Jensen

Sunday, 19 January, 06:17

Nyheter om Jensen

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 18 timer siden

Jensen om kravliste: – Vi jobbar på

Framstegspartiet jobbar framleis med lista over krav for å bli i regjering, sa ein ordknapp partileiar Siv Jensen på veg inn på partikontoret i laurdag. Jensen skal møte statsminister Erna Solberg på måndag for å diskutere krava..

NRK - I førrgår: 19:39

Siv Jensen jobber med kravlisten

Frp-leder Siv Jensen har i kveld hatt et møte med partiledelsen for å utarbeide kravlisten til Erna Solberg. Da hun forlot partikontoret ved 19.30-tiden sa Jensen at hun skulle jobbe videre med kravene utover kvelden..

NRK - 15 Jan 20 kl. 17:33

Jensen: Opp til Høgre

Siv Jensen (Frp) seier at det er opp til statsminister Erna Solberg og Høgre om korleis dei møter krava frå Frp. Jensen seier òg at dei har betre ting å gjera enn å sitta i regjering dersom dei ikkje har eit tydeleg fotavtrykk..

NRK - 15 Jan 20 kl. 14:51

DB: Siv Jensen truar med å gå ut

Leiar av Frp, Siv Jensen, truar med å gå ut av regjeringa, melder Dagbladet. Ho vil på Frp-gruppemøtet klokka 15.00 onsdag ettermiddag be om støtte til å setta hardt mot hardt overfor Erna Solberg.

P4 - Igår: 10:09

Jensen: - En krevende situasjon

FrP-leder Siv Jensen og partiledelsen jobber fortsatt med kravene de skal overlevere statsminister Erna Solberg. Kravene som skal sikre at FrP fortsatt vil sitte i regjering skulle etter planen oversendes allerede i går. Flere fylkesledere krever mer gjennomslag på felt som innvandring, skatt og bompenger.

NRK - Igår: 12:06

Solberg og Jensen møtes mandag

Statsminister Erna Solberg (H) og Frp-leder Siv Jensen møtes mandag for å diskutere Frps kravliste for fortsatt regjeringsdeltakelse..

P4 - 15 Jan 20 kl. 17:23

Jensen skal stille tydelige krav

Regjeringens politikk har blitt grå og kjedelig og Frp har bedre ting å bruke tiden på. Det sa Frps partileder Siv Jensen da hun kom ut av partiets gruppemøte i kveld. Flere fylkesledere og andre i partiet har krevd at Frp avslutter regjeringssmarbeidet etter at det ble klart at en IS-kvinne og hennes barn hentes fra Syria til Norge.

NRK - I førrgår: 10:13

Ny aktor i Jensen-saka

Juridisk rådgjevar Janne Danielsen er den nye aktoren i narkotika- og korrpusjonssaka mot den tidlegare politimannen Eirik Jensen. Ho erstattar avdøde Jan Egil Preshus i aktoratet. Hovudforhandlingane i saka startar oppatt torsdag..

Aftenposten - Igår: 12:57

Derfor fikk Mike Jensen gå gratis fra Rosenborg

Mike Jensen (31) hadde kontrakt i nesten to år til. Slik Adresseavisen forstår, skal det være spesielt tre grunner til at RBK-ledelsen likevel lot dansken gå på free transfer til Apoel Nicosia..

VG - Igår: 23:27

KrF-Ropstads helgebeskjed til Siv Jensen: Utelukket å reforhandle regjeringsplattformen

Kristelig Folkeparti er svært fornøyd med at de to små barna fra Al Hol-leiren er på vei hjem sammen med moren. Nå gir partileder Kjell Ingolf Ropstad en klar helgemelding til Frp-leder Siv Jensen før partiet skal legge frem sine krav til regjeringen mandag: Tenk deg om!.

VG - I førrgår: 09:56

Ny aktor på plass i maratonsaken mot Eirik Jensen

Juridisk rådgiver Janne Danielsen var torsdag på plass i salen der narkotika- og korrupsjonssaken mot den tidligere polititoppen Eirik Jensen blir behandlet..

Aftenposten - Igår: 09:56

Frp-kravene er ikke klare - Siv Jensen og Erna Solberg har avtalt at de skal møtes på mandag

Siv Jensen skal ferdigstille Frps kravliste i helga. Stans i bosetting av flyktninger i Oslo og strengere regler for familiegjenforening er blant kravene lederen for Oslo Frp vil stille for å bli i regjering..

Aftenposten - Igår: 09:56

Frp-kravene er ikke klare. Siv Jensen og Erna Solberg har avtalt at de skal møtes på mandag

Siv Jensen skal ferdigstille Frps kravliste i helgen. Stans i bosetting av flyktninger i Oslo og strengere regler for familiegjenforening er blant kravene lederen for Oslo Frp vil stille for å bli i regjering..

Aftenposten - Igår: 09:56

Frp-kravene er ikke klare. Siv Jensen og Erna Solberg har avtalt at de skal møtes mandag

Siv Jensen skal ferdigstille Frps kravliste i helgen. Stans i bosetting av flyktninger i Oslo og strengere regler for familiegjenforening er blant kravene lederen for Oslo Frp vil stille for å bli i regjering..

P4 - Igår: 12:06

Solberg og Jensen møtes for å gå gjennom krav

Statsminister Erna Solberg og Frps Siv Jensen skal i dag møtes for gå igjennom kravlisten som Frp har utarbeidet, det uttaler de til NTB. Frp har truet med å gå ut av regjering dersom de ikke får innfridd sin kravliste etter at regjeringen vedtok å hente en IS-kvinne og hennes to barn tilbake til Norge. I går hadde ledelsen i Frp telefonmøte med fylkeslederne for å diskutere hvilke tiltak som må til for at de skal forbli i regjering..

P4 - I førrgår: 08:06

Burde gi kortere frist til å møte krav

Det er helt nødvendig at Frp ser en endring i regjeringen i løpet av kort tid. Det mener Johan Aas, fylkesleder for Innlandet Frp. Mange i partiet har krevd at Frp trekker seg ut av regjering etter at en IS-kvinne og hennes barn hentes til Norge.

Aftenposten - 13 Jan 20 kl. 13:56

Siv Jensen varsler norsk skatt for nettgiganter

Finansminister Siv Jensen (Frp) sier at dersom en internasjonal skatteløsning for IT-giganter ikke er på plass i løpet av året, vil Norge ta egne skattegrep..

P4 - 13 Jan 20 kl. 12:32

Jensen-saken utsettes

Rettssaken mot den tidligere polititoppen Eirik Jensen er utsatt i to dager som følge av dødsfallet til aktor Jan Egil Presthus. Det opplyser Borgarting lagmannsrett. Ankesaken skulle startet opp igjen i morgen.

NRK - 13 Jan 20 kl. 09:23

Uavklart for Jensen-saken

Spesialenheten for politisaker kan foreløpig ikke si noe om den videre gangen i rettssaken mot Eirik Jensen. Saken skal fortsette i morgen. Spesialenhetens leder Jan Egil Presthus (59), som var aktor i saken, døde brått forrige uke..

NRK - 13 Jan 20 kl. 11:24

Jensen-saken utsettes

Rettssaken mot den tidligere politimannen Eirik Jensen må utsettes i minst én dag som følge av aktor Jan Egil Presthus' dødsfall, opplyser Borgarting lagmannsrett. Ankesaken skulle startet opp igjen tirsdag. Presthus bisettes samme dag..

Aftenposten - 13 Jan 20 kl. 14:13

RBKs nye midtbanespiller etter Jensen-exiten: - Kanskje blir det enklere for meg

Kristoffer Zachariassen kan få en enklere vei inn i RBKs startellever etter at Mike Jensen dro fra klubben..

NRK - 13 Jan 20 kl. 12:42

Jensen-saken utsatt til torsdag

Ankesaken til den tidligere politimannen Eirik Jensen blir utsatt frem til torsdag, opplyser Borgarting lagmannsrett. Saken skulle ha startet opp igjen tirsdag, men utsettes fordi aktor Jan Egil Presthus bisettes samme dag..

NRK - 13 Jan 20 kl. 01:51

Norsk skatt for nettgigantene

Finansminister Siv Jensen varsler norsk skatt for nettgiganter. – Hvis ikke en internasjonal skatteløsning er på plass i 2020, tar Norge grep, sier Jensen til Klassekampen. Felles regler skal få IT-selskapene til å betale skatt der de tjener penger..

NRK - 13 Jan 20 kl. 01:51

Norsk skatt for nettgiganter kommer

Finansminister Siv Jensen varsler norsk skatt for nettgiganter. – Hvis ikke en internasjonal skatteløsning er på plass i 2020, tar Norge grep, sier Jensen til Klassekampen. Felles regler skal få IT-selskapene til å betale skatten der de tjener pengene..

Aftenposten - 11 Jan 20 kl. 18:02

Preget Jensen snakker ut: - Kanskje det tøffeste valget i mitt liv

Mike Jensen behøvr pauser i intervjuet, når han lørdag kveld snakker med Adresseavisen om tida i Rosenborg og Trondheim..

NRK - 13 Jan 20 kl. 16:45

Ny aktor i Eirik Jensen-saken

Høyskolelektor Janne Danielsen blir en del av aktoratet i saken mot Eirik Jensen. Rettssaken blir utsatt i to dager og starter opp igjen først torsdag som følge av aktor Jan Egil Presthus' dødsfall. Danielsen er ansatt ved Politihøgskolen..

Aftenposten - 10 Jan 20 kl. 18:39

Kåre Ingebrigtsens klubb bekrefter: – Forventer å bli enig med Jensen

Apoel Nicosias offisielle twitterkonto skriver fredag kveld at Mike Jensen nærmer seg å signere for klubben..

NRK - Igår: 09:50

Siv Jensen møter pressa

.

Aftenposten - 10 Jan 20 kl. 18:39

Klubben bekrefter: - Forventer å bli enig med Jensen

Apoel Nicosias offisielle twitterkonto skriver fredag kveld at Mike Jensen nærmer seg å signere for klubben..

NRK - I førrgår: 07:31

Siv Jensen i Politisk kvarter:

.

NRK - 15 Jan 20 kl. 19:25

Sjå Siv Jensen i Dagsrevyen

.

Aftenposten - 20 timer siden

Har brød, mangler sirkus

Jensen setter Solberg under press. En grå-grå regjering må begeistre før den rakner..

P4 - 13 Jan 20 kl. 12:43

Frankrike ber Norge om soldater

Frankrike ber nå Norge om å bidra med soldater i Mali. Forsvarsminister Frank Bakke-Jensen bekrefter overfor Aftenposten at Norge, sammen med flere andre europeiske land, har mottatt en forespørsel om å bidra til en ny flernasjonal styrke i Mali. Forespørselen kommer etter at voldelige islamister herjer flere områder i Afrika, særlig i Sahel-beltet der Mali ligger.

NRK - Igår: 19:40

Frp om IS-kvinne: –En vanskelig sak

– Det er ikke noe i veien med Frps moralske kompass, sier Siv Jensen til NRK. Frp-toppene var i ettermiddag samlet i et møte for å jobbe med en kravliste for å forbli i regjering. Bakgrunnen er beslutningen om å hente IS-kvinnen og hennes to barn..

NRK - Igår: 19:16

– Frp vurderer omkamp om lovforslag

Når Siv Jensen møter Erna Solberg mandag, kan ett av kravene hun har med seg være å gjøre det lettere å frata mennesker norsk statsborgerskap, ifølge NRKs kilder. Bakgrunnen for kravene er beslutningen om å hente IS-kvinnen og hennes to barn..

NRK - 07 Jan 20 kl. 05:48

Jensen vil begrense trygdeeksport

Frp.leder Siv Jensen sier at partiet ikke ønsker trygdeeksport og ønsker begrensinger i muligheten for å ta med norsk trygd til land utenfor EØS, melder NTB. For EØS-området er Norge pålagt å følge EUs regler..

NRK - Igår: 19:40

Frp jobber med kravliste

– Det er ikke noe i veien med Frps moralske kompass, sier Siv Jensen til NRK. Frp-toppene var i ettermiddag samlet i et møte for å jobbe med en kravliste for å forbli i regjering. Bakgrunnen er beslutningen om å hente IS-kvinnen og hennes to barn..

Dagbladet - I førrgår: 08:19

- Raja forstår ikke sprengkraften

I «Politisk kvarter» på NRK rettet Siv Jensen (Frp) pekefingeren mot Abid Raja (V) som følge av hans uttalelser onsdag..

P4 - 20 timer siden

Bilist stakk etter forfølgelse

En bilist nektet i natt å stoppe for politiet under en promillekontroll på E39 like sør for Stavanger sentrum. Flere politibiler tok opp jakten på bilen, og en spikermatte ble lagt ut på en bro, men likevel klarte vedkommende å stikke av. Operasjonsleder i Sør-Vest politidistrikt, Viktor Fenne Jensen, ber nå om hjelp fra publikum..

Aftenposten - 18 timer siden

Ropstad utelukker reforhandlinger om regjeringsplattformen

KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad ber Siv Jensen tenke seg om før hun legger frem Frps krav til statsministeren og utelukker endringer i regjeringsplattformen..

Dagbladet - 15 Jan 20 kl. 17:21

NÅ: Krisemøtet er slutt

Frp-leder og finansminister Siv Jensen truet med å gå ut av regjering, så gikk hun i krisemøte med sine egne..

NRK - 15 Jan 20 kl. 20:20

Støre om Frp-krav

Leiar for Arbeidarpartiet, Jonas Gahr Støre, seier at «dette er eit kjent Frp-spel», om Siv Jensen og Frp si varsling av krav for å bli i regjeringa..

VG - Igår: 23:27

KrF-Ropstad om reforhandling: Utelukket

KrFs partileder Kjell Ingolf Ropstad har en klar helgemelding til Frp-leder Siv Jensen før partiet skal legge frem sine krav til regjeringen mandag: Tenk deg om!.

Aftenposten - 07 Jan 20 kl. 06:58

Siv Jensen: Vi vil ikke ha trygdeeksport

Mens oppvasken etter trygdeskandalen pågår for fullt, er budskapet fra statsminister Erna Solberg og finansminister Siv Jensen klart: Kampen mot trygdeeksport fortsetter for fullt..

NRK - Igår: 13:45

Tak har kollapset i Sola

Taket på en bedriftsbygning har kollapset i Energiveien på Tananger i Sola. Årsaken skal være store mengder vann på et flatt tak. De ansatte er evakuert.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt