Kaczynski

Lørdag, 04 Juli, 02:53

Nyheter om Kaczynski

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 10 april 20 kl. 12:00

Polen ber Russland utlevere flyvrak

Det polske utenriksdepartementet ber Russland utlevere vraket av et fly som styrtet i Smolensk i Russland i 2010, der den polske presidenten Lech Kaczynski og en lang rekke polske samfunnstopper omkom. Fredag er det ti år siden ulykken..

Aftenposten - 13 okt. 19 kl. 21:18

Kaczynski erklærer valgseier i Polen

Lov- og rettferdighetspartiet til Jaroslaw Kaczynski ser ut til å vinne valget i Polen og få over halvpartene av plassene i den nye nasjonalforsamlingen..

E24 - 13 okt. 19 kl. 21:38

Kaczynski erklærer valgseier i Polen

Lov- og rettferdighetspartiet til Jaroslaw Kaczynski ser ut til å vinne valget i Polen og få over halvpartene av plassene i den nye nasjonalforsamlingen..

VG - 13 okt. 19 kl. 21:32

Polen: Valgseier for høyrepopulistiske PiS

Lov- og rettferdighetspartiet til Jaroslaw Kaczynski ser ut til å vinne valget i Polen og få over halvpartene av plassene i den nye nasjonalforsamlingen..

NRK - 14 juli 19 kl. 21:08

Kaczynski: Ny leder til 2023

Lederen for det regjerende partiet i Polen, Jaroslaw Kaczynski, sa i dag at han kommer til å tre av innen 2023. Som leder for partiet Lov og Rettferdighet har Kaczynski blitt Polens mektigste politiker, til tross for ikke å ha noen ministerpost..

NRK - 22 juli 19 kl. 13:26

Dømt til å be om unnskyldning

Polens ekspresident Lech Walesa må be lederen for landets regjeringsparti, Jaroslaw Kaczynski, om unnskyldning, ifølge en rettsavgjørelse. Walesa ble anmeldt for ærekrenkelser etter at han anklaget Kaczynski for en flystyrt der 95 personer omkom..

NRK - 10 jan. 19 kl. 04:59

Salvini vil ha «europeisk vår»

Italias innenriksminister Matteo Salvini mener populister bør starte en «europeisk vår» og ønsker å lage en allianse som «vil redde Europa». Salvini var i går i Polen for å møte Jaroslaw Kaczynski fra det høyreorienterte og EU-skeptiske partiet PiS..

Hegnar.no - 09 juli 18 kl. 13:41

Polen: EU skal ikke få knekke oss

Polen vil ikke bøye seg for press fra EU om å avlyse omstridte juridiske reformer, sier lederen for regjeringspartiet Lov og rettferdighet, Jaroslaw Kaczynski..

Aftenposten - 19 juni 18 kl. 19:31

Polens sterke mann er ikke sett offentlig siden april. Spekulasjonene florerer. Hvem skal ta over?

Dårlig kne? Dødssyk av kreft? Ryktene går om hva som egentlig feiler Jaroslaw Kaczynski..

NRK - 11 april 18 kl. 04:53

Polen krever flyvrak utlevert

Polen krever at Russland overleverer vraket etter presidentflyet som styrtet i Russland i 2010. Daværende president Lech Kaczynski og 95 andre døde i ulykken. Polens president Duda sier at flyvraket trolig er det viktigste bevismaterialet i saken..

Dagbladet - 10 des. 17 kl. 21:30

Hadde Unabomberen rett?

Slik Ted Kaczynski så det tilbød teknologi kun innskrenkninger mot menneskers frihet og verdighet..

Dagbladet - 24 juli 17 kl. 10:51

Polens president legger ned veto mot udemokratiske rettsreformer

President Andrzej Duda gjør opprør mot Polens autoritære og egentlige leder Jaroslaw Kaczynski..

NRK - 14 nov. 16 kl. 11:40

Graver opp lik for å finne svar

Polens tidligere president Lech Kaczynski og over 80 andre graves opp i et forsøk på å finne nye svar på hvorfor flyet hans styrtet i Russland i 2010, melder AFP. Pårørende mener imidlertid at det er hjerteløst å grave levningene opp igjen..

Hegnar.no - 14 nov. 16 kl. 12:26

Polen graver opp lik for å undersøke flystyrt på nytt

Polens avdøde president Lech Kaczynski er den første som skal graves opp når polske myndigheter vil forsøke å finne nye svar på hvorfor flyet hans styrtet i Russland i 2010..

NRK - 27 juni 16 kl. 17:54

Polen vil ha ny «brexit»-avstemning

Polen ønsker at Storbritannia gjennomfører en ny EU-avstemning, sier regjeringspartiets leder Jaroslaw Kaczynski, melder NTB..

Dagbladet - 23 juni 16 kl. 00:59

Polen graver opp lik for å begrunne konspirasjonsteori

Skal undersøke om flyet med president Lech Kaczynski ombord ble sprengt i lufta..

NRK - 31 mars 16 kl. 15:41

Støtter abortforbud i Polen

Polens statsminister Beata Szydlo sier hun støtter et totalt abortforbud i landet. Hun får støtte fra sin partileder Jaroslaw Kaczynski. Det høyreorienterte regjeringspartiet har flertall i nasjonalforsamlingen..

Dagbladet - 11 feb. 16 kl. 09:17

Polens Kaczynski-spøkelse

Den nye regjeringen gjenåpner etterforskingen av flyulykken i 2010. Tvillingen vil holde liv i Polens spøkelse..

Dagbladet - 25 okt. 15 kl. 20:25

Spøkelse ved høylys dag?

For mange er det spøkelsene fra fortida som nå inntar regjeringskontorene i Warszawa. Mange frykter at den reaksjonære nasjonalisten Jaroslaw Kaczynski vil styre Polen via fjernkontroll..

Aftenposten - 28 okt. 15 kl. 11:36

Polens valgvinner vil utlevere Polanski

Jaroslaw Kaczynski, leder av valgvinneren Lov- og rettferdighetspartiet mener filmregissøren Roman Polanski skal utleveres til USA. 82-åringen har vært etterlyst siden 1978..

Dagbladet - 24 okt. 15 kl. 19:43

Tvillingbroren rir igjen: Advarer mot flyktninger med kolera, dysenteri og parasitter

Det moderniseringsfientlige partiet til Jaroslaw Kaczynski ligger an til å vinne morgendagens valg i Polen. En av årsakene er stor frykt for flyktninger som praktisk talt ikke finnes..

NRK - 27 mars 15 kl. 12:41

Polen sikter russiske flyveledere

Polen vil sikte to russiske flyveledere for flystyrten som drepte den polske presidenten Lech Kaczynski i 2010. Det er ikke ventet at siktelsene blir godt motatt i Moskva..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt