Johnsons

Monday, 01 June, 11:36

Nyheter om Johnsons

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - 25 May 20 kl. 09:36

Johnsons rådgiver politianmeldt for karantenebrudd

En privatperson har anmeldt Boris Johnsons rådgiver Dominic Cummings, som risikerer politietterforskning etter at han besøkte familien da han var koronasmittet..

NRK - 25 May 20 kl. 17:45

Johnsons rådgiver forklarte seg

Dominic Cummings, rådgiveren til Storbritannias statsminister Boris Johnson, sier han dro til en isolert hytte på farens eiendom. Selv om dette brøt med de stengre smittevernreglene..

Aftenposten - 26 May 20 kl. 13:18

Britisk regjeringsmedlem trekker seg

Et medlem av den britiske regjeringen trekker seg som følge av striden rundt Boris Johnsons rådgiver Dominic Cummings..

NRK - 25 May 20 kl. 14:01

Johnsons rådgiver meldt til politi

– Det er alvorlig for Johnson at Dominic Cummings er i så hardt vær, sier storbritanniakjenner. Britiske lederskribenter, biskoper og flere konservative politikere krever at Cummings må sparkes..

NRK - 23 May 20 kl. 03:19

Rådgiver under etterforskning

Statsminister Boris Johnsons topprådgiver Dominic Cummings er under politietterforskning fordi han skal ha brutt regjeringens regler for viruskarantene..

P4 - 28 May 20 kl. 14:49

Cummings straffes ikke

Boris Johnsons rådgiver, Dominic Cummings, blir ikke straffet etter at han trosset karantenereglene. Cummings ble anmeldt til politiet etter at han besøkte familien i slutten av mars da han var smittet med koronaviruset. Politiet mener regelbruddet er for mildt til å straffes fordi rådgiveren ikke brøt reglene om sosial distansering, skriver Telegraph..

VG - 25 May 20 kl. 17:57

Omstridt Johnson-rådgiver brøt karanteneregler: – Jeg angrer ikke

Boris Johnsons topprådgiver Dominic Cummings bekrefter at han reiste over 40 mil unna sitt hjem, samtidig som han trodde han var coronasmittet..

P4 - 25 May 20 kl. 17:58

Johnson-rådgiver trekker seg ikke

Boris Johnsons rådgiver Dominic Cummings angrer ikke på han trosset karantenereglene og nekter å gå av. Det fortalte han på en rpessekoferanse nå nettopp. Cummings er anmeldt til politiet etter at han besøkte familien mens han var koronasmittet i slutten av mars..

P4 - 27 May 20 kl. 05:50

Sliter med å følge egne regler

Politikere verden over sliter med å følge koronareglene de selv har laget. Boris Johnsons rådgiver, Dominic Cummungs, har fått mye oppmerksomhet de siste dagene, etter at han la ut på en 40 mil lang tur for å besøke familien, mens britene ellers var bedt om å holde seg hjemme. Og søndag måtte Østerrikes president beklage at han satt på en restaurant i Wien til over midnatt, selv om koronaloven sier at alle restauranter må stenges klokken 23..

VG - 25 May 20 kl. 14:24

250.000 krever hans avgang: Varsler uttalelse fra omstridt Johnson-rådgiver

Boris Johnsons topprådgiver Dominic Cummings varsler at han vil komme med en uttalelse til pressen senere mandag. Det opplyser statsministerens kontor..

P4 - 26 May 20 kl. 10:49

Trekker seg i protest mot Cummings

Den konservative politikeren Douglas Ross trekker seg i protest mot Boris Johnsons rådgiver Dominic Cummings. Det melder han selv på Twitter. Han sier avgjørelsen ikke har vært enkel, og han har ventet for å høre all informasjon i saken.

VG - 23 May 20 kl. 13:59

Boris Johnsons regjering forsvarer rådgiver

Regjeringen i Storbritannia avviser krav om at topprådgiver Dominic Cummings må gå av fordi han reiste 40 mil etter å ha fått påvist koronasmitte..

Aftenposten - 24 May 20 kl. 09:55

Dominic Cummings skal ha vært på flere turer

Britiske aviser skriver søndag at Boris Johnsons topprådgiver Dominic Cummings har brutt landets koronaregler flere ganger..

VG - 25 May 20 kl. 11:21

Intensivlege truer med å slutte hvis ikke Boris Johnsons topprådgiver trekker seg

Statsminister Boris Johnson forsvarer sin topprådgiver Dominic Cummings, som anklages for å ha brutt karantenereglene da han var coronasyk. – Cummings spytter oss i fjeset, raser en intensivlege, som truer med å slutte..

VG - 23 May 20 kl. 03:43

Opposisjonen ber om forklaring etter at Boris Johnson-rådgiver skal ha brutt regjeringens coronaregler

Statsminister Boris Johnsons topprådgiver Dominic Cummings fikk tilsnakk av politiet etter at han skal ha reist til foreldrenes hjem i Durham..

Dagbladet - 06 May 20 kl. 16:52

Helseministeren i sjokk etter skandalen

Boris Johnsons topprådgiver brøt coronaregler for å få besøk av sin gifte elskerinne..

Aftenposten - 29 Apr 20 kl. 11:05

Boris Johnson og Carrie Symonds har fått en gutt

Den britiske statsministeren Boris Johnson og hans samboer Carrie Symonds har blitt foreldre til en gutt, opplyser Johnsons talsmann..

NRK - 10 Apr 20 kl. 11:30

Johnsons far sier han trenger hvile

Boris Johnsons far sier den britiske statsministeren fortsatt trenger mye hvile og neppe kan komme tilbake i jobb med det første. – Han må ta tiden til hjelp, sier Stanley Johnson til BBC fredag..

VG - 10 Apr 20 kl. 11:45

Boris Johnsons far sier sønnen trenger mye hvile

Boris Johnsons far sier den britiske statsministeren fortsatt trenger mye hvile og neppe kan komme tilbake i jobb med det første..

Aftenposten - 07 Apr 20 kl. 23:35

Han er Boris Johnsons erstatter. Ekspert mener mange av vikarene ikke er klare for store kriser.

Dominic Raab er Boris Johnsons mest betrodde mann. Nå er det han som skal styre Storbritannia gjennom landets mest alvorlige krise siden krigen..

NRK - 30 Mar 20 kl. 11:49

Johnsons rådgiver i isolasjon

Boris Johnsons regjering fortsetter å rammes av korona-viruset. Mannen som i praksis er nestleder i regjeringen, rådgiver Dominic Cummings, er nå i isolasjon fordi han har vist symptomer på COVID-19..

NRK - 09 Apr 20 kl. 20:19

Johnson ute av intensivbehandling

Statsminister Boris Johnsons er ute av intensivbehandling, melder nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 09 Apr 20 kl. 08:59

Johnsons tilstand fortsatt stabil

Storbritannias statsminister, Boris Johnson sin helsetilstand er stabil. Det sier landets kulturminister til BBC. «Han er stabil, på bedringens vei, sitter oppreist, og snakker med medisinsk personell», sa han..

VG - 10 Apr 20 kl. 11:45

Boris’ far sier sønnen trenger mye hvile

Boris Johnsons far sier den britiske statsministeren fortsatt trenger mye hvile og neppe kan komme tilbake i jobb med det første..

Aftenposten - 07 Apr 20 kl. 11:25

Boris Johnson på intensivavdelingen. Fem spørsmål og svar om situasjonen.

Midt i en av Storbritannias største kriser blir statsministeren lagt på intensiven. Dette vet vi om Boris Johnsons helsetilstand og hva som nå skjer..

Aftenposten - 06 Apr 20 kl. 10:29

Johnsons sykehusinnleggelse åpner for spekulasjoner

Hvor dårlig er egentlig Boris Johnson? Det er spørsmålene britene stiller seg etter at statsministeren plutselig ble innlagt på sykehus..

VG - 07 Apr 20 kl. 09:20

Boris Johnsons tilstand stabil

Etter å ha blitt overført til intensivavdelingen mandag kveld, har Storbritannias statsminister fått tilførsel av oksygen, men holdt seg stabil gjennom natten..

NRK - 04 Apr 20 kl. 18:37

Statsministerens samboer også syk

Boris Johnsons gravide partner Carrie Symmonds (31) er syk av covid-19. Hun har vært i isolasjon den siste uka, melder Sky News. Johnson på sin side er i ferd med å bli frisk..

P4 - 07 Apr 20 kl. 08:12

Johnsons helsetilstand uendret

Helsetilstanden til Boris Johnson i morgentimene skal være uendret. Det opplyser to kilder nær den britiske statsministeren til nyhetsbyrået Reuters. Den 55 år gamle statslederen ble overført til intensivavdeling på et sykehus i London i går for koronaviruset han fikk påvist for nesten to uker siden.

VG - 07 Apr 20 kl. 01:53

Donald Trump: Har kontaktet Boris Johnsons leger

USAs president Donald Trump omtaler coronasmittede Boris Johnson som «fantastisk» og en «god venn», og sier han har bedt ledende legemiddelfirmaer bistå i behandlingen av den britiske statsministeren..

Aftenposten - 24 Mar 20 kl. 09:10

«End of freedom» og husarrest: Slik reagerer britiske aviser på Boris Johnsons drastiske grep

Statsminister Boris Johnson har fått mye kritikk for å gjøre for lite mot koronakrisen. Nå har han gått historisk hardt til verks..

NRK - 17 Feb 20 kl. 23:01

Johnson-rådgiver går av

En av statsminister Boris Johnsons rådgivere, Andrew Sabisky, går av etter anklager om at han har kommet med sterkt rasistiske utsagn. Sabisky har blant annet hevdet at afroamerikanere har lavere IQ enn hvite amerikanere..

NRK - 17 Feb 20 kl. 20:03

Vil ikkje la EU føre tilsyn

Storbritannia kjem ikkje til å godta at EU skal føre tilsyn med konkurransevilkåra mellom dei to etter Brexit. Det seier Boris Johnsons EU-rådgjevar David Frost til Reuters. – Det er viktig for oss å kunne lage våre eigen lover, seier han..

Aftenposten - 23 Jan 20 kl. 16:41

Dronningen har signert Johnsons brexit-lov

Dronning Elizabeth har undertegnet Boris Johnsons brexitlov, som dermed har blitt en realitet. Nå er det opp til EU-parlamentet å godkjenne utmeldingsavtalen..

Aftenposten - 31 Jan 20 kl. 16:50

Elleville gatefester, sørgemesser og fyrverkeri. Slik blir kveldens fest i London - og i resten av Europa.

LONDON (Aftenposten): Big Ben forblir stille, men en diger klokke utenfor Boris Johnsons hjem i Downing Street vil telle ned til det historiske øyeblikket..

NRK - 22 Jan 20 kl. 20:25

Brexitlov vedtatt i Parlamentet

Boris Johnsons brexit-avtale har passert det siste hinderet i Parlamentet. Så tidlig som torsdag kan dronning Elizabeth formelt godkjenne brexitloven. Deretter må EU-parlamentet godkjenne utmeldingsavtalen..

VG - 09 Jan 20 kl. 21:26

Ny brexitlov skaper nytt problem

Med god margin torsdag kveld stemte det britiske underhuset for Boris Johnsons endelige fremlegg om å bryte med EU 31. januar. Så da er vel brexit-toget på skinner?.

Aftenposten - 13 Dec 19 kl. 10:26

Johnsons store seier | Frank Rossavik

EU mister en stor bit. Boris Johnsons oppgave blir nå å sikre at det samme ikke skjer Storbritannia. Kan han det?.

VG - 22 Dec 19 kl. 09:47

Folkepartiets mulige død

Mange virker smått sjokkerte over Boris Johnsons knallsuksess i det britiske parlamentsvalget..

NRK - 20 Dec 19 kl. 16:55

EU: – Viktig skritt mot utmeldelse

EU-president Charles Michel betegner fredagens votering om brexit i Underhuset som et viktig skitt mot utmeldelse. Statsminister Boris Johnsons plan for den videre gangen i brexitsaken ble vedtatt med 358 mot 234 stemmer..

NRK - 20 Dec 19 kl. 15:37

Underhuset stemte for brexitlov

Som ventet stemte det britiske Underhuset for Boris Johnsons forslag til brexitlov. Behandlingen av lovforslaget fortsetter over nyttår..

VG - 22 Dec 19 kl. 18:37

Boris’ BBC–boikott

Boris Johnsons angrep på BBC for partisk dekning lyder som et ekko av Donald Trump. Der er den britiske statsministeren i tverrpolitisk selskap med en like sutrende Labour-leder Jeremy Corbyn, som allerede valgnatten ga statskanalen og andre påstått høyrevridde medier skylden for egen fiasko..

Aftenposten - 20 Dec 19 kl. 15:38

Underhuset stemte for brexitlov

Som ventet stemte det britiske Underhuset for Boris Johnsons forslag til brexitlov. Behandlingen av lovforslaget fortsetter over nyttår..

Aftenposten - 20 Dec 19 kl. 15:38

Skilsmissen et skritt nærmere etter brexit-vedtak i Underhuset

Statsminister Boris Johnsons brukte fredag sitt solid flertall til å få vedtatt forslaget til brexitlov. EU kaller det et viktig skritt mot skilsmisse...

E24 - 20 Dec 19 kl. 15:44

Underhuset stemte for brexitlov, som ventet

Som ventet stemte det britiske Underhuset for Boris Johnsons forslag til brexitlov. Behandlingen av lovforslaget fortsetter over nyttår..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt