Joe Biden

Saturday, 04 April, 11:01

Nyheter om Joe Biden

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - 30 Mar 20 kl. 06:25

Biden leder fortsatt over Trump på ny måling

Joe Biden leder fortsatt over president Donald Trump på en ny måling. Men oppslutningen har sunket siden forrige måling..

P4 - 18 Mar 20 kl. 05:10

Biden vant alle tre delstater

Alt tyder nå på at det blir Joe Biden som skal kjempe mot Donald Trump i presidentvalget i november. I natt vant Biden over Bernie Sanders i alle de tre delstatene som avholdt nominasjonsvalg; Florida, Illinois og Arizona. Det skulle også vært holdt primærvalg i Ohio, men det er utsatt til juni..

NRK - 13 Mar 20 kl. 06:58

Biden kritiserer virustesting

Joe Biden kritiserer regjeringa til Donald Trump for å ha feila totalt i gjennomføringa av virustesta i USA. Samtidig lanserte Biden, som er éin av to presidentkandidatar frå Det demokratiske partiet, sin eigen plan for å kjempa mot pandemien..

P4 - 16 Mar 20 kl. 05:50

Biden lover kvinnelig visepresident

Joe Biden lover å utnevne en kvinnelig visepresident hvis han blir USAs neste president. I natt møttes Joe Biden og Bernie Sanders i debatt på CNN. De kjemper begge om å bli demokratenes presidentkandidat.

NRK - 16 Mar 20 kl. 03:08

Biden: La soldater bygge sykehus

Både Joe Biden og Bernie Sanders sa under nattas presidentkandidat-debatt på CNN at president Donald Trumps håndtering av korona-krisen er elendig. Begge sa de ville utkommandert forsvaret, og Biden sa at soldater blant annet kan bygge nye sykehus..

NRK - 11 Mar 20 kl. 06:32

Biden på vei mot nominasjonen

Joe Biden er på god vei mot nominasjonen som Demokratenes presidentkandidat etter å ha vunnet klart i Michigan og tre andre delstater på mini-supertirsdagen. Prognosene viser at Biden har en ledelse på over 10 prosentpoeng over Sanders..

NRK - 16 Mar 20 kl. 02:11

Biden lover kvinnelig visepresident

Joe Biden lovet i nattas debatt på CNN med Bernie Sanders at han vil utpeke en kvinne til sin visepresidentkandidat..

E24 - 22 Mar 20 kl. 10:16

Spekulasjonene i full gang om hvilken kvinne Biden vil ha som visepresidentkandidat

Joe Biden har langt på vei lovet at visepresidentkandidaten hans skal være en kvinne. Han har flere gode kandidater å velge mellom, og nå går spekulasjonene..

NRK - 18 Mar 20 kl. 03:25

Valgmåling i Arizona stenger

Demokratenes primærvalg i Arizona har nå stengt. Tidligere presidentkandidat Joe Biden regnes som favoritt til å vinne over Bernie Sanders også der. Biden vant i delstatene Florida og Illionois..

VG - 18 Mar 20 kl. 05:53

Biden er demokratenes kandidat

Med klare seire i tre viktige delstater i natt er Joe Biden i realiteten demokratenes presidentkandidat i 2020..

NRK - 11 Mar 20 kl. 02:16

Biden vinner også Michigan

Tidligere visepresident Joe Biden ser også ut til å vinne nominasjonsvalget i delstaten Michigan, som er en folkerik og viktig stat for Demokratene. Biden ligger an til å få 53 prosent av stemmene, mens rivalen Bernie Sanders får 41 prosent..

NRK - 10 Mar 20 kl. 01:30

Biden øker etter at Warren ga seg

Tidligere visepresident Joe Biden øker i popularitet etter at Elizabeth Warren takket for seg i kampen om å bli demokratenes presidentkandidat, viser en ny Reuters/Ipsos-måling. Biden støttes av 47 prosent, mens senator Bernie Sanders får 30 prosent..

NRK - 16 Mar 20 kl. 02:15

Biden lover null deportasjoner

Joe Biden lover at ingen innvandrere vil bli deportert fra USA de første 100 dagene dersom han blir valgt til president. Det eneste unntaket er dømte kriminelle. Han sa dette i nattas presidentkandidatdebatt mot Bernie Sanders..

Aftenposten - 15 Mar 20 kl. 23:58

Biden og Sanders møtes til ny duell

Tidligere visepresident Joe Biden og senator Bernie Sanders møtes til ny TV-debatt, og for første gang er de alene på podiet..

Klartale - 11 Mar 20 kl. 09:52

Biden nærmer seg seier

Joe Biden økte ledelsen over Bernie Sanders. De konkurrerer om å bli president-kandidat i Det demokratiske partiet i USA..

VG - 18 Mar 20 kl. 04:01

Ny seiersnatt for Joe Biden: – Tid for å legge politikken til side

Joe Biden fortsetter å fri til Bernie Sanders velgere. – Coronaviruset bryr seg ikke om du er demokrat eller republikaner, sa han i en TV-sendt tale fra sitt eget hjem natt til onsdag..

NRK - 18 Mar 20 kl. 04:13

Biden vant i Arizona

Joe Biden vant med 42,6 prosent over Bernie Sanders 30,4 prosent i demokratenes primærvalg i Arizona, melder NBCNews..

Dagbladet - 11 Mar 20 kl. 01:36

Går mot ny Biden-seier

«Minisupertirsdag» avgjøres i natt. Foreløpig spår amerikanske medier at to av de seks delstatene går til Joe Biden..

NRK - 18 Mar 20 kl. 01:18

Biden vant primærvalget i Florida

Den tidligere visepresidenten Joe Biden vant primærvalget over senator Berie Sanders, melder nyhetsbyrået AP. Dette er den 17. staten som har vunnet så langt under primærvalgene..

NRK - 18 Mar 20 kl. 01:37

Biden erklært som vinner i Illinois

Joe Biden er også erklært som vinner i demokratenes primærvalget i Illinois, melder nyhetsbyrået AP..

Aftenposten - 13 Mar 20 kl. 07:52

Biden med knallhard kritikk av manglende virustesting

Joe Biden anklager Donald Trumps regjering for å ha feilet totalt i gjennomføringen av virustester i USA..

P4 - 11 Mar 20 kl. 05:12

Nedtur for Sanders

Mini-supertirsdagen i Demokratenes nominasjonsvalg i seks amerikanske delstater ble en skikkelig opptur for Joe Biden, som vinner fire av statene, ifølge prognoser og opptelling, som ennå ikke er avsluttet. Utfordrer Bernie Sanders ser ut til å vinne én stat, mens det er uavgjort i den siste, som er Washington. Det var ventet at Biden ville gjøre det best i natt, men Sanders vant den viktige delstaten Michigan i 2016 - i natt måtte han gi tapt også der for Biden..

Dagbladet - 26 Mar 20 kl. 01:51

- Vil være katastrofalt

Trump vil at landet skal være «åpent» til påske. «Katastrofalt», sier rivalen Joe Biden. Han er ikke alene..

VG - 13 Mar 20 kl. 07:37

Biden med knallhard kritikk av manglende virustesting

Joe Biden anklager Donald Trumps regjering for å ha feilet totalt i gjennomføringen av virustester i USA..

NRK - 04 Mar 20 kl. 04:24

Måling: Biden vinner Massachusetts

Fox News siterer målinger som viser at tidligere visepresident Joe Biden vinner nominasjonsvalget i Massachusetts. Foreløpig ligger Biden an til å få flest delegater i minst åtte delstater..

P4 - 07 Mar 20 kl. 07:29

Biden før mer støtte

Joe Biden får mer støtte av tidligere rivaler. Både Deval Patrick og John Delaney som forsøkte å bli USAs neste president, stiller seg nå bak Biden. I en uttalelse sier Delaney at Joe er den rette til å slå Donald Trump fordi han er alt Trump ikke er.

Aftenposten - 12 Mar 20 kl. 07:30

Tallknusere gir Sanders 0,1 prosent sjanse og Biden 99 prosent

Nettstedet Fivethirtyeight anslår at Joe Biden har 99 prosents sjanse til å bli demokratenes presidentkandidat til høsten..

NRK - 11 Mar 20 kl. 01:05

Joe Biden leder på ferske målinger

Joe Biden ligger best an til å vinne de to delstatene Mississippi og Missouri i nattas demokratiske nominasjonsvalg i USA, melder Washington Post, basert på valgdagsmålinger fra Edison Media. I fire andre delstater er valglokalene fortsatt åpne..

P4 - 10 Mar 20 kl. 22:05

Sanders og Biden avlyser

Både Joe Biden og Bernie Sanders avlyser valgkampmøter på grunn av koronaviruset. De to kjemper en hard kamp om å bli Demokratenes presidentkandidat i høstens valg. Det er nominasjonsvalg i seks delstater i natt..

VG - 13 Mar 20 kl. 04:53

Trump til Biden etter corona-kritikk: – Hadde ansvaret for svineinfluensaepidemien

USAs president Donald Trump beskylder tidligere visepresident Joe Biden for å ha vært ansvarlig for svineinfluensaepidemien som tok «livet av tusener av mennesker»..

NRK - 11 Mar 20 kl. 02:12

Joe Biden leder opptellingen

Foreløpige resultater fra tre delstater viser at tidligere visepresident Joe Biden ligger best an i demokratenes nominasjonsvalg i USA. I Mississippi og Missouri ser han ut til å vinne klart over rivalen Bernie Sanders. I alt velger seks delstater i natt..

Aftenposten - 11 Mar 20 kl. 06:05

Biden på vei mot nominasjonen etter fire valgseire

Joe Biden er på god vei mot nominasjonen som Demokratenes presidentkandidat etter å ha vunnet klart i Michigan og tre andre delstater på mini-supertirsdagen..

NRK - 11 Mar 20 kl. 05:48

81 prosent til Biden i Mississippi

I delstaten Mississippi har 81 prosent av de demokratiske velgerne gitt sin stemme til Joe Biden, mens 14,8 prosent har stemt på Bernie Sanders. Det er resultatet når 97 prosent av stemmene er talt opp, ifølge Washington Post..

VG - 11 Mar 20 kl. 02:35

Demokratenes primærvalg: Joe Biden mot seier i tre delstater

I 2016 kapret Bernie Sanders seieren i den viktigste delstaten Michigan foran Hillary Clinton. Natt til onsdag måtte han gi tapt for Joe Biden..

VG - 10 Mar 20 kl. 18:46

USA-ekspert om Biden: – Må fremstå direkte senil for å tape nå

Etter et sterkt comeback forrige uke, er Joe Biden stemplet som klar favoritt før seks nye delstater skal stemme over demokratenes presidentkandidat..

Klartale - 04 Mar 20 kl. 08:50

Biden er tilbake på topp

Joe Biden vinner i den store delstaten Texas, melder medier..

VG - 04 Mar 20 kl. 02:32

Supertirsdag: Comeback for Joe Biden – går mot seier i Texas etter valgthriller

TEXAS (VG) Joe Biden har sikret flest delstater i nattens valgdrama, men Bernie Sanders har vunnet folkerike California. Nå går mot Biden-seier i storstaten Texas..

NRK - 11 Mar 20 kl. 07:20

Biden-seier i fire delstater

Joe Biden har vunnet valget i Mississippi, Missouri og Michigan med klar margin. Han ligger også best an i Idaho. I Washington er det uavgjort.

NRK - 11 Mar 20 kl. 01:05

Joe Biden leder på valgdagsmålinger

Joe Biden ligger best an til å vinne de to delstatene Mississippi og Missouri i nattas demokratiske nominasjonsvalg i USA, melder Washington Post, basert på valgdagsmålinger fra Edison Media. I fire andre delstater er valglokalene fortsatt åpne..

VG - 11 Mar 20 kl. 02:35

Demokratenes primærvalg: Joe Biden med tidlig seier i tre delstater

I 2016 kapret Bernie Sanders seieren i den viktigste delstaten Michigan foran Hillary Clinton. Natt til onsdag måtte han gi tapt for Joe Biden..

VG - 11 Mar 20 kl. 02:35

Demokratenes primærvalg: Joe Biden mot tidlig seier i tre delstater

I 2016 kapret Bernie Sanders seieren i den viktigste delstaten Michigan foran Hillary Clinton. Natt til onsdag måtte han gi tapt for Joe Biden..

P4 - 09 Mar 20 kl. 09:48

Prognose sier at Biden vinner

Joe Biden vinner Demokratenes nominasjonskamp, mens Bernie Sanders er sjanseløs. Det viser en ny prognose fra nettstedet FiveThirtyEight. Bidens sjanse til å sikre seg støtte fra et flertall av delegatene er nå på hele 91 prosent, ifølge prognosen.

Dagbladet - 04 Mar 20 kl. 01:33

Biden til Dagbladet: - Det føles bra!

Joe Biden og Bernie Sanders er demokratene som kan smile bredest etter supertirsdagen..

Dagbladet - 04 Mar 20 kl. 01:33

Lovende start for Biden

Joe Biden har fått en «flying start» på supertirsdagen..

P4 - 04 Mar 20 kl. 07:44

Avgjørende i Texas

De to viktigste delstatene å vinne på supertirsdagen kan gå til hver av de delegatene det nå dreier seg om i demokratenes nominasjonsvalg - Joe Biden og Bernie Sanders. Det ble tidlig i natt klart at Biden tar seieren i i hvertfall 8 delstater, og Sanders i hvertfall i fire - deriblant California - som er en av de to store å vinne. Biden ser ut til å ta en overraskende seier i Texas..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt