Innstiller

Wednesday, 28 September, 15:04

Nyheter om Innstiller

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 19 aug 22 kl. 07:59

SAS Innstiller 1.700 avganger i høst

SAS Innstiller om lag 1.700 avganger i høst på grunn av etterslep fra sommerens streiker samt forsinkede flyleveranser. Ifølge bransjenettstedet check-in.

Aftenposten - 19 aug 22 kl. 08:00

SAS Innstiller 1.700 avganger i høst

SAS Innstiller om lag 1.700 avganger i høst på grunn av etterslep fra sommerens streiker samt forsinkede flyleveranser..

E24 - 19 aug 22 kl. 08:00

SAS Innstiller 1.700 avganger i høst

SAS Innstiller om lag 1.700 avganger i høst på grunn av etterslep fra sommerens streiker samt forsinkede flyleveranser..

NRK - 19 aug 22 kl. 07:59

SAS Innstiller 1700 avganger i høst

SAS Innstiller om lag 1700 avganger i høst på grunn av etterslep fra sommerens streiker samt forsinkede flyleveranser. Ifølge bransjenettstedet check-in.dk er det avganger i september og oktober som innstilles.

NRK - 02 sep 22 kl. 10:08

Lufthansa kansellerer rundt 800 flyginger

et tyske flyselskapet Lufthansa Innstiller rundt 800 flyginger fredag som følge av en varslet pilotstreik. Over 100.000 passasjerer blir berørt.

VG - 26 aug 22 kl. 15:16

LO fryser kontakten med NHO: - Sinna, overrasket og provosert

Torsdag skrev VG at sjefen for Norsk industri varsler at arbeidsgiversiden bør bruke lockout i større grad. Nå er LO så provosert av fremgangsmåten til NHO at de Innstiller samarbeidet inntil videre..

E24 - 26 aug 22 kl. 15:18

LO fryser kontakten med NHO: - Sinna, overrasket og provosert

Torsdag skrev VG at sjefen for Norsk industri varsler at arbeidsgiversiden bør bruke lockout i større grad. Nå er LO så provosert av fremgangsmåten til NHO at de Innstiller samarbeidet inntil videre..

NRK - 06 jul 22 kl. 07:43

British Airways Innstiller 1.500 flyginger i sommer

Flyselskapet British Airways melder at de Innstiller ytterligere 1.500 flyginger i sommer, og skylder på mangel på personale. Selskapet har allerede innstilt 10 prosent av flygingene sine mellom april og oktober, men melder at ytterligere innstillinger er nødvendig, skriver BBC.

NRK - 09 jun 22 kl. 22:01

Presidentkandidat Innstiller valgkampen i Colombia

Rodolfo Hernandez (77)sier at han Innstiller valgkampen av frykt for eget liv. Den tidligere geriljasoldaten vant første runde av valget med 40,3 prosent av stemmene, og en andre runde måtte dermed til. – Jeg sikker på at livet mitt er i fare.

NRK - 26 jul 22 kl. 12:23

Lufthansa Innstiller nesten alle sine flyginger onsdag

Nesten alle Lufthansas flyginger onsdag blir innstilt på grunn av streik blant bakkemannskapet, melder selskapet. Bakkemannskapet tas ut i streik fra og med onsdag, meldte fagforeningen Verdi mandag. Verdi organiserer rundt 20.

NRK - 13 jul 22 kl. 18:02

Lufthansa Innstiller 2000 flyvninger

Flyselskapet Lufthansa kansellerer 2000, skriver den tyske avisa Blid. Flyvningene fordeler seg utover de neste seks ukene..

NRK - 01 jul 22 kl. 16:36

Oslo Høgre nominerer Anne Lindboe som ordførarkandidat i Oslo

Nominasjonskomiteen i Oslo Høgre Innstiller samrøystes Anne Lindboe som ordførarkandidat og Eirik Lae Solberg som byrådsleiarkandidat til kommunevalet i 2023. Det opplyser partiet i ei pressemelding. – Anne Lindboe og Eirik Lae Solberg representerer kontinuitet og fornying i Oslo Høgre.

NRK - 30 jun 22 kl. 08:04

VG: SAS Innstiller 16 flyginger – Widerøe fem

SAS må innstille 16 flyginger i dag på grunn av personalmangel. Tolv av dem skulle gått utenlands, ifølge VGs oversikt. Totalt blir 21 flyginger innstilt torsdag – 16 fra SAS og fem Widerøe, viser VGs oversikt.

NRK - 30 jun 22 kl. 08:04

SAS Innstiller 16 flyginger – Widerøe fem

SAS må innstille 16 flyginger i dag på grunn av personalmangel. Tolv av dem skulle gått utenlands, ifølge VGs oversikt som er basert på data fra Avinor og Flightstats. Totalt blir 21 flyginger innstilt torsdag – 16 fra SAS og fem Widerøe, viser VGs oversikt.

NRK - 29 jun 22 kl. 22:03

SAS Innstiller fleire flyavgangar torsdag

Flyselskapet SAS bekreftar at fleire avgangar frå Oslo lufthamn blir innstilte torsdag på grunn av mangel på tilsette etter koronapandemien. Klokka 19 var det foreløpig sju fly som hadde blitt innstilte frå flyplassen, melder NTB..

NRK - 22 jun 22 kl. 16:52

Innstiller flygingar for å takle sommarkaos

I Europa må lufthamnene ta grep for å dempe passasjermengdene. Fleire lufthamner har redusert talet på flygingar for å takle kaoset. Schiphol i Amsterdam har også bedt passasjerane om å helst reise med berre handbagasje.

NRK - 11 mar 22 kl. 13:31

Innstiller Ingrid Liland (32) som ny nestleder i Miljøpartiet De Grønne

Valgkomiteen Innstiller Ingrid Liland (32) som ny nestleder i Miljøpartiet De Grønne. Innstillingen ble kjent i dag. Liland er oppvokst i Vikna i Nord-Trøndelag, har en mastergrad i musikkvitenskap og har i flere runder sittet i MDGs sentralstyre.

NRK - 12 maj 22 kl. 08:34

Forslag om Viken-oppløsning til Stortinget

I dag får Stortinget forslaget om å løse opp storfylket Viken. Det er de som til slutt skal vedta dette. – Regjeringen Innstiller på det, så regner vi med Stortinget følger opp det regjeringen foreslår, sier Johan Edvard Grimstad (Sp), fylkesråd for næring og tannhelse.

VG - 28 apr 22 kl. 10:57

Kinesisk by Innstiller hundrevis av fly etter ett mistenkt coronatilfelle

Den kinesiske byen Guangzhou har innstilt hundrevis av fly og starter massetesting av 5,6 millioner mennesker – etter kun ett mistenkt coronatilfelle..

NRK - 11 mar 22 kl. 17:12

Kamp om nestledervervet i MDG

Natalia Antonia Golis (41) sier til NRK at hun vil ta opp kampen om å bli nestleder i Miljøpartiet De Grønne. Golis er fylkesvaraordfører i Vestland og sitter i MDGs landsstyre. Dermed blir det kamp om vervet.

NRK - 18 mar 22 kl. 20:08

Sveits stanser salg av luksusklokker til Russland

Sveits følger opp EUs vedtak om sanksjoner av luksusvarer, som dyre armbåndsur, til Russland. EU innførte tirsdag en ny sanksjonspakke mot Russland, den fjerde i rekken, og Sveits kunngjorde fredag at de gjør det samme. Tiltakene vil tre i kraft i løpet av de neste dagene, heter det i en uttalelse fra den sveitsiske regjeringen.

NRK - 08 mar 22 kl. 22:16

Coca-Cola stanser driften i Russland

Coca-Cola Company Innstiller sin virksomhet i Russland inntil videre. – Våre hjerter er hos folket som gjennomlever urimelige effekter fra disse tragiske hendelsene i Ukraina, sier Coca-Cola i en pressemelding tirsdag. Tidligere samme dag kunngjorde også serveringskjedene McDonald's og Starbucks at de legger ned driften midlertidig.

NRK - 06 mar 22 kl. 00:56

Redaksjonskomitéen i Oslo SV går inn for Nato-medlemskap

Redaksjonskomitéen i Oslo SV går enstemmig inn for Nato-medlemskap etter Russlands invasjon av Ukraina. Deres innstilling til årsmøtet i Oslo SV er følgende: «Den russiske invasjonen av Ukraina har endret den sikkerhetspolitiske situasjonen i Europa. De Innstiller derfor på at Oslo SV mener at det beste ville være en ny forsvarsallianse uten stormakter, men så lenge dette ikke er realistisk i overskuelig framtid, er medlemskap i NATO den mest troverdige garantien for norsk sikkerhet.

NRK - 02 mar 22 kl. 02:51

Boeing stanser driften i Russland

Den amerikanske flyprodusenten Boeing stanser støtte til russiske flyselskaper og Innstiller driften i Moskva. – Vi har innstilt større operasjoner i Moskva og midlertidig stengt kontoret vårt i den ukrainske hovedstaden Kyiv, sier en talsperson for Boeing. – Vi har også innstilt støtte med deler, vedlikehold og teknisk service for russiske flyselskaper.

NRK - 01 mar 22 kl. 09:33

Mærsk vil ikke lenger bringe konteinere til og fra Russland

Den danske rederigiganten Mærsk Innstiller alle seilinger med konteinere til og fra Russland. Det opplyser selskapet i en skriftlig uttalelse tirsdag. (NTB).

NRK - 21 feb 22 kl. 11:56

Air France stoppar flygingar til Kyiv

Det franske flyselskapet Air France seier dei Innstiller flygingane til og frå Kyiv frå og med tysdag. Grunnen er den spente situasjonen på den ukrainske grensa. Selskapet seier dette er eit tryggingstiltak, og at dei følger situasjonen fortløpande..

NRK - 19 feb 22 kl. 16:09

Lufthansa Innstiller flygingar til Ukraina

Det tyske flyselskapet Lufthansa stoppar alle flygingar til og frå dei ukrainske byane Kyiv og Odesa frå måndag og ut månaden, melder Reuters. Ein talsperson for selskapet seier grunnen til kanselleringane er frykta for ein mogeleg russisk invasjon..

VG - 17 feb 22 kl. 12:57

Opplysninger til VG: Asheim innstilt som Høyre-nestleder – Ap-Tajiks bror inn i ledelsen

Valgkomiteen i Høyre Innstiller på Henrik Asheim (38) som ny Høyre-nestleder. Og at Hadia Tajiks bror, Athar Ali Tajik (39), trer inn i ledelsen, ifølge VGs opplysninger..

VG - 17 feb 22 kl. 12:57

Asheim innstilt som Høyre-nestleder – Ap-Tajiks bror inn i ledelsen

Valgkomiteen i Høyre Innstiller på Henrik Asheim (38) som ny Høyre-nestleder. Og at Hadia Tajiks bror, Athar Ali Tajik (39), er klar for å tre inn i ledelsen..

E24 - 15 feb 22 kl. 22:14

Williksen innstilt som styreleder i NTS

Valgkomiteen i det omstridte lakseselskapet NTS Innstiller på Nils Martin Williksen som ny styreleder, før generalforsamlingen fredag..

Aftenposten - 15 feb 22 kl. 17:52

Høyres valgkomité: Går for gjenvalg av Erna Solberg

– Det er ingen grunn til å tro noe som helst annet enn at vi Innstiller på gjenvalg av Erna Solberg som leder..

NRK - 18 okt 21 kl. 18:45

Innstiller på henlegging

Politiet Innstiller på å leggje bort saka mot mannen som er sikta for eit overgrep på Brann Stadion. Det får NRK opplyst. VG meldte dette først.

VG - 18 okt 21 kl. 18:18

Opplysninger til VG: Politiet Innstiller på henleggelse av overgrepssaken mot Brann-spiller

VG får opplyst at politiet Innstiller på å henlegge saken mot Brann-spilleren som er siktet for overgrep. Saken er oversendt statsadvokatene for endelig avgjørelse..

Aftenposten - 18 okt 21 kl. 18:18

Opplysninger til VG: Politiet Innstiller på henleggelse av overgrepssaken mot Brann-spiller

VG får opplyst at politiet Innstiller på å henlegge saken mot Brann-spilleren som er siktet for overgrep..

Aftenposten - 18 okt 21 kl. 18:18

Opplysninger til VG i Brann-saken: Politiet Innstiller på henleggelse av overgrepssaken

VG får opplyst at politiet Innstiller på å henlegge saken mot spilleren som ble siktet for overgrep etter….

VG - 18 okt 21 kl. 18:18

Opplysninger til VG i Brann-saken: Politiet Innstiller på henleggelse av overgrepssaken

VG får opplyst at politiet Innstiller på å henlegge saken mot spilleren som ble siktet for overgrep etter Brann-nachspielet. Saken er oversendt statsadvokatene for endelig avgjørelse. Spillerens advokat John Christian Elden bekrefter dette..

NRK - 18 okt 21 kl. 18:37

Vil henlegge sak mot Brann-spiller

Politiet Innstiller på å henlegge saken mot Brann-spilleren som er siktet for overgrep etter et nachspiel tidligere i høst, erfarer VG. Det skriver avisen mandag kveld. Politiet går for henleggelse på grunn av bevisets stilling.

NRK - 17 okt 21 kl. 13:22

Innstiller oppdrag i Ukraina

Organisasjonen for sikkerheit og samarbeid i Europa, OSSE, har sett oppdraget med å overvake Aust-Ukraina på vent. Det skjer etter at rundt 200 prorussiske demonstrantar protesterte like ved OSSE-hovudkvarteret i Donetsk, melder Reuters. Demonstrantane kravde at ein opprørsleiar som blei arrestert av ukrainsk militære i førre veke, skulle settast fri..

NRK - 23 sep 21 kl. 10:11

Innstiller alle fergeavganger

Fjord Line innstilte torsdag alle fergeavganger mellom Kristiansand og Hirtshals på grunn av uvær, skriver Fædrelandsvennen. – Teoretisk kunne vi ha seilt, men av hensyn til sikkerheten til passasjerer og gods fant vi det tryggest å kansellere flere seilinger, sier rederiets kommunikasjonssjef Flemming Hofmann Tveitan til avisa. Han håper og tror at vinden vil avta, slik at alle seilinger kan gå normalt fra fredag..

Dagbladet - 20 sep 21 kl. 18:37

Tusen graders varme i lavaen

Evakuerer turister og Innstiller fly til La Palma..

VG - 14 aug 21 kl. 20:41

Innstiller på at inntil 24 ulver kan felles innenfor ulvesonen

Statsforvalteren i Oslo og Viken har innstilt på at de tre ulverevirene Mangen, Hornmoen og Rømskog skal kunne felles under vinterens lisensfelling..

NRK - 13 aug 21 kl. 17:34

Stanser utviklingsprosjekter

Det tyske bistandsdepartementet Innstiller all aktivitet i områder av Afghanistan som er kontrollert av Taliban. – Midler til tyske utviklingsprosjekter vil ikke bli brukt i Taliban-områder, sa utviklingsminister Gerd Müller fredag. Müller ba samtidig verden yte mer humanitær hjelp til flyktninger i Afghanistan..

NRK - 13 maj 21 kl. 17:22

Innstiller flygninger til Israel

En rekke europeiske og amerikanske flyselskaper Innstiller sine flygninger til Israel i noen dager på grunn av krigssituasjonen. Israelske myndigheter har stengt Ben Gurion-flyplassen ved Tel Aviv etter at flere raketter fra Gaza slo ned i byen. Flygningene er omdirigert til Eilats flyplass helt i sør, men onsdag ble en rakett skutt ut fra Gaza også mot denne flyplassen.

Aftenposten - 21 maj 21 kl. 13:02

NFF Innstiller ikke på boikott av Qatar-VM: – Det har vært en utfordrende sak

Styret i Norges Fotballforbund la fredag fram sin innstilling til det ekstraordinære tinget i juni..

Dagbladet - 20 maj 21 kl. 11:48

Dyster smitterekord: - Dramatisk

Aldri før har Kristiansand registrert så mange coronatilfeller. Over halvparten av de smittede er russ, som nå Innstiller alle sine aktiviteter..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com