Innlandet

Friday, 12 August, 05:07

Nyheter om Innlandet

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - Igår: 12:50

Sju personar i trafikkulukke i Innlandet

Sju personar er involvert i ei trafikkulukke mellom to personbilar og ein lastebil på Løten, melder politiet i Innlandet. Ein kvinneleg sjåfør er skadd, og er sikta for ulovleg forbikøyring. Dei andre seks personane kom uskadde frå ulukka, skriv politiet..

NRK - I førrgår: 15:59

Lastebilsjåfør til traumemottak

En lastebil har kjørt i grøften på fylkesveg 213 ved Hamarvegen. Føreren, som er en mann, er kjørt til traumemottaket på sykehuset i Lillehammer. – Han har rygget ut på en fyllplass og veltet.

NRK - I førrgår: 15:59

Lastebilsjåfør til traumemottak – Flere bruddskader

En lastebil har kjørt i grøften på fylkesveg 213 ved Hamarvegen. Føreren, som er en mann, er kjørt til traumemottaket på sykehuset i Lillehammer. – Han har rygget ut på en fyllplass og veltet.

NRK - 08 aug 22 kl. 12:39

Anbefaler hovedsykehus i Moelv

Styringsgruppen i Helse Sør-Øst anbefaler at man går videre med planene om et hovedsykehus ved Mjøsbrua i Moelv. De anbefaler å legge ned både de somatiske og psykiatriske sykehusene i Gjøvik og Hamar/Stange. Lillehammer vil beholde akuttsykehuset, mens Elverum beholder et mindre sykehus for planlagte behandlinger.

NRK - 07 aug 22 kl. 10:11

Bålpanne antente terassegulv på hytte

Litt før klokka halv ti ble det meldt om brann på terrassen på ei hytte på Sjusjøen. De som var i hytta ble vekket av vitner og kom seg ut i god behold. – Det har vært fyrt opp i ei bålpanne og den har vært satt rett på tregulvet på terassen og treverket har tatt fyr, sier operasjonsleder Atle Bernhard von Obstfelder i politiet i Innlandet.

NRK - 28 jul 22 kl. 00:24

Mopedist til sykehus etter trafikkulykke

En mopedfører er fraktet til sykehuset i Hamar etter en trafikkulykke ved Solør i Innlandet. Skadeomfang er ukjent. Mopeden skal ha blitt tauet av en bil og veltet, tvitrer politiet i Innlandet..

NRK - 27 jul 22 kl. 23:44

To personer skadd etter UTV kolliderte med elg

To personer er skadd etter at en UTV kolliderte med en elg på fylkesvei 257 ved Heidalen i Innlandet. Elgen er død, melder politiet Innlandet på Twitter. Oppdateres..

NRK - 21 jul 22 kl. 21:14

Gasslekkasje hos Tine meieri i Brumunddal

Hos Tine meieri i Brumunddal meldes det torsdag kveld om en gasslekkasje. De ansatte har evakuert, opplyser politiet i Innlandet. Lekkasjen er lokalisert til ett rom og det skal ikke være fare for videre spredning.

NRK - 18 jul 22 kl. 09:48

Mann påkjørt av traktor

En mann har i forbindelse med arbeid på et jorde i Lom blitt overkjørt av en traktor. Han er bevisst, men skadeomfanget er uavklart. Vedkommende flys til Lillehammer sykehus for videre undersøkelser, skriver politiet i Innlandet på Twitter.

NRK - 18 jul 22 kl. 09:48

Mann overkjørt av traktor

En mann har i forbindelse med arbeid på et jorde i Lom blitt overkjørt av en traktor. Han er bevisst, og det skal ikke være snakk om livstruende skader. Vedkommende flys til Lillehammer sykehus for videre undersøkelser, skriver politiet i Innlandet på Twitter.

NRK - 18 jul 22 kl. 09:48

Mann i 70-årene overkjørt av traktor

En mann i 70-årene har i forbindelse med arbeid på et jorde i Lom blitt overkjørt av en traktor. Han er bevisst, og det skal ikke være snakk om livstruende skader. Vedkommende flys til Lillehammer sykehus for videre undersøkelser, skriver politiet i Innlandet på Twitter.

NRK - 06 jun 22 kl. 15:16

Snøskred sperrer fylkesvei i Innlandet

Fylkesvei 63 er stengt ved Langvatnet i Skjåk Innlandet etter at det har gått et snøskred over veien. Det er ingen tegn til at personer eller biler er tatt. Veien er ikke framkommelig, skriver Innlandet politidistrikt på Twitter.

NRK - 09 jul 22 kl. 13:53

Ulykke med kajakk i Vågå

Politiet i Innlandet melder at ein kajakkpadlar har vore utfor ei ulykke i Vågå i Innlandet. Vedkommande skal ha vore under vatn i noko tid, og får behandling på land no. Naudetatar, inkludert luftambulanse, er på veg.

NRK - 3 timer siden

Mann i 60-årene druknet i Femundselva

Det ble torsdag kveld satt i gang en leteaksjon ved Femundselva i Engerdal kommune etter en mann i 60-årene som ikke hadde kommet tilbake fra en fisketur. Mannen ble funnet i elva av politiet like før midnatt. – Det ble forsøkt HRL, men savnede er bekreftet omkommet.

NRK - 3 timer siden

Mann i 60-årene funnet død etter leteaksjon

Det ble torsdag kveld satt i gang en leteaksjon langs Femundselva i Engerdal kommune etter en mann i 60-årene som ikke hadde kommet tilbake etter en fisketur. Mannen ble meldt savnet av pårørende. Både redningshelikopter og frivillige mannskaper bisto politiet i søket.

NRK - 18 timer siden

Frontkollisjon mellom bil og buss i Innlandet

Riksveg 2 mellom Kongsvinger og Magnor er stengt etter at ein personbil har kollidert med ein buss, opplyser politiet. Ein person skal vere fastklemt i bussen, medan det er uavklart for to andre passasjerar. Det er også uavklart for føraren av personbilen.

NRK - I førrgår: 08:13

Ja til felling av ulv i Nord-Østerdal

Statsforvalteren i Innlandet har sagt ja til felling av en ulv i deler av kommunene Rendalen, Alvdal, Tynset, Tolga og Os. Fellingstillatelsen ble gitt etter at det ble funnet et skadd lam og ei drept søye på Unset i Rendalen. Lammet måtte avlive.

NRK - 08 aug 22 kl. 17:06

Trafikkulukke i Alvdal

Ein einsleg bil er køyrt ut av vegen i Alvdal i Innlandet, skriv politiet i Twitter. To personar er i bilen. Skadeomfanget er ikkje kjent.

NRK - 08 aug 22 kl. 06:42

Ung sjåfør alvorlig skadd etter utforkjøring

En gutt i slutten av tenårene ble tatt med av luftambulanse etter å ha kjørt av vegen i Ridabu i Hamar i natt. Sjåføren kjørte av vegen på en moped. Operasjonsleder Sidsel Svarstad i Innlandet politidistrikt forteller at skadene synes å være mer alvorlige enn først antatt.

NRK - 06 aug 22 kl. 13:30

Trafikkulukke på Flisa

To bilar har kollidert på Flisa i Innlandet. Naudetatane er på veg til staden. Skadeomfanget er foreløpig ukjent..

NRK - 06 aug 22 kl. 05:42

Savnet kvinne kom til rette i Løten

Kvinnen i 70-årene som var savnet i Skogbygda i Løten i Innlandet, ble ved 2-tida i natt funnet uskadd i terrenget. Politi og frivillige har i natt lett etter kvinnen med hund, droner og helikopter..

NRK - 05 aug 22 kl. 23:02

Leteaksjon etter kvinne i Løten

Politi og frivillige leter etter en 75 årig kvinne som er savnet i Løten på Hedmarken. Det letes med hund, droner og helikopter. Kvinnen ble sist sett i Skogbygda tirsdag, opplyser politiet i Innlandet..

NRK - 05 aug 22 kl. 21:16

To søstre i 70-årene siktet for å ha mishandlet moren

De to ble pågrepet mandag og varetektsfengslet tirsdag, skriver Østlendingen. De to er siktet for overtredelse av straffelovens paragraf 282, mishandling i nære relasjoner. Et lovbrudd med en strafferamme på seks års fengsel.

NRK - 03 aug 22 kl. 18:27

Luftambulanse har henta opp kajakkpadlar på Lom

Kajakkpadlaren i kajakken som velta på Lom har blitt henta opp av luftambulanse. Det melder Innlandet politidistrikt på Twitter. Tilstanden til kajakkpadlaren er ukjent.

VG - 03 aug 22 kl. 18:17

Redningsaksjon etter kajakkpadler i Lom

Politiet har iverksatt redningsaksjon etter at en kajakkpadler gikk rundt i Lom i Innlandet..

VG - 03 aug 22 kl. 18:17

Redningsaksjon etter kajakkpadler i Lom - holdes fast i stri elv

Politiet har iverksatt redningsaksjon etter at en kajakkpadler gikk rundt i elven Smådøla i Lom i Innlandet..

NRK - 03 aug 22 kl. 18:08

Redningsaksjon etter kajakkpadlar på Lom

Det er iverksett ein redningsaksjon etter at ein kajakk har gått rundt på Lom. Det skal ha skjedd i Smådøla overfor Tesse. Det er krevjande redningsforhold i det høge juvet, skriv politiet i Innlandet på Twitter..

NRK - 03 aug 22 kl. 18:08

Redningsaksjon etter kajakkvelt på Lom

Det er iverksett ein redningsaksjon etter at ein kajakk har gått rundt på Lom. Det skal ha skjedd i Smådøla overfor Tesse. Det er krevjande redningsforhold i det høge juvet, skriv politiet i Innlandet på Twitter.

NRK - 03 aug 22 kl. 10:14

Mann døde i trafikkulykke på Valdres

Ein mann er stadfesta død etter ei utforkøyring på Valdres, melder politiet i Innlandet. Dei pårørande er varsla. Den omkomne er ein mann på 25 år.

NRK - 03 aug 22 kl. 10:14

Mann døde i trafikkulykke i Valdres

Ein mann er stadfesta død etter ei utforkøyring i Valdres, melder politiet i Innlandet. Dei pårørande er varsla. Den omkomne er ein mann på 25 år.

NRK - 03 aug 22 kl. 10:02

To alvorleg skadde i trafikkulykke

To personar er alvorleg skadde etter ei trafikkulykke i Gjøvik, melder Innlandet politidistrikt. Politiet meldte om ulykka mellom dei to bilane klokka 9.18..

NRK - 03 aug 22 kl. 10:02

Alvorleg i trafikkulykke i Gjøvik

Ein person er alvorleg skadd etter ei trafikkulykke i Gjøvik, melder Innlandet politidistrikt. Politiet meldte om ulykka mellom dei to bilane klokka 9.18.

NRK - 03 aug 22 kl. 10:02

Alvorlig i trafikkulykke i Gjøvik

En person er alvorlig skadd etter ei trafikkulykke langs Fagernesvegen i Gjøvik, melder Innlandet politidistrikt. Politiet meldte om ulykka mellom de to bilene klokka 9.18.

Klartale - 03 aug 22 kl. 08:50

De drepte på Otta var et eldre ektepar

Mandag ble to personer drept. Det skjedde på Otta i Gudbrandsdalen. En mann er siktet for å ha drept dem.

NRK - 03 aug 22 kl. 02:24

Savnet multeplukker funnet

Mannen i 70-årene som var savnet på multeplukking i Søndre Land, kom til rette i god behold ved 01.40-tiden i natt, opplyser politiet i Innlandet. Mannen hadde selv tatt seg fram til veg der han fikk kontakt med en bilist..

NRK - 03 aug 22 kl. 02:24

Savnet multeplukker kom til rette

Mannen i 70-årene som var savnet på multeplukking i Søndre Land, kom til rette i god behold ved 01.40-tiden i natt, opplyser politiet i Innlandet. Det var igangsatt en omfattende leteaksjon med et stort antall frivillige og mannskaper fra Sivilforsvaret.

NRK - 02 aug 22 kl. 23:07

Leiter etter sakna molteplukkar med dronar

Leitinga held fram utover natta etter ein mann i 70-åra som ikkje kom heim frå ein moltetur i Søndre Land. Politi og frivillige frå Røde Kors, Norsk Folkehjelp, Sivilforsvaret, åtte redningshundar og politihund søker i området, opplyser politiet i Innlandet. Redningshelikopteret måtte gje seg på grunn av tåke, men det blir framleis søkt med dronar..

NRK - 02 aug 22 kl. 11:24

Politiet til NRK: – Ber om fire uker varetektsfengsling

– Vi vil be om fire uker varetektsfengsel for siktede, hvor av to uker med brev- og besøksforbud og full isolasjon, sier politiadvokat Julie Dalsveen i Innlandet politidistrikt til NRK. Det er også fastsatt fengslingsmøte klokken 13 i dag for gjerningspersonen som drepte to personer i Otta mandag. Dalsveen opplyser at det ikke er avklart hvordan han stiller seg til politiets begjæring eller om han møter i fengslingsmøtet..

NRK - 28 jun 22 kl. 21:20

Stor pågang av akuttpasienter

Sykehuset Innlandet melder i kveld om at de går i såkalt grønn beredskap, på grunn av stor pågang av akutt syke pasienter ved alle de somatiske sykehusene i Innlandet. – Stadig flere pasienter legges inn med eller på grunn av covid-19, og dette krever ekstraordinære smitteverntiltak som gjør driften mer krevende, sier fungerende direktør medisin og helsefag, Siv Cathrine Høymork. Tidligere har andre sykehus hevet beredskapen på grunn av kapasitetsutfordringer, både i Trondheim, Stavanger og ved ett sykehus i Oslo..

NRK - 02 aug 22 kl. 09:26

Otta-drapa: Fengslingsmøte kl. 13

Det er beramma fengslingsmøte klokka 13 i dag for gjerningspersonen som drepte to personar i Otta måndag. Det skriv Innlandet politidistrikt i ei pressemelding. Den sikta er ein mann i 40-åra, etter det NRK kjenner til.

NRK - 01 aug 22 kl. 23:54

Mann i 20-årene omkom i Sjoa

En tsjekkisk mann i 20-årene døde da flåten han var om bord i, veltet under rafting i Sjoa i Gudbrandsdalen mandag ettermiddag. Manne ble funnet omkommet kort tid etter ulykken i den kjente ekstremsportelva. Han var sammen med sju andre tsjekkere som raftet i Sjoa fordelt på to flåter.

Aftenposten - 01 aug 22 kl. 20:32

To personer drept etter knivstikking på Otta i Innlandet

– Jeg kan ikke gå inn på alder, og om han er en kjenning fra politiet før av, sier Kristian Bjaanes, operasjonsleder i….

NRK - 01 aug 22 kl. 19:28

Knivstikking: To personer bekreftet drept i et boligkompleks

Det bekreftes at to personer er funnet drept i et boligkompleks på Otta i Innlandet, skriver politiet på Twitter. Beskjeden kommer etter at det ble meldt om knivstikking i samme område..

NRK - 01 aug 22 kl. 18:39

Knivstikking i Otta – to alvorlig skadde

Politiet rykker ut etter melding om knivstikking i Otta i Innlandet. Politiet har pågrepet antatte gjerningsmann og funnet to personer alvorlig skadd..

NRK - 01 aug 22 kl. 18:07

Elvepadler savnet

Et redningshelikopter er på vei og flere frivillige leter etter en elvepadler som er savnet i Sjoa i Innlandet. Personen skal ha vært sammen med syv andre tjekkiske padlere, og ble sett bevisstløs i elven. Det er mye strøm i Sjoa, opplyser politiet på Twitter..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com