Klaget

Friday, 24 January, 06:04

Nyheter om Klaget

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 15 Jan 20 kl. 09:02

Iran truer EU

Irans president Hassan Rouhani advarer om at EU-soldater som blir sendt til Midtøsten kan være i fare. Advarselen kommer etter at Storbritannia, Frankrike og Tyskland har Klaget inn Iran for brudd på atomavtalen..

Aftenposten - 15 Jan 20 kl. 09:40

Rouhani: Europeiske soldater i Midtøsten kan være i fare

Irans president sier europeiske soldater i Midtøsten «kan være i fare». Det skjer etter at tre europeiske land Klaget inn Iran for brudd på atomavtalen..

P4 - 15 Jan 20 kl. 07:43

Avviste klage til professor

En professor ved Kunsthøgskolen som ble avskjediget i 2018 etter flere varsler om seksuell trakassering har fått sin klage avvist. Professoren opplevde avskjedigelsen ugyldig, og Klaget saken inn til Kunnskapsdepartementet, men ble ikke hørt. Professoren ønsker ikke å kommentere avgjørelsen på nåværende tidspunkt, melder utdanningsnettstedet Khrono..

VG - 15 Jan 20 kl. 09:27

Irans president: Europeiske soldater kan være i fare

Irans president Hassan Rouhani sier at europeiske soldater i Midtøsten kan være i fare etter at Storbritannia, Frankrike og Tyskland Klaget inn Iran for brudd på atomavtalen..

P4 - 13 Jan 20 kl. 05:37

Tiltalt for å ha voldtatt dement kvinne

En mann i 40-årene er tiltalt for å ha voldtatt sin 88 år gamle demente svigermor. Mannen risikere fengsel i inntil 15 år dersom han blir dømt. Saken ble først henlagt av statsadvokaten i fjor, men påKlaget av den fornærmede kvinnens bistansadvokat.

P4 - 15 Jan 20 kl. 09:41

Iran truer europeiske styrker

Iran truer EU-styrker og sier europeiske soldater som sendes til Midtøsten kan være i fare. Trusselen kommer fra Irans president Hassan Rouhani etter at Storbritannia, Frankrike og Tyskland nylig Klaget inn Iran for brudd på atomavtalen. Klagen kan føre til at FN gjeninnfører sanksjoner mot regimet, noe Iran har reagert kraftig på.

P4 - 11 Jan 20 kl. 11:32

Tar selvkritikk etter togproblemer

Go-Ahead tar slevkritikk etter en 12 timer lang togstans i romjulen. 2000 passasjerer ble rammet på grunn av en skadet kjøreledning. De måtte over på busser og drosjer på deler av strekningen mellom Oslo og Stavanger.

P4 - 02 Jan 20 kl. 16:38

Demonstrerer mot riving av Y-blokka

Flere hundre deltar nå i en demonstrasjon mot rivingen av Y-blokka i regjeringskvartalet. Regjeringen har vedtatt at blokka, med verdifull, integrert kunst, skal rives, men flere arkitektforeningenhar Klaget og mener vedtaket strider med nternasjonale konvensjoner. Kunsten skal tas vare på, og skal få sin plass i det nye regjeringskvartalet..

NRK - 23 Dec 19 kl. 05:38

Flere klager til flyselskapene

Over 4000 ganger i år har forsinkende passasjerer Klaget til flyselskapene, skriver Finansavisen. Det er en kraftig økning fra 2700 klager i fjor. Men flyselskapene avslår oftere enn før søknader om kompensasjon..

P4 - 25 Dec 19 kl. 17:04

Forgiftet unde julemesse i Frankrike

21 personer ble sendt til sykehus etter at de ble kullosforgiftet under en julemesse i Oise nord i Frankrike i går. Tilstanden er alvorlig for to av dem. Flere i kirken Klaget over at de fikk kraftig hodepine, og kirken ble evakuert.

P4 - 23 Dec 19 kl. 16:45

Fant migranter i kjølerom på lastebil

Elleve afghanere i alderen elleve til 31 år ble i helgen funnet i kjølerommet på en lastebil i Bayern i Tyskland. Lastebilen var på vei fra Tyrkia til Belgia. Tysk politi tror personene snek seg om bord i lastebilen da den var i Serbia.

NRK - 19 Dec 19 kl. 12:16

EU: Lovlig å overføre data til USA

Firmaer i EU har lov til å overføre personopplysninger partnere utenfor unionen, sier EUs generaladvokat. Bakgrunnen for saken var at østerriker Klaget på at Facebooks irske datterselskap overførte opplysninger til servere i USA, skriver NTB..

P4 - 23 Dec 19 kl. 05:41

Flere klager til flyselskapene

Flere passasjerer klager til flyselskapene. Over 4200 ganger i år har forsinkede passasjerer Klaget skriver Finansavisen. Det er en krafig økning fra 2700 klager i fjor.

E24 - 03 Dec 19 kl. 12:47

Nordea-kunder får ikke kontakt med kundeservice

Flere kunder hos Nordea har tirsdag forsøkt å komme i kontakt med kundeservice i banken deres. Blant annet på Facebook har flere kunder Klaget over lange ventetider, og spurt hvordan man skal få kontakt med banken..

NRK - 05 Nov 19 kl. 05:54

Klager på vindkraftplaner

Vindkraftutbyggingen i Nord-Odal er Klaget til Sivilombudsmannen, skriver Glåmdalen. Grunnen er at Nord-Odal kommune og Fylkesmannen i Hedmark har gitt dispensasjon fra dagens kommuneplan for bygging av vindkraft. Grunneiere og andre har Klaget..

Aftenposten - 18 Nov 19 kl. 22:57

30–40 nyfødte tas fra foreldre hvert år. Svært få når frem med å klage på akuttplasseringene.

Fra 2016 og frem til nå er 143 spedbarn fratatt foreldrene og akuttplassert av barnevernet rett etter fødsel. Flere av sakene som er Klaget inn til Menneskerettsdomstolen, dreier seg om slike nyfødtplasseringer..

Aftenposten - 14 Nov 19 kl. 16:51

De gikk glipp av datterens tre første år

– Vi vil at denne saken skal være med på å forandre barnevernet. Vibeke Morrissey og Ken Olsen har Klaget saken sin inn for Menneskerettsdomstolen. Tirsdag faller dom i saken..

NRK - 06 Nov 19 kl. 00:46

Coop drev markedsføring mot barn

Coops bruk av konseptet «Barnas uker» sammen med reklame for snacks og godteri bryter med retningslinjene i matbransjen, mener Matbransjens Faglige Utvalg. Det var en kundeavis fra supermarkedkjeden som ble Klaget inn..

Aftenposten - 05 Nov 19 kl. 09:25

Aftenposten-podkast Klaget inn til PFU

Pressens Faglige Utvalg (PFU) starter behandlingen av en klage rettet mot Aftenpostens podkast «Forklart» der Equinor har en annonse..

NRK - 05 Nov 19 kl. 07:20

Aftenposten-podkast Klaget til PFU

Pressens Faglige Utvalg (PFU) behandler en klage mot Aftenpostens podkast Forklart, skriver Medier24. I annonsen, som er flere episoder, forklarer Equinor blant annet hvorfor olje er nødvendig. Klagen er om skillet mellom journalistikk og reklame..

P4 - 03 Nov 19 kl. 20:50

Skadet etter bilulykke

En 19 år gammel kvinne skal ha blitt påkjørt av sin egen bil i Egersund i kveld. Kvinnen hadde parkert bilen da den begynte å trille ned en skråning og så traff henne, opplyser Sør-Vest politidistrikt. Kvinnen er ved bevissthet, men har Klaget på smerter i rygg og bekken, og fraktes til sykehus..

P4 - 03 Nov 19 kl. 15:46

Blir utvist i morgen

Den amerikanske høyreekstremisten som ble pågrepet under et arrangementet i Oslo i går blir sendt ut av Norge i morgen. Det opplyser UDI til NRK. Mannen ble pågrepet fordi PST mener han utgjør en fare fordi han har innflytelse og kan påvirke andre til å ty til vold.

P4 - 28 Oct 19 kl. 16:56

Aksjonerer mot oljeboring

Bellona og Natur og Ungdom sier de vil ta seg inn i sikkerhetssonen for å stanse boringen ved Trænarevet. Miljøvernminister Ola Elvestuen sa i dag ja til den omstridte prøveboringen sør for Lofoten. Flere miljøorganisasjoner har Klaget på vedtaket fordi det er kaldtvannskorallrev i området..

NRK - 11 Oct 19 kl. 07:41

Flere i etteretningen Klaget

Fire tjenestemenn i den nasjonale etteretningen Klaget over Donald Trumps kontakt med Ukraina både før og etter hans telefonsamtale med president Volodymyr Zelensky. Klagene gikk til en advokat i Det hvite hus, skriver The Washington Post..

P4 - 29 Oct 19 kl. 09:38

Bellona aksjonerer i Trænarevet

Aktivister fra Bellona og Natur og Ungdom er nå på vei ut til Trænarevet på Helgeland for å aksjonere mot oljeriggen som også er på vei etter at regjeringen har åpnet for prøveboring. Bellona-leder Frederic Hauge sier til NTB at de venter å ankomme området i kveld og dermed være framme før oljeriggen kommer. Miljøorganisasjonene hadde Klaget på vedtaket om tillate prøveboringen, men i går ble det klart at de ikke fikk medhold..

P4 - 29 Oct 19 kl. 09:38

Bellona aksjonere i Trænarevet

Aktivister fra Bellona og Natur og Ungdom er nå på vei ut til Trænarevet på Helgeland for å aksjonere mot oljeriggen som også er på vei etter at regjeringen har åpnet for prøveboring. Bellona-leder Frederic Hauge sier til NTB at de venter å ankomme området i kveld og dermed være framme før oljeriggen kommer. Miljøorganisasjonene hadde Klaget på vedtaket om tillate prøveboringen, men i går ble det klart at de ikke fikk medhold..

Aftenposten - 23 Oct 19 kl. 11:55

Tolga-saken rystet Norge, men kommunen Klaget på VG. Nå har PFU frikjent avisen.

PFU behandler Tolga kommunes klage mot VG, for dekningen av Tolga-saken..

P4 - 23 Oct 19 kl. 12:38

VG ikke felt i Tolga-saken

VG ble ikke felt i Pressens Faglige Utvalg for sin dekning av Tolga-saken. PFU konkluderer med at avisen ikke brøt god presseskikk. Det var Tolga kommune ved rådmann Siv Stueland Sjøvold som hadde Klaget inn VG inn til PFU for flere forhold i saken om de tre brødrene som uvitende var registrert som psykisk utviklingshemmede..

P4 - 22 Oct 19 kl. 10:06

Klager på hakkespett-vedtak

Avgjørelsen om avlive en hakkespett som har perforert kirketårnet i Elsfjord kirke i Nordland den siste tid blir påKlaget. Kirkevergen fikk før helgen tillatelse til å skyte den fredede svartspetten, som har gått løs på tårnet flere ganger. Men Norges miljøvernforbund og organisasjonen NOAH, sier det vil være et brudd på viltforskriften, som sier at man må prøve ut andre tiltak først..

Dagbladet - 28 Sep 19 kl. 18:26

Wara-notat: Klaget til politiet og PST

Justisministeren Klaget over kameraer som ikke fungerte, viser notat VG har fått innsyn i..

P4 - 18 Oct 19 kl. 22:34

Kan ha oppdaget Boeing-feil i 2016

En Boeing-pilot kan ha oppdaget feil ved 737-Max-flyene i 2016 - To år før 346 mennesker mistet livet i to ulike flystyrter med denne flytypen. Det antyder meldinger mellom piloten og en annen Boeing-ansatt, skriver The New York Times. Piloten Klaget over problemer med manøvreringssystemet, som trolig sviktet i ulykkesflyene.

E24 - 14 Oct 19 kl. 13:37

Tesla Norge undersøker klager om «fantombremsing»

Flere norske Tesla-eiere har Klaget på problemer med bilens adaptive cruisekontroll, en funksjon som skal gjøre at bilen holder hastigheten, samtidig som den skal tilpasse avstanden til bilen foran og bremse ved hindringer..

Aftenposten - 28 Sep 19 kl. 19:16

Wara Klaget over mangelfull sikring av huset i notat til politiet og PST

Åtte dager etter at Tor Mikkel Waras samboer ble pågrepet og siktet av PST, Klaget han over mangelfull sikring av huset og lekkasjer til mediene, skriver VG..

VG - 28 Sep 19 kl. 17:56

Waras ukjente brev: Klaget over kameraer ute av drift og lekkasjer

Før Tor Mikkel Wara trakk seg som justisminister Klaget han over mangelfull sikring av huset i Oslo og var bekymret for lekkasjer til media om politiets arbeid. Det viser et notat VG har fått innsyn i..

P4 - 10 Oct 19 kl. 17:06

Krever enklere oppsigelse på abonnement

Forbrukertilsynet krever at det må like enkelt å si opp som det er å inngå et abonnement. Tilsynet har det siste året sett nærmere på praksis og vilkår som gjør det vanskelig for norske forbrukere å si opp abonnementer på helsekost, bøker og magasiner. Flere har Klaget på at det er mange krav til hvordan avtalen kan sies opp..

NRK - 09 Oct 19 kl. 23:11

Tror striden ender i høyesterett

President Donald Trump tror at striden med demokratene om en mulig riksrettssak mot ham vil gå hele veien opp til høyesterett. Han Klaget onsdag høylytt over hvor dårlig han selv og det republikanske partiet er blitt behandlet av demokratene..

P4 - 28 Sep 19 kl. 18:16

- Wara Klaget over kameraer og lekkasjer

Før Tor Mikkel Wara trakk seg som justisminister, Klaget han over mangelfull sikring av familiens hus i Oslo. Det viser et notat VG har fått innsyn i. I mars ble samboeren hans pågrepet og siktet for å ha tent på familiens bil utenfor huset.

P4 - 07 Oct 19 kl. 13:09

Kjempebot til PostNord

PostNord må betale 400 000 kroner i bot for å ha sendt reklame-SMS til 900 000 kunder uten samtykke. Det er det høyeste gebyret for brudd på markedsføringsloven om e-post og SMS-reklame noen gang, opplyser Forbrukertilsynet. PostNord Klaget vedtaket inn til Markedsrådet, men fikk ikke medhold..

P4 - 01 Oct 19 kl. 12:10

Klager på ulvevedtak

Norges Bondelag mener det må tas ut mer ulv enn hva Rovviltnemndene legger opp til og har nå Klaget på vedtaket. Rovviltnemndene har vedtatt lisensjakt på tre ulveflokker i ulvesonen i vinter. Bondelaget mener det er rettslig grunnlag for ta ut fire flokker dersom en skal nå Stortingets bestandsmål for ulv..

Dagbladet - 24 Sep 19 kl. 21:26

Klagerekord på Tesla

Hittil i år har Forbrukerrådet mottatt tre nye Tesla-klager hver uke. Totalt 113 har Klaget inn elbilprodusenten som samtidig Skårer høyt på brukerundersøkelse..

NRK - 28 Sep 19 kl. 13:41

Bakkebyr krever oppreisning fra VG

Sofie Bakkebyr krever oppreisning fra VG etter Bar Vulkan-saken, melder DN. Kravet kommer etter at Bakkemyr Klaget VG inn til PFU etter å ha følt seg feilsitert. Bakkemyrs advokat Knut-Asbjørn Solevåg bekrefter at det er sendt formelt krav til VG..

NRK - 28 Sep 19 kl. 13:41

Bakkemyr krever oppreisning fra VG

Sofie Bakkemyr krever oppreisning fra VG etter Bar Vulkan-saken, melder DN. Kravet kommer etter at Bakkemyr Klaget VG inn til PFU etter å ha følt seg feilsitert. Bakkemyrs advokat Knut-Asbjørn Solevåg bekrefter at det er sendt formelt krav til VG..

VG - 24 Sep 19 kl. 22:18

Klagerekord på Tesla

Hittil i år har Forbrukerrådet mottatt tre nye Tesla-klager hver uke. Totalt 113 har Klaget inn elbilprodusenten som samtidig skårer høyt på brukerundersøkelse..

Aftenposten - 24 Sep 19 kl. 21:32

Fornøyde Tesla-eiere, men rekordmange klager

Hittil i år har Forbrukerrådet mottatt tre nye Tesla-klager hver uke. Totalt 113 har Klaget inn elbilprodusenten som samtidig Skårer høyt på brukerundersøkelse..

VG - 25 Sep 19 kl. 09:33

Helsetilsynet med knusende konklusjon i saken til kreftsyke Stephen: «Du har ikke fått nødvendig helsehjelp»

Stephen Storvik (47) reddet livet med privat kreftbehandling, men ble nektet videre behandling i det offentlige. Først da han Klaget saken inn til Helsetilsynet, fikk han medhold..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt