Jeffrey Epstein

Friday, 17 January, 19:24

Nyheter om Jeffrey Epstein

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 10 Jan 20 kl. 15:13

Epstein-overvåkingsbilder borte

En forveksling og tekniske feil oppgis som grunnen til at overvåkingsbilder av Jeffrey Epstein fra et tidligere angivelig selvmordsforsøk ikke finnes lenger. Det skriver The Washington Post..

VG - 02 Dec 19 kl. 13:38

DN: Kronprinsessen møtte overgrepsdømte Jeffrey Epstein i hans hjem

Kronprinsesse Mette-Marit har flere ganger møtt milliardæren Jeffrey Epstein – etter at han var dømt for overgrep, ifølge DN..

Aftenposten - 10 Jan 20 kl. 14:51

Overvåkingsbilder fra Epsteins celle «finnes ikke lenger»

En forveksling og tekniske feil oppgis som grunnen til at overvåkingsbilder av Jeffrey Epstein fra et tidligere angivelig selvmordsforsøk ikke finnes lenger..

Dagbladet - 10 Dec 19 kl. 17:02

Slik brukte Epstein verdenseliten

Kronprinsesse Mette-Marit sier hun avsluttet kontakten med overgrepsmilliardæren Jeffrey Epstein fordi hun følte seg brukt. Slottet vil ikke svare på hvorfor..

Dagbladet - 11 Dec 19 kl. 21:54

Mariels første klienter var «El Chapo» og Epstein

Mariel Colón Miró (27) ville bli sanger. I stedet ble hun advokat for narkobaronen Joaquín «El Chapo» Guzmán og den overgrepsdømte milliardæren Jeffrey Epstein..

VG - 05 Dec 19 kl. 17:40

Slottet: Jeffrey Epstein ble ikke invitert til Norge av Mette-Marit

Den overgrepsdømte milliardæren Jeffrey Epstein var ikke i Norge for å møte kronprinsesse Mette-Marit, og har ikke besøkt noen av Kongehusets eiendommer..

NRK - 15 Dec 19 kl. 21:36

Trur ikkje på Epstein-forklaringa

Alle granskingar slår fast at milliardæren Jeffrey Epstein tok livet sitt i fengselet i august i år. Likevel viser ei måling at 45 prosent av amerikanarane ikkje trur på den offisielle forklaringa..

P4 - 06 Dec 19 kl. 20:22

Bondevik om møte med Epstein

Kjell Magne Bondevik fikk tilbud om økonomisk støtte til Oslosenteret da han traff Jeffrey Epstein, men han avslo tilbudet. De to traff hverandre for første gang under åpningsuken av FNs generalforsmaling i 2013, og avtalte og møtes igjen for å snakke mer om Oslosenteret i 2015. Til Tv2 forteller Bondevik at han fikk en rar følelse både av kontoret til Epstein som var fyllt med utstoppede dyr og av hvordan Epstein ville gi støtten til senteret.

Aftenposten - 06 Dec 19 kl. 20:49

Jeffrey Epsteins norske nettverk: Kronprinsessen, diplomaten og forretningskvinnen

Den overgrepsdømte milliardæren Jeffrey Epstein er omringet av ubesvarte spørsmål, også etter sin død..

NRK - 02 Dec 19 kl. 21:01

Ber om støtte etter anklager

Kvinnen som hevder at Jeffrey Epstein betalte henne for å ha sex med prins Andrew da hun var 17 år, ber britene stå ved hennes side. Virginia Giuffre sier til BBC at hun i 2001 ble tatt med til London av Epstein og instruert til å ha sex med prinsen..

Aftenposten - 22 Dec 19 kl. 19:45

En norsk brikke i Epsteins spill | Harald Stanghelle

Terje Rød-Larsen fremstår som en viktig brikke i hvitvaskingen av sexforbryteren Jeffrey Epstein. Nå er nordmannen gått i dekning bak en mur av taushet..

Dagbladet - 19 Dec 19 kl. 20:09

Overvåkingsvideo forsvunnet

Videoen skal vise hva som skjedde på cella da Jeffrey Epstein ble funnet nesten bevisstløs på cella i juli. Myndighetene aner ikke hvor den har tatt veien..

NRK - 04 Dec 19 kl. 01:41

Flere anklager Epstein for overgrep

Ytterligere ni kvinner beskylder Jeffrey Epstein for seksuelle overgrep i et nytt søksmål levert tirsdag. Et av ofrene hevder hun var 13 år da overgrepene fant sted. Overgrepene skal gå tilbake til 1985..

VG - 05 Dec 19 kl. 16:03

Kronprins Haakon om Epstein-møtene: – Kronprinsessen er lei seg

Kronprins Haakon svarer mediene kort på Mette-Marits møter med den overgrepsdømte nå avdøde milliardæren Jeffrey Epstein..

P4 - 04 Dec 19 kl. 05:24

Flere anklager Epstein for overgrep

Ytterligere ni kvinner beskylder den avdøde milliardæren Jeffrey Epstein for seksuelle overgrep i et nytt søksmål. Et av ofrene hevder hun var 13 år da overgrepene fant sted. Overgrepene skal gå tilbake til 1985.

VG - 03 Dec 19 kl. 21:47

Hit hentet Epstein unge jenter

NEW YORK (VG) Bak disse dørene i et av New Yorks mest eksklusive boligstrøk skal den avdøde milliardæren Jeffrey Epstein ha misbrukt barn helt ned i 14-årsalderen..

VG - 20 Nov 19 kl. 20:27

Norske byråer sendte modeller til Jeffrey Epstein-venn

I en årrekke dro unge norske modeller på oppdrag til den franske modellagenten Jean-Luc Brunel. Nå anklages han for voldtekt, og for å ha forsynt Jeffrey Epstein med jenter..

Dagbladet - 10 Dec 19 kl. 17:04

Deres kongelige lukkethet

At Slottet tviholder på hemmelighold rundt møtene med Jeffrey Epstein, er så dumt at det nesten ikke er til å holde ut..

NRK - 03 Dec 19 kl. 18:59

Slottet: – Epstein betalte ikke

Jeffrey Epstein har ikke bidratt med penger til kronprinsesse Mette-Marits veldedige organisasjon, og betalte heller ikke for kronprinsparets luksusyacht-ferie i 2015, ifølge Slottet..

NRK - 03 Dec 19 kl. 18:59

Slottet: – Epstein har ikke bidratt

Jeffrey Epstein har ikke bidratt med penger til kronprinsesse Mette-Marits veldedige organisasjon, og betalte heller ikke for kronprinsparets luksusyacht-ferie i 2015, ifølge Slottet..

VG - 02 Dec 19 kl. 15:25

ROSA om Mette-Marits Epstein-møter: – Folk i slike posisjoner har et stort ansvar for å undersøke

Det er fint at Mette-Marit beklager, men hun burde ha undersøkt Jeffrey Epstein. Det sier Mildrid Mikkelsen i ROSA, som jobber for ofre for menneskehandel..

P4 - 02 Dec 19 kl. 13:42

Mette-Marit beklager møte med Epstein

Kronprinsesse Mette-Marit beklager nå at hun møtte Jeffrey Epstein flere ganger, også etter at han hadde tilstått seksuelle overgrep. Via slottet, sier kronprinsessen til Dagens Næringsliv at hun burde ha undersøkt fortiden hans bedre. Og hun ville aldri hatt noe med Epstein å gjøre dersom hun hadde vært klar over alvorlighetsgraden av hans kriminelle handlinger.

Aftenposten - 02 Dec 19 kl. 13:58

DN: Kronprinsesse Mette-Marit beklager å ha møtt Epstein flere ganger

Kronprinsesse Mette-Marit beklager nå at hun møtte den overgrepsdømte milliardæren Jeffrey Epstein flere ganger etter at han ble overgrepsdømt i 2008..

NRK - 19 Nov 19 kl. 16:33

Sikter fengselansatte

To fengselsvakter, som var på jobb da Jeffrey Epstein tok livet sitt, er ventet å bli siktet for å ikke ha sjekket cellen hans, ifølge New York Times. De to var ansvarlige for å overvåke cellen. Epstein var siktet for menneskehandel og overgrep..

NRK - 16 Nov 19 kl. 00:48

– Angrer på Epstein kontakt

Prins Andrew sier til BBC han utviste dårlig dømmekraft da han fortsatte kontakten med Jeffrey Epstein etter at han ble dømt for seksuell utnytting i 2008. – Jeg straffer meg selv for det hver dag, sier prinsen..

VG - 04 Dec 19 kl. 09:43

De kastet glans over et monster

Norske og utenlandske kjendiser var med på å hjelpe serieovergriper og milliardær Jeffrey Epstein tilbake på scenen..

VG - 03 Dec 19 kl. 11:32

Alt å tjene på å være åpen

Kronprinsesse Mette-Marit vil stå seg på å være transparent om sine møter med overgrepsmonsteret Jeffrey Epstein. Hun bør fortelle hvor, når, hvorfor og med hvem..

Dagbladet - 26 Nov 19 kl. 21:58

De ville konspirasjonsteoriene

Et brukket tungebein og vennskap med Clinton-ekteparet og Donald Trump er noe av grunnen til at det florerer med konspirasjonsteorier om Jeffrey Epstein..

NRK - 03 Dec 19 kl. 08:50

Midelfart avviser kontakt med FBI

Den norske næringslivsleiaren Celina Midelfart avviser at ho har blitt kontakta av amerikansk etterretningsteneste i samband med Jeffrey Epstein-saka. Det skriv VG. Se og Hør meldte tysdag morgon at FBI ønska å intervjue ho..

NRK - 20 Nov 19 kl. 19:01

Prins Andrew avlyser oppdrag

Britiske prins Andrew har vært i verdens søkelys de siste dagene etter et intervju om hans vennskap til Jeffrey Epstein. Nå avlyser prinsen offisielle oppdrag, melder Sky News. Epstein var tiltalt for menneskehandel og overgrep mot flere mindreårige..

P4 - 19 Nov 19 kl. 17:30

Vil sikte fengselsansatte

To fengselsvakter som var på vakt da den overgrepssiktede milliardæren Jeffrey Epstein døde på cellen i New York i august vil trolig bli siktet i saken. Det melder New York Times. De to vaktene sjekket ikke cellen hver halvtime slik de skulle.

NRK - 03 Dec 19 kl. 07:14

FBI vil snakke med Celina Midelfart

Den amerikanske etterretningstenesta FBI vil snakke med den norske næringslivsleiaren Celina Midelfart i samband med Jeffrey Epstein-saka. Det melder Se og Hør. Bakgrunnen skal vere at ho hadde kontakt med han på 90-talet..

NRK - 16 Nov 19 kl. 00:42

Takket nei til tilståelsesrabatt

To av fengsels vektere som var ansvarlig for å passe på Jeffrey Epstein kvelden han døde har takket nei til en tilståelsesrabatt. Epstein var tiltalt for å ha drevet sexhandel med jenter. Obduksjonsrapporten omtalt dødsfallet som selvmord..

VG - 16 Nov 19 kl. 00:55

Prins Andrew om vennskapet med Epstein: – Jeg har sviktet

Prins Andrew sier han utviste dårlig dømmekraft da han fortsatte å ha kontakt med Jeffrey Epstein etter at han ble dømt for seksuell utnytting..

Aftenposten - 02 Dec 19 kl. 19:41

Kvinnen som anklager prins Andrew, ber om britenes støtte

Kvinnen som hevder at Jeffrey Epstein betalte henne for å ha sex med prins Andrew da hun var 17 år, ber britene stå ved hennes side..

VG - 03 Dec 19 kl. 08:46

Celina Midelfart avviser FBI-kontakt om Jeffrey Epstein

Celina Midelfart var en del av den nå overgrepsdømte milliardærens vennekrets på slutten av 90-tallet. - Jeg hadde penger investert gjennom ham, sier Midelfart til VG..

Dagbladet - 23 Nov 19 kl. 03:02

Slik var skandale­milliardærens partyranch

Pedofilidømte Jeffrey Epstein skal ha anlagt strippeklubb i kjelleren og hadde plass til åtte personer i partydusjen..

NRK - 02 Dec 19 kl. 13:32

Mette-Marit beklagar for møte

Kronprinsesse Mette-Marit beklagar at ho ikkje undersøkte Jeffrey Epstein si fortid nærare, og møtte han fleire gongar etter han tilsto seksuelle overgrep, melder DN. Ho seier til avisa at ho aldri ville hatt noko med han å gjere om ho visste det..

NRK - 02 Dec 19 kl. 13:32

Mette-Marit beklagar møte

Kronprinsesse Mette-Marit beklagar at ho ikkje undersøkte Jeffrey Epstein si fortid nærare, og møtte han fleire gongar etter han tilstod seksuelle overgrep, melder DN. Ho seier til avisa at ho aldri ville hatt noko med han å gjere om ho visste det..

NRK - 05 Dec 19 kl. 05:38

Kritiserer Mette-Marits dømmekraft

Stortingsrepresentant Anette Trettebergstuen (Ap) kritiserer kronprinsesse Mette-Marit i saken rundt den pedofilidømte milliardæren Jeffrey Epstein. – Her har Mette-Marit vist dårlig dømmekraft og mangel på årvåkenhet, sier Trettebergstuen til NTB..

Aftenposten - 03 Dec 19 kl. 06:38

Epsteins ofre vil tvinge prins Andrew til å vitne i retten

Advokaten til fem kvinner som anklager Jeffrey Epstein for å ha misbrukt dem, vil stevne prins Andrew til å vitne i retten..

Dagbladet - 22 Nov 19 kl. 19:32

Derfor gikk det galt for dronningens yndlingssønn

Prins Andrew hadde en forknytt personlighet og en dyr ekskone. Jeffrey Epstein hjalp ham med begge problemene..

Aftenposten - 16 Nov 19 kl. 01:16

Prins Andrew: Dårlig dømmekraft å fortsette vennskapet med Epstein

Prins Andrew sier han utviste dårlig dømmekraft da han fortsatte å ha kontakt med Jeffrey Epstein etter at han ble dømt for seksuell utnytting..

P4 - 02 Dec 19 kl. 21:51

Giuffre ber britene om støtte

Kvinnen som hevder at Jeffrey Epstein betalte henne for å ha sex med prins Andrew da hun var 17 år, ber britene om å støtte henne. Virginia Giuffre sier i et intervju med BBC at at både hun og prinsen vet hva som har skjedd, men at det bare er hun som snakker sant. Prins Andrew har avvist alle anklager.

NRK - 25 Nov 19 kl. 00:33

Avlyser prins Andrews 60-årsfest

Dronning Elizabeth har besluttet å avlyse prins Andrews planlagte 60-årsfeiring som følge av prinsens koblinger til den overgrepsdømte vennen Jeffrey Epstein. Det skriver Sunday Times , ifølge nyhetsbyrået TT..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt