Johansen

Saturday, 04 April, 19:51

Nyheter om Johansen

Sortering: Relevans | Senaste
P4 - 26 Mar 20 kl. 19:55

Krever egen krisepakke for Oslo

Byrådsleder Raymond Johansen vil ha en egen krisepakke for Oslo. Johansen sier til VG at hovedstaden både er hardest rammet av viruset og den økonomiske krisen. Han ber også regjeringen om å stille like mye opp for hotellarbeidere som for oljearbeidere i 2014, og doble perioden de kriserammede er permittert til 52 uker..

VG - 24 Mar 20 kl. 21:51

Ap-Raymond nekter å droppe eiendomsskatt for å gi corona-hjelp

Onsdag forfaller årets første innbetaling av eiendomsskatt i hovedstaden. Høyre ber byrådsleder Raymond Johansen ta regningen for næringslivet. Pris: 500 millioner kroner.

NRK - Igår: 12:15

Vil ha påskeåpne butikker

Byrådsleder i Oslo, Raymond Johansen (Ap) ber fylkesmannen om påskeåpne dagligvarebutikker og apoteker i Oslo, med normale åpningstider. Forslaget kom opprinnelige fra Venstre..

Aftenposten - Igår: 17:00

Epidemier er storbyenes akilleshæl | Andreas Slettholm

Hvis Oslo skal ha strengere koronatiltak enn resten av landet, trenger Raymond Johansen regjeringen i ryggen..

Aftenposten - 12 timer siden

Før dro de på hjemmebesøk. Nå vinker Oslohjelpa til foreldre og barn gjennom vinduet.

Cathrin Dahl Johansen og Rama Jama i Oslohjelpen er blant dem som nå er viktige støttespillere for barn og familier i sårbare situasjoner..

P4 - 23 Mar 20 kl. 12:35

Varsler nye tiltak

Oslo kommune varsler nå enda strengere tiltak for å hindre smittespredning. I helgen ble all alkoholservering forbud. Nå sier byrådsleder Raymond Johansen til NRK at de i dag vil komme med nye tiltak.

NRK - Igår: 14:58

Oslo vil holde påskeåpent

Oslo kommune søker om å få holde dagligvarebutikker og apoteker åpne i påsken på grunn av at folk må være hjemme i ferien. Søknaden sendes etter anbefaling fra smittevernoverlegen i Oslo, opplyser byrådsleder Raymond Johansen (Ap) i en pressemelding..

NRK - I førrgår: 18:03

Vurderer å sette inn Sivilforsvaret

Byrådsleder Raymond Johansen (Ap) er bekymret for smittespredning siden mange i år må feire påske i hovedstaden. Han vurderer nå å sette inn Sivilforsvaret for å sørge for at folk i Oslo holder avstand til hverandre, skriver Dagbladet..

P4 - Igår: 19:45

Fikk nei til påskeåpne butikker

Oslos dagligvarebutikker og apoteker får ikke holde åpnet i påsken. Det har fylkesmannen avgjort i kveld, ifølge VG. Oslos byrådsleder Raymond Johansen søkte Fylkesmannen om lov til å holde butikkene åpne, selv om regjeringen har sagt nei.

NRK - 23 Mar 20 kl. 18:44

Skoler i Oslo forblir stengte

Skoler og barnehager i Oslo forblir stengte. Det sier byrådsleder Raymond Johansen (Ap) til VG. – Antallet personer som kan være samlet, ligger an til å bli kraftig redusert, helt ned til 5–10 personer, sier Johansen til avisen..

P4 - 23 Mar 20 kl. 18:53

- Skoler vil forbli stengte

- Det er for tidlig å åpne skoler og barnehager i Oslo. Det sier Byrådsleder Raymond Johansen til VG. Han varsler også at antallet personer som kan være samlet, ligger an til å bli kraftig redusert, helt ned til fem.

P4 - Igår: 14:32

Oslo søker om påskeåpne butikker

Oslo kommune søker nå staten om lov til å holde apotek og dagligvarebutikker åpent i påsken. Byrådsleder Raymond Johansen er bekymret fordi hele Oslo må være hjemme i påsken og tror det vil føre til stor pågang i butikkene de dagene de holder åpent. Han ønsker å spre handelen også utover de røde dagene..

Aftenposten - 01 Apr 20 kl. 16:22

Raymond Johansen: – Mange av de smittede i Oslo har innvandrerbakgrunn

I bydelene Gamle Oslo og Grünerløkka er mange med innvandrerbakgrunn smittet. Særlig norsksomaliere er rammet. Nå går Oslo kommune aktivt ut og informerer om koronasmitte i innvandrermiljøene..

P4 - I førrgår: 17:53

Vurderer å sette inn sivilforsvaret

Byrådet i Oslo vurderer å sette inn Sivilforsvaret i byen i påsken. Byrådsleder Raymond Johansen sier til Dagbladet at de er bekymret for smittespredning siden langt flere enn vanlig i år må feire påske i hovedstaden. Ifølge retningslinjene fra myndighetene skal maks fem personer være sammen, og folk skal holde god avstand til hverandre.

NRK - 13 Mar 20 kl. 21:46

Johansen vil stenge grensene

Byrådsleder i Oslo, Raymond Johansen (Ap) vil vurdere om Norge bør stenge grensene. – Jeg mener situasjonen er så alvorlig at Norge også bør vurdere å stenge grensen, sier Johansen til VG. På lørdag stenger danskene sine grenser for utlendinger..

P4 - 20 Mar 20 kl. 15:06

Truer med å inndra skjenkebevilgning

Byrådet i Oslo truer med å stenge øl-krangene i hovedstaden. Det sa byrådsleder Raymond Johansen på en pressekonferanse i ettermiddag. Johansen sier det er nødvendig å ta grep, etter at de har fått tips om at mange utesteder og serveringssteder ikke retter seg etter smittevernreglene.

Aftenposten - 27 Mar 20 kl. 23:05

Raymond Johansen frykter dramatisk kutt i kommunale tjenester

Hele 50.000 er arbeidsledige i Oslo. Nå frykter byrådslederen at mange av disse ikke kommer tilbake til arbeidslivet..

E24 - 26 Mar 20 kl. 20:08

AP-Raymond krever corona-permittering i et helt år

Byrådsleder Raymond Johansen (Ap) i Oslo sier regjeringen må stille opp like mye for hotellarbeidere i dag, som de gjorde for oljearbeidere i 2015 og 2016..

VG - 26 Mar 20 kl. 19:22

AP-Raymond krever corona-permittering i et helt år

Byrådsleder Raymond Johansen (Ap) i Oslo sier regjeringen må stille opp like mye for hotellarbeidere i dag, som de gjorde for oljearbeidere i 2015 og 2016..

Aftenposten - 25 Mar 20 kl. 20:00

Snart blir det viktigere å teste immunitet enn smitte | Fridtjof Lund-Johansen

Måling av antistoffer mot virus er mye enklere og billigere enn å påvise selve viruset..

VG - 12 Mar 20 kl. 13:32

Raymond Johansen utfordrer regjeringen

På en pressekonferanse torsdag spurte Raymond Johansen (Ap) om norske styresmakter vil stenge Gardemoen..

Aftenposten - 13 Mar 20 kl. 19:01

Raymond Johansen: – Krisepakken ikke nok for Oslo

Byrådsleder Raymond Johansen (Ap) mener regjeringens krisepakke ikke er nok for Oslos næringsliv. Han mener sterkere lut må til..

VG - 12 Mar 20 kl. 13:32

Raymond Johansen: - Blir de som lander fra områder med corona testet?

På en pressekonferanse torsdag spurte Oslos byrådsleder Raymond Johansen (Ap) om norske styresmakter vil stenge Gardermoen..

Dagbladet - 21 Mar 20 kl. 19:26

Oslo forbyr skjenking

Byrådsleder Raymond Johansen (Ap) ga serveringsstedene gult kort på fredag. I dag fikk de rødt, og må stenge ølkranene..

NRK - 23 Mar 20 kl. 21:11

Forventer at tiltak videreføres

Oslo-byråd Raymond Johansen (Ap) sier til NRK at han forventer at regjeringen forlenger de strengeste koronatiltakene. – Vi må gjøre alt vi kan for å dempe smitten, slik at smerten går fortest mulig over, og vi kan vende tilbake til det normale..

NRK - 12 Mar 20 kl. 13:08

Oslo med nye harde virustiltak

Alle arrangement med over 50 personar blir forbodne i Oslo, seier byrådsleiar Raymond Johansen på ein pressekonferanse torsdag ettermiddag. Johansen legg òg vekt på at me er i ei krise, samtidig seier han at folk ikkje bør hamstra mat eller varer..

Aftenposten - 11 Mar 20 kl. 18:24

Raymond Johansen: – Blir ikke overrasket om 1. og 17. mai blir avlyst

Byrådsleder Raymond Johansen (Ap) håper på normale tilstander i Oslo innen et halvt års tid..

Aftenposten - 12 Mar 20 kl. 12:02

Byrådsleder Johansen om koronasituasjonen i Oslo: Hold dere hjemme

Byrådsleder Raymond Johansen (Ap) forbereder seg på tomme gater i Oslo framover og ber folk holde seg hjemme framfor å dra ut på byen..

VG - 12 Mar 20 kl. 12:06

Byrådsleder Johansen om coronasituasjonen i Oslo: Hold dere hjemme

Byrådsleder Raymond Johansen (Ap) forbereder seg på tomme gater i Oslo framover og ber folk holde seg hjemme framfor å dra ut på byen..

VG - 23 Mar 20 kl. 18:37

Ap-Raymond varsler: – Skoler og barnehager vil forbli stengte

Byrådsleder Raymond Johansen (Ap) varsler at det er for tidlig å åpne skoler og barnehager i Oslo, og sier at antallet som kan være samlet, ligger an til å bli kraftig redusert, helt ned til 5–10 personer..

NRK - 20 Mar 20 kl. 14:35

Byrådslederen i Oslo om korona

Byrådsleder Raymond Johansen orienterer om håndtering av koronaviruset i Oslo..

VG - 21 Mar 20 kl. 22:55

Raymond Johansen advarer mot harde fronter i hyttekrigen

Oslo-byrådslederen mener det er fare for så harde fronter i debatten om hytteforbudet at det kan bli vanskelig å komme tilbake til en normal situasjon etterpå..

NRK - 21 Mar 20 kl. 07:45

Stille natt på byen i Oslo

Ifølge politiet har det vært en stille og rolig natt på Oslos utesteder i natt. I går gikk byrådsleder Raymond Johansen hardt ut og sa at hvis ikke serveringsstedene overholder smittervernreglene så vil byrådet innføre full skjenkestopp..

NRK - 20 Mar 20 kl. 15:23

Oslo åpner for å stoppe skjenking

– Byrådet i dag har gjort vedtak om å kunne stenge alkoholserveringen på alle serveringssteder i Oslo, sier Oslo-byråd Raymond Johansen på en pressekonferanse fredag..

E24 - 20 Mar 20 kl. 18:53

Truer med skjenkestopp i Oslo: - Stor fare for smitte på serveringssteder

Svært mange av serveringsstedene i Oslo følger ikke smittevernreglene. Nå gir byrådet og Raymond Johansen «gult kort» til bransjen og truer med å stenge kranene..

VG - 20 Mar 20 kl. 15:11

Truer med skjenkestopp i Oslo: - Stor fare for smitte på serveringssteder

Svært mange av serveringsstedene i Oslo følger ikke smittevernreglene. Nå gir byrådet og Raymond Johansen «gult kort» til bransjen og truer med å stenge kranene..

Aftenposten - 05 Mar 20 kl. 19:20

Brann-treneren sier Johansen kan finne seg ny klubb: – Vanskelig når man vet at sjefen ikke ønsker en

Eirik Holmen Johansen håper på en «snarlig løsning» som gjør at han får spille fotball igjen..

Dagbladet - 15 Mar 20 kl. 19:00

Innskrenker serveringsstedenes åpningstider

- Jeg er veldig bekymret, sier byrådsleder Raymond Johansen om næringene som rammes..

P4 - 20 Mar 20 kl. 14:37

Byrådet skal orientere om koronaviruset

Byrådet i Oslo skal akkurat nå holde en orientering om koronaviruset i hovedstaden. Byrådsleder Raymond Johansen refset tidligere i dag serveringsbransjen for brudd på smittevernreglene, etter rapporter om overstadige folk og overfulle lokaler. Det er ventet at byrådet vil legge frem en forskrift som åpner for å forby salg av alkohol for dem som ikke overholder reglene..

VG - 20 Mar 20 kl. 15:11

Oslo truer med skjenkestopp: - Stor fare for smitte på serveringssteder

Dersom ikke serveringsbransjen overholder de strenge smittevernreglene vil byrådet i Oslo forby alkoholsalg i hovedstaden. Byrådsleder Raymond Johansen sier at svært mange steder ikke overholder reglene..

Dagbladet - 14 Mar 20 kl. 21:13

- Berører meg dypt

Byrådsleder Raymond Johansen mener coronadødsfallet på Ellingsrudhjemmet viser alvoret i situasjonen..

P4 - 20 Mar 20 kl. 07:39

Byrådslederen: - Frykter framtidige kutt i budsjetter

Det er stor usikkerhet knyttet til statens krisehjelp til kommunene i forbindelse med koronautbruddet. I går ble det vedtatt at kommuner og fylkeskommuner blant annet skal kompenseres for urimelige virkninger av skattesvikt, inntektsbortfall og merutgifter som følge av krisen. Både byrådsleder i Oslo Raymond Johansen og Helge Eide i KS mener det må presiseres hva kompensasjonen skal bestå av slik at kommuneøkonomien kan planlegges fremover..

NRK - 17 Mar 20 kl. 21:11

2500 helsepersonell har meldt seg

I Oslo har rundt 2500 personer med helsefaglig kompetanse, som ikke allerede er i aktiv tjeneste, meldt fra at de vil bidra under koronakrisen. Det skriver NTB. Byrådsleder Raymond Johansen oppfordret mandag personer som er aktuelle, om å hjelpe til..

Aftenposten - 17 Mar 20 kl. 11:26

Ja, du kan gå ut på tur. Men velg gjerne stier hvor det er lite folk.

Byrådsleder Raymond Johansen (Ap) synes det er fint at folk kommer seg ut og opp i Marka, men bollen og kaffen bør vi helst spise utendørs..

VG - 15 Mar 20 kl. 17:22

Hastetiltak: Alle serveringssteder i Oslo må stenge klokken 21

Dette føyer seg inn i rekken grep byrådsleder Raymond Johansen tar for å stagge virusspredningen i hovedstaden..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt