Nyheter om Innlandet

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 17 timer siden

Nytt fylkesvåpen klart

Juryen har valgt reklamebyrået Ferskvanns forslag som nytt fylkesvåpen for Innlandet fylkeskommune. Fylkesvåpenet skal behandles politisk på fylkestingene i Hedmark og Oppland søndag..

Aftenposten - Igår: 20:10

Meteorolog: – Vi håper folk tar advarslene våre på alvor

Fredag er det ventet et nytt uvær over Sør- og Østlandet. Meteorologene ber særlig folk i Innlandet om å passe seg for uvant sterk vind..

Aftenposten - Igår: 20:10

Advarer folk inne i landet mot sterk vind

Fredag er det ventet et nytt uvær over Sør- og Østlandet. Meteorologene ber særlig folk i Innlandet om å passe seg for uvant sterk vind..

NRK - 16 Sep 18 kl. 17:07

Avventer med å offentliggjøre navn

Innlandet politidistrikt avventer med å offentliggjøre navnet på de to som ble funnet døde i en bolig i Elverum fredag kveld, melder Østlendingen..

NRK - 15 Sep 18 kl. 16:48

En voksen og et barn funnet død

Det var en voksen og et barn som ble funnet døde i sin bolig i Elverum. Innlandet politidistrikt undersøker saken for å kartlegge omstendighetene rundt dødsfallene..

Aftenposten - 13 Sep 18 kl. 21:01

«Ekstremt farlig og livstruende», sier meteorologene. Dette vet vi om orkanen Florence.

Orkanen Florence har truffet øygruppe utenfor USAs østkyst. Meteorologene frykter katastrofal flom i Innlandet..

NRK - 24 Aug 18 kl. 16:20

Nedskjæringer i Sykehuset Innlandet

Sykehuset Innlandet må fjerne 57 sengeplasser med tilhørende bemanning for å spare penger. 20 av sengeplassene tas fra sykehusene i Hamar og Elverum, 20 fra Gjøvik og Lillehammer, to fra Tynset og 15 fra psykisk helsevern, skriver Østlendingen..

NRK - 04 Sep 18 kl. 17:36

Alvorlig skadet i arbeidsulykke

En ansatt i en dekkbutikk på Rudshøgda i Hedmark er trolig alvorlig skadd etter en arbeidsulykke. Et traktorhjul eksploderte under fylling av luft, opplyser Innlandet politidistrikt. Ulykken ble varslet like før klokka 16 tirsdag ettermiddag..

NRK - 27 Aug 18 kl. 14:52

Ulv skutt etter saueangrep i Trysil

Mandag ble det skutt en ulv i Trysil i forbindelse med et angrep på en saueflokk. Politiet antar foreløpig at det dreier seg om lovlig felling. Det bekrefter politiadvokat Henning Klauseie i Innlandet politidistrikt, overfor Østlendingen..

Aftenposten - 22 Aug 18 kl. 11:15

Syv siktet i politiaksjon mot overgrepsnettverk

I alt syv personer er siktet etter at Innlandet politidistrikt startet sin Operasjon Zero i fjor – en aksjon mot overgrepsnettverk og nettovergrep mot barn..

NRK - 22 Aug 18 kl. 11:25

Sju siktet i «Operasjon Zero»

Sju personer er siktet i Innlandet politidistrikts «Operasjon Zero», en aksjon mot overgrepsnettverk og nettovergrep mot barn som startet i fjor. Ingen personer er dømt ennå, og de siktede kommer fra ulike steder i Hedmark og Oppland..

NRK - 09 Aug 18 kl. 01:56

Pågrep mann etter drapstrusler

Politiet i Innlandet har pågrepet en mann etter han fremsatte drapstrusler mot en kvinne og hennes familie på Hadeland i Oppland, melder politiet. Mannen skal være kjent av politiet fra tidligere..

NRK - 07 Aug 18 kl. 05:18

Hotellansatt utsatt for vold

En ansatt ved et hotell på Lillehammer ble ved 3.30-tiden natt til tirsdag utsatt for vold av en ukjent person, melder politiet i Innlandet. Den mistenkte forsvant fra stedet, og politiet søker etter personen..

VG - 07 Aug 18 kl. 22:52

Disse kommunene er på hyttetyveri-toppen

De største hyttekommunene i landet finner vi på Innlandet, men det er hytteeierne rundt Oslofjorden som oftest får innbrudd..

NRK - 03 Aug 18 kl. 02:52

To kolliderte med elg ved Flisa

To personer er fraktet til sykehus etter at bilen de satt i kolliderte med en elg på riksveg 2 ved Reinsmoen i Hedmark i natt. Føreren er kjørt til sykehus, mens en passasjer i tenårene er fløyet med luftambulanse, opplyser politiet i Innlandet..

NRK - 01 Aug 18 kl. 15:00

Lokal Frp-leder reagerer på reise

Lederen i Innlandet Frp, Johan Aas, mener at fiskeriminister Per Sandberg gjorde et uklokt valg da han reiste på ferie til Iran med sin iransk-norske kjæreste. Aas sier at Sandberg har en statsråd-rolle selv om han er på privat feriereise..

NRK - 26 Jul 18 kl. 17:07

1000 lovbrudd på sykehus

På Sykehuset Innlandet er det registrert over 1000 brudd på arbeidsmiljøloven på et halvt år. Mange ansatte er sykemeldt. Det er på avdelingen for akuttpsykiatri og psykose på Reinsvoll at problemet er størst..

NRK - 27 Jul 18 kl. 14:17

Brenner i Lunner

Det brenner i den gamle barneskolen Lundby i Lunner. Ifølge politiet i Innlandet på Twitter skal bygningen være overtent og det er fare for spredning til blant annet jorder i nærheten. Nødetatene er på stedet..

NRK - 26 Jul 18 kl. 20:28

Fire skadet i kollisjon i Vågå

Fire personer er skadet etter at to biler kolliderte på riksvei 51 ved Brimi Fjellstue i Oppland. Ulykken skjedde like før kl. 20.

NRK - 26 Jul 18 kl. 21:33

To til sykehus etter Vågå-ulykke

To personer er sendt til sykehus på Lillehammer etter at to biler kolliderte ved Tessenden i Oppland torsdag kveld. årsak til ulykken er trolig brudd på vikeplikten, skriver politiet i Innlandet på Twitter..

NRK - 20 Jul 18 kl. 09:59

Røyklukt fra skogbrannene i Sverige

Brannvesenet i Innlandet melder om svært stor pågang av meldinger om røyklukt. Dette er i all hovedsak røyk som siver inn som resultat av alle brannene i Sverige. Brannvesenet ber folk om å se etter markerte røyksøyler før de eventuelt ringer 110..

NRK - 09 Jul 18 kl. 06:51

Styrker bemanning under NATO-øvelse

Innlandet, Trøndelag, Møre og Romsdal får 67 ekstra politistillinger under Trident Juncture i høst. Mer enn 40.000 soldater fra 30 land er i Norge fra 25.

P4 - 09 Jul 18 kl. 07:13

Får ekstra stillinger under øvelse

Politiet styrker bemanningen under den store NATO-øvelsen som skal holdes i Norge i høst. Innlandet, Trøndelag og Møre og Romsdal får 67 ekstra politistillinger. Mer enn 40.

NRK - 05 Jul 18 kl. 14:45

Mann skadet i fallulykke

En mann er fløyet til sykehus med alvorlige skader etter at han falt ned fra en høyde i en arbeidsulykke på Kallerud i Gjøvik. Arbeidsulykken skjedde 13.45 i ettermiddag, opplyser Innlandet politidistrikt til NTB..

NRK - 06 Jul 18 kl. 12:33

E6 stengt etter dødsulykke

En person omkom etter en frontkollisjon mellom to biler på E6 på Dovrefjell. Politiet i Innlandet opplyser på Twitter at føreren av den ene bilen er kjørt til Lillehammer sykehus. Fører av den andre bilen døde på stedet..

NRK - 02 Jul 18 kl. 15:26

Forlenget fengsling

Politiet har fått medhold i å varetektsfengsle den drapssiktede ektemannen til Janne Jemtland i ytterligere tolv uker, opplyser politiet i Innlandet i en pressemelding..

VG - 01 Jul 18 kl. 12:24

17-årig jente døde etter sykkelulykke i Elverum

17-åringen har vært livstruende skadet siden ulykken torsdag kveld. Lørdag kveld døde hun av skadene hun pådro seg, opplyser Innlandet politidistrikt til VG..

P4 - 01 Jul 18 kl. 12:38

17-åring døde etter ulykke

En 17 år gammel jente døde døde i går kveld etter en sykkelulykke i Elverum på torsdag. Det opplyser Innlandet politidistrikt. Jenta har vært livstruende skadd etter at hun kolliderte med en bil i et fotgjengerfelt..

NRK - 01 Jul 18 kl. 12:58

17-åring døde av skadene

Den 17 år gamle jenta som ble påkjørt i Elverum torsdag, døde lørdag kveld av skadene hun ble påført. Det opplyser Innlandet politidistrikt i en pressemelding. Ulykken skjedde ved Kremmertorget i Elverum..

NRK - 02 Jul 18 kl. 01:50

Røyklukt fra skogbrann i Sverige

Røyk og røyklukt fra en skogbrann i Ekshärad ved Hagfors i Sverige har nådd store deler av Øst-Norge, melder 110-sentralen Innlandet. Skogbrannen i Sverige har også ført til at det skal ha lagt seg som et teppe over Mjøsa..

NRK - 28 Jun 18 kl. 16:21

Ber om forlenget fengsling

Politiet ønsker å varetektsfengsle den drapssiktede ektemannen til Janne Jemtland i ytterligere tolv uker. Fengslingsmøtet blir avholdt mandag neste uke, opplyser Innlandet politidistrikt.

Aftenposten - 28 Jun 18 kl. 13:05

Mann døde etter fallulykke på Besseggen

En mann i 70-årene døde etter at han falt rundt ti meter på eggens smaleste parti, melder politiet i Innlandet..

VG - 01 Jul 18 kl. 21:31

Det brenner, brenner og brenner...

Det er flere branner langs toglinjene i Oslo og Akershus. 110-sentralen Innlandet opplyser at det brenner flere steder fra Maridalsvannet og nesten til Hakadal..

P4 - 27 Jun 18 kl. 19:56

Skogbrann i Sel

Det har brutt ut skogbrann i Sel i Oppland. Det brenner tett opp mot flere hytter og brannvesnet har ikke kontroll, forteller operasjonsleder i Innlandet politidistrikt Dyre Antonsen. Brannvesenet har ikke kontroll på brannen..

NRK - 27 Jun 18 kl. 14:22

Flere biler truffet av stein

Det har vært en sprengningsuhell i Moelv. Til tross for tildekking med matter har seks biler blitt truffet av stein og et hustak på et gjenvinningsstasjon på nabotomta bitt truffet, melder politiet i Innlandet..

P4 - 28 Jun 18 kl. 15:41

Ber om 12 nye uker i Jemtlandsaken

Politiet i Innlandet ber om varetekt i tolv nye uker for den drapssiktede ektemannen til Janne Jemtland Politiet venter fortsatt på den endelige obduksjonsrapporten, det pågår også undersøkelser av våpenet som ble funnet 8. mai. 36 år gamle Jemtland funnet død i Glomma i januar, og hennes ektemann ble pågrepet og siktet for forsettlig drap..

NRK - 25 Jun 18 kl. 23:55

Røykutvikling i Raufoss næringspark

Det har vært røykutvikling i en bedrift i Raufoss Næringspark, opplyser operasjonsleder i Innlandet Jan-Egil Gilberg til NRK. Sju personer har blitt noe eksponert for røyk. Situasjonen virker å være under kontroll..

NRK - 25 Jun 18 kl. 23:55

Melding om brann i næringspark

Politiet har fått melding om at det brenner i en bygning i Raufoss Næringspark, skriver politiet i Innlandet på Twitter. Nødetater er på vei til stedet..

NRK - 22 Jun 18 kl. 10:00

Fortsatt skogbrannfare i Innlandet

Det er fortsatt stor skogbrannfare i Hedmark og oPpland, advarer meteorologene. De ber folk være forsiktig med bruk av ild på Sankthansaften..

NRK - 26 May 18 kl. 20:58

Innlandet Frp er etablert

Framstegspartiets fylkeslag i Hedmark og Oppland har blitt til Innlandet Frp i kveld, melder Gudbrandsdølen Dagningen. Tidlegare fylkesleiar i Hedmark vart ny leiar i Innlandet Frp. Truls Gihlemoen blir nestleiar..

Dagbladet - 16 Jun 18 kl. 13:53

Etterlyser mystisk MC-helt etter ulykke

Ambulansetjenesten i Innlandet takker den ukjente motorsyklisten..

VG - 21 Jun 18 kl. 05:18

Frykter dårligere eldreomsorg flere steder i Norge

Det blir stadig flere eldre i små kommuner i Innlandet og i Nord-Norge. Nå frykter Helsedirektoratet at disse i fremtiden får det verre enn gamle som bor i byene..

P4 - 15 Jun 18 kl. 15:50

Ulykke på E6 Dovreskogen

Tre personer er sendt til sykehus etter en trafikkulykke på E6 på Dovreskogen i Oppland. Skadeomfanget til de tre er foreløpig ukjent. Ifølge Innlandet politidistrikt kjørte en personbil av veien.

NRK - 11 Jun 18 kl. 02:01

Brann i hytte ved Tyinkrysset

Det brenner i taket på en hytte ved Tyinkrysset på Filefjell, melder politiet i Innlandet på Twitter. Det skal ikke være noen personer i hytta..

NRK - 10 Jun 18 kl. 18:40

Hus truffet av lynet

Politiet i Innlandet har fått medlding om et hus i Heggenes som er truffet av lynet. Alle nødetatene er på vei..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt