Klaget

Torsdag, 06 August, 18:13

Nyheter om Klaget

Sortering: Relevans | Senaste
P4 - 01 aug. 20 kl. 14:24

Utleieselskap støtter inntauing

Elsparkesykkelutleieren Voi støtter tiltaket til byrådet i Oslo. Byrådet bestemte i dag å samle inn elsparkesykler som er til hinder i gater og på fortau, og sende regningen til selskapene. Voi, som er en av seks aktører i hovedstaden, er positive til tiltaket og sier til NRK at ingen er tjent med situasjonen slik den er nå.

NRK - 30 juli 20 kl. 16:26

Til sykehus etter mc-ulykke

En mann i 40-årene er kjørt til sykehus etter en motorsykkelulykke på et industriområde på Hegdal i Larvik. Mannen var blodig og Klaget over smerter i en arm. Ingen andre var involvert i ulykken.

VG - 24 juli 20 kl. 23:01

Iran klager inn USA for FN etter jagerfly-hendelse

Iran har Klaget inn USA for FN for det de mener er et «tydelig brudd» på folkeretten etter at minst et amerikanske jagerfly fløy nært et iransk passasjerfly..

P4 - 19 juli 20 kl. 14:37

Twitter fjernet Trump-delt video

Nok en gang har Twitter fjernet noe president Donald Trump har delt. I dag dreier det seg om en valgkamplignende video som inneholder musikk av bandet Linkin Park - som ikke vil at musikken deres skal brukes for å promotere Trump, og dermed har Klaget videoen inn som rettighetsbrudd. Så i stedet for Twitter-meldingen som ble delt av presidenten, ligger det nå en beskjed om at meldingen er deaktivert etter å ha blitt rapportert av rettighetshaver..

P4 - 11 juli 20 kl. 23:14

WWF klager inn lisenskvote på jerv

Verdens naturfond, WWF, har Klaget inn lisenskvoten på jerv i Hedmark. De mener fellingskvoten på 30 dyr er for høy. I tillegg mener de at storparten av jerven befinner seg i såkalt "blå sone", som vil si at området er prioritert for rovdyr, skriver NRK..

Dagbladet - 02 juli 20 kl. 14:57

- Vi legger oss paddeflate

Else og Cecilie Kåss Furuset er Klaget inn til Kringkastingsrådet etter en spøk om badetemperatur..

VG - 02 juli 20 kl. 15:52

Else Kåss Furuseth om klage: – Skal prøve å skjerpe oss

Else Kåss Furuseth (39) og søsteren Cecilie (36) ble denne uken Klaget inn til Kringkastingsrådet etter kommentar om badetemperaturen i Alta..

Dagbladet - 27 juni 20 kl. 10:18

Massivt bråk etter «tyskerne»-vits

Professor Svein Larsen ble Klaget inn til ledelsen ved Universitetet i Bergen, som han mener har gått bak ryggen hans. Universitetet tar nå selvkritikk..

NRK - 24 juni 20 kl. 09:18

London-politi anKlaget for rasisme

En tidligere høytstående polititjenestekvinne har Klaget inn politietaten i London, og mener hun fikk karrieren stanset på grunn av etnisk og religiøs diskriminering. Kvinnen har pakistansk opphav og er muslim, skriver the Guardian..

NRK - 22 juni 20 kl. 09:53

Ekstramøte for planlagt minnested

Hole-politikerne må ha et ekstramøte før sommerferien for å behandle klager på det planlagte minnestedet på Utøykaia, melder Ringerikes Blad. Utstranda Vel og 21 enkeltpersoner har Klaget på den vedtatte detaljplanen for minnestedet..

P4 - 24 juni 20 kl. 16:55

Vurderer å øke tollen

USA vurderer å øke tollen på varer fre Europa med 3,1 milliarder dollar. I oktober i fjor innførte Trump toll på 25 prosent på flere europeiske produkter som gjengjeldelse for europeiske subsidier til Airbus. I over 14 år har USA og EU beskyldt hverandre for å ha gitt urettferdige subsidier til henholdsvis amerikanske Boeing og franske Airbus.

Aftenposten - 11 juni 20 kl. 13:00

Oslo Nye Teater Klaget inn til Forbrukerrådet

Forbrukerrådet har mottatt flere klager fra kunder som ønsker pengene tilbake for koronaavlyste forestillinger. – Skulle vi ha refundert alle billettpengene, ville vi gått konkurs, svarer direktøren..

P4 - 04 juni 20 kl. 15:52

Mann til sykehus etter fall

En mann er fraktet til sykehus med luftambulanse etter et fall fra sju meter. Årsaken til arbeidsulykken er ikke klar, men politiet sier at ting tyder på at hele stolpen som mannen stod på veltet. Mannen Klaget over smerter i ryggen men skal være ved bevissthet..

Dagbladet - 29 mai 20 kl. 08:07

Hadde blitt Klaget på 18 ganger

Politiet hadde 18 klager på politimannen som på en video setter kneet mot halsen til George Floyd, som senere døde..

Dagbladet - 20 mai 20 kl. 11:35

Klagestorm mot NRK: - Rasisme

Totalt 141 har Klaget på innslaget, som flere frykter kan gi grobunn for fremmedfrykt og mobbing av barn med kinesisk bakgrunn. - Innafor, svarer NRK om innslaget..

P4 - 21 mai 20 kl. 11:23

Klages inn for brudd på eldres rettigheter

Regjeringen i Wales blir Klaget inn for brudd på menneskerettighetene. Kommissæren for eldre i landet mener testing av koronasmitte på eldrehjem ble innført for sent, og har ført til unødvendige dødsfall. 27 prosent av alle koronadødsfallene i Wales har oppstått på eldrehjem etter at Storbrtiannia ble nedstengt.

NRK - 19 mai 20 kl. 11:04

Masseovervåking bryter rettigheter

Tysklands forfatningsdomstol fastslår at etterretningstjenesten BNDs masseovervåking i utlandet bryter rettigheter. Reportere uten grenser og en menneskerettsadvokat Klaget på at BND fikk overvåke kommunikasjonsdata uten å ha konkrete mistanker..

P4 - 21 mai 20 kl. 23:14

Rekordmange sykemeldinger - fratatt autorisasjonen

Bergenslegen som hadde norgesrekord i å skrive sykemeldinger er fratatt autorisasjonen. Det skjer åtte år etter at varslene om den omstridte legen begynte å komme. Tall fra Nav viser at fastlegen med østeuropeisk opprinnelse hadde et svært høyt forbruk av sykemeldingstakster i mange år.

NRK - 19 mai 20 kl. 11:04

Mener overvåking bryter rettigheter

Tysklands forfatningsdomstol fastslår at etterretningstjenesten BNDs masseovervåking i utlandet bryter rettigheter. Reportere uten grenser og en menneskerettsadvokat Klaget på at BND fikk overvåke kommunikasjonsdata uten å ha konkrete mistanker..

VG - 13 mai 20 kl. 13:04

Bryan Adams beklager etter coronavirus-utspill

Artisten Klaget på det han mente var dyreplageri, men utspillet ble tolket som rasisme. Nå ber han om unnskyldning..

P4 - 10 mai 20 kl. 23:31

Klager på ulvekvote

Naturvernforbundet har Klaget på avgjørelsen om en skadefellingskvote på åtte ulver i rovviltregion 4 og 5. Forbundet mener tallet er for høyt og minner om at ulven er en kritisk truet art, melder NTB..

Aftenposten - 14 mai 20 kl. 15:11

Politiet får fortsette ransakingen av Tom Hagens hus i Lørenskog

Tom Hagens forsvarer Klaget inn politiets ransaking av Hagens bolig. Men Nedre Romerike tingrett gir politiet lov til å fortsette ransakingen..

Aftenposten - 13 mai 20 kl. 11:40

Forsvinningssaken: Tom Hagens forsvarer tar politiets ransaking inn for retten

Tom Hagens forsvarer, advokat Svein Holden, har Klaget inn politiets beslutning om å ransake Hagens bolig og hytte inn for retten..

Aftenposten - 13 mai 20 kl. 11:40

Forsvinningssaken: Tom Hagens forsvarer klager politiets ransaking inn for retten

Tom Hagens forsvarer, advokat Svein Holden, har Klaget inn politiets beslutning om å ransake Hagens bolig og hytte inn for retten..

NRK - 10 mai 20 kl. 23:28

Klager på ulvekvote

Vedtaket om en skadefellingskvote på åtte ulver i region 4 og 5 er altfor høyt, mener Naturvernforbundet, som har Klaget på avgjørelsen. Vedtaket gjelder for sesongen 2020 i Oslo, Akershus og Østfold (rovviltregion 4) og Hedmark (rovviltregion 5)..

P4 - 30 april 20 kl. 18:10

Lagret lik på lastebil

Politiet i New York slo til i dag mot et begravelsesbyrå som hadde begynt å lagre lik på lastebiler med is. De ble tilkalt av forbipasserende som Klaget over vond lukt, melder nyhetsbyrået Ap. Begravelsesbyrået hadde blitt overveldet av de mange koronaofrene.

VG - 24 april 20 kl. 18:01

Minnelig ordning med Riise 

VG og John Arne Riise er enige om en såkalt minnelig ordning etter at Riise og hans manager, Erland Bakke, Klaget avisen inn for Pressens Faglige Utvalg (PFU). .

E24 - 18 april 20 kl. 11:29

Finansdepartementet avslår klage – Jool Markets fratas konsesjonen

Investeringsbanken Klaget da de fikk konsesjonen inndratt av Finanstilsynet i mars i fjor, og har siden ventet på endelig konklusjon fra departementet..

P4 - 16 april 20 kl. 07:48

Leger tar ekstragebyr for legetimer på video

Leger tar ulovlig gebyr for legetimer på video. Den siste tiden har flere pasienter Klaget til Forbrukerrådet fordi de har opplevd å måtte betale rundt 70 kroner ekstra. På grunn av koronakrisen tilbyr nesten alle leger slike konsultasjoner for å hindre smittespredning.

VG - 24 mars 20 kl. 03:35

Chrissy Teigen ut mot Trump: – Jeg fikk en «rævagina»

Modellen reagerte kraftig på en melding om at presidenten Klaget over at coronatesten var ubehagelig: «Faen ta din bomullspinnesmerte.».

P4 - 09 mars 20 kl. 21:07

Frykter koronasmitte for Krekar

Advokat Brynjar Meling mener mulla Krekar ikke kan utleveres til Italia på grunn av koronaviruset. Meling har fra før Klaget på justisdepartementets vedtak om å utlevere 63-åringen etter terrordommen i Italia. Nå sier han til NRK at Krekar ikke kan sendes til et sted andre mennesker blir frarådet å oppholde seg, og sier klienten er i aldersgruppen som kan bli spesielt hardt rammet av smitte.

Aftenposten - 26 feb. 20 kl. 19:35

Assange med utbrudd i rettssalen – Klaget på avstand til forsvarerne

Julian Assange kom onsdag med et kort utbrudd i rettssalen som følge av at han må sitte fysisk atskilt fra sine egne forsvarere..

NRK - 25 feb. 20 kl. 04:32

Weinstein innlagt på sykehus

Den tidligere Hollywood-produsenten Harvey Weinstein, som ble funnet skyldig i voldtekt og seksuelle overgrep, ble kjørt med ambulanse fra varetektsfengsel til sykehus mandag. Flere medier melder at Weinstein Klaget over smerter i brystet..

VG - 25 feb. 20 kl. 09:10

Harvey Weinstein til sykehus etter dommen

Harvey Weinstein (67) skal etter å ha fått dommen i New York mandag ha Klaget over brystsmerter. Dermed gikk turen til sykehus i stedet for fengsel..

P4 - 25 feb. 20 kl. 05:21

Overgrepsdømte Weinstein innlagt på sykehus

Filmprodusenten Harvey Weinstein som i går ble funnet skyldig i seksuelle overgrep og voldtekt er kjørt med ambulanse til sykehus. Flere medier i USA melder at Weinstein Klaget over smerter i brystet. Hans advokat opplyser at 67-åringen føler seg OK, og er ventet å bli overført til varetektsfengsel etter en sjekk.

Aftenposten - 18 feb. 20 kl. 18:03

«Klæbo Klaget ikke og vant. Kritikken fra lagkompisene er bakstreversk.»

KOMMENTAR: - Det dummeste jeg har sett, sa Finn Hågen Krogh. Det er vanskelig å forstå hva han mener..

NRK - 13 feb. 20 kl. 16:20

Bispedømme ilagt gebyr på 75.000 kr

Oslo katolske bispedømme straffes av Datatilsynet med et gebyr på 75.000 kroner for overvåking av arbeidstakeres eposter, skriver Vårt Land. Det var tre ansatte som Klaget OKB inn for Datatilsynet.

P4 - 12 feb. 20 kl. 14:09

Krekar vil klage

Vedtaket om at mulla Krekar kan utleveres til Italia vil bli påKlaget. Det sier hans advokat Brynjar Meling til Dagbladet etter at Jusdisdepartementet i dag slo fast at Krekar kan sendes til Italia der han er dømt til 12 års fengsel for terrorforbund. Meling sier de vil ta saken helt til menneskerettighetsdomstolen i Strasbourg om nødvendig..

P4 - 12 feb. 20 kl. 23:05

Skal forklare seg i Stone-saken

USAs justisminister William Barr skal forklare seg for justiskomiteen i Kongressen om saken mot Donald Trumps tidligere rådgiver Roger Stone. Stone, som er funnet skyldig i blant annet vitnepåvirkning og for å ha løyet for Kongressen etter Russland-etterforskningen, kan få kortere straff fordi presidenten har grepet inn i saken hans. Påtalemyndigheten vil at han dømmes til opp mot ni års fengsel, men dette Klaget Trump på.

NRK - 07 feb. 20 kl. 03:40

Fikk barn til å spre reklame

Norges største kommersielle barne­hagekjede, Læringsverkstedet, er Klaget inn til Forbrukertilsynet for å ha brukt barn til å dele ut reklame. Barnehagekjeden har ifølge Klassekampen 237 barnehager i Norge..

NRK - 07 feb. 20 kl. 10:01

Netflix endrer trailerfunksjon

Netflix gjør det nå mulig å velge bort automatisk avspilling av smakebiter. Flere kunder har irritert seg over funksjonen og Klaget til strømmegiganten, og nå blir det mulig å fjerne den, skriver Netflix US på Twitter..

Aftenposten - 03 feb. 20 kl. 16:15

Trebarnsmoren ble fengslet for drapsforsøk på egne barn. Nå er saken henlagt.

Barnas advokat har Klaget henleggelsen inn for Riksadvokaten..

P4 - 07 feb. 20 kl. 06:39

Brukte barn til å spre reklame

Den private barnehagekjeden Læringsverkstedet, skal ha brukt barn til å dele ut reklame. I anledning "Barnas hjertedag" 15.januar satte barnehagekjeden tusenvis av barn til å dele ut boller for selskapet, samtidig som de delte ut ballonger med kjedens logo.

P4 - 03 feb. 20 kl. 08:57

Jente påkjørt i fotgjengerfelt

En jente på 16 år ble i formiddag påkjørt i et fotgjengerfelt i Tønsberg. Skadeomfanget er foreløpig ikke kjent, men Klaget over ryggsmerter da hun ble sendt til sykehuset. Bilen som kjørte på jenta stakk fra stedet, politiet ønsker nå å komme i kontakt med sjåføren..

P4 - 03 feb. 20 kl. 16:10

Kvinne siktet for drapsforsøk på barn - henlagt

Saken mot en trebarnsmor som var siktet for drapsforsøk på sine egne barn er henlagt av Statsadvokaten. Det melder Bergens Tidendne. Alle barna var i barnehagealder da moren ifølge siktelsen skal ha forsøkt å drepe dem.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt