Innlandet

Thursday, 15 November, 01:03

Nyheter om Innlandet

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - Igår: 10:14

Muligheter for grønne jobber

Hedmark og Oppland fylkeskommuner mener det skal ordne 25.000 grønne arbeidsplasser i Innlandet. I dag legger Sintef fram en rapport om muligheter Innlandet har for å bidra til det grønne skiftet.

NRK - 9 timer siden

Bilfører omkom i ulykke

En bilfører er bekreftet omkommet i en utforkjøring mellom Rena og Nordre Osen i Hedmark. Det skriver politiet i Innlandet på Twitter. Vegvesenets ulykkesanalysegruppe er på vei til stedet..

NRK - Igår: 01:02

Enebolig totalskadd i brann i Torpa

En enebolig i Nord-Torpa i Oppland er totalskadd etter at det ble meldt om brann i huset litt før klokka 23. Det var ikke folk i huset da brannvesenet startet slukking, melder Innlandet politidistrikt..

NRK - 11 Nov 18 kl. 16:10

Politiet etterlyser en blå Skoda Octavia

I forbindelse med en person som ble meldt savnet fra Kongsvinger lørdag, ønsker politiet opplysninger/observasjoner om en blå bil av type Skoda Octavia. Politiet Innlandet skriver på sin Twitter-konto at observasjoner kan meldes inn på tlf. 02800..

NRK - 07 Nov 18 kl. 02:03

En til sykehus etter utforkjøring

En person er sendt til sykehus etter en trafikkulykke på riksvei 25 i Løten i Hedmark. Bilen har kjørt av veien og havnet på taket. Politiet fikk melding om utforkjøringen klokken 01:35, opplyser politiet i Innlandet på Twitter..

NRK - 03 Nov 18 kl. 10:52

Hentet med luftambulanse

Luftambulansen har hentet en person med hode- og nakkeskader i Engerdal, Hedmark. To andre personer er lettere skadet og kjøres til sykehuset. Atle B.

NRK - 03 Nov 18 kl. 10:15

Tre skadd i ulykke i Hedmark

Tre personer skal ha kommet til skade i en kollisjon mellom to militære kjøretøy i Engerdal, Hedmark. Innlandet politidistrikt opplyser til NTB at ulykken skal ha skjedd i forbindelse med den pågående militærøvelsen Trident Juncture..

NRK - 31 Oct 18 kl. 19:46

Jente (16) drept – gutt (16) siktet

En 16 år gammel jente er drept etter knivstikking på Vinstra i Nord-Fron kommune. Politiet har pågrepet og siktet en 16 år gammel gutt for drap. Det bekrefter politiadvokat Trine Hanssen i Innlandet politidistrikt til NRK..

NRK - 31 Oct 18 kl. 19:46

Gutt (16) siktet etter drap

En 16 år gammel jente er drept etter knivstikking på Vinstra i Nord-Fron kommune. Politiet har pågrepet og siktet en 16 år gammel gutt for drap. Det bekrefter politiadvokat Trine Hanssen i Innlandet politidistrikt til NRK..

NRK - 19 Oct 18 kl. 23:23

Frontkollisjon i Oppland

To personbiler er involvert i en front mot frontulykke på Fårberg/Tollersrud i Oppland fredag kveld. Det er personskader og nødetater er på vei til stedet. Det meldte politiet Innlandet på Twitter klokka 23.

NRK - 18 Oct 18 kl. 00:45

Sp vil skrote flere nye regioner

Senterpartiet vil droppe sammenslåingene av Hordaland og Sogn og Fjordane til region Vestland, Hedmark og Oppland til region Innlandet, og sammenslåingen av Vestfold og Telemark. Partiet vil fremme forslaget i Stortinget i morgen, ifølge Nationen..

NRK - 15 Oct 18 kl. 03:09

77 personer evakuert i Skjåk

77 personer var evakuert i Skjåk i 01-30-tida, opplyser politiet i Innlandet til Gudbrandsdølen Dagningen. De evakuerte bor hos familie og venner, eller på hoteller og turistsenter i området. Politiet patruljerer fleire stader nord i Gudbrandsdalen..

NRK - 14 Oct 18 kl. 18:37

Mann angrep person med balltre

En mann fra Lillehammer er pågrepet for å ha angrepet og slått en annen person med balltre. Personen som ble angrepet fikk slag på hofte og albue. Politiet Innlandet sier mannen er en kjenning av politiet og oppretter sak..

NRK - 11 Oct 18 kl. 10:12

Lungesykehus legges trolig ned

Granheim lungesykehus i Gausdal legges trolig ned. Det kom fram på et allmøte ved lungesjukehuset i går. Sykehuset Innlandet vil trolig gå inn for å flytte lungerehabiliteringen til sykehuset i Lillehammer.

NRK - 11 Oct 18 kl. 10:12

Granheim lungesykehus legges ned

Granheim lungesykehus legges trolig ned. Det kom fram på et allmøte ved lungesjukehuset i går. Sykehuset Innlandet vil trolig gå inn for å flytte lungerehabiliteringen til sykehuset i Lillehammer..

NRK - 05 Oct 18 kl. 02:03

En til legevakt etter brann

En person er kjørt til legevakta etter å ha pustet inn røyk i forbindelse med en husbrann på Forset i Gausdal i Oppland. Politiet i Innlandet fikk melding om brannen ved midnatt. Rundt to timer senere kom det melding om brannen er slukket..

NRK - 05 Oct 18 kl. 02:33

Brann i blokk i Brumunddal

Det brenner i en blokk i Øvregate i Brumunddal i Hedmark. Alle beboerne skal være ute av bygget. Det er meldt om kraftig røykutvikling i et butikklokale, skriver Politiet i Innlandet på Twitter.

NRK - 05 Oct 18 kl. 03:10

Brann i Brumunddal slukket

Brannen i en boligblokk i Brumunddal i Hedmark er nå slukket. Brannen startet i et kjøleelement i en butikk. – Ingen personer er skadet.

Aftenposten - 02 Oct 18 kl. 16:25

Død person funnet i Gudbrandsdalslågen

Politiet i Innlandet melder at det er funnet en død person i elven ved Otta..

Aftenposten - 02 Oct 18 kl. 16:25

Død kvinne funnet i Gudbrandsdalslågen

Politiet i Innlandet melder at det er funnet en død kvinne i elven ved Otta..

NRK - 01 Oct 18 kl. 02:50

To behandles etter brann i buss

To personer får behandling for røykskader etter at en buss tok fyr langs E136 i Lesja i Oppland i natt. Bussen har en del brannskader, men er ikke utbrent, melder Politiet i Innlandet på Twitter. Politiet fikk melding om brannen klokka 00:25..

NRK - 24 Sep 18 kl. 13:23

Fengsles fram til rettsaken

Politiet har fått medhold i å holde den siktede i Janne Jemtland-saken fengslet frem til 12.november, opplyser Innlandet politidistrikt..

VG - 25 Sep 18 kl. 00:03

Én person omkommet - én til sykehus i bilulykke

Én person er bekreftet omkommet etter en kollisjon mellom lastebil og personbil ved Harasjøen i 20-tiden mandag, melder politiet i Innlandet..

VG - 25 Sep 18 kl. 00:03

Mann i 30-årene omkom - én til sykehus etter bilulykke

Én mann i 30-årene er bekreftet omkommet etter en kollisjon mellom lastebil og personbil ved Harasjøen i 20-tiden mandag, melder politiet i Innlandet..

NRK - 21 Sep 18 kl. 09:43

Nytt fylkesvåpen klart

Juryen har valgt reklamebyrået Ferskvanns forslag som nytt fylkesvåpen for Innlandet fylkeskommune. Fylkesvåpenet skal behandles politisk på fylkestingene i Hedmark og Oppland søndag..

Aftenposten - 20 Sep 18 kl. 20:10

Meteorolog: – Vi håper folk tar advarslene våre på alvor

Fredag er det ventet et nytt uvær over Sør- og Østlandet. Meteorologene ber særlig folk i Innlandet om å passe seg for uvant sterk vind..

Aftenposten - 20 Sep 18 kl. 20:10

Advarer folk inne i landet mot sterk vind

Fredag er det ventet et nytt uvær over Sør- og Østlandet. Meteorologene ber særlig folk i Innlandet om å passe seg for uvant sterk vind..

NRK - 16 Sep 18 kl. 17:07

Avventer med å offentliggjøre navn

Innlandet politidistrikt avventer med å offentliggjøre navnet på de to som ble funnet døde i en bolig i Elverum fredag kveld, melder Østlendingen..

NRK - 15 Sep 18 kl. 16:48

En voksen og et barn funnet død

Det var en voksen og et barn som ble funnet døde i sin bolig i Elverum. Innlandet politidistrikt undersøker saken for å kartlegge omstendighetene rundt dødsfallene..

Aftenposten - 13 Sep 18 kl. 21:01

«Ekstremt farlig og livstruende», sier meteorologene. Dette vet vi om orkanen Florence.

Orkanen Florence har truffet øygruppe utenfor USAs østkyst. Meteorologene frykter katastrofal flom i Innlandet..

NRK - 24 Aug 18 kl. 16:20

Nedskjæringer i Sykehuset Innlandet

Sykehuset Innlandet må fjerne 57 sengeplasser med tilhørende bemanning for å spare penger. 20 av sengeplassene tas fra sykehusene i Hamar og Elverum, 20 fra Gjøvik og Lillehammer, to fra Tynset og 15 fra psykisk helsevern, skriver Østlendingen..

NRK - 04 Sep 18 kl. 17:36

Alvorlig skadet i arbeidsulykke

En ansatt i en dekkbutikk på Rudshøgda i Hedmark er trolig alvorlig skadd etter en arbeidsulykke. Et traktorhjul eksploderte under fylling av luft, opplyser Innlandet politidistrikt. Ulykken ble varslet like før klokka 16 tirsdag ettermiddag..

NRK - 27 Aug 18 kl. 14:52

Ulv skutt etter saueangrep i Trysil

Mandag ble det skutt en ulv i Trysil i forbindelse med et angrep på en saueflokk. Politiet antar foreløpig at det dreier seg om lovlig felling. Det bekrefter politiadvokat Henning Klauseie i Innlandet politidistrikt, overfor Østlendingen..

Aftenposten - 22 Aug 18 kl. 11:15

Syv siktet i politiaksjon mot overgrepsnettverk

I alt syv personer er siktet etter at Innlandet politidistrikt startet sin Operasjon Zero i fjor – en aksjon mot overgrepsnettverk og nettovergrep mot barn..

NRK - 22 Aug 18 kl. 11:25

Sju siktet i «Operasjon Zero»

Sju personer er siktet i Innlandet politidistrikts «Operasjon Zero», en aksjon mot overgrepsnettverk og nettovergrep mot barn som startet i fjor. Ingen personer er dømt ennå, og de siktede kommer fra ulike steder i Hedmark og Oppland..

NRK - 09 Aug 18 kl. 01:56

Pågrep mann etter drapstrusler

Politiet i Innlandet har pågrepet en mann etter han fremsatte drapstrusler mot en kvinne og hennes familie på Hadeland i Oppland, melder politiet. Mannen skal være kjent av politiet fra tidligere..

NRK - 07 Aug 18 kl. 05:18

Hotellansatt utsatt for vold

En ansatt ved et hotell på Lillehammer ble ved 3.30-tiden natt til tirsdag utsatt for vold av en ukjent person, melder politiet i Innlandet. Den mistenkte forsvant fra stedet, og politiet søker etter personen..

VG - 07 Aug 18 kl. 22:52

Disse kommunene er på hyttetyveri-toppen

De største hyttekommunene i landet finner vi på Innlandet, men det er hytteeierne rundt Oslofjorden som oftest får innbrudd..

NRK - 03 Aug 18 kl. 02:52

To kolliderte med elg ved Flisa

To personer er fraktet til sykehus etter at bilen de satt i kolliderte med en elg på riksveg 2 ved Reinsmoen i Hedmark i natt. Føreren er kjørt til sykehus, mens en passasjer i tenårene er fløyet med luftambulanse, opplyser politiet i Innlandet..

NRK - 01 Aug 18 kl. 15:00

Lokal Frp-leder reagerer på reise

Lederen i Innlandet Frp, Johan Aas, mener at fiskeriminister Per Sandberg gjorde et uklokt valg da han reiste på ferie til Iran med sin iransk-norske kjæreste. Aas sier at Sandberg har en statsråd-rolle selv om han er på privat feriereise..

NRK - 26 Jul 18 kl. 17:07

1000 lovbrudd på sykehus

På Sykehuset Innlandet er det registrert over 1000 brudd på arbeidsmiljøloven på et halvt år. Mange ansatte er sykemeldt. Det er på avdelingen for akuttpsykiatri og psykose på Reinsvoll at problemet er størst..

NRK - 27 Jul 18 kl. 14:17

Brenner i Lunner

Det brenner i den gamle barneskolen Lundby i Lunner. Ifølge politiet i Innlandet på Twitter skal bygningen være overtent og det er fare for spredning til blant annet jorder i nærheten. Nødetatene er på stedet..

NRK - 26 Jul 18 kl. 20:28

Fire skadet i kollisjon i Vågå

Fire personer er skadet etter at to biler kolliderte på riksvei 51 ved Brimi Fjellstue i Oppland. Ulykken skjedde like før kl. 20.

NRK - 26 Jul 18 kl. 21:33

To til sykehus etter Vågå-ulykke

To personer er sendt til sykehus på Lillehammer etter at to biler kolliderte ved Tessenden i Oppland torsdag kveld. årsak til ulykken er trolig brudd på vikeplikten, skriver politiet i Innlandet på Twitter..

NRK - 20 Jul 18 kl. 09:59

Røyklukt fra skogbrannene i Sverige

Brannvesenet i Innlandet melder om svært stor pågang av meldinger om røyklukt. Dette er i all hovedsak røyk som siver inn som resultat av alle brannene i Sverige. Brannvesenet ber folk om å se etter markerte røyksøyler før de eventuelt ringer 110..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt