Innlandet

Thursday, 19 July, 13:50

Nyheter om Innlandet

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 09 Jul 18 kl. 06:51

Styrker bemanning under NATO-øvelse

Innlandet, Trøndelag, Møre og Romsdal får 67 ekstra politistillinger under Trident Juncture i høst. Mer enn 40.000 soldater fra 30 land er i Norge fra 25.

P4 - 09 Jul 18 kl. 07:13

Får ekstra stillinger under øvelse

Politiet styrker bemanningen under den store NATO-øvelsen som skal holdes i Norge i høst. Innlandet, Trøndelag og Møre og Romsdal får 67 ekstra politistillinger. Mer enn 40.

NRK - 05 Jul 18 kl. 14:45

Mann skadet i fallulykke

En mann er fløyet til sykehus med alvorlige skader etter at han falt ned fra en høyde i en arbeidsulykke på Kallerud i Gjøvik. Arbeidsulykken skjedde 13.45 i ettermiddag, opplyser Innlandet politidistrikt til NTB..

NRK - 06 Jul 18 kl. 12:33

E6 stengt etter dødsulykke

En person omkom etter en frontkollisjon mellom to biler på E6 på Dovrefjell. Politiet i Innlandet opplyser på Twitter at føreren av den ene bilen er kjørt til Lillehammer sykehus. Fører av den andre bilen døde på stedet..

NRK - 02 Jul 18 kl. 15:26

Forlenget fengsling

Politiet har fått medhold i å varetektsfengsle den drapssiktede ektemannen til Janne Jemtland i ytterligere tolv uker, opplyser politiet i Innlandet i en pressemelding..

VG - 01 Jul 18 kl. 12:24

17-årig jente døde etter sykkelulykke i Elverum

17-åringen har vært livstruende skadet siden ulykken torsdag kveld. Lørdag kveld døde hun av skadene hun pådro seg, opplyser Innlandet politidistrikt til VG..

P4 - 01 Jul 18 kl. 12:38

17-åring døde etter ulykke

En 17 år gammel jente døde døde i går kveld etter en sykkelulykke i Elverum på torsdag. Det opplyser Innlandet politidistrikt. Jenta har vært livstruende skadd etter at hun kolliderte med en bil i et fotgjengerfelt..

NRK - 01 Jul 18 kl. 12:58

17-åring døde av skadene

Den 17 år gamle jenta som ble påkjørt i Elverum torsdag, døde lørdag kveld av skadene hun ble påført. Det opplyser Innlandet politidistrikt i en pressemelding. Ulykken skjedde ved Kremmertorget i Elverum..

NRK - 02 Jul 18 kl. 01:50

Røyklukt fra skogbrann i Sverige

Røyk og røyklukt fra en skogbrann i Ekshärad ved Hagfors i Sverige har nådd store deler av Øst-Norge, melder 110-sentralen Innlandet. Skogbrannen i Sverige har også ført til at det skal ha lagt seg som et teppe over Mjøsa..

NRK - 28 Jun 18 kl. 16:21

Ber om forlenget fengsling

Politiet ønsker å varetektsfengsle den drapssiktede ektemannen til Janne Jemtland i ytterligere tolv uker. Fengslingsmøtet blir avholdt mandag neste uke, opplyser Innlandet politidistrikt.

Aftenposten - 28 Jun 18 kl. 13:05

Mann døde etter fallulykke på Besseggen

En mann i 70-årene døde etter at han falt rundt ti meter på eggens smaleste parti, melder politiet i Innlandet..

VG - 01 Jul 18 kl. 21:31

Det brenner, brenner og brenner...

Det er flere branner langs toglinjene i Oslo og Akershus. 110-sentralen Innlandet opplyser at det brenner flere steder fra Maridalsvannet og nesten til Hakadal..

P4 - 27 Jun 18 kl. 19:56

Skogbrann i Sel

Det har brutt ut skogbrann i Sel i Oppland. Det brenner tett opp mot flere hytter og brannvesnet har ikke kontroll, forteller operasjonsleder i Innlandet politidistrikt Dyre Antonsen. Brannvesenet har ikke kontroll på brannen..

NRK - 27 Jun 18 kl. 14:22

Flere biler truffet av stein

Det har vært en sprengningsuhell i Moelv. Til tross for tildekking med matter har seks biler blitt truffet av stein og et hustak på et gjenvinningsstasjon på nabotomta bitt truffet, melder politiet i Innlandet..

P4 - 28 Jun 18 kl. 15:41

Ber om 12 nye uker i Jemtlandsaken

Politiet i Innlandet ber om varetekt i tolv nye uker for den drapssiktede ektemannen til Janne Jemtland Politiet venter fortsatt på den endelige obduksjonsrapporten, det pågår også undersøkelser av våpenet som ble funnet 8. mai. 36 år gamle Jemtland funnet død i Glomma i januar, og hennes ektemann ble pågrepet og siktet for forsettlig drap..

NRK - 25 Jun 18 kl. 23:55

Røykutvikling i Raufoss næringspark

Det har vært røykutvikling i en bedrift i Raufoss Næringspark, opplyser operasjonsleder i Innlandet Jan-Egil Gilberg til NRK. Sju personer har blitt noe eksponert for røyk. Situasjonen virker å være under kontroll..

NRK - 25 Jun 18 kl. 23:55

Melding om brann i næringspark

Politiet har fått melding om at det brenner i en bygning i Raufoss Næringspark, skriver politiet i Innlandet på Twitter. Nødetater er på vei til stedet..

NRK - 22 Jun 18 kl. 10:00

Fortsatt skogbrannfare i Innlandet

Det er fortsatt stor skogbrannfare i Hedmark og oPpland, advarer meteorologene. De ber folk være forsiktig med bruk av ild på Sankthansaften..

NRK - 26 May 18 kl. 20:58

Innlandet Frp er etablert

Framstegspartiets fylkeslag i Hedmark og Oppland har blitt til Innlandet Frp i kveld, melder Gudbrandsdølen Dagningen. Tidlegare fylkesleiar i Hedmark vart ny leiar i Innlandet Frp. Truls Gihlemoen blir nestleiar..

Dagbladet - 16 Jun 18 kl. 13:53

Etterlyser mystisk MC-helt etter ulykke

Ambulansetjenesten i Innlandet takker den ukjente motorsyklisten..

VG - 21 Jun 18 kl. 05:18

Frykter dårligere eldreomsorg flere steder i Norge

Det blir stadig flere eldre i små kommuner i Innlandet og i Nord-Norge. Nå frykter Helsedirektoratet at disse i fremtiden får det verre enn gamle som bor i byene..

P4 - 15 Jun 18 kl. 15:50

Ulykke på E6 Dovreskogen

Tre personer er sendt til sykehus etter en trafikkulykke på E6 på Dovreskogen i Oppland. Skadeomfanget til de tre er foreløpig ukjent. Ifølge Innlandet politidistrikt kjørte en personbil av veien.

NRK - 11 Jun 18 kl. 02:01

Brann i hytte ved Tyinkrysset

Det brenner i taket på en hytte ved Tyinkrysset på Filefjell, melder politiet i Innlandet på Twitter. Det skal ikke være noen personer i hytta..

NRK - 10 Jun 18 kl. 18:40

Hus truffet av lynet

Politiet i Innlandet har fått medlding om et hus i Heggenes som er truffet av lynet. Alle nødetatene er på vei..

Dagbladet - 12 Jun 18 kl. 08:10

Mann pågrepet etter knivstikking og væpnede trusler på Flisa

En mann på Flisa er pågrepet etter å ha knivstukket og truet en mann med våpen, opplyser Innlandet politidistrikt..

NRK - 10 Jun 18 kl. 13:28

Ny skogbrann, nå i Kongsvinger

Lynnedslag skal ha ført til skogbrann i Lundersæter i Kongsvinger, melder Innlandet politidistrikt på Twitter. Brannen sprer seg fort, og det skal være hus i nærheten. Både brann og politi har rykket ut til skogbrannen..

P4 - 10 Jun 18 kl. 12:11

Skogbrann i Sør-Fron

Lynnedslag har ført til skogbrann i Sør-Fron i Oppland. Brannvesenet er i området nå, men terrenget er bratt og ulendt og det er vrient for mannskapene å komme til, opplyser Innlandet politidistrikt. Politiet har foreløpig ikke oversikt over omfanget av brannen, men det er ingen bolighus i nærheten.

P4 - 12 Jun 18 kl. 07:23

Pågrepet etter væpnet aksjon

En mann er pågrepet etter en væpnet politiaksjon på Flisa i Hedmark i natt. Mannen skal ha knivstukket en mann, og truet vedkommende med våpen, men det er ikke snakk om alvorlige skader. Begge de to involverte er kjenninger av hverandre, og av politiet, og det ble beslaglagt flere våpen, sier operasjonsleder i Innlandet politidistrikt Sissel Svarstad..

NRK - 09 Jun 18 kl. 19:23

VG: Kraftig skogbrann i Trysil

VG melder lørdag kveld om brann i et større område ved Trollsberget, sør i Trysil. – Det er en kraftig skogbrann, vi har ikke kontroll, sier vaktleder Brann Innlandet, Ole G. Stenbrenden, til VG..

Dagbladet - 05 Jun 18 kl. 01:36

Skogbrann i Grue - politiet

Brannvesenet er på stedet og et brannhelikopter er rekvirert, melder politiet i Innlandet..

Dagbladet - 05 Jun 18 kl. 01:36

Skogbrann i Grue - politiet: - Et område på et par hundre meter brenner

Brannvesenet er på stedet og et brannhelikopter er rekvirert, melder politiet i Innlandet..

NRK - 04 Jun 18 kl. 06:45

Gullsmedran på Flisa

En liten lastebil med minst to personer rygget inn i en gullsmedbutikk i Flisa i Åsnes i Hedmark i natt. Operasjonsleder i Innlandet politidistrikt, Kjartan Våge, sier til NTB at politiet jobber med å få oversikt over hva som er stjålet..

NRK - 05 Jun 18 kl. 01:31

Skogbrann i Grue i Hedmark

Det er skogbrann ved Helgen i Grue Finnskog i Hedmark, melder politiet i Innlandet. Det er brannvesen på stedet og brannhelikopter er på vei. Det er ifølge politiet vind i området..

NRK - 04 Jun 18 kl. 03:51

Innbrudd i gullsmedbutikk på Flisa

Det har natt til mandag vært et innbrudd i en gullsmedbutikk på Flisa i Hedmark. En hvit pickup med minst to personer i er sett kjørende fra stedet, opplyser politiet i Innlandet. Det er uvisst hva tyvene har fått med seg..

P4 - 04 Jun 18 kl. 05:48

Kjørte inn i gullsmed

Tyver rygget i natt inn i en gullsmed på Flisa i Åsnes. Bilen - en pickup - ble brukt til å knuse ruta inn til butikken, opplyser Innlandet politidistrikt., Minst to personer satt i bilen, ifølge vitner.

NRK - 01 Jun 18 kl. 14:42

Forsinket obduksjonsrapport

Kommunikasjonsrådgiver Hanne Stine Kind i Innlandet politidistrikt opplyser i at den endelige obduksjonsrapporten av Janne Jemtland ikke blir klar før sommerferien. I den foreløpige obduksjonsrapporten er drukning oppgitt som dødsårsak, ifølge VG..

NRK - 31 May 18 kl. 12:24

Brann i campingvogner

Det brenner i to campingvogner på Tangenodden camping i Tangen i Hedmark. Brannvesenet er i gang med slukking. Det er ikke kommet meldinger om at noen er skadd, opplyser politiet i Innlandet på Twitter..

NRK - 03 Jun 18 kl. 21:47

Leter etter savnet pasient

Politiet leter etter en eldre pasient som er savnet fra sykehuset i Hamar. Den savnede er 87 år gammel, 155 cm høy og er trolig iført svarte klær. Han har redusert retningssans.

VG - 31 May 18 kl. 12:36

Hedmark: Tre campingvogner utbrent – brannvesenet har kontroll

Brannvesenet kjempet mot brann i tro campingvogner på Tangenodden camping på østsiden av Mjøsa. Brannvesenet melder klokken 1240 at de har kontroll på brannen, opplyser operasjonsleder Per Solberg ved Innlandet politidistrikt..

VG - 31 May 18 kl. 12:36

To campingvogner står i brann – brannvesenet har ikke kontroll

Brannvesenet kjemper nå mot brann i to campingvogner på Tangenodden camping på østsiden av Mjøsa. Brannvesenet har ikke kontroll på brannen, opplyser operasjonsleder Per Solberg ved Innlandet politidistrikt..

P4 - 15 May 18 kl. 06:16

Gunstig flomvær i Innlandet

- Gunstige værforhold bidro til at skadene etter vårflommen på Innlandet ble mindre enn det kunne ha blitt. Det sier direktør i NVE, Per Sanderud til NRK. NVE-sjefen viser til at kommunene var godt forberedt og flere flomtiltak viste seg å fungere godt.

NRK - 28 May 18 kl. 17:46

Kontroll på brannen i Trysil

Politiet i Innlandet melder på Twitter at brannvesenet nå har kontroll på skogbrannen i Trysil. Det pågår nå etterslukking i området, brannmannskapenes vurdering er at brannen ikke kommer til spre seg videre..

Dagbladet - 23 May 18 kl. 10:07

Nå: politiet med siste nytt i Janne Jemtland-saken

Politiet i Innlandet orienterer om siste nytt på Hamar politihus..

P4 - 23 May 18 kl. 10:29

Drapsvåpen funnet i Jemtland-saken

Våpenet som ble brukt da Janne Jemtland ble drept i Brumunddal i vinter er nå funnet. Det fortalte politiet i Innlandet på en pressekonferanse onsdag. Det var den siktede ektemannen som fortalte politiet hvor de kunne finne våpenet.

P4 - 15 May 18 kl. 17:49

Paraglider alvorlig skadet

Paraglideren som havarerte i Øyer, nord for Lillehammer i ettermiddag skal være alvorlig skadet, men tilstanden er stabil. Personen ble fløyet med luftambulanse til Innlandet sykehus. Årsaken til ulykken er foreløbig ikke kjent..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt