Innlandet

Thursday, 17 January, 01:36

Nyheter om Innlandet

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 2 timer siden

Skadet gutt overført til Ullevål

Tilstanden er uavklart for gutten som ble alvorlig skadet under lek på Lillehammer i kveld. Han er stabilisert ved Lillehammer sykehus og er overført til Ullevål universitetssykehus, melder politiet i Innlandet..

NRK - 11 Jan 19 kl. 01:35

Mann reddet ned fra fjellet i Sel

En mann i 20-årene ble i natt hentet ned fra fjellet nord for Mysusæter i Sel kommune i Oppland. Mannen hadde fått problemer på skitur Det er sterk vind i området, opplyser Innlandet politidistrikt. Politiet fikk melding om saken klokka 00.

NRK - 09 Jan 19 kl. 10:00

Mange uteble fra sykehustime

Nær 26 000 pasienter møtte ikke til avtalt time på Sykehuset Innlandet i fjor. Det fører til at kapasitet står ubrukt. Det er flere pasienter som ikke møter til avtalt tid innen psykisk helsevern enn på de somatiske sjukehusene, skriver Østlendingen..

NRK - 18 Dec 18 kl. 02:33

Høgskole vil bli universitet

Høgskolen i Innlandet har levert inn den nesten 1.000 sider lange søknaden om å bli Norges ellevte universitet. Håpet er at prosessen – og navnebyttet til Universitetet i Innlandet – kan være i mål i løpet av 2020, skriver Khrono..

NRK - 29 Dec 18 kl. 00:29

Røykdykkere undersøker husbrann

Røykdykkere fra brannvesenet søker gjennom et brennende bolighus i Vågå. Det er uklart om at det er folk i huset, melder politiet i Innlandet..

NRK - 27 Dec 18 kl. 13:50

Politimann knivstukket

En politimann er knivstukket i Hamar sentrum melder politiet i Innlandet..

NRK - 24 Dec 18 kl. 20:16

Brann i Kristiansund slokket

Brannvesenet har slokket en brann i en leilighet på Innlandet i Kristiansund. Beboerne er evakuert. Det er fremdeles litt røyk i bygget.

NRK - 22 Dec 18 kl. 21:03

E6 åpen igjen etter frontkollisjon

E6 er åpen igjen etter frontkollisjonen mellom to biler sør for Dombås lørdag kveld. Totalt tre personer er kjørt til legevakt, og to til Lillehammer sykehus med ukjent skadeomfang, skriver politiet i Innlandet på Twitter..

NRK - 19 Dec 18 kl. 18:30

Tek grep etter radiologfeil

Ein radiolog har mista jobben og 2.200 CT-undersøkingar skal bli granska på nytt etter at det kom stadig fleire tilsynssaker mot to radiologar i Hamar. Sykehuset Innlandet har sida 2017 meldt om tolv alvorlege tilfelle der sjukdom ikkje er oppdaga..

NRK - 19 Dec 18 kl. 06:46

Oppretter tilsynssak etter dødsfall

Fylkesmannen i Oppland oppretter tilsynssak mot Sykehuset Innlandet, etter at en pasient døde på sykehuset i Gjøvik etter bruk av kontrastvæske. En 56 år gammel mann fra Brandbu fikk kontrastvæske i hånden under en MR-undersøkelse i høst..

NRK - 17 Dec 18 kl. 00:37

Ein person til sjukehus etter brann

Ein person er køyrd til Hamar sjukehus for observasjon etter å ha fått i seg ein del røyk i ein brann i ein einebustad på Romedal i Hedmark. Bebuaren fekk sløkt brannen sjølv, melder Politiet i Innlandet på Twitter..

NRK - 08 Dec 18 kl. 06:16

Ikke folk i brennende hus

Politiet i Innlandet melder ta det ikke skal være folk inne i huset som står i brann i Nord-Odal i Hedmark. Det er heller ikke fare for spredning av flammene..

NRK - 08 Dec 18 kl. 05:36

Brann i bolig i Nord-Odal

Det brenner i en bolig på Knapper i Nord-Odal i Hedmark. Det er foreløpig usikkert om det befinner seg noen inne i boligen, opplyser operasjonsleder Marianne Brun i Innlandet politidistrikt til NTB..

NRK - 05 Dec 18 kl. 17:35

Kjedekollisjon på E6

Det har vært en kjedekollisjon mellom tre personbiler og en lastebil i sørgående felt på E6, sør for Rudshøgda. Trafikken står stille. Nødetatene er på stedet, melder Politiet i Innlandet på sin Twitter-konto..

NRK - 07 Dec 18 kl. 07:31

Vann spelbransjens «Oscar»

Dataspelet Combat 2018 vann prisen for beste studentspel under Game Awards 2018 i Los Angeles i natt. Utdelinga er «spelbransjens svar på Oscar». Utviklarane av spelet heiter Polyblock Studio, og dei har bakgrunn frå Høgskolen i Innlandet..

NRK - 01 Dec 18 kl. 09:42

Leteaksjon i Åmot

Det pågår nå en leteaksjon ved Skramstadsetra i Åmot etter en mann i 50-åra fra Akershus. Mannen ble meldt saknet i går kveld da en kompis kom for å besøke mannen i hytta hans, forteller operasjonsleder Dyre Antonsen i Innlandet politidistrikt..

NRK - 01 Dec 18 kl. 05:14

Hus overtent i Dalsbygda

Et hus er overtent i Dalsbygda i Os kommune i Hedmark. Beboerne er ute av huset. Tre personer får behandling for røykskader på stedet, melder Innlandet politidistrikt på Twitter.

NRK - 30 Nov 18 kl. 13:23

Pulveret er ufarleg

Det kvite pulveret som vart sendt til Innlandet politidistrikt er ufarleg. Det skriv politiet i ei pressemelding. Bombegruppa frå Oslo har gjort undersøkjingane av innhaldet i brevet..

NRK - 30 Nov 18 kl. 20:00

Omkom i trafikkulykke i Trysil

En person omkom i en trafikkulykke i Trysil i kveld, melder politiet i Innlandet. Ifølge avisen Østlendingen er det vanskelige kjøreforhold i området..

NRK - 13 Nov 18 kl. 10:14

Muligheter for grønne jobber

Hedmark og Oppland fylkeskommuner mener det skal ordne 25.000 grønne arbeidsplasser i Innlandet. I dag legger Sintef fram en rapport om muligheter Innlandet har for å bidra til det grønne skiftet.

VG - 30 Nov 18 kl. 10:52

Undersøker konvolutt med hvitt pulver

To ansatte ved Innlandet politidistrikt på Hamar er tatt hånd om etter å ha vært i kontakt med en konvolutt som inneholdt hvitt pulver..

NRK - 01 Dec 18 kl. 05:47

Fare for spredning

Det er fare for spredning til flere nabohus og driftsbygninger etter at et hus i Dalsbygda i Hedmark begynte å brenne. Operasjonsleder Bård Einar Hoft i Innlandet politidistrikt sier til NTB at det er flere boliger og driftsbygninger i nærheten..

NRK - 30 Nov 18 kl. 10:32

Hvitt pulver til politiet

To ansatte ved Hamar politidistrikt er tatt hånd om etter å ha vært i kontakt med et hvitt pulver i en konvolutt. Konvolutten var adressert til Innlandet politidistrikt. De ansatte er behandlet av helsepersonell på stedet..

NRK - 30 Nov 18 kl. 11:00

Reagerte på hvitt pulver

De to ansatte ved Innlandet politidistrikt som var i kontakt med en konvolutt med hvitt pulver, reagerte med kløe i halsen og svie i øynene. Det sier operasjonsleder Dyre Antonsen. De ansatte følges videre opp og pulveret blir undersøkt..

VG - 30 Nov 18 kl. 10:52

Undersøkte konvolutt med hvitt pulver - var ufarlig

To sivilt ansatte ved Innlandet politidistrikt på Hamar ble tatt hånd om etter å ha vært i kontakt med en konvolutt som inneholdt hvitt pulver. Pulveret viste seg å være ufarlig..

NRK - 19 Nov 18 kl. 10:54

Arbeidsulykke i Kongsvinger

En person er sendt til Kongsvinger sykehus etter en arbeidsulykke, opplyser politiet i Innlandet på Twitter. Skadeomfanget er så langt ikke kjent, og arbeidstilsynet er varslet om hendelsen..

NRK - 19 Nov 18 kl. 10:54

Arbeidsulykke på Kongsvinger

En person er sendt til Kongsvinger sykehus etter en arbeidsulykke, opplyser politiet i Innlandet på Twitter. Skadeomfanget er så langt ikke kjent, og arbeidstilsynet er varslet om hendelsen..

VG - 20 Nov 18 kl. 09:11

Jemtland-rettssaken: Krimteknikere fant diesel i blodspor

HAMAR (VG) Kriminalteknikere fra Kripos og Innlandet politidistrikt forklarer seg tirsdag om åstedsundersøkelser som er gjort i Jemtland-saken. Følg forklaringen her..

VG - 20 Nov 18 kl. 09:11

Jemtland-rettssaken: Krimteknikere forklarer seg om blodspor

HAMAR (VG) Kriminalteknikere fra Kripos og Innlandet politidistrikt forklarer seg tirsdag om åstedsundersøkelser som er gjort i Jemtland-saken. Følg forklaringen her..

NRK - 15 Nov 18 kl. 22:46

Politiet ber om tips

Politiet i Innlandet ber om tips etter at to menn skal ha forsøkt komme seg inn i en parkert bil på Gjøvik. To barn satt i bilen. De to mennene forsvant fra stedet da de ble tilsnakket av barnas mor..

NRK - 14 Nov 18 kl. 15:07

Bilfører omkom i ulykke

En bilfører er bekreftet omkommet i en utforkjøring mellom Rena og Nordre Osen i Hedmark. Det skriver politiet i Innlandet på Twitter. Vegvesenets ulykkesanalysegruppe er på vei til stedet..

NRK - 14 Nov 18 kl. 01:02

Enebolig totalskadd i brann i Torpa

En enebolig i Nord-Torpa i Oppland er totalskadd etter at det ble meldt om brann i huset litt før klokka 23. Det var ikke folk i huset da brannvesenet startet slukking, melder Innlandet politidistrikt..

NRK - 11 Nov 18 kl. 16:10

Politiet etterlyser en blå Skoda Octavia

I forbindelse med en person som ble meldt savnet fra Kongsvinger lørdag, ønsker politiet opplysninger/observasjoner om en blå bil av type Skoda Octavia. Politiet Innlandet skriver på sin Twitter-konto at observasjoner kan meldes inn på tlf. 02800..

NRK - 07 Nov 18 kl. 02:03

En til sykehus etter utforkjøring

En person er sendt til sykehus etter en trafikkulykke på riksvei 25 i Løten i Hedmark. Bilen har kjørt av veien og havnet på taket. Politiet fikk melding om utforkjøringen klokken 01:35, opplyser politiet i Innlandet på Twitter..

NRK - 03 Nov 18 kl. 10:52

Hentet med luftambulanse

Luftambulansen har hentet en person med hode- og nakkeskader i Engerdal, Hedmark. To andre personer er lettere skadet og kjøres til sykehuset. Atle B.

NRK - 03 Nov 18 kl. 10:15

Tre skadd i ulykke i Hedmark

Tre personer skal ha kommet til skade i en kollisjon mellom to militære kjøretøy i Engerdal, Hedmark. Innlandet politidistrikt opplyser til NTB at ulykken skal ha skjedd i forbindelse med den pågående militærøvelsen Trident Juncture..

NRK - 31 Oct 18 kl. 19:46

Jente (16) drept – gutt (16) siktet

En 16 år gammel jente er drept etter knivstikking på Vinstra i Nord-Fron kommune. Politiet har pågrepet og siktet en 16 år gammel gutt for drap. Det bekrefter politiadvokat Trine Hanssen i Innlandet politidistrikt til NRK..

NRK - 31 Oct 18 kl. 19:46

Gutt (16) siktet etter drap

En 16 år gammel jente er drept etter knivstikking på Vinstra i Nord-Fron kommune. Politiet har pågrepet og siktet en 16 år gammel gutt for drap. Det bekrefter politiadvokat Trine Hanssen i Innlandet politidistrikt til NRK..

NRK - 19 Oct 18 kl. 23:23

Frontkollisjon i Oppland

To personbiler er involvert i en front mot frontulykke på Fårberg/Tollersrud i Oppland fredag kveld. Det er personskader og nødetater er på vei til stedet. Det meldte politiet Innlandet på Twitter klokka 23.

NRK - 18 Oct 18 kl. 00:45

Sp vil skrote flere nye regioner

Senterpartiet vil droppe sammenslåingene av Hordaland og Sogn og Fjordane til region Vestland, Hedmark og Oppland til region Innlandet, og sammenslåingen av Vestfold og Telemark. Partiet vil fremme forslaget i Stortinget i morgen, ifølge Nationen..

NRK - 15 Oct 18 kl. 03:09

77 personer evakuert i Skjåk

77 personer var evakuert i Skjåk i 01-30-tida, opplyser politiet i Innlandet til Gudbrandsdølen Dagningen. De evakuerte bor hos familie og venner, eller på hoteller og turistsenter i området. Politiet patruljerer fleire stader nord i Gudbrandsdalen..

NRK - 14 Oct 18 kl. 18:37

Mann angrep person med balltre

En mann fra Lillehammer er pågrepet for å ha angrepet og slått en annen person med balltre. Personen som ble angrepet fikk slag på hofte og albue. Politiet Innlandet sier mannen er en kjenning av politiet og oppretter sak..

NRK - 11 Oct 18 kl. 10:12

Lungesykehus legges trolig ned

Granheim lungesykehus i Gausdal legges trolig ned. Det kom fram på et allmøte ved lungesjukehuset i går. Sykehuset Innlandet vil trolig gå inn for å flytte lungerehabiliteringen til sykehuset i Lillehammer.

NRK - 11 Oct 18 kl. 10:12

Granheim lungesykehus legges ned

Granheim lungesykehus legges trolig ned. Det kom fram på et allmøte ved lungesjukehuset i går. Sykehuset Innlandet vil trolig gå inn for å flytte lungerehabiliteringen til sykehuset i Lillehammer..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt