Kindred

Tuesday, 25 February, 10:36

Nyheter om Kindred

Sortering: Relevans | Senaste
P4 - 08 Jan 20 kl. 12:41

Carlsen-klubb med spillavtale

Magnus Carlsens egen sjakklubb inngår nå en sponsoravtale med det Malta-registrerte spillselskapet Kindred. Avtalen gir ifølge VG sjakklubben fire millioner kroner over to år. Det ble mye bråk i norsk sjakk i fjor, da sjakk-kongressen skulle stemme over om Kindred skulle få sponse sjakkforbundet med 50 millioner kroner over fem år.

VG - 08 Jan 20 kl. 14:27

Agdestein om Carlsen-klubbens avtale: – Jeg fordømmer ikke

Sjakkekspertene Simen Agdestein og Torstein Bae er spent på hvordan Magnus Carlsens sjakklubb Offerspill SK kommer til å bruke millionene fra bettingselskapet Kindred..

VG - 08 Jan 20 kl. 19:02

Sjakk-styret om sponsoravtalen: – Forutsetter at den er lovlig

Norges Sjakkforbund har ingen sterke motforestillinger om avtalen som Magnus Carlsens Offerspill har gjort med bettinggiganten Kindred – men «forutsetter at den er lovlig». Lotteritilsynet følger situasjonen med argusøyne..

VG - 08 Jan 20 kl. 12:39

Carlsen-klubb inngår millionavtale med spillselskap

Etter å ha blitt nedstemt på sjakkongressen i fjor, inngår Magnus Carlsens egen sjakklubb, Offerspill SK, nå en helt egen sponsoravtale med spillgiganten Kindred..

Aftenposten - 08 Jan 20 kl. 13:24

Carlsens sjakklubb inngår millionavtale med omdiskutert spillselskap

I fjor sommer stemte Sjakk-Norge ned en sponsoravtale med spillselskapet Kindred. Nå har Magnus Carlsens egen klubb Offerspill inngått millionavtale med det samme selskapet..

P4 - 08 Nov 19 kl. 14:10

Carlsen melder seg ut av Sjakkforbundet

Magnus Carlsen har meldt seg ut av Norges Sjakkforbund. Det opplyser forbundet i en pressemelding. Carlsen har begrunnet utmeldelsen med at han er uenig i at årets kongress sa nei til å inngå en omstridt avtale med selskapet Kindred som ville sikret forbundet 50 millioner kroner.

Aftenposten - 07 Jul 19 kl. 21:49

Sjakkforbundets kongress stemte ned Kindred-avtalen

Norges Sjakkforbunds kongress sa med klart flertall nei til den omstridte samarbeidsavtalen med spillselskapet Kindred. Stemmetallet var 132-44..

Aftenposten - 05 Jul 19 kl. 19:43

Visepresidenten truer med å forlate sjakkforbundet hvis Kindred-avtalen inngås: – Stor omdømmesmell

Søndag avgjøres Kindred-striden. Inngås avtalen, forlater visepresident Vibeke Grønn trolig forbundet..

VG - 22 Jun 19 kl. 18:47

Carlsen om NSF dropper Kindred-avtale: – Et svik mot denne og neste generasjon unge

Magnus Carlsen ytrer for første gang sin mening om en potensiell avtale mellom Norges Sjakkforbund (NSF) og bettingselskapet Kindred..

P4 - 25 Jun 19 kl. 19:09

Carlsen-klubb har allerede 10000 medlemmer

Den nyoppstartede sjakklubben til Magnus Carlsen har allerede fått over 1000 medlemmer. Carlsen startet opp klubben for å få flere delegater som kan stemme på Norges sjakkforbunds kongress der det skal bestemmes om forbundet skal inngå en avtale med Kindred. Carlsen vil at avtalen som vil sikre sjakkforbundet 50 millioner kroner skal inngås, men avtalen er omstridt da Kindred Group eier flere utenlandske spilleselskap..

VG - 07 Jul 19 kl. 21:46

Kjempesmell for Carlsen-leiren: Stort flertall mot bettingavtale

LARVIK (VG) 142 delegater stemte mot 50-millionersavtalen med bettingselskapet Kindred, mens bare 44 stemte for..

VG - 07 Jul 19 kl. 21:46

Gigantflertall mot bettingavtale: – Sjakkspillere lar seg ikke kjøpe

LARVIK (VG) 142 delegater stemte mot 50-millionersavtalen med bettingselskapet Kindred, mens bare 44 stemte for. Nei-mann Simen Agdestein er lettet..

Aftenposten - 03 Jul 19 kl. 17:01

Aftenposten-undersøkelse: Magnus Carlsen kan få trøbbel med å få gjennom Kindred-avtalen

Magnus Carlsens nye klubb, Offerspill SK, ser ut til å slite med å få flertall i sjakkongressen til tross for å ha vervet 1021 medlemmer på kort tid..

Aftenposten - 02 Jul 19 kl. 12:21

Professor advarer mot spillavtale: – Som å tilby gratis vodka til en tørrlagt alkoholiker

Sjakkentusiast og psykiatriprofessor tror også at hans motstand mot Kindred-avtalen spilte en rolle da han ble bedt om å trekke seg fra formannsvervet i Stavanger sjakklubb..

Nyhetspressen - 23 Jul 19 kl. 13:30

Det blir stadig lansert nye casino i Norge

Spillselskapene gjør det godt i Norge for tiden, både rent økonomisk og nyhetsmessig. Ting tyder på at det ikke kun er de store kjempene som gjør det godt, da det stadig kommer nye og spennende aktører på markedet, som tyder på at det fortsatt er nisjer å fylle og markedsandeler å hente. Mange eiere og aksjonærer i sektoren kan trygt gå sommerferien i møte med et smil om munnen - deriblant oljefondet.

Aftenposten - 01 Jul 19 kl. 17:55

Sjakkforbundets jurister: Carlsen-klubb bør få stemmerett i Kindred-saken

Norges Sjakkforbund har hentet inn juridisk hjelp fra advokatfirmaet Kvale om Carlsen-klubben Offerspill skal få ha stemmerett på sjakkens kongress til helgen. Nå er konklusjonen klar..

VG - 28 Jun 19 kl. 15:55

Lotteritilsynet: – Derfor advarer vi sjakkforbundet

Kindred bryter bevisst norsk lov, og Norges sjakkforbund bør vurdere nøye om de skal inngå en avtale med dem..

Aftenposten - 26 Jun 19 kl. 13:19

Advokater om Carlsens «kuppforsøk»: – Kan være rettsstridig

Advokater sier Magnus Carlsens måte å få viljen sin på i Kindred-saken kan være misbruk av foreningsmyndighet..

VG - 29 Jun 19 kl. 08:25

Sjakkspliden: Kan ende med nytt protestforbund

– Det vil være naturlig å diskutere om man skal danne et nytt forbund dersom Norges sjakkforbund vedtar Kindred-avtalen, sier breddespiller Per Hansen til VG..

Aftenposten - 27 Jun 19 kl. 08:02

Sjakkforbundet fjernet flere punkter i ny avtaleskisse med spillgigant. Ekspert reagerer på at det ble gjort i det stille.

Norges Sjakkforbund har droppet flere aktiviteter i et nytt avtaleutkast med Kindred. Det ble gjort i frykt for å være på utrygg grunn..

Aftenposten - 25 Jun 19 kl. 13:13

NRK: Carlsen betaler lisensen for medlemmer i ny sjakklubb – vil sikre stemmer i sponsorsaken

Sjakkener Magnus Carlsen håper å sikre seg nok stemmer foran sjakkongressen i juli til å sikre et samarbeid mellom Norges Sjakkforbund og spillaktøren Kindred..

Aftenposten - 08 Jun 19 kl. 15:59

Sjakkforbundet tilbudt millionavtale med pengespillgigant

Sjakkpresident Morten Lillestøl Madsen bekrefter overfor TV 2 at Norges Sjakkforbund er tilbudt en avtale med Kindred Group verdt 50 millioner kroner..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt