Kenguruer

Thursday, 30 June, 09:07

Nyheter om Kenguruer

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 10 okt 21 kl. 03:30

Mistanke om drap på Kenguruer

Det ble lørdag funnet 14 døde Kenguruer på to strender i den australske delstaten New South Wales. Politiet mistenker at det er begått massedrap på dyrene. Det var i nærheten av Batemans Bay kenguruene ble funnet lørdag morgen, skriver Sky News.

VG - 10 okt 21 kl. 03:33

Mistanke om massedrap på Kenguruer i Australia

Det ble lørdag funnet 14 døde Kenguruer på to strender i den australske delstaten New South Wales. Politiet mistenker at det er begått massedrap på dyrene..

NRK - 13 feb 21 kl. 12:53

Kenguruer brant inne i dyrepark

Sju Kenguruer brant inne da en mindre bygning i Tangen Dyrepark i Innlandet brant ned i natt. Brannen ble oppdaget i dag tidlig, og årsaken er ikke kjent..

VG - 13 feb 21 kl. 16:32

Syv Kenguruer mistet livet i dyrepark-brann: – Preger dem som jobber her

Lørdag morgen skulle en av dyrepasserne fôre dyrene. Da var huset de oppholdt seg i, nedbrent. – Det var ikke noe vi kunne gjøre, sier daglig leder i Tangen Dyrepark Erik Nielsen..

NRK - 16 dec 20 kl. 07:49

Kan kommunisere med mennesker

Kenguruer kan kommunisere med mennesker og "be om hjelp", ifølge en ny studie, melder BBC. Studien viser at også dyr uten lang historie med domestisering har evnen til å interagere med mennesker på en måte som ligner hunder eller hester..

Dagbladet - 13 okt 19 kl. 07:53

Tyver stjal ni Kenguruer i Balle

Ni av ti Kenguruer ble stjålet fra en zoologisk hage i danske Balle natt til lørdag. Tyveriet føyer seg inn i en serie av flere lignende tyverier..

P4 - 13 okt 19 kl. 07:35

Kenguruer stjålet i Danmark

Ni Kenguruer er stjålet fra en zoologisk hage på Jylland i Danmark. Tyveriet føyer seg inn i en serie av flere lignende tyverier i sommer, skriver danske TV2. En dyreforhandler de har snakket med tror dyrene er stjålet av profesjonelle som selger de videre til samlere i Øst-Europa..

VG - 13 okt 19 kl. 07:22

Tyver stjal ni Kenguruer i Balle

Ni av ti Kenguruer ble stjålet fra en zoologisk hage i danske Balle natt til lørdag. Tyveriet føyer seg inn i en serie av flere lignende tyverier..

NRK - 13 okt 19 kl. 06:18

Tyver stjal ni Kenguruer i Balle

Ni av ti Kenguruer ble stjålet fraden zoologiske hagen Munkholm Zoo i Balle på Jylland i Danmark. En gang i løpet av nattt til lørdag klippet tyver seg gjennom gjerdet. Tyveriet føyer seg inn i en serie av flere lignende tyverier i Danmark..

Aftenposten - 22 dec 19 kl. 11:42

Mennesker og dyr flykter fra skogbrannene i Australia. Regjeringen får massiv kritikk for å ikke ta klimaendringene på alvor.

Koalabjørner søker tilflukt i vaskerom, Kenguruer okkuperer hager og innbyggerne flykter. Kritikken har haglet mot statsministeren, som har avbrutt ferien for å komme hjem..

VG - 08 jul 19 kl. 21:21

Kenguruer stjålet fra dansk dyreforhandler

Tre Kenguruer ble i helgen stjålet fra en dyreforhandler i Danmark. – Ser ut som et bestillingsverk, sier dyreforhandleren..

Dagbladet - 30 sep 19 kl. 23:55

20 Kenguruer kjørt ned: - Blodbad

Nå ber politiet om vitner etter hendelsen..

NRK - 09 feb 19 kl. 22:54

Tror tusenvis av kuer druknet

På sju dager har det falt like mye regn i Nordøst-Australia som det vanligvis gjør på halvannet år. Nå drukner Kenguruer, storfe, sauer og andre dyr i vann og gjørme som dekker enorme områder. Myndighetene nå frykter enorme dødstall..

NRK - 09 feb 19 kl. 22:54

Tror hundretusenvis av kuer druknet

På sju dager har det falt like mye regn i Nordøst-Australia som det vanligvis gjør på halvannet år. Nå drukner Kenguruer, storfe, sauer og andre dyr i vann og gjørme som dekker enorme områder. Myndighetene frykter at hundretusener av dyr dør..

Dagbladet - 09 aug 18 kl. 01:03

Verste tørke på 50 år i Australia. Må skyte Kenguruer

Det som i fjor var grønne enger, er nå brunt ørkenlandskap..

Dagbladet - 03 maj 18 kl. 03:49

Gulrot-gærne Kenguruer angriper turister i Australia 

Kenguruer som har blitt avhengig av gulrøtter og annen mat som ikke er en del av deres naturlige diett, har begynt å angripe turister øst i Australia..

Hegnar.no - 01 jul 17 kl. 11:46

Kenguruer skaper trøbbel for Volvos selvkjørende biler

Volvos selvkjørende biler har ingen problemer med å gjenkjenne elg, hjort og reinsdyr, men sliter med å gjenkjenne hoppende dyr som Kenguruer. .

E24 - 01 jul 17 kl. 11:13

Kenguruer skaper trøbbel for Volvos selvkjørende biler

Volvos selvkjørende biler har ingen problemer med å gjenkjenne elg, hjort og reinsdyr, men sliter med å gjenkjenne hoppende dyr som Kenguruer. .

Klartale - 13 jun 17 kl. 14:45

Kenguruer på vinmarkene

En flokk Kenguruer hviler blant vinranker i Australia..

P4 - 27 jun 17 kl. 22:55

Kengeru på rømmen i Rogaland

En kenguru har rømt fra Haugaland Zoo på Torvastad i Rogaland i kveld. Den ble sist sett på en golfbane, melder Haugesunds Avis. Ansatte jobber nå med å fange rømlingen, men påpeker at det ikke er det letteste.

NRK - 27 jul 16 kl. 15:43

Tre Kenguruer på frifot i Danmark

Tre Kenguruer rømte da noen klippet et stort hull i innhegningen deres nær byen Vejle i Danmark natt til i dag. I morges ble en fanget. Eieren sier Kenguruer kan overleve i dansk natur, men han vil helst ha dem hjem så fort som mulig..

Dagbladet - 01 feb 16 kl. 10:11

Drepte 17 Kenguruer: - Snudde for å drepe flere

Døde Kenguruer lå strødd langs veien..

NRK - 07 mar 16 kl. 13:06

«Stygge» dyr blir nedprioritert

Søte dyr som koalaer og Kenguruer blir oftere prioritert med finansiering og forskning enn dyr som betegnes som mindre attraktive, som flaggermus og gnagere, heter det i en ny studie publisert i Mammal Review. Det skriver NTB..

Hegnar.no - 29 okt 15 kl. 08:45

Volvo skal prøve kenguru-teknologi for biler i Australia

Den svenske bilgiganten Volvo arbeider med å utvikle programvare i biler som kan oppdage Kenguruer, noe som kan forhindre tusenvis av kollisjoner hvert år..

Dagbladet - 19 jun 15 kl. 05:19

Kenguruer flest er keivhendte, ifølge forskere

Men mange bruker høyrehånden til mer kraftkrevende oppgaver..

Aftenposten - 18 okt 14 kl. 08:35

Kenguruen var mindre spretten da den veide 230 kilo

Gamle dagers Kenguruer gikk i stedet for å hoppe..

NRK - 21 nov 13 kl. 21:09

Vil boikotte Kristiansand Dyrepark

Facebook-gruppa "Boikott Kristiansand dyrepark" har over 900 likes etter at det ble kjent at dyreparken har avlivet sine seks Kenguruer..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com