Kapret

Sunday, 17 February, 01:18

Nyheter om Kapret

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - 22 Jan 19 kl. 15:05

Russiske medier: Aeroflot-fly forsøkt Kapret

Et Aeroflot-fly på vei fra Surgut til Moskva i Russland skal ha blitt forsøkt Kapret. Det har landet i Khantij-Mansijsk og én passasjer er pågrepet..

Dagbladet - 20 Jan 19 kl. 21:53

Slik er Demokratenes nye stjerneskudd

Alexandria Ocasio-Cortez (29) er Demokratenes stjerneskudd. Som kongressrepresentant siden nyttår har hun Kapret overskrift etter overskrift..

NRK - 25 Dec 18 kl. 16:30

Åtte drept under busskapring i Kina

Åtte mennesker ble drept og 22 skadd da en Kapret buss pløyde inn i en menneskemengde øst i Kina 1. juledag. Bussen ble Kapret tirsdag ettermiddag av en mann væpnet med kniv i Longyan i Fujian-provinsen, melder lokale medier..

NRK - 25 Dec 18 kl. 10:50

Kapret buss kjørte over fotgjengere

Fem personer er drept etter at en Kapret buss kjørte over fotgjengere i byen Longyuan sørøst i Kina, melder statlige medier, ifølge AFP. Busskapreren skal ifølge statlige medier ha vært bevæpnet med kniv, og skal nå være pågrepet..

NRK - 29 Dec 18 kl. 11:41

Moskva avviser krav om frigivelse

Russiske myndigheter avviser kravet fra Tyskland og Frankrike om å frigi mannskapene på de ukrainske fartøyene som Russland Kapret i Azov-havet. Det skriver det russiske utenriksdepartementet på sin hjemmeside lørdag..

Aftenposten - 25 Dec 18 kl. 13:07

Fem drept under busskapring i Kina

Minst fem mennesker er drept og 21 såret etter at en Kapret buss pløyde inn i en menneskemengde øst i Kina 1. juledag..

Aftenposten - 25 Dec 18 kl. 13:07

Åtte drept under busskapring i Kina

Åtte mennesker ble drept og 22 skadd da en Kapret buss pløyde inn i en menneskemengde øst i Kina 1. juledag..

VG - 25 Nov 18 kl. 20:21

Ukrainas marine: Russiske styrker har åpnet ild og Kapret krainske skip

Flere medier, deriblant Reuters og AFP, skriver at Ukrainas marine hevder de ble beskutt av russiske styrker. Flere medier skriver også at Russland skal ha Kapret tre ukrainske skip..

VG - 25 Nov 18 kl. 20:21

Ukrainas marine: Russiske styrker har åpnet ild og Kapret ukrainske skip

Flere medier, deriblant Reuters og AFP, skriver at Ukrainas marine hevder de ble beskutt av russiske styrker. Flere medier skriver også at Russland skal ha Kapret tre ukrainske skip..

NRK - 27 Nov 18 kl. 19:55

Flere russiske militære på grensen

Russland har økt antall soldater på grensen til Ukraina kraftig, det sier Ukrainas president til AFP. Konflikten mellom landene har eskalert etter at Russland søndag Kapret tre ukrainske marinefartøy og tok mannskapene til fange..

NRK - 27 Nov 18 kl. 16:13

Avviser tilbud om mekling

Russlands utenriksminister Sergei Lavrov avviser forslaget om at Tyskland og Frankrike kan mekle i konflikten med Ukraina. Russland har fått hard kritikk etter å ha Kapret tre ukrainske marinefartøy og tatt mannskapet til fange utenfor Krim-halvøya..

NRK - 27 Nov 18 kl. 15:51

Russland sikter ukrainsk mannskap

Russland sikter mannskapene på tre ukrainske marinefartøy for å ha krysset en grense ulovlig, skriver The Guardian. Skipene ble Kapret av russerne i farvannet nær den annekterte Krim-halvøya på søndag. Dette har forverret konflikten mellom landene..

VG - 28 Nov 18 kl. 07:41

Trump truer med å avlyse møte med Putin

Den amerikanske presidenten vurderer å avlyse det planlagte møtet med Vladimir Putin i Argentina etter at Russland søndag Kapret tre ukrainske marinefartøy i Svartehavet..

VG - 25 Nov 18 kl. 20:21

Ukrainas marine: Russiske styrker åpnet ild og Kapret tre ukrainske skip

Søndagens økende spenning mellom Russland og Ukraina resulterte i at Ukrainas marine ble beskutt av russiske styrker, før de tok kontroll over tre ukrainske skip. Nå holdes det en rekke krisemøter..

NRK - 13 Sep 18 kl. 06:16

Mann drepte fem personer i California

En mann skjøt og drepte fem personer, inkludert sin egen kone, i Bakersfield i California onsdag. Like etter skjøt han seg selv, ifølge The Bakersfield Californian. Hendelsen startet i en bilforretning før gjerningsmannen Kapret en bil og dro videre..

Aftenposten - 20 Aug 18 kl. 07:27

Afghansk talsmann: Vi har reddet 149 Taliban-gisler

Taliban Kapret mandag morgen tre busser nord i Afghanistan og bortførte passasjeren. Ifølge myndighetene er 149 nå fri, mens 21 fortsatt er fanget..

Dagbladet - 15 Aug 18 kl. 05:19

Kapret fly og hoppet ut i fallskjerm. Nå mener kode-ekspert å vite hvem han er

74-årig Vietnam-veteran skal ha skrevet kodet tilståelse inn i brev..

Aftenposten - 22 Aug 18 kl. 12:26

Regidebutant Camilla Strøm Henriksen Kapret Sverrir Gudnason og Maria Bonnevie til premiereklare «Føniks»

Den kommende norske filmen «Føniks», med Maria Bonnevie og Sverrir Gudnason i hovedrollene, får verdenspremiere på filmfestivalen i Toronto. – Stor stas, synes regidebutant Camilla Strøm Henriksen..

Aftenposten - 22 Aug 18 kl. 12:26

Regidebutant Camilla Strøm Henriksen Kapret Sverrir Gudnason og Maria Bonnevie til Toronto-klare «Føniks»

Den kommende norske filmen «Føniks», med Maria Bonnevie og Sverrir Gudnason i hovedrollene, får verdenspremiere på filmfestivalen i Toronto. – Stor stas, synes regidebutant Camilla Strøm Henriksen..

P4 - 07 Jun 18 kl. 13:01

Akilov dømt til livstid

Rakhmat Akilov er dømt til livstid i fengsel for lastebilangrepet i Stockholm i april fjor, der fem personer ble drept. 40-åringen blir også utvist fra Sverige. I tillegg til de fem som ble drept, ble 14 såret da uzbekeren Kapret en lastebil og kjørte den nedover Drottninggatan i sentrum av Stockholm..

P4 - 07 Jun 18 kl. 15:10

Stockholm-terrorist vurderer anke

Rakhmat Akilov, som i dag ble dømt til livstid i fengsel for terrorangrepet i Stockholm i april fjor, vurderer å anke dommen. 40-åringens forsvarer møtte pressen i ettermiddag, og sa da at klienten vil ha et par dagers betenkningstid. Fem personer ble drept og 14 såret da uzbekeren Kapret en lastebil og kjørte den nedover Drottninggatan i sentrum av Stockholm.

P4 - 07 Jun 18 kl. 08:46

Dom i lastebilangrepet i Sverige

I dag faller dommen mot terrortiltalte Rakhmat Akilov i Sverige som er tiltalt for lastebilangrepet i Stockholm i april i fjor. Fem personer ble drept og 14 såret da Akilov Kapret en lastebil og kjørte den nedover Drottninggatan i sentrum av Stockholm. Dommen faller klokken 13 i dag..

VG - 25 May 18 kl. 19:17

Froome-seier etter oppsiktsvekkende solobrudd

Chris Froome (33) vant den krevende fjelletappen med tre minutter og Kapret den rosa ledertrøyen i Giro d’Italia etter et voldsomt solobrudd..

Dagbladet - 18 May 18 kl. 03:45

Hevder de har funnet mannen bak spektakulær flykapring

I 1971 ble et fly Kapret, og gjerningsmannen fikk 200 000 dollar i løsepenger. Siden har ingen sett ham..

Dagbladet - 06 May 18 kl. 13:13

Kapret toppjobben med «et av de beste triksene» Obama noensinne hadde sett

- Har du lest din mors doktorgradsavhandling?.

Hegnar.no - 06 Apr 18 kl. 14:57

AF-datter skal bygge 64 leiligheter

Har Kapret kontrakt på 125 millioner kroner. .

E24 - 05 Apr 18 kl. 09:00

Chili Mobil har Kapret den gamle Chess-sjefen

Mens Telia i fjor begynte prosessen som endte med nedleggelsen av Chess, har lavpriskonkurrenten Chili sikret seg en rekke av de ansatte, inkludert Chess-sjefen selv..

P4 - 23 Mar 18 kl. 15:42

Angrep startet med å kapre bil

Terroangrepet i Carcasonne i Frankrike i dag startet med at gjerningsmannen Kapret en bil. Han ha skutt og drept passasjeren, og såret sjåføren. Før han skjøt mot en politimann som var ute og jogget, og så tok gisler ved et kjøpesenter.

NRK - 22 Feb 18 kl. 06:28

Svensk slalåmgull

Henrik Kristoffersen ledet etter første omgang, men kjørte ut da gullet skulle avgjøres. Andre Myhrer fra Sverige vant OL-gull, foran Ramon Zenhaeusern fra Sveits. Michael Matt fra Østerrike Kapret bronsen..

E24 - 21 Feb 18 kl. 11:49

Tesla manglet passord – Kapret av kryptohackere

Hackere tok seg inn i Teslas skysystem og installerte programvare for utvinning av kryptovaluta..

VG - 22 Feb 18 kl. 03:45

Ideologisk terror

Rettssaken mot usbekeren Rakhmat Akilov, som i april i fjor drepte fem og skadet fjorten da han Kapret en lastebil og kjørte den nedover gågaten Drottninggatan i sentrum av Stockholm, gir en uhyggelig påminnelse om hva som er terrorens innerste vesen..

NRK - 01 Feb 18 kl. 00:05

Kapret pengetransportfly i Colombia

Væpnede menn Kapret onsdag et småfly med over fem millioner kroner i kontanter om bord i Aguachica nord i landet. Angriperne overmannet og avvæpnet sikkerhetsvakten på flyet og tvang besetningen ut før de stakk av med flyet og pengene..

P4 - 05 Feb 18 kl. 18:43

Oljetanker sporløst forsvunnet

En oljetanker med 22 indiske sjømenn er sporløst forsvunnet i Guinea-golfen utenfor kysten av Benin i Vest-Afrika. Skipet har vært savnet i fem dager. Det er ikke kjent om skipet er Kapret av pirater, eller om det har skjedd en ulykke..

E24 - 30 Jan 18 kl. 13:04

Nordnets pensjonsfremstøt: Kapret Storebrand-topp

Investeringsbanken har sikret seg Storebrand-topp Bjørn Erik Sættem. Han skal opplyse «folket» når Nordnet nå skal satse på pensjon..

VG - 07 Jan 18 kl. 23:55

Katt stengte Tromsø-tunnel i flere timer

En oransje katt skapte hodebry for politiet i Tromsø, da den både stengte en tunnel og Kapret politibilens motorrom søndag kveld..

Aftenposten - 17 Dec 17 kl. 13:30

Da Lenin Kapret revolusjonen | Bård Larsen

Nåtidens kunnskap om revolusjonen er langt på vei preget av romantisering. Bildet var langt mer sammensatt..

P4 - 17 Dec 17 kl. 22:56

Terroristen i Berlin ble overvåket

Terroristen som stod bak julemarkedangrepet i Berlin i fjor skal ha blitt overvåket av politiet i lengre perioder. Det skriver avisen Die Welt. Mannen, som Kapret en semitrailer og meide ned og drepte 12 personer, hadde en sak gående i etterretningstjenesten allerede i november 2015..

VG - 15 Dec 17 kl. 11:22

Thomas «Finger'n» Gullestad «stjal» Baalsrud-rollen fra skuespillerkollegene

Thomas «Finger’n» Gullestad hadde omtrent null erfaring fra film før han Kapret den fysisk svært krevende rollen som Jan Baalsrud i «Den 12. mann»..

Dagbladet - 03 Dec 17 kl. 16:06

En maskert mann Kapret tv-sendingene. Ingen har klart å finne ut hvem som sto bak

Etter 30 år er mysteriet ennå ikke oppklart..

NRK - 04 Nov 17 kl. 22:41

Trump skal ha blitt hacket

For fire år siden ble minst 195 nettadresser som tilhører Donald Trump, hans familie eller forretningsimperium Kapret av hackere som kan være fra Russland, ifølge AP. Trump Organization benekter at de aktuelle domenene er blitt kompromittert..

Hegnar.no - 21 Oct 17 kl. 07:44

Kapret Ugland-arving

Mari Helene Aas og Knut Nikolai Ugland er et par..

Dagbladet - 18 Oct 17 kl. 21:47

Gjeng Kapret matbutikk og drev den i over et døgn. - Aldri vært med på noe liknende

Tyvene tok over driften. De fylte på varer og tok imot betaling fra kunder..

NRK - 21 Sep 17 kl. 11:58

Greenpeace: Kapret skip i Themsen

Greenpeace opplyser at aktivister har Kapret et skip som frakter dieselbiler fra Volkswagen ved elvemunningen til Themsen, ifølge nyhetsbyrået Reuters..

P4 - 19 Sep 17 kl. 12:23

Marianne (34) får reise jorda rundt i 90 dager – helt gratis

Kapret drømmejobben i konkurranse med 2000 andre..

VG - 23 Sep 17 kl. 19:50

Dette tyske flyet ble Kapret til Somalia i 1977 – nå er det brakt tilbake

De palestinske kaprerne krevde løslatelse av tyske venstreekstreme. Nå havner flyet på museum..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt