Ituri

Saturday, 22 February, 19:14

Nyheter om Ituri

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 24 Aug 19 kl. 22:09

Nye kamper nordøst i Kongo

Det har brutt ut nye kamper i Ituri-regionen nordøst i Kongo, opplyser hæren i landet. Hæren sier den mistet tre soldater og drepte 20 militsmedlemmer i uroligheter natten mellom fredag og lørdag..

NRK - 24 Aug 19 kl. 22:09

Nye kamper nordøst i DR Kongo

Det har brutt ut nye kamper i Ituri-regionen nordøst i Den demokratiske republikken Kongo, opplyser hæren i landet. Hæren sier den mistet tre soldater og drepte 20 militsmedlemmer i uroligheter natten mellom fredag og lørdag..

Aftenposten - 28 Jun 19 kl. 16:57

FN: Over 100 drept i vold mellom folkegrupper i Kongo

Over 100 mennesker er i løpet av få dager drept i blodige sammenstøt mellom ulike folkegrupper i Ituri-provinsen øst i Kongo, opplyser FN-byrå..

NRK - 13 Jun 19 kl. 22:41

Minst 50 drept i kamper i Kongo

Minst 50 personer er drept i kamper i den urolige Ituri-provinsen i Kongo de siste dagene, opplyser lokale myndigheter. Andre kilder oppgir at det kan dreie seg om over 60 drepte. Detaljer rundt antall ofre og gjerningspersoner er så langt uklare..

NRK - 21 Dec 17 kl. 01:04

FN avvikler fire baser i Kongo

FNs fredsbevarende styrker i Kongo legger neste uke ned fire militærbaser nordøst i landet på grensen til Uganda, melder NTB. Basene ligger i Bukiringi, Geti, Mambasa og Bogoro, alle i Ituri-provinsen..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt