Jensen

Fredag, 14 August, 10:43

Nyheter om Jensen

Sortering: Relevans | Senaste
P4 - 12 timer siden

Siv Jensen vil tvangsteste

Frp-leder Siv Jensen vil tvangsteste alle som kommer til Norge. Under partilederdebatten på NRK i kveld sa Jensen at obligatorisk testing vil gjøre at det blir lettere å få oversikt. Arbeiderpartileder Jonas Gahr Støre er ikke enig, men mener alle som kommer inn i landet bør få tilbud om testing og riktig informasjon..

P4 - Igår: 20:14

-Må oppheve skjenkestoppen

Fremskrittspartiets leder Siv Jensen ber regjeringen oppheve skjenkestoppen. Hun er urolig for alle hjemmefestene som tar over når alkoholserveringen på byen stenger klokken 24. Jensen sier til TV2 at en hel næring straffes og at det er snakk om mange arbeidsplasser, hun er også redd politiets ressursbruk blir feil..

NRK - 03 aug. 20 kl. 14:11

Jensen må fortsatt sitte fengslet

Høyesteretts ankeutvalg har i en ny avgjørelse forkastet Eirik Jensen anke over fortsatt fengsling, opplyses det i en pressemelding. Jensen ble varektsfengslet 20. juni, etter å ha blitt dømt til 21 års fengsel i lagmannsretten dagen før..

P4 - 29 juli 20 kl. 16:04

Ber Høyesterett løslate Jensen

Forsvarer John Christian Elden ber nå Høyesterett løslate Eirik Jensen. Allerede forrige uke varslet advokaten at de ville sende en anke, da Jensen ikke nådde frem med anken i Lagmannsretten og må sitte de neste åtte ukene i varetekt. Nå er altså anken sendt til høyeste nivå.

NRK - 03 aug. 20 kl. 14:11

Høyesterett avslår Jensen-anke

Høyesteretts ankeutvalg har i en ny avgjørelse forkastet Eirik Jensen anke over fortsatt fengsling, opplyses det i en pressemelding..

NRK - 29 juli 20 kl. 14:38

Ber Høyesterett løslate Jensen

Forsvarer John Christian Elden har nå sendt anken om varetektsfengslingen av Eirik Jensen til Høyesterett, ifølge NTB. Jensen nådde forrige uke ikke fram med anken i lagmannsretten og må sitte de neste åtte ukene i varetekt..

Aftenposten - 03 aug. 20 kl. 14:14

Eirik Jensen blir sittende i varetekt – Høyesterett forkastet fengslingsanken

Narkotika- og korrupsjonsdømte Eirik Jensen må fortsatt sitte varetektsfengslet. Han vant ikke fram på noe punkt i sin anke til Høyesterett..

Aftenposten - Igår: 17:55

RBK-kjempen var fast i Danmarks tropp: Dette får Rosenborg med Åge Hareide

– En helt usedvanlig vinnerskalle. Det sier Mike Jensen om Åge Hareide..

Aftenposten - Igår: 17:00

Tikjemper fra Evje knuste kravet til U18-EM

Sørlendingene Benjamin Jensen og Hans Olav Uldal har begge deltatt i internasjonale mesterskap. Aanund Tveitå fra Evje kan bli vårt neste store håp..

VG - 12 timer siden

Kranglet om corona-håndtering: – Obligatorisk testing av alle som kommer til Norge

ARENDAL (VG) Frp-leder Siv Jensen varslet i partilederdebatten i Arendal at hun vil innføre obligatorisk testing av alle som kommer over grensen - uansett hvilket land de kommer fra..

Aftenposten - I førrgår: 10:32

Amerikanske styrker vil fortsatt øve i Norge | Frank Bakke-Jensen

Amerikanske styrker vil videreutvikle sin trening og øving i Norge. Det er et positivt signal vi ønsker velkommen..

NRK - Igår: 08:08

Vurderer å anmelde fester etter 23

Politiet i Trondheim vurderer om de skal begynne å anmelde forstyrrende fester etter kl 23. Operasjonsleder Wenche Jensen sier til TV 2 at politiet hadde håpet studentene begynte å gå lei etter tre netter med festing, men at de der tok grundig feil..

VG - 31 juli 20 kl. 20:06

Siv Jensen: Regjeringen hører på FHI når det passer dem

Frp-leder Siv Jensen mener regjeringen prioriterer Tom Cruise over breddeidretten, og mener statsministeren må «rydde opp i kaoset»..

Aftenposten - 09 aug. 20 kl. 22:27

Herjet for Rosenborg: Her får Trøndelag en ny danske-favoritt

Kris Stadsgaard. Jim Larsen. Mike Jensen.

NRK - 24 juli 20 kl. 09:57

Jensen må halde fram i varetekt

Ekspolitimann Eirik Jensen nådde ikkje fram med anka og må sitje også dei neste åtte vekene i varetekt, melder Borgarting lagmannsrett. Jensen blei dømd til 21 års fengsel for grov korrupsjon og medverknad til grov narkotikakriminalitet 19. juni..

P4 - 31 juli 20 kl. 20:18

Frp-Jenser ber regjeringen være konsekvent

Frp-leder Siv Jensen anklager regjeringen for å lytte til Folkehelseinstituttet bare når det passer dem. Hun viser blant annet til at FHI i et notat i mai åpnet døren for breddefotballen, mens regjeringen sa nei. Samtidig var kravene fra regjeringen strengere enn FHIs krav da det ble åpnet for mer av Sverige.

P4 - 22 juli 20 kl. 15:15

Avslo ankekrav fra Jensen

Eirik Jensen fikk ikke gjennomslag for at hans anke om fengsling skal behandles av en annen domstol. Jensen har krevt at Borgarting lagmannsrett ikke skulle få behandle anken over varetektsfengsling, fordi Borgarting har vært involvert i så mange faser i saken tidligere. Men han har altså fått avslag, melder NTB..

P4 - 03 aug. 20 kl. 15:15

Forkastet Jensen-anke

Høyesterett har forkastet Eirik Jensens anke over fortsatt fengsling. Den tidligere polititoppen ble i juni dømt til 21 års fengsel i lagmannsretten. 16.

Dagbladet - 24 juli 20 kl. 10:11

Eirik Jensen må fortsatt sitte i varetekt - anke forkastet

Ekspolitimann Eirik Jensen nådde ikke fram med anken og må sitte også de neste åtte ukene i varetekt, ifølge en kjennelse fra Borgarting lagmannsrett..

Dagbladet - 24 juli 20 kl. 10:11

Fortsatt varetekt for Eirik Jensen – anker til Høyesterett

Ekspolitimann Eirik Jensen nådde ikke fram med anken og må sitte også de neste åtte ukene i varetekt, ifølge en kjennelse fra lagmannsretten. Han anker avgjørelsen..

P4 - 14 juli 20 kl. 23:03

Jensen begjærer seg løslatt

Eirik Jensen vil begjære seg løslatt, når det skal holdes et fengslingsmøte torsdag. Der vil spesialenheten be om åtte nye uker i varetekt for Jensen, som i juni ble dømt til 21 års fengsel for grov korrupsjon og medvirknings til grov narkotikakriminalitet. Jensen har anket dommen, som dermed ikke er rettskraftig.

NRK - 16 juli 20 kl. 14:13

Forlenget varetekt for Eirik Jensen

Jensen får åtte nye uker i varetektsfengsel, bestemte tingretten i dag. Jensen anket kjennelsen på stedet. Han har sittet i varetekt siden juni, da han ble dømt til 21 års fengsel for medvirkning til innførsel av flere tonn hasj og for grov korrupsjon.

Aftenposten - 24 juli 20 kl. 09:53

Eirik Jensen må fortsatt sitte i varetekt, slår lagmannsretten fast

Ekspolitimann Eirik Jensen nådde ikke fram med anken og må sitte også de neste åtte ukene i varetekt, ifølge en kjennelse fra Borgarting lagmannsrett..

Aftenposten - 24 juli 20 kl. 09:53

Fortsatt varetekt for Eirik Jensen – anker til Høyesterett

Eirik Jensen nådde ikke fram med anken og må sitte også de neste åtte ukene i varetekt, ifølge en kjennelse fra lagmannsretten. Han anker avgjørelsen..

Aftenposten - 22 juli 20 kl. 15:01

Eirik Jensen får ikke behandlet fengslingsanken av annen domstol

Den tidligere politimannen Eirik Jensen krevde at Borgarting lagmannsrett ikke skulle behandle anken over varetektsfengsling, men retten avslo dette..

Aftenposten - 03 aug. 20 kl. 12:41

Norsk proffsyklist måtte bryte ritt på grunn av uregelmessig hjerterytme

Sykkelproffen August Jensen måtte i helgen bryte et ritt i Frankrike på grunn av uregelmessig hjerterytme. Han reiser hjem til Norge for undersøkelse..

P4 - 16 juli 20 kl. 10:34

Ber om åtte nye uker for Eirik Jensen

Spesialenheten for politisaker vil be om at tidligere polititopp Eirik Jensen varetektsfengsles i åtte nye uker. Fengslingsmøte begynte i Oslo tingrett nå formiddag. Selv vil Jensen begjære seg løslatt.

NRK - 17 juli 20 kl. 20:20

Levi Jensen avlyser på Hove

Fredag ettermiddag meldte den omstridte predikanten Levi Jensen at han avlyser møtene på Hove i Arendal for sommeren. Han har ikke forklart hvorfor. I går møtte flere personer opp på Hove for å demonstrere mot Jensen, uten at han dukket opp..

NRK - 22 juli 20 kl. 15:03

Jensen-anke ikke til annen domstol

Eirik Jensen fikk ikke gjennomslag for at fengslingsanken skal behandles av en annen domstol, melder NTB..

P4 - 16 juli 20 kl. 14:16

Jensen fengsles i åtte nye uker

Eirik Jensen blir varetektsfengslet i åtte nye uker. Det har Oslo tingrett bestemt. Den tidligere polititoppen anket avgjørelsen på stedet.

P4 - 17 juli 20 kl. 22:02

Jensen avviser veivalg

Partileder Siv Jensen avviser at et veivalg er på trappene i Frp, slik enkelte representanter har tatt til orde for. Hun sier til TV 2 at Frp er et liberalistisk folkeparti så lenge hun er leder, og sier eventuelle motstanderne internt er i feil parti. Jensen varsler også at Erna Solberg må velge mellom Frp, og Venstre og KrF etter valget neste år..

NRK - 31 juli 20 kl. 20:18

Mener Tom Cruise prioriteres først

Frp-leder Siv Jensen mener regjeringen prioriterer Tom Cruise over breddeidretten, og mener statsministeren må «rydde opp i kaoset». Hun sier til VG at regjeringen bruker de helsefaglige rådene når det passer dem, og ikke systematisk og konsekvent..

VG - 01 aug. 20 kl. 11:43

Tom Egeland skrev kidnappingskrim – måtte revurdere boken

ØYER (VG) Petter Stordalen hjalp ham til å forstå hvordan en milliardær tenker og lever. Eirik Jensen var tenkt som rollemodell til en av karakterene. Forsvinningen til Anne Elisabeth Hagen gjorde at han måtte revurdere hele boken..

NRK - 16 juli 20 kl. 10:23

Ber om åtte uker varetekt

Spesialenheten for politisaker vil be om at Eirik Jensen varetektsfengsles i åtte nye uker. Fengslingsmøte starter i Oslo tingrett torsdag formiddag. Jensen har sittet i varetekt siden han ble dømt til 21 års fengsel av Borgarting lagmannsrett i juni.

NRK - 16 juli 20 kl. 10:23

Ber om varetekt i åtte nye uker

Spesialenheten for politisaker vil be om at Eirik Jensen varetektsfengsles i åtte nye uker. Fengslingsmøte starter i Oslo tingrett torsdag formiddag. Jensen har sittet i varetekt siden han ble dømt til 21 års fengsel av Borgarting lagmannsrett i juni.

NRK - 16 juli 20 kl. 11:13

Anmelder for uforstand i tjensten

Eirik Jensen sier i retten at han har anmeldt Liv Øyen og Guro Glærum Kleppe fra Spesialenheten til Riksadvokaten for grov uforstand i tjenesten. – Nå starter krigen, sa Eirik Jensen til samboeren sin da han gav henne en klem før fengslingsmøtet..

NRK - 27 juli 20 kl. 12:38

Varsler predikant-demonstrasjoner

Organisasjonene Rød Tråd og Trønderpride reagerer sterkt på at den mye omtalte predikanten Levi Andre Jensen kommer til Steinkjer mandag, og varsler demonstrasjoner, ifølge Trønder-Avisa. Predikanten mener blant annet homofili kan kureres med bønn..

Aftenposten - 16 juli 20 kl. 14:15

Eirik Jensen varetektsfengsles i ytterligere åtte uker, har Oslo tingrett bestemt

Eirik Jensen varetektsfengsles i ytterligere åtte uker, har Oslo tingrett bestemt. Selv anket Jensen på stedet..

NRK - 07 juli 20 kl. 05:02

Jensen kraftig ut mot hjelpeskip

Frp-leder Siv Jensen tar til orde for å straffeforfølge organisasjoner og rederier hvis de, slik hun ser det, bidrar til menneskesmugling i Middelhavet. Til VG sier Jensen at hun har sett seg lei på Ocean Viking-saken..

VG - 16 juli 20 kl. 11:15

Eirik Jensen kjemper for løslatelse: – Jeg sliter skikkelig

Narko- og korrupsjonsdømte Eirik Jensen har anmeldt sentrale personer i spesialenheten for grov uforstand. Nå vil han løslates for å forberede sin egen anke..

VG - 16 juli 20 kl. 11:15

Eirik Jensen kjempet for løslatelse: – Jeg sliter skikkelig

Narko- og korrupsjonsdømte Eirik Jensen har anmeldt sentrale personer i spesialenheten for grov uforstand. Torsdag ble han varetektsfengslet i ytterligere åtte uker..

NRK - 14 juli 20 kl. 18:28

Politiet på plass under samling

Da den omstridte predikanten Levi Jensen kom til Grimstad sentrum i dag, var politiet også til stedet. Jensen har tidligere uttalt at han mener Satan har overtatt Sørlandet..

NRK - 08 juli 20 kl. 14:21

Jensen tar gjenvalg på Stortinget

Frp-leder Siv Jensen tar gjenvalg på Stortinget i 2021. Det bekrefter partiet overfor NTB. Jensen ga tidligere i år valgkomiteen i Fremskrittspartiet beskjed om at hun ønsker å fortsette som partileder..

P4 - 16 juli 20 kl. 11:48

Jensen har anmeldt flere personer i Spesialenheten

Eirik Jensen, som er dømt for medvirkning til innførsel av hasj og grov korrupsjon har anmeldt Spesialenheten. I fengslingsmøtet i dag opplyste den tidligere polititoppen at han også har anmeldt flere andre sentrale tjenestemenn for grov uforstand i tjenesten til Riksadvokaten..

P4 - 16 juli 20 kl. 20:25

- Må ha godt under to i rente

Om du har et godt sikret boliglån, bør du ikke betale mer enn 1,5 eller 1,6 prosent i rente. Det sier Jorge Jensen i Forbrukerrådet til Nettavisen. Bankene har fått kritikk for å ha brukt lang tid på å sette ned renta, etter at Norges bank har satt ned styringsrenta flere ganger.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt