv to spørsmål..

NRK - Igår: 14:11

Hjernehinnebetennelse i barnehage

Det er oppdaget smittsom hjernehinnebetennelse hos et barnehagebarn i Gjesdal Kommune på Jæren i Rogaland. Alle barn i samme avdeling som det smittede barnet har fått forebyggende behandling. Det melder Gjesdalbuen..

NRK - Igår: 13:06

Strengere tiltak i byggebransjen

Bygg- og anleggsbransjen i Oslo får en forskrift for ivaretakelse av smittevern, skriver Oslo Kommune i en pressemelding. Forskriften varer til og med 23. mars.

NRK - I førrgår: 06:03

Moria-flykninger kommmer til Råde

I dag kommer de første sju familiene fra flyktningleiren Moria på Lesvos i Hellas til Norge. De 33 personene blir satt i karantene i Råde Kommune. Resten av de 50 flyktningene kommer etter hvert.

NRK - I førrgår: 06:03

Moria-flyktninger kommer til Råde

I dag kommer de første sju familiene fra flyktningleiren Moria på Lesvos i Hellas til Norge. De 33 personene blir satt i karantene i Råde Kommune. Resten av de 50 flyktningene kommer etter hvert.

NRK - I førrgår: 05:29

Vogntog stenger E6 i Bardu

E6 er stengt nord for Brandvollkryssetrett sør for Setermoen i Bardu Kommune i Troms, melder Vegtrafikksentralen. Årsaka er at fleire store vogntog sperrar vegen..

NRK - I førrgår: 05:25

Datasikkerhet i Kommuner

KS anbefaler Kommuner å skjerpe datasikkerheten etter dataangrep mot norske Kommuner. KS er spesielt bekymret for de mindre Kommunene. Lyngdal Kommune har tidligere vært utsatt for dataangrep, og vurderer nå egen cyber-forsikring mot dataangrep..

NRK - I førrgår: 21:13

Over 25.000 turister i Sirdal

I overkant av 25.000 turister er registrert av Sirdal Kommune etter at de fra fredag har sendt ut en SMS til besøkende i Kommunen. Det er like høye tall som det var i jule- og nyttårshelgen, skriver Sirdalmedia.

NRK - I førrgår: 21:08

Skal ha fått vaksine mot sin vilje

Lyngdal Kommune er blitt klaget inn for Statsforvalteren etter at en beboer på helsehuset fikk koronavaksine mot sin vilje, skriver Lister24. Ifølge beboerens nærmeste pårørende skal personen ha fått vaksinen 12. januar, uten å være klar over det..

NRK - I førrgår: 14:58

Færder strammer inn

Færder Kommune innfører strengere smitteverntiltak fra og med i morgen. Det blir påbudt å bruke munnbind og de fleste arrangementer blir forbudt fram til 17. mars.

NRK - I førrgår: 13:46

Flere smittede i Kristiansand

Det er registrert 19 nye smittetilfeller i Kristiansand siste døgn. 84 nye nærkontakter er satt i karantene. De smittede er nærkontakter av andre smittede og Smittespredningen har foregått blant familie og venner, opplyser Kristiansand Kommune..

NRK - I førrgår: 11:27

Engelsk variant påvist i Tromsø

Tromsø Kommune har fått bekreftet at de fleste smittetilfeller i Tromsø er knyttet til den engelske varianten av koronaviruset. Det opplyser Kommunen. Kl.

NRK - I førrgår: 11:19

Innfører nye tiltak i Tønsberg

Kriseledelsen i Tønsberg Kommune har i dag besluttet å innføre nye korona-tiltak som trer i kraft fra og med onsdag 3. mars. De nye tiltakene innebærer påbud om munnbind, og forbud mot arrangementer – med unntak av begravelser og bisettelser, samt toppidrettsarrangementer.

Aftenposten - 02 mars 21 kl. 09:34

Start og Vipers får trene tross strengere regler

Kristiansand Kommune bekrefter at både Start og Vipers får fortsette å trene..

NRK - 02 mars 21 kl. 05:46

Ispropp i Orkla gir oversvømmelse

En ispropp har gjort et elva har gått over sine bredder ved Blåsmo i Orkland Kommune. Politiet er på stedet og følger utviklinga i vannmengdene. Vannet skal være 140 meter inn på åkrene.

NRK - 02 mars 21 kl. 00:28

Brann i Eikelandsosen sløkt

Brannen i ein verkstad i Eikelandsosen i Bjørnafjorden Kommune er sløkt, melder 110-sentralen i Hordaland. Ein stund var det fare for eksplosjon i gassflasker som sto i verkstadbygningen og naboar vart bedne om å halde seg unna vindauge..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt