Kaller

Tirsdag, 20 April, 00:45

Nyheter om Kaller

Sortering: Relevans | Senaste
VG - 17 timer siden

– Jeg spurte om han prøvde å drepe oss begge

George Russell (23) kan komme til å overta Mercedes-rattet til Valtteri Bottas (31). Søndag kom de to Formel 1-førerne i en voldsom krangel. Mercedes-sjefen Kaller Russells beskyldninger for «bullshit»..

NRK - 22 timer siden

Uefa: Superliga et kynisk prosjekt

Den europeiske fotballorganisasjonen Uefa Kaller opprettelsen av en Superliga for et kynisk prosjekt. – Superligaen er «basert på egne interesser for noen få klubber i en tid hvor samfunnet sårt trenger solidaritet», skriver Uefa i en pressemelding..

NRK - I førrgår: 16:45

«Angelsaksiske» republikanere i USA

I USA har en gruppe hvite, republikanske kongressrepresentanter stiftet et samarbeid de Kaller «America First». De mener USA har en «enestående angelsaksisk tradisjon» og vil stanse all innvandring, melder Washington Post. Også partifeller reagerer..

VG - I førrgår: 16:45

Kritisk til SMKs sushi-utredning: Anslår verdien til minst 30.000 kroner

Advokat Frode Sulland er kritisk til at embetsverket brukte tid på å lage en juridisk vurdering av statsminister Erna Solbergs private bursdagsfeiring på Geilo. Statsministerens kontor Kaller kritikken «meningsløs»..

NRK - I førrgår: 11:59

KrF-leder Kaller abortvedtak trist

KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad mener Arbeiderpartiets vedtak om å avvikle abortnemndene og gi kvinnen siste ordet i abortsaker frem til uke 18, er radikalt..

Dagbladet - 16 april 21 kl. 18:54

Sjokkbildene som viser krisa

En helt ny funksjon viser hvordan klimaendringene har endret verden de siste 37 åra. Seniorforsker Kaller endringene veldig dramatiske..

Aftenposten - 16 april 21 kl. 16:23

Polske organisasjoner protesterer mot avsettelse av menneskerettskommissær

Over 120 polske organisasjoner protesterer i en felles uttalelse mot det de Kaller en fiendtlig overtakelse av landets….

NRK - 15 april 21 kl. 15:29

Russland Kaller inn USAs ambassadør

USAs ambassadør i Moskva er kalt inn for å gi en forklaring til det russiske utenriksdepartementet, etter at USA torsdag kunngjorde at landet utviser ti personer og at det blir sanksjoner mot en rekke personer og virksomheter i Russland. USA reagerer på hacking og innblnding i valget..

NRK - 14 april 21 kl. 18:26

Iran mener forslag er ydmykende

Irans øverste leder Ali Khamenei Kaller forslagene under atomsamtalene i Wien for arrogante og ydmykende. Landene som i 2015 inngikk en atomavtale med Iran, innledet i forrige uke nye samtaler i Wien, for å få USA til å slutte seg til avtalen igjen..

Aftenposten - 13 april 21 kl. 11:20

Sykehus-aksjonister presser Ap i annonsekampanje: Ap snur om salg av Ullevål-tomt

Med helsides annonser i flere aviser presser en gruppe som Kaller seg «Vi som hadde tenkt å stemme Ap til….

VG - 12 april 21 kl. 01:26

Strømmen forsvant ved iransk atomanlegg: Kaller hendelsen «kjernefysisk terrorisme»

Søndag ble strømforsyningen til Irans atomanlegg Natanz utsatt for en «ulykke». Israelske medier siterer etterretningskilder på at Mossad står bak..

VG - 11 april 21 kl. 19:17

Krisemøte om smitteutbruddet i Steinkjer: – Kan bli et episenter

STEINKJER/OSLO (VG) Flere enn 2000 personer i Steinkjer kommune sitter i karantene. Nå Kaller kommuneledelsen inn til krisemøte klokken 20.00..

VG - 11 april 21 kl. 13:06

Liverpool-legenden Kaller Martin Ødegaard en «åpenbaring»

Liverpool-legenden mener Arsenal-manager Mikel Arteta må rydde i stallen og frykter at Pierre-Emerick Aubameyang (31) kan bli «en ny Mesut Özil» - men ser på Martin Ødegaard (22) som en «åpenbaring»..

VG - 11 april 21 kl. 13:06

TIPPESAK SØNDAG: Liverpool-legenden Kaller Martin Ødegaard en «åpenbaring»

Liverpool-legenden mener Arsenal-manager Mikel Arteta må rydde i stallen og frykter at Pierre-Emerick Aubameyang (31) kan bli «en ny Mesut Özil» - men ser på Martin Ødegaard (22) som en «åpenbaring»..

NRK - 10 april 21 kl. 13:35

Mange land må vente i månedsvis

Covax-initiativet skulle sikre at også fattige land får koronavaksiner, men forsinkelser fører til at vaksineringen kan stanse helt opp i flere måneder. I opptil 60 land, mange av dem fattige, er det nå frykt for at innbyggere som har fått første vaksinedose, vil måtte se langt etter neste dose. Det skyldes at nesten alle leveranser via Covax-programmet har stanset opp, og det er ikke utsikter til at det blir levert flere før i slutten av juni.

NRK - 17 mars 21 kl. 18:40

Russland Kaller hjem USA-ambassadør

Russland Kaller tilbake sin ambassadør til Washington for konsultasjon om forholdet til USA, melder AFP..

Dagbladet - 10 april 21 kl. 05:26

Kaller sexanklagene «ville konspirasjoner»

Den republikanske kongressrepresentanten Matt Gaetz gjestet i natt norsk tid et kvinnearrangement på Donald Trumps golfklubb, Doral, i Florida..

Aftenposten - 09 april 21 kl. 19:12

Nytt på Nytt er blitt et program for dem som heier på den politiske venstresiden

Jeg Kaller det «Snytt på Nytt»..

VG - 09 april 21 kl. 17:19

Kraftige reaksjoner etter Bildt-tweet på invasjonsdagen

En tweet om 9. april fra Sveriges eksstatsminister Carl Bildt blir møtt med reaksjoner i Norge. En historiker Kaller den «upassende» og «meningsløs».

Dagbladet - 08 april 21 kl. 18:28

Biden: - En internasjonal flause

President Joe Biden Kaller våpenkrisen i USA for «en epidemi og en internasjonal flause» og legger fram en rekke forslag for å få bukt med våpenvolden i landet..

NRK - 08 april 21 kl. 08:51

Titusener borte fra dansk idrett

Koronapandemien har ført til et stort frafall i idretten i Danmark. Til sammen har 89.613 medlemmer meldt seg ut fra idrettsforeninger det siste året, skriver NTB.

NRK - 08 april 21 kl. 08:34

Flest fartsbøter på fire år i påska

Det ble skrevet ut over 2600 fartsbøter i påska, flere enn noen av de siste fire årene. Det melder P4. Likevel har færre mistet lappen.

Aftenposten - 07 april 21 kl. 12:00

USA har fått tre nye bestevenner. De Kaller seg The Quad. Men hva er det egentlig?

USA har tre nye bestevenner. De knytter tettere bånd til India, Japan og Australia. Hva betyr det for Kina - og for NATO?.

NRK - 06 april 21 kl. 20:01

Youtube Kids får hard kritikk

En underkomité i Kongressen i USA retter hard kritikk mot YouTube Kids, tilbudet som videodelingstjenesten gir til barn. Politikerne mener YouTube ikke gjør nok for å beskytte barn, og Kaller tilbudet «en motstandsløs ødemark», melder AP..

Dagbladet - 06 april 21 kl. 19:48

Slår tilbake: - Bisart

Amerikanernes fremste smittevernekspert Kaller angrepene fra topp-republikanere for «bisarre»..

VG - 04 april 21 kl. 15:14

Ap-jeger: – Bom, bom, Bollestad

To politikere og jegere smeller sammen i en kamp om jegerprøven. Aps Nils Kristen Sandtrøen Kaller et svar fra statsråd Olaug Bollestad (KrF) for «revynummer»..

NRK - 04 april 21 kl. 13:29

Paven Kaller konfliktene skandaløse

Pave Frans ba om en slutt på konfliktene i Syria, Jemen og Libya under sin påskemesse søndag, og sa at det skandaløst at de ikke har stoppet. – Det er fortsatt for mange kriger og for mye vold i verden, sa paven i Peterskirken i Roma..

Dagbladet - 03 april 21 kl. 23:33

Krise på intensiven: - Blir infernalsk

Intensivavdelingene i Frankrike er like fulle nå som de var i april i fjor, og bare i Paris-regionen er 1500 pasienter innlagt. Nå Kaller sykehusene inn ekstrapersonale i påskehelga..

E24 - 31 mars 21 kl. 22:50

Biden om gigantplan: – Wall Street bygde ikke dette landet

USAs president Joe Biden taler direkte om sin massive infrastrukturplan. USA-forsker Svein Melby Kaller planen et «paradigmeskifte»..

NRK - 30 mars 21 kl. 21:37

Nato avskjærte russiske fly

Nato måtte avskjære russiske fly ti ganger i løpet av mandagen. Det skjedde etter det Nato Kaller "uvanlig mange russiske fly" i lufta. Russiske fly var både i lufta over Nord-Atlanteren, Nordsjøen, Østersjøen og Svartehavet, sier Nato.

Aftenposten - 30 mars 21 kl. 16:57

FHI om vaksinestudie: Gode nyheter, men vaksinerte kan ikke vente seg full frihet med det første

Are Stuwitz Berg ved Folkehelseinstituttet Kaller mandagens koronavaksinestudie gode nyheter, men tror ikke den vil føre….

VG - 30 mars 21 kl. 16:18

Krevende smittesituasjon i Rælingen: Vurderer masstesting

Kommunen sliter med å slå ned store smitteutbrudd i barnehager og Kaller inn til ekstraordinært møte i kriseledelsen i påska..

NRK - 28 mars 21 kl. 10:28

Sprenger gammelt kraftverk

Et 80 år gammelt kraftverk skal sprenges i Lunen i Tyskland, søndag formiddag. Rivningsselskapet som gjennomfører jobben Kaller det årets eksplosjon..

NRK - 28 mars 21 kl. 04:13

Kaller Kinas sanksjoner grunnløse

USA advarer Kina om at gjengjeldelsessanksjonene mot to amerikanere er grunnløse og kun fører til mer kritikk av «det pågående folkemordet» i Xinjiang. Kina har innført sanksjoner mot to amerikanere, én canadier og en menneskerettighetsgruppe etter kritikk av Kinas behandling av uigur-muslimene..

Aftenposten - 27 mars 21 kl. 21:57

Har Amnestys retrett gjort opposisjonspolitikeren Navalnyj mer sårbar?

Amnesty Kaller ikke lenger Aleksej Navalnyj for samvittighetsfange. Jeg er ikke i tvil om at han trenger beskyttelse..

VG - 27 mars 21 kl. 19:51

Norge fikk tyrkisk pepper – Solbakken Kaller scoring «katastrofe»

MÁLAGA (VG) (Norge – Tyrkia 0–3) Marerittstart, markeringsfeil, drømmescoring og utvisning da Ståle Solbakken (53) strøk sin første virkelige prøve som norsk landslagssjef..

Aftenposten - 27 mars 21 kl. 19:51

Norge fikk tyrkisk pepper – Solbakken Kaller scoring «katastrofe»

MÁLAGA (VG) (Norge – Tyrkia 0–3) Marerittstart, markeringsfeil, drømmescoring og utvisning da Ståle Solbakken (53) strøk….

Dagbladet - 27 mars 21 kl. 12:24

Reagerer: - Tullete

Cathinka Devor Lunde ved vaksinesenteret i Nordre Aker reagerer på at folk sier nei til vaksine for å dra på hyttetur i påsken. Preben Aavitsland i FHI Kaller det «tullete»..

Aftenposten - 26 mars 21 kl. 16:56

Haaland med rådyrt klokkedesign: – Vi Kaller den «Goldenboy»

Norges superstjerne Erling Braut Haaland (20) har vært med å designe sin helt egen klokke med det norske merke….

VG - 26 mars 21 kl. 16:56

Haaland med rådyrt klokkedesign: – Vi Kaller den «Goldenboy»

Norges superstjerne Erling Braut Haaland (20) har vært med å designe sin helt egen klokke med det norske merket Micromilspec..

VG - 26 mars 21 kl. 12:24

Helse Sør-Øst: Forventer firedobling av innlagte etter påske – må låne helsepersonell

Helse Sør-Øst forbereder seg på å måtte ta i mot over 1000 innlagte pasienter om fire uker. Nå Kaller de ansatte inn fra påskeferie..

VG - 26 mars 21 kl. 12:24

Helse Sør-Øst: Venter firedobling av innlagte etter påske – må låne helsepersonell

Helse Sør-Øst forbereder seg på å måtte ta i mot over 1000 innlagte pasienter om fire uker. Nå Kaller de ansatte inn fra påskeferie..

VG - 26 mars 21 kl. 12:24

Helse Sør-Øst: Frykter firedobling av innlagte etter påske – må låne helsepersonell

Helse Sør-Øst forbereder seg på å måtte ta i mot over 1000 innlagte pasienter om fire uker. Nå Kaller de ansatte inn fra påskeferie..

Aftenposten - 26 mars 21 kl. 11:18

Helse sør-øst Kaller tilbake ansatte fra påskeferie

Ansatte i Helse sør-øst blir bedt om å droppe påskeferien for å håndtere det økende antallet koronapasienter..

Aftenposten - 25 mars 21 kl. 21:00

Har Amnestys retrett gjort oppoisjonspolitikkeren Navalnyj mer sårbar?

Amnesty Kaller ikke lenger Aleksej Navalnyj for samvittighetsfange. Jeg er ikke i tvil om at han trenger beskyttelse..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt