Klienten

Tirsdag, 20 April, 00:47

Nyheter om Klienten

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 14 april 21 kl. 12:35

Varetekt for sikta son

Sonen til advokat Tor Kjærvik, som er sikta for å ha drept han, har samtykt til varetekt. – Retten behandlar kravet utan oppmøtet av partane i dag, skriv forsvarar John Christian Elden til NTB. Klienten hans har ikkje teke stilling til straffskuld..

Dagbladet - 20 mars 21 kl. 20:59

Vraket av Jensen:- Klok avgjørelse

John Christian Elden tar tapet av Klienten med knusende ro..

NRK - 17 feb. 21 kl. 06:13

Første mobbesak for tingretten

Den første av mobbesakene i Drangedal er klar for tingretten til hausten. Advokat Gitte Barth stadfestar at Klienten Cecilie Haugen møter i den første rettssaka mot kommunen. Saka startar 21.

Aftenposten - 27 jan. 21 kl. 16:41

Klienten til korrupsjonstiltalt advokat: - Han fikk betalt for å «ordne opp»

Hvorfor mottok den profilerte forsvarsadvokaten 5000 euro i Tyskland? Forklaringene i retten spriker kraftig i..

NRK - 18 jan. 21 kl. 10:24

Ennå ikke fått møte Navalnyj

Advokaten til den fengslede russiske opposisjonspolitikeren Aleksej Navalnyj har foreløpig ikke fått møte Klienten sin. Navalnyj ble pågrepet da han i går vendte tilbake til Moskva, etter å ha blitt behandlet i Tyskland etter et forgiftningsforsøk..

P4 - 30 okt. 20 kl. 11:27

Motsetter seg fengsling

Mannen i 30-årene som er siktet i forbindelse med at barnet hans er innlagt på sykehus i Bergen med store skader vil motsette seg varetektsfengsling. Det sier advokaten hans til Bergens Tidende. Han vil ikke si om Klienten har erkjent straffskyld eller ikke.

VG - 16 okt. 20 kl. 21:16

Popartist tatt for råkjøring – må møte i retten

Mandag må den kjente popartisten møte i Oslo tingrett tiltalt for å ha kjørt i 108 km i timen i 50 sone på E 18. – Klienten har lagt seg flat, sier hans forsvarer John Christian Elden til VG..

P4 - 01 okt. 20 kl. 17:21

Dømt for voldtekt av jenter

En 51 år gammel mann fra Innlandet er i Sogn og Fjordane tingrett dømt til 12 års fengsel for flere overgrep mot unge jenter. Mannen er blant annet dømt for en rekke voldtekter og overgrep mot en jente fra Sunnfjord som var mellom 11 og 16 år da overgrepene skjedde. Han er også dømt for overgrep og voldtekter mot fire andre jenter i alderen 10 til 19 år fra 2004 til 2018.

P4 - 25 aug. 20 kl. 09:49

Mistenkte skipslegen for å holde tilbake informasjon

En lege ved Tromsø legevakt mistenkte skipslegen på hurtigruteskipet «Roald Amundsen» for å holde tilbake informasjon om mulig koronasmitte om bord. Det kommer frem av en e-post til Fylkesmannen i Troms og Finnmark. som VG har fått innsyn i.

P4 - 22 aug. 20 kl. 11:50

Erkjenner ikke straffskyld

27-åringen som er siktet etter at en 15 år gammel jente ble funnet død på et hotellrom i Sarpsborg i går, nekter straffskyld. Han ble pågrepet i går og siktet for å ha hensatt jenta i en hjelpeløs tilstand. Mannen fremstilles for fengsling i dag.

P4 - 01 juli 20 kl. 11:47

Trener filmet tenåringer

Rettssaken mot en 32 år gammel trener som har filmet tenåringer i garderoben med skjult kamera går i Sunnmøre tingrett i dag. I ti år skal mannen ha filmet ungdommene uten klær og i seksuelle situasjoner, og i tillegg er han tiltalt for å ha lastet ned nesten 100 filmer av barn som blir utsatt for overgrep. Mannens forsvarer har ikke ønsket å si hvordan Klienten stiller seg til tiltalen, melder TV2..

NRK - 29 juni 20 kl. 10:22

Titalte hevder han er utilregnelig

Mannen i 40-årene som er tiltalt for drapet på sin nabo på Bjørndal i Oslo i fjor hevder han er utilregnelig, og erkjente ikke straffskyld i retten mandag. Det melder NTB. Den tiltaltes forsvarer sier at Klienten hennes erkjenner de faktiske forhold..

VG - 15 juni 20 kl. 11:41

Abedelilah Saeme tiltalt for grov korrupsjon

Påtalemyndigheten mener den profilerte advokaten avtalte at han skulle bestikke politiet slik at Klienten slapp å bli tiltalt eller dømt..

VG - 15 juni 20 kl. 11:41

Abdelilah Saeme tiltalt for grov korrupsjon

Påtalemyndigheten mener den profilerte advokaten avtalte at han skulle bestikke politiet slik at Klienten slapp å bli tiltalt eller dømt..

P4 - 15 juni 20 kl. 10:59

Advokat tiltalt for korrupsjon

En profilert advokat i Oslo er tiltalt for grov korrupsjon. Advokaten har vært under etterforskning siden februar 2018, melder VG. Advokatens forsvarer, John Christian Elden, sier Klienten synes tiltalen er helt utrolig..

NRK - 01 juni 20 kl. 20:49

Vil vurdera om sikta er tilrekneleg

Forsvararen til mannen i 20-åra som er sikta for å ha drepe mora på Sotra, seier at politiet vil be om å få vurdert om Klienten hans er tilrekneleg. Mannen nektar for å ha drepe mora. Han er varetektsfengsla i fire veker..

P4 - 07 april 20 kl. 14:17

Siktet for manipulering av ulykkesdata

En ulykkesgransker i Statens vegvesen er siktet for å ha gitt feilaktig informasjon om trafikkulykker til politiet. Etaten opplyser til TV 2 at den ansatte er anmeldt og suspendert fra stillingen, men vil gi flere detaljer da dette også er en personalsak. Bakgrunnen er imidlertid TV 2s avsløring i januar om at analyseverktøyet CrashCube kan inneholde feil, og ikke lenger kunne brukes som bevis i straffesaker.

P4 - 09 mars 20 kl. 21:07

Frykter koronasmitte for Krekar

Advokat Brynjar Meling mener mulla Krekar ikke kan utleveres til Italia på grunn av koronaviruset. Meling har fra før klaget på justisdepartementets vedtak om å utlevere 63-åringen etter terrordommen i Italia. Nå sier han til NRK at Krekar ikke kan sendes til et sted andre mennesker blir frarådet å oppholde seg, og sier Klienten er i aldersgruppen som kan bli spesielt hardt rammet av smitte.

P4 - 03 mars 20 kl. 18:10

Ung mann tiltalt for lærervold

En 19 år gammel elev ved Bodø videregående skole er tiltalt for å ha angrepet en lærer som førte til at han brakk armen. Angrepet ble filmet og delt på sosiale medier og viser at 19-åringen dyttet læreren i bakken på skolen. Eleven risikerer fengsel i opptil et år.

NRK - 20 feb. 20 kl. 15:23

To uker i varetekt i Tromsø

Politiadvokat Gøril Lund begjærer to uker i varetekt med full isolasjon for de to mennene som er sikta. Ulf Hansen vil at Klienten hans skal løslates. De er sikta for å ha hensatt en person i hjelpeløs tilstand..

VG - 19 feb. 20 kl. 15:06

Superagenten til VG: Haaland er «ZENSASJONELL»

DORTMUND (VG) Superagent Mino Raiola (52) mener Klienten Erling Braut Haaland (19) fortsatt har mye å gå på..

P4 - 27 jan. 20 kl. 17:04

SV-politiker tiltalt for overgrepsmateriale

En tidligere sentral politiker i SV er tiltalt for besittelse av overgrepsmateriale. Ifølge politiet har mannen vært i besittelse av rundt 1300 bilder og videoer som blant viser overgrep mot barn ned i tiårsalderen. Mannen skal ved enkelte anledninger også ha delt bilder med andre brukere.

P4 - 27 jan. 20 kl. 17:04

Tiltalt for besittelse av overgrepsmateriale

En tidligere sentral politiker i SV er tiltalt for besittelse av overgrepsmateriale. Ifølge politiet har mannen vært i besittelse av rundt 1300 bilder og videoer som blant annet viser overgrep mot barn ned i tiårsalderen. Mannen skal ved enkelte anledninger også ha delt bilder med andre.

VG - 11 jan. 20 kl. 07:37

Forsvarer mener det ikke var straffbart å gi Julius amfetamin

I 2019 ble sjimpansen Julius svært syk etter å ha drukket amfetamin som ble kastet inn til ham i dyreparken. Nå mener siktedes forsvarer det ikke var ulovlig. En mann i 40-årene la seg kort tid etter flat i et anonymt brev til politiet og ble så siktet for brudd på legemiddelloven – og paragraf 3 i dyrevelferdsloven, etter å ha blitt identifisert på overvåkingsbilder.

P4 - 06 jan. 20 kl. 16:19

Siktet vil forklare seg

Mannen fra Vestlandet som er siktet for drapsforsøk etter skytingen i Ila i Trondheim i desember, er varetektsfengslet i fire uker. Hans forsvarer sier til Adresseavisen at Klienten nå ønsker å avgi forklaring og at han vil bli avhørt i dag. Den andre hovedmistenkte i saken er fortsatt på frifot, opplyser politiet.

NRK - 31 des. 19 kl. 07:31

Kan ha brote kausjonsvilkåra

Advokaten til tidlegare toppsjef i Nissan, Carlos Ghosn, seier at Klienten høgst truleg har brote kausjonsvilkåra, melder Reuters. Vilkåra sa at Ghosn måtte bu i ein videoovervaka bustad, ikkje fekk dra frå landet og ikkje møta kona..

NRK - 31 des. 19 kl. 07:31

Ghosn kan ha brote kausjonsvilkåra

Advokaten til Carlos Ghosn som var toppsjef i Nissan, seier at Klienten høgst truleg har brote kausjonsvilkåra, melder Reuters. Vilkåra sa at Ghosn måtte bu i ein videoovervaka bustad, ikkje fekk dra frå Japan og ikkje fekk møta kona..

P4 - 18 des. 19 kl. 14:43

Tiltalt for seksuell omgang med barn

En lærer og trener i 30-årene fra Sør-Norge er nå tiltalt for seksuell omgang med et barn under 16 år i 2006. Det skriver VG. Det var kommunen der hendelsen skjedde som anmeldte saken til politiet.

P4 - 15 des. 19 kl. 14:54

Nordmann løslatt i Dubai

En norskpakistansk mann i slutten av 30-årene fra Oslo, som er siktet av Kripos for grov narkotikaforbrytelse, er nå løslatt i Dubai. Det skriver VG. Mannen ble pågrepet der i slutten av oktober etter anmodning fra norsk politi.

P4 - 14 des. 19 kl. 14:53

Tiltalt for voldtekt og menneskehandel

En norsk pilot er tiltalt for flere tilfeller av grov voldtekt og menneskehandel. Det skriver VG. Ifølge tiltalen har mannen i 50-årene invitert en kvinne fra Colombia til Norge i fjor, og tvunget henne til overgrep og jobbing i 12 timer om dagen uten arbeidskontrakt og lønn.

VG - 03 nov. 19 kl. 16:12

Amerikansk høyreekstremist blir i Norge til mandag

Advokaten til den høyreekstreme Greg Johnson varsler et større erstatningskrav mot staten etter at Klienten, slik han ser det, blir holdt for lenge av politiet..

Aftenposten - 18 okt. 19 kl. 12:49

Mohammad kan ta Raja-trusseldom til Strasbourg

Mohyeldeen Mohammads advokat Brynjar Meling regner med at Klienten vil ta fredagens høyesterettsdom til Den europeiske menneskerettsdomstol i Strasbourg..

VG - 20 sep. 19 kl. 14:22

Nordmann etterlyst av Interpol: – Han frykter for livet sitt

Nordmannen i 50-årene som er siktet for dødsvold i Thailand er internasjonalt etterlyst etter at han ikke møtte opp i retten. Advokaten forklarer det med at Klienten frykter for livet sitt..

P4 - 15 sep. 19 kl. 07:35

Lærer tiltalt for seksuell omgang med elev

En lærer er tiltalt for seksuell omgang med en elev og for å ha misbrukt stillingen sin. Eleven var 17 år gammel da dette skal ha skjedd. Mannens forsvarer sier til Bergensavisen at Klienten ikke erkjenner straffskyld.

P4 - 12 sep. 19 kl. 13:13

Advokat tiltalt for å svindle til seg millionbeløp

En advokat er tiltalt for å ha lurt til seg rundt 3,4 milioner kroner fra en klient. I følge tiltalen skal han blant annet ha lurt Klienten, en mann i 80-årene, til å gi fra seg tilgangen til nettbanken, og så overført penger til sin egen konto. Advokatens forsvarer sier til TV2 at han har erkjent transaksjonen, men at det er en god forklaring på hvorfor dette har skjedd.

Dagbladet - 11 sep. 19 kl. 15:21

Bombetrussel mot politihuset i Oslo - mann siktet

Onsdag ettermiddag ble en mann i 40-åra pågrepet og siktet for å ha ringt inn en bombetrussel mot politihuset i Oslo. Hans advokat, John Christian Elden, sier at Klienten verken hadde med seg bombe, eller erkjenner straffskyld..

NRK - 30 aug. 19 kl. 21:48

25-åring siktet for drapsforsøk

En 25 år gammel mann er siktet for å ha forsøkt å drepe sin tidligere kjæreste på Buøy utenfor Stavanger i juni, skriver NTB. Forsvareren til den siktede sier Klienten erkjenner å ha utøvd vold mot ekskjæresten, men avviser forsøk på drap..

P4 - 15 aug. 19 kl. 05:53

Tiltalt for innføring av bombeingredienser

En mann i 40-årene fra Stavanger er tiltalt for innførsel av en rekke stoffer som kan benyttes til å lage eksplosiver. Politiet har blant annet knyttet mannen til bestillinger og funn av ingredienser som tidligere er brukt i bomber i flere større terrorangrep i Europa. Mannens forsvarer avviser at Klienten hadde terrorplaner, eller planer om å lage en bombe i det hele tatt, men vil ikke si hva han skulle bruke stoffene til..

NRK - 14 juni 19 kl. 14:19

Advokat og klient underslagstiltalt

De to bærumsmennen er tiltalt for grovt underslag av 1,3 millioner kroner. Økokrim mener at pengene ble overført fra advokatens klientkonto til Klienten, skriver Budstikka. Pengene skal ha vært del av et økonomisk oppgjør mellom Klienten og ekskona..

NRK - 11 aug. 19 kl. 14:14

Forsvarer: – Trenger mer tid

Advokat Unni Fries, forsvarer for 21-åringen som er oppnevnt som er siktet for drap og terrorforsøk, sier til NRK at hun er på vei for å møte Klienten. – Det er for tidlig for oss å si noe om saken eller hans helsetilstand, sier Fries til NRK..

P4 - 30 juli 19 kl. 15:23

- Opplever at folk er ute etter ham

Forsvareren til rapperen Asap Rocky mener Klienten ofte opplever ofte at folk med onde hensikter er ute etter ham. I retten i Stockholm i dag sa forsvareren at dette kan forklare hvorfor artisten oppførte seg som han gjorde 30. juni.

P4 - 19 juli 19 kl. 07:36

Lydopptak skal være bevis mot advokat

Lydopptak skal være noen av bevisene mot en advokat fra Oslo som er siktet for grov korrupsjon. Ifølge VG skal opptaket være en samtale med en klient om å motta flere tusen kroner og bestikke politiet. Politiet mener planen var å bestikke etterforskere til å frafalle en tiltalepost mot Klienten.

P4 - 17 juli 19 kl. 21:48

Advokat siktet for korrupsjon

En advokat fra Oslo, som er siktet for grov korrupsjon, skal ha avtalt med sin klient om å motta flere tusen kroner og bestikke politiet. Det skriver VG. Politiet mener pengene skulle gå til å bestikke ansvarlige etterforskere og påtaleansvarlig i saken for å få en tiltalepost mot Klienten til å frafalle..

P4 - 04 juli 19 kl. 13:54

Lettet over dom

– Dommen mot Svein Ludvigsen viser ganske grundig at min klients forklaring er troverdig. Det sier Gunhild Bergan, som er bistandsadvokat for den hovedfornærmede i saken, til Nordlys. Hun sier Klienten er glad for å bli trodd og er lettet over dommen..

Aftenposten - 25 juni 19 kl. 11:24

Ludvigsens forsvarere ber om full frifinnelse

Svein Ludvigsens forsvarere mener bevisene mot ham ikke holder. De vedgår at Klienten har fortalt usannheter til politiet, men sier det kan ha mange årsaker..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt