Klare

Thursday, 28 May, 00:40

Nyheter om Klare

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 5 timer siden

Klare for oppskyting

SpaceX sin historiske bemanna oppskyting ser ut til å gå etter planen etter at Nasa no har gitt grønt lys til avgangen seinare onsdag. Nasa-sjef Jim Bridenstine tvitra fire timar før planlagd oppskyting at dei er Klare..

Klartale - 11 timer siden

EU er Klare med mer penger til krise-hjelp

Mange EU-land har fått store problemer av korona-viruset. Nå er EU Klare med mer penger til krise-hjelp..

P4 - Igår: 08:28

Reiseselskapene Klare for tur

Charterselskapene er Klare for å fly til både Hellas og Spania så fort det åpnes for det. Ving, TUI og Apollo har alle avlyst sine reiser frem til 20. august, fordi UD har forlenget rådet om å unngå alle ikke-nødvendige turer til utlandet.

Klartale - 15 May 20 kl. 14:09

Til høsten kan du oppleve teater igjen

Korona-viruset har preget Riksteatret. Men nå er de Klare for å ta i mot folk igjen. Høstens forestillinger er Klare..

Dagbladet - Igår: 09:43

Vi er ikke imot forskning

Norges ME-forening mener det må det stilles Klare krav til etikk og kvalitet i forskning. Og derfor er det at vi er så skeptiske til denne studien..

P4 - 13 timer siden

Dagpenger kan drøye til slutten av juli

Utbetaling av dagpenger kan drøye helt til slutten av juli. Arbeids- og sosialminister Torbjørn Røe Isaksen sa i den muntlige spørretimen på Stortinget i dag at Nav ikke regner med å Klare å være à jour før den tid. Han understreker at Nav har seksdoblet sin behandlingskapasitet, men at det samtidig kom inn hundre ganger flere søknader om dagpenger enn normalt i mars..

Aftenposten - Igår: 20:00

Tre lærdommer for verden etter koronaen | Ole Martin Moen

Vi kan Klare å samarbeide godt når det trengs. Narsissistiske ledere svekker evnen til å samarbeide. Vi lever i en skjør verden der vi må ta eksistensiell risiko på alvor..

Aftenposten - Igår: 12:57

Johaug skal prøve å Klare VM-krav på Bislett

Therese Johaug skal som eneste deltaker på distansen løpe 10.000 meter under «Impossible Games» på Bislett 11. juni..

Aftenposten - Igår: 12:57

Johaug skal prøve å Klare VM-kravet på Bislett

Therese Johaug skal som eneste deltager på distansen løpe 10.000 meter under «Impossible Games» på Bislett 11. juni..

Klartale - I førrgår: 14:39

Stjernene Klare for rulleski minutt for minutt

Blink-festivalen 2020 blir ikke som den pleier. Publikum kan isteden følge langrenn-stjernene på rulleski hjemmefra..

NRK - I førrgår: 03:43

Sultne rotter

USAs føderale smittevernetat CDC advarer mot aggressive og sultne rotter når restauranter i landet igjen kan ta imot gjester. Rottene har måtte Klare seg uten rester i to måneder når spisesteder har vært stengt på grunn av koronaviruset..

Dagbladet - 20 May 20 kl. 20:22

Ikke sett på flere tiår

- Vi har hørt fra lokalbefolkningen at de så fjellet for 40-50 år siden. Mener coronaviruset er grunnen til den Klare sikten..

VG - 14 May 20 kl. 16:01

Tromsø Klare for å gå forhandlinger med HamKam om Helstrup

Gaute Helstrup (44 på fredag) er mannen Tromsø prøver seg på i trenerjakten. Nå skal de ha signalisert at de er Klare for å gå i forhandlinger for å løse ham kontrakten fra divisjonskollega HamKam..

VG - 14 May 20 kl. 16:01

Tromsø Klare for å gå i forhandlinger med HamKam om Helstrup

Gaute Helstrup (44 på fredag) er mannen Tromsø prøver seg på i trenerjakten. Nå skal de ha signalisert at de er Klare for å gå i forhandlinger for å løse ham kontrakten fra divisjonskollega HamKam..

P4 - I førrgår: 12:23

KrF Klare for å bryte med regjeringen

KrF setter nå inn alt på å vinne fram i Stortinget med et kravet om at Norge må hente sårbare asylsøkere fra Moria-leiren i Hellas. Til TV2 Sier innvandringspolitiske talsperson Tohild Bransdal at de ikke har klart å oppnå enighet med Høyre i løpet av helgen. KrF jobber nå med å legge frem et eget forslag i saken, og håper å finne en løsning sammen med Venstre.

P4 - I førrgår: 05:23

Advarer mot sultne rotter

USAs smittevernetat advarer mot sultne og aggressive rotter. Gnagerne har måttet Klare seg uten sine vanlige middagsrester fra restauranter i to måneder siden USA stengte ned. Og når serveringsstedene nå åpnes igjen, kan det føre til uvanlig aggressivitet blant de sultne dyrene.

NRK - 22 May 20 kl. 05:37

Facebook kan stanse valginnblanding

Facebook-grunnlegger Mark Zuckerberg sier han føler seg ganske trygg på at selskapet kan Klare å hindre forsøk utenfra på å påvirke presidentvalget i USA. Det sier han i et intervju med BBC. Han innrømmer at Facebook var bakpå under valget i 2016..

VG - 22 May 20 kl. 15:54

Derby-Klare Ryerson: – Synd at folk ikke får med seg tribunekulturen

Julian Ryerson (22) synes det er hyggelig at verdens fotballøyne er rettet mot Bundesliga, men synes det er synd at det skjer uten tribunestemningen i Tyskland..

E24 - 22 May 20 kl. 06:28

Zuckerberg mener Facebook kan stanse innblanding i det amerikanske valget

Facebook-grunnlegger Mark Zuckerberg sier han føler seg ganske trygg på at selskapet kan Klare å hindre forsøk utenfra på å påvirke presidentvalget i USA..

Klartale - 20 May 20 kl. 09:15

Folk vil bruke mindre penger på ferie

Nordmenn gjør seg Klare for sommer i Norge. Det er lenge siden vi planla å bruke så lite penger som nå..

Aftenposten - 20 May 20 kl. 12:00

Forhandler om fans og pyro: Her er Rosenborg-profilenes Klare beskjed

Pål-André Helland er «alltid klar for pyro». Tove Moe Dyrhaug ønsker så mye publikum som mulig..

P4 - 22 May 20 kl. 16:14

- Mistet all kraft

Flyet som styrtet i boligfeltet i Karachi i Pakistan i dag skal ha mistet all motorkraft før ulykken. Det sier piloten i en samtale med tårnet kort tid før flyet styrtet. Piloten skal ha fått beskjed om at begge rullebanene var Klare til å ta imot flyet, men han skal ha avbrutt landingen, melder Geo TV.

Aftenposten - 20 May 20 kl. 14:58

Reed lover slagkraftig Start-lag

Robin Reed, Start en Drøms nye styreleder, er sikker på at Start kommer seg styrket gjennom koronakrisen, og er villig til å spytte inn nye midler i klubben for å Klare det..

Aftenposten - 20 May 20 kl. 11:25

VM-gruppene i ishockey Klare: Norge mot Canada og USA

Norge møter blant andre Canada og USA i neste års ishockey-VM for menn. Mesterskapet spilles i Latvia og Hviterussland..

P4 - 21 May 20 kl. 15:22

EU advarer mot ny smittebølge

EU-landene må stålsette seg for en ny smittebølge med koronaviruset. Det er det Klare budskapet fra Det europeiske smittevernsenteret. De viser til at mange land har svært lav flokkimmunitet, og frykter at folk glemmer smittevernregler når smittetallet i mange land akkurat nå faller.

NRK - 18 May 20 kl. 20:02

Shakespeare's Globe truet av korona

Det kjente teateret Shakespeare's Globe i London står i fare for å gå konkurs som følge av koronapandemien, skriver BBC. Flere britiske parlamentsmedlemmer tar til ordet for at både det og andre teater må få mer støtte for å Klare seg gjennom krisen..

Aftenposten - 16 May 20 kl. 18:13

Slik spilles de første rundene i Eliteserien

Nå er de tre første eliteserierundene Klare..

VG - 09 May 20 kl. 10:07

Calle Halfvarssons: Vil Klare seg uten mammas mat

Sveriges langrennsstjerne Calle Halfvarsson (31) har slitt i sporet. Nå innrømmer han at han også har gjort det i matveien. Derfor skal han lære seg å skjøtte sitt eget kosthold - og Klare seg uten mammas oppvarting..

VG - 09 May 20 kl. 10:07

Calle Halfvarsson: Vil Klare seg uten mammas mat

Sveriges langrennsstjerne Calle Halfvarsson (31) har slitt i sporet. Nå innrømmer han at han også har gjort det i matveien. Derfor skal han lære seg å skjøtte sitt eget kosthold - og Klare seg uten mammas oppvarting..

VG - 16 May 20 kl. 16:45

Klart for 17. mai-feiring i fjøset

Denne gjengen er Klare for 17. mai-feiring - ferdig pyntet og med norske flagg..

Klartale - 15 May 20 kl. 12:29

Nå er de nye ferierådene Klare

Fredag er det klart hvordan ferien i sommer kan bli. Blir det ferie i Norge, og blir det mulig å krysse grensen som normalt? Du kan se sendingen her..

Aftenposten - 14 May 20 kl. 14:22

Klepp er Klare - venter på signal

Involverer alle spillerne før beslutningen tas..

NRK - 15 May 20 kl. 20:46

Egen avdeling for Norwegian-klager

Forliksrådet i Bærum kommune oppretter en ny avdeling for å håndtere flere tusen passasjerklager mot Norwegian. For å Klare å ta unna klagene får forliksrådet 1,2 millioner kroner ekstra fra Justisdepartementet, melder E24..

P4 - 17 May 20 kl. 15:20

Ingebrigtsen-duell på Bislett

Det ligger an til å bli en duell mellom to av Ingebrigtsen-brødrene på den spsialtilpassede utgaven av Bislett Games. Stevbet går jo ikke som vanlig, men flere profiler er Klare for å konkurrere uten publikum til stede. Og yngstebror Jakob Ingebrigtsen sier til Stavanger Aftenblad at han skal løpe den noe uvanlige øvelsen 2.

Aftenposten - 15 May 20 kl. 17:39

Han er alvorlig bekymret for AaFK-økonomien: – Dette vil få følger langt fram i tid

Daglig leder Geir S. Vik i AaFK Klarer ikke å se hvordan klubbene i eliteserien skal Klare seg uten økonomisk støtte fra staten i år..

Aftenposten - 15 May 20 kl. 18:19

Var i svigerfars begravelse – mister kampen mot Bayern München

Julian Ryerson og Union Berlin må Klare seg uten treneren Urs Fischer når de restarter sesongen i Bundesliga mot tabelltoppen Bayern München søndag..

NRK - 15 May 20 kl. 07:08

Evakuering på Filippinane

På Filippinane har tyfonen Vongfong tvinga 142.000 til å forlata heimane og søka tilflukt i overfylte lokale fredag, med fare for koronasmitte i staden. Innbyggarar er bedne om å førebu seg på flaum og jordras, og lokale kriseteam er gjort Klare..

Aftenposten - 14 May 20 kl. 20:21

Korpsene er 17. mai-Klare og kanskje kommer Kongen

75 prosent av Oslos skolekorps vil være i aksjon på 17. mai. Men hvor og når de kommer vil bli styrt av dukk-opp prinsippet.

NRK - 14 May 20 kl. 06:47

Tyfon treffer Filippinane torsdag

I løpet av torsdag vil tyfonen Vongfong treffa austlege delar av Filippinane, med «veldige vindkast og fossregn», melder DPA. Fleire tusen har forlate heimane sine. Innbyggarar førebur seg på flaum og jordras, og lokale kriseteam er gjort Klare..

E24 - 15 May 20 kl. 16:56

Forliksrådet får 1,2 millioner ekstra for å håndtere tusenvis av Norwegian-klager

Justisdepartementet har godkjent at forliksrådet i Bærum oppretter en ny avdeling for å håndtere flere tusen passasjerklager mot Norwegian. For å Klare å ta unna klagene får forliksrådet 1,2 millioner kroner ekstra – men det er langt fra nok, mener Namsfogden..

Aftenposten - 12 May 20 kl. 16:20

AaFK-spillernes store motivasjon: – Ingen ønsker å gjøre det

Jonas Grønner, Torbjørn Agdestein og Daan Klinkenberg er samstemte: De vil Klare å følge Norges Fotballforbunds regler for å komme i gang med fotballsesongen..

P4 - 13 May 20 kl. 20:29

Vil ha nye etterforskere i Hagen-saken

Barna til Anne-Elisabeth Hagen vil at nye politifolk skal etterforske forsvinningen til moren. Det sier barnas bistandsadvokat til TV2. De har ikke lenger tiltro til at Øst politidistrikt vil Klare å finne ut hva som skjedde da moren forsvant i oktober 2018.

Aftenposten - 11 May 20 kl. 19:54

Koronakrisen har tvunget store auksjonshus over på nett. Advokat Cato Schiøtz kjøper bøker, antikviteter, glass og kart.

Koronakrisen har vist at både kjøpere og selgere var Klare for å ta steget ut av auksjonssalen og over på nett. – Dette er den nye auksjonsformen, sier samler Cato Schiøtz..

Aftenposten - 07 May 20 kl. 18:29

Overrumplet av Raja

Eliteserien kan starte 16. juni, og allerede torsdag kveld kan toppfotballen trene med fullkontakt. Men det er det ikke sikkert RBK er Klare for..

Aftenposten - 07 May 20 kl. 18:29

RBK-sjefen overrumplet av Raja

Eliteserien kan starte 16. juni, og allerede torsdag kveld kan toppfotballen trene med fullkontakt. Men det er det ikke sikkert RBK er Klare for..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt