Joe

Fredag, 23 April, 05:05

Nyheter om Joe

Sortering: Relevans | Senaste
VG - I førrgår: 03:10

Joe Biden om Floyd-avgjørelse: – Kan være et øyeblikk for betydelig endring

USAs president Joe Biden og visepresident Kamala Harris ber Senatet om å godkjenne en omfattende politireform etter at den tidligere politimannen Derek Chauvin ble funnet skyldig i drap..

VG - 11 april 21 kl. 07:59

Denne demokraten skaper trøbbel for Biden

Den konservative demokraten Joe Manchin vil være tungen på vektskålen for Joe Bidens politikk, ifølge eksperter. Men presidenten må være forsiktig med å svinge «pisken», understreker de..

NRK - 02 april 21 kl. 23:18

President Joe Biden «knust»

President Joe Biden sier han er «knust» etter at politibetjent William F. Evans døde etter at å ha blitt truffet av en bil som kjørte inn i en politibarrikade utenfor Kongressen. – Vi kondolerer til familien, og alle som sørger, skriver Biden..

Aftenposten - 25 mars 21 kl. 12:40

Få presidenter har holdt munn så lenge som Joe Biden. I dag skal han grilles.

Da Joe Biden onsdag ble spurt om han var klar til pressekonferansen torsdag, svarte han med en selvironisk….

Aftenposten - 7 timer siden

Glem 2 grader. Nå handler det om et enda tøffere klimamål.

USA er ikke bare tilbake. Joe Biden vil skjerpe klimamålet for hele verden..

VG - 7 timer siden

Bidens grønne løfte

Joe Biden har store ambisjoner om et grønt skifte. Men klarer han å levere?.

NRK - 8 timer siden

– Gjer verda farlegare

Generalsekretær i Nato, Jens Stoltenberg, sa at global oppvarming gjer verda farlegare då han tala under klimatoppmøtet til USA-president Joe Biden. – Eg ynskjer leiarskapen til Biden i kampen mot klimaendringane velkomen, sa Stoltenberg..

VG - 8 timer siden

Stoltenberg i tale til klimatoppmøte: – Gjør verden mer farlig

NATO-sjef Jens Stoltenberg advarte om sikkerhetskonsekvensene av global oppvarming under Joe Bidens klimatoppmøte torsdag..

Aftenposten - 9 timer siden

Stort alvor, store tall og store ambisjoner. Men få detaljer om hvordan verdenslederne skal oppnå sine hårete klimamål.

Joe Biden lover å halvere USAs klimagassutslipp innen slutten av dette tiåret..

E24 - 13 timer siden

Biden: Prisen blir høyere jo lengre vi venter

USAs president Joe Biden tok til orde for ambisiøse utslippskutt da han åpnet sitt klimatoppmøte torsdag..

VG - 15 timer siden

Bidens nye klimamål: Minst 50 prosent kutt innen 2030

President Joe Biden håper hans nye klimamål vil få verden til å øke ambisjonsnivået i klimakampen..

Aftenposten - 16 timer siden

Biden vil kutte USAs klimautslipp med minst 50 prosent innen 2030

President Joe Biden håper hans nye klimamål vil få verden til å øke ambisjonsnivået i klimakampen..

NRK - 16 timer siden

Biden skrur opp USAs klimamål

President Joe Biden skrur opp USAs klimamål. Han vil kutte minst 50 prosent av klimagassutslippene innen 2030..

Klartale - 17 timer siden

Biden skal være klar for store utslippskutt

Torsdag starter et nytt toppmøte om klima. Det er ventet at Joe Biden vil varsle nye og store utslippskutt for USA. Det kan presse andre til å gjøre mer..

NRK - 17 timer siden

Japan skjerper klimamål

Japan skjerper klimamålene, melder AFP. Landet vil kutte 46 prosent av klimagassutslippene innen 2030, opplyser statsminister Yoshihide Suga timer før Joe Bidens klimatoppmøte. Tidligere hadde Japan mål om å kutte 26 prosent..

Dagbladet - 18 timer siden

Skal rydde opp i Trumps miljøsynder

Joe Biden satser 2000 milliarder dollar for å rette opp etter Donald Trumps miljøsynder. I dag inviterer USA til klimatoppmøte..

VG - 21 timer siden

USA tar ledelsen

President Joe Biden har i dag invitert til et globalt klimatoppmøte. Det er svært positivt at USA igjen vil spille en ledende rolle i arbeidet med å kutte klimagassutslippene i verden..

E24 - 22 timer siden

Biden håper å kickstarte ny fase i klimakampen

USAs president Joe Biden forsøker å øke tempoet i den internasjonale klimainnsatsen med klimatoppmøtet som begynner torsdag..

E24 - 23 timer siden

Lan Marie Berg frykter norsk klimasabotasje

MDGs Lan Marie Berg ber statsminister Erna Solberg (H) garantere at Norge ikke vil motarbeide USAs president Joe Biden på klima..

NRK - Igår: 15:45

USA rundar 200 millionar dosar

Denne veka kjem USA til å nå målet til president Joe Biden om å setje 200 millionar koronavaksinedosar i løpet av dei fyrste 100 dagane hans som president. Biden kjem til å halde ein tale om dette seinare onsdag, opplyser Det kvite huset..

NRK - Igår: 15:15

Ber Noreg la olja ligge

Dalai Lama og 100 andre tidlegare Nobelprisvinnarar har gått saman for å be Noreg og andre land om å la fossile energikjelder verte verande i bakken. Dei tidlegare vinnarane vonar samarbeid og løysingar på klimatoppmøtet som Joe Biden har kalla inn til..

NRK - Igår: 09:10

Kilder: USA vil halvere utslippene

Joe Biden vil denne uken love å kutte USAs utslipp med minst 50 prosent innen 2030, ifølge to kilder med kjennskap til saken. Det melder Washington Post. Fra før har USA lovet å kutte utslippene med 26-28 prosent fra 2005-nivå..

E24 - Igår: 07:59

Medier: Biden vil love klimakutt på minst 50 prosent

President Joe Biden ønsker en kraftig innskjerping av USAs klimamål og vil love et utslippskutt på minst 50 prosent innen 2030, ifølge flere medier..

E24 - Igår: 06:05

Xi varsler viktig tale på Bidens klimamøte

Kinas president Xi Jinping varsler en viktig tale på klimatoppmøtet som USAs president Joe Biden har sammenkalt til denne uken..

NRK - I førrgår: 04:59

Xi varsler tale på Bidens klimamøte

Kinas president Xi Jinping varsler en viktig tale på klimatoppmøtet som USAs president Joe Biden har sammenkalt til denne uka. Biden har tidligere varslet et samarbeid med Kina om klima, melder AFP..

NRK - I førrgår: 02:29

Biden ber folk stå sammen

USAs president Joe Biden sier at dommen i George Floyd-saken kan være et stort skritt framover mot systemisk rasisme i USA. Biden amerikanerne stå sammen og unngå vold etter at kjennelsen i George Floyd saken ble kjent..

NRK - I førrgår: 18:16

Biden ber for en «korrekt dom»

President Joe Biden sier han ber for at det kommer en «korrekt dom» i rettsaken mot den tidligere politmannen Derek Chauvin, melder AP. Biden kaller bevisene i sakene overveldende. Chauvin er tiltalt for å ha drept George Floyd i Minneapolis i mai i fjor.

VG - I førrgår: 10:09

Han skal spille Tiger King i ny dramaserie

John Cameron Mitchell (57) har sagt ja til å fylle rollen som Joseph Maldonado-Passage (58), best kjent som Joe Exotic..

E24 - I førrgår: 06:10

Fagforbundet for kullgruvearbeidere støtter Bidens klimaplan

USAs viktigste fagforbund for kullgruvearbeidere støtter president Joe Bidens klimaplan så lenge den inkluderer tusener av nye grønne jobber..

E24 - I førrgår: 06:09

Verden venter på Bidens tall for kutt i klimautslippene

President Joe Biden har store ambisjoner for klimatoppmøtet torsdag, og verden venter at han kunngjør minst en halvering av USAs utslipp innen 2030..

NRK - I førrgår: 05:06

Fagforbund støtter Bidens klimaplan

USAs viktigste fagforbund for kullgruvearbeidere støtter president Joe Bidens klimaplan så lenge den inkluderer tusener av nye grønne jobber. United Mine Workers (UMW) sier de vil støtte planen om å gå bort fra kull og andre fossile drivstoff..

NRK - 19 april 21 kl. 16:15

Putin deltar på klimatoppmøtet

Russlands president Vladimir Putin skal holde et innlegg på torsdagens digitale klimatoppmøte, opplyser Kreml. USA og president Joe Biden har tatt initiativ til møtet. Putin deltar tross det spente forholdet mellom Russland og regjeringer vestlige land for tiden..

Dagbladet - 18 april 21 kl. 20:45

Mener Biden-dato er for sein

Ekspresident Donald Trump mener at Joe Bidens plan om å trekke ut soldatene fra Afghanistan innen 11. september er altfor svak..

NRK - 18 april 21 kl. 16:52

Blinken: USA lover å ta imot flere

President Joe Biden er bestemt på å heve tallet for hvor mange flyktninger USA skal ta imot. Tidligere i uka unngikk han å heve grensen på 15.000 som Donald Trump satte i fjor.

VG - 18 april 21 kl. 15:10

Grenseruletten

I Washington er titusener av barn på grensen blitt en verkebyll for Joe Biden. Kapasiteten er sprengt..

VG - 18 april 21 kl. 09:48

Tunge løft for Biden

Snart passerer Joe Biden en første milepæl som president: De første hundre dagene. Det er tid for å gjøre opp status..

NRK - 17 april 21 kl. 12:57

Sveits tilbyr å være møtevert

Sveits sier som både Finland og Østerrike at de kan være vertskap for et møte mellom USAs president Joe Biden og Russlands Vladimir Putin, ifølge den sveitsiske avisen Tages-Anzeiger. Utenriksdepartementet i Bern vil ikke kommentere oppslaget..

NRK - 17 april 21 kl. 12:57

Tilbyr å være møtevert

Sveits og Østerrike sier som både Finland og Østerrike at de kan være vertskap for et møte mellom USAs president Joe Biden og Russlands Vladimir Putin, ifølge den sveitsiske avisen Tages-Anzeiger. Utenriksdepartementet i Bern vil ikke kommentere nå..

NRK - 17 april 21 kl. 07:01

Biden: – En nasjonal skam

President Joe Biden sier det er en nasjonal skam at så mange mennesker dør i voldshendelser med skytevåpen i USA. Han sa dette fredag på en felles pressekonferanse med den japanske statsministeren som var på besøk i Det hvite hus..

NRK - 17 april 21 kl. 03:28

Biden beholder tak på flyktninger

USAs president Joe Biden beholder taket på 15.000 nye flykninger per år, som er historisk lavt og på samme nivå som forgjengeren Donald Trump. Det hvite hus varsler at Biden vil komme med et nytt og høyere tall innen 15.

NRK - 17 april 21 kl. 02:40

Biden: Bra at Iran er med i samtale

USAs president Joe Biden sier det er for tidlig å vite om de indirekte samtalene med Iran vil ende i gjenoppliving av atomavtalen. – Det er ikke til hjelp at Iran har økt anrikingen av uran, men vi er fornøyd med at de er med i samtalene, sier Biden..

Aftenposten - 16 april 21 kl. 20:44

Russland nekter nære Biden-medarbeidere adgang

Russland kaster ut ti amerikanske diplomater og nekter flere av president Joe Bidens nærmeste medarbeidere adgang til….

NRK - 16 april 21 kl. 18:25

Biden vil ikke ha flere flyktninger

President Joe Biden har gitt ordre om økt tempo i saksbehandlingen for flyktninger til USA. Han har imidlertid ikke økt taket på antall flyktninger USA skal ta imot i år, som hans forgjenger Donald Trump satte til 15.000, melder nyhetsbyrået AP..

NRK - 16 april 21 kl. 15:12

RIA: Putin vurderer motsanksjoner

President Vladimir Putin har diskutert motsanksjoner mot USA i Russlands nasjonale sikkerhetsråd, melder nyhetsbyrået RIA. President Joe Biden innførte denne uka sanksjoner mot bl.a.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt