Joshua Wong

Saturday, 06 June, 15:31

Nyheter om Joshua Wong

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 28 May 20 kl. 07:35

Ber om internasjonal støtte

Demokratiforkjempere i Hongkong ber verdenssamfunnet stå opp mot et kontroversielt lovforslag som torsdag kan bli vedtatt av Folkekongressen i Kina. Aktivisten Joshua Wong sier det nå er på tide at USAs president Donald Trump bruker sin makt..

NRK - 29 Oct 19 kl. 06:20

Wong får ikkje stille til val

Den høgprofilerte demokratiforkjemparen Joshua Wong får ikkje stille til lokalval i Hongkong, skriv AFP. Valkommisjonen har funne nominasjonen hans «ugyldig». Wong har vore ein sentral del av demonstrasjonane i provinsen..

Aftenposten - 29 Oct 19 kl. 05:51

Hongkong-aktivist Joshua Wong får ikke stille til valg

Den høyprofilerte demokratiforkjemperen Joshua Wong fordømmer ledelsen i Hongkong etter at han er blitt nektet å stille til lokalvalg i Hongkong..

NRK - 28 Sep 19 kl. 09:06

Joshua Wong stiller til valg

Hongkong-aktivist Joshua Wong ønsker å stille til lokalvalg og advarer om at forsøk på å diskvalifisere ham bare vil generere mer støtte blant demonstrantene. Wong slipper nyheten i forkant av dagens femårsmarkering for massedemonstrasjonene i 2014..

NRK - 29 Oct 19 kl. 05:07

Hevder han nektes å stille til valg

Den høyprofilerte demokratiforkjemperen Joshua Wong fordømmer ledelsen i Hongkong fordi han, ifølge ham selv, er blitt nektet å stille som kandidati i lokalvalget i Hongkong..

Aftenposten - 28 Sep 19 kl. 09:06

Protestleder Joshua Wong stiller til lokalvalg i Hongkong

Hongkong-aktivist Joshua Wong ønsker å stille til lokalvalg og advarer om at forsøk på å diskvalifisere ham bare vil generere mer støtte blant demonstrantene..

Klartale - 29 Oct 19 kl. 08:55

Aktivist nektes å stille til valg

Aktivist Joshua Wong har snakket for demokrati i Hongkong. Nå nektes han å stille til valg..

NRK - 08 Sep 19 kl. 23:15

Opposisjonsleder arrestert

En av opposisjonsbevegelsens ledere i Hongkong, Joshua Wong, ble arrestert søndag, kort før han skulle reise til Tyskland. Wongs advokat melder at han ble pågrepet på flyplassen. Wong ble arrestert i august og sluppet fri mot kausjon etter få timer..

NRK - 09 Sep 19 kl. 13:32

Studentleder satt fri i Hongkong

Den 22 år gamle demokratiaktivisten Joshua Wong er løslatt i Hongkong etter at han ble arrestert søndag. Wong ledet flere av de store studentdemonstrasjonene i 2014 og satt fengslet fram til august. Han drar nå til Tyskland og USA..

NRK - 30 Aug 19 kl. 02:42

Protestleder pågrepet i Hongkong

Studentlederen Joshua Wong, som har blitt en av frontfigurene for demonstrantene i Hongkong, er pågrepet. Wong er også generalsekretær i pro-demokrati-organisasjonen Demosisto..

NRK - 09 Sep 19 kl. 08:40

Demokratiaktivist løslatt

En av de mest fremtredende demokratiaktivistene i Hongkong, Joshua Wong, er løslatt etter at han ble pågrepet søndag. Han drar nå først til Tyskland og deretter til USA. Han er tidligere dømt og fengslet for sitt engasjement i 2014-demonstrasjonene..

P4 - 30 Aug 19 kl. 05:13

Protestledere pågrepet i Hongkong

Den mest kjente protestlederen for Hongkong-opprøret, Joshua Wong, er pågrepet. Også to andre fremtredende demokratiaktivister er arrestert nå i morgentimene. Ifølge en pro-demokrati-organisasjon ble Wong pågrepet mens han var på vei til en undergrunnsstasjon og tvunget inn i en bil.

NRK - 11 Sep 19 kl. 17:21

Kalte tysk ambassadør inn på teppet

Kina har kalt Tysklands ambassadør i Beijing inn på teppet etter at protestlederen Joshua Wong fra Hongkong fikk møte Tysklands utenriksminister. Kinas ambassadør i Tyskland Wu Ken sa onsdag at møtet vil ha negative konsekvenser for landenes forhold..

Klartale - 30 Aug 19 kl. 10:34

Kjente aktivister pågrepet

Joshua Wong er en av de mest kjente demonstrantene i Hongkong. Han og flere andre er pågrepet..

Dagbladet - 30 Aug 19 kl. 03:17

Protestleder pågrepet i Hongkong

Studentlederen Joshua Wong, som har blitt en av frontfigurene for demonstrantene i Hongkong, er pågrepet..

NRK - 30 Aug 19 kl. 13:49

Løslatte aktivister kjemper videre

De fremtredende aktivistene Joshua Wong og Agnes Chow lover å kjempe videre etter å ha blitt pågrepet og deretter løslatt. – Folk vil ikke gi opp eller la seg skremme av denne hvite terroren, sier Chow..

Dagbladet - 30 Aug 19 kl. 03:17

Tre høytstående aktivister pågrepet i Hongkong

Studentlederen Joshua Wong, som er en av de mest kjente demonstrantene i Hongkong, er pågrepet. Også to andre prominente aktivister er pågrepet..

Aftenposten - 30 Aug 19 kl. 05:43

Tre høytstående aktivister pågrepet i Hongkong

Studentlederen Joshua Wong, som er en av de mest kjente demonstrantene i Hongkong, er pågrepet. Også to andre prominente aktivister er pågrepet..

Aftenposten - 30 Aug 19 kl. 14:51

Hongkong-demonstrasjon avlyst – fremtredende aktivister pågrepet

De kjente Hongkong-aktivistene Joshua Wong og Agnes Chow er løslatt mot kausjon etter at de ble pågrepet tidlig fredag. Lørdagens demonstrasjon er avlyst..

P4 - 30 Aug 19 kl. 09:35

Hongkong-demonstrasjon avlyses

Den planlagte demonstrasjonen i Hongkong i morgen avlyses. Arrangørene i Demokratibevegelsen har fått avslag på søknaden om å holde en ny stor demonstrasjon, og avlyser fordi de da ikke kan garantere deltakernes sikkerhet. Beslutningen kommer også i etterkant av at lederen for demokratiaktivistene, Joshua Wong, ble pågrepet i dag tidlig.

NRK - 17 Jun 19 kl. 05:42

Protestleder løslatt fra fengsel

Studentlederen av den såkalte paraplybevegelsen, Joshua Wong, ble mandag morgen løslatt fra fengsel i Hongkong, en måned før det var ventet. I fjor ble Wong dømt til tre måneder i fengsel. Dommen ble senere redusert til to måneders fengsel..

Aftenposten - 03 Jul 19 kl. 22:28

Hongkong-demonstrantenes fremste lederskikkelse til Aftenposten: – Det vi ønsker, er demokrati

Joshua Wong (22) visste ikke at demonstrantene ville bryte seg inn i Hongkongs lovgivende forsamling. – Men jeg støtter dem selvsagt fullt ut, sier han til Aftenposten..

Dagbladet - 17 Jun 19 kl. 21:52

Kan bli Beijings verste mareritt

Han ble Hongkong-elitens verste mareritt som 17-åring. Nå er demokrati-aktivisten Joshua Wong løslatt fra fengsel, og igjen klar til å demonstrere..

Aftenposten - 17 Jun 19 kl. 05:41

Protestleder løslatt fra fengsel i Hongkong

Studentlederen av den såkalte paraplybevegelsen, Joshua Wong, ble mandag morgen løslatt fra fengsel i Hongkong, en måned før det var ventet..

Aftenposten - 17 Jun 19 kl. 06:01

Paraply-aktivist løslatt før tiden – slutter seg til Hongkong-demonstrantene

Studentlederen av den såkalte paraplybevegelsen, Joshua Wong, er løslatt fra fengsel i Hongkong, en måned før tiden. Nå slutter han seg til demonstrantene..

VG - 17 Jun 19 kl. 11:34

Paraply-aktivist løslatt før tiden – slutter seg til Hongkong-demonstrantene

Studentlederen av den såkalte paraplybevegelsen, Joshua Wong, er løslatt fra fengsel i Hongkong, en måned før tiden. Nå slutter han seg til demonstrantene..

NRK - 06 Feb 18 kl. 03:06

Aktivister får endelig dom tirsdag

Hongkong-aktivistene Joshua Wong, Nathan Law og Alex Chow ble i august dømt til ubetinget fengsel og anket. Den endelige dommen skulle ha falt 16. januar, men ankedomstolen ba om mer tid.

NRK - 17 Aug 17 kl. 10:30

Aktivister fengslet i Hongkong

Demokratiforkjemperen Joshua Wong og to andre aktivister er fengslet i Hongkong. De tre ble fengslet etter at en domstol gjorde om en tidligere frigivelse. De må nå sone flere måneder i fengsel for deltagelse i protestene i 2014..

Aftenposten - 30 Jun 17 kl. 21:15

Joshua Wong er tenåringen som tok opp kampen mot en av verdens mektigste. Denne helgen vil han kjempe igjen.

HONGKONG (Aftenposten): Kinas president er kommet for å feire at Hongkong i 20 år har tilhørt Kina. Der møter han en stadig mer selvsikker ung opposisjon..

Aftenposten - 30 Jun 17 kl. 21:15

Joshua Wong var tenåringen som tok opp kampen mot en av verdens mektigste. Denne helgen vil han kjempe igjen.

HONGKONG (Aftenposten): Kinas president er kommet for å feire at Hongkong i 20 år har tilhørt Kina. Der møter han en stadig mer selvsikker ung opposisjon..

Aftenposten - 29 Jun 17 kl. 07:38

Demokratiaktivist Joshua Wong arrestert foran Kinas Hongkong-jubileum

Politistyrker bar bort demonstranter som hadde «okkupert» Den gylne bauhinia, et symbol på den tidligere britiske kolonien Hongkongs gjenforening med Kina..

NRK - 05 Oct 16 kl. 07:49

Wong sendes tilbake til Hongkong

Thailandske sikkerhetsmyndigheter sier at den kinesiske aktivisten og politikeren Joshua Wong sendes tilbake til Hongkong, melder AP. Wong ble pågrepet da han ankom flyplassen i Bangkok, noe som er blitt bekreftet av kinesiske myndigheter..

NRK - 05 Oct 16 kl. 07:31

Aktivist pågrepet i Thailand

Den kinesiske aktivisten og politikeren Joshua Wong ble pågrepet da han ankom flyplassen i Bangkok, ifølge Wongs eget parti Demosisto. Wong er en av studentlederne bak de store demonstrasjonene for demokrati i Hongkong for to år siden, melder NTB..

NRK - 15 Aug 16 kl. 07:50

Dømt til samfunnstjeneste

Studentleder Joshua Wong i Hongkong, som i juli ble funnet skyldig i å ha deltatt i en demonstrasjon som utløste masseprotester for demokrati, er dømt til 80 timers samfunnstjeneste..

VG - 03 Aug 16 kl. 10:36

Kina fester grepet om dissidenter og anklager USA for involvering

Kina har dømt to dissidenter til fengsel den siste uka. Samtidig bruker myndighetene sosiale medier for å framstille student-lederen Joshua Wong (19) som en agent for Vesten..

NRK - 21 Jul 16 kl. 07:28

Studentleder dømt for demonstrasjon

Studentleder Joshua Wong i Hongkong ble torsdag funnet skyldig i å ha deltatt i en demonstrasjon som utløste masseprotester for demokrati i storbyen. Han risikerer fem års fengsel..

NRK - 16 Jun 15 kl. 07:38

Demonstrasjoner i Hong Kong

I Hong Kong fortsetter demonstrasjonene mot regjeringens forslag til valgreform. Forslaget skal sendes over til byens lovgivende forsamling senere i uken. Protestlederen Joshua Wong sier til NRK at han tror ikke at reformen blir vedtatt..

NRK - 06 Dec 14 kl. 10:32

Avslutter sultestreik i Hong Kong

Protestlederen Joshua Wong i Hongkong har avsluttet sin 108-timer lange sultestreik på grunn av sterke oppfordringer fra legen. Wong og andre studentledere innførte sultestreik for å presse myndighetene til å forhandle om politisk reform..

DN - 26 Nov 14 kl. 21:57

Fjerner den harde kjerne

Nøyaktig 60 dager etter at demonstranter okkuperte sentrumsgatene i Hong Kong har politi rykket inn. Den kjente studentlederen Joshua Wong ble arrestert natt til igår..

NRK - 02 Dec 14 kl. 08:58

Protestledere ber Hongkong-demonstranter til å gi seg

I et desperat forsøk i å få myndighetene Hongkong tilbake til forhandlingsbordet har studentleder Joshua Wong og to andre ledere i studentbevegelsen startet en sultestreik. Samtidig ber «Occupy Central»-lederne studentene om å gi seg..

VG - 02 Oct 14 kl. 16:54

Joshua (17) leder kampen mot Kina

Han er ikke gammel nok til å stemme eller kjøre bil, men 17 år gamle Joshua Wong er blitt symbolet på Hong Kongs frihetskamp mot stormakten Kina..

DN - 03 Oct 14 kl. 20:55

Kinas verste fiende

Joshua Wong (17) er blitt et symbol på demokratikampen i Hong Kong. Kina har grunn til å frykte at den unge aktivisten får for mye oppmerksomhet..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt